IPVanish Review: Et topp notch VPN-alternativ!

>

Behovet for online personvern og anonymitet har økt hvert år: hackere er en alltid tilstedeværende trussel, siden de kan avskjære forbindelsen din og stjele passordene dine. Selv kredittkortnummeret ditt risikerer å bli duplisert og brukt uten din autorisasjon.

Du kan løse mange av disse sikkerhetstruslene ved å ansette en pålitelig VPN-tjeneste. Virtuelle private nettverk, eller VPN, kan maskere brukernes IP-adresse og skjule alle delte data og trafikk med den hensikt å unngå å være synlige på nettet.

Internett er fullt av VPN-klienter av alle typer: gratis, betalt, kvalitet og middelmådig, det er dusinvis av tilbydere der ute. Men bare noen få av dem kan hevde å tilby en komplett, pålitelig tjeneste, og en av de mest anerkjente er IPVanish. Denne artikkelen vil gi deg inngående innblikk i IPVanish. Følg med.

ipvanish anmeldelse

IPVanish gjennomgang

Da de fleste av VPN-bransjene er enige om høye hastigheter og generelle gode resultater, er IPVanish en av de fem beste VPN-klientene som er tilgjengelige for brukere over hele verden. Basert på USA, tilbyr IPVanish spennende funksjoner å gå sammen med muligheten til å surfe på nettet privat og anonymt.

IPVanish, som uten tvil er den raskeste VPN-tjenesteleverandøren i feltet, er ideell for streamingelskere, også de som liker å se på HD-multimediainnhold. Brukere vil ha en nesten problemfri opplevelse, men siden den har så mange konfigurasjonsalternativer, er det kanskje ikke perfekt for nybegynnere i VPN-verdenen.

Andre funksjoner inkluderer tillatelse av P2P-aktivitet, noe som betyr at et utmerket miljø for torrenting er tillatt, med trygge nedlastinger. IPVanish lar brukere konfigurere personvernets behov og preferanser, og den har over 850 servere i 60 land rundt om i verden.

IPVanish sørger for at du kan implementere sterk kryptering, noe som betyr at dataene du deler mens du er tilkoblet, ikke vil være tilgjengelige for nysgjerrige øyne rundt på nettet. Windows-klienten kan være litt forvirrende, men samlet sett gir dette alternativet enestående service.

Den har en stasjonær og mobil klient, hurtighastighet i Storbritannia og Europa, og svært konfigurerbar programvare som de viktigste positive poengene. Langsomheten til kunden og supporttjenesten er en annen ulempe.

IPVanish-servere

Selv om IPVanish ikke kan tilby 90, 80 eller 70 land for tilkoblingen som en håndfull andre VPN-er, er det mer enn dekket i dette området, med over 850 servere i 60 nasjoner strategisk plassert over hele kloden.

Se for deg å ha muligheten til å få tilgang til nettsteder, serier, filmer, streamingkanaler, torrentsider og andre tjenester fra 60 nasjoner over hele verden: det er et drømmescenario for folk som elsker å få underholdningsalternativer på nettet.

ipvanish gjennomgang for servere

Selv om den ikke har en server i Russland, er IPVanish utbredt i europeiske land, og også i hjembyen, USA: der har den mer enn 400 servere i 17 forskjellige byer.

IPVanish for Netflix

Dessverre er IPVanish et av ofrene for Netflix ‘forsøk på å få ned VPN-forsøk på å forvirre brukernes beliggenhet og få tilgang til forskjellige geografiske regioner. Selskapet blokkerte IPVanish-servere, og brukerne kan dermed ikke glede seg over det internasjonale innholdet på denne multimedia-plattformen online.

Imidlertid, og siden det for øyeblikket anmeldte VPN-valget har USA som hjemby, er den amerikanske Netflix-regionen (som har det desidert mest spennende og komplette biblioteket med filmer, TV-serier og produksjoner) tilgjengelig på IPVanish. Hvis du er stor på Netflix, kan det være lurt å lese guiden vår om beste Netflix VPN.

IPVanish for Kodi

Kodi, som en åpen kildekode multimedia-plattform, er et perfekt valg for streamingavhengige, ettersom de ikke trenger å betale Netflix abonnementsavgift for å glede seg over de beste filmene, seriene, dokumentarene, korte funksjonene, musikaler og andre oppsetninger..

Kodi fungerer med offisielle og uoffisielle tillegg. Siden mange av dem er tilgjengelige internasjonalt, kan de ikke blokkeres fra noe sted med mindre du har en VPN. IPVanish er en av de beste VPN-ene for Kodi-brukere på grunn av sine 60 land (det betyr at du kan få tillegg fra 60 nasjoner!) Og utrolige hastigheter.

For å kjøre Kodi med din IPVanish VPN-konto, trenger du bare å kjøre appen eller klienten, avhengig av enheten din, og det er det! Du vil ha ubegrenset tilgang til alle tilleggene hvor som helst du ønsker.

IPVanish for Torrents

Hvis du ikke krypterer trafikken din og dekker identiteten din, vil internettets nysgjerrige øyne kunne se hva du gjør. Dette, kombinert med noen lands lover om torrenting og P2P-aktivitet, kan begrense din online opplevelse og underholdning.

  חמשת ה- VPN הטובות ביותר הטובות ביותר (2023)

Heldigvis kan VPN-tjenester hjelpe deg med det. Spesielt IPVanish gir en utmerket atmosfære for torrenting og P2P-aktivitet, slik at du kan samhandle uten å måtte bekymre deg for statlige institusjoner som forbyr deg å gjøre det.

Det er ingenting som å tulle med 100% personvern, og for å gjøre det er IPVanish det perfekte verktøyet, som gir et trygt miljø og avanserte funksjoner, for eksempel SOCKSS5-teknologien som lar deg være helt anonym.

IPVanish for FireStick

Den fantastiske Amazon Fire TV Stick er en av de mest populære strømmenhetene i planeten akkurat nå, siden den er svært bærbar og brukere kan bære den rundt og bruke den uansett hvor og når de måtte ønske det. Når den kombineres med IPVanish, fungerer den imidlertid på sitt absolutt beste, fordi den beskytter brukeren mot hackere og andre trusler med robust kryptering og alle de viktigste protokollene, og lar dem få tilgang til nettsteder og innhold fra 60 nasjoner over hele verden. I tillegg gir IPVanish noen av de raskeste hastighetene i bransjen, en perfekt situasjon for streamingelskere. Du kan lese mer om den beste VPN for FireStick.

IPVanish-priser

Hvis du bare ser på månedsprisen, vil du merke at IPVanish ikke akkurat er en av de billigste VPN-klientene i markedet, og sjekker inn 10 dollar. Hvis du vurderer alle funksjonene den tilbyr, den sikre krypteringen, personvernet og anonymiteten og det høye antallet servere og land som er tilgjengelige for tilkobling, vil du innse at avgiften er mer enn rettferdig.

I tillegg til den månedlige planen tilbyr IPVanish, som mange VPN-klienter ofte gjør, avtaler og rabatter hvis personen kjøper tjenesten i mer enn en måned. For eksempel sjekker kvartalsmodus inn $ 8,99, og den årlige kostnaden tilsvarer $ 6,49 per hver 30. dag.

IPVanish kupong: Noe av det beste med IPVanish er – det tilbyr stadig rabattkuponger av og til, noe som gir deg en ekstra rabatt på prisen. Foreløpig IPVanish-kupong SAVE20NOW er live som du kan bruke ved kassen og spare ytterligere 20%.

Klikk HER for å få IPVanish

ipvanish anmeldelse for priser

En av de foretrukne VPN-funksjonene er gratis studier og praktiske refusjonsregler. I den forbindelse faller IPVanish litt bak toppalternativene, fordi den ikke har førstnevnte og sistnevnte sjekker inn på bare en uke. Jada, det er fordelaktig å teste funksjonene i syv dager, og etter det å avgjøre om det er verdt det å betale en full plan, men de fleste av de beste alternativene har 15 eller til og med 30-dagers pengene-tilbake-garantier.

Et utmerket trekk for kundene er det enorme utvalget av betalingsmetoder som IPVanish godtar for sine tjenester. Disse inkluderer kredittkort (alle de viktigste,) PayPal, Bitcoin, Giropay, CashU, DineroMail og mer.

Få IPVanish

IPVanish hastighet og ytelse

IPVanish passerer nesten alle hastighetstester utført av spesialister og eksperter i området. Dette USA-baserte alternativet kan få 30-35 Mbps i britiske servere og en lignende hastighet i resten av Europa, hvor det er kjent å være spesielt sterk.

Hastighetene er ikke bare høye / raske, men også konsistente. De fleste servere i USA kan nå opp til 25-30 Mbps. IPVanish har en overveldende fordel i forhold til andre leverandører: ved å velge alternativet “Beste server”, vil systemet automatisk koble deg til, selv om du kan finne en manuelt som er raskere enn det IPVanish tildeler når du velger denne funksjonen.

IPVanish har DNS-lekkasjebeskyttelse og en drapsmekanisme, blant andre funksjoner, og sikrer dermed brukernes personvern mens de nyter noen av de beste hastighetene i VPN-markedet. Hvis du er i Storbritannia, resten av Europa eller USA, kan det hende du ikke finner en raskere klient.

IPVanishs hastigheter kan konkurrere med selv de mest pålitelige VPN-alternativene i feltet, og det er noe som streamingelskere ikke tar for gitt.

Brukserfaring

Funksjonen “Beste server” forbedrer brukeropplevelsen betraktelig, hovedsakelig hvis kunden er nybegynner i VPN-verdenen. Hvis IPVanish ikke hadde det, ville det være plagsomt for en person som bruker et virtuelt privat nettverk for første gang å navigere seg gjennom de mange alternativene og konfigurasjonene som dette alternativet har.

Android- og iOS-appene viser din nåværende IP-adresse, serveren du er koblet til, og i hvor lang tid du har brukt den. Den viser også kunden hvor mye data den har delt med systemet.

En mindre ulempe med IPVanish ellers utmerkede service er mangelen på en annonse-blokkeringsfunksjon. Det er få ting som er så irriterende som å måtte utsette en online opplevelse på grunn av upassende annonseringsmeldinger du ikke ønsker å se.

  Преглед ExpressVPN: Наистина ли е „най-бързият VPN“ в света?

Det er veiledninger for å installere og sette opp IPVanish for Amazon Fire TV Stick, Windows, Mac, Linux, Android og iOS, slik at brukerne har veiledning når de er amatører. Disse appene tar vanligvis ikke så lang tid å laste ned og kan brukes etter installasjon. Mens grensesnittet tilbyr mange konfigurasjonsalternativer som kan tilpasse VPN-opplevelsen, er utseendet mørkt og lite attraktivt.

Protokoller og kryptering

ipvanish sikkerhets- og personvernfunksjoner

IPVanish er rik på sikkerhetstiltak og funksjoner, spesielt på mobile enheter som iOS og Android. Brukeren kan “nettverksblokkere”, noe som betyr at noen av telefonens apper ikke vil kunne koble seg til internett før VPN er aktivert. Og siden IPVanish har ubegrenset datatransmisjon, kan du bare la den være på permanent.

Med et nyttig, innovativt system holder IPVanish deg beskyttet mot utrygge, offentlige Internett-tilkoblinger som ikke krever passord når din telefon eller bærbar PC har Wi-Fi aktivert. Tallrike hackere drar fordel av menneskers manglende oppmerksomhet og naivitet, men IPVanish sørger for at du ikke er det siste offeret.

IPVanish bruker den bredt spredte OpenVPN-krypteringen, med AES-256-bit-chiffer, HMAC SHA1-dataautentisering, RSA-2048-håndtrykk og HMAC SHA-256-kontrollgodkjenning.

AES 256-bit-krypteringen blir bestilt av USAs regjering, fordi den betraktet nevnte metode som den beste av dem alle, og bruker den for å beskytte sin online kommunikasjon på alle nivåer. Til tross for bekymringer for at myndighetene kan bruke IPVanish som tilrettelegger for å lese meldinger som er “skjult” gjennom AES-256-metoden, er det ikke tilfelle siden alle viktige VPN-tjenesteleverandører implementerer tiltaket for kryptering.

VPN-er som implementerer AES-256-bit-kryptering med OpenVPN-protokollen, slik IPVanish gjør, er vanligvis lokalisert nær eller øverst på listen når det gjelder ekspertenes rangeringer og folks preferanser..

Klienter og kompatibilitet

IPVanish gir mer enn nok kompatibilitet for å tilfredsstille de fleste kretser rundt Internett. Dette merket har apper for Windows, Mac OS X, macOS, iOS, Android og til og med Amazon Fire TV / Stick. Det er spesielt praktisk siden IPVanish lar brukerne koble til opptil fem forskjellige enheter samtidig.

ipvanish vpn anmeldelse

IPVanish Windows-klientens installasjonsprogram vil sette en snarvei for dette VPN-merket på skrivebordet ditt. Du må bare klikke på den for å få appen i gang. Etter at du har skrevet inn, må du oppgi brukernavn og passord du opprettet i registreringsprosessen.

Når du er i, skal du se tre serverplasseringer i hovedskjermen, som ligger i den nedre delen av oppsettet, rett over knappen som brukes til å “Koble til.” Du må velge hvilket land du vil opprette en forbindelse med , deretter byen og til slutt serveren.

Du har serverlisten til å velge en av 850 som IPVanish har å tilby sine lojale kunder, og i Innstillinger-delen finner du de nødvendige konfigurasjoner og alternativer for å tilpasse opplevelsen din.

IPVanish Logs Policy

Nå er alle kjent med IPVanish og hva plasseringen på verdenskartet betyr for personvern og logging av data og aktivitet. Når du er i USA, må dette alternativet takle mulig press fra NSA og andre rettshåndhevelsesorganer. I tillegg til det, er det opphavsrettsforsvarere som aktivt fordømmer alternativer som VPN for deres roller i å hjelpe skyggefulle mennesker med å skjule ting.

Hvis du blir fanget med å bruke en VPN for å dele og distribuere piratkopiert innhold, er sjansene for å gå i fengsel høye. Imidlertid tillater IPVanish P2P-aktivitet og stoler på at kundene ikke vil delta i slike aktiviteter, og absolutt ikke støtter noen kriminelle handlinger.

I personvernreglene deres oppgir IPVanish at den ikke fører noen logger om brukerens aktivitet mens de kobler seg til under VPN-kryptering, og i tilfelle en NSA-domstol vil de ikke ha noe som kan hjelpe dem. På grunn av dette scenariet er folk sikre på påliteligheten til IPVanish.

IPVanish ekstra funksjoner

Selv om det kan virke altfor komplisert for nybegynnere og enkelhetselskere, har IPVanish spennende funksjoner som de fleste VPN-stamgjester vil ta og implementere. For eksempel gir selskapet syv dager lange pengene tilbake-garanti, og selv om det ikke er et tall som kan konkurrere med andre alternativs 15 eller 30 dager, kommer det faktisk godt med.

DNS-lekkasjebeskyttelsen sørger for at det ikke er WebRTC- eller IP-lekkasjer som kan sette din online identitet eller dine digitale eiendeler i reell fare. I tillegg gir en drapsmaskin brukere muligheten til å beskytte ressursene sine selv om VPN-tilkoblingen går ned.

Fem samtidige tilkoblinger lar brukerne kombinere mange enheter under samme VPN-tilkobling, selv om de ikke konfigurerer krypteringen i ruterne. Appen er selvinstallerende, og hjelper nybegynnere.

Grensesnittet, selv om det ikke er veldig attraktivt, anses som enkelt å bruke, selv om noen kretser har klaget på de mange menyer, oppsett og konfigurasjonsalternativer. Det er imidlertid ubegrenset gjennomstrømning av data.

  Как да инсталирате и използвате ExpressVPN на Firestick

ipvanish funksjoner

Sammen med +850-serverne og de 60 landene som IPVanish gir muligheten til å koble brukerne sine, er det et basseng på mer enn 40 000 IP-adresser å gi bort. Det betyr at kundene kan bytte mellom servere i deres søken etter bedre hastigheter og ytelse.

IPVanish tillater P2P-aktivitet, et perfekt oppsett for torrenting, og den har en SOCKS5-proxy. Den implementerer de beste krypteringsprotokollene som er tilgjengelige i VPN-bransjen, i form av OpenVPN, L2TP (Layer to Tunneling Protocol) og den gamle PPTP (Peer to Peer Protocol, far til VPN.)

IPVanish nettleserutvidelser

Til tross for alle nyttige og spennende funksjoner og tilbud, har IPVanish ikke dedikerte utvidelser for spesifikke nettlesere, men den har en Chromebook-designet app for brukere av dette operativsystemet. Dessuten har den apper for nesten alle OS og enheter.

Kundeservice

En av nedleggelsene til IPVanish er kundeservicen. Det er et bredt inntrykk av at svarstidspunktet er for høyt for de fleste eksperter og menneskers smak, ettersom hjelp- og supportteamet kan ta mer enn en dag å svare på krav og henvendelser fra brukere.

Det er litt overraskende at IPVanish ikke har en live chat-funksjon eller en e-post kundesupportpersonell som kan svare litt raskere, gitt den enorme infrastrukturen og investeringen som selskapet nøye har lagt ut med den hensikt å tilby et komplett, kvalitetsprodukt.

Ofte stilte spørsmål (ofte stilte spørsmål) er den viktigste måten å hjelpe kunder med IPVanish gjennom prosessen med å installere, sette opp og hjelpe med nøyaktige råd. Brukere kan raskt søke etter spesifikke elementer og funksjoner de vil vite mer om.

I tillegg tilbyr IPVanish komplette installasjonsveiledninger for korrekt installering og bruk av denne VPN-tjenesten på alle enheter og under ethvert operativsystem. Hvis du trenger å vite noe om at vanlige spørsmål, opplæringsprogrammer og guider ikke kan svare, må du ta kontakt med brukerstøtteteamet via skjemaet.

Etter at du har fylt ut de nødvendige filene og sendt meldingen din med ditt spesifikke behovsområde, vil IPVanish-staben komme tilbake til deg via e-post. Imidlertid tar de vanligvis timer å svare, også et par dager hvis du har uflaks. Det er det svakeste aspektet av en ellers topp VPN-tjenesteleverandør.

IPVanish Review: Finale tanker

Avslutningsvis er IPVanish en fantastisk VPN-klient som komfortabelt rangerer blant de fem beste i virksomheten. Den har et enestående antall servere, og det kan hjelpe kundene sine til å få kontakt med 60 land rundt om i verden. Hva betyr det tallet? Vel, klienter kan ha tilgang til streaming innhold, torrenting nettsteder, favoritt nettsteder og Kodi add-ons fra 60 nasjoner, som er et elitenummer som topper nesten alle de primære leverandørene, med noen få bemerkelsesverdige unntak.

IPVanish har noen svakheter. For eksempel har den ikke et gratis prøvealternativ, tilbakebetalingspolitikken er ganske kort sammenlignet med andre toppkonkurrenter, den har ikke en annonseblokkering, og Windows-klienten kan være litt vanskelig, etter flere ekspertuttalelser. Imidlertid er dens største ulempe nesten ikke-svarende kundeservice, uten en live chat-funksjon og tar evig tid til å svare via e-post på enkle spørsmål eller krav som kan være presserende.

Ikke desto mindre er IPVanish et av de foretrukne alternativene for streamere og torrentelskere over hele verden. Basert i USA har det mer enn 400 servere der, fordelt på 17 lokasjoner. Gitt at landet har massevis av strømingsider og plattformer, tillegg, show, online kanaler og annet slags innhold, kan IPVanish være svært nyttig i din søken etter å fjerne blokkering av ting i Amerika.

Ved å bruke den militærlignende AES 256-bit-krypteringen sørget IPVanish for at innholdet og den delte trafikken er utenfor grensene fra spioner og nysgjerrige øyne på nettet. Det gir også kundene muligheten til å velge mellom flere protokoller, inkludert OpenVPN, L2TP og PPTP.

Til tross for sine amerikanske røtter og er underlagt flere rettshåndhevelsesbyråer, fører IPVanish ikke logger om brukernes aktivitet, og sørger for at de kan navigere på nettet privat og med anonymitet.

Hovedpoenget er at IPVanish er en topp VPN, med gode tilbud og en god verdi hvis du tar hensyn til hvor mange funksjoner og unike elementer den har. For erfarne VPN-brukere er IPVanish en drømmende klient på grunn av alle mulighetene for konfigurering og konfigurering. Selv om du velger å kjøpe den dyreste planen, som er den månedlige planen, vil du helt sikkert ikke bli skuffet, ettersom utsiktene til å ha tilgang til innhold fra 60 land med høye hastigheter og konstant ytelse er enormt lokkende.

Få IPVanish

I slekt:

  • Hvorfor trenger du en VPN
  • Er VPN-er lovlige og trygge å bruke?
  • ExpressVPN gjennomgang
  • Beste VPN for FireStick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me