Hogyan válasszuk ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő VPN-t

>

A VPN-felhasználók száma nap mint nap növekszik. Mivel egyre több ember használja az internetet mindennapi igényeinek kielégítésére, és annyi személyes és érzékeny információ van a forgalomban, ezért az emberek a VPN védelméhez fordultak. Noha a mai világban nyilvánvalóan fontos a VPN használata, fontos a VPN kiválasztásakor a helyes döntés meghozatala. A VPN-felhasználók számának növekedése a VPN-szolgáltatások számának megfelelő növekedését eredményezte. Most alapvetően elkényeztetted a választását. Létfontosságú, hogy a megfelelő VPN-et válassza ki az igényeinek megfelelően, de a választás egyre nehezebbé válik. Segítünk neked abban a döntésben.

Miért olyan népszerű a VPN-ek

hogyan válasszuk ki a legjobb VPN-t

# 1. Online adatvédelmet nyújtanak

A VPN-k körülbelül két évtized óta működnek, ám a globális népszerűségnek csak az utóbbi években növekedett. Ez nem kis részben annak köszönhető, hogy a kormányhivatalok, mint például az NSA és a GHCQ, aktívan kémkednek polgáraik iránt. Amikor Edward Snowden nyilvánosságra hozta az NSA Prism programját, mindenki szigorú valósággal ellenőrizte. Az emberek ezután felhívták a VPN-szolgáltatókat, hogy elrejtsék online tevékenységeiket és visszanyerjék online magánéletüket; vagyis ha előbb is volt valaha.

# 2. Segítség az online streaminghez

A streaming szolgáltatások mindig földrajzilag korlátozottak, de egy jó streaming VPN segítségével feloldhatja ezeket a szolgáltatásokat bárhonnan. Az internetfelhasználók növekedésével az olyan streaming szolgáltatások, mint a Netflix, és az olyan eszközök, mint a Kodi, népszerűbbek, mint valaha. A VPN-kkel feloldhatja a Netflix és az összes többi streaming szolgáltatás blokkolását, és elrejtheti tevékenységét is. Ez különösen fontos a Kodi felhasználók számára, akik gyakran használnak ingyenes streaming linkeket.

# 3. Segítsen a cenzúra megkerülésében

Az Internet valamilyen okból korlátozott a világ minden tájáról. Kis példa az iskolák és munkahelyek, amelyek blokkolják a szórakoztató webhelyekhez és szolgáltatásokhoz való hozzáférést. Nagyobb példa az olyan országok, mint Irán, Szaúd-Arábia, Egyesült Arab Emírségek, Kína stb., Amelyek blokkolják az internet hatalmas részeit, például a Wikipedia, a hírportálok, a közösségi média stb. A VPN-ekkel leküzdheti ezeket a szűrőket, és szabadon böngészhet az interneten. Ezen országok közül még sokan betiltották a VPN-k használatát.

Elemezze a VPN-igényeit

használnék egy vpn-t?

Mielőtt elkezdené egy adott VPN szűkítését, bölcs dolog elemezni a VPN igényeit. Mutassa be, miért van szüksége VPN-re, és ez segít jobb döntéshozatalban. Sok oka van, de melyik a tiéd? És vajon elegendő ok-e előfizetni egy VPN-re? Tudja meg alább.

# 1. Sokat utazol?

A VPN-k fontosak az emigránsok és a gyakori utazók számára. Ezek lehetővé teszik a nyilvános hálózatokhoz való csatlakozást és a vállalati adatok biztonságos elérését. Ön és adatai mindig biztonságban vannak a VPN-ekkel utazás közben. Ezenkívül elősegítik a földrajzi korlátozások és a cenzúra leküzdését. Ez attól is függ, hogy hova utazik, mivel sok ország, mint például az Egyesült Arab Emírségek, törvénytelenné tette a VPN használatát is. Vannak olyan szállítók, amelyek ezekben az országokban is segíthetnek Önnek, ezért ne feledje ezt.

# 2. A földrajzilag korlátozott szolgáltatások feloldása az Ön egyetlen követelménye?

Ebben az esetben VPN nélkül megteheti. Ha ez csak iskolai / munkahelyi kérdés, akkor nem feltétlenül kell befektetni a VPN-be. Csak várjon, hogy visszatérjen haza! Ha a tartalom nem érhető el az Ön régiójában, akkor inkább a SmartDNS szolgáltatásokat használhatja, mivel ezek segítik a feloldást és gyorsabbak. De ha magánéletre és névtelenségre van szüksége, amely a Kodi felhasználók számára szükséges, akkor VPN-t kell keresnie.

# 3. Valahol élsz-e súlyos korlátozásokkal?

Ebben az esetben valószínűleg most VPN-t használ. De a kérdés az, hogy melyik a legmegfelelőbb számodra. Szükség van erős titkosítással rendelkező VPN-re, olyan funkciókkal, mint a kill-switch, és amelyek megkerülhetik a technikákat, például a mély csomag-ellenőrzést, ami néha megadhatja azt a tényt, hogy VPN-t használ. Az olyan országok, mint Kína használják ezt a taktikát.

# 4. Bevonja-e munkája az érzékeny helyek érzékeny kérdéseinek kutatását??

Ha ez igaz Önre, akkor feltétlenül szüksége van egy erős VPN-re. Noha a kormányzati szűrés nyilvánvalóan kérdés, az érzékeny témákkal való munka nemkívánatos és veszélyes érdeklődést vonhat maga után a kormány és a nem kormányzati csoportok részéről. Ha vállalkozása védelme nélkül folytatja vállalkozását, nem csak az Ön személyes adatait veszélyezteti.

# 5. Van-e az Ön országában szigorú adatmegőrzési törvény??

Sok országban vannak szigorú adatmegőrzési törvények. Az internetszolgáltatónak a törvény alapján részletes használati és tevékenységi naplókat kell vezetnie, amelyek felkérhetik őket az átadásra is. Senki sem akarja, hogy teljes online történelem mások kezébe kerüljön, és az ezt meghaladó országok száma növekszik. Még akkor is megosztják ezt az információt egymással, ha olyan együttműködések részét képezik, mint például az öt szem és a TPP. Tehát tudjon meg többet az országában az adatmegőrzési törvényekről.

Ez nem az egyetlen oka annak, hogy VPN-re van szüksége. Tekintettel az online fenyegetésekre, a VPN nem csupán választás, hanem szükségszerűség. Íme a 10 ok, amiért mindig kell VPN-t használni.

Hogyan válasszuk ki a legjobb VPN szolgáltatást

Miután elvégezte a VPN-igények elemzését, jobb helyzetben van annak meghatározásához, hogy szüksége van-e VPN-re, bár ajánlott egy ilyen használata. Nem szabad azonban csak elkezdenie az első VPN használatát, akinek a nevét látod. Néhány dolgot ellenőriznie kell, mielőtt feliratkozik egy VPN-re.

hogyan válasszuk ki a legjobb VPN-t

# 1. Titkosítás és protokollok

A VPN-k titkosítják a kapcsolatot, de a titkosítás erőssége határozza meg, hogy adatai és tevékenységei valóban biztonságosak-e vagy sem. A jelenleg legbiztonságosabb protokoll az OpenVPN, és a legtöbb legfőbb VPN támogatja azt. Ha a VPN csak PPTP-támogatást nyújt, akkor lépjen tovább egy másik gyártóra. A PPTP gyors, de a legkevésbé biztonságos.

# 2. Naplózási politika

A VPN-k mindenki elrejtik az online tevékenységeidet és az adatait. De maga a VPN látja mindazt, amit csinál. Ha a VPN rögzíti ezeket az információkat, majd megosztja azokat harmadik felekkel, akkor az előfizetési pénzt hiába költette volna. Az ingyenes VPN-k ezt gyakran pénzeszközök előállításához teszik, és a szigorú adatmegőrzési törvények által meghatározott helyeken alapuló VPN-ek gyakran kénytelenek erre. Ezért mindig ellenőrizze a VPN adatvédelmi irányelveit, mielőtt feliratkozik rá. Győződjön meg róla, hogy követi a nem naplózási politika és lehetőleg egy magánélet tiszteletben tartására szolgáló helyén alapul.

# 3. Sebesség

Mivel az összes forgalmat titkosítják, a VPN-k bizonyos mértékben csökkentik az internet böngészési sebességét. De az eladótól függ, hogy mekkora a sebességcsökkentés. A legjobb VPN-k biztosítják, hogy ez a csökkentés minimális legyen, és a VPN-ek néha javíthatják a letöltési és feltöltési sebességeket is.

# 4. Globális lefedettség

Minél több VPN-név alatt van kiszolgáló, annál több kapcsolódási lehetőség van. Ez megakadályozza a szerver torlódását, ami azt jelenti, hogy kevésbé valószínű, hogy a kapcsolatcsökkenésekkel kell szembenéznie. Ez elősegíti a kapcsolat sebességének javítását is, különösen, ha a földrajzi helyzetéhez közeli szerverhez kapcsolódik.

# 5. Platformközi támogatás

Elmúltak azok a napok, amikor az emberek csak az internetet használták számítógépükön vagy laptopjukon keresztül. Manapság az emberek okostelefonokat, táblagépeket, intelligens TV-ket, Fire Stick-et, Kodi-t, játékkonzolokat stb. Használnak az internethez való kapcsolódáshoz. Ha az eszköz interakcióba lép az internettel, akkor VPN-védelemre van szüksége. Ezért fontos, hogy VPN a lehető legtöbb eszközt és operációs rendszert támogassa, és lehetővé tegye az egyidejű kapcsolódásokat.

# 6. Költség

Amikor fizet egy szolgáltatást, meg kell győződnie arról, hogy visszatér a pénzed. Az ingyenes VPN-k nem számítanak fel pénzt, ám személyazonossága, adatai és tevékenységei soha nem vannak biztonságban velük, sávszélesség és kiszolgáló korlátozások vannak velük. Ez az oka annak, hogy kerülje az ingyenes VPN-ket.

De ez nem azt jelenti, hogy minden fizetett VPN jó. Keressen egy olyan VPN-t, amely mindent kínál, amit csak akar, de nem okoz hatalmas lyukat a pénztárcájában. Számos VPN pénzvisszafizetési garanciát kínál 7-től kb. 30-ig terjedő időtartamra. A legjobb, ha ezeket a VPN-ket választja, és teljes időközönként teszteli a szolgáltatást. Ha nem elégedett, kérheti a teljes visszatérítést.

# 7. Vevőszolgálat

Előfordulhat, hogy a VPN beállításakor vagy használat közben gubancba üthet. Ennek esélye meglehetõsen magas, ha elsõ alkalommal használja a felhasználót, és nem ismeri jól a terepet. Ezekben az esetekben nagy lendületet jelent egy barátságos és képességteljes ügyfélszolgálat, amely éjjel-nappal segítséget nyújt. A legjobb, ha van egy olyan VPN, amely nemcsak e-mail és jegy támogatást kínál, hanem élő chat támogatást is kínál. Ha a VPN felajánlja a szolgáltatás távoli beállítását, akkor nincs semmi hasonló.

Melyik VPN-t kell használni?

ami a legjobb vpn

Most, hogy tisztában van a VPN-ek szerepével és azzal, hogy miként kell kiválasztania magának, az alábbiakban egy 5 VPN-t tartalmazó táblázat található, amelyek az iparágban a legjobbak: nagy sebességük, katonai szintű titkosításuk, kiszolgálói helyek száma és az ár-érték arány. Ha további információra van szüksége ezekről a VPN-ekről, olvassa el a legjobb Kodi VPN és FireStick VPN útmutatókat..

Vevő Tip - Ha nincs költségvetési kérdése, mindig vásároljon egy éves tervet, amely csaknem féláron van a havi tervekhez képest. Mivel a legtöbb VPN-szolgáltató pénz-visszafizetési garanciával védi felhasználóit, akkor mindig kérhet visszatérítést, ha a szolgáltatás nem felel meg az elvárásainak.

Kategória: VPN

Keressen ezen a weboldalon

Legjobb VPN-k

Hogyan válasszuk ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő VPN-texpressvpn oldalsávHogyan válasszuk ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő VPN-tHogyan válasszuk ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő VPN-tHogyan válasszuk ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő VPN-tHogyan válasszuk ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő VPN-tHogyan válasszuk ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő VPN-t30 napos pénz-visszatérítési garanciaVisit Express ExpressPPNolvassa el az oldalt
ipvanish sidebarHogyan válasszuk ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő VPN-tHogyan válasszuk ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő VPN-tHogyan válasszuk ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő VPN-tHogyan válasszuk ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő VPN-tHogyan válasszuk ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő VPN-t7 napos pénz-visszafizetési garanciaVisd meg az IPVanishRead felülvizsgálatát
nordvpn oldalsávHogyan válasszuk ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő VPN-tHogyan válasszuk ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő VPN-tHogyan válasszuk ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő VPN-tHogyan válasszuk ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő VPN-tHogyan válasszuk ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő VPN-t7 napos pénz-visszatérítési garanciaVisitit NordVPN

Hozzászólás tartalma

 • 1 Miért olyan népszerű a VPN-ek
  • 1.1. # 1. Online adatvédelmet nyújtanak
  • 1.2 # 2. Segítség az online streaminghez
  • 1.3 # 3. Segítsen a cenzúra megkerülésében
 • 2 Elemezze a VPN-igényeit
  • 2,1 # 1. Sokat utazol?
  • 2.2 # 2. A földrajzilag korlátozott szolgáltatások feloldása az Ön egyetlen követelménye?
  • 2.3 # 3. Valahol élsz-e súlyos korlátozásokkal?
  • 2.4. # 4. Bevonja-e munkája az érzékeny helyek érzékeny kérdéseinek kutatását??
  • 2,5 # 5. Van-e az Ön országában szigorú adatmegőrzési törvény??
 • 3 Hogyan válasszuk ki a legjobb VPN szolgáltatást
  • 3.1. # 1. Titkosítás és protokollok
  • 3.2 # 2. Naplózási politika
  • 3,3 # 3. Sebesség
  • 3.4 # 4. Globális lefedettség
  • 3.5 # 5. Platformközi támogatás
  • 3.6. # 6. Költség
  • 3.7 # 7. Vevőszolgálat
 • 4 Melyik VPN-t kell használni?
 • 5 Következtetés

Népszerű útmutatók

 1. A legjobb VPN a FireStick számára
 2. Hogyan lehet börtönbe dobni egy FireStick-et
 3. A Kodi telepítése a FireStick-en
 4. A legjobb Kodi kiegészítők
 5. A legjobb Kodi épít
 6. A legjobb FireStick alkalmazások
 7. IPTV
 8. Mozi APK
 9. Exodus Redux Addon
 10. A legjobb torrent oldalak

Legutóbbi hozzászólások

 • 8 legjobb showbox-alternatíva (2020)
 • Hogyan lehet börtönbe dobni egy FireStick-et (2020 február)
 • A legjobb Kodi épít (frissítve 2020 februárjára)
 • A legjobb Kodi-kiegészítők a világ minden tájáról [2020]
 • Hogyan lehet telepíteni a valódi Debrid filmeket, kizárólag filmeket, Kodi Addon

lemondás - A szerzői jogi tartalom streaming vagy letöltése törvénytelen.

A FireStickTricks.com semmilyen módon nem engedi el, ösztönzi vagy ösztönzi a Kodi, a Fire Stick vagy az útmutatóink illegális használatát. A felhasználók felelnek tetteikért. Olvassa el a teljes nyilatkozatot.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me