ExpressVPN-anmeldelse: Er det virkelig ‘raskeste VPN’ i verden?

>

ExpressVPN er en VPN-tjeneste basert på De Britiske Jomfruøyene. Operativ siden 2009, er det en av de mest anerkjente og en av de beste VPN-tjenestene i markedet. Kundene synes det er nyttig for omtrent ethvert formål. Dens personvernbeskyttende og anonymiserende evner er prisverdige, men det som fanger alles oppmerksomhet i det øyeblikket du kommer inn ExpressVPNs nettsted er hastighetskravet. Ordene “den raskeste VPN på jorden” er fremtredende og vektlagt. Mens mange VPN-er fremsetter lignende påstander, undersøkte vi med vår ExpressVPN-gjennomgang om det virkelig er den raskeste VPN-en.

expressvpn anmeldelse

ExpressVPN gjennomgang

I denne dyptgående ExpressVPN-gjennomgangen vil vi dekke alle detaljer i ExpressVPN inkludert servere, priser, hastighet, støttede plattformer, priser og mer. La oss begynne med fordeler og ulemper.

ExpressVPN-servere

ExpressVPN har mer enn 3000 servere i 94 land og 160+ steder over hele verden. Selv om det er noen få VPN-er som tilbyr disse mange serverne, er det en eksklusiv klubb. Disse serverne tilbyr delte statiske IP-er og er lokalisert på alle de viktigste stedene rundt om i verden. Det er alltid en ExpressVPN-server i nærheten. Dette hjelper til med å forbedre de allerede raske tilkoblingshastighetene og sikrer at det aldri blir trafikkstopp, noe som resulterer i færre tilkoblingsfall. Det gir også Stealth-servere for land som Kina og UAE som bruker praksis som dyp pakkeinspeksjon for å identifisere og blokkere VPN-brukere. VPN-bruk er forbudt i UAE nå, så det er viktig å ha en VPN som skjuler det faktum at du bruker en VPN.

Det var ingen lekkasjoner av DNS, IPv4 og WebRTC med ExpressVPN. Det holder deg beskyttet til enhver tid, og resultatene DNS, IPv4 og WebRTC ga en god ide om hvor bra VPN fungerer for å beskytte ditt privatliv og identitet.

ExpressVPN for Netflix

expressvpn netflix anmeldelse

Netflix kommer veldig hardt ned på VPN-brukere når de prøver å holde tjenesten geografisk begrenset og forhindre at utenforstående får tilgang til Netflix USA. Den versjonen har det beste innholdet, så det er forståelig at du ønsker å oppheve blokkeringen av Netflix USA. Men der de fleste VPN-er mislykkes, lykkes ExpressVPN. Det er i stand til å hjelpe deg med å fjerne blokkeringen av Netflix USA gjennom noen få servere. Disse serverne er åpenbart alle i USA, men det er ingen indikasjoner på hvem av disse som kan hjelpe deg. Dette er ganske smart fordi å offentliggjøre denne informasjonen vil resultere i blokkering av disse serverne av Netflix. For å få tilgang til Netflix USA med ExpressVPN, spør bare kundesupporten din om hvilke servere som kan hjelpe deg. Du kan også bruke SmartDNS-tjenesten deres til dette formålet (mer om dette senere). Du kan også sjekke ExpressVPNs Netflix-side.

ExpressVPN for Kodi

expressvpn kodi anmeldelse

Kodi lar deg se favorittfilmene og TV-programmene gratis. Selv om det er en flott mediastreaming-enhet, kan den ikke gå god for noen av de gratis streamingkoblingene den gir deg. Det er ingen som forteller hvem som kjører disse koblingene, og operatøren kan spionere på deg. Derfor er det best å bruke ExpressVPN også for Kodi. Å sette opp ExpressVPN på Kodi er enkelt, og du kan følge installasjonsveiledningen på deres hjemmeside.

ExpressVPN for Torrenter

Torrentnettsteder er en viktig del av alles internettbruk i disse dager. De gir deg alle typer filer og data du måtte ønske deg, som filmer, TV-serier, spill, programvare, musikk osv. Det er ganske enkelt å laste ned torrenter via en klient, men når du laster ned torrenter uten VPN, er det noen kan se torrentaktiviteten din. Enhver ondsinnet bruker i bassenget kan spionere på deg, eller enhver nysgjerrig person koblet til det samme offentlige nettverket kan se aktiviteten din. Dessuten kan Internett-leverandører, og ganske ofte gjøre det, stryke på den båndbredden som er tilgjengelig for deg når du laster ned torrenter.

For å holde deg unna alle nysgjerrige øyne og laste ned torrenter fritt, bruk ExpressVPN. Det vil skjule torrentaktiviteten din for alle, og serverne med høy hastighet sikrer at nedlastingshastigheten ikke lider i det hele tatt. Ikke alle ExpressVPN-servere støtter P2P, men du kan alltid be kundesupporten om hjelp i saken.

ExpressVPN-priser

expressvpn prisrabatt

Hvis du er ute etter en lommevennlig VPN-tjeneste, er ExpressVPN ikke din kopp te. Det er bare ikke for folk som har et strengt budsjett med en pakke på $ 12,95 per måned. Årspakken tilbyr en betydelig rabatt ($ 6.67 / måned) på grunn av det lengre abonnementet, og det er rabatter nå og da, men det er fremdeles en av de dyreste VPN-tjenestene.

Men du kan bruke 30-dagers pengene-tilbake-garantien uten spørsmål. Hvis du oppdager at ExpressVPN ikke er det du forventet, og at tjenesten mangler på noen områder, kan du be om full refusjon innen en måned. Mens de fleste andre VPN-er tilbyr en 7-dagers pengene-tilbake-garanti, tilbyr ExpressVPN en 30-dagers garanti. Hvordan er det for selvtillit!

Desktop-brukere har ikke muligheten til en gratis prøveperiode. En 7-dagers gratis prøveversjon og en dagers gratis prøveversjon er imidlertid tilgjengelig for henholdsvis iOS- og Android-brukere. Selv om en dag ikke er tid nok til å teste tjenesten, er den i samsvar med Google Play-forskriftene, så det er ikke mye som kan gjøres. Når det gjelder betalingsalternativer, kan du betale med kredittkort, PayPal, Bitcoin og en rekke tredjepartshandlere.

ExpressVPN-hastighet

VPN-er har en tendens til å redusere søkehastigheten litt på grunn av krypteringsoverhead som er lagt til tilkoblingen din. Men det som skiller best fra resten er hvor bratt reduksjonen i hastighet er. De bedre VPN-ene sørger for at hastighetsreduksjonen er minimal, mens de beste VPN-ene sikrer at reduksjonen er lite synlig. ExpressVPN er en av de beste VPN-ene, så det er ingen overraskelse at du ikke finner noe synlig fall i tilkoblingshastigheten. Testing gjennom forskjellige servere under forskjellige tider gir et rimelig estimat av VPNs hastighet, og ExpressVPN ga lovende resultater.

expressvpn hastighetstestresultater

Det gir en av de raskeste nedlastingshastighetene blant alle VPN-er. Å streame videoer i 1080p-oppløsning og spille multiplayer-spill online gir deg ikke noe problem når du bruker ExpressVPN. Når du laster ned torrenter eller vanlige filer, vil du merke at tilkoblingshastighetene ligner på når du laster ned filer uten VPN. I noen tilfeller kan du til og med oppleve at hastighetene er bedre, basert på serveren du velger. Det eneste problemet du kan møte er et tilkoblingsfall eller to annenhver dag eller så.

Protokoller og kryptering

Selv om det er mange grunner til at man kan bruke en VPN-tjeneste, er personvern og kryptering på alles liste over krav. ExpressVPN gir deg så mange alternativer du ønsker fra klienten. Du kan velge mellom PPTP, L2TP, OpenVPN og SSTP. Krypteringen er den moderne standard AES 256-bit, og autentisering er en imponerende SHA-512. Begge disse sørger for en tjeneste som holder utenfor alle ubehagelige fester og sikrer at din online aktivitet er din virksomhet alene. Det hjelper deg også å dele sensitiv informasjon på nettet uten å bekymre deg for at den blir oppfanget gjennom et menneske-i-midten-angrep.

Klienter og kompatibilitet

ExpressVPN tilbyr dedikerte klienter for Windows, Mac og Linux, og tilbyr en Android, iOS og Amazon Fire TV Stick-app. Du kan også bruke installasjonsveiledningene på nettstedet til å konfigurere ExpressVPN på Smart TV, Roku, spillkonsoll, Chromebook og rutere. Hvis du vil, kan du også bestille forhåndskonfigurert ruter for å dekke hele hjemmenettverket ditt med ExpressVPN-beskyttelse.

Det beste med å gjøre dette er at ruteren din bare telles som en enhet, og du kan utvide den beskyttelsen til så mange enheter du vil koble til den ruteren du vil. Før du konfigurerer ExpressVPN på ruteren, må du bare sjekke om de to er kompatible. Hvis det ikke er tilfelle, men du vil ha en VPN på ruteren din uansett, kan du gå til de forhåndskonfigurerte ruterne.

VPN-klientene er de mest intuitive og funksjonsrike du vil se. Selv om du ikke kan endre krypteringstypen fra VPN av sikkerhetsgrunner, kan du endre VPN-protokoller og servere fritt. Den er satt til OpenVPN over UDP som standard, noe som er et godt valg. Klienten velger automatisk den beste serveren for deg basert på din plassering og bruk, men du kan overstyre den og ta et valg av din egen. Når du konfigurerer for første gang, må du oppgi en aktiveringskode for alle enheter du velger å koble til. Dette lar deg koble til VPN i det øyeblikket du starter klienten senere.

hvordan du aktiverer expressvpn

Brukergrensesnittet er attraktivt, og du kan bruke alle funksjoner som ‘Network Lock’, som fungerer som en auto-kill-bryter. Nettverkslås beskytter deg mot DNS- og IP-lekkasjer, samt holder deg trygg i tilfelle faller i tilkoblingen. Dette er spesielt nyttig når du laster ned noe med en VPN, og viktigst torrent-filer.

Det anbefales ikke å laste ned torrenter uten VPN-beskyttelse fordi noen kan se torrentaktiviteten din fra bassenget, og du kan møte juridiske tiltak og oppleve båndbredde fra internettleverandøren din. Siden ExpressVPN tillater P2P, kan du bruke ExpressVPN-torrentnedlastinger og være fri til å forlate systemet ditt fordi du har Network Lock-forsikring.

Mac-klienten skiller seg fra andre ved at den også har Split Tunneling-funksjonen, som lar deg velge hvilke appers trafikk som skal passere gjennom VPN-serverne. Før du gjør dette, sørg alltid for at du vet hva du gjør. Ellers vil du ende opp med å lage et hull i ditt eget forsvar. Du kan bruke ExpressVPN på opptil fem enheter samtidig. Tidligere kan du bare bruke en enhet av et slag. Men ExpressVPN har endret denne funksjonen og tillatt deg å velge enhetene i henhold til kravet ditt.

Du kan bruke den på to bærbare datamaskiner og en telefon, eller hvilken som helst kombinasjon du ønsker. Det eneste problemet du kan ha er at før du vil koble til den sjette enheten, må du koble en av de fem enhetene manuelt fra tilkoblingen manuelt. Bare å slå av enheten hjelper ikke din sak. En liten ulempe, men noe du forventer at ExpressVPN skal ta seg av.

ExpressVPN-loggpolicy

En VPN som skjuler deg for alle, men registrerer alt du gjør er farligere og skadelig enn å bruke internett uten VPN. Dette er grunnen til å bruke en VPN med en ikke-logg-policy. ExpressVPN faller i denne kategorien. Siden den er basert på De britiske jomfruøyene, har den heller ikke juridisk press fra NSA eller GCHQ, etc. for å avsløre brukerlogger. Det er hva du bør se etter i hvilken som helst VPN-retningslinje uten logger og ingen lover for datalagring å bekymre deg for.

policy for expressvpn-logg

De eneste tingene som ExpressVPN registrerer, er tidsstempler for tilkoblingen, serveren du koblet til, og båndbredden som ble brukt under tilkoblingen. Din personlige IP-adresse er ikke registrert, og denne informasjonen blir aldri delt med noen. Selv om noen finner et problem med dette, er det en løsning. Hvis du abonnerer på ExpressVPN ved å bruke deres nyetablerte .onion-utvidelse eller en Tor-proxy eller noen andres system og betaler gjennom Bitcoin, vil ExpressVPN ikke ha noen måte å identifisere deg på.

Kundeservice

expressvpn-støtte

ExpressVPN tilbyr en 24X7 kundesupporttjeneste gjennom live chat, e-post og billettsystem. Alle tre systemene fungerer som en sjarm. Du trenger ikke å vente i enda et minutt for å høre fra en supportleder gjennom live chat, og svarene er ikke bare hjertelige, men informative og nyttige. Det samme kan forventes fra deres e-post- og billettsystemer. Kunnskapsbasen er god nok til å håndtere de fleste av de generelle spørsmålene. ExpressVPNs kundesupporttjeneste er uten tvil den beste vi har sett så langt.  

Ekstra funksjoner i ExpressVPN

Stealth-servere

ExpressVPN har dedikerte stealth-servere som hjelper folk i Kina. Landet har strenge sensurlover, og mens folk har brukt VPN-er for å ha litt frihet på nettet i årevis, gjør regjeringen ting vanskeligere. De jakter nå VPN-brukere og håndhever alvorlige juridiske straffer for VPN-brukere. Den kinesiske regjeringen bruker teknikker som dyp pakkeinspeksjon for å identifisere VPN-trafikk og lokalisere VPN-brukerne. Men med ExpressVPN har du en vei ut. Den har dedikerte servere i Hong Kong for å slå den kinesiske regjeringens internettsensur. Det er ikke mye kjent om hvordan disse serverne fungerer og hjelper deg å holde deg under radaren, men det eneste som betyr noe er at de jobber for å hjelpe deg med å omgå regjeringssensur hvis du bor i eller reiser til det kinesiske fastlandet.

Smart DNS

Mens VPN-er hjelper deg med å fjerne blokkering av geobegrenset innhold, er det en annen måte å gjøre det på, spesielt for strømmetjenester. SmartDNS-tjenester lar deg fjerne blokkering av geobegrensede strømmetjenester. Mens de jobber på samme måte som VPN-er, er det noen få forskjeller. For det første endrer SmartDNS DNS-innstillingene dine og sørger for at DNS-forespørsler for geobegrensede tjenester blir håndtert av deres dedikerte servere. Dette lar deg overvinne geobegrensning. Siden det ikke er noen kryptering involvert, har du mye høyere hastigheter enn VPN-er, selv om du bør forstå at dette kommer på bekostning av å ikke ha beskyttelsen som VPN-er tilbyr.

ExpressVPN tilbyr en SmartDNS-tjeneste som er enkel å bruke og kan hjelpe deg med å fjerne blokkering av populære strømmetjenester som Netflix USA og BBC iPlayer. Det er ganske enkelt å konfigurere det, og du kan besøke nettstedet for å få det i gang.

Nettleserutvidelser

ExpressVPN tilbyr nettleserutvidelser for brukere av Google Chrome og Mozilla Firefox. Det er litt annerledes enn andre VPN-nettleserutvidelser ved at det ikke er bra uten å ha VPN-klienten også i systemet. Nettleserutvidelsen gir deg mer kontroll over VPN-klienten på systemet ditt. Det gir ikke noe til opplevelsen, men forbedrer bare komforten ved å bruke tjenesten på systemet ditt.

Konklusjon

Hvis du leter etter en VPN-tjeneste som gir deg alt du ønsker, er det ikke noe bedre valg enn ExpressVPN. Den har mer enn 3000 servere over 160 byer i 94 land i verden. Disse serverne gir deg noen av de beste tilkoblingshastighetene du vil se. Selv om vi ikke er sikre på om det virkelig er den raske VPN-en på jorden som nettstedet hevder, er det ikke så langt utenfor merket. Når det gjelder personvern og sikkerhet, trenger du ikke å bekymre deg for dem når du bruker ExpressVPN siden den bruker OpenVPN over UDP som standard i klientene og bruker sterke krypterings- og autentiseringsalgoritmer. Med 5 samtidige tilkoblinger, en flott Smart DNS-tjeneste for å fjerne blokkering av geo-begrenset innhold, P2P-støtte, funksjoner som Network Lock og Stealth Servers, og uten tvil den beste kundesupporttjenesten i hele bransjen, er det ingen overraskelse at ExpressVPN er en av de beste -rankede VPN-er. Den eneste ulempen er at den er litt kostbar. Men med 30 dagers pengene tilbake-garanti, og en 7-dagers gratis prøveperiode for iOS-brukere, har du god tid til å prøve tjenesten fullt ut.

Få ExpressVPN

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me