Hvordan installere / bruke beste VPN for FireStick

>

I denne guiden lærer du hvilken som er den beste VPN-en for FireStick, hvorfor skal du bruke den, hvordan du finner riktig VPN og hvordan du installerer en VPN på FireStick. VPN-ene som dekkes i denne opplæringen fungerer med alle Fire TV-enheter inkludert FireStick 4K og Fire TV Cube. 

Amazon FireStick er uten tvil en av de beste strømmenhetene du finner i dag. Denne billige dingsen konverterer øyeblikkelig vanlig TV med HDMI-port til en smart-TV. FireStick er en enkel enhet, som ikke bare er enkel å sette opp, men også utrolig enkel å bruke. Den kjører på den endrede Android-firmware og gir deg rask tilgang til populære streamingtjenester som Netflix, Hulu, Kodi og til og med flere satellittkanaler. Jeg har testet mange strømmenheter, inkludert Android Boxes og har ikke funnet noe som FireStick.

Det er fantastisk. Jeg må imidlertid ikke glemme å fortelle deg at jeg også har opplevd noen store tilbakeslag med FireStick. Nei, det er ikke noe galt med FireStick i seg selv. Jeg snakker om flere begrensninger og begrensninger pålagt av strømmetjenestene, Internett-leverandørene, og sannsynligvis din regjering også. Du kan være underlagt:

  • Online overvåking og overvåking av din ISP, regjering og til og med tredjeparter som hackere og cryptocurrency gruvearbeidere. Det setter personvernet ditt i alvorlig fare!
  • Internett-throttling . Dette ødelegger underholdningsopplevelsen din totalt!
  • Geo-begrensning i innholdet. Dette begrenser din tilgang til innhold bare til et bestemt sted!
  • Juridiske problemer mens du streamer gjennom populære Kodi-tredjeparts tilleggsprogrammer og apper som Mobdro, Cinema APK, Live Net TV og mer. Du vil ikke ha noen som ser over skulderen din hele tiden!

Heldigvis kan du enkelt overvinne det hele ved å bruke en VPN for FireStick / Fire TV. En VPN vil maskere din IP-adresse og deretter din online identitet, noe som gir deg hundre prosent privatliv. Vi vil diskutere hvorfor du trenger en VPN på FireStick og hvordan det hjelper i større lengde senere. Du vil også lære hvordan du raskt kan installere og sette opp den beste VPN for Firestick. Jeg vil også fortelle deg hvordan jeg valgte riktig VPN for deg. Fortsett å lese!

Her er den raske oversikten over den beste FireStick VPN jeg har valgt. Jeg vil snakke om hvert VPN i detalj i den senere delen av guiden. 

Hvorfor trenger du en VPN for FireStick og hvordan det hjelper

Du trenger en VPN for FireStick for å sikre at du kan bruke enheten din uansett hva du vil uten å forbli konstant bekymret og skremt. Følgende er de viktigste grunnene til at man må bruke en VPN:

# 1: Overvåkning på nettet

Enten jeg liker det eller ikke eller jeg blir nektet, online overvåking av din ISP, regjering og til og med tredjeparter er en ting. Vi har sett og lest mye om det. Hvordan vil du ha det hvis du kikker gjennom vinduet ditt hele tiden? Jeg vil være veldig ukomfortabel. Du blir overvåket gjennom det virtuelle vinduet.

Hvordan hjelper en FireStick VPN? En VPN maskerer IP-adressen din og tunnelerer dine online aktiviteter gjennom en anonym server. Dette gjør det umulig for noen å vite hva du gjør. Tanken er å velge en VPN som bruker de tøffeste krypteringsteknologiene.

# 2: ISP Throttling

Siden dine online aktiviteter overvåkes, når du streamer ved hjelp av apper som Kodi, Cinema APK, Mobdro, CyberFlix, Titanium TV eller mange andre, vet Internett-leverandøren det. Internett-throttling er et vanlig fenomen med å redusere hastigheten på internettforbindelsen din når du streamer videoer på nettet. Hvis du er en tilfeldig bruker, kan du ikke oppleve det. Imidlertid, hvis du er en vanlig streamer, er det veldig sannsynlig at du får problemer med buffering på grunn av gasspådrag. Internett-leverandører benytter denne teknikken som et middel til å balansere belastningen og er lovlig fra deres side. Du har akkurat gått glipp av det fine trykket i vilkårene for bruk før du registrerte deg.

En VPN hjelper deg med å overvinne ISP-throttling! Når du bruker FireStick VPN, blir dine online aktiviteter kryptert. Internett-leverandøren din kan ikke se om du streamer eller sannsynligvis bare laster ned et tungt dokument. Og siden de ikke vet at du streamer, stenger de ikke Internett-hastigheten din, og lar deg glede deg over strømming i høyere, bufferfrie hastigheter. Det er så enkelt.

# 3: Geo Restriction

Du kan få tilgang til populære strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime, Hulu osv. På FireStick. Men det du kan se er i stor grad begrenset av din geografiske beliggenhet. For eksempel er Netflix nå tilgjengelig i mer enn 180 land. Imidlertid er mange videoer ikke tilgjengelige overalt på grunn av geobegrensninger. Slike begrensninger er på plass på grunn av rettighetene til innholdsdistribusjon. Det betyr også at du blir fratatt litt god underholdning. Og det er ikke begrenset til Netflix. Alle de viktigste underholdningstjenestene geobegrenser innhold.

Du kan fjerne blokkering av geolåst innhold med en VPN for FireStick! En god VPN har servere som ligger i flere land. Du trenger ganske enkelt å velge en av serverne i landet hvis videoinnhold du vil se og begynne å strømme. Du kan også fjerne blokkering av regionalt innhold med en VPN.

# 4: Juridiske problemer

FireStick lar deg raskt sette opp Kodi og andre tredjeparts streamingtjenester som Cinema APK og Mobdro. Disse tjenestene gir deg fri tilgang til innholdet, som ellers kan betales. Du kan ende opp med å streame noe opphavsrettsbeskyttet innhold også, om enn utilsiktet. Dette vil sannsynligvis lande deg i juridiske problemer. Jeg har hørt om mange slike beretninger om streamere som ble klaffet med juridiske merknader og heftige bøter.

Du kan skyve bekymringene dine til side med en FireStick VPN!  Når du streamer med et VPN, blir streamingaktivitetene dine maskert. Som et resultat kan ingen bestemme at du streamer, og dermed sikre personvernet ditt og anonymiteten.

Merk: Vi godkjenner ikke streaming av copyright-innhold gratis. Det er forbudt etter loven, og brukerne må ikke praktisere det. Jeg anbefaler brukere å bare streame gratis innhold som er tilgjengelig i det offentlige. En VPN skal bare brukes for å beskytte personvernet ditt. 

Beste VPN for FireStick

Det er over hundre VPN-leverandører der ute. For å ferdigstille denne listen over beste VPN-er for FireStick, har vi nøye bokstavelig talt brukt og testet dusinvis av dem. Senere i denne guiden finner du et avsnitt der vi har beskrevet metoden vi har brukt for å teste dem alle.

Etter flere ukers testing konkluderte vi med at følgende er de beste VPN-ene for FireStick:

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. NordVPN
 4. Surfshark
 5. CyberGhost

Det er andre VPN-er som kom nær, men de var ikke like gode som de jeg har listet opp her. Jeg ønsket ikke å gjøre denne listen for stor, da den bare ville gjort ting mer forvirrende.

Og av alle VPN-ene vi skal snakke om i denne guiden, skiller ExpressVPN seg tydelig ut på alle fronter, inkludert hastighet, sikkerhet, anonymitet på nettet, personvern og ubegrensende geo-blokkert innhold.

Fra og med ExpressVPN, vil du finne mer om hvert VPN på denne listen sammen med installasjonsinstruksjonene.

1. ExpressVPN: Generelt Beste VPN for FireStick

beste vpn for ildsted

Med base i De Britiske Jomfruøyene er ExpressVPN en allround VPN for FireStick og helt klart nummer én i løpet. Den har gjennomgående omtalt som den raskeste VPN-en i forskjellige anmeldelser og testene våre stemmer overens. Med over 3000 servere i over 90 land og mer enn 160 lokasjoner, gir ExpressVPN deg mange tilkoblingsalternativer.

256-bit AES-kryptering, delt tunneling, kill switch, DNS / IPv6 lekkasjebeskyttelse, streng no-log-policy og flere andre sikkerhetsfunksjoner gjør ExpressVPN til en utrolig sterk og sikker VPN-tjeneste for FireStick. Siden det er basert i BVI som faller utenfor jurisdiksjonen til 14 Eyes-gruppen av land, er det trygt å anta at det ikke har noen eksterne press for å avsløre brukernes data.

ExpressVPN lar deg koble til opptil 5 enheter samtidig med en konto. Den støtter også konfigurasjon på ruternivå, slik at du kan koble til og beskytte så mange enheter du vil til Wi-Fi-en. Denne VPN for FireStick sørger for at du har en bekymringsfri, ubegrenset underholdningsopplevelse. ExpressVPN er ganske enkelt den beste VPN-en for FireStick-penger kan kjøpe.

Leserens tilbud: Du kan få 3-måneders gratis på ExpressVPN med en ettårsplan, som utgjør 49% rabatt sammenlignet med månedsplanen. Det følger med en 30-dagers pengene tilbake-garanti. Hvis du ikke er fornøyd med ytelsen, kan du be om full refusjon.

Få ExpressVPN

Hvordan installere og bruke ExpressVPN på FireStick / Fire TV

Å installere og sette opp ExpressVPN på FireStick eller Fire TV er superenkelt og tar knapt ett minutt. Følg trinn-for-trinn-instruksjonene nedenfor:

# 1: Klikk her for å få ExpressVPN-abonnement

# 2: Slå på din FireStick og velg Søk alternativet (linsesymbolet) øverst til venstre på startskjermen.

# 3: Slå opp etter ExpressVPN og klikk på den når den vises i søkeresultatene

beste vpn for ildsted

# 4: Klikk på ExpressVPN-ikonet på neste skjermbilde

best firestick vpn

# 5: Klikk nedlasting eller knapp

beste vpn for brann-tv-pinne

# 6: Åpne appen og klikk Logg inn etter å ha skrevet inn din e-postadresse og passord du opprettet under ExpressVPN-registrering.beste vpn for ildsted

# 7: Når du blir bedt om å "Hjelp til å forbedre ExpressVPN", klikker du OK hvis du vil dele rapporter eller ellers klikke Nei takk

beste gratis vpn for ildsted

# 8: Klikk OK når du ser 'Sett opp VPN'-ledeteksten dinbeste vpn for ildsted

# 9: Klikk OK igjen når ledeteksten om tilkobling vises

firestick vpn

# 10: Du er klar. ExpressVPN velger automatisk en smart plassering for deg. Klikk på koblingsknappen for å øyeblikkelig koble til VPN.

Hvis du vil koble til en annen server, klikker du på Smart Location-knappen i stedet

gratis ildsted vpn

# 11: Klikk Alle steder fanen på toppen og velg regionen. Hvis du for eksempel vil koble til en av serverne i USA eller et hvilket som helst annet land i Nord-Amerika og Sør-Amerika, klikker du på Amerika

beste vpn for ildsted

# 12: Klikk på landet for å koble deg til den best valgte serveren av ExpressVPN for det landet. Klikk på for å utforske flere servere for alle land ‘>’ helt til høyre

best firestick vpn

#1. 3. Det er alt. Forbindelsen din vil nå være sikker med den raskeste og beste VPN for FireStick.

Video Guide for å installere ExpessVPN på FireStick

Klikk HER for å få ExpressVPN for FireStick

2. IPVanish

beste vpn for ildsted

Hvis du vil ha et alternativ til ExpressVPN, bør du gå for IPVanish, som kom på andreplass i testene våre. Merket med den raskeste VPN på planeten, gjør det lite for å diskreditere sin egen påstand. Det gir riktignok noen av de raskeste VPN-serverne, men ExpressVPN tar kronen når det kommer til den raskeste VPN i bransjen.

IPVanish VPN har nesten 1 200 servere i over 60 land, som er omtrent en tredel av det ExpressVPN tilbyr. Med over 256-bit AES-kryptering, OpenVPN, IKEv2, IPVanish tilbyr solid tilkoblingssikkerhet. Imidlertid faller morselskapet StackPath under USAs jurisdiksjon, og det gjør meg litt urolig, for å si det mildt.

IPVanish lar deg koble til opptil 10 enheter samtidig med en konto. I likhet med ExpressVPN tillater det også konfigurering på ruternivå som gjør alle Wi-Fi-tilkoblinger sikre.

Leserens tilbud: Du kan få ytterligere 20% avslag med IPVanish-kupongkode SAVE20NOW som kan brukes under kassen. Det følger med en 7-dagers pengene tilbake-garanti. Hvis du ikke er fornøyd med ytelsen, kan du be om full refusjon.

Få IPVanish

Slik installerer du IPVanish på FireStick / Fire TV

Hvis du går med IPVanish, er det slik du kan installere og bruke denne VPN:

# 1: Først av alt, få IPVanish-abonnementet

# 2: Etter å ha abonnert på tjenesten, slå på FireStick og velg fra startskjermen Søk alternativet (i øverste venstre hjørne)

# 3: Slå opp etter IPVanish og klikk på den i søkeresultatene

beste brannstokk vpn

# 4: Klikk på IPVanish-ikonet på neste skjermbilde og på det påfølgende skjermbildet nedlasting eller

best vpn for amazon firestick

# 5: Åpne appen og skriv inn IPVanish påloggingsinformasjon som du opprettet under påmeldingen. Klikk Logg Inn

amazon firestick vpn

# 6: Klikk Koble til venstre for å koble til standardserveren valgt av IPVanish. Du kan også velge server manuelt ved å klikke Land, By eller Server til venstre

beste vpn for ildsted

3. NordVPN

nordvpnNordVPN er en allround VPN som gir en rask og pålitelig forbindelse. VPN følger bransjestandardene innen krypteringsteknologi og sørger for at online trafikk blir tunnelert gjennom de sikreste serverne. Det tilbyr også to-lags sikkerhet som omdirigerer tilkoblingen din via to servere som gir økt sikkerhet.

NordVPN har en brukervennlig applikasjon for FireStick og Fire TV-enheter. Du kan koble deg til sikre servere med bare ett klikk. Hvis du planlegger å bruke NordVPN på flere enheter, kan du bruke den på opptil 6 enheter.

Enten du ønsker å oppheve blokkeringen av Netflix eller bare vil være anonym mens du streamer, kan NordVPN være et anstendig alternativ for deg.

NordVPN er ikke så rask som ExpressVPN, men alt i betraktning, det fortjener et sted på denne listen over beste VPN-er for FireStick.

Slik installerer du NordVPN på FireStick / Fire TV

Følg trinnene nedenfor:

# 1: Klikk her for å få NordVPN-abonnementet hvis du ikke allerede har gjort det

# 2: Gå til toppen av FireStick-skjermen og velg Søk alternativet i øverste venstre hjørne

# 3: Søk etter NordVPN og klikk på det i søkeresultatene

beste vpn for ildsted

# 4: Klikk på NordVPN i følgende vindu

søk nordvpn på ildsted

# 6: Klikk eller nedlasting på neste skjermbilde

last ned nordvpn-app for ildsted

# 7: Åpne NordVPN når den har installert og logg på med legitimasjonsbeskrivelsen

hvordan du installerer nordvpn på amazon firestick

# 8: Klikk Koble til nå å komme i gang

vpn for ildsted

4. Surfshark

vpn for ildstedSurfshark er et annet navn i VPN-verdenen du kan stole på for en sikker og sikker online opplevelse. Med AES 256-kryptering i militær klasse, kan du alltid være sikker på at streamingaktivitetene dine på FireStick er beskyttet.

Kill Switch, en streng no-logg-policy, lekkasjebeskyttelse, privat DNS, Camouflage Mode og MultiHop-funksjoner gjør Surfshark til en av de beste VPN-ene for FireStick.

Surfshark går også anstendig raskt. Mange servere gir jevn og bufferfri streamingopplevelse. Og hvis du er ute etter en grenseløs streamingopplevelse uten geo-begrensninger, kan Surfshark også være ganske nyttig i denne avdelingen.

I tillegg til FireStick, kan du bruke Surfshark på en rekke andre enheter, inkludert datamaskiner, mobiler og mer. Det beste med Surfshark er sannsynligvis at du kan bruke den på ubegrensede enheter samtidig.

Slik installerer du Surfshark på FireStick

Følg trinnene nedenfor for å installere og koble til Surfshark på FireStick:

# 1: Klikk her for å få Surfshark-abonnementet

# 2: Velg Søk alternativet på startskjermen til FireStick (øverst til venstre hjørne)

Skriv inn Surfshark og når du ser det i søkeforslagene, klikker du på det

surfshark firestick vpn

# 3: Klikk på Surfshark-ikonet i neste vindu

beste vpns for ildsted

# 4: Klikk Last ned / Get i følgende vindu

hvordan du laster ned og installerer surfshark firestick vpn

# 5: Åpne Surfshark når den har installert og logget på med påloggingsinformasjon

beste vpn for amazon brannstokk

# 6: Klikk på Connect for å begynne å bruke VPN

best amazon fire tv stick vpn

5. CyberGhost

cyberghost vpn kodiCyberGhost tilbyr global sikkerhetsdekning med mer enn 5900 servere over hele verden. Den opprettholder en streng policy for ikke-logger. Dette betyr at du ikke etterlater noen identifiserbare fotavtrykk mens du streamer på FireStick eller surfer på internett.

Denne VPN-en tilbyr hyggelig tilkoblingshastighet på mange av serverne. Med det beste i klassen krypteringssystem sikrer CyberGhost også dine online aktiviteter fullstendig.

Hvis du ønsker å oppheve blokkeringen av geobegrenset innhold, vil CyberGhost til og med gjøre det mulig.

CyberGhost lar deg koble til opptil 7 enheter samtidig. Og den har et brukervennlig grensesnitt for FireStick som lar deg komme i gang med en gang. Av disse (og flere) grunnene har vi valgt CyberGhost som en av de beste VPN-ene for FireStick.

Slik installerer du CyberGhost på FireStick

Følg trinnene nedenfor:

1: Klikk her for å få CyberGhost-abonnementet hvis du ikke allerede har gjort det

2: Slå på din FireStick og velg Søk alternativet øverst til venstre på startskjermen (i menylinjen)

Skriv inn CyberGhost og klikk på den i søkeresultatene

cyberghost vpn-app

3: Klikk på CyberGhost igjen på neste skjermbilde

hvordan du installerer cyberghost firestick vpn

4: Nå, klikk Last ned / Get for å laste ned og installere VPN

beste vpns for ildsted

5: Åpne CyberGhost på FireStick. Følgende skjermbilde skal vises med en kode

Gå til cgvpn.info/link i en datamaskin eller mobil nettleser. Logg deg på med CyberGhost-kontoinformasjonen din og skriv inn koden

sette opp cyberghost på ildsted

6: Klikk Koble å komme i gang

koble vpn på brannstokk

Hvordan valgte vi den beste VPN-en for FireStick, og hvorfor valgte jeg ExpressVPN fremfor andre VPN-er?

Da jeg først begynte å skrive denne guiden, hadde jeg ideen om å avrunde flere VPN-er her. Jeg innså raskt at å sette 10 VPN-er på denne listen bare vil føre til mer forvirring og få deg til å gjette hvilken du skal kjøpe. For å gjøre ting enklere for deg bestemte jeg meg for at jeg heller vil snakke om de 5 beste VPN-ene i denne opplæringen.

Det tok meg en stund å plukke ut det beste fra partiet. Jeg testet flere VPN-er flere ganger før jeg kom til en konklusjon. Her er noen av de viktigste faktorene jeg vurderte før jeg kom til dommen.

# 1: Tilkoblingshastighet

Tilkoblingshastighet er en av de mest avgjørende faktorene når du handler etter en FireStick VPN. Her er Netflix anbefalt hastighet for TV som gjelder for videostreaming gjennom stort sett hvilken som helst kilde:

 • 3 Mb / s for SD- eller 480p-videoer
 • 4-5 Mb / s for HD-videoer (både 480p og 1080p)
 • 25 MB / s for UHD, 4K-videoer

Husk at med en VPN vil det alltid være noe hastighetstap. ExpressVPN er mitt topp utvalg som beste FireStick VPN fordi det gir minimalt hastighetstap. Her er testresultatene våre som ble utført på samme enhet med samme originale bredbåndshastighet og over samme serverplassering:

Original bredbåndshastighet uten VPN (tildelt: 50 Mbps oppnådd: 48,6 Mbps)

firestick vpn hastighetstestOpprinnelig tilkoblingshastighet uten VPN

ExpressVPN: 46,3 Mbps nedlasting (hastighetsretensjon på 95,27%)

Expressvpn hastighetstest på amazon brannstokkKoblet til ExpressVPN på den opprinnelige tilkoblingshastigheten på 50 Mbps

IPVanish: 36,3 Mbps nedlasting (hastighetsretensjon på 75%)

vpn for brann-tvKoblet til IPVanish på den opprinnelige tilkoblingshastigheten på 50 Mbps

NordVPN: 31,9 Mbps nedlastning (hastighetsretensjon på 65,64%)

nordvpn på ildstedKoblet til NordVPN på den opprinnelige tilkoblingshastigheten på 50 Mbps

Surfshark: 28,8 Mbps nedlastning (hastighetsretensjon på 59,26%)

surfshark vpn på amazon firestickKoblet til Surfshark på den opprinnelige tilkoblingshastigheten på 50 Mbps

CyberGhost: 27,8 Mbps nedlasting (hastighetsretensjon på 57,20%)

cyberghost vpn på amazon firestick og fire-tvKoblet til CyberGhost på den opprinnelige tilkoblingshastigheten på 50 Mbps

Som du ser, ExpressVPN tilbød den raskeste tilkoblingen og beholdt mer enn 95% av den opprinnelige hastigheten. IPVanish kom nærmest med 75% fartsretensjon - en hastighetsforskjell på 20%. Selv om IPVanish ikke er like rask som ExpressVPN, er den fremdeles på den gode siden sammenlignet med andre VPN-er i bransjen.

NordVPN, Surfshark og CyberGhost viste et betydelig fall i hastighet. Imidlertid er de fremdeles bedre enn en hel masse andre VPN-er vi testet.

Vær oppmerksom på at disse testene ble utført på de raskest tilgjengelige VPN-serverne som tilbys av leverandørene. Hastighetene kan variere avhengig av den valgte serveren og plasseringen. Jo lenger serveren er fra det fysiske stedet ditt, jo lavere er hastigheten sannsynligvis. Hastigheten er også avhengig av andre variabler som enhetsspes, ISP, ruter osv.

# 2: Styrke av kryptering

OpenVPN AES 255-bit er den mest effektive krypteringsprotokollen. Det er et must for FireStick VPN du ønsker å kjøpe. Dette er protokollen som brukes av alle de beste VPN-leverandørene og regnes som best i bransjen.

# 3: Sikkerhetsfunksjoner

DNS-lekkasjebeskyttelse, delt tunneling, kill switch er noen av de viktigste sikkerhetsfunksjonene du må vurdere når du utforsker den beste FireStick VPN. Eksempelvis er ExpressVPN utstyrt med alle disse og mange andre sikkerhetsfunksjoner. Det er en av grunnene til at det er vårt toppvalg for den beste FireStick VPN.

# 4: Retningslinjer for ikke-logg

Hvis dine online aktiviteter ikke kan spores, skal ingen også kunne utstede en stevning og grave i posten til VPN-leverandører og hente loggene. Først da ville en VPN bli ansett som fullstendig sikker. ExpressVPN opprettholder en streng policy for null-logg. De har ingenting dokumentert og dermed ingenting å avsløre for noen.

IPVanish har også en null-logg-policy. Siden det faller innenfor USAs jurisdiksjon, er jeg imidlertid litt skeptisk hvis de virkelig holder personvernet ditt intakt.

NordVPN, Surfshark og CyberGhost opprettholder også en streng no-logs-policy.

# 5: Kundestøtte

En god FireStick VPN er den som ikke krever at du kontakter kundestøtte. Hvis behovet skulle oppstå, må støtten imidlertid være lett tilgjengelig.

ExpressVPN tilbyr 24 × 7 støtte via Live chat og e-post. På den annen side tilbyr IPVanish 24 × 7 support via e-post.

Selv om det er noen rapporter fra IPVanish-brukere om at kundestøtten deres er litt vanskelig å få gjennom og kanskje ikke er så lydhør som du ønsker at den skal være.

NordVPN tilbyr også chatstøtte, selv om det for øyeblikket er i betatestingsfasen.

Surfshark har aktiv og responsiv chatstøtte tilgjengelig 24/7.

CyberGhost tilbyr for øyeblikket ikke chatstøtte. Du kan kontakte dem via e-post. De svarer vanligvis innen 24 til 48 timer.

# 6: Brukervennlig app

Når du leter etter den beste VPN-en for FireStick, blir dette automatisk et av de viktigste aspektene du må vurdere. Amazon FireStick er en fjernstyrt enhet, og VPN-appen må derfor være fjernvennlig.

ExpressVPN tilbyr hundre prosent kompatibilitet med FireStick-fjernkontrollen. Den generelle utformingen av ExpressVPN er også utrolig brukervennlig. Det er pent og har et hvitt tema.

IPVanish ser derimot ut til å ha fylt inn mye på hovedskjermen, og derfor ser den litt rotete ut. Ikke desto mindre fungerer det uten feil på FireStick / Fire TV-enhetene.

NordVPN, Surfshark og CyberGhost har også fjernkompatible apper for FireStick.

# 7: Jurisdiksjon

ExpressVPN har hovedkontor i De britiske jomfruøyene (BVI), en liten gruppe øyer med sitt uavhengige rettssystem. BVI faller ikke under noen etterretningsallianse inkludert 5-Eyes, 9-Eyes eller 14-Eyes, den har ingen lover om lagring av data, og er ikke tvunget til å produsere sine kundeposter til noe land. ExpressVPN har all grunn og full autoritet til å gi deg fullstendig privatliv.

Det er ikke tilfelle med IPVanish. Som jeg har sagt tidligere, er morselskapet StackPath i USA-baserte og faller dermed under USAs jurisdiksjon. Og de amerikanske selskapene må følge obligatoriske lover om datalagring av nasjonen. Dette er i klar konflikt med VPNs nullloggpolicy. Det er mer av en grunn til at jeg holdt IPVanish som en alternativ VPN.

NordVPN, Surfshark og CyberGhost har også hovedkontor utenfor jurisdiksjonen til alle de store overvåkningsorganisasjonene.

# 8: Money-back-garanti

Pengene tilbake-garantien er vanlig blant VPN-leverandører og en av de viktigste faktorene brukerne vurderer når de leter etter en VPN. Det er som en prøveperiode som lar deg teste VPN og bestemme om det er bra for deg eller ikke.

ExpressVPN tilbyr en 30-dagers, full pengene-tilbake-garanti. Skulle du ombestemme deg og bestemme deg for ikke å fortsette med ExpressVPN (som jeg ikke ser noen grunn til), kan du avbryte abonnementet og be om full refusjon.

IPVanish tilbyr bare 7-dagers pengene tilbake-garanti. Jeg personlig føler at en uke er litt mindre tid til å prøve en tjeneste, men den skal likevel gi deg god ide om hastighet, ytelse, konsistens og tilkobling.

NordVPN tilbyr også en 30-dagers ubetinget pengene-tilbake-garanti. Du får nok tid til å bestemme om du vil fortsette eller avbryte.

Surfshark har også 30-dagers policy for full tilbakebetaling i tilfelle du bestemmer deg for ikke å fortsette

CyberGhost gir deg en 45-dagers periode med full tilbakebetaling; lenger enn noen annen VPN på denne listen

Gratis VPN for FireStick

Jeg får stadig spørsmål som er den beste gratis VPN for FireStick. Vel, mine kjære venner, jeg vil si at det ikke er noen kombinasjon av ‘gratis’ og ‘beste’ når du vurderer VPN-er. Hvis du er ute etter den beste VPN-en, kan du ikke få den gratis. Jeg er enig i at noen brukere kanskje ikke har råd til betalte VPN-er, men jeg vil ikke gå for en gratis VPN også. Å bruke en gratis VPN er like bra som ingen VPN i det hele tatt.

En gratis VPN for FireStick kan gi mer skade enn godt. Du kan lese her hvorfor gratis VPN-er bør unngås.

Endring av Amazon Region for FireStick

Du kan konfigurere en VPN på Fire TV Stick ved hjelp av metodene beskrevet ovenfor. Det er nok til å ta vare på personvernet ditt. Noen få brukere foretrekker imidlertid å gjøre ekstra tiltak. I så fall kan du også endre regionen for din Fire Stick uten den virkelige adressen din.

Det er ganske enkelt å endre FireStick-regionen. Åpne Amazon i PC-nettleseren og følg disse trinnene:

#1. Klikk på fanen "Bestillinger" og åpne "Administrer innholdet og enhetene dine" (under bildet)

administrere innhold og enheter på Amazon

# 2. Klikk på fanen ‘Innstillinger’.

# 3. Gå til Landsinnstillinger og klikk på Endre

endre land på amazon

# 3. Skriv inn en adresse du vil legge til. Du kan finne hvilken som helst tilfeldig adresse ved et raskt websøk

# 4. Velg Oppdater

endre adresse amazon brannstokk

Konklusjon om Beste VPN for FireStick

FireStick er et fantastisk streamingapparat. Det har endret måten vi ser på TV. Selv om du ikke har en Smart TV, bare koble denne enheten til HDMI-porten og konvertere TVen til en. Nå trenger du bare en VPN for å forbedre underholdningsopplevelsen. Med en FireStick VPN kan du raskt overvinne problemer som geobegrensning og ISP-gasspådrag som har en tendens til å utvanne moroa.

Det er ekstremt gunstig å bruke en VPN på FireStick, og med VPN-beskyttelse i form av ExpressVPN, er alle dine problemer løst. Uansett hvor du er vil denne VPN gi deg en best mulig opplevelse fri for alle problemer. De tilbyr også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, så hvis du synes ExpressVPN ikke er bra nok (noe som er svært usannsynlig!), Kan du be om full refusjon. Så med ExpressVPN for FireStick kan du bare lene deg tilbake, slappe av og glede deg over.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me