Как да изберем най-добрия VPN за нуждите си

>

Броят на VPN потребителите се увеличава с всеки изминал ден. Тъй като все повече и повече хора използват интернет за ежедневните си нужди и има толкова много лична и чувствителна информация в обращение, хората са се насочили към VPN защита. Макар че очевидно е важно да използвате VPN в днешния свят, важно е да вземете правилното решение, когато става въпрос за избора на VPN. Увеличението на броя на VPN потребителите доведе до съответно увеличение на броя на VPN услугите. По принцип сте разглезени за избор. Жизненоважно е да изберете правилния VPN за нуждите си, но изборът става труден. Ще ви помогнем с това решение.

Защо VPN мрежите са толкова популярни

как да изберем най-добрите vpn

# 1. Те осигуряват онлайн поверителност

VPN мрежите съществуват от около две десетилетия, но през последните години само набраха глобална популярност сред ежедневните потребители. Това не е малка част от усилията на правителствени агенции като NSA и GHCQ активно да шпионират своите граждани. Когато Едуард Сноудън публикува програмата „Призма на НСА“, всички получиха тежка проверка на реалността. Тогава хората се стичат до доставчици на VPN, за да скрият онлайн активността си и да си върнат онлайн поверителността; това е, ако някога са го имали на първо място.

# 2. Помощ при онлайн стрийминг

Услугите за стрийминг винаги са ограничени географски, но добрата VPN за поточно предаване може да ви помогне да отблокирате тези услуги от където и да сте. С нарастването на интернет потребителите поточните услуги като Netflix и устройства като Kodi са по-популярни от всякога. С VPN можете да деблокирате Netflix и всички други стрийминг услуги и да скриете активността си. Това е особено важно за потребителите на Kodi, които използват безплатни поточни връзки доста често.

# 3. Помогнете за заобикаляне на цензурата

Интернет е ограничен по целия свят по някаква или друга причина. Малък пример са училищата и работните места, блокиращи достъпа до развлекателни уебсайтове и услуги. По-голям пример са държави като Иран, Саудитска Арабия, ОАЕ, Китай и др., Блокиращи огромни части от интернет като Уикипедия, уебсайтове за новини, социални медии и др. С VPN можете да преодолявате тези филтри и да сърфирате в мрежата свободно. Дори много от тези страни са забранили използването на VPN.

  האם VPNs חוקיים ובטוחים לשימוש? (זה תלוי)

Анализирайте нуждите си от VPN

трябва ли да използвам vpn

Преди да започнете процеса на стесняване на конкретна VPN, е разумно да анализирате вашите VPN нужди. Разберете защо имате нужда от VPN и това ще ви помогне да вземете по-добро решение. Има много причини, но коя е вашата? И дори достатъчно ли е причината да се абонирате за VPN? Разберете по-долу.

# 1. Пътуваш ли много?

VPN мрежите са важни за емигрантите и честите пътуващи. Те ви позволяват да се свързвате с обществени мрежи и да имате достъп до корпоративните данни безопасно. Вие и вашите данни винаги сте в безопасност с VPN мрежи, когато пътувате. Освен това те ви помагат да преодолеете гео ограниченията и цензурата. Зависи и къде пътувате, тъй като много страни като ОАЕ направиха незаконно използването и на VPN. Но има доставчици, които могат да ви помогнат и в тези страни, така че имайте това предвид.

# 2. Разблокирането на гео ограничени услуги е единственото ви изискване?

Ако това е така, тогава можете да го направите без VPN. Ако това е проблем само за училище / работно място, няма абсолютно никаква нужда да инвестирате в VPN. Само изчакайте да се върнете у дома! Ако съдържанието не е достъпно във вашия регион, можете вместо това да използвате SmartDNS услуги, тъй като те помагат за деблокирането и са по-бързи. Но ако искате поверителност и анонимност, които се изискват за потребителите на Kodi, тогава трябва да отидете за VPN.

# 3. Живеете ли някъде със сериозни ограничения?

Ако случаят е такъв, вероятно сега използвате VPN. Но въпросът е кой е най-добрият за вас. Имате нужда от VPN със силно криптиране, с функции като kill-switch и които могат да избегнат техники като дълбока проверка на пакети, която понякога може да доведе до факта, че използвате VPN. Страни като Китай използват тази тактика.

# 4. Вашата работа включва ли проучване на чувствителни проблеми в чувствителни места?

Ако това е вярно за вас, абсолютно имате нужда от силен VPN. Докато правителственото филтриране очевидно е проблем, работата по чувствителни теми може да привлече нежелан и опасен интерес от страна на правителствени и неправителствени групи. Ако се занимавате с бизнеса си без никаква защита, опасността е не само вашата поверителност.

# 5. Дали вашата държава има строги закони за запазване на данни?

Има много държави със строги закони за запазване на данни. Вашият интернет доставчик е задължен да поддържа подробни регистрационни файлове за използване и дейности по закон, който след това може да ги помоли да го предадат и. Никой не иска цялата им онлайн история в ръцете на другите, а страните, които правят това, нарастват на брой. Те дори споделят тази информация помежду си, ако са част от колаборации като Five Eyes и TPP. Затова разберете за законите за запазване на данни във вашата страна.

  Top 5 der besten VPNs für das Streamen von Filmen / TV-Shows

Това не са единствените причини да се нуждаете от VPN. Като се имат предвид онлайн заплахите, VPN вече не е избор, а необходимост. Ето 10-те причини, поради които трябва да използвате VPN през цялото време.

Как да изберем най-добрата VPN услуга

След като приключите с анализа на вашите VPN нужди, вие сте в по-добра позиция да определите дали имате нужда от VPN, въпреки че се препоръчва да използвате такъв. Не можете обаче просто да започнете да използвате първия VPN, чието име виждате. Има няколко неща, които трябва да проверите, преди да се абонирате за VPN.

как да изберем най-добрите vpn

# 1. Шифроване и протоколи

VPN кодират връзката ви, но силата на това криптиране определя дали вашите данни и активност всъщност са защитени или не. Най-сигурният протокол към момента е OpenVPN и повечето от най-добрите VPNs го поддържат. Ако вашата VPN предоставя само PPTP поддръжка, тогава преминете към друг доставчик. PPTP е бърз, но най-малко сигурен.

# 2. Политика за регистрация

VPN скриват вашата онлайн активност и данни от всички. Но самият VPN може да види всичко, което правите. Ако вашият VPN записва цялата тази информация и след това я споделя с трети страни, вие бихте изразходвали тези пари за абонамент за нищо. Безплатните VPN често правят това, за да генерират средства, а VPN базирани на местоположения със строги закони за запазване на данни често са принудени да го правят. Затова винаги проверявайте политиката за поверителност на VPN, преди да се абонирате за него. Уверете се, че следва a политика без регистрация и за предпочитане се основава на местоположение, засягащо поверителността.

# 3. скорост

Тъй като те криптират целия трафик, VPN мрежите намаляват скоростта на сърфирането ви до известна степен. Но колко голямо е намаляването на скоростта, зависи от продавача. Най-добрите VPN мрежи гарантират, че това намаление е минимално, а понякога и VPN могат да подобрят скоростта на изтегляне и качване.

# 4. Глобално покритие

Колкото повече е броят на сървърите под име на VPN, толкова повече опции за свързване имате. Това предотвратява задръстванията на сървъра, което означава, че е по-малко вероятно да се сблъскате с капки на връзката. Това също помага да подобрите скоростта на връзката си, особено ако сте свързани със сървър, близък до вашето географско местоположение.

# 5. Поддръжка на различни платформи

Изминаха дните, когато хората използваха интернет само чрез своите компютри или лаптопи. Днес хората използват смартфони, таблети, интелигентни телевизори, Fire Stick, Kodi, игрални конзоли и др., За да се свържат с интернет. Ако вашето устройство взаимодейства с интернет, то се нуждае от VPN защита. Затова е важно VPN да поддържа възможно най-много устройства и операционни системи и да позволява едновременни връзки.

# 6. цена

Всеки път, когато плащате за услуга, искате да сте сигурни, че ще получите обратно парите си. Безплатните VPN не ви таксуват пари, но вашата идентичност, данни и активност никога не са защитени с тях и има ограничения на честотната лента и сървъра с тях. Ето защо трябва да избягвате безплатни VPN мрежи.

  Hoe u de beste VPN voor uw behoeften kiest

Но това не означава, че всички платени VPN са добри. Потърсете VPN, който ви предлага всичко, което искате, но не прави огромна дупка в портфейла ви. Много VPN предлагат гаранция за връщане на парите, варираща от 7 дни до около 30 дни. Най-добре е да изберете тези VPN и да тествате услугата изцяло в този период. Ако не сте доволни, можете да поискате пълно възстановяване.

# 7. Поддръжка на клиенти

Понякога можете да ударите шнор, когато настройвате VPN или докато го използвате. Шансовете това да се случи са доста високи, ако сте потребител за първи път и не сте добре запознати с това поле. Имането на приятелски и способен екип за поддръжка на клиенти, който предлага денонощна помощ, е голям тласък в тези случаи. Най-добре е да имате VPN, който предлага не само поддръжка по имейл и билети, но и поддръжка за чат на живо. Ако VPN предлага настройка на услугата от разстояние, няма нищо подобно.

Кой VPN трябва да използвате?

което е най-добре vpn

Сега, когато знаете ролята на VPN и как трябва да изберете един за себе си, ето таблица с 5 VPN, които намирам за най-добрите в бранша поради пламтящите им бързи скорости, военно-криптиране, брой сървърни местоположения и съотношението цена / качество. Ако имате нужда от повече информация за тези VPN, разгледайте нашите ръководства за най-добрите Kodi VPN и FireStick VPN.

Съвет на купувача – Ако нямате проблеми с бюджета, винаги купувайте годишен план, който е почти на половин цена в сравнение с месечните планове. Тъй като повечето доставчици на VPN защитават своите потребители с гаранцията за връщане на парите, винаги можете да поискате възстановяване, ако услугата не отговаря на вашите очаквания.

Пила под: VPN

Търсене в този уебсайт

Топ VPN мрежи

Как да изберем най-добрия VPN за нуждите сиexpressvpn странична лентаКак да изберем най-добрия VPN за нуждите сиКак да изберем най-добрия VPN за нуждите сиКак да изберем най-добрия VPN за нуждите сиКак да изберем най-добрия VPN за нуждите сиКак да изберем най-добрия VPN за нуждите си30-дневна гаранция за връщане на париVisit ExpressVPNПрочетете преглед
ipvanish странична лентаКак да изберем най-добрия VPN за нуждите сиКак да изберем най-добрия VPN за нуждите сиКак да изберем най-добрия VPN за нуждите сиКак да изберем най-добрия VPN за нуждите сиКак да изберем най-добрия VPN за нуждите си7-дневна гаранция за връщане на пари Посетете преглед на IPVanishRead
nordvpn странична лентаКак да изберем най-добрия VPN за нуждите сиКак да изберем най-добрия VPN за нуждите сиКак да изберем най-добрия VPN за нуждите сиКак да изберем най-добрия VPN за нуждите сиКак да изберем най-добрия VPN за нуждите си7-дневна гаранция за връщане на пари Visis NordVPN

Съдържание

 • 1 Защо VPN мрежите са толкова популярни
  • 1.1 # 1. Те осигуряват онлайн поверителност
  • 1.2 # 2. Помощ при онлайн стрийминг
  • 1.3 # 3. Помогнете за заобикаляне на цензурата
 • 2 Анализирайте нуждите си от VPN
  • 2.1 # 1. Пътуваш ли много?
  • 2.2 # 2. Разблокирането на гео ограничени услуги е единственото ви изискване?
  • 2.3 # 3. Живеете ли някъде със сериозни ограничения?
  • 2.4 # 4. Вашата работа включва ли проучване на чувствителни проблеми в чувствителни места?
  • 2.5 # 5. Дали вашата държава има строги закони за запазване на данни?
 • 3 Как да изберем най-добрата VPN услуга
  • 3.1 # 1. Шифроване и протоколи
  • 3.2 # 2. Политика за регистрация
  • 3.3 # 3. скорост
  • 3.4 # 4. Глобално покритие
  • 3.5 # 5. Поддръжка на различни платформи
  • 3.6 # 6. цена
  • 3.7 # 7. Поддръжка на клиенти
 • 4 Кой VPN трябва да използвате?
 • 5. Заключение

Тенденционни ръководства

 1. Най-добър VPN за FireStick
 2. Как да Jailbreak FireStick
 3. Как да инсталирате Kodi на FireStick
 4. Най-добрите Kodi Addons
 5. Най-добрите Kodi Builds
 6. Най-добрите приложения за FireStick
 7. IPTV
 8. Кино APK
 9. Изход Redux Addon
 10. Най-добрите торент сайтове

скорошни публикации

 • 8 най-добри алтернативи на Showbox (2023)
 • Как да джейлбрейк FireStick (февруари 2023 г.)
 • Най-добрите коди сгради (актуализирано за февруари 2023 г.)
 • Най-добрите коди добавки за победа над света [2023]
 • Как да инсталирате Real Debrid изключително филми Kodi Addon

Опровержение – Предаването или изтеглянето на съдържание с авторски права е незаконно.

FireStickTricks.com по никакъв начин не обещават, популяризират или насърчават незаконно използване на Kodi, Fire Stick или нашите ръководства. Потребителите са отговорни за своите действия. Прочетете пълната ни отказ от отговорност.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me