ExpressVPN-arvostelu: Onko se todella “nopein VPN” maailmassa?

>

ExpressVPN on VPN-palvelu, joka perustuu Ison-Britannian Neitsytsaaret. Vuodesta 2009 toiminut, se on yksi markkinoiden maineikkaimmista ja parhaista VPN-palveluista. Asiakkaiden mielestä se on hyödyllistä mihin tahansa tarkoitukseen. Sen yksityisyyttä suojaavat ja nimettömät kyvyt ovat kiitettäviä, mutta asia, joka kiinnittää kaikkien huomion heti, kun syötät ExpressVPN: n verkkosivusto on nopeusvaatimus. Sanat ”nopein VPN maan päällä” ovat näkyviä ja korostettuja. Vaikka monet VPN: t esittävät samanlaisia ​​väitteitä, tutkimme ExpressVPN -tarkistuksellamme, onko se todella nopein VPN ympärillä.

expressvpn arvostelu

ExpressVPN-arvostelu

Tässä perusteellisessa ExpressVPN -katsauksessa käsittelemme ExpressVPN: n kaikkia yksityiskohtia, mukaan lukien palvelimet, hinnoittelu, nopeus, tuetut alustat, hinnoittelu ja paljon muuta. Aloitetaan plussa ja miinuksista.

ExpressVPN-palvelimet

ExpressVPN: llä on yli 3000 palvelinta 94 maassa ja yli 160 sijaintipaikassa ympäri maailmaa. Vaikka on olemassa muutama VPN, jotka tarjoavat näitä monia palvelimia, se on eräänlainen yksinoikeusklubi. Nämä palvelimet tarjoavat jaettuja staattisia IP-osoitteita ja sijaitsevat kaikissa tärkeimmissä paikoissa ympäri maailmaa. Lähelläsi on aina ExpressVPN-palvelin. Tämä auttaa parantamaan jo nopeaa yhteysnopeutta ja varmistaa, että palvelimia ei koskaan ruuhkata, mikä johtaa vähemmän yhteyden katkeamisiin. Se tarjoaa myös Stealth-palvelimia Kiinan ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien kaltaisille maille, jotka käyttävät käytäntöjä, kuten syvä pakettivalvonta VPN-käyttäjien tunnistamiseen ja estämiseen. VPN: n käyttö on nyt kielletty Arabiemiirikunnissa, joten VPN: n käyttö, joka piilottaa sen, että käytät VPN: ää, on tärkeää.

ExpressVPN: llä ei ollut DNS-, IPv4- ja WebRTC-vuotoja. Se pitää sinut suojattuna jatkuvasti, ja DNS-, IPv4- ja WebRTC-tulokset antoivat hyvän kuvan siitä, kuinka hyvin VPN toimii yksityisyyden ja henkilöllisyyden suojelemisessa..

ExpressVPN Netflixille

expressvpn netflix-arvostelu

Netflix on tulossa todella kovaksi VPN-käyttäjille, kun se yrittää pitää palvelunsa maantieteellisesti rajoitettuna ja estää ulkopuolisia pääsemästä Netflix USA: hon. Tällä versiolla on paras sisältö, joten on ymmärrettävää, että haluat poistaa Netflix USA: n eston. Mutta missä useimmat VPN: t epäonnistuvat, ExpressVPN onnistuu. Se voi auttaa sinua estämään Netflix USA: n eston muutamalla palvelimella. Nämä palvelimet ovat kaikki selvästi Yhdysvalloissa, mutta ei ole merkkejä siitä, mitkä näistä voivat auttaa sinua. Tämä on melko älykästä, koska näiden tietojen julkistaminen estää näitä palvelimia Netflixiltä. Jos haluat käyttää Netflix USA: ta ExpressVPN: n avulla, kysy vain asiakastuelta, mitkä palvelimet voivat auttaa sinua. Voit myös käyttää heidän SmartDNS-palveluaan tähän tarkoitukseen (lisää tästä myöhemmin). Voit tarkistaa myös ExpressVPN: n Netflix-sivun.

ExpressVPN Kodille

expressvpn kodi arvostelu

Kodi antaa sinun katsella suosikkielokuvasi ja TV-ohjelmasi ilmaiseksi. Vaikka se on loistava median suoratoistolaite, se ei voi taata joitain ilmaisista suoratoistolinkkistä. Ei ole mitään tietoa siitä, kuka saattaa käyttää näitä linkkejä, ja operaattori saattaa vakoilla sinua. Siksi on parasta käyttää ExpressVPN: ää myös Kodiin. ExpressVPN: n asettaminen Kodiin on helppoa, ja voit seurata asennusopasta heidän verkkosivustollaan.

ExpressVPN torrenteille

Torrent-sivustot ovat tärkeä osa kaikkien internetin käyttöä nykyään. Ne tarjoavat sinulle kaiken tyyppisiä tiedostoja ja tietoja, joita haluat, kuten elokuvia, TV-ohjelmia, pelejä, ohjelmistoja, musiikkia jne. Torrentteja on melko helppo ladata asiakkaan kautta, mutta kun lataat torrentteja ilman VPN: tä, kukaan voi nähdä torrent-aktiviteettisi. Kaikki uima-altaan haitalliset käyttäjät voivat vakoilla sinua, tai kaikki samaan julkiseen verkkoon yhteydessä olevat utelias voi nähdä aktiviteetin. Lisäksi Internet-palveluntarjoajat voivat, ja melko usein, myös kuristaa käytettävissä olevan kaistanleveyden, kun lataat torrentteja.

Pidä itsesi poissa uteliailta silmiltä ja lataa torrentit vapaasti käyttämällä ExpressVPN-ohjelmaa. Se piilottaa torrentitoimintasi kaikilta, ja nopea palvelin varmistaa, että latausnopeutesi ei kärsi ollenkaan. Kaikki ExpressVPN-palvelimet eivät tue P2P: tä, mutta voit aina kysyä asiasta asiakastukea.

ExpressVPN hinnoittelu

expressvpn hinta-alennus

Jos etsit taskuystävällistä VPN-palvelua, ExpressVPN ei ole teekuppi. Se ei vain ole ihmisille, jotka käyttävät tiukaa budjettia 12,95 dollarin kuukausipaketillaan. Vuotuinen paketti tarjoaa huomattavan alennuksen (6,67 dollaria / kk) pidemmän tilauksen takia, ja alennuksia on aina silloin tällöin, mutta se on silti yksi kalleimmista VPN-palveluista.

Mutta voit käyttää heidän kyselyihin vastaamattomia 30 päivän rahat takaisin -takuitaan tehokkaasti. Jos huomaat, että ExpressVPN ei ole sitä mitä odotit ja palvelu puuttuu joillakin alueilla, voit pyytää täyden hyvityksen kuukauden sisällä. Vaikka suurin osa muista VPN-verkoista tarjoaa 7 päivän rahat takaisin -takuun, ExpressVPN tarjoaa 30 päivän takuun. Kuinka se on luottamusta!

Pöytätietokoneiden käyttäjillä ei ole mahdollisuutta ilmaiseen kokeiluversioon. IOS- ja Android-käyttäjille on kuitenkin saatavilla 7 päivän ilmainen kokeiluversio ja yhden päivän ilmainen kokeiluversio. Vaikka yksi päivä ei ole tarpeeksi aikaa palvelun testaamiseen, se on Google Play -määräysten mukainen, joten tekemistä ei ole paljon. Maksuvaihtoehdoista voit maksaa luottokorteilla, PayPalilla, Bitcoinilla ja useilla kolmansien osapuolien kauppiailla.

ExpressVPN-nopeus

VPN-verkot yleensä vähentävät selailunopeutta hiukan yhteyteen lisätyn salauksen yläpuolella. Mutta mikä erottaa parhaiten muusta, on se, kuinka voimakas nopeuden aleneminen on. Parempi VPN varmistaa, että nopeuden pienentäminen on minimaalista, kun taas paras VPN varmistaa, että vähennys on huomaamatta. ExpressVPN on yksi parhaimmista VPN-verkoista, joten ei ole yllättävää, että et löydä mitään huomattavaa yhteysnopeuden laskua. Testaaminen eri palvelimien kautta eri aikoina antaa kohtuullisen arvion VPN: n nopeudesta, ja ExpressVPN palautti lupaavat tulokset.

expressvpn-nopeustestitulokset

Se tarjoaa nopeimman latausnopeuden kaikkien VPN-verkkojen joukossa. Videoiden suoratoisto 1080p-resoluutiolla ja moninpelejen online-pelaaminen ei aiheuta sinulle ongelmia ExpressVPN: ää käytettäessä. Kun lataat torrentteja tai tavallisia tiedostoja, huomaat, että yhteysnopeudet ovat samanlaiset kuin tiedostojen lataamisessa ilman VPN: tä. Joissain tapauksissa saatat jopa huomata, että nopeudet ovat parempia valitsemasi palvelimen perusteella. Ainoa ongelma, josta saatat kohdata, on yhteyden katkeaminen tai kaksi joka toinen päivä.

Protokollat ​​ja salaus

Vaikka VPN-palvelun käyttämiseen voi olla monia syitä, yksityisyys ja salaus ovat kaikkien luettelossa. ExpressVPN antaa asiakkaalle niin monta vaihtoehtoa kuin haluat. Voit valita PPTP, L2TP, OpenVPN ja SSTP. Salaus on moderni standardi AES 256-bittinen, ja todennus on vaikuttava SHA-512. Molemmat tarjoavat palvelun, joka pitää pois kaikki turhamat osapuolet ja varmistaa, että online-toiminta on yksin liiketoimintaasi. Se auttaa myös jakamaan arkaluontoisia tietoja verkossa huolehtimatta siitä, että ne tarttuvat keskeltä-hyökkäykseen.

Asiakkaat ja yhteensopivuus

ExpressVPN tarjoaa omistettuja asiakkaita Windowsille, Macille ja Linuxille sekä Android-, iOS- ja Amazon Fire TV Stick -sovelluksen. Voit käyttää verkkosivuston asennusoppaita myös määrittämään ExpressVPN Smart TV: hen, Rokuun, pelikonsoliin, Chromebookiin ja reitittimiin. Jos haluat, voit myös tilata esiasennetun reitittimen peittämään koko kotiverkosi ExpressVPN-suojauksella.

Paras asia tämän tekemisessä on, että reitittimesi lasketaan vain yhdeksi laitteeksi, ja voit laajentaa suojauksen niin moniin laitteisiin, jotka haluat yhdistää kyseiseen reitittimeen kuin haluat. Ennen kuin asennat ExpressVPN-reitittimen, tarkista vain, ovatko ne kaksi yhteensopivia. Jos näin ei ole, mutta haluat kuitenkin VPN: n reitittimeltäsi, mene heidän esiasennettuihin reitittimiin.

VPN-asiakkaat ovat intuitiivisimpia ja monipuolisin ominaisuus. Vaikka et voi muuttaa salaustyyppiä VPN: stä turvallisuussyistä, voit muuttaa VPN-protokollia ja palvelimia vapaasti. Sen asetukseksi on oletuksena asetettu OpenVPN UDP: n yli, mikä on hyvä valinta. Asiakas valitsee automaattisesti parhaan palvelimen sijainnin ja käytön perusteella, mutta voit ohittaa sen ja tehdä oman valinnan. Kun asetat asetusta ensimmäistä kertaa, sinun on annettava aktivointikoodi jokaiselle laitteelle, jonka valitset yhdistää. Tämän avulla voit muodostaa yhteyden VPN-verkkoon heti, kun käynnistät asiakkaan myöhemmin.

kuinka aktivoida expressvpn

Käyttöliittymä on houkutteleva, ja voit käyttää kaikkia ominaisuuksia, kuten Verkkolukko, joka toimii samalla tavalla kuin automaattinen tappaus -kytkin. Verkon lukitus suojaa sinua DNS- ja IP-vuotoilta sekä suojaa sinua yhteyden katkeamisen varalta. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun lataat mitään VPN: llä, mikä tärkeintä torrent-tiedostoja.

Torrenttien lataamista ilman VPN-suojausta ei suositella, koska kuka tahansa voi nähdä torrentitoimintasi altaalta ja voit kohdata lailliset toimenpiteet ja kokea kaistanleveyden kuristamisen Internet-palveluntarjoajalta. Koska ExpressVPN sallii P2P: n, voit käyttää ExpressVPN-torrent-latauksia ja poistua järjestelmästäsi vapaasti, koska sinulla on Network Lockin vakuutus.

Mac-asiakas eroaa muista siinä, että siinä on myös Split Tunneling -ominaisuus, jonka avulla voit valita, minkä sovellusten liikenne kulkee VPN-palvelimien läpi. Ennen kuin teet tämän, varmista aina, että tiedät mitä teet. Muuten päädyt tekemään reiän omaan puolustukseesi. Voit käyttää ExpressVPN: tä enintään viidessä laitteessa samanaikaisesti. Aikaisemmin voit käyttää vain yhtä lajia. Mutta ExpressVPN on muuttanut tätä ominaisuutta ja antanut sinun valita laitteita vaatimuksesi mukaan.

Voit käyttää sitä kahdessa kannettavassa tietokoneessa ja yhdessä puhelimessa tai missä tahansa yhdistelmässä. Ainoa ongelma voi olla, että ennen kuin haluat kytkeä kuudennen laitteen, sinun on irrotettava manuaalisesti yksi viidestä laitteesta yhteyden avulla. Yksinkertaisesti laitteen sammuttaminen ei auta syytäsi. Pieni häiriö, mutta jotain mitä odotat ExpressVPN: n hoitavan.

ExpressVPN-lokien käytäntö

VPN, joka piilottaa sinut kaikilta, mutta tallentaa kaiken tekemäsi, on vaarallisempaa ja vahingollisempaa kuin Internetin käyttäminen ilman VPN: tä. Siksi VPN: n käyttö kirjautumattomuuskäytännön kanssa on tärkeää. ExpressVPN kuuluu tähän luokkaan. Lisäksi koska se sijaitsee Britannian Neitsytsaaret, NSA: lle tai GCHQ: lle jne. Ei kohdistu oikeudellista painostusta paljastaa käyttäjälokeja. Kirjautumattomuuskäytäntö ja tiedon säilyttämistä koskevat lait, joista on huolehdittava, on mitä sinun pitäisi etsiä mistä tahansa VPN: stä.

expressvpn lokikäytäntö

Ainoat asiat, jotka ExpressVPN tallentaa, ovat yhteyden aikaleimat, palvelin, johon yhdistit, ja yhteyden aikana käytetty kaistanleveys. Henkilökohtaista IP-osoitettasi ei tallenneta, eikä näitä tietoja koskaan jaeta kenenkään kanssa. Vaikka jotkut ihmiset löytävätkin tämän ongelman, kiertotapa on olemassa. Jos tilaat ExpressVPN: n käyttämällä heidän äskettäin perustettua .onion-laajennusta tai Tor-välityspalvelinta tai jonkun muun järjestelmää ja maksat Bitcoinin kautta, ExpressVPN: llä ei ole mitään keinoa tunnistaa sinua.

Asiakaspalvelu

expressvpn-tuki

ExpressVPN tarjoaa 24X7-asiakaspalvelun live-chat-, sähköposti- ja lippujärjestelmien kautta. Kaikki kolme järjestelmää toimivat kuin viehätys. Sinun ei tarvitse odottaa edes minuuttikaan kuullaksesi tukijohtajalta live-keskustelun välityksellä, ja vastaukset eivät ole vain sydämellisiä, vaan informatiivisia ja hyödyllisiä. Sama voidaan odottaa heidän sähköposti- ja lippujärjestelmistään. Tietokanta on riittävän hyvä käsittelemään suurin osa yleisistä kyselyistä. ExpressVPN: n asiakastukipalvelu on kiistatta paras, mitä olemme tähän mennessä nähneet.  

Lisäominaisuudet ExpressVPN: ssä

Varkaat palvelimet

ExpressVPN: llä on omistettu varkainpalvelimia auttaakseen ihmisiä Kiinassa. Maassa on tiukat sensuuria koskevat lait, ja vaikka ihmiset ovat käyttäneet VPN-verkkoja online-vapauden saamiseksi vuosien ajan, hallitus vaikeuttaa asioita. He etsivät nyt VPN-käyttäjiä ja panevat VPN-käyttäjille ankarat lailliset seuraamukset. Kiinan hallitus käyttää VPN-liikenteen tunnistamiseen ja VPN-käyttäjien paikantamiseen tekniikoita, kuten syväpaketintarkastus. Mutta ExpressVPN: llä sinulla on tie ulos. Sillä on omistettu palvelimia Hongkongissa voittamaan Kiinan hallituksen Internet-sensuuri. Ei ole paljon tietoa siitä, kuinka nämä palvelimet toimivat ja auttavat sinua pysymään tutkan alla, mutta tärkeätä on vain se, että ne auttavat sinua kiertämään valtion sensuuria, jos asut tai matkustat Manner-Kiinaan.

Älykäs DNS

Vaikka VPN: t auttavat estämään maantieteellisesti rajoitetun sisällön eston, on olemassa toinen tapa tehdä se, etenkin suoratoistopalveluiden osalta. SmartDNS-palveluiden avulla voit estää maantieteellisesti rajoitettujen suoratoistopalvelujen käytön. Vaikka ne toimivat samalla tavalla kuin VPN: t, niissä on muutamia eroja. Ensinnäkin SmartDNS muuttaa DNS-asetuksia ja varmistaa, että maantieteellisesti rajoitettujen palveluiden DNS-pyynnöt hoidetaan niiden erillisillä palvelimilla. Tämän avulla voit ylittää georajoituksen. Koska kyseessä ei ole salaus, nautit paljon suuremmista nopeuksista kuin VPN: t, vaikka sinun pitäisi ymmärtää, että tämä tapahtuu kustannuksella, että VPN: ien tarjoamaa suojaa ei ole..

ExpressVPN tarjoaa SmartDNS-palvelun, jota on helppo käyttää ja joka voi auttaa sinua estämään suosittujen suoratoistopalveluiden, kuten Netflix USA ja BBC iPlayer, käytön. Sen asettaminen on melko yksinkertaista, ja voit käydä verkkosivustolla saadaksesi sen ajan tasalle.

Selaimen laajennukset

ExpressVPN tarjoaa selainlaajennuksia Google Chromen ja Mozilla Firefoxin käyttäjille. Se eroaa hiukan muista VPN-selainlaajennuksista siinä mielessä, että siitä ei ole hyötyä ilman, että VPN-asiakasohjelmaa olisi myös järjestelmässä. Selainlaajennus antaa sinulle enemmän hallintaa järjestelmän VPN-asiakasohjelmaan. Se ei lisää mitään kokemukseen, vaan parantaa vain palvelun käytön mukavuutta järjestelmässäsi.

johtopäätös

Jos etsit VPN-palvelua, joka antaa sinulle kaiken mitä tarvitset, niin ei ole parempia vaihtoehtoja kuin ExpressVPN. Sillä on yli 3000+ palvelinta 160 kaupungissa 94 maassa. Nämä palvelimet tarjoavat sinulle parhaimmat yhteydenopeudet, joita näet. Vaikka emme ole varmoja, onko kyse todella nopeasta VPN: stä Earthissa, kuten verkkosivusto väittää, se ei ole liian kaukana merkistä. Yksityisyyden ja turvallisuuden suhteen sinun ei tarvitse murehtia niistä, kun käytät ExpressVPN: ää, koska se käyttää asiakkaiden oletusarvoisesti OpenVPN: tä UDP: n yli ja käyttää vahvoja salaus- ja todennusalgoritmeja. Viidellä samanaikaisella yhteydellä, loistavalla Smart DNS -palvelulla, jolla voidaan poistaa maantieteellisesti rajoitetun sisällön lukitus, P2P-tuki, ominaisuudet kuten Network Lock ja Stealth Server -palvelimet, ja väitetysti koko alan asiakastukipalvelu, ei ole yllättävää, että ExpressVPN on yksi suosituimmista -ryhmitetyt VPN: t. Ainoa haittapuoli on, että se on vähän tyyris. Mutta 30 päivän rahat takaisin -takuun ja 7 päivän ilmaisen kokeiluversion avulla iOS-käyttäjille sinulla on runsaasti aikaa kokeilla palvelua kokonaan.

Hanki ExpressVPN

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me