Hur man installerar / använder Bästa VPN för FireStick

>

I den här guiden kommer du att lära dig vilket är den bästa VPN för FireStick, varför ska du använda den, hur du hittar rätt VPN och hur du installerar ett VPN på FireStick. VPN: erna som behandlas i denna handledning fungerar med alla Fire TV-enheter inklusive FireStick 4K och Fire TV Cube. 

Amazon FireStick är utan tvekan en av de bästa strömningsenheterna du hittar idag. Denna billiga gadget konverterar omedelbart alla vanliga TV-apparater med HDMI-port till en smart-TV. FireStick är en enkel enhet som inte bara är enkel att installera utan också otroligt enkel att använda. Den körs på den modifierade Android-firmware och ger dig snabb åtkomst till populära streamingtjänster som Netflix, Hulu, Kodi och till och med flera satellitkanaler. Jag har testat många strömningsenheter, inklusive Android Boxes och har inte hittat något som FireStick.

Det är allt underbart. Jag får dock inte glömma att berätta att jag också har upplevt några stora bakslag med FireStick. Nej, det är inget fel med FireStick i sig. Jag talar om flera begränsningar och begränsningar som strömningstjänsterna, ISP: erna och förmodligen din regering också. Du kan bli föremål för:

  • Onlineövervakning och övervakning av din ISP, regering och till och med tredjeparter som hackare och cryptocurrency gruvarbetare. Det sätter din integritet i allvarlig fara!
  • Internet-trottling (som riktar sig till videoströmmarna) av ISP vilket resulterar i långsam strömning och buffertproblem. Detta förstör helt din underhållningsupplevelse!
  • Geo-restriktion för innehåll. Detta begränsar din åtkomst till innehåll endast till en viss plats!
  • Juridiska krångel medan du strömmar genom populära tredjeparts-Kodi-tillägg och appar som Mobdro, Cinema APK, Live Net TV och mer. Du vill inte att någon tittar över axeln hela tiden!

Tack och lov kan du enkelt övervinna allt genom att använda en VPN för FireStick / Fire TV. En VPN kommer att maskera din IP-adress och därefter din online identitet, vilket gör att du kan ha hundra procent integritet. Vi kommer att diskutera varför du behöver ett VPN på FireStick och hur det hjälper i större längd senare. Du kommer också att lära dig hur du snabbt installerar och konfigurerar det bästa VPN för Firestick. Jag berättar också hur jag valde rätt VPN för dig. Fortsätt läsa!

Här är den snabba översikten över den bästa FireStick VPN som jag har valt. Jag kommer att prata om varje VPN i detalj i den senare delen av guiden. 

Varför behöver du ett VPN för FireStick och hur det hjälper

Du behöver ett VPN för FireStick för att se till att du kan använda din enhet oavsett vad du vill utan att ständigt vara orolig och oroad. Följande är de främsta skälen till att man måste använda ett VPN:

# 1: Onlineövervakning

Oavsett om jag gillar det eller inte eller jag förnekar det, onlineövervakning av din internetleverantör, regeringen och till och med tredje parter är en sak. Vi har sett och läst mycket om det. Hur skulle du vilja det om du tittar genom ditt fönster hela tiden? Jag kommer att vara väldigt obekväm. Du övervakas genom det virtuella fönstret.

Hur hjälper en FireStick VPN? En VPN maskerar din IP-adress och tunnlar dina onlineaktiviteter via en anonym server. Detta gör det omöjligt för någon att veta vad du gör. Tanken är att välja ett VPN som använder de tuffaste krypteringsteknologierna.

# 2: ISP Throttling

Eftersom dina online-aktiviteter övervakas, när du strömmar med appar som Kodi, Cinema APK, Mobdro, CyberFlix, Titanium TV eller många andra, vet din internetleverantör det. Internetreglering är ett vanligt fenomen att minska hastigheten på din internetanslutning när du strömmar videor online. Om du är en tillfällig användare kanske du inte upplever det. Men om du är en vanlig streamer är det mycket troligt att du kommer att stöta på buffertproblem på grund av strypning. ISP: er använder denna teknik som medel för lastbalansering och dess lagliga från deras sida. Du har precis missat det finstilta i deras användarvillkor innan du registrerade dig.

En VPN hjälper dig att övervinna ISP-throttling! När du använder FireStick VPN krypteras dina onlineaktiviteter. Din Internetleverantör kan inte se om du strömmar eller förmodligen bara laddar ner ett tungt dokument. Och eftersom de inte vet att du strömmar, stegrar de inte din internethastighet och låter dig njuta av strömmande med högre buffertfria hastigheter. Så enkelt är det.

# 3: Geobegränsning

Du kan komma åt populära streamingtjänster som Netflix, Amazon Prime, Hulu osv på FireStick. Men vad du kan titta på begränsas till stor del av din geografiska plats. Till exempel är Netflix nu tillgängligt i mer än 180 länder. Många videor finns dock inte överallt på grund av geobegränsningar. Sådana begränsningar finns på grund av rättigheterna till distribution av innehåll. Det betyder också att du är berövad utmärkt underhållning. Och det är inte begränsat till Netflix. Alla större underhållningstjänster geo-begränsar innehåll.

Du kan avblockera geolåst innehåll med ett VPN för FireStick! En bra VPN har servrar som finns i flera länder. Du behöver helt enkelt välja en av servrarna i landet vars videoinnehåll du vill titta på och börja strömma. Du kan också avblockera regionalt innehåll med ett VPN.

# 4: Juridiska problem

Med FireStick kan du snabbt ställa in Kodi och andra strömningstjänster från tredje part som Cinema APK och Mobdro. Dessa tjänster ger dig fri tillgång till innehållet, som annars skulle kunna betalas. Du kan hamna med att strömma upphovsrättsskyddat innehåll också, om än oavsiktligt. Detta kommer sannolikt att landa dig i lagliga problem. Jag har hört talas om många sådana berättelser om streamers som har slagits med lagliga meddelanden och stora böter.

Du kan skjuta dina bekymmer åt sidan med en FireStick VPN!  När du strömmar med ett VPN maskeras dina strömningsaktiviteter. Som ett resultat kan ingen bestämma att du strömmar och därmed säkerställa din integritet och anonymitet.

Notera: Vi tillåter inte strömning av upphovsrättsskyddat innehåll gratis. Det är förbjudet enligt lagen och användare får inte utöva det. Jag rekommenderar användarna att strömma endast gratis innehåll som är tillgängligt i den offentliga domänen. Ett VPN bör endast användas för att skydda din integritet. 

Bästa VPN för FireStick

Det finns över hundra VPN-leverantörer där ute. För att slutföra denna lista över bästa VPN för FireStick har vi noggrant bokstavligen använt och testat dussintals av dem. Senare i den här guiden hittar du ett avsnitt där vi har beskrivit metoden vi har använt för att testa dem alla.

Efter veckors testning drog vi slutsatsen att följande är de bästa VPN: n för FireStick:

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. NordVPN
 4. Surfshark
 5. Cyberghost

Det finns andra VPN som kom nära, men de var inte lika bra som de jag har listat här. Jag ville inte göra denna lista för stor, eftersom den bara skulle ha gjort saker mer förvirrande.

Och av alla VPN som vi kommer att prata om i den här guiden står ExpressVPN tydligt på alla fronter inklusive hastighet, säkerhet, anonymitet online, integritet och obegränsande geo-blockerat innehåll.

Från och med ExpressVPN hittar du mer om varje VPN på den här listan tillsammans med installationsinstruktionerna.

1. ExpressVPN: Totalt bästa VPN för FireStick

bästa vpn för eldstick

Baserat på Brittiska Jungfruöarna är ExpressVPN en allomfattande VPN för FireStick och helt klart nummer ett i loppet. Det har konsekvent presenterats som den snabbaste VPN i olika recensioner och våra tester är överens. Med över 3000 servrar i över 90 länder och mer än 160 platser ger ExpressVPN dig många anslutningsalternativ.

256-bitars AES-kryptering, split tunneling, kill switch, DNS / IPv6 läckeskydd, strikt loggpolicy och flera andra säkerhetsfunktioner gör ExpressVPN till en otroligt stark och säker VPN-tjänst för FireStick. Eftersom det är baserat i BVI som faller utanför jurisdiktion för 14 Eyes-gruppen av länder, är det säkert att anta att det inte har något externt tryck för att avslöja användarnas data.

ExpressVPN låter dig ansluta upp till 5 enheter samtidigt med ett konto. Det stöder också konfiguration på routernivå, så att du kan ansluta och skydda så många enheter du vill till din Wi-Fi. Denna VPN för FireStick ser till att du har en bekymmersfri, obegränsad underhållningsupplevelse. ExpressVPN är helt enkelt den bästa VPN för FireStick-pengar att köpa.

Läsarens erbjudande: Du kan få 3-månaders gratis på ExpressVPN med en ettårsplan, som står för 49% rabatt jämfört med månadsplanen. Det kommer med en 30-dagars Pengar tillbaka garanti. Om du inte är nöjd med prestanda kan du be om full återbetalning.

Skaffa ExpressVPN

Hur man installerar och använder ExpressVPN på FireStick / Fire TV

Att installera och ställa in ExpressVPN på FireStick eller Fire TV är superlätt och tar knappt en minut. Följ steg-för-steg-instruktionerna nedan:

# 1: Klicka här för att få ExpressVPN-prenumeration

# 2: Starta din FireStick och välj Sök alternativet (linsikonen) i det övre vänstra hörnet på startskärmen.

# 3: Leta upp ExpressVPN och klicka på det när det visas i sökresultaten

bästa vpn för eldstick

# 4: Klicka på ExpressVPN-ikonen på nästa skärm

bästa firestick vpn

# 5: Klicka Ladda ner eller Skaffa sig knapp

bästa vpn för brand-tv-stick

# 6: Öppna appen och klicka Logga in efter att du har angett din e-postadress och lösenord som du skapade under ExpressVPN-registreringen.bästa vpn för eldstick

# 7: När du uppmanas att "Hjälpa till att förbättra ExpressVPN" klickar du på OK om du vill dela rapporter eller klicka på Nej tack

bästa gratis vpn för eldsten

# 8: Klicka OK när du ser prompten "Ställ in din VPN"bästa vpn för eldstick

# 9: Klicka OK igen när anslutningsbegäran visas

firestick vpn

# 10: Du är redo. ExpressVPN väljer automatiskt en smart plats för dig. Klicka på Anslut-knappen för att omedelbart ansluta till VPN.

För att ansluta till en annan server klickar du på Smart Location-knappen i stället

gratis eldstick vpn

# 11: Klicka Alla platser fliken på toppen och välj regionen. Om du till exempel vill ansluta till en av servrarna i USA eller något annat land i Nordamerika och Sydamerika, klicka på Americas

bästa vpn för eldstick

# 12: Klicka på landet för att ansluta till den best valda servern av ExpressVPN för det landet. Klicka på för att utforska fler servrar för alla länder ’>’ längst till höger

bästa firestick vpn

# 13. Det är allt. Din anslutning kommer nu att förbli säker med det snabbaste och bästa VPN för FireStick.

Videoguide för att installera ExpessVPN på FireStick

Klicka HÄR för att få ExpressVPN för FireStick

2. IPVanish

bästa vpn för eldstick

Om du vill ha ett alternativ till ExpressVPN, bör du gå till IPVanish, som kom på andra plats i våra tester. Märkt det snabbaste VPN på planeten, gör det lite för att diskreditera sitt eget krav. Det tillhandahåller verkligen några av de snabbaste VPN-servrarna, men ExpressVPN tar kronen när det gäller branschens snabbaste VPN.

IPVanish VPN har nästan 1 200 servrar i över 60 länder, vilket är ungefär en tredjedel av vad ExpressVPN erbjuder. Med över 256-bitars AES-kryptering, OpenVPN, IKEv2, IPVanish erbjuder solid anslutningssäkerhet. Men moderbolaget StackPath faller under USA: s jurisdiktion och det gör mig lite orolig, för att säga minst.

Med IPVanish kan du ansluta upp till 10 enheter samtidigt med ett konto. I likhet med ExpressVPN tillåter det också routernivåkonfiguration som gör alla Wi-Fi-anslutningar säkra.

Läsarens erbjudande: Du kan få ytterligare 20% rabatt med IPVanish-kupongkod SAVE20NOW som kan användas under kassan. Det kommer med en 7-dagars Pengar tillbaka garanti. Om du inte är nöjd med prestanda kan du be om full återbetalning.

Skaffa IPVanish

Hur man installerar IPVanish på FireStick / Fire TV

Om du går med IPVanish så här kan du installera och använda detta VPN:

# 1: Först och främst, få IPVanish-prenumerationen

# 2: När du har prenumererat på tjänsten, slå på din FireStick och välj från hemskärmen Sök alternativ (i det övre vänstra hörnet)

# 3: Leta efter IPVanish och klicka på den i sökresultaten

bästa brandpinnen vpn

# 4: Klicka på IPVanish-ikonen på nästa skärm och på följande skärmklick Ladda ner eller Skaffa sig

bästa vpn för amazon firestick

# 5: Öppna appen och ange de IPVanish inloggningsuppgifter som du skapade under registreringen. Klick Logga in

amazon firestick vpn

# 6: Klicka Ansluta till vänster för att ansluta till standardservern som valts av IPVanish. Du kan också välja server manuellt genom att antingen klicka på Land, Stad eller Server till vänster

bästa vpn för eldstick

3. NordVPN

nordvpnNordVPN är en allround VPN som ger en snabb och pålitlig anslutning. VPN följer industristandarder inom krypteringsteknik och ser till att din onlinetrafik är tunnelad genom de säkraste servrarna. Det erbjuder också dubbelskiktssäkerhet som omdirigerar din anslutning via två servrar vilket möjliggör ökad säkerhet.

NordVPN har en lättanvänd applikation för FireStick och Fire TV-enheter. Du kan ansluta till säkra servrar med bara ett klick. Om du planerar att använda NordVPN på flera enheter kan du använda den på upp till 6 enheter.

Oavsett om du vill avmarkera Netflix eller helt enkelt vill vara anonym när du strömmar, kan NordVPN vara ett anständigt alternativ för dig.

NordVPN är inte så snabbt som ExpressVPN, men alla saker som beaktas, det förtjänar en plats på den här listan över bästa VPN för FireStick.

Hur man installerar NordVPN på FireStick / Fire TV

Följ stegen nedan:

# 1: Klicka här för att få NordVPN-prenumerationen om du inte redan har gjort det

# 2: På FireStick-startskärmen, gå till toppen och välj Sök alternativet i det övre vänstra hörnet

# 3: Sök efter NordVPN och klicka på det i sökresultaten

bästa vpn för eldstick

# 4: Klicka på NordVPN i följande fönster

sök på nordvpn på eldsten

# 6: Klicka Skaffa sig eller Ladda ner på nästa skärm

ladda ner nordvpn-appen för eldsten

# 7: Öppna NordVPN när det har installerats och logga in med dina referenser

hur man installerar nordvpn på amazon firestick

# 8: Klicka Anslut nu för att starta

vpn för eldstick

4. Surfshark

vpn för eldstickSurfshark är ett annat namn i VPN-världen som du kan lita på för en säker och säker onlineupplevelse. Med AES 256-kryptering av militär kvalitet kan du alltid vara säker på att dina strömningsaktiviteter på FireStick är skyddade.

Kill Switch, en strikt no-logs-policy, läckageskydd, privat DNS, Camouflage-läge och MultiHop-funktioner gör Surfshark till en av de bästa VPN: n för FireStick.

Surfshark går också anständigt snabbt. Många av dess servrar tillåter smidig och buffertfri streamingupplevelse. Och om du letar efter en gränslös streamingupplevelse utan geobegränsningar kan Surfshark vara ganska praktiskt även i denna avdelning.

Förutom FireStick kan du använda Surfshark på en rad andra enheter inklusive datorer, mobiler och mer. Det bästa med Surfshark är förmodligen att du kan använda den på obegränsade enheter samtidigt.

Hur du installerar Surfshark på FireStick

Följ stegen nedan för att installera och ansluta till Surfshark på FireStick:

# 1: Klicka här för att få Surfshark-prenumerationen

# 2: Välj Sök alternativ på startskärmen för FireStick (övre vänstra hörnet)

Skriv in Surfshark och när du ser det i sökförslagen klickar du på det

surfshark firestick vpn

# 3: Klicka på Surfshark-ikonen i nästa fönster

bästa vpns för eldstick

# 4: Klicka Hämta / Get i följande fönster

hur man laddar ner och installerar surfshark firestick vpn

# 5: Öppna Surfshark när den har installerats och loggat in med dina inloggningsuppgifter

bästa vpn för amazon fire stick

# 6: Klicka på Anslut för att börja använda VPN

bästa amazon fire tv stick vpn

5. CyberGhost

cyberghost vpn kodiCyberGhost erbjuder global säkerhetstäckning med mer än 5900 servrar världen över. Den upprätthåller en strikt policy för icke-loggar. Vilket innebär att du inte lämnar några identifierbara fotavtryck när du strömmar på FireStick eller surfar på internet.

Denna VPN erbjuder behagliga anslutningshastigheter på många av sina servrar. Med det bästa krypteringssystemet i klass säkrar CyberGhost också dina online-aktiviteter helt.

Om du gillar att blockera geo-begränsat innehåll kommer CyberGhost till och med att göra det möjligt.

Med CyberGhost kan du ansluta upp till 7 enheter samtidigt. Och det har ett användarvänligt gränssnitt för FireStick som låter dig komma igång direkt. Av dessa (och fler) skäl har vi valt CyberGhost som ett av de bästa VPN: n för FireStick.

Hur man installerar CyberGhost på FireStick

Följ stegen nedan:

1: Klicka här för att få CyberGhost-prenumerationen om du inte redan har gjort det

2: Slå på din FireStick och välj Sök alternativet i det övre vänstra hörnet på hemskärmen (i menyfältet)

Skriv in Cyberghost och klicka på den i sökresultaten

cyberghost vpn-app

3: Klicka på CyberGhost igen på nästa skärm

hur man installerar cyberghost firestick vpn

4: Klicka nu Hämta / Get för att ladda ner och installera VPN

bästa vpns för eldstick

5: Öppna CyberGhost på FireStick. Du bör se följande skärm med en kod

Gå till cgvpn.info/link i en dator eller mobil webbläsare. Logga in med dina CyberGhost-kontouppgifter och ange koden

ställa in cyberghost på eldsten

6: Klicka Ansluta för att starta

anslut vpn på eldspaken

Hur valde vi det bästa VPN för FireStick och varför jag väljer ExpressVPN framför andra VPN: er?

När jag först började skriva denna guide, hade jag idén att runda upp flera VPN här. Jag insåg snabbt att att sätta 10 VPN på den här listan bara kommer att leda till mer förvirring och få dig att gissa vilken du ska köpa. För att göra det lättare för dig, bestämde jag mig för att jag hellre skulle prata om de fem bästa VPN: n i denna handledning.

Det tog mig ett tag att välja det bästa från partiet. Jag testade flera VPN flera gånger innan jag kom fram till en slutsats. Här är några av de viktigaste faktorerna som jag tänkte på innan jag fattade domen.

# 1: Anslutningshastighet

Anslutningshastighet är en av de mest avgörande faktorerna när du handlar efter en FireStick VPN. Här är den rekommenderade hastigheten för Netflix för TV som gäller för videoströmning genom nästan alla källor:

 • 3 Mb / s för SD- eller 480p-videor
 • 4-5 Mb / s för HD-videor (både 480p och 1080p)
 • 25 MB / s för UHD, 4K-videor

Kom ihåg att det med en VPN alltid kommer att finnas någon hastighetsförlust. ExpressVPN är mitt bästa val som bästa FireStick VPN eftersom det ger minimal hastighetsförlust. Här är våra testresultat utförda på samma enhet med samma ursprungliga bredbandshastighet och över samma serverplats:

Original bredbandshastighet utan VPN (Tilldelad: 50 Mbps uppnådd: 48,6 Mbps)

firestick vpn hastighetstestOriginalanslutningshastighet utan VPN

ExpressVPN: 46,3 Mbps nedladdning (hastighetsbesparing på 95,27%)

Expressvpn-hastighetstest på amazon brandpinneAnsluten till ExpressVPN på den ursprungliga anslutningshastigheten på 50 Mbps

IPVanish: 36,3 Mbps nedladdning (hastighetsbesparing på 75%)

vpn för brand-tvAnsluten till IPVanish på den ursprungliga anslutningshastigheten på 50 Mbps

NordVPN: 31,9 Mbps nedladdning (hastighetsbesparing på 65,64%)

nordvpn på eldstenAnsluten till NordVPN på den ursprungliga anslutningshastigheten på 50 Mbps

Surfshark: 28,8 Mbps nedladdning (hastighetsbesparing på 59,26%)

surfshark vpn på amazon firestickAnsluten till Surfshark på den ursprungliga anslutningshastigheten på 50 Mbps

CyberGhost: 27,8 Mbps nedladdning (hastighetsbesparing på 57,20%)

cyberghost vpn på amazon firestick och fire tvAnsluten till CyberGhost på den ursprungliga anslutningshastigheten på 50 Mbps

Som ni kan se, ExpressVPN erbjöd den snabbaste anslutningen och behöll mer än 95% av den ursprungliga hastigheten. IPVanish kom närmast med 75% hastighetsretention - en hastighetsskillnad på 20%. Även om IPVanish inte är så snabbt som ExpressVPN, är det fortfarande på den goda sidan jämfört med andra VPN i branschen.

NordVPN, Surfshark och CyberGhost visade ett betydande fall i hastigheten. Men de är fortfarande bättre än en hel del andra VPN som vi testat.

Observera att dessa tester utfördes på de snabbast tillgängliga VPN-servrarna som erbjuds av leverantörerna. Hastigheterna kan variera beroende på den valda servern och dess plats. Ju längre servern är från din fysiska plats, desto lägre blir hastigheten sannolikt. Hastigheten är också beroende av andra variabler som enhetsspecifikation, ISP, router osv.

# 2: Krypteringsstyrka

OpenVPN AES 255-bit är det mest effektiva krypteringsprotokollet. Det är ett måste för den FireStick VPN du vill köpa. Detta är protokollet som används av alla de bästa VPN-leverantörerna och anses vara bäst i branschen.

# 3: Säkerhetsfunktioner

DNS-läckskydd, split tunneling, kill switch är några av de viktigaste säkerhetsfunktionerna du måste tänka på när du utforskar den bästa FireStick VPN. Exempelvis är ExpressVPN utrustad med alla dessa och många andra säkerhetsfunktioner. Det är en av anledningarna till att det är vårt bästa val för den bästa FireStick VPN.

# 4: Ingen loggpolicy

Om dina onlineaktiviteter inte kan spåras, borde ingen också kunna utfärda en stämning och gräva i posten för VPN-leverantörer och hämta dina loggar. Först då skulle ett VPN betraktas som helt säkert. ExpressVPN upprätthåller en strikt nollloggspolicy. De har inget dokumenterat och därmed inget att avslöja för någon.

IPVanish har också en nollloggspolicy. Men eftersom det faller inom USA: s jurisdiktion är jag lite skeptisk om de verkligen håller din integritet intakt.

NordVPN, Surfshark och CyberGhost upprätthåller också en sträng no-logs-policy.

# 5: Kundtjänst

En bra FireStick VPN är den som inte kräver att du kontaktar kundsupporten. Men om behovet uppstår måste stödet vara lätt tillgängligt.

ExpressVPN erbjuder 24 × 7 support via Live chat och e-post. Å andra sidan erbjuder IPVanish 24 × 7 support via e-post.

Även om det finns några rapporter från IPVanish-användare om att deras kundsupport är lite svårt att komma igenom och kanske inte är så lyhörd som du skulle vilja att den skulle vara.

NordVPN erbjuder chattstöd även om det för närvarande är i betatestfasen.

Surfshark har aktivt och lyhörd chattstöd tillgängligt dygnet runt.

CyberGhost erbjuder för närvarande inte chattstöd. Du kan kontakta dem via e-post. De svarar vanligtvis inom 24 till 48 timmar.

# 6: Användarvänlig app

När du letar efter det bästa VPN för FireStick blir detta automatiskt en av de viktigaste aspekterna att tänka på. Amazon FireStick är en fjärrstyrd enhet och därför måste VPN-appen vara fjärrvänlig.

ExpressVPN erbjuder hundra procent kompatibilitet med FireStick-fjärrkontrollen. Den övergripande layouten för ExpressVPN är också otroligt användarvänlig. Det är snyggt och har ett vitt tema.

IPVanish verkar å andra sidan ha fyllt mycket på huvudskärmen och därmed ser det lite rörigt ut. Det fungerar dock utan brister på FireStick / Fire TV-enheterna.

NordVPN, Surfshark och CyberGhost har också fjärrkompatibla appar för FireStick.

# 7: Jurisdiktion

ExpressVPN har sitt huvudkontor i Brittiska Jungfruöarna (BVI), en liten grupp öar med sitt oberoende rättssystem. BVI faller inte under någon intelligensallians inklusive 5-Eyes, 9-Eyes eller 14-Eyes, det har inga lagar om datalagring och är inte tvungen att producera sina kundregister till något land. ExpressVPN har all anledning och all auktoritet att ge dig total integritet.

Det är dock inte fallet med IPVanish. Som jag har sagt tidigare är moderbolaget StackPath baserat på USA och faller därmed inom USA: s jurisdiktion. Och de amerikanska företagen måste följa nationella lagar om lagring av uppgifter. Detta står i tydlig konflikt med VPN: s nollloggspolicy. Det är mer av anledningen till att jag behöll IPVanish som en alternativ VPN.

NordVPN, Surfshark och CyberGhost har också huvudkontor utanför jurisdiktion för alla större övervakningsorganisationer.

# 8: Pengar-tillbaka-garanti

Återbetalningsgarantin är vanlig bland VPN-leverantörer och en av de viktigaste faktorerna som användare tänker på när de letar efter ett VPN. Det är som en testperiod som låter dig testa VPN och bestämma om det är bra för dig eller inte.

ExpressVPN erbjuder en 30-dagars, full återbetalningsgaranti. Om du ändrar dig och beslutar att inte fortsätta med ExpressVPN (vilket jag inte ser någon anledning till) kan du avbryta prenumerationen och be om full återbetalning.

IPVanish erbjuder bara 7-dagars pengaravkastningsgaranti. Jag känner personligen att en vecka är lite mindre tid att prova på en tjänst, men det borde fortfarande ge dig tillräckligt med idé om hastighet, prestanda, konsistens och anslutning.

NordVPN erbjuder också en 30-dagars villkorad återbetalningsgaranti. Du får tillräckligt med tid att bestämma om du vill fortsätta eller avbryta.

Surfshark har också 30-dagars policy för full återbetalning om du bestämmer dig för att inte fortsätta

CyberGhost ger dig en 45-dagars återbetalningsperiod; längre än någon annan VPN på denna lista

Gratis VPN för FireStick

Jag får hela tiden frågor som är det bästa gratis VPN för FireStick. Tja, mina kära vänner, jag skulle säga att det inte finns någon kombination av "gratis" och "bästa" när man överväger VPN. Om du letar efter det bästa VPN kan du inte få det gratis. Jag håller med om att vissa användare kanske inte har råd med betalda VPN, men jag kommer inte heller att använda ett gratis VPN. Att använda ett gratis VPN är lika bra som inget VPN alls.

En gratis VPN för FireStick kan ge mer skada än nytta. Du kan läsa här varför gratis VPN-skivor bör undvikas.

Ändra Amazon-regionen för FireStick

Du kan ställa in en VPN på Fire TV Stick med de metoder som beskrivs ovan. Det räcker för att ta hand om din integritet. Men några användare föredrar att vidta extra åtgärder. I så fall kan du också ändra regionen för din Fire Stick utan din riktiga adress.

Att ändra FireStick-regionen är ganska enkelt. Öppna Amazon i din PC-webbläsare och följ dessa steg:

# 1. Klicka på "Dina beställningar" och öppna sedan "Hantera ditt innehåll och enheter" (nedanför bilden)

hantera innehåll och enheter på Amazon

# 2. Klicka på fliken "Inställningar".

# 3. Gå till landinställningarna och klicka på Ändra

byta land på Amazon

# 3. Ange en adress som du vill lägga till. Du kan hitta valfri slumpadress genom en snabb webbsökning

# 4. Välj Uppdatera

ändra adress amazon fire stick

Slutsats om bästa VPN för FireStick

FireStick är en underbar strömningsenhet. Det har förändrat sättet vi tittar på TV. Även om du inte har en Smart TV, anslut bara den här enheten till HDMI-porten och konvertera din TV till en. Nu behöver du bara ett VPN för att förbättra din underhållningsupplevelse. Med en FireStick VPN kan du snabbt övervinna frågor som geobegränsning och ISP-gasspjäll som tenderar att utspäla det roliga.

Att använda en VPN på FireStick är oerhört fördelaktigt och med VPN-skydd i form av ExpressVPN är alla dina problem löst. Oavsett var du är, kommer detta VPN att ge dig den bästa möjliga upplevelsen fri från alla problem. De erbjuder också en 30-dagars återbetalningsgaranti, så om du tycker att ExpressVPN inte är tillräckligt bra (vilket är mycket osannolikt!) Kan du be om full återbetalning. Så med ExpressVPN för FireStick kan du bara luta dig tillbaka, koppla av och njuta.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me