IPVanish Review: Ett toppklassigt VPN-alternativ!

>

Behovet av integritet och anonymitet online har ökat varje år: hackare är ett ständigt närvarande hot, eftersom de kan fånga din anslutning och stjäla dina lösenord. Även dina kreditkortsnummer riskerar att dupliceras och användas utan din tillstånd.

Du kan lösa många av dessa säkerhetshot genom att anställa en pålitlig VPN-tjänst. Virtuella privata nätverk, eller VPN, kan dölja användarnas IP-adress och dölja all deras delade data och trafik i avsikt att undvika att vara synliga online.

Internet är fullt av VPN-klienter av alla slag: gratis, betald, kvalitet och medioker, det finns dussintals leverantörer där ute. Men bara ett fåtal av dem kan hävda att de erbjuder en komplett, pålitlig tjänst, och en av de mest hyllade är IPVanish. Den här artikeln ger dig djupgående insikter om IPVanish. Håll dig uppdaterad.

ipvanish granskning

IPVanish Review

IPVanish är en av de fem bästa VPN-klienterna som är tillgängliga för användare runt om i världen, eftersom de flesta av VPN-branscherna är överens om sina höga hastigheter och övergripande goda prestanda. Baserat på USA erbjuder IPVanish spännande funktioner att följa med möjligheten att surfa på webben privat och anonymt.

IPVanish, som påstås vara den snabbaste VPN-tjänsteleverantören i fältet, är idealisk lämpad för streamingälskare, även de som gillar att titta på HD-multimediainnehåll. Användare kommer att ha en nästan problemfri upplevelse, men eftersom det har så många konfigurationsalternativ kanske det inte är perfekt för nybörjare i VPN-världen.

Andra funktioner inkluderar tillåtelse av P2P-aktivitet, vilket innebär att en utmärkt miljö för strömning är tillåten, med säkra nedladdningar. IPVanish låter användare konfigurera sina sekretessbehov och preferenser och har över 850 servrar i 60 länder runt om i världen.

IPVanish ser till att du kan implementera stark kryptering, vilket innebär att informationen du delar medan du är ansluten inte kommer att vara tillgänglig för nyfikna ögon runt webben. Windows-klienten kan vara lite förvirrande, men totalt sett ger detta alternativ enastående service.

Det har en stationär och mobil klient, hastighet i Storbritannien och Europa och mycket konfigurerbar programvara som dess främsta positiva poäng. Kundens och supporttjänstens långsamhet är en annan nackdel.

IPVanish-servrar

Medan IPVanish inte kan erbjuda 90, 80 eller till och med 70 länder för anslutningen som en handfull andra VPN kan, är det mer än täckt i det området, med över 850 servrar i 60 länder strategiskt belägna runt om i världen.

Tänk dig att ha möjlighet att komma åt webbplatser, serier, filmer, strömmande kanaler, torrent-sidor och andra tjänster från 60 nationer över hela världen: det är ett drömsscenario för människor som älskar att få underhållningsalternativ på webben.

ipvanish granskning för servrar

Även om den inte har en server i Ryssland, är IPVanish utbredd i europeiska länder, och även i sin hemstad, USA: där har den mer än 400 servrar i 17 olika städer.

IPVanish för Netflix

Tyvärr är IPVanish ett av offren för Netflix ansträngningar att få ner VPN-försök att förfalska användarnas plats och få åtkomst till olika geografiska regioner. Företaget blockerade IPVanish-servrar, och användarna kan alltså inte njuta av det internationella innehållet på den här multimediaplattformen online.

Men eftersom det för närvarande granskade VPN-valet har USA som hemstad, finns den amerikanska Netflix-regionen (som har det överlägset mest spännande och kompletta biblioteket med filmer, TV-serier och produktioner) tillgängliga i IPVanish. Om du är stor på Netflix kanske du vill läsa vår guide om bästa Netflix VPN.

IPVanish för Kodi

Kodi, som en öppen källkods multimediaplattform, är ett perfekt val för strömmande missbrukare, eftersom de inte behöver betala Netflix prenumerationsavgift för att njuta av de bästa filmer, serier, dokumentärer, korta funktioner, musikaler och andra produktioner.

Kodi fungerar med officiella och inofficiella tillägg. Eftersom många av dem är tillgängliga internationellt kan de inte blockeras från någon plats om du inte har ett VPN. IPVanish är en av de bästa VPN för Kodi-användare på grund av dess 60 länder (det betyder att du kan få tillägg från 60 nationer!) Och otroliga hastigheter.

För att köra Kodi med ditt IPVanish VPN-konto behöver du bara köra appen eller klienten, beroende på din enhet, och det är det! Du kommer att ha obegränsad tillgång till alla tillägg från var du än vill.

IPVanish för Torrenter

Om du inte krypterar din trafik och täcker din identitet kan Internetets nyfikna ögon se vad du gör. Det, i kombination med vissa lands lagar om torrenting och P2P-aktivitet, kan begränsa din onlineupplevelse och underhållning.

Lyckligtvis kan VPN-tjänster hjälpa dig med det. IPVanish ger i synnerhet en utmärkt atmosfär för torrenting och P2P-aktivitet, vilket låter dig interagera utan att behöva oroa dig för att statliga institutioner förbjuder dig att göra det.

Det finns inget som att torrentera med 100% integritet, och för att göra det är IPVanish det perfekta verktyget som ger en säker miljö och avancerade funktioner, som SOCKSS5-tekniken som gör att du kan vara helt anonym.

IPVanish för FireStick

Den fantastiska Amazon Fire TV Stick är en av de mest populära strömningsenheterna på planeten just nu, eftersom den är mycket bärbar och användare kan bära den runt och använda den varhelst och närhelst de känner sig lämpliga. Men i kombination med IPVanish fungerar det på sitt absolut bästa, eftersom det skyddar användaren från hackare och andra hot med robust kryptering och alla större protokoll, och det låter dem få åtkomst till webbplatser och innehåll från 60 nationer över hela världen. Dessutom tillhandahåller IPVanish några av de snabbaste hastigheterna i branschen, en perfekt situation för streamingälskare. Du kan läsa mer om det bästa VPN för FireStick.

IPVanish-prissättning

Om du bara tittar på månadspriset kommer du att märka att IPVanish inte exakt är en av de billigaste VPN-klienterna på marknaden, och checka in på $ 10. Men om du tar hänsyn till alla funktioner som den erbjuder, säker kryptering, integritet och anonymitet och det stora antalet servrar och länder som är tillgängliga för anslutning, kommer du att inse att avgiften är mer än rättvis.

Förutom månadsplanen erbjuder IPVanish, som många VPN-kunder ofta gör, erbjudanden och rabatter om personen förvärvar tjänsten längre än en månad. Till exempel checkar kvartalsläget in på $ 8,99, och det årliga kostar motsvarande $ 6,49 per var 30 dag.

IPVanish-kupong: En av de bästa sakerna med IPVanish är - det fortsätter att erbjuda rabattkuponger gång på gång vilket ger dig en extra rabatt på dess pris. För närvarande IPVanish-kupong SAVE20NOW är live som du kan använda vid kassan och spara ytterligare 20%.

Klicka HÄR för att få IPVanish

ipvanish granskning för prissättning

En av de föredragna VPN-funktionerna är kostnadsfria tester och bekväm återbetalningspolicy. I det avseendet faller IPVanish lite bakom de bästa alternativen, eftersom den inte har den förra och den senare checkar in på bara en vecka. Visst är det fördelaktigt att testa funktionerna i sju dagar och därefter besluta om det är värt det att betala en fullständig plan, men de flesta av de bästa alternativen har 15 eller till och med 30-dagars återbetalningsgarantier.

Ett utmärkt drag för kunderna är det stora utbudet av betalningsmetoder som IPVanish accepterar för sina tjänster. Dessa inkluderar kreditkort (alla större,) PayPal, Bitcoin, Giropay, CashU, DineroMail och mer.

Skaffa IPVanish

IPVanish hastighet och prestanda

IPVanish klarar nästan alla hastighetstester som utförs av specialister och experter i området. Detta USA-baserade alternativ kan få 30-35 Mbps i UK-servrar och en liknande hastighet i resten av Europa, där det är känt för att vara särskilt starkt.

Hastigheterna är inte bara höga / snabba utan också konsekventa. De flesta servrar i USA kan nå upp till 25-30 Mbps. IPVanish har en övertygande fördel jämfört med andra leverantörer: genom att välja alternativet "Bästa server" kommer systemet automatiskt att ansluta dig, även om du kan hitta en manuellt som är snabbare än den som IPVanish tilldelar när du väljer den här funktionen.

IPVanish har DNS-läckageskydd och en dödutrustning, bland andra funktioner, vilket säkerställer användarnas integritet medan du njuter av några av de bästa hastigheterna på VPN-marknaden. Om du är i Storbritannien, resten av Europa eller USA, kanske du inte hittar en snabbare klient.

IPVanish-hastigheter kan konkurrera med även de mest pålitliga VPN-alternativen i fältet, och det är något som strömningsälskare inte tar för givet.

Användningsupplevelse

Funktionen "Bästa server" förbättrar användarupplevelsen avsevärt, främst om kunden är nybörjare i VPN-världen. Om IPVanish inte hade det, skulle det vara besvärligt för en person som använder ett virtuellt privat nätverk för första gången att navigera igenom de dussintals alternativ och konfigurationer som detta alternativ har.

Android- och iOS-apparna visar din nuvarande IP-adress, servern du är ansluten till och under hur mycket tid du har använt den. Den visar också kunden hur mycket data den har delat med systemet.

En mindre nackdel med IPVanishs annars utmärkta service är bristen på en ad-block-funktion. Det finns få saker som är så irriterande som att behöva försena ens onlineupplevelse på grund av olämpliga reklammeddelanden som du inte vill se.

Det finns självstudier att installera och konfigurera IPVanish för Amazon Fire TV Stick, Windows, Mac, Linux, Android och iOS, så användarna har vägledning när de är amatörer. Dessa appar tar vanligtvis inte så lång tid att ladda ner och kan användas efter installationen. Medan gränssnittet erbjuder många konfigurationsalternativ som kan anpassa VPN-upplevelsen, är dess utseende mörkt och oattraktivt.

Protokoll och kryptering

ipvanish säkerhets- och sekretessfunktioner

IPVanish är rikt på säkerhetsåtgärder och funktioner, särskilt på mobila enheter som iOS och Android. Användaren kan "nätverksblockera", vilket innebär att vissa av telefonens appar inte kommer att kunna ansluta till internet förrän VPN är aktiverat. Och eftersom IPVanish har obegränsad datauppsättning kan du bara lämna den på permanent.

Med ett användbart, innovativt system håller IPVanish dig skyddad mot osäkra, offentliga internetanslutningar som inte kräver ett lösenord när din telefon eller bärbar dator har Wi-Fi aktiverat. Många hackare utnyttjar människors brist på uppmärksamhet och naivitet, men IPVanish ser till att du inte är det senaste offeret.

IPVanish använder den spridda OpenVPN-krypteringen, med AES-256-bitars chiffer, HMAC SHA1-dataverifiering, RSA-2048-handskakning och HMAC SHA-256-kontrollautentisering.

AES 256-bitars kryptering har beställts av USA: s regering, eftersom den betraktade den nämnda metoden som den bästa av dem alla och använder den för att skydda sin onlinekommunikation på alla nivåer. Trots oro för att regeringen kan använda IPVanish som underlättare för att läsa meddelanden ”dolda” via AES-256-metoden, är det inte fallet eftersom alla betydande leverantörer av VPN-tjänster implementerar åtgärden för kryptering.

VPN: er som implementerar AES-256-bitars kryptering med OpenVPN-protokollet, som IPVanish gör, är vanligtvis belägna nära eller överst på listan när det gäller experternas ranking och folks preferenser..

Kunder och kompatibilitet

IPVanish ger mer än tillräckligt kompatibilitet för att tillfredsställa de flesta kretsar på Internet. Detta märke har appar för Windows, Mac OS X, macOS, iOS, Android och till och med Amazon Fire TV / Stick. Det är särskilt bekvämt eftersom IPVanish tillåter användare att ansluta upp till fem olika enheter på samma gång.

ipvanish vpn granskning

IPVanish Windows-klientens installationsprogram sätter en genväg för detta VPN-märke på skrivbordet. Du måste bara klicka på den för att få appen igång. När du har angett måste du ange användarnamn och lösenord du skapade i registreringsprocessen.

När du är i bör du se tre serverplatser på huvudskärmen, som ligger i den nedre delen av layouten, precis ovanför knappen som används för att "Anslut." Du måste välja land som du vill upprätta en anslutning till , sedan staden och slutligen servern.

Du har servarlistan för att välja en av de 850 som IPVanish har att erbjuda sina lojala kunder, och i inställningsdelen hittar du nödvändiga konfigurationer och alternativ för att anpassa din upplevelse.

IPVanish Logs Policy

Nu är alla bekanta med IPVanish och vad dess plats på världskartan innebär för integritet och loggning av data och aktivitet. Att vara i USA måste detta alternativ hantera eventuella påtryckningar från NSA och andra brottsbekämpande myndigheter. Utöver det finns det copyright-försvarare som aktivt fördömer alternativ som VPN för sina roller för att hjälpa skuggiga människor att göra otydliga saker.

Om du fångas med ett VPN för att dela och distribuera piratkopierat innehåll, är chansen att få fängelse höga. IPVanish tillåter emellertid P2P-aktivitet och litar på att dess kunder inte kommer att delta i sådana aktiviteter, och stöder verkligen inte några kriminella handlingar.

I sin integritetspolicy säger IPVanish att den inte behåller några loggar över sina användares aktivitet när de ansluter under VPN-kryptering, och i händelse av en NSA-domstol skulle de inte ha något som kan hjälpa dem. På grund av detta scenario är människor säkra på IPVanishs tillförlitlighet.

IPVanish Extra funktioner

Även om det kan verka alltför komplicerat för nybörjare och enkelhetsälskare, har IPVanish spännande funktioner som de flesta VPN-stamgästerna kommer att ta och implementera. Till exempel ger företaget sju dagars pengarna tillbaka-garanti, och även om det inte är ett nummer som kan tävla med andra alternativ 15 eller 30 dagar, kommer det verkligen praktiskt.

DNS-läckskyddet ser till att det inte finns WebRTC- eller IP-läckage som kan sätta din online identitet eller dina digitala tillgångar i verklig fara. En killswitch ger också användare möjlighet att skydda sina resurser även om VPN-anslutningen tappar.

Fem samtidiga anslutningar tillåter användare att kombinera många enheter under samma VPN-anslutning även om de inte konfigurerar krypteringen i sina routrar. Appen installerar själv och hjälper nybörjare.

Gränssnittet, även om det inte är särskilt attraktivt, anses vara lätt att använda, även om vissa kretsar har klagat över de många menyer, inställningar och konfigurationsalternativ. Det finns dock obegränsad dataflöde.

ipvanish-funktioner

Tillsammans med +850-servrarna och de 60 länder som IPVanish ger möjlighet att ansluta sina användare, finns det en pool med mer än 40 000 IP-adresser att ge bort. Det betyder att kunderna kan växla mellan servrar i deras strävan efter bättre hastigheter och prestanda.

IPVanish tillåter P2P-aktivitet, en perfekt inställning för att strömma, och den har en SOCKS5 webbproxy. Den implementerar de bästa krypteringsprotokollen som finns i VPN-industrin, i form av OpenVPN, L2TP (Layer to Tunneling Protocol) och det gamla PPTP (Peer to Peer Protocol, far till VPN.)

IPVanish Browser-tillägg

Trots alla användbara och spännande funktioner och erbjudanden har IPVanish inte dedikerade tillägg för specifika webbläsare, men har en Chromebook-designad app för användare av detta operativsystem. Dessutom har den appar för nästan alla OS och enheter.

Kundsupport

En av nedladdningarna av IPVanish är dess kundservice. Det finns ett utbrett intryck av att svarstiden är lite för hög för de flesta experter och människors smak, eftersom hjälp- och supportteamet kan ta mer än en dag att besvara krav och förfrågningar från användare.

Det är lite förvånande att IPVanish inte har en livechattfunktion eller en kundtjänst via e-post som kan svara lite snabbare, med tanke på den enorma infrastruktur och investeringar som företaget noggrant har lagt i avsikt att erbjuda en komplett, kvalitetsprodukt.

FAQ (Vanliga frågor) är det främsta sättet att hjälpa kunder av IPVanish genom att installera, ställa in och hjälpa till med exakta råd. Användare kan snabbt söka efter specifika objekt och funktioner som de vill veta mer om.

IPVanish erbjuder dessutom kompletta installationsguider för korrekt installation och användning av denna VPN-tjänst på alla enheter och under alla operativsystem. Om du behöver veta något som vanliga frågor, handledning och guider inte kan svara på, måste du dock kontakta supportteamet via formuläret.

När du har fyllt i de obligatoriska filerna och skickat ditt meddelande med ditt specifika behovsområde kommer personalen i IPVanish tillbaka till dig via e-post. Men det tar vanligtvis timmar att svara, till och med ett par dagar om du har otur. Det är den svagaste aspekten av en annars förstklassig VPN-tjänsteleverantör.

IPVanish Review: Slutliga tankar

Sammanfattningsvis är IPVanish en fantastisk VPN-klient som bekvämt rankas bland de bästa fem i branschen. Den har ett enastående antal servrar, och det kan hjälpa sina kunder att få kontakt med 60 länder runt om i världen. Vad betyder det antalet? Tja, kunder kan ha tillgång till strömmande innehåll, torrentersidor, favoritwebbplatser och Kodi-tillägg från 60 nationer, vilket är ett elitnummer som toppar nästan alla primära leverantörer, med några få anmärkningsvärda undantag.

IPVanish har vissa svagheter. Till exempel har det inte ett gratis provalternativ, återbetalningspolicyn är ganska kort jämfört med andra toppkonkurrenter, den har inte en annonsblockerare, och Windows-klienten kan vara lite besvärlig, bedöma av flera expertutlåtanden. Emellertid är dess huvudsakliga nackdel nästan svarsfri kundservice, utan en livechattfunktion och tar evigt att svara via e-post på enkla frågor eller krav som kan vara brådskande.

Icke desto mindre är IPVanish ett av de föredragna alternativen för streamare och torrentälskare runt om i världen. Baserat i USA har det mer än 400 servrar där, spridda på 17 platser. Med tanke på att landet har massor av strömsidor och plattformar, tillägg, show, onlinekanaler och annat slags innehåll, kan IPVanish vara till stor hjälp i din strävan efter att blockera saker i Amerika.

Genom att tillämpa den militärliknande AES 256-bitars kryptering såg IPVanish till att ditt innehåll och den delade trafiken är utanför gränserna från spioner och nyfikna ögon på webben. Det ger också sina kunder möjlighet att välja mellan flera protokoll, inklusive OpenVPN, L2TP och PPTP.

IPVanish, trots sina amerikanska rötter och är föremål för flera brottsbekämpande myndigheter, håller inte loggar över användarnas aktivitet och ser till att de kan navigera på webben privat och med anonymitet.

I första hand är IPVanish en topp-VPN, med utmärkta erbjudanden och ett bra värde om du tar hänsyn till hur många funktioner och unika element det har. För erfarna VPN-användare är IPVanish en drömmande klient på grund av alla dess möjligheter för installation och konfiguration. Även om du väljer att köpa den dyraste planen, som är den månatliga, kommer du säkert inte att bli besviken, eftersom utsikterna att ha tillgång till innehåll från 60 länder med hög hastighet och konstant prestanda är väldigt lockande.

Skaffa IPVanish

Relaterad:

  • Varför behöver du ett VPN?
  • Är VPN: er lagliga och säkra att använda?
  • ExpressVPN-granskning
  • Bästa VPN för FireStick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me