Hvordan velge den beste VPN-en for dine behov

>

Antall VPN-brukere øker med dagen. Siden flere og flere bruker internett til deres daglige behov og det er så mye personlig og sensitiv informasjon i omløp, har folk tatt til VPN-beskyttelse. Selv om det åpenbart er viktig å bruke et VPN i dagens verden, er det viktig å ta den riktige beslutningen når det gjelder valg av VPN. Økningen i en rekke VPN-brukere har resultert i en tilsvarende økning i antall VPN-tjenester. Du er i grunn bortskjemt med valget nå. Det er viktig at du velger riktig VPN for ditt behov, men å velge blir vanskelig. Vi hjelper deg med den avgjørelsen.

Hvorfor VPN-er er så populære

hvordan du velger best vpn

#1. De gir personvern på nettet

VPN-er har eksistert i omtrent to tiår, men har bare økt global popularitet hos daglige brukere de siste årene. Dette skyldes ikke noe særlig på grunn av innsatsen fra offentlige etater som NSA og GHCQ til å aktivt spionere mot innbyggerne sine. Da Edward Snowden publiserte NSAs Prism-program, fikk alle en hard reality sjekk. Folk strømmet deretter til VPN-leverandører for å skjule sin online aktivitet og gjenvinne sitt online personvern; det er hvis de noen gang hadde hatt det i utgangspunktet.

# 2. Hjelp med online streaming

Streamingtjenester er alltid geobegrenset, men en god streaming-VPN kan hjelpe deg med å fjerne blokkeringen av disse tjenestene uansett hvor du er. Med en økning i internettbrukere, er strømmetjenester som Netflix og enheter som Kodi mer populære enn noen gang. Med VPN-er kan du fjerne blokkering av Netflix og alle andre strømmetjenester og skjule aktiviteten din. Dette er spesielt viktig for Kodi-brukere, som bruker gratis streamingkoblinger ganske ofte.

# 3. Hjelp omgå sensur

Internett er begrenset over hele verden av en eller annen grunn. Et lite eksempel er skoler og arbeidsplasser som blokkerer tilgang til underholdningsnettsteder og tjenester. Et større eksempel er land som Iran, Saudi-Arabia, UAE, Kina, etc. som blokkerer store deler av internett som Wikipedia, nyhetsnettsteder, sosiale medier, etc. Med VPN-er kan du overvinne disse filtrene og surfe på nettet. Selv mange av disse landene har forbudt bruk av VPN-er.

Analyser VPN-behovene dine

skal jeg bruke en vpn

Før du starter prosessen med å begrense en bestemt VPN, er det lurt å analysere VPN-behovene dine. Finn ut hvorfor du trenger en VPN, og det vil hjelpe deg å ta en bedre beslutning. Det er mange grunner, men hvilken er din? Og er det til og med grunn nok til å abonnere på et VPN? Finn ut nedenfor.

#1. Reiser du mye?

VPN-er er viktige for utsendte og hyppige reisende. De lar deg koble til offentlige nettverk og få tilgang til bedriftsdata sikkert. Du og dataene dine er alltid trygge med VPN-er når du er ute og reiser. De hjelper deg også med å overvinne geobegrensning og sensur. Det kommer også an på hvor du reiser, siden mange land som UAE har gjort det ulovlig å bruke en VPN også. Men det er leverandører som kan hjelpe deg i de landene også, så husk dette.

# 2. Avblokkerer geobegrensede tjenester ditt eneste krav?

Hvis dette er tilfelle, kan du gjøre det uten VPN. Hvis det bare er et spørsmål om skole / arbeidsplass, er det absolutt ingen grunn til å investere i en VPN. Bare vent med å komme hjem! Hvis innholdet ikke er tilgjengelig i din region, kan du i stedet bruke SmartDNS-tjenester, siden de hjelper med å fjerne blokkering og er raskere. Men hvis du vil ha personvern og anonymitet, som er nødvendig for Kodi-brukere, bør du gå for en VPN.

# 3. Bor du et sted med alvorlige begrensninger?

Hvis dette er tilfelle, bruker du sannsynligvis en VPN akkurat nå. Men spørsmålet er hvilken som er best for deg. Du trenger en VPN med sterk kryptering, med funksjoner som kill-switch, og som kan unngå teknikker som dyp pakkeinspeksjon som noen ganger kan gi bort det faktum at du bruker en VPN. Land som Kina bruker denne taktikken.

# 4. Inneholder arbeidet ditt forskning på følsomme problemer i sensitive steder?

Hvis dette stemmer for deg, trenger du absolutt en sterk VPN. Selv om regjeringsfiltrering åpenbart er et problem, kan det å arbeide med sensitive temaer tiltrekke uønsket og farlig interesse fra myndigheter og ikke-statlige grupper. Hvis du driver virksomheten din uten beskyttelse, er det ikke bare personvernet ditt som er i fare.

# 5. Har landet ditt strenge lover om lagring av data?

Det er mange land med strenge lover om lagring av data. Din leverandør er pålagt å opprettholde detaljerte bruks- og aktivitetslogger ved lov, som deretter kan be dem om å overlevere den også. Ingen vil at hele onlinehistorikken deres skal være i hender av andre, og landene som gjør dette øker i antall. De deler til og med denne informasjonen med hverandre hvis de er en del av samarbeid som Five Eyes og TPP. Så finn ut om lovene om lagring av data i landet ditt.

Dette er ikke de eneste grunnene til at du trenger VPN. Tatt i betraktning truslene på nettet, er ikke VPN mer et valg, det er en nødvendighet. Her er de 10 grunnene til at du må bruke en VPN hele tiden.

Hvordan velge den beste VPN-tjenesten

Når du er ferdig med å analysere VPN-behovene dine, er du i bedre stand til å avgjøre om du trenger en VPN, selv om det anbefales at du bruker et. Du kan imidlertid ikke bare begynne å bruke det første VPN-navnet du ser. Det er et par ting du må sjekke før du abonnerer på en VPN.

hvordan du velger best vpn

#1. Kryptering og protokoller

VPN-er krypterer tilkoblingen din, men styrken til krypteringen avgjør om dataene og aktiviteten din faktisk er sikker eller ikke. Den sikreste protokollen per nå er OpenVPN, og de fleste av de beste VPN-ene støtter den. Hvis VPN-en bare tilbyr PPTP-støtte, kan du gå videre til en annen leverandør. PPTP er rask, men minst sikker.

# 2. Logg politikk

VPN-er skjuler din online aktivitet og data for alle. Men VPN selv kan se alt du gjør. Hvis VPN-en din registrerer all denne informasjonen og deretter deler den med tredjeparter, ville du brukt de abonnementspengene for ingenting. Gratis VPN-er gjør dette ofte for å generere midler, og VPN-er basert på steder med strenge lover om lagring av data er ofte tvunget til å gjøre det. Så sjekk alltid personvernreglene til VPN før du abonnerer på det. Forsikre deg om at den følger a no-logs policy og er fortrinnsvis basert på et sted som respekterer personvern.

# 3. Hastighet

Siden de krypterer all trafikk, reduserer VPN-ere nettleserhastigheten din til en viss grad. Men hvor stor hastighetsreduksjon er, avhenger av leverandøren. De beste VPN-ene sikrer at denne reduksjonen er minimal, og noen ganger kan VPN-er også forbedre nedlastings- og opplastningshastighetene.

# 4. Global dekning

Jo mer antall servere under et VPN-navn, jo flere tilkoblingsalternativer har du. Dette forhindrer overbelastning av servere, noe som betyr at det er mindre sannsynlighet for at du blir redusert tilkoblingsfall. Dette hjelper deg også med å forbedre tilkoblingshastigheten, spesielt hvis du er koblet til en server i nærheten av det geografiske stedet ditt.

# 5. Cross-Platform Support

Borte er de dagene folk brukte internett bare gjennom datamaskiner eller bærbare datamaskiner. I dag bruker folk smarttelefoner, nettbrett, smart-TV, Fire Stick, Kodi, spillkonsoller, etc. for å koble seg til internett. Hvis enheten din samhandler med internett, trenger den VPN-beskyttelse. Så det er viktig at VPN-enheten din støtter så mange enheter og operativsystemer som mulig og tillater samtidige tilkoblinger.

# 6. Koste

Når du betaler for en tjeneste, vil du forsikre deg om at du får pengene dine verdt tilbake. Gratis VPN-er krever ikke penger, men din identitet, data og aktivitet er aldri sikker hos dem, og det er båndbredde og serverbegrensninger med dem. Dette er grunnen til at du bør unngå gratis VPN-er.

Men det betyr ikke at alle betalte VPN-er er gode. Se etter en VPN som tilbyr deg alt du ønsker, men som ikke gjør et stort hull i lommeboken. Mange VPN-er tilbyr pengene tilbake-garanti fra 7 dager til rundt 30 dager. Det er best å velge disse VPN-ene og teste tjenesten fullt ut i løpet av denne perioden. Hvis du ikke er fornøyd, kan du be om full refusjon.

# 7. Kundeservice

Noen ganger kan du treffe en ulempe når du konfigurerer VPN eller mens du bruker den. Sjansene for at dette skjer er ganske høye hvis du er en første gangs bruker og ikke er godt kjent med feltet. Å ha et vennlig og dyktig kundesupportteam som tilbyr assistanse døgnet rundt er et stort løft i disse tilfellene. Det er best å ha en VPN som ikke bare tilbyr support via e-post og billetter, men også live chat. Hvis VPN tilbyr å konfigurere tjenesten eksternt, er det ingenting som det.

Hvilken VPN skal du bruke?

som er best vpn

Nå som du vet hvilken rolle VPN-er er, og hvordan bør du velge en selv, her er en tabell over 5 VPN-er som jeg finner de beste i bransjen på grunn av deres rasende hurtige hastigheter, kryptering i militær klasse, antall serverplasser og verdien for pengene. Hvis du trenger mer informasjon om disse VPN-ene, sjekk guidene våre om de beste Kodi VPN og FireStick VPN..

Kjøpers Tips - Hvis du ikke har budsjettproblemer, må du alltid kjøpe en årlig plan som er nesten halvparten av prisene sammenlignet med månedlige planer. Siden de fleste VPN-leverandører beskytter sine brukere med tilbakebetalingsgarantien, kan du alltid be om tilbakebetaling hvis tjenesten ikke oppfyller dine forventninger.

Arkivert under: VPN

Søk på dette nettstedet

Topp VPN-er

Hvordan velge den beste VPN-en for dine behovexpressvpn-sidefeltetHvordan velge den beste VPN-en for dine behovHvordan velge den beste VPN-en for dine behovHvordan velge den beste VPN-en for dine behovHvordan velge den beste VPN-en for dine behovHvordan velge den beste VPN-en for dine behov30-dagers pengene-tilbake-garanti Besøk ExpressVPNLes gjennomgang
ipvanisk sidefeltHvordan velge den beste VPN-en for dine behovHvordan velge den beste VPN-en for dine behovHvordan velge den beste VPN-en for dine behovHvordan velge den beste VPN-en for dine behovHvordan velge den beste VPN-en for dine behov7-dagers pengene-tilbake-garanti Besøk IPVanish Les gjennomgang
nordvpn sidefeltHvordan velge den beste VPN-en for dine behovHvordan velge den beste VPN-en for dine behovHvordan velge den beste VPN-en for dine behovHvordan velge den beste VPN-en for dine behovHvordan velge den beste VPN-en for dine behov7-dagers pengene-tilbake-garanti Besøk NordVPN

Innlegg

 • 1 Hvorfor VPN-er er så populære
  • 1.1 # 1. De gir personvern på nettet
  • 1,2 # 2. Hjelp med online streaming
  • 1.3 # 3. Hjelp omgå sensur
 • 2 Analyser VPN-behovene dine
  • 2.1 # 1. Reiser du mye?
  • 2.2 # 2. Avblokkerer geobegrensede tjenester ditt eneste krav?
  • 2.3 # 3. Bor du et sted med alvorlige begrensninger?
  • 2,4 # 4. Inneholder arbeidet ditt forskning på følsomme problemer i sensitive steder?
  • 2,5 # 5. Har landet ditt strenge lover om lagring av data?
 • 3 Hvordan velge den beste VPN-tjenesten
  • 3.1 # 1. Kryptering og protokoller
  • 3.2 # 2. Logg politikk
  • 3.3 # 3. Hastighet
  • 3.4 # 4. Global dekning
  • 3,5 # 5. Cross-Platform Support
  • 3,6 # 6. Koste
  • 3,7 # 7. Kundeservice
 • 4 Hvilken VPN skal du bruke?
 • 5. Konklusjon

Trending guider

 1. Beste VPN for FireStick
 2. Hvordan Jailbreak en FireStick
 3. Slik installerer du Kodi på FireStick
 4. Beste Kodi Addons
 5. Beste Kodi Builds
 6. Beste FireStick-apper
 7. IPTV
 8. Kino APK
 9. Exodus Redux Addon
 10. Beste Torrent nettsteder

Siste innlegg

 • 8 Beste Showbox-alternativer (2020)
 • Hvordan Jailbreak a FireStick (februar 2020)
 • Beste Kodi Builds (Oppdatert for februar 2020)
 • Beste Kodi Addons å vinne over hele verden [2020]
 • Hvordan installere Ekte Debrid eksklusivt filmer Kodi Addon

Ansvarsfraskrivelse - Streaming eller nedlasting av copyright innhold er ulovlig.

FireStickTricks.com må ikke på noen måte kondonere, promotere eller oppfordre til ulovlig bruk av Kodi, Fire Stick eller våre guider. Brukere er ansvarlige for sine handlinger. Les hele vår ansvarsfraskrivelse.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me