IPVanish Review: Kiváló VPN-alternatíva!

>

Az online adatvédelem és az anonimitás iránti igény évről évre növekszik: a hackerek folyamatosan jelenlévő fenyegetést jelentenek, mivel meg tudják akadályozni a kapcsolatot, és ellophatják a jelszavakat. Még a hitelkártyaszámai is veszélyben vannak, hogy sokszorosulnak és felhasználhatók az Ön engedélye nélkül.

Megbízható VPN-szolgáltatás felvételével megoldhatja a biztonsági fenyegetések egy részét. A virtuális magánhálózatok (VPN) elrejtik a felhasználók IP-címét, és elrejthetik megosztott adataik és forgalmuk adatait azzal a céllal, hogy elkerüljék az online láthatóságot.

Az Internet tele van bármilyen típusú VPN-ügyféllel: ingyenes, fizetett, minőségi és közepes, több tucat szolgáltatót kínál odakinn. De csak kevesen állíthatják, hogy teljes, megbízható szolgáltatást kínálnak, és az egyik legszélesebb körben elismert IPVanish. Ez a cikk részletes betekintést nyújt az IPVanish-ról. Maradjon velünk.

ipvanish felülvizsgálat

IPVanish Review

Mivel a VPN-ipar nagy része beleegyezik abba a nagy sebességből és az általános jó teljesítményből, az IPVanish az öt legfontosabb VPN-ügyfél egyike, amely a világ minden tájáról elérhető. Az Egyesült Államok alapján az IPVanish izgalmas funkciókat kínál, amelyek mellett magán- és névtelenül is szörfözhet az interneten..

Az IPVanish, amely vitathatatlanul a leggyorsabb VPN-szolgáltató a területen, ideális az streaming szerelmeseinek, még azok számára is, akik szeretnek HD multimédia tartalmat nézni. A felhasználók szinte gondtalan tapasztalattal rendelkeznek, de mivel olyan sok konfigurációs lehetőség van, lehet, hogy nem tökéletes a kezdők számára a VPN-világban.

Egyéb funkciók közé tartozik a P2P aktivitás engedése, ami azt jelenti, hogy kiváló környezet megengedett a torzításhoz, biztonságos letöltésekkel. Az IPVanish segítségével a felhasználók konfigurálhatják adatvédelmi igényeiket és preferenciáikat, és a világ 60 országában több mint 850 szerverrel rendelkezik.

Az IPVanish biztosítja az erőteljes titkosítás végrehajtását, ami azt jelenti, hogy a csatlakozás közben megosztott adatok nem lesznek elérhetők a kíváncsiskodó szemek számára az interneten. A Windows kliens kissé zavaró lehet, de összességében ez a lehetőség kiemelkedő szolgáltatást nyújt.

Elsődleges pozitív pontja egy asztali és mobil kliens, a legszélesebb körű sebesség az Egyesült Királyságban és Európában, és jól konfigurálható szoftver. Az ügyfélszolgálat és a támogató szolgáltatás lassúsága egy másik hátrány.

IPVanish szerverek

Noha az IPVanish nem képes 90, 80 vagy akár 70 országot is biztosítani a csatlakozáshoz, mint egy maroknyi más VPN, ez a terület több, mint fedezve, több mint 850 szerverrel 60 országban, stratégiailag a világ minden tájáról..

Képzelje el, hogy lehetősége van hozzáférni weboldalakhoz, sorozatokhoz, filmekhez, streaming csatornákhoz, torrent oldalakhoz és egyéb szolgáltatásokhoz 60 nemzetből világszerte: ez egy álom forgatókönyv azok számára, akik szeretnek szórakoztatási lehetőségeket szerezni az interneten.

ipvanish áttekintés a szerverek számára

Noha Oroszországban nincs kiszolgálója, az IPVanish az európai országokban és szülővárosában, az Amerikai Egyesült Államokban is elterjedt: 17 különböző városban több mint 400 szerverrel rendelkezik..

IPVanish a Netflix számára

Sajnos az IPVanish a Netflix azon erőfeszítéseinek egyik áldozata, hogy csökkentse a VPN-kísérleteket, hogy megrontják a felhasználók helyét és hozzáférjenek a meghatározott földrajzi régiókhoz. A vállalat blokkolta az IPVanish szervereit, így a felhasználók nem élvezhetik ezen online multimédia platform nemzetközi tartalmát.

Mivel azonban a jelenleg felülvizsgált VPN választás szülővárosa az Egyesült Államok, az amerikai Netflix régió (amely messze a legizgalmasabb és legteljesebb filmek, TV sorozatok és produkciók könyvtára) elérhető az IPVanish webhelyen. Ha nagyszerű vagy a Netflixnél, érdemes elolvasni a legjobb Netflix VPN-ről szóló útmutatónkat.

IPVanish Kodi számára

A Kodi, mint nyílt forráskódú multimédiás platform, tökéletes választás streaming-függők számára, mivel nem kell fizetniük a Netflix előfizetési díját, hogy élvezhessék a legjobb filmeket, sorozatokat, dokumentumfilmeket, rövid funkciókat, zenéket és egyéb produkciókat..

A Kodi hivatalos és nem hivatalos kiegészítőkkel működik. Mivel ezek közül sok nemzetközileg elérhető, ezért egyetlen helyről sem lehet feloldani, ha nincs VPN-je. Az IPVanish az egyik legjobb VPN a Kodi felhasználók számára 60 országa (azaz 60 nemzet kiegészítőit kaphat!) És hihetetlen sebessége miatt..

A Kodi futtatásához az IPVanish VPN-fiókjával csak eszközétől függően végre kell hajtania az alkalmazást vagy az ügyfelet, és ennyi is! Korlátlan hozzáféréssel rendelkezik minden kiegészítőhöz, bárhonnan szeretné.

IPVanish a torrentekhez

Ha nem titkosítja a forgalmat, és nem fedezi fel az Ön személyazonosságát, az internet kíváncsiskodó szemei ​​láthatják, amit csinál. Ez egyes országok torrenting és P2P tevékenységére vonatkozó törvényeivel korlátozhatja online tapasztalatait és szórakozását.

Szerencsére a VPN szolgáltatások segíthetnek ebben. Az IPVanish különösen kiváló légkört biztosít a kínzó és a P2P tevékenységekhez, lehetővé téve ezzel a kölcsönhatásba lépést anélkül, hogy aggódnia kellene az olyan kormányzati intézmények miatt, amelyek tiltják ezt a tevékenységet..

Semmi más, mint a 100% -os magánéletnek való kínozás, és ehhez az IPVanish a tökéletes eszköz, biztonságos környezetet és fejlett funkciókat biztosít, például a SOCKSS5 technológiát, amely lehetővé teszi, hogy teljesen névtelen legyen.

IPVanish for FireStick

A csodálatos Amazon Fire TV Stick jelenleg a bolygó egyik legnépszerűbb streaming eszköze, mivel nagyon hordozható, és a felhasználók bárhová hordozhatják, és bárhová és bármikor használhatják. Az IPVanish-tal kombinálva azonban a legjobban működik, mivel robusztus titkosítással és az összes főbb protokollal védi a felhasználót a hackerekkel és más fenyegetésekkel szemben, és hozzáférést biztosít a világ 60 országának webhelyeire és tartalmára. Ezen felül az IPVanish biztosítja az iparág leggyorsabb sebességét, tökéletes helyzetet biztosítva az streaming szerelmeseinek. További információt olvashat a FireStick legjobb VPN-ről.

IPVanish árképzés

Ha csak a havi árat veszi figyelembe, akkor észreveszi, hogy az IPVanish nem pontosan az egyik legolcsóbb VPN-ügyfél a piacon, és 10 dolláron jelentkezik be. Ha azonban figyelembe veszi az összes kínált szolgáltatást, a biztonságos titkosítást, az adatvédelmet és a névtelenséget, valamint a kiszolgálók és a csatlakozáshoz rendelkezésre álló országok nagy számát, akkor rájön, hogy a díj több mint méltányos.

A havi terv mellett az IPVanish, ahogyan azt számos VPN-ügyfél gyakran megteszi, ajánlatokat és árengedményeket kínál, ha egy személy egy hónapnál hosszabb időre szerezi a szolgáltatást. Például a negyedéves üzemmódban 8,99 dollárt kell regisztrálni, az éves módot pedig 30,4 naponként 6,49 dollárnak felel meg..

IPVanish Coupon: Az IPVanish egyik legjobb dolga: időről időre kínál kedvezményes kuponokat, ami további árengedményt nyújt Önnek. Jelenleg IPVanish kupon SAVE20NOW élőben van, amelyet felhasználhat a fizetéskor, és további 20% -ot spórolhat meg.

Az IPVanish eléréséhez kattintson ide

ipvanish áttekintés az árképzésről

Az egyik preferált VPN szolgáltatás az ingyenes próbaverziók és a kényelmes visszatérítési irányelvek. E tekintetben az IPVanish kissé elmarad a legfontosabb lehetőségektől, mivel nincs az előbbi, az utóbbi pedig csak egy héten jelentkezik be. Persze, érdemes hét napig tesztelni a szolgáltatásokat, és ezután eldönteni, hogy érdemes-e teljes tervet fizetni, de a legtöbb alternatívának 15 vagy akár 30 napos pénz-visszatérítési garanciája van..

Kiváló tulajdonság az ügyfelek számára a fizetési módok széles választéka, amelyet az IPVanish elfogad a szolgáltatásaiért. Ide tartoznak a hitelkártyák (az összes legfontosabb), a PayPal, a Bitcoin, a Giropay, a CashU, a DineroMail és egyebek..

Szerezz IPVanish-t

IPVanish sebesség és teljesítmény

Az IPVanish szinte minden sebességtesztet átad, amelyet a terület szakemberei és szakértői végeznek. Ez az amerikai alapú opció 30-35 Mbps-et érhet el az Egyesült Királyság szerverein, és hasonló sebességgel Európa többi részén, ahol ismert, hogy különösen erős.

A sebességek nem csak nagy / gyors, hanem állandóak is. Az Egyesült Államok legtöbb szervere elérheti a 25–30 Mbps sebességet. Az IPVanish kényszerítő előnnyel rendelkezik más szolgáltatókkal szemben: ha a „Legjobb szerver” lehetőséget választja, a rendszer automatikusan összekapcsol téged, bár lehet, hogy manuálisan talál egy gyorsabb fájlt, mint amelyet az IPVanish hozzárendel, amikor ezt a funkciót választja..

Az IPVanish többek között a DNS szivárgás elleni védelemmel és egy kikapcsolóval rendelkezik, ezáltal biztosítva a felhasználók magánéletét, miközben a VPN piacon a legjobb sebességet élvezi. Ha az Egyesült Királyságban, Európa többi részén vagy az Egyesült Államokban tartózkodik, akkor nem talál gyorsabb ügyfelet.

Az IPVanish sebessége versenyezhet még a terület legmegbízhatóbb VPN alternatíváival is, és ezt az adatfolyam szerelmesei nem veszik nyilvánvalónak.

Használati tapasztalat

A „Legjobb szerver” funkció jelentősen javítja a felhasználói élményt, főleg ha az ügyfél kezdő a VPN-világban. Ha az IPVanish nem rendelkezik ezzel, akkor a virtuális magánhálózatot először használó személy számára nehézkes lesz áttekinteni a tucat opciót és konfigurációt, amelyek ezen alternatívának vannak.

Az Android és iOS alkalmazások megmutatják az Ön jelenlegi IP-címét, a kiszolgálót, amelyhez csatlakoztak, és mennyi ideig használják. Azt is megmutatja, hogy mennyi adatot osztott meg a rendszerrel az ügyfél számára.

Az IPVanish egyébként kiváló szolgáltatásának kis hátránya az, hogy nincs hirdetésblokkoló szolgáltatás. Van néhány olyan idegesítő dolog, hogy késleltetni kell az online élményt olyan nem megfelelő hirdetési üzenetek miatt, amelyeket nem akar látni.

Van útmutatók az IPVanish telepítéséhez és beállításához az Amazon Fire TV Stick, a Windows, a Mac, a Linux, az Android és az iOS számára, így amatőröknek útmutatást kapnak a felhasználók. Ezeknek az alkalmazásoknak a letöltése általában nem vesz igénybe sokáig, és a telepítés után használhatóak is lehetnek. Noha az interfész számos olyan konfigurációs lehetőséget kínál, amelyek személyre szabhatják a VPN-élményt, megjelenése sötét és vonzó.

Protokollok és titkosítás

ipvanish biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások

Az IPVanish gazdag biztonsági intézkedésekkel és szolgáltatásokkal, különösen olyan mobil eszközökön, mint az iOS és az Android. A felhasználó „hálózati blokkolást” végezhet, ami azt jelenti, hogy telefonod egyes alkalmazásai csak a VPN engedélyezése után lesznek képesek csatlakozni az internethez. És mivel az IPVanish korlátlan adatátviteli sebességgel rendelkezik, akkor hagyhatja azt véglegesen bekapcsolva.

Egy hasznos, innovatív rendszerrel az IPVanish védelmet nyújt a nem biztonságos, nyilvános internetkapcsolatokkal szemben, amelyek nem igényelnek jelszót, amikor a telefon vagy laptop be van kapcsolva a Wi-Fi-vel. Számos hackerek használják ki az emberek figyelmetlenségét és naivitását, ám az IPVanish biztosítja, hogy nem a legfrissebb áldozat.

Az IPVanish a széles körben elterjedt OpenVPN titkosítást használja, AES-256 bites titkosítással, HMAC SHA1 adat hitelesítéssel, RSA-2048 kézfogással és HMAC SHA-256 vezérlés hitelesítéssel..

Az AES 256 bites titkosítást az Egyesült Államok kormánya bízta meg, mivel úgy vélte, hogy az említett módszer mindegyikének a legjobb, és az online kommunikáció védelmére szolgál minden szinten. Annak ellenére, hogy a kormány az IPVanish eszközt használhatja segítőként az AES-256 módszerrel „rejtett” üzenetek olvasásához, nem ez a helyzet, mivel minden jelentős VPN szolgáltató végrehajtja az intézkedést a titkosításhoz.

Az AES-256 bites titkosítást az OpenVPN protokollal megvalósító VPN-k, mint az IPVanish teszi, általában a lista közelében vagy a tetején találhatók, amikor a szakértők rangsorolásáról és az emberek preferenciáiról van szó..

Ügyfelek és kompatibilitás

Az IPVanish több mint elegendő kompatibilitást biztosít az Internet körüli legtöbb kör kielégítéséhez. Ez a márka rendelkezik Windows, Mac OS X, macOS, iOS, Android és még Amazon Fire TV / Stick alkalmazásokkal. Ez különösen kényelmes, mivel az IPVanish lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár öt különböző eszközt csatlakoztassanak egyszerre.

ipvanish vpn felülvizsgálat

Az IPVanish Windows ügyfél telepítője az asztalra mutat egy parancsikont ehhez a VPN márkához. Csak rá kell kattintania az alkalmazás futtatásához. A belépés után meg kell adnia a regisztráció során létrehozott felhasználónevet és jelszót.

Amikor belép, a fő képernyőn három szerverhelyet kell látnia, amely az elrendezés alsó részében található, közvetlenül a „Csatlakozás” gomb felett. Ki kell választania azt az országot, amellyel kapcsolatot kíván létesíteni. , majd a város és végül a szerver.

A kiszolgálók listájával választhatja ki azt a 850-et, amelyet az IPVanish kínál hűséges ügyfeleinek, és a Beállítások részben megtalálja a szükséges konfigurációkat és lehetőségeket az élmény testreszabásához..

IPVanish naplózási politika

Mostanra mindenki ismeri az IPVanish-t és azt, hogy a helyét a világtérképen mit jelent az adatvédelem, valamint az adatok és tevékenységek naplózása. Az Egyesült Államokban tartózkodva ennek a lehetőségnek az NSA és más bűnüldöző szervek esetleges nyomásainak kell kezelnie. Ezen felül vannak olyan szerzői jogvédők, akik aktívan elítélik az olyan alternatívákat, mint a VPN, azért, hogy az árnyékos emberek homályos dolgokat segítsenek.

Ha VPN-t használnak a kalóz tartalom megosztására és terjesztésére, akkor a börtönbe kerülés esélye nagy. Az IPVanish azonban lehetővé teszi a P2P tevékenységet, és bízik abban, hogy ügyfelei nem vesznek részt ilyen tevékenységekben, és minden bizonnyal nem támogatnak semmilyen bűncselekményt..

Az adatvédelmi politikájukban az IPVanish kijelenti, hogy a VPN titkosítás alatt történő csatlakozás közben nem tart nyilvántartást felhasználói tevékenységeiről, és NSA bírósági végzés esetén nem lenne semmi, ami segítsen nekik. E forgatókönyv miatt az emberek bíznak az IPVanish megbízhatóságában.

IPVanish extra szolgáltatások

Noha a kezdőknek és az egyszerűség szerelmeseinek túlságosan bonyolultnak tűnhet, az IPVanishnak olyan izgalmas funkciói vannak, amelyeket a legtöbb VPN rendszertárs el fog készíteni és bevezetni. Például a társaság hét napos pénz-visszafizetési garanciát nyújt, és bár nem olyan szám, amely versenyezhet más alternatívákkal 15 vagy 30 nappal, valóban hasznos.

A DNS szivárgás elleni védelem biztosítja, hogy nincsenek olyan WebRTC vagy IP szivárgások, amelyek valódi veszélybe sodorhatják az online identitását vagy digitális eszközeit. Ezenkívül egy gyilkos kapcsoló lehetőséget nyújt a felhasználók számára az erőforrások védelmére, még akkor is, ha a VPN-kapcsolat leesik.

Öt egyidejű kapcsolat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy számos eszközt egyesítsenek ugyanazon VPN-kapcsolat alatt, még akkor is, ha nem konfigurálják a titkosítást az útválasztóikban. Az alkalmazás automatikusan települ, segítve a kezdő felhasználókat.

Az interfész, bár nem túl vonzó, könnyen kezelhetőnek tekinthető, bár néhány kör panaszkodott a számos menü, beállítás és konfigurációs lehetőség miatt. Korlátlan adatátviteli sebességgel rendelkezik.

ipvanish szolgáltatások

A +850 szerverekkel és azokkal a 60 országgal együtt, amelyekben az IPVanish lehetőséget kínál a felhasználók csatlakoztatására, több mint 40 000 IP-cím áll rendelkezésre. Ez azt jelenti, hogy az ügyfelek a jobb sebesség és teljesítmény elérése érdekében válthatnak a szerverek között.

Az IPVanish lehetővé teszi a P2P tevékenységet, a torrenting tökéletes beállítását, és rendelkezik egy SOCKS5 webes proxyval. A VPN-iparban elérhető legjobb titkosítási protokollokat valósítja meg OpenVPN, L2TP (réteg-alagút protokoll) és a régi PPTP (Peer to Peer Protocol, a VPN atyja) formájában.

IPVanish böngésző kiterjesztések

Minden hasznos és izgalmas funkciója és kínálata ellenére az IPVanishnek nincs külön böngészője az egyes böngészők számára, de van egy Chromebookra tervezett alkalmazás ezen operációs rendszer felhasználói számára. Ezen kívül szinte minden operációs rendszerhez és eszközhöz tartalmaz alkalmazásokat.

Vevőszolgálat

Az IPVanish egyik elengedése az ügyfélszolgálat. Széles körben elterjedt az a benyomás, hogy a válaszadási idő túl magas a legtöbb szakértő számára és az emberek ízlése szerint, mivel a segítség- és támogató csoportnak egy napnál több időt vehet igénybe a felhasználók igényeinek és kérdéseinek megválaszolása..

Kicsit meglepő, hogy az IPVanish nem rendelkezik élő csevegési funkcióval vagy e-mailben működő ügyfélszolgálati munkatársakkal, amelyek egy kicsit gyorsabban tudnak válaszolni, tekintettel a hatalmas infrastruktúrára és a beruházásokra, amelyeket a vállalat gondosan tett egy komplett, minőségi termék kínálására.

A GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések) az elsődleges módja annak, hogy az IPVanish ügyfeleinek segítséget nyújtsunk a telepítés, a beállítás és a pontos tanácsadás útján. A felhasználók gyorsan kereshetnek olyan elemeket és funkciókat, amelyekről többet szeretnének tudni.

Ezen felül az IPVanish teljes telepítési útmutatót nyújt a VPN szolgáltatás helyes telepítéséhez és használatához minden eszközön és bármilyen operációs rendszerben. Ha tudnia kell valamit, amelyre a GYIK, az oktatóanyagok és az útmutatók nem tudnak válaszolni, az űrlapon keresztül kapcsolatba kell lépnie a támogatási csoporttal..

Miután kitöltötte a szükséges fájlokat, és elküldte az üzenetet az Ön igényeinek megfelelő területre, az IPVanish munkatársai e-mailben kapcsolatba lépnek Önnel. Általában azonban órákig tart a válasz, akár néhány napig is, ha szerencséje van. Ez egy egyébként legkiválóbb VPN-szolgáltató leggyengébb eleme.

IPVanish Review: Végső gondolatok

Összefoglalva: az IPVanish egy fantasztikus VPN-ügyfél, amely kényelmesen az üzleti öt legjobbak közé tartozik. Kimagasló számú szerverrel rendelkezik, és segít ügyfeleinek a világ 60 országával való kapcsolattartásban. Mit jelent ez a szám? Nos, az ügyfelek hozzáférhetnek streaming tartalomhoz, torrent fájlokhoz, kedvenc weboldalakhoz és Kodi kiegészítőkhöz 60 nemzetből, amely egy elit szám, amely néhány jelentős kivételtől eltekintve szinte minden elsődleges szolgáltatót felülmúlja..

Az IPVanish-nak van néhány gyengesége. Például nincs ingyenes próbaverziója, a visszatérítési politika meglehetősen rövid, ha összehasonlítjuk a többi legfontosabb versenytársakkal, nincs hirdetésgátló, és a Windows ügyfél kissé kínos lehet, több szakértői vélemény alapján. Ennek fő hátránya azonban, hogy szinte nem reagál az ügyfélszolgálatra, élő csevegési funkció nélkül, és örökre válaszol e-mailben egyszerű sürgős kérdésekre vagy követelményekre..

Ennek ellenére az IPVanish az egyik leginkább kedvelt lehetőség a streamerek és a torrent szerelmesek számára szerte a világon. Az Egyesült Államokban található, több mint 400 szerverrel rendelkezik, amelyek 17 helyszínen terjednek. Mivel az országban rengeteg streaming site és platform, kiegészítő, show, online csatorna és egyéb tartalom található, az IPVanish rendkívül hasznos lehet az amerikai dolgok feloldásához való törekvésében..

A katonai jellegű AES 256 bites titkosítás alkalmazásával az IPVanish megbizonyosodott arról, hogy tartalma és megosztott forgalma a kémektől és az interneten kíváncsi szemektől korlátozott. Ezenkívül lehetőséget kínál ügyfeleinek, hogy több protokoll közül választhassanak, beleértve az OpenVPN, L2TP és PPTP protokollokat..

Az IPVanish, annak ellenére, hogy az Egyesült Államokban gyökerezik és számos rendészeti szerv alá tartozik, nem tart nyilvántartást a felhasználók tevékenységeiről, ügyelve arra, hogy privát módon és névtelenül tudják navigálni az interneten..

A lényeg az, hogy az IPVanish egy felső VPN, kiváló lehetőségekkel és jó értékkel, ha csak azt veszi figyelembe, hogy hány funkciót és egyedi elemet tartalmaz. A tapasztalt VPN-felhasználók számára az IPVanish álmodozó ügyfél, minden beállítási és konfigurációs lehetősége miatt. Még ha úgy dönt, hogy a legdrágább csomagot vásárolja, amely a havi, akkor biztosan nem fog csalódni, mivel a 60 ország nagy sebességű és állandó teljesítményű tartalmához való hozzáférés lehetősége rendkívül vonzó..

Szerezz IPVanish-t

Összefüggő:

  • Miért van szüksége VPN-re?
  • Jogi és biztonságos a VPN-ek?
  • ExpressVPN áttekintés
  • A legjobb VPN a FireStick számára

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me