IPVanish Review: een top VPN-alternatief!

>

De behoefte aan online privacy en anonimiteit is elk jaar toegenomen: hackers zijn een altijd aanwezige bedreiging, omdat ze uw verbinding kunnen onderscheppen en uw wachtwoorden kunnen stelen. Zelfs uw creditcardnummers lopen het risico gedupliceerd en gebruikt te worden zonder uw toestemming.

U kunt veel van die beveiligingsrisico's oplossen door een betrouwbare VPN-service in te huren. Virtual Private Networks of VPN kunnen het IP-adres van de gebruiker maskeren en al hun gedeelde gegevens en verkeer verbergen met de bedoeling te voorkomen dat ze online zichtbaar zijn.

Het internet staat vol met alle soorten VPN-clients: gratis, betaald, kwaliteit en middelmatig, er zijn tientallen providers die er zijn. Maar slechts enkelen van hen kunnen beweren een complete, betrouwbare service te bieden, en een van de meest geprezen is IPVanish. Dit artikel geeft u diepgaande inzichten in IPVanish. Blijf kijken.

ipvanish beoordeling

IPVanish Review

Aangezien het grootste deel van de VPN-industrie het eens is over de hoge snelheden en de algehele goede prestaties, is IPVanish een van de vijf beste VPN-clients die beschikbaar zijn voor gebruikers over de hele wereld. IPVanish is gebaseerd op de Verenigde Staten en biedt opwindende functies om mee te gaan met de mogelijkheid om privé en anoniem op internet te surfen.

IPVanish, dat aantoonbaar de snelste VPN-serviceprovider in het veld is, is bij uitstek geschikt voor liefhebbers van streaming, zelfs degenen die graag HD-multimedia-inhoud bekijken. Gebruikers zullen een bijna probleemloze ervaring hebben, maar omdat het zoveel configuratie-opties heeft, is het misschien niet perfect voor beginners in de VPN-wereld.

Andere functies zijn het toestaan ​​van P2P-activiteit, wat betekent dat een uitstekende omgeving voor torrenting is toegestaan, met veilige downloads. Met IPVanish kunnen gebruikers hun privacybehoeften en -voorkeuren configureren, en het heeft meer dan 850 servers in 60 landen over de hele wereld.

IPVanish zorgt ervoor dat u sterke codering kunt implementeren, wat betekent dat de gegevens die u deelt terwijl u verbonden bent, niet beschikbaar zullen zijn voor nieuwsgierige blikken op het web. De Windows-client is misschien een beetje verwarrend, maar over het algemeen levert deze optie uitstekende service.

Het heeft een desktop- en mobiele client, razendsnelle snelheden in het VK en Europa, en zeer configureerbare software als primaire positieve punten. De traagheid van de klantenservice en support is een ander nadeel.

IPVanish-servers

Hoewel IPVanish geen 90, 80 of zelfs 70 landen voor de verbinding kan aanbieden, zoals een handvol andere VPN's, is het meer dan gedekt in dat gebied, met meer dan 850 servers in 60 landen strategisch gelegen over de hele wereld.

Stel je voor dat je toegang hebt tot sites, series, films, streamingkanalen, torrentpagina's en andere services uit 60 landen over de hele wereld: het is een droomscenario voor mensen die graag entertainmentopties op internet willen krijgen.

ipvanish review voor servers

Hoewel het geen server in Rusland heeft, is IPVanish overwegend in Europese landen, en ook in zijn thuisstad, de Verenigde Staten van Amerika: daar heeft het meer dan 400 servers in 17 verschillende steden.

IPVanish voor Netflix

Helaas is IPVanish een van de slachtoffers van de inspanningen van Netflix om VPN-pogingen om de locatie van de gebruikers te vervalsen en toegang te krijgen tot verschillende geografische regio's, teniet te doen. Het bedrijf blokkeerde de servers van IPVanish en gebruikers kunnen dus niet genieten van de internationale inhoud van dit online multimediaplatform.

En aangezien de momenteel beoordeelde VPN-keuze de Verenigde Staten als geboortestad heeft, is de Amerikaanse Netflix-regio (die veruit de meest opwindende en complete bibliotheek met films, tv-series en producties heeft) beschikbaar in IPVanish. Als je groot bent op Netflix, wil je misschien onze gids over de beste Netflix VPN lezen.

IPVanish voor Kodi

Kodi, als open source multimediaplatform, is een perfecte keuze voor streamingverslaafden, omdat ze niet de abonnementskosten van Netflix hoeven te betalen om te genieten van de beste films, series, documentaires, korte functies, musicals en andere producties.

Kodi werkt met officiële en niet-officiële add-ons. Omdat er veel internationaal beschikbaar zijn, kunnen ze niet van elke locatie worden gedeblokkeerd, tenzij je een VPN hebt. IPVanish is een van de beste VPN voor Kodi-gebruikers vanwege de 60 landen (dat betekent dat je add-ons kunt krijgen van 60 landen!) En ongelooflijke snelheden.

Om Kodi te gebruiken met uw IPVanish VPN-account, hoeft u alleen de app of client uit te voeren, afhankelijk van uw apparaat, en dat is het! U hebt onbeperkte toegang tot alle add-ons, waar u maar wilt.

IPVanish voor Torrents

Als u uw verkeer niet codeert en uw identiteit afdekt, kunnen nieuwsgierige blikken van internet zien wat u doet. Dat, in combinatie met de wetgeving van sommige landen met betrekking tot torrenting en P2P-activiteit, kan uw online ervaring en entertainment beperken.

Gelukkig kunnen VPN-services je daarbij helpen. Met name IPVanish biedt een uitstekende sfeer voor torrenting en P2P-activiteit, waardoor u kunt communiceren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over overheidsinstellingen die u verbieden dat te doen.

Er gaat niets boven torrenting met 100% privacy, en om dit te doen, is IPVanish de perfecte tool, die een veilige omgeving en geavanceerde functies biedt, zoals de SOCKSS5-technologie waarmee u volledig anoniem kunt zijn.

IPVanish voor FireStick

De verbazingwekkende Amazon Fire TV-stick is op dit moment een van de meest populaire streaming-apparaten ter wereld, omdat het zeer draagbaar is en gebruikers het overal mee naartoe kunnen nemen en gebruiken waar en wanneer ze maar willen. In combinatie met IPVanish werkt het echter op zijn best, omdat het de gebruiker tegen hackers en andere bedreigingen beschermt met robuuste encryptie en alle belangrijke protocollen en het hen toegang geeft tot sites en inhoud uit 60 landen wereldwijd. Bovendien biedt IPVanish enkele van de hoogste snelheden in de industrie, een perfecte situatie voor liefhebbers van streaming. U kunt meer lezen over de beste VPN voor FireStick.

IPVanish-prijzen

Als u alleen naar de maandelijkse prijs kijkt, zult u merken dat IPVanish niet bepaald een van de goedkoopste VPN-clients op de markt is, die inchecken voor $ 10. Als u echter rekening houdt met alle functies die het biedt, de veilige codering, privacy en anonimiteit en het grote aantal servers en landen dat beschikbaar is voor verbinding, dan zult u zich realiseren dat de vergoeding meer dan redelijk is.

Naast het maandelijkse abonnement biedt IPVanish, zoals veel VPN-clients vaak doen, deals en kortingen als de persoon de service langer dan een maand verwerft. De kwartaalmodus checkt bijvoorbeeld in op $ 8,99 en de jaarlijkse kost het equivalent van $ 6,49 per 30 dagen.

IPVanish Coupon: Een van de beste dingen van IPVanish is - het blijft kortingsbonnen aanbieden die u een extra korting op de prijs geven. Momenteel, IPVanish coupon SAVE20NOW is live die u kunt gebruiken bij het afrekenen en bespaar 20% extra.

Klik HIER om IPVanish te krijgen

ipvanish beoordeling voor prijzen

Een van de geprefereerde VPN-functies zijn gratis proefversies en handig restitutiebeleid. In dat opzicht loopt IPVanish een beetje achter bij de topopties, omdat het de eerste niet heeft en de laatste incheckt in slechts een week. Natuurlijk is het gunstig om de functies zeven dagen te testen en daarna te beslissen of het de moeite waard is om een ​​volledig plan te betalen, maar de meeste van de beste alternatieven hebben 15 of zelfs 30 dagen geld-terug-garanties.

Een uitstekende eigenschap voor klanten is het brede scala aan betaalmethoden die IPVanish accepteert voor haar diensten. Die omvatten creditcard (alle belangrijke), PayPal, Bitcoin, Giropay, CashU, DineroMail en meer.

Download IPVanish

IPVanish Snelheid en prestaties

IPVanish slaagt voor bijna alle snelheidstests uitgevoerd door specialisten en experts in het gebied. Deze in de VS gevestigde optie kan 30-35 Mbps krijgen op Britse servers en een vergelijkbare snelheid in de rest van Europa, waarvan bekend is dat deze bijzonder sterk is.

De snelheden zijn niet alleen hoog / snel maar ook consistent. De meeste servers in de Verenigde Staten kunnen tot 25-30 Mbps bereiken. IPVanish heeft een overtuigend voordeel ten opzichte van andere providers: door de optie "Beste server" te kiezen, zal het systeem u automatisch verbinden, hoewel u er misschien een kunt vinden die sneller is dan degene die IPVanish toewijst bij het kiezen van deze functie.

IPVanish heeft DNS-lekbescherming en een kill-schakelaar, naast andere functies, waardoor de privacy van de gebruikers wordt gewaarborgd terwijl u geniet van enkele van de beste snelheden in de VPN-markt. Als u zich in het VK, de rest van Europa of de Verenigde Staten bevindt, vindt u mogelijk geen snellere klant.

De snelheden van IPVanish kunnen concurreren met zelfs de meest betrouwbare VPN-alternatieven in het veld, en dat is iets dat liefhebbers van streaming niet als vanzelfsprekend beschouwen.

Gebruik ervaring

De functie "Beste server" verbetert de gebruikerservaring aanzienlijk, vooral als de klant een beginner is in de VPN-wereld. Als IPVanish dat niet had, zou het lastig zijn voor een persoon die voor het eerst een Virtual Private Network gebruikt om door de tientallen opties en configuraties te navigeren die dit alternatief heeft.

De Android- en iOS-apps tonen uw huidige IP-adres, de server waarmee u verbonden bent en voor hoelang u het gebruikt. Het laat de klant ook zien hoeveel gegevens hij met het systeem heeft gedeeld.

Een klein nadeel van de verder uitstekende service van IPVanish is het ontbreken van een functie voor het blokkeren van advertenties. Er zijn maar weinig dingen zo vervelend als de online ervaring moeten vertragen vanwege ongepaste reclameboodschappen die je niet wilt zien.

Er zijn tutorials om IPVanish te installeren en in te stellen voor Amazon Fire TV Stick, Windows, Mac, Linux, Android en iOS, zodat gebruikers begeleiding hebben als ze amateur zijn. Het downloaden van deze apps duurt meestal niet erg lang en kan na installatie worden gebruikt. Hoewel de interface tal van configuratie-opties biedt die de VPN-ervaring kunnen personaliseren, is het uiterlijk donker en onaantrekkelijk.

Protocollen en codering

ipvanish beveiligings- en privacyfuncties

IPVanish is rijk aan beveiligingsmaatregelen en -functies, vooral op mobiele apparaten zoals iOS en Android. De gebruiker kan 'netwerkblokkeren', wat betekent dat sommige apps van uw telefoon geen verbinding kunnen maken met internet totdat de VPN is ingeschakeld. En omdat IPVanish een onbeperkte gegevensdoorvoer heeft, kunt u deze gewoon permanent aan laten staan.

Met een handig, innovatief systeem houdt IPVanish u beschermd tegen onveilige, openbare internetverbindingen waarvoor geen wachtwoord vereist is wanneer uw telefoon of laptop Wi-Fi heeft geactiveerd. Talloze hackers profiteren van het gebrek aan aandacht en naïviteit van mensen, maar IPVanish zorgt ervoor dat u niet het nieuwste slachtoffer bent.

IPVanish maakt gebruik van de wijdverspreide OpenVPN-codering, met AES-256 bitcodering, HMAC SHA1-gegevensauthenticatie, RSA-2048 handshake en HMAC SHA-256 besturingsauthenticatie.

De 256-bit AES-codering is in opdracht van de Amerikaanse overheid, omdat deze methode als de beste van allemaal wordt beschouwd en wordt gebruikt om haar online communicatie op alle niveaus te beschermen. Ondanks de zorgen dat de overheid IPVanish als facilitator kan gebruiken om berichten "verborgen" te lezen via de AES-256-methode, is dat niet het geval omdat alle belangrijke VPN-serviceproviders de coderingsmaatregel implementeren.

VPN's die AES-256-bits codering implementeren met het OpenVPN-protocol, zoals IPVanish, bevinden zich meestal in de buurt van of bovenaan de lijst als het gaat om de ranglijsten van experts en de voorkeuren van mensen.

Klanten en compatibiliteit

IPVanish biedt meer dan voldoende compatibiliteit om te voldoen aan de meeste kringen op internet. Dit merk heeft apps voor Windows, Mac OS X, macOS, iOS, Android en zelfs Amazon Fire TV / Stick. Dat is vooral handig omdat IPVanish gebruikers in staat stelt om tot vijf verschillende apparaten tegelijkertijd aan te sluiten.

ipvanish vpn review

Het installatieprogramma van IPVanish Windows-client zal een snelkoppeling voor dit VPN-merk op uw bureaublad plaatsen. Je hoeft er alleen maar op te klikken om de app te laten werken. Na het invoeren moet u de gebruikersnaam en het wachtwoord opgeven die u tijdens het aanmeldingsproces hebt gemaakt.

Wanneer u zich in het hoofdscherm bevindt, ziet u drie serverlocaties in het onderste gedeelte van de lay-out, net boven de knop die wordt gebruikt om "Verbinden" te maken. U moet het land kiezen waarmee u verbinding wilt maken. , dan de stad en ten slotte de server.

U hebt de serverlijst om een ​​van de 850 te kiezen die IPVanish zijn loyale klanten te bieden heeft, en in het gedeelte Instellingen vindt u de nodige configuraties en opties om uw ervaring te personaliseren.

IPVanish Logs-beleid

Inmiddels is iedereen bekend met IPVanish en wat de locatie op de wereldkaart betekent voor privacy en logging van gegevens en activiteiten. In de Verenigde Staten heeft deze optie te maken met mogelijke druk van de NSA en andere wetshandhavingsinstanties. Daarnaast zijn er auteursrechtverdedigers die actief alternatieven zoals VPN veroordelen vanwege hun rol bij het helpen van duistere mensen om obscure dingen te doen.

Als je betrapt wordt op het gebruik van een VPN om illegale inhoud te delen en te verspreiden, dan is de kans groot dat je naar de gevangenis gaat. IPVanish staat echter P2P-activiteit toe en vertrouwt erop dat zijn klanten dergelijke activiteiten niet zullen ondernemen en steunt zeker geen criminele activiteiten.

In hun privacybeleid stelt IPVanish dat het geen logboeken bijhoudt van de activiteiten van zijn gebruikers tijdens het verbinden via de VPN-codering, en in het geval van een NSA-gerechtelijk bevel, zouden ze niets hebben om hen te helpen. Vanwege dat scenario hebben mensen vertrouwen in de betrouwbaarheid van IPVanish.

IPVanish Extra functies

Hoewel het misschien te ingewikkeld lijkt voor beginners en liefhebbers van eenvoud, heeft IPVanish opwindende functies die de meeste VPN-stamgasten zullen gebruiken en implementeren. Het bedrijf biedt bijvoorbeeld een geld-terug-garantie van zeven dagen, en hoewel het geen nummer is dat kan concurreren met andere alternatieven '15 of 30 dagen, komt het inderdaad van pas.

De DNS-lekbescherming zorgt ervoor dat er geen WebRTC- of IP-lekkages zijn die uw online identiteit of uw digitale activa in gevaar kunnen brengen. Ook biedt een kill-schakelaar gebruikers de mogelijkheid om hun bronnen te beschermen, zelfs als de VPN-verbinding wordt verbroken.

Met vijf gelijktijdige verbindingen kunnen gebruikers verschillende apparaten combineren onder dezelfde VPN-verbinding, zelfs als ze de codering niet configureren in hun routers. De app installeert zichzelf en helpt beginnende gebruikers.

De interface, hoewel niet erg aantrekkelijk, wordt als gemakkelijk te gebruiken beschouwd, hoewel sommige cirkels hebben geklaagd over de vele menu's, opstellingen en configuratie-opties. Er is echter een onbeperkte datadoorvoer.

ipvanish functies

Samen met de +850-servers en de 60 landen die IPVanish de mogelijkheid biedt om gebruikers te verbinden, is er een pool van meer dan 40.000 IP-adressen om weg te geven. Het betekent dat klanten tussen servers kunnen schakelen in hun zoektocht naar betere snelheden en prestaties.

IPVanish maakt P2P-activiteit mogelijk, een perfecte installatie voor torrenting, en het heeft een SOCKS5-webproxy. Het implementeert de beste coderingsprotocollen die beschikbaar zijn in de VPN-industrie, in de vorm van OpenVPN, L2TP (Layer to Tunneling Protocol) en het oude PPTP (Peer to Peer Protocol, de vader van VPN.)

IPVanish Browser-extensies

Ondanks alle nuttige en opwindende functies en aanbiedingen, heeft IPVanish geen speciale extensies voor specifieke webbrowsers, maar het heeft een Chromebook-ontworpen app voor gebruikers van dit besturingssysteem. Trouwens, het heeft apps voor bijna alle besturingssystemen en apparaten.

Klantenservice

Een van de minpunten van IPVanish is de klantenservice. Er is een wijdverbreide indruk dat het reactietijdstip iets te hoog is voor de meeste experts en de smaak van de mensen, omdat het hulp- en ondersteuningsteam meer dan een dag nodig kan hebben om de vereisten en vragen van gebruikers te beantwoorden.

Het is een beetje verrassend dat IPVanish geen live chatfunctie of e-mailklanten heeft die iets sneller kunnen antwoorden, gezien de enorme infrastructuur en investeringen die het bedrijf zorgvuldig heeft gedaan met de bedoeling om een ​​compleet, kwaliteitsproduct aan te bieden.

De veelgestelde vragen (Frequently Asked Questions) zijn de belangrijkste manier om klanten van IPVanish te helpen bij het installeren, instellen en assisteren met nauwkeurig advies. Gebruikers kunnen snel zoeken naar specifieke items en functies waarover ze meer willen weten.

Bovendien biedt IPVanish complete installatiehandleidingen voor het correct installeren en gebruiken van deze VPN-service op alle apparaten en onder elk besturingssysteem. Als u iets wilt weten waarop de veelgestelde vragen, zelfstudies en handleidingen niet kunnen reageren, moet u contact opnemen met het ondersteuningsteam via het formulier.

Nadat u de vereiste bestanden hebt ingevuld en uw bericht hebt verzonden met uw specifieke behoefte, zullen de medewerkers van IPVanish u via e-mail antwoorden. Meestal duurt het uren om te reageren, zelfs een paar dagen als je pech hebt. Het is het zwakste aspect van een anders uitstekende VPN-serviceprovider.

IPVanish Review: laatste gedachten

Concluderend is IPVanish een fantastische VPN-client die comfortabel tot de beste vijf in de branche behoort. Het heeft een uitstekend aantal servers en kan klanten helpen verbinding te maken met 60 landen over de hele wereld. Wat betekent dat nummer? Welnu, klanten hebben toegang tot streaming content, torrenting-sites, favoriete websites en Kodi-add-ons uit 60 landen, wat een eliteaantal is dat bijna alle primaire providers overtreft, met een paar opmerkelijke uitzonderingen.

IPVanish heeft enkele zwakke punten. Het heeft bijvoorbeeld geen gratis proefoptie, het terugbetalingsbeleid is vrij kort in vergelijking met andere topconcurrenten, het heeft geen adblocker en de Windows-client kan een beetje onhandig zijn, te oordelen naar verschillende meningen van experts. Het belangrijkste nadeel is echter een bijna niet-reagerende klantenservice, zonder een functie voor livechat en het duurt een eeuwigheid om via e-mail te reageren op eenvoudige vragen of vereisten die mogelijk urgent zijn.

Niettemin is IPVanish een van de voorkeursopties voor streamers en torrentliefhebbers over de hele wereld. Het is gevestigd in de Verenigde Staten en heeft daar meer dan 400 servers, verspreid over 17 locaties. Aangezien het land heel veel streaming-sites en -platforms, add-ons, shows, online kanalen en andere soorten inhoud heeft, kan IPVanish uiterst nuttig zijn in uw zoektocht naar deblokkering in Amerika.

Door de militairachtige AES 256-bit codering toe te passen, zorgde IPVanish ervoor dat uw inhoud en gedeeld verkeer niet toegankelijk was voor spionnen en nieuwsgierige blikken op het web. Het biedt zijn klanten ook de optie om te kiezen tussen verschillende protocollen, waaronder OpenVPN, L2TP en PPTP.

IPVanish houdt, ondanks zijn wortels in de Verenigde Staten en onderhevig aan verschillende wetshandhavingsinstanties, geen logboeken bij van de activiteiten van gebruikers, zodat ze privé en anoniem kunnen surfen op het web.

Het komt erop neer dat IPVanish een top VPN is, met uitstekende aanbiedingen en een goede prijs als u rekening houdt met hoeveel functies en unieke elementen het heeft. Voor ervaren VPN-gebruikers is IPVanish een dromerige client vanwege alle mogelijkheden voor installatie en configuratie. Zelfs als u ervoor kiest om het duurste plan te kopen, dat is het maandelijkse plan, zult u zeker niet teleurgesteld worden, omdat het vooruitzicht op toegang tot inhoud uit 60 landen met hoge snelheden en constante prestaties enorm verleidelijk is.

Download IPVanish

Verwant:

  • Waarom heb je een VPN nodig
  • Zijn VPN's legaal en veilig in gebruik?
  • ExpressVPN beoordeling
  • Beste VPN voor FireStick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me