ExpressVPN áttekintés: Valóban a „leggyorsabb VPN” a világon?

>

Az ExpressVPN egy VPN szolgáltatás, amely a Brit Virgin-szigeteken található. 2009 óta működik, ez a piac egyik legismertebb és legjobb VPN szolgáltatása. Az ügyfelek szinte bármilyen célra hasznosnak találják. Dicséretre méltó a magánélet védelme és anonimizáló képessége, de a dolog, amely mindenki figyelmét felhívja a belépés pillanatára Az ExpressVPN honlapja a sebességigény. A „Földön a leggyorsabb VPN” szavak kiemelkednek és hangsúlyozottak. Noha sok VPN hasonló állításokat állít be, az ExpressVPN áttekintésünkkel megvizsgáltuk, hogy ez valóban a leggyorsabb VPN.

expressvpn felülvizsgálat

ExpressVPN áttekintés

Ebben a mélyreható ExpressVPN felülvizsgálatban az ExpressVPN minden részletét lefedjük, beleértve a kiszolgálókat, az árakat, a sebességet, a támogatott platformokat, az árakat és egyebeket. Kezdjük a előnyeivel és hátrányaival.

ExpressVPN szerverek

Az ExpressVPN több mint 3000 szerverrel rendelkezik 94 országban és 160+ helyszínen szerte a világon. Noha néhány VPN kínál ilyen sok szervert, ez egy exkluzív klub. Ezek a szerverek megosztott statikus IP-ket kínálnak, és a világ összes főbb helyén találhatók. Mindig van egy ExpressVPN szerver a közelben. Ez elősegíti a már így is gyors csatlakozási sebesség javulását, és biztosítja, hogy soha ne kerüljön kiszolgáló torlódás, és így kevesebb a kapcsolatvesztés. Ezenkívül Stealth kiszolgálókat kínál olyan országok számára, mint Kína és az Egyesült Arab Emírségek, amelyek olyan gyakorlatokat alkalmaznak, mint a mély csomag-ellenőrzés a VPN-felhasználók azonosítására és blokkolására. A VPN használatát az Egyesült Arab Emírségekben most tiltják, ezért fontos, hogy VPN-t használjon, amely elrejti azt a tényt, hogy VPN-t használ..

Nem volt DNS, IPv4 és WebRTC szivárgás az ExpressVPN használatával. Védelem alatt tartja Önt, és a DNS, IPv4 és WebRTC eredmények jó ötlettel szolgáltak arról, hogy a VPN hogyan működik a magánélet és az identitás védelmében..

ExpressVPN a Netflixhez

expressvpn netflix áttekintés

A Netflix nagyon keményen érinti a VPN-felhasználókat, mivel megpróbálja fenntartani szolgáltatását földrajzilag korlátozva, és megakadályozni, hogy a kívülállók hozzáférjenek a Netflix USA-hoz. Ennek a verziónak a legjobb tartalma van, tehát érthető, hogy fel szeretné oldani a Netflix USA feloldását. De ahol a legtöbb VPN megbukik, az ExpressVPN sikeres. Néhány kiszolgálón keresztül segíti a Netflix USA feloldását. Ezek a szerverek nyilvánvalóan az Egyesült Államokban vannak, de nincs utalás arra, hogy ezek közül melyik segítheti Önt. Ez meglehetősen okos, mert ezen információk nyilvánosságra hozatala blokkolja ezeket a kiszolgálókat a Netflix által. A Netflix USA eléréséhez az ExpressVPN segítségével kérdezze meg ügyfélszolgálatát, hogy mely szerverek segíthetnek Önnek. Erre a célra a SmartDNS szolgáltatást is használhatják (erről bővebben később). Ellenőrizheti az ExpressVPN Netflix oldalát is.

ExpressVPN a Kodi számára

expressvpn kodi felülvizsgálat

A Kodi lehetővé teszi, hogy ingyenesen nézhesse kedvenc filmjeit és TV-műsorait. Annak ellenére, hogy nagyszerű média streaming eszköz, nem tudja garantálni az általa megadott ingyenes streaming linkeket. Nem mondják el, hogy ki futtathatja ezeket a linkeket, és az operátor kémkedhet téged. Ezért a legjobb, ha az ExpressVPN-t Kodi-hez is használjuk. Az ExpressVPN beállítása a Kodi-n egyszerű, és követheti a telepítési útmutatót a webhelyükön.

ExpressVPN a torrentekhez

A torrent webhelyek manapság mindenki internethasználatának fontos részét képezik. Minden típusú fájlt és adatot megadnak, például a filmeket, TV-műsorokat, játékokat, szoftvereket, zenéket stb. Meglehetősen egyszerűen letölthető a torrent az ügyfélen, de ha VPN nélkül letölt torrenteket, akkor bárki láthatja a torrent tevékenységét. Bármely rosszindulatú felhasználó a medencében kémkedhet rád, vagy bármilyen kíváncsi személy, aki ugyanahhoz a nyilvános hálózathoz kapcsolódik, láthatja tevékenységét. Ezenkívül az internetszolgáltatók csökkentik és gyakran megteszik az elérhető sávszélességet a torrent letöltésekor.

Az ExpressVPN használatával távol tarthatja magát minden kíváncsiságú szemtől, és szabadon letöltheti a torrenteket. Ez elrejti a torrent tevékenységeidet mindenkitől, és a nagysebességű szerverek biztosítják, hogy a letöltési sebesség egyáltalán ne szenvedjen. Nem minden ExpressVPN szerver támogatja a P2P-t, de mindig kérheti az ügyfélszolgálat segítségét.

ExpressVPN árképzés

expressvpn árengedmény

Ha zseb-barát VPN szolgáltatást keres, akkor az ExpressVPN nem az Ön csésze teája. Csak nem az emberek számára, akik szigorú költségvetéssel járnak a havi 12,95 dolláros csomaggal. Az éves csomag jelentős árengedményt (6,67 USD / hó) kínál a hosszabb előfizetés miatt, és időről időre vannak kedvezmények, de továbbra is az egyik legdrágább VPN-szolgáltatás..

Használhatja azonban a kérdések nélkül feltett 30 napos pénz-visszafizetési garanciát. Ha úgy találja, hogy az ExpressVPN nem az, amit várt, és a szolgáltatás bizonyos területeken hiányzik, akkor egy hónapon belül kérheti a teljes visszatérítést. Míg a legtöbb más VPN 7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, az ExpressVPN 30 napos garanciát kínál. Hogy van ez a magabiztosság érdekében?!

Az asztali felhasználóknak nincs lehetősége ingyenes próbaverzióra. IOS és Android felhasználók számára azonban egy 7 napos ingyenes próbaverzió és egy napos ingyenes próbaverzió áll rendelkezésre. Bár egy nap nem elegendő idő a szolgáltatás tesztelésére, ez megfelel a Google Play előírásainak, tehát nem sok minden lehetséges. Ami a fizetési lehetőségeket illeti, hitelkártyák, PayPal, Bitcoin és számos más gyártó kereskedőivel fizethet..

ExpressVPN sebesség

A VPN-k hajlamosak kissé csökkenteni a böngészési sebességet a kapcsolathoz hozzáadott titkosítási felülírások miatt. Ami viszont a legjobban választja el a többit, az az, hogy mekkora a sebesség csökkentése. A jobb VPN-k biztosítják, hogy a sebességcsökkentés minimális legyen, míg a legjobb VPN-k biztosítják, hogy a csökkentés észrevehetetlen legyen. Az ExpressVPN az egyik legjobb VPN, tehát nem meglepő, hogy nem talál észrevehető csökkenést a kapcsolat sebességében. A tesztelés különböző szerverekön, különböző időpontokban ésszerű becslést ad a VPN sebességéről, és az ExpressVPN ígéretes eredményeket adott vissza.

expressvpn sebesség-teszt eredmények

Ez biztosítja az egyik leggyorsabb letöltési sebességet az összes VPN között. A videók streaming 1080p felbontása és az online multiplayer játékok lejátszása nem jelent problémát az ExpressVPN használatakor. Torrentek vagy szokásos fájlok letöltésekor észreveszi, hogy a kapcsolat sebessége hasonló a VPN nélküli fájlok letöltésekor. Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy a választott szerver alapján jobb a sebesség. Az egyetlen probléma, amellyel kapcsolatba kerülhet, két-két minden második nap.

Protokollok és titkosítás

Bár sok oka lehet annak, hogy egy VPN-szolgáltatást használnak, a magánélet és a titkosítás mindenki számára megtalálható a követelmények listájában. Az ExpressVPN annyi lehetőséget kínál az ügyfélen belül, amennyit csak akar. Választhat a PPTP, az L2TP, az OpenVPN és az SSTP közül. A titkosítás a modern szabvány AES 256 bites, a hitelesítés pedig lenyűgöző SHA-512. Mindkettő olyan szolgáltatást nyújt, amely kiküszöböli az összes zavaró felet és biztosítja, hogy az online tevékenység kizárólag a te dolgod legyen. Ezenkívül segít az érzékeny információk megosztásában az interneten keresztül anélkül, hogy aggódnia kellene, mert elfogják őket egy középtávú támadás miatt.

Ügyfelek és kompatibilitás

Az ExpressVPN dedikált ügyfeleket kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez, valamint Android, iOS és Amazon Fire TV Stick alkalmazást. Használhatja a webhely telepítési útmutatóit az ExpressVPN beállításához a Smart TV-n, a Roku-n, a játékkonzolon, a Chromebookon és az útválasztón is. Ha szeretné, megrendelhet egy előre konfigurált útválasztót is, amely az egész otthoni hálózatot lefedi ExpressVPN védelemmel.

Ennek a legjobb része az, hogy az útválasztót csak egy eszköznek tekintik, és ezt a védelmet annyi eszközre kiterjesztheti, amelyet csatlakoztatni kíván az útválasztóhoz. Mielőtt beállítaná az ExpressVPN-t az útválasztón, ellenőrizze, hogy kettő kompatibilis-e. Ha nem erről van szó, de VPN-t akar az útválasztón, keresse meg az előre konfigurált útválasztóikat.

A VPN-ügyfelek a leginkább intuitív és funkciógazdagok, amelyeket látni fognak. Noha a titkosítás típusát a VPN-en belül biztonsági okokból nem tudja megváltoztatni, szabadon megváltoztathatja a VPN-protokollokat és -kiszolgálókat. Alapértelmezés szerint OpenVPN-re van állítva az UDP felett, ami jó választás. Az ügyfél automatikusan kiválasztja az Ön számára a legjobb szervert az Ön tartózkodási helye és felhasználása alapján, de ezt felülbírálhatja, és saját döntését is megteheti. Az első beállításkor be kell írnia az aktiválási kódot minden csatlakoztatni kívánt eszközhöz. Ez lehetővé teszi a VPN-hez való csatlakozást, amikor az ügyfél később elindul.

hogyan lehet aktiválni az expressvpn-t

Az UI vonzó, és használhat minden olyan funkciót, mint például a „Network Lock”, amely hasonlóan működik, mint az automatikus leölés kapcsoló. A hálózati zár védi a DNS és az IP szivárgásoktól, valamint biztonságban tartja a kapcsolatot, ha a kapcsolat megszakad. Ez különösen akkor hasznos, ha valamit VPN-sel tölt le, ami a legfontosabb - torrent fájlok.

A torrent letöltése VPN-védelem nélkül nem javasolt, mert bárki láthatja a torrent-tevékenységet a készletből, és jogi lépésekkel járhat, és megtapasztalhatja az internetszolgáltató sávszélesség-csökkentését. Mivel az ExpressVPN lehetővé teszi a P2P használatát, használhatja az ExpressVPN torrent letöltéseket, és szabadon hagyhatja el a rendszert, mert rendelkezik a Network Lock biztosítékával.

A Mac kliens abban különbözik a többitől, hogy rendelkezik a Split Tunneling funkcióval is, amely lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa, mely alkalmazások forgalma halad át a VPN szerverekön. Mielőtt ezt megtenné, mindig ellenőrizze, mit tud. Ellenkező esetben végül egy lyukat csinál a saját védelmében. Az ExpressVPN legfeljebb öt eszközön használható egyszerre. Korábban csak egyfajta eszközt használhatott. Az ExpressVPN azonban módosította ezt a funkciót, és lehetővé tette, hogy az eszközöket az igényeinek megfelelően válassza ki.

Két laptopon és egy telefonon, vagy bármilyen kombinációban használhatja. Az egyetlen probléma az, hogy a hatodik eszköz csatlakoztatása előtt manuálisan kell leválasztania az öt eszköz közül az egyiket a kapcsolat használatával. A készülék egyszerű kikapcsolása nem segíti az okot. Kicsit kellemetlen, de amit elvár, hogy vigyázzon az ExpressVPN-re.

ExpressVPN naplózási politika

Az a VPN, amely mindenkit elrejt, de minden tevékenységet rögzít, veszélyesebb és károsabb, mint az internet VPN nélküli használata. Ezért fontos a VPN nem naplózott házirenddel történő használata. Az ExpressVPN ebbe a kategóriába tartozik. Ráadásul, mivel székhelye a Brit Virgin-szigeteken helyezkedik el, az NSA vagy a GCHQ stb. Nem gyakorolja jogi nyomást a felhasználói naplók közzététele érdekében. A naplózás elkerülésére és az adatmegőrzésre vonatkozó törvények miatt aggódni kell, amit minden VPN-ben kell keresnie.

expressvpn naplózási politika

Az ExpressVPN csak a kapcsolat időbélyegeit rögzíti, a kiszolgálót, amelyhez csatlakozott, és a kapcsolat során használt sávszélességet. Az Ön személyes IP-címét nem rögzíti, és ezeket az információkat soha nem osztja meg senkivel. Bár egyeseknek problémát találnak ezzel kapcsolatban, megoldást lehet találni. Ha feliratkozik az ExpressVPN-re az újonnan létrehozott .onion kiterjesztésükkel, vagy a Tor proxy-val vagy valaki más rendszerével, és fizet a Bitcoinon keresztül, az ExpressVPN nem fogja tudni azonosítani téged.

Vevőszolgálat

expressvpn támogatás

Az ExpressVPN 24x7-es ügyfél-támogatási szolgáltatást kínál élő csevegés, e-mail és jegyrendszeren keresztül. Mindhárom rendszer úgy működik, mint egy varázsa. Nem kell egy percet sem várnia, hogy az élő csevegésen keresztül meghallja a támogatást nyújtó vezetőktől, és a válaszok nem csupán szívélyesek, hanem informatívak és hasznosak is. Ugyanez várható el e-mail és jegyrendszerektől. A tudásbázis elég jó ahhoz, hogy a legtöbb általános kérdést kezelni tudja. Az ExpressVPN ügyfélszolgálata vitathatatlanul a legjobb, amit eddig láttunk.  

Extra szolgáltatások az ExpressVPN-ben

Lopakodó szerverek

Az ExpressVPN dedikált lopakodó szerverekkel segíti a kínai embereket. Az országban szigorú cenzúraszabályok vannak érvényben, és bár az emberek évek óta használják a VPN-ket annak érdekében, hogy online szabadságot éljenek, a kormány még nehezebbé teszi a dolgokat. Most vadásznak a VPN-felhasználókra, és szigorú jogi szankciókat alkalmaznak a VPN-felhasználókra. A kínai kormány olyan technikákat alkalmaz, mint a mély csomag-ellenőrzés a VPN-forgalom azonosítására és a VPN-felhasználók azonosítására. Az ExpressVPN-vel azonban van kiút. Hong Kongban külön szervereket szervez a kínai kormány internetes cenzúrájának legyőzésére. Nem sokat ismert arról, hogy ezek a szerverek hogyan működnek, és hogyan segítik a radar alatt maradni, de az egyetlen dolog, ami számít, hogy munkájuk során segítenek abban, hogy megkerüljék a kormány cenzúráját, ha Kínában élsz vagy utazol Kínába..

Intelligens DNS

Bár a VPN-k segítenek a földrajzilag korlátozott tartalmak feloldásában, ennek megválasztására van egy másik módja, különösen a streaming szolgáltatások számára. A SmartDNS szolgáltatások lehetővé teszik a földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatások feloldását. Miközben a VPN-hez hasonlóan működnek, vannak néhány különbség. Először: a SmartDNS megváltoztatja a DNS-beállításait, és biztosítja, hogy a földrajzilag korlátozott szolgáltatásokra vonatkozó DNS-kérelmeket a dedikált szerverek kezelik. Ez lehetővé teszi a földrajzi korlátozás leküzdését. Mivel nincs titkosítás, sokkal nagyobb sebességet élvez, mint a VPN, bár meg kell értenie, hogy ez annak a költségnek a költsége, hogy nem rendelkezik a VPN által kínált védelemmel..

Az ExpressVPN egyszerűen kezelhető SmartDNS szolgáltatást kínál, amely segíthet a népszerű streaming szolgáltatások - például a Netflix USA és a BBC iPlayer - feloldásában. A beállítás nagyon egyszerű, és felkeresheti a weboldalt, hogy felállítsa és működtesse.

Böngésző-kiterjesztések

Az ExpressVPN böngésző kiterjesztéseket kínál a Google Chrome és a Mozilla Firefox felhasználók számára. Kicsit különbözik a többi VPN böngészőbővítéstől abban, hogy nem megfelelő, ha a VPN-kliens sem a rendszeren van. A böngészőbővítmény több irányítást biztosít a rendszer VPN-kliense felett. Ez nem ad hozzá semmit az élményhez, csak javítja a szolgáltatás kényelmét a rendszeren.

Következtetés

Ha olyan VPN szolgáltatást keres, amely mindent megad, amit kívánt, akkor nincs jobb választás, mint az ExpressVPN. Több mint 3000 szerverrel rendelkezik a világ 94 országának 160 városában. Ezek a szerverek biztosítják az elérhető legjobb csatlakozási sebességet. Annak ellenére, hogy nem vagyunk biztosak abban, hogy valóban ez a gyors VPN a földön, amint azt a webhely állítja -, nem túl messze van a jelöléstől. Ami az adatvédelmet és a biztonságot illeti, az ExpressVPN használatakor nem kell aggódnia, mivel az OpenVPN-t alapértelmezés szerint az UDP felett használja az ügyfeleknél, és erős titkosítási és hitelesítési algoritmusokat használ. 5 egyidejű csatlakozással, egy nagyszerű intelligens DNS-szolgáltatással a földrajzilag korlátozott tartalom feloldásához, a P2P-támogatáshoz, olyan funkciókhoz, mint a Network Lock és a Stealth-kiszolgálók, és vitathatatlanul a legjobb ügyfélszolgálati szolgáltatás az egész iparágban, nem meglepő, hogy az ExpressVPN az egyik legnépszerűbb osztályozott VPN-k. Az egyetlen hátránya, hogy egy kicsit drága. A 30 napos pénzvisszafizetési garanciával és egy 7 napos ingyenes próbaverzióval az iOS-felhasználók számára azonban elég idő van a szolgáltatás teljes kipróbálására.

Get ExpressVPN

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me