Hvordan installere og bruke ExpressVPN på Firestick

>

I denne opplæringen skal du lære hvordan du installerer ExpressVPN på FireStick. Disse instruksjonene fungerer like bra på alle Amazon Fire TV-enheter, inkludert FireStick 4K og Fire TV Cube.

ExpressVPN er en av de mest populære streaming VPN-tjenestene. VPN er kjent for sin utmerkede funksjonalitet og fantastiske hastigheter som lar brukere streame innhold i HD uten å buffere.

ExpressVPN har en skreddersydd app for Amazon Firestick, en populær enhet som brukes av snøremaskiner over hele verden. Du kan maksimere din Firestick-streamingopplevelse ved å installere appen på Firestick og gjøre geobegrensninger, online overvåking og ISP-throttling en saga blott.

Hvorfor velge ExpressVPN for FireStick?

ExpressVPN er den mest pålitelige VPN-en for personvern, sikkerhet og streaming. Personlig har jeg brukt denne VPN-tjenesten de siste par årene på grunn av deres utmerkede service.

Her er noen av funksjonene som gjør det til en av de beste VPN-ene for FireStick.

Utmerkede hastigheter

Akkurat som navnet antyder, er ExpressVPN en av de raskeste VPN-ene rundt. Det har et hastighetsoptimalisert nettverk som består av 3000+ VPN-servere fordelt på 160 lokasjoner i 94 land. Dette sikrer at du kan streame i HD og 4K jevnt, noe som ikke er tilfelle med gjennomsnittlig VPN.

Fjern blokkering av alle streamingtjenester

En av de mest utbredte bruksområdene av en VPN på Firestick og Fire TV er å fjerne blokkering av begrenset innhold. De mest beryktede og mest populære av disse tjenestene er Netflix, som tilbyr ulikt innhold for forskjellige land og blokkerer bruken av VPN-er.

ExpressVPN er en av få VPN som konsekvent kan gi tilgang til Netflix. Når du har fått en konto og installert VPN, kan du fjerne blokkeringen av Netflix USA, Storbritannia, Canada, Nederland, Tyskland, Japan, India og forskjellige andre biblioteker..

Du kan også få tilgang til andre geobegrensede tjenester som blant annet BBC iPlayer, HBO Now, Hulu.

Solid personvern & Sikkerhet

ExpressVPN tilbyr en imponerende zero-logs policy ledsaget av en AES 256-bit kryptering, en kombinasjon som sikrer at alle internettaktivitetene dine er private, sikre og anonyme..

Dette er viktig, spesielt hvis du streamer ved å bruke Kodi eller tredjeparts streaming-apper fra Android som Cinema HD, Titanium TV, CatMouse, etc. Tredjeparts Kodi-tillegg og slike apper gir innhold som kan være piratkopiert, og hvis du utilsiktet strømmer slikt innhold , kan du møte noen juridiske problemer. Så det er viktig å streame trygt siden myndigheter og Internett-leverandører overvåker brukernes online aktiviteter.

Brukervennlighet

ExpressVPN tilbyr avanserte funksjoner som en Network Lock Kill Switch og VPN Split Tunneling, men de klarer også å holde VPN-grensesnittet ryddig og enkelt å bruke, slik vi ser i bruksdelen.

Hvordan installere ExpressVPN på Firestick

ExpressVPN har en dedikert app som er kompatibel med Amazon Fire Stick, Fire TV og Fire TV Cube. Denne appen er lett tilgjengelig i Amazon-butikken, og du kan installere den i løpet av få sekunder. Før vi begynner med installasjonen, må du imidlertid kjøpe ExpressVPN-abonnement. Du kan få 49% rabatt på årsplanen.

Imidlertid, hvis du ikke kan installere appen ved å bruke den metoden uansett årsak, er det også mulig å sidelaste den. Jeg vil vise dere begge metodene.

Metode 1: Installere appen fra Amazon Store

1. Gå til søkealternativet på Firestick-skjermen, og skriv "ExpressVPN

hvordan du installerer ExpressVPN på brannstokk

2. Appen vil vises som det første forslaget. Klikk på den

Hvordan installere ExpressVPN på Firestick

3. Du vil nå få "Få" alternativ. Kjør på

ExpressVPN for Amazon Fire tv-pinne

4. ExpressVPN vil nå laste ned og gi deg muligheten til å åpne.

Installer vpn på brannstokk

Jeg har også vist hvordan du bruker ExpressVPN på Firestick i en senere del av denne guiden. Fortsett å lese.

Metode 2: Sidelading ExpressVPN APK på FireStick

Hvis du ikke kan få ExpressVPN i Amazon-butikken, kan du laste ned APK-filen og installere den.

For å gjøre det, må du først sørge for at Firestick kan installere “apper fra ukjente kilder.

Slik aktiverer du alternativet:

1. Når du er på startskjermen til enheten, går du til innstillinger velg deretter Min brann-TV / enhet

Firestick vpn expressvpn

2. Velg Utviklermuligheter

express vpn brannstokk satt opp

3. Slå på Apper fra ukjente kilder

tillat ukjente kilder på ildsted

Etter det kan vi gå videre og laste ned Express VPN-appen. Vi kommer til å bruke Downloader-appen til dette. Hvis du ikke allerede har det, kan du følge trinnene nedenfor:

1. Gå til hovedmenyen Søk alternativ og type Downloader

nedlastingsapp for ildsted

2. Appen skal være det første forslaget. Velg det.

bruk nedlastingsprogram for å installere ekspressvpn

3. Klikk på å installere appen på Firestick

firestick apk nedlasting

Når installasjonen er fullført, åpner du appen.

Nå må vi laste ned APK-filen for å installere ExpressVPN.

1. Skriv inn URLen i URL-feltet til nedlasteren https://www.firesticktricks.com/express og klikk

last ned expressvpn apk på ildsted

2. ExpressVPN APK vil nå lastes ned

Sideload ExpressVPN apk på amazon FireStick

3. Når nedlastingen er fullført, klikker du på Installere

ExpressVPN-installasjon for Firestick og brann-tv

4. Etter at den er installert, klikker du på Ferdig. Downloader vil spørre om du vil slette APK. Plukke ut Slett for å spare litt plass. Når du blir bedt om å bekrefte, velger du Slett en gang til

Sideload ExpressVPN-app

Appen burde vært lagt til i applisten din.

Hvordan bruke ExpressVPN på Firestick

Nå som du har installert ExpressVPN APK på Fire TV-enheten din, kan du gå frem slik.

Slik får du tilgang til appen

Du kan få tilgang til den nylig nedlastede ExpressVPN-appen din ved å navigere til Alle appene mine. Hvis du vil flytte den til toppen, klikker du på Menyknapp, plukke ut Flytt, dra til ønsket posisjon og klikk deretter OK.

Derfra kan du åpne VPN-appen.

Førstegangs oppsett

1. Siden du allerede har funnet appen på Firestick. Klikk på den for å åpne.

2. Velg på neste skjermbilde Logg inn for å oppgi legitimasjon. Hvis du ikke har en konto ennå, kan du få påloggingsinformasjon herfra.

3. Etter at du har logget deg på, vil appen be om tillatelse til å konfigurere konfigurasjonen på Firestick. Bare klikk OK og deretter OK en gang til når Firestick ber om en tilkoblingsforespørsel.

hvordan du konfigurerer og bruker ExpressVPN på Firestick

3. Startskjermen til VPN-appen skal nå vises

konfigurere ExpressVPN for Firestick

4. Klikk på den røde sirkelknappen for å koble VPN på Firestick / Fire TV.

Velge ExpressVPN-server på Fire TV / Stick

ExpressVPN er ganske enkel å bruke, og du kan raskt koble til ved å klikke på strømknappen. For å velge en server, klikk på serveren som vises på skjermen. Du kan velge en av serverne i den anbefalte delen eller gå til Alle steder. Servere der er godt presentert når det gjelder regioner, land og til og med byer.

expressvpn-servere

Tilpasse tilkoblingen

ExpressVPN lar deg bestemme hvordan VPN fungerer og velge funksjonene du vil bruke. For å åpne innstillinger, klikk på de tre horisontale knappene øverst til venstre på skjermen, og velg deretter innstillinger.

expressvpn-innstillinger for firestick eller brann-tv

Her er funksjonene du kan dra nytte av:

Auto: Dette alternativet lar ExpressVPN automatisk koble seg til din siste server når du slår på Firestick.

Nettverksbeskyttelse: Her kan du velge om du vil aktivere kill switch og også om du vil holde enheten synlig av andre enheter i det lokale nettverket.

Split Tunneling: Denne funksjonen lar deg velge appene du vil unnta fra VPN-tilkoblingen eller de spesifikke appene du vil tunnel gjennom VPN. Det kan være nyttig hvis du ikke vil påvirke funksjonaliteten til andre apper.

VPN-protokoll:  Du kan velge protokollen du vil bruke for kryptering mellom UDP og TCP. Det anbefales imidlertid å la dette alternativet ligge på "Automatisk."

Apps & nettsteder: Du kan stille inn appene du vil at ExpressVPN skal foreslå når du har koblet til en server.

Dette kan være ganske nyttig, siden du ikke trenger å gå tilbake til menyen og se etter appen du ofte bruker etter å ha koblet til VPN.

hvordan du installerer og bruker expressvpn på firestick

Innpakking

ExpressVPN er utvilsomt et av de beste VPN-alternativene for Firestick og min personlige favoritt. Det er et allsidig produkt som du kan bruke for personvern og sikkerhet, samt for å fjerne blokkering av begrenset innhold.

Du kan bruke guiden ovenfor for å installere ExpressVPN på Firestick eller Fire TV. Firestick-appen er designet for å være fjernvennlig, og slik at du ikke har noen problemer med å bruke den.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me