Kako namestiti in uporabljati ExpressVPN na Firestick

>

V tej vadnici se boste naučili, kako namestiti ExpressVPN na FireStick. Ta navodila delujejo enako dobro na vseh napravah Amazon Fire TV, vključno s FireStick 4K in Fire TV Cube.

ExpressVPN je ena izmed najbolj priljubljenih pretočnih VPN storitev. VPN je znan po odlični funkcionalnosti in izjemnih hitrostih, ki uporabnikom omogočajo pretakanje vsebine v visoki ločljivosti brez varovanja.

ExpressVPN ima prilagojeno aplikacijo za Amazon Firestick, priljubljeno napravo, ki jo uporabljajo rezalniki za kabel po vsem svetu. Izkoristite lahko svojo izkušnjo s pretakanjem Firestick-a tako, da namestite aplikacijo na Firestick in naredite geo-omejitve, spletni nadzor in dušenje drog internetnih storitev..

Zakaj izbrati ExpressVPN za FireStick?

ExpressVPN je najbolj zaupanja vreden VPN za zasebnost, varnost in pretakanje. Osebno sem to storitev VPN uporabljal zadnjih nekaj let zaradi odlične storitve.

Tukaj je nekaj funkcij, zaradi katerih je eden najboljših VPN-jev za FireStick.

Odlične hitrosti

Tako kot že ime pove, je ExpressVPN eden najhitrejših VPN-jev okrog. Ima hitro optimizirano omrežje, ki ga sestavlja 3.000+ VPN strežnikov, razporejenih po 160 lokacijah v 94 državah. To zagotavlja, da lahko nemoteno prenašate HD in 4K, kar pa ni slučaj pri povprečnem VPN-ju.

Odblokira vse storitve pretakanja

Ena najpogostejših uporabniških VPN na Firestick in Fire TV je deblokiranje omejene vsebine. Najbolj razvpita in najbolj priljubljena od teh storitev je Netflix, ki ponuja različne vsebine za različne države in blokira uporabo VPN-jev.

ExpressVPN je eden redkih VPN-jev, ki lahko dosledno zagotavlja dostop do Netflixa. Ko dobite račun in namestite VPN, lahko odblokirate Netflix ZDA, Veliko Britanijo, Kanado, Nizozemsko, Nemčijo, Japonsko, Indijo in različne druge knjižnice.

Dostopite lahko tudi do drugih geo-omejenih storitev, kot so BBC iPlayer, HBO Now, Hulu.

Trdna zasebnost & Varnost

ExpressVPN ponuja impresivno politiko ničelnih dnevnikov, ki jo spremlja 256-bitno šifriranje AES, kombinacija, ki zagotavlja, da so vse vaše internetne dejavnosti zasebne, varne in anonimne.

To je pomembno, še posebej, če pretakate s programom Kodi ali izvirajočih aplikacij za Android, kot so Cinema HD, Titanium TV, CatMouse, itd. Dodatki Kodi in takšne aplikacije ponujajo vsebino, ki je lahko piratska, in če nenamerno pretakate takšno vsebino , lahko bi se soočili z nekaterimi pravnimi težavami. Zato je ključnega pomena, da vlade in ponudniki internetnih storitev spremljajo spletne dejavnosti svojih uporabnikov.

Enostavnost uporabe

ExpressVPN ponuja napredne funkcije, kot sta stikalo za zaklepanje omrežja in VPN Split Tunneling, vendar tudi vmesnik VPN ohranjata urejen in enostaven za uporabo, kot bomo videli v razdelku o uporabi.

Kako namestiti ExpressVPN na Firestick

ExpressVPN ima namensko aplikacijo, ki je združljiva z Amazon Fire Stick, Fire TV in Fire TV Cube. Ta aplikacija je na voljo v trgovini Amazon, zato jo lahko namestite v nekaj sekundah. Preden začnemo z namestitvijo, morate kupiti naročnino na ExpressVPN. Na njen letni načrt lahko dobite 49% popust.

Če pa aplikacije ne morete namestiti s to metodo iz kakršnih koli razlogov, jo je mogoče tudi stransko naložiti. Pokazala vam bom obe metodi.

1. način: Namestitev aplikacije iz trgovine Amazon Store

1. Na začetnem zaslonu Firestick pojdite na možnost iskanja in vnesite "ExpressVPN"

kako namestiti ExpressVPN na Fire stick

2. Aplikacija se bo prikazala kot prvi predlog. Kliknite nanj

Kako namestiti ExpressVPN na Firestick

3. Zdaj vam bo dano »Pridobite« možnost. Udari

ExpressVPN za Amazon Fire TV tv

4. ExpressVPN bo zdaj prenesel in vam dal možnost, da se odprete.

Namestite vpn na Fire stick

Prav tako sem prikazal, kako uporabljati ExpressVPN na Firestick-u v naslednjem razdelku tega vodnika. Kar naprej branje.

2. način: Stransko nalaganje ExpressVPN APK-ja na FireStick

Če v trgovini Amazon ne morete dobiti ExpressVPN, lahko prenesete datoteko APK in jo namestite.

Če želite to narediti, morate najprej zagotoviti, da lahko Firestick namesti "aplikacije iz neznanih virov.

Tu je opisano, kako omogočiti možnost:

1. Ko ste na začetnem zaslonu naprave, pojdite na Nastavitve nato izberite Moja požarna TV / naprava

Firestick vpn expressvpn

2. Izberite Možnosti razvijalca

hitro vpn nastavljeno požarno palico

3. Vklopite Aplikacije iz neznanih virov

dovoli neznane vire na fresticku

Po tem lahko nadaljujemo in prenesemo aplikacijo Express VPN. Za to bomo uporabili aplikacijo Downloader. Če ga še nimate, sledite spodnjim korakom:

1. V glavnem meniju pojdite na Iskanje možnost in vrsta Downloader

downloader aplikacija za firestick

2. Aplikacija naj bo prvi predlog. Izberite ga.

uporabite namestitveni program za namestitev express vpn

3. Kliknite Pridite da namestite aplikacijo na Firestick

firestick apk downloader

Po končani namestitvi odprite aplikacijo.

Zdaj moramo prenesti datoteko APK, da namestimo ExpressVPN.

1. Vnesite v URL polje prenosnika https://www.firesticktricks.com/express in kliknite Pojdi

prenesi expressvpn apk na firestick

2. Zdaj se bo prenesel ExpressVPN APK

Sideload ExpressVPN apk na amazon FireStick

3. Ko je prenos končan, kliknite Namestite

Namestitev ExpressVPN za Firestick in fire tv

4. Ko se namesti, kliknite Končano. Downloader vas bo vprašal, če želite izbrisati APK. Izberite Izbriši da prihranite nekaj prostora. Na zahtevo za potrditev izberite Izbriši še enkrat

Aplikacija Sideload ExpressVPN

Aplikacijo bi morali dodati na seznam aplikacij.

Kako uporabljati ExpressVPN na Firestick-u

Zdaj, ko ste uspešno namestili ExpressVPN APK na svojo napravo Fire TV, je opisano, kako lahko nadaljujete.

Kako dostopati do aplikacije

Do novo naložene aplikacije ExpressVPN lahko dostopate z navigacijo do Vse moje aplikacije. Če ga želite premakniti na vrh, kliknite na Gumb v meniju, izberi Premakni se, povlecite na želeni položaj in kliknite v redu.

Od tam lahko odprete aplikacijo VPN.

Začetna nastavitev

1. Ker ste aplikacijo že našli na svoji Firestick. Kliknite, da se odpre.

2. Na naslednjem zaslonu izberite Vpis da vnesete svoje poverilnice Če še nimate računa, lahko dobite poverilnice za prijavo od tukaj.

3. Ko se prijavite, bo aplikacija vprašala dovoljenje za nastavitev konfiguracije na Firestick-u. Samo kliknite V redu in še enkrat V redu, ko Firestick zahteva zahtevo za povezavo.

kako nastaviti in uporabljati ExpressVPN na Firestick

3. Zdaj se mora prikazati začetni zaslon aplikacije VPN

konfigurirajte ExpressVPN za Firestick

4. Kliknite rdeči gumb, da povežete VPN na Firestick / Fire TV.

Izbira strežnika ExpressVPN v programu Fire TV / Stick

ExpressVPN je dokaj enostaven za uporabo, hitro pa se lahko povežete s klikom na gumb za vklop. Če želite izbrati strežnik, kliknite strežnik, prikazan na zaslonu. V priporočenem razdelku lahko izberete enega od strežnikov ali pojdite na Vse lokacije. Strežniki tam so dobro predstavljeni v regijah, državah in celo mestih.

expressvpn strežniki

Prilagajanje vaše povezave

ExpressVPN vam omogoča, da določite, kako deluje VPN in izberete funkcije, ki jih želite uporabiti. Če želite odpreti nastavitve, kliknite tri vodoravne gumbe v zgornjem levem delu zaslona in izberite Nastavitve.

expressvpn nastavitve za firestick ali fire TV

Tu so funkcije, ki jih lahko izkoristite:

Samodejno povezovanje: Ta možnost omogoča, da se ExpressVPN samodejno poveže s svojim zadnjim strežnikom vsakič, ko vklopite Firestick.

Zaščita omrežja: Tu lahko izberete, ali želite aktivirati stikalo za prekinitev in tudi če želite, da bodo vaše naprave vidne tudi v drugih napravah v vašem lokalnem omrežju.

Split tuneliranje: Ta funkcija vam omogoča, da izberete aplikacije, ki jih želite izvzeti iz povezave VPN ali določenih aplikacij, ki jih želite predoiti skozi VPN. Koristno je, če ne želite vplivati ​​na funkcionalnost drugih aplikacij.

Protokol VPN:  Izberete lahko protokol, ki ga želite uporabiti za šifriranje med UDP in TCP. Vendar je priporočljivo, da to možnost pustite pri »Samodejno«.

Aplikacije & Spletne strani: Nastavite lahko aplikacije, za katere želite, da jih ExpressVPN predlaga, ko se povežete s strežnikom.

To je lahko v veliko pomoč, saj se vam ne bo treba vrniti v svoj meni in iskati aplikacije, ki jo pogosto uporabljate po priključitvi VPN-ja..

kako namestiti in uporabljati expressvpn na firestick

Zavijanje

ExpressVPN je nedvomno ena najboljših možnosti VPN za Firestick in moj osebni najljubši. Je vsestranski izdelek, ki ga lahko uporabite za zasebnost in varnost ter za deblokiranje vsebine z omejenimi možnostmi.

Zgornji vodnik lahko uporabite za namestitev ExpressVPN na Firestick ali Fire TV. Aplikacija Firestick je zasnovana tako, da je prijazna na daljavo, zato z njo ne boste imeli težav.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me