ExpressVPN Review: is het echt ‘snelste VPN’ ter wereld?

>

ExpressVPN is een VPN-service op de Britse Maagdeneilanden. Operationeel sinds 2009, is het een van de meest gereputeerde en een van de beste VPN-diensten op de markt. Klanten vinden het nuttig voor vrijwel elk doel. De privacybeschermende en anonimiserende mogelijkheden zijn lovenswaardig, maar het ding dat ieders aandacht trekt zodra je binnenkomt De website van ExpressVPN is de snelheidsclaim. De woorden "de snelste VPN op aarde" zijn prominent en benadrukt. Hoewel veel VPN's vergelijkbare claims maken, hebben we met onze ExpressVPN-beoordeling onderzocht of het echt de snelste VPN is die er is.

expressvpn beoordeling

ExpressVPN beoordeling

In deze diepgaande ExpressVPN-beoordeling behandelen we elk detail van ExpressVPN, inclusief de servers, prijzen, snelheid, ondersteunde platforms, prijzen en meer. Laten we beginnen met de voor- en nadelen.

ExpressVPN-servers

ExpressVPN heeft meer dan 3000 servers in 94 landen en 160+ locaties over de hele wereld. Hoewel er een paar VPN's zijn die zoveel servers bieden, is het een soort exclusieve club. Deze servers bieden gedeelde statische IP's en bevinden zich op alle belangrijke locaties over de hele wereld. Er is altijd een ExpressVPN-server bij u in de buurt. Dit helpt de reeds hoge verbindingssnelheden te verbeteren en zorgt ervoor dat er nooit servercongestie is, wat resulteert in minder verbroken verbindingen. Het biedt ook Stealth-servers voor landen als China en de VAE, die werkwijzen zoals diepe pakketinspectie gebruiken om VPN-gebruikers te identificeren en te blokkeren. VPN-gebruik is nu verboden in de VAE, dus het is belangrijk om een ​​VPN te hebben die het feit verbergt dat u een VPN gebruikt.

Er waren geen DNS-, IPv4- en WebRTC-lekken met ExpressVPN. Het houdt u te allen tijde beschermd en de DNS-, IPv4- en WebRTC-resultaten gaven een goed idee van hoe goed de VPN werkt om uw privacy en identiteit te beschermen.

ExpressVPN voor Netflix

expressvpn netflix review

Netflix komt hard voor VPN-gebruikers omdat het probeert zijn service geografisch beperkt te houden en te voorkomen dat buitenstaanders toegang krijgen tot Netflix USA. Die versie heeft de beste inhoud, dus het is begrijpelijk dat je Netflix USA wilt deblokkeren. Maar waar de meeste VPN's falen, slaagt ExpressVPN. Het kan je helpen om Netflix USA via een paar servers te deblokkeren. Deze servers bevinden zich allemaal duidelijk in de VS, maar er is geen indicatie welke van deze u kan helpen. Dit is vrij slim omdat het publiceren van die informatie zal resulteren in het blokkeren van die servers door Netflix. Om toegang te krijgen tot Netflix USA met ExpressVPN, vraagt ​​u hun klantenondersteuning welke servers u kunnen helpen. U kunt ook hun SmartDNS-service voor dit doel gebruiken (meer hierover later). Je kunt ook de Netflix-pagina van ExpressVPN bekijken.

ExpressVPN voor Kodi

Expressvpn Kodi review

Met Kodi kunt u uw favoriete films en tv-programma's gratis bekijken. Hoewel het een geweldig mediastreamingapparaat is, kan het niet instaan ​​voor sommige van de gratis streaming-links die het je geeft. Het is niet te zeggen wie die links beheert en de operator kan u bespioneren. Daarom is het het beste om ExpressVPN ook voor Kodi te gebruiken. Het instellen van ExpressVPN op Kodi is eenvoudig en u kunt de installatiehandleiding op hun website volgen.

ExpressVPN voor Torrents

Torrent-websites zijn tegenwoordig een belangrijk onderdeel van het internetgebruik van iedereen. Ze bieden je alle soorten bestanden en gegevens die je maar wilt, zoals films, tv-shows, games, software, muziek, enz. Het is vrij eenvoudig om torrents te downloaden via een client, maar wanneer je torrents downloadt zonder een VPN, kan iedereen kan je torrent-activiteit zien. Elke kwaadwillende gebruiker in de pool kan u bespioneren, of elke nieuwsgierige persoon verbonden met hetzelfde openbare netwerk kan uw activiteit zien. Bovendien kunnen ISP's de beschikbare bandbreedte voor u downloaden wanneer u torrents downloadt.

Gebruik ExpressVPN om jezelf weg te houden van alle nieuwsgierige blikken en torrents gratis te downloaden. Het zal je torrent-activiteit voor iedereen verbergen, en zijn high-speed servers zorgen ervoor dat je downloadsnelheid helemaal niet lijdt. Niet alle ExpressVPN-servers ondersteunen P2P, maar u kunt de klantenservice altijd om hulp vragen.

ExpressVPN-prijzen

expressvpn prijskorting

Als u op zoek bent naar een zakvriendelijke VPN-service, dan is ExpressVPN niet uw ding. Het is niet alleen voor mensen met een strikt budget met een pakket van $ 12,95 per maand. Het jaarpakket biedt een aanzienlijke korting ($ 6,67 / maand) vanwege het langere abonnement, en er zijn kortingen zo nu en dan, maar het blijft nog steeds een van de duurste VPN-services.

Maar u kunt hun 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie zonder vragen goed gebruiken. Als u vindt dat ExpressVPN niet is wat u had verwacht en de service in sommige gebieden ontbreekt, kunt u binnen een maand om een ​​volledige terugbetaling vragen. Terwijl de meeste andere VPN's een geld-terug-garantie van 7 dagen bieden, biedt ExpressVPN een 30-dagen-garantie. Hoe is dat voor vertrouwen!

Desktopgebruikers hebben geen gratis proefversie. Er is echter een gratis proefperiode van 7 dagen en een gratis proefperiode van één dag beschikbaar voor iOS- en Android-gebruikers. Hoewel op een dag niet genoeg tijd is om de service te testen, voldoet het aan de Google Play-voorschriften, dus er is niet veel mogelijk. Wat de betalingsopties betreft, u kunt betalen met creditcards, PayPal, Bitcoin en verschillende externe verkopers.

ExpressVPN snelheid

VPN's hebben de neiging om uw browsersnelheid een beetje te verlagen vanwege de coderingsoverhead die aan uw verbinding wordt toegevoegd. Maar wat het beste van de rest scheidt, is hoe steil de reductie in snelheid is. De betere VPN's zorgen ervoor dat de snelheidsreductie minimaal is, terwijl de beste VPN's ervoor zorgen dat de reductie onmerkbaar is. ExpressVPN is een van de beste VPN's, dus het is geen verrassing dat u geen merkbare daling van de verbindingssnelheid vindt. Testen via verschillende servers op verschillende tijdstippen geeft een redelijke schatting van de snelheid van een VPN en ExpressVPN leverde veelbelovende resultaten op.

expressvpn snelheidstestresultaten

Het biedt een van de snelste downloadsnelheden onder alle VPN's. Het streamen van video's met een resolutie van 1080p en het spelen van online multiplayergames levert geen problemen op bij het gebruik van ExpressVPN. Wanneer u torrents of gewone bestanden downloadt, zult u merken dat de verbindingssnelheden vergelijkbaar zijn met wanneer u bestanden downloadt zonder de VPN. In sommige gevallen zult u zelfs merken dat de snelheden beter zijn, op basis van de server die u kiest. Het enige probleem dat u kunt tegenkomen is een verbroken verbinding of twee om de dag of zo.

Protocollen en codering

Hoewel er vele redenen zijn om een ​​VPN-service te gebruiken, staan ​​privacy en codering op ieders lijst met vereisten. ExpressVPN biedt u zoveel opties als u wilt vanuit de client. U kunt kiezen uit PPTP, L2TP, OpenVPN en SSTP. De codering is de moderne standaard AES 256-bit en authenticatie is een indrukwekkende SHA-512. Beide bieden een service die alle nieuwsgierige partijen buiten houdt en ervoor zorgt dat uw online activiteit alleen uw bedrijf is. Het helpt je ook om gevoelige informatie via het web te delen zonder je zorgen te maken dat het wordt onderschept door een man-in-the-middle-aanval.

Klanten en compatibiliteit

ExpressVPN biedt speciale clients voor Windows, Mac en Linux, en biedt een Android, iOS en Amazon Fire TV Stick-app. U kunt ook de installatiehandleidingen op de website gebruiken om ExpressVPN op uw Smart TV, Roku, gameconsole, Chromebook en Routers in te stellen. Als u wilt, kunt u ook een vooraf geconfigureerde router bestellen om uw hele thuisnetwerk te dekken met ExpressVPN-bescherming.

Het beste deel hiervan is dat uw router slechts als één apparaat wordt geteld, en u kunt die bescherming uitbreiden tot zoveel apparaten die u met die router wilt verbinden als u wilt. Controleer voordat u ExpressVPN op uw router instelt, of deze compatibel zijn. Als dat niet het geval is, maar u toch een VPN op uw router wilt, kies dan voor hun vooraf geconfigureerde routers.

De VPN-clients zijn de meest intuïtieve en veel functies die u zult zien. Hoewel u om beveiligingsredenen het coderingstype niet vanuit VPN kunt wijzigen, kunt u VPN-protocollen en servers vrij wijzigen. Het is standaard ingesteld op OpenVPN via UDP, wat een goede keuze is. De client zal automatisch de beste server voor u kiezen op basis van uw locatie en gebruik, maar u kunt deze overschrijven en uw eigen keuze maken. Wanneer u de eerste keer instelt, moet u een activeringscode invoeren voor elk apparaat dat u wilt verbinden. Hiermee kunt u verbinding maken met de VPN op het moment dat u de client later start.

hoe expressvpn te activeren

De gebruikersinterface is aantrekkelijk en u kunt alle functies gebruiken, zoals 'Netwerkvergrendeling', die vergelijkbaar is met een schakelaar voor automatisch uitschakelen. Netwerkvergrendeling beschermt u tegen DNS- en IP-lekken en houdt u veilig in geval van verbroken verbindingen. Dit is vooral handig als je iets downloadt met een VPN, vooral torrent-bestanden.

Het downloaden van torrents zonder VPN-beveiliging wordt afgeraden, omdat iedereen uw torrent-activiteit vanuit het zwembad kan zien en u juridische stappen kunt ondernemen en bandbreedtebeperking kunt ervaren van uw ISP. Omdat ExpressVPN P2P toestaat, kunt u ExpressVPN-torrentdownloads gebruiken en vrij zijn om uw systeem te verlaten omdat u de zekerheid van Network Lock hebt.

De Mac-client onderscheidt zich van andere doordat deze ook de Split Tunneling-functie heeft, waarmee u kunt kiezen welk verkeer door de VPN-servers wordt geleid. Zorg er altijd voor dat u weet wat u doet voordat u dit doet. Anders maak je een gat in je eigen verdediging. U kunt ExpressVPN op maximaal vijf apparaten tegelijkertijd gebruiken. Voorheen kon u slechts één soort apparaat gebruiken. Maar ExpressVPN heeft die functie aangepast en u toegestaan ​​de apparaten te kiezen volgens uw vereiste.

Je kunt het gebruiken op twee laptops en één telefoon, of elke gewenste combinatie. Het enige probleem dat u kunt hebben, is dat voordat u het zesde apparaat wilt aansluiten, u handmatig een van de vijf apparaten moet loskoppelen met behulp van de verbinding. Het eenvoudig uitschakelen van het apparaat helpt u niet. Een klein ongemak, maar iets wat je zou verwachten dat ExpressVPN zal regelen.

Beleid voor ExpressVPN-logboeken

Een VPN die u voor iedereen verbergt maar alles vastlegt wat u doet, is gevaarlijker en schadelijker dan internet zonder VPN gebruiken. Dit is de reden waarom het gebruik van een VPN met een beleid zonder logboeken belangrijk is. ExpressVPN valt in deze categorie. Aangezien het is gebaseerd op Britse Maagdeneilanden, wordt het bovendien niet geconfronteerd met juridische druk van de NSA of GCHQ, enz. Om gebruikerslogboeken vrij te geven. Een beleid zonder logs en geen zorgen over gegevensbewaring is waar u op moet letten bij een VPN.

expressvpn logbeleid

Het enige dat ExpressVPN registreert, zijn tijdstempels voor verbindingen, de server waarmee u bent verbonden en de bandbreedte die tijdens de verbinding wordt gebruikt. Uw persoonlijke IP-adres wordt niet geregistreerd en deze informatie wordt nooit met iemand gedeeld. Hoewel sommige mensen hier problemen mee hebben, is er een oplossing. Als u zich abonneert op ExpressVPN met hun nieuw opgerichte .onion-extensie of een Tor-proxy of het systeem van iemand anders en betaalt via Bitcoin, kan ExpressVPN u niet identificeren.

Klantenservice

expressvpn ondersteuning

ExpressVPN biedt een 24X7 klantenservice via live chat, e-mail en ticketsysteem. Alle drie de systemen werken als een charme. U hoeft zelfs geen minuut te wachten om via de livechat van een ondersteuningsmedewerker te horen en de antwoorden zijn niet alleen hartelijk maar informatief en nuttig. Hetzelfde kan worden verwacht van hun e-mail- en ticketsystemen. De kennisbasis is goed genoeg om de meeste algemene vragen te behandelen. De klantenservice van ExpressVPN is misschien wel de beste die we tot nu toe hebben gezien.  

Extra functies in ExpressVPN

Stealth-servers

ExpressVPN heeft speciale stealth-servers om mensen in China te helpen. Het land heeft strikte censuurwetten, en terwijl mensen al jaren VPN's gebruiken om wat online vrijheid te hebben, maakt de overheid het moeilijker. Ze jagen nu op VPN-gebruikers en leggen strenge juridische straffen op voor VPN-gebruikers. De Chinese overheid gebruikt technieken zoals diepe pakketinspectie om VPN-verkeer te identificeren en de VPN-gebruikers te lokaliseren. Maar met ExpressVPN heb je een uitweg. Het heeft speciale servers in Hong Kong om de internetcensuur van de Chinese overheid te verslaan. Er is niet veel bekend over hoe deze servers werken en u helpen om onder de radar te blijven, maar het enige dat telt is dat ze er wel toe bijdragen u te helpen de overheidscensuur te omzeilen als u op het Chinese vasteland woont of reist.

Slimme DNS

Hoewel VPN's u helpen bij het deblokkeren van geo-beperkte inhoud, is er een andere manier om dit te doen, vooral voor streamingdiensten. Met SmartDNS-services kunt u streamingdiensten met geografische beperking deblokkeren. Hoewel ze op dezelfde manier werken als VPN's, zijn er een paar verschillen. Om te beginnen wijzigt SmartDNS uw DNS-instellingen en zorgt ervoor dat DNS-aanvragen voor geo-beperkte services worden afgehandeld door hun speciale servers. Hiermee kunt u geografische beperking overwinnen. Aangezien er geen codering is, geniet u van veel hogere snelheden dan VPN's, hoewel u moet begrijpen dat dit ten koste gaat van het niet hebben van de bescherming die VPN's bieden.

ExpressVPN biedt een SmartDNS-service die eenvoudig te gebruiken is en waarmee u populaire streamingdiensten zoals Netflix USA en de BBC iPlayer kunt deblokkeren. Het instellen is vrij eenvoudig en u kunt de website bezoeken om het in gebruik te nemen.

Browser-extensies

ExpressVPN biedt browserextensies voor gebruikers van Google Chrome en Mozilla Firefox. Het is een beetje anders dan andere VPN-browserextensies omdat het niet goed is zonder de VPN-client ook op het systeem te hebben. De browserextensie geeft u meer controle over de VPN-client op uw systeem. Het voegt niets toe aan de ervaring, maar verbetert alleen het comfort van het gebruik van de service op uw systeem.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een VPN-service die u alles geeft wat u wilt, dan is er geen betere keuze dan ExpressVPN. Het heeft meer dan 3000+ servers in 160 steden in 94 landen over de hele wereld. Deze servers bieden u enkele van de beste verbindingssnelheden die u zult zien. Hoewel we niet zeker weten of het echt de snelle VPN op aarde is, zoals de website beweert, is het niet ver van de streep. Wat privacy en beveiliging betreft, u hoeft zich daar geen zorgen over te maken wanneer u ExpressVPN gebruikt, omdat het standaard OpenVPN over UDP gebruikt in de clients en krachtige coderings- en authenticatie-algoritmen gebruikt. Met 5 gelijktijdige verbindingen, een geweldige Smart DNS-service om geo-beperkte inhoud te deblokkeren, P2P-ondersteuning, functies zoals Network Lock en Stealth Servers en misschien wel de beste klantenservice in de hele branche, is het geen verrassing dat ExpressVPN een van de top is -gestuurde VPN's. Het enige nadeel is dat het een beetje prijzig is. Maar met de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie en een gratis proefperiode van 7 dagen voor iOS-gebruikers, heb je voldoende tijd om de service volledig uit te proberen.

Download ExpressVPN

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me