Hoe ExpressVPN op Firestick te installeren en gebruiken

>

In deze zelfstudie gaat u leren hoe u ExpressVPN op FireStick installeert. Deze instructies werken even goed op elke Amazon Fire TV-lijn van apparaten, inclusief FireStick 4K en Fire TV Cube.

ExpressVPN is een van de populairste streaming VPN-services. De VPN staat bekend om zijn uitstekende functionaliteit en uitstekende snelheden waarmee gebruikers inhoud in HD kunnen streamen zonder buffering.

ExpressVPN heeft een op maat gemaakte app voor de Amazon Firestick, een populair apparaat dat wereldwijd wordt gebruikt door snijders. U kunt uw streamingervaring met Firestick maximaliseren door de app op Firestick te installeren en geobeperkingen, online surveillance en ISP-throttling verleden tijd te maken.

Waarom kiezen voor ExpressVPN voor FireStick?

ExpressVPN is de meest vertrouwde VPN voor privacy-, beveiligings- en streamingdoeleinden. Persoonlijk gebruik ik deze VPN-service de afgelopen jaren vanwege hun uitstekende service.

Hier zijn enkele van de functies die het een van de beste VPN's voor FireStick maken.

Uitstekende snelheden

Zoals de naam al doet vermoeden, is ExpressVPN een van de snelste VPN's die er zijn. Het heeft een voor snelheid geoptimaliseerd netwerk dat bestaat uit meer dan 3000 VPN-servers verspreid over 160 locaties in 94 landen. Dit zorgt ervoor dat je soepel in HD en 4K kunt streamen, wat niet het geval is met de gemiddelde VPN.

Deblokkeert alle streamingdiensten

Een van de meest voorkomende toepassingen van een VPN op Firestick en Fire TV is het deblokkeren van beperkte inhoud. De meest beruchte en meest populaire van deze services is Netflix, die verschillende inhoud voor verschillende landen biedt en het gebruik van VPN's blokkeert.

ExpressVPN is een van de weinige VPN die consistent toegang tot Netflix kan bieden. Zodra je een account hebt en de VPN hebt geïnstalleerd, kun je Netflix VS, VK, Canada, Nederland, Duitsland, Japan, India en verschillende andere bibliotheken deblokkeren.

U hebt ook toegang tot andere geo-beperkte diensten zoals BBC iPlayer, HBO Now, Hulu, onder anderen.

Solide privacy & Veiligheid

ExpressVPN biedt een indrukwekkend zero-log beleid, vergezeld van een AES 256-bit encryptie, een combinatie die ervoor zorgt dat al uw internetactiviteiten privé, veilig en anoniem zijn.

Dit is belangrijk, vooral als je streamt met Kodi of Android-streaming-apps van derden zoals Cinema HD, Titanium TV, CatMouse, enz. Kodi-add-ons van derden en dergelijke apps bieden inhoud die mogelijk illegaal is en als je dergelijke inhoud onbedoeld streamt , kunt u juridische problemen ondervinden. Het is dus van essentieel belang om veilig te streamen, aangezien overheden en ISP's de online activiteiten van hun gebruikers bewaken.

Makkelijk te gebruiken

ExpressVPN biedt geavanceerde functies zoals een Network Lock Kill Switch en VPN Split Tunneling, maar ze slagen er ook in om de VPN-interface netjes en gemakkelijk te gebruiken te houden, zoals we zullen zien in het gedeelte over hoe te gebruiken.

Hoe ExpressVPN op Firestick te installeren

ExpressVPN heeft een speciale app die compatibel is met de Amazon Fire Stick, Fire TV en Fire TV Cube. Deze app is direct beschikbaar in de Amazon Store en kan dus binnen enkele seconden worden geïnstalleerd. Voordat we echter beginnen met de installatie, moet u een ExpressVPN-abonnement kopen. U kunt 49% korting krijgen op het jaarplan.

Als u de app om welke reden dan ook niet kunt installeren met die methode, kunt u deze ook sideloaden. Ik zal je beide methoden laten zien.

Methode 1: De app installeren vanuit Amazon Store

1. Ga op het startscherm van Firestick naar de zoekoptie en typ "ExpressVPN

hoe ExpressVPN op Fire Stick te installeren

2. De app verschijnt als eerste suggestie. Klik erop

Hoe ExpressVPN op Firestick te installeren

3. Je krijgt nu de "Krijgen" optie. Raak het

ExpressVPN voor Amazon Fire tv-stick

4. ExpressVPN wordt nu gedownload en geeft u de optie om te openen.

Installeer VPN op Fire Stick

Ik heb ook laten zien hoe ExpressVPN op Firestick te gebruiken in een later deel van deze gids. Blijf lezen.

Methode 2: Sideloading van de ExpressVPN APK op FireStick

Als u ExpressVPN niet in de Amazon Store kunt krijgen, kunt u het APK-bestand downloaden en installeren.

Om dat te doen, moet u er eerst voor zorgen dat Firestick 'apps van onbekende bronnen.

Zo schakelt u de optie in:

1. Ga vanuit het beginscherm van het apparaat naar instellingen selecteer vervolgens Mijn Fire TV / apparaat

Firestick vpn expressvpn

2. Selecteer Ontwikkelaarsopties

Express VPN-vuurstok instellen

3. Schakel in Apps van onbekende bronnen

sta onbekende bronnen toe op firestick

Daarna kunnen we doorgaan en de Express VPN-app downloaden. We gaan hiervoor de Downloader-app gebruiken. Als u dit nog niet heeft, kunt u de onderstaande stappen volgen:

1. Ga in het hoofdmenu naar de zoeken optie en type downloader

downloader-app voor firestick

2. De app moet de eerste suggestie zijn. Selecteer het.

gebruik de downloader om express vpn te installeren

3. Klik Krijgen om de app op uw Firestick te installeren

firestick apk downloader

Nadat de installatie is voltooid, opent u de app.

Nu moeten we het APK-bestand downloaden om ExpressVPN te installeren.

1. Voer in het URL-veld van de downloader de URL in https://www.firesticktricks.com/express en klik Gaan

download expressvpn apk op firestick

2. De ExpressVPN APK wordt nu gedownload

Sideload ExpressVPN apk op Amazon FireStick

3. Klik nadat de download is voltooid Installeren

ExpressVPN-installatie voor Firestick en Fire TV

4. Nadat het is geïnstalleerd, klikt u op Gereed. Downloader vraagt ​​of u de APK wilt verwijderen. kiezen Delete om wat ruimte te besparen. Wanneer u wordt gevraagd om te bevestigen, selecteert u Delete nog een keer

Sideload ExpressVPN-app

De app had aan uw app-lijst moeten worden toegevoegd.

Hoe ExpressVPN op Firestick te gebruiken

Nu u de ExpressVPN APK op uw Fire TV-apparaat hebt geïnstalleerd, kunt u als volgt te werk gaan.

Hoe toegang te krijgen tot de app

U kunt toegang krijgen tot uw nieuw gedownloade ExpressVPN-app door te navigeren naar Al mijn apps. Klik op om het naar boven te verplaatsen Menuknop, kiezen Verplaatsen, slepen naar de gewenste positie en klik vervolgens op OK.

Van daaruit kunt u de VPN-app openen.

Initiële setup

1. Omdat u de app al op uw Firestick hebt gevonden. Klik erop om te openen.

2. Selecteer op het volgende scherm Inloggen om uw gegevens in te voeren. Als u nog geen account hebt, kunt u de inloggegevens hier downloaden.

3. Nadat u bent aangemeld, vraagt ​​de app toestemming om de configuratie op Firestick in te stellen. Klik gewoon op OK en nogmaals op OK wanneer Firestick om een ​​verbindingsverzoek vraagt.

hoe ExpressVPN op Firestick in te stellen en te gebruiken

3. Het startscherm van de VPN-app zou nu moeten verschijnen

ExpressVPN configureren voor Firestick

4. Klik op de rode cirkelknop om de VPN op uw Firestick / Fire TV te verbinden.

ExpressVPN-server selecteren op Fire TV / Stick

ExpressVPN is vrij eenvoudig te gebruiken en u kunt snel verbinding maken door op de aan / uit-knop te klikken. Om een ​​server te kiezen, klikt u op de server die op het scherm wordt weergegeven. U kunt een van de servers in de aanbevolen sectie selecteren of naar gaan Alle locaties. Servers daar worden goed gepresenteerd in termen van regio's, landen en zelfs steden.

expressvpn-servers

Uw verbinding aanpassen

Met ExpressVPN kunt u bepalen hoe de VPN werkt en de functies kiezen die u wilt gebruiken. Klik om de instellingen te openen op de drie horizontale knoppen linksboven in het scherm en selecteer vervolgens instellingen.

expressvpn-instellingen voor firestick of fire tv

Dit zijn de functies waarvan u kunt profiteren:

Automatisch verbinden: Met deze optie maakt ExpressVPN automatisch verbinding met uw laatste server wanneer u Firestick inschakelt.

Netwerk bescherming: Hier kunt u kiezen of u kill-schakelaar wilt activeren en ook of u uw apparaat zichtbaar wilt houden voor andere apparaten op uw lokale netwerk.

Split Tunneling: Met deze functie kunt u de apps kiezen die u wilt vrijstellen van de VPN-verbinding of de specifieke apps die u via de VPN wilt tunnelen. Het kan handig zijn als u de functionaliteit van andere apps niet wilt beïnvloeden.

VPN-protocol:  U kunt het protocol kiezen dat u voor codering tussen UDP en TCP wilt gebruiken. Het is echter raadzaam om deze optie op 'Automatisch' te laten staan.

Apps & websites: U kunt instellen welke apps ExpressVPN moet voorstellen zodra u verbinding maakt met een server.

Dit kan heel nuttig zijn, omdat je niet terug hoeft te gaan naar je menu en moet zoeken naar de app die je vaak gebruikt nadat je je VPN hebt verbonden.

hoe expressvpn op firestick te installeren en gebruiken

Afsluiten

ExpressVPN is ongetwijfeld een van de beste VPN-opties voor Firestick en mijn persoonlijke favoriet. Het is een allround product dat u kunt gebruiken voor privacy en beveiliging, evenals voor het deblokkeren van beperkte inhoud.

U kunt de bovenstaande gids gebruiken om ExpressVPN op uw Firestick of Fire TV te installeren. De Firestick-app is ontworpen om op afstand te werken en u zult er dus geen problemen mee hebben.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me