IPVanish-gennemgang: Et top-notch VPN-alternativ!

>

Behovet for online-privatliv og anonymitet er steget hvert år: hackere er en altid tilstedeværende trussel, da de kan opfange din forbindelse og stjæle dine adgangskoder. Selv dine kreditkortnumre risikerer at blive kopieret og brugt uden din tilladelse.

Du kan løse mange af disse sikkerhedstrusler ved at ansætte en pålidelig VPN-service. Virtuelle private netværk eller VPN kan maskere brugernes IP-adresse og skjule alle deres delte data og trafik med det formål at undgå at være synlige online.

Internettet er fuld af VPN-klienter af alle typer: gratis, betalt, kvalitet og middelmådig, der er snesevis af udbydere derude. Men kun et par af dem kan hævde at tilbyde en komplet, pålidelig service, og en af ​​de mest berømte er IPVanish. Denne artikel giver dig dybdegående indsigt i IPVanish. Bliv hængende.

ipvanish anmeldelse

IPVanish gennemgang

Da de fleste af VPN-branchen er enige om dets høje hastigheder og den samlede gode ydelse, er IPVanish en af ​​de fem bedste VPN-klienter, der er tilgængelige for brugere over hele verden. Baseret på De Forenede Stater tilbyder IPVanish spændende funktioner til at gå sammen med muligheden for at surfe på internettet privat og anonymt.

IPVanish er velsagtens den hurtigste VPN-tjenesteudbyder i marken og er ideelt egnet til streaming-elskere, også dem, der kan lide at se HD-multimedieindhold. Brugere får en næsten ingen besværsoplevelse, men da det har så mange konfigurationsindstillinger, er det muligvis ikke perfekt til begyndere i VPN-verdenen.

Andre funktioner inkluderer tilladelse til P2P-aktivitet, hvilket betyder, at et fremragende miljø til torrenting er tilladt med sikre downloads. IPVanish lader brugere konfigurere deres privatlivsbehov og præferencer, og det har over 850 servere i 60 lande over hele verden.

IPVanish sørger for, at du kan implementere stærk kryptering, hvilket betyder, at de data, du deler, mens du er tilsluttet, ikke vil være tilgængelige for nysgerrige øjne rundt på nettet. Windows-klienten er måske lidt forvirrende, men alt i alt leverer denne mulighed fremragende service.

Det har en desktop- og mobilklient, breakneck-hastigheder i England og Europa og meget konfigurerbar software som dens primære positive punkter. Langsomheden hos kunden og supporttjenesten er en anden ulempe.

IPVanish-servere

Mens IPVanish ikke kan tilbyde 90, 80 eller endda 70 lande til forbindelsen, som en håndfuld andre VPN'er kan, er det mere end dækket i dette område, med over 850 servere i 60 nationer strategisk placeret over hele kloden.

Forestil dig at have muligheden for at få adgang til sider, serier, film, streamingkanaler, torrentsider og andre tjenester fra 60 nationer over hele verden: det er et drømmescenarie for folk, der elsker at få underholdningsmuligheder på nettet.

ipvanish anmeldelse af servere

Selv om den ikke har en server i Rusland, er IPVanish udbredt i europæiske lande og også i dens hjemby, USA: der har den mere end 400 servere i 17 forskellige byer.

IPVanish til Netflix

Desværre er IPVanish et af ofrene for Netflix 'bestræbelser på at nedbringe VPN-forsøg på at forfalske brugernes placering og få adgang til forskellige geografiske regioner. Virksomheden blokerede IPVanish's servere, og brugerne kan således ikke nyde det internationale indhold på denne online multimedieplatform.

Men siden det for øjeblikket gennemgåede VPN-valg har USA som sin hjemby, er den amerikanske Netflix-region (som har det langt mest spændende og komplette bibliotek med film, tv-serier og produktioner) tilgængelig i IPVanish. Hvis du er stor på Netflix, kan du læse vores guide om bedste Netflix VPN.

IPVanish til Kodi

Kodi, som en open source-multimedieplatform, er et perfekt valg for streaming-afhængige, da de ikke behøver at betale Netflix's abonnementsgebyr for at nyde de bedste film, serier, dokumentarer, korte funktioner, musicals og andre produktioner.

Kodi fungerer med officielle og uofficielle tilføjelser. Da mange af dem er tilgængelige internationalt, kan de ikke fjernes fra ethvert sted, medmindre du har en VPN. IPVanish er en af ​​de bedste VPN for Kodi-brugere på grund af dens 60 lande (det betyder, at du kan få tilføjelser fra 60 nationer!) Og utrolige hastigheder.

For at køre Kodi med din IPVanish VPN-konto skal du bare køre appen eller klienten, afhængigt af din enhed, og det er det! Du har ubegrænset adgang til alle tilføjelser hvor som helst, du ønsker.

IPVanish for Torrents

Hvis du ikke krypterer din trafik og dækker din identitet, vil Internets nysgerrige øjne være i stand til at se, hvad du laver. Dette kombineret med nogle lands love om torrenting og P2P-aktivitet kan begrænse din online oplevelse og underholdning.

Heldigvis kan VPN-tjenester hjælpe dig med det. IPVanish giver især en fremragende atmosfære til torrenting og P2P-aktivitet, så du kan interagere uden at skulle bekymre dig om, at statslige institutioner forbyder dig at gøre det.

Der er intet som at strømme med 100% privatliv, og for at gøre det er IPVanish det perfekte værktøj, der giver et sikkert miljø og avancerede funktioner, såsom SOCKSS5-teknologien, der giver dig mulighed for at være helt anonym.

IPVanish til FireStick

Den fantastiske Amazon Fire TV Stick er en af ​​de mest populære streaming-enheder på planeten lige nu, da den er meget bærbar, og brugerne kan bære den rundt og bruge den, uanset hvor og når de måtte synes passende. Når det kombineres med IPVanish, fungerer det dog på sit absolut bedste, fordi det beskytter brugeren mod hackere og andre trusler med robust kryptering og alle de store protokoller, og det giver dem adgang til websteder og indhold fra 60 nationer over hele verden. Derudover giver IPVanish nogle af de hurtigste hastigheder i branchen, en perfekt situation for streaming-elskere. Du kan læse mere om den bedste VPN til FireStick.

IPVanish-priser

Hvis du kun ser på den månedlige pris, vil du bemærke, at IPVanish ikke netop er en af ​​de billigste VPN-klienter på markedet, og tjekker ind på $ 10. Hvis du overvejer alle de funktioner, den tilbyder, den sikre kryptering, privatliv og anonymitet og det høje antal servere og lande, der er tilgængelige til forbindelse, vil du dog indse, at gebyret er mere end fair.

Udover den månedlige plan tilbyder IPVanish, som mange VPN-klienter ofte gør, tilbud og rabatter, hvis personen erhverver tjenesten i mere end en måned. For eksempel tjekker kvartalsindstillingen ind $ 8,99, og den årlige omkostning svarer til 6,49 $ pr. 30 dage.

IPVanish-kupon: En af de bedste ting ved IPVanish er - det tilbyder fortsat rabatkuponer gang på gang, hvilket giver dig en ekstra rabat på dens pris. I øjeblikket IPVanish-kupon SAVE20NOW er live, som du kan bruge på kassen og spare yderligere 20%.

Klik HER for at få IPVanish

ipvanish anmeldelse for prisfastsættelse

En af de foretrukne VPN-funktioner er gratis forsøg og praktiske refusionspolitikker. I den henseende falder IPVanish lidt bag de øverste muligheder, fordi den ikke har førstnævnte og sidstnævnte tjekker på kun en uge. Selvfølgelig er det fordelagtigt at teste funktionerne i syv dage og derefter beslutte, om det er det værd at betale en fuld plan, men de fleste af de bedste alternativer har 15 eller endda 30-dages tilbagebetalingsgarantier.

En fremragende egenskab for kunderne er det store udbud af betalingsmetoder, som IPVanish accepterer for sine tjenester. Disse inkluderer kreditkort (alle de største,) PayPal, Bitcoin, Giropay, CashU, DineroMail og mere.

Få IPVanish

IPVanish hastighed og ydeevne

IPVanish passerer næsten alle hastighedstest udført af specialister og eksperter i området. Denne US-baserede mulighed kan få 30-35 Mbps i britiske servere og en lignende hastighed i resten af ​​Europa, hvor det vides at være særlig stærkt.

Hastighederne er ikke kun høje / hurtige, men også ensartede. De fleste servere i USA kan nå op til 25-30 Mbps. IPVanish har en overbevisende fordel i forhold til andre udbydere: ved at vælge indstillingen "Bedste server" vil systemet automatisk forbinde dig, selvom du muligvis finder en manuelt, der er hurtigere, end den IPVanish tildeler, når du vælger denne funktion.

IPVanish har DNS-lækagebeskyttelse og en dræberedskaber blandt andre funktioner, hvilket sikrer brugernes privatliv, mens du nyder nogle af de bedste hastigheder på VPN-markedet. Hvis du er i England, resten af ​​Europa eller USA, kan du muligvis ikke finde en hurtigere klient.

IPVanish's hastigheder kan konkurrere med selv de mest pålidelige VPN-alternativer i feltet, og det er noget, som streamingelskere ikke tager for givet.

Brugserfaring

Funktionen "Bedste server" forbedrer brugeroplevelsen markant, især hvis kunden er en nybegynder i VPN-verdenen. Hvis IPVanish ikke havde det, ville det være besværligt for en person, der bruger et virtuelt privat netværk for første gang at navigere gennem de snesevis af muligheder og konfigurationer, som dette alternativ har.

Android- og iOS-apps viser din nuværende IP-adresse, den server, du er tilsluttet, og i hvor lang tid du har brugt den. Det viser også kunden, hvor meget data den har delt med systemet.

En mindre ulempe ved IPVanish ellers fremragende service er manglen på en ad-block-funktion. Der er få ting så irriterende som at skulle forsinke ens onlineoplevelse på grund af upassende reklamemeddelelser, som du ikke ønsker at se.

Der er tutorials til installation og opsætning af IPVanish til Amazon Fire TV Stick, Windows, Mac, Linux, Android og iOS, så brugerne har vejledning, når de er amatører. Disse apps tager normalt ikke meget lang tid at downloade og kan bruges efter installationen. Mens grænsefladen tilbyder adskillige konfigurationsmuligheder, der kan tilpasse VPN-oplevelsen, er dens udseende mørk og uattraktiv.

Protokoller og kryptering

ipvanish sikkerheds- og privatlivsfunktioner

IPVanish er rig på sikkerhedsforanstaltninger og funktioner, især på mobile enheder som iOS og Android. Brugeren kan "netværksblokere", hvilket betyder, at nogle af din telefons apps ikke kan oprette forbindelse til internettet, før VPN er aktiveret. Og da IPVanish har ubegrænset datagennemstrømning, kan du bare lade den være tændt permanent.

Med et nyttigt, innovativt system holder IPVanish dig beskyttet mod usikre, offentlige internetforbindelser, der ikke kræver en adgangskode, når din telefon eller bærbar computer har Wi-Fi aktiveret. Talrige hackere drager fordel af folks manglende opmærksomhed og naivitet, men IPVanish sørger for, at du ikke er det seneste offer.

IPVanish bruger den bredt spredte OpenVPN-kryptering med AES-256 bit-chiffer, HMAC SHA1-datagodkendelse, RSA-2048-håndtryk og HMAC SHA-256-kontrolgodkendelse.

AES 256-bit-kryptering bestilles af USAs regering, fordi den betragtede metoden som den bedste af dem alle ved at bruge den til at beskytte sin online kommunikation på alle niveauer. På trods af bekymringer for, at regeringen kan bruge IPVanish som en facilitator til at læse meddelelser "skjult" gennem AES-256-metoden, er det ikke tilfældet, da alle vigtige VPN-tjenesteudbydere implementerer krypteringstiltag.

VPN'er, der implementerer AES-256 bit-kryptering med OpenVPN-protokollen, som IPVanish gør, er normalt placeret nær eller øverst på listen, når det kommer til ekspertens placeringer og folks præferencer..

Kunder og kompatibilitet

IPVanish giver mere end nok kompatibilitet til at tilfredsstille de fleste cirkler på Internettet. Dette brand har apps til Windows, Mac OS X, macOS, iOS, Android og endda Amazon Fire TV / Stick. Det er især praktisk, da IPVanish giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til op til fem forskellige enheder på samme tid.

ipvanish vpn anmeldelse

IPVanish Windows-klients installationsprogram placerer en genvej til dette VPN-mærke på dit skrivebord. Du skal bare klikke på den for at få appen i gang. Efter indtastning skal du angive det brugernavn og det adgangskode, du oprettede i tilmeldingsprocessen.

Når du er i, skal du se tre serverplaceringer i hovedskærmen, der ligger i den nederste del af layoutet, lige over knappen, der bruges til at "Opret forbindelse." Du skal vælge det land, som du vil oprette en forbindelse med , derefter byen og til sidst serveren.

Du har serverlisten til at vælge en af ​​de 850, som IPVanish har at tilbyde sine loyale kunder, og i indstillingsdelen finder du de nødvendige konfigurationer og muligheder for at tilpasse din oplevelse.

IPVanish Logs-politik

I øjeblikket er alle bekendt med IPVanish og hvad dets placering på verdenskortet betyder for privatliv og logning af data og aktivitet. At være i USA, har denne mulighed at håndtere eventuelt pres fra NSA og andre retshåndhævende myndigheder. Derudover er der copyright-forsvarere, der aktivt fordømmer alternativer som VPN for deres roller i at hjælpe skyggefulde mennesker med at skjule ting.

Hvis du bliver fanget ved at bruge en VPN til at dele og distribuere piratkopieret indhold, er chancerne for at gå i fængsel store. IPVanish tillader dog P2P-aktivitet og har tillid til, at dens kunder ikke vil deltage i sådanne aktiviteter, og bestemt ikke støtter nogen kriminel handling.

I deres privatlivspolitik siger IPVanish, at den ikke opbevarer nogen logfiler over brugernes aktivitet, mens de opretter forbindelse under VPN-kryptering, og i tilfælde af en NSA-retsafgørelse, ville de ikke have noget til at hjælpe dem. På grund af dette scenarie er folk sikre på IPVanishs pålidelighed.

IPVanish ekstra funktioner

Selvom det kan virke alt for kompliceret for begyndere og enkelhedselskere, har IPVanish spændende funktioner, som de fleste VPN-stamgæster vil tage og implementere. For eksempel giver virksomheden syv-dages pengene-tilbage-garanti, og selvom det ikke er et tal, der kan konkurrere med andre alternativs 15 eller 30 dage, kommer det faktisk godt.

DNS-lækagebeskyttelse sørger for, at der ikke er WebRTC- eller IP-lækager, der kan sætte din online identitet eller dine digitale aktiver i reel fare. En killswitch giver brugerne også muligheden for at beskytte deres ressourcer, selvom VPN-forbindelsen går ned.

Fem samtidige forbindelser giver brugerne mulighed for at kombinere adskillige enheder under den samme VPN-forbindelse, selvom de ikke konfigurerer krypteringen i deres routere. Appen installerer sig selv og hjælper begyndere.

Grænsefladen, selvom den ikke er særlig attraktiv, betragtes som let at bruge, selvom nogle cirkler har klaget over de mange menuer, opsætninger og konfigurationsmuligheder. Der er dog ubegrænset datagennemstrømning.

ipvanish funktioner

Sammen med +850-serverne og de 60 lande, som IPVanish giver mulighed for at forbinde sine brugere, er der en pulje på mere end 40.000 IP-adresser at give væk. Det betyder, at kunder kan skifte mellem servere i deres søgen efter bedre hastigheder og ydeevne.

IPVanish tillader P2P-aktivitet, en perfekt opsætning til torrenting, og den har en SOCKS5 web-proxy. Den implementerer de bedste krypteringsprotokoller, der findes i VPN-branchen, i form af OpenVPN, L2TP (Layer to Tunneling Protocol) og den gamle PPTP (Peer to Peer Protocol, far til VPN.)

IPVanish browserudvidelser

På trods af alle sine nyttige og spændende funktioner og tilbud har IPVanish ikke dedikerede udvidelser til specifikke webbrowsere, men det har en Chromebook-designet app til brugere af dette operativsystem. Desuden har det apps til næsten alle OS og enheder.

Kunde support

En af nedladningerne ved IPVanish er dens kundeservice. Der er et udbredt indtryk af, at svarstidspunktet er en smule for højt for de fleste eksperter og folks smag, da hjælpe- og supportteamet kan tage mere end en dag at besvare krav og forespørgsler fra brugere.

Det er lidt overraskende, at IPVanish ikke har en live chat-funktion eller en e-mail kundesupportpersonale, der kan svare lidt hurtigere i betragtning af den enorme infrastruktur og investering, som virksomheden omhyggeligt har lagt med det formål at tilbyde et komplet, kvalitetsprodukt.

Ofte stillede spørgsmål (ofte stillede spørgsmål) er den primære måde at hjælpe IPVanish-klienter gennem processen med installation, opsætning og hjælp med nøjagtige rådgivning. Brugere kan hurtigt søge efter specifikke elementer og funktioner, de vil vide mere om.

Desuden leverer IPVanish komplette installationsguider til korrekt installation og brug af denne VPN-service på alle enheder og under ethvert operativsystem. Hvis du har brug for at vide noget om, at ofte stillede spørgsmål, selvstudier og guider ikke kan svare, er du nødt til at komme i kontakt med supportteamet via formularen.

Når du har udfyldt de krævede filer og sendt din besked med dit specifikke behovsområde, vil IPVanish-personalet vende tilbage til dig via e-mail. Imidlertid tager de normalt timer at svare, selv et par dage, hvis du har uheld. Det er det svageste aspekt af en ellers top-notch VPN-tjenesteudbyder.

IPVanish Review: Endelige tanker

Afslutningsvis er IPVanish en fantastisk VPN-klient, der komfortabelt rangerer blandt de bedste fem i branchen. Det har et fremragende antal servere, og det kan hjælpe sine kunder med at komme i kontakt med 60 lande over hele verden. Hvad betyder dette tal? Nå, klienter kan have adgang til streaming af indhold, torrenting-sider, yndlingswebsteder og Kodi-tilføjelser fra 60 nationer, som er et elite-nummer, der topper næsten alle de primære udbydere, med et par bemærkelsesværdige undtagelser.

IPVanish har nogle svagheder. For eksempel har den ikke en gratis prøveindstilling, tilbagebetalingspolitikken er temmelig kort sammenlignet med andre topkonkurrenter, den har ikke en annonceblokerer, og Windows-klienten kan være lidt akavet, vurderet af flere ekspertudtalelser. Imidlertid er dens største ulempe næsten uanset kundeservice uden en live chat-funktion og tager evigt at svare via e-mail på enkle spørgsmål eller krav, der kan være presserende.

Ikke desto mindre er IPVanish en af ​​de foretrukne muligheder for streamere og torrentelskere over hele verden. Baseret i USA har det mere end 400 servere der, fordelt på 17 lokationer. I betragtning af at landet har et væld af streamingwebsteder og platforme, tilføjelser, shows, online kanaler og andet slags indhold, kan IPVanish være yderst hjælpsom i din søgen efter at fjerne blokeringen af ​​ting i Amerika.

Ved at anvende den militærlignende AES 256-bit-kryptering sørgede IPVanish for, at dit indhold og den delte trafik er uden for grænserne fra spioner og nysgerrige øjne på nettet. Det giver også sine kunder muligheden for at vælge mellem flere protokoller, herunder OpenVPN, L2TP og PPTP.

På trods af sine amerikanske rødder og er underlagt flere retshåndhævende myndigheder, holder IPVanish ikke logfiler over brugernes aktivitet og sørger for, at de kan navigere på internettet privat og med anonymitet.

Bundlinjen er, at IPVanish er en top VPN, med fremragende tilbud og en god værdi, hvis du tager højde for, hvor mange funktioner og unikke elementer det har. For erfarne VPN-brugere er IPVanish en drømmende klient på grund af alle dens muligheder for opsætning og konfiguration. Selv hvis du vælger at købe den dyreste plan, som er den månedlige, bliver du helt sikkert ikke skuffet, da udsigten til at få adgang til indhold fra 60 lande med høje hastigheder og konstant ydelse er enormt lokkende.

Få IPVanish

Relaterede:

  • Hvorfor har du brug for en VPN
  • Er VPN'er lovlige og sikre at bruge?
  • ExpressVPN-gennemgang
  • Bedste VPN til FireStick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me