Kako namestiti / uporabiti najboljši VPN za FireStick

>

V tem priročniku boste izvedeli, kateri je najboljši VPN za FireStick, zakaj ga uporabljate, kako najti pravi VPN in kako namestiti VPN na FireStick. VPN-ji, zajeti v tej vadnici, delujejo z vsemi napravami Fire TV, vključno s FireStick 4K in Fire TV Cube. 


Amazon FireStick je nedvomno ena najboljših pretočnih naprav, ki jih boste našli danes. Ta poceni pripomoček vsak običajni televizor s priključkom HDMI takoj pretvori v pametni televizor. FireStick je preprosta naprava, ki je ne samo enostavna za nastavitev, ampak tudi neverjetno enostavna za uporabo. Deluje na spremenjeni strojni opremi za Android in omogoča hiter dostop do priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, Hulu, Kodi in celo do več satelitskih kanalov. Preizkusil sem številne naprave za pretakanje, vključno z Android Boxes, in nisem našel nič takega, kot je FireStick.

To je vse čudovito. Ne smem pa pozabiti povedati, da sem tudi pri FireSticku doživel nekaj večjih težav. Ne, s samim FireStickom ni nič narobe. Govorim o številnih omejitvah in omejitvah, ki jih nalagajo pretočne storitve, ponudniki internetnih storitev in verjetno tudi vaša vlada. Lahko bi bili podvrženi:

  • Spletni nadzor in spremljanje vašega ponudnika internetnih storitev, vlade in celo tretjih oseb, kot so hekerji in rudarji kripto valute. To predstavlja vašo zasebnost v resni nevarnosti!
  • Internetno tresenje (ki cilja na video strežnike) s strani ponudnika internetnih storitev, kar ima za posledico počasno pretakanje in združevanje podatkov. To popolnoma uniči vašo zabavno izkušnjo!
  • Vsebinska geo-omejitev. To omejuje vaš dostop do vsebine samo do določene lokacije!
  • Pravne težave med pretakanjem prek priljubljenih dodatkov in aplikacij Kodi, kot so Mobdro, Cinema APK, Live Net TV in še več. Ne želite, da nekdo ves čas gleda čez vaše ramo!

Na srečo lahko vse to preprosto premagate z uporabo VPN-ja za FireStick / Fire TV. VPN bo prikril vaš IP naslov in posledično vašo spletno identiteto ter vam tako omogočil stoodstotno zasebnost. Pogovorili se bomo, zakaj potrebujete VPN na FireSticku in kako kasneje pomaga pri večji dolžini. Izvedeli boste tudi, kako hitro namestiti in nastaviti najboljši VPN za Firestick. Povedal vam bom tudi, kako sem izbral pravi VPN za vas. Kar naprej branje!

Tu je hitri pregled najboljših FireStick VPN, ki sem jih izbral. O vsakem VPN-ju bom podrobno govoril v kasnejšem delu vodnika. 

Zakaj potrebujete VPN za FireStick in kako pomaga

Za FireStick potrebujete VPN, da boste lahko uporabljali svojo napravo, karkoli želite, ne da bi bili vedno zaskrbljeni in vznemirjeni. Sledijo glavni razlogi, zakaj morate uporabiti VPN:

# 1: spletni nadzor

Ne glede na to, ali mi je všeč ali ne, ostajam v zanikanju, internetni nadzor s strani vašega ponudnika internetnih storitev, vlade in celo tretjih oseb je stvar. O tem smo že veliko videli in brali. Kako bi si želeli, če ves čas pokuka skozi vaše okno? Zelo neprijetno mi bo. Spremljate vas skozi navidezno okno.

Kako FireStick VPN pomaga? VPN maskira vaš IP naslov in tunira vaše spletne aktivnosti prek anonimnega strežnika. To onemogoča, da bi kdo vedel, kaj počneš. Ideja je izbrati VPN, ki uporablja najstrožje tehnologije šifriranja.

# 2: ISP Throttling

Ker se vaše spletne aktivnosti spremljajo, ko pretakate z uporabo programov, kot so Kodi, Cinema APK, Mobdro, CyberFlix, Titanium TV ali številni drugi, to ve vaš ponudnik internetnih storitev. Internetno stiskanje je pogost pojav zmanjšanja hitrosti internetne povezave, ko prenašate videoposnetke v spletu. Če ste priložnostni uporabnik, ga morda ne boste izkusili. Če pa ste običajen pretakalnik, je verjetno, da imate težave z varovanjem zaradi drobljenja. Dajalci internetnih storitev uporabljajo to tehniko kot sredstvo za uravnavanje obremenitve in njeno zakonitost. Pravkar ste pogrešali ta droben tisk v njihovih pogojih storitve, preden ste se prijavili.

VPN vam pomaga premagati zaščito ponudnika internetnih storitev! Ko uporabljate FireStick VPN, so vaše spletne aktivnosti šifrirane. Vaš ponudnik internetnih storitev ne more ugotoviti, ali prenašate težko ali verjetno samo prenašate težak dokument. In ker ne vedo, da pretakate, ne zmanjšajo vaše internetne hitrosti in vam omogočajo, da uživate v pretakanju z višjimi hitrostmi, ki niso vmesne. Tako preprosto je.

# 3: Geografska omejitev

Na FireSticku lahko dostopate do priljubljenih storitev pretakanja, kot so Netflix, Amazon Prime, Hulu itd. Toda, kar lahko opazujete, je v veliki meri omejena z vašo geografsko lego. Netflix je na primer na voljo v več kot 180 državah. Vendar veliko videoposnetkov ni na voljo povsod zaradi geo-omejitev. Takšne omejitve obstajajo zaradi pravic distribucije vsebine. To pomeni tudi, da ste prikrajšani za odlično zabavo. In to ni omejeno na Netflix. Vse glavne zabavne storitve geo-omejujejo vsebino.

Vsebino, ki je zaklenjena, lahko odblokirate z VPN za FireStick! Dober VPN ima strežnike v več državah. Preprosto morate izbrati enega od strežnikov države, katere video vsebino želite gledati in začeti pretakanje. Regionalno vsebino lahko tudi odblokirate z VPN.

# 4: Pravne težave

FireStick vam omogoča, da hitro nastavite Kodi in druge storitve pretakanja drugih proizvajalcev, kot sta Cinema APK in Mobdro. Te storitve vam omogočajo brezplačen dostop do vsebine, ki bi jo sicer lahko plačali. Morda boste na koncu pretočili tudi nekaj avtorsko zaščitene vsebine, čeprav nenamerno. To vas bo verjetno pripeljalo v pravne težave. Slišal sem, da je veliko takih računov stremerjev polnih pravnih obvestil in zajetnih glob.

Svoje skrbi lahko potisnete na stran z FireStick VPN!  Ko tok prenašate z VPN, so vaše dejavnosti pretakanja zamaskirane. Kot rezultat tega nihče ne more ugotoviti, da pretakate vsebino, s čimer zagotovite svojo zasebnost in anonimnost.

Opomba: Ne obljubljamo pretakanja vsebine, zaščitene z avtorskimi pravicami, brezplačno. Zakon je prepovedan in uporabniki ga ne smejo izvajati. Uporabnikom toplo priporočam, da pretakajo samo brezplačno vsebino, ki je na voljo v javni domeni. VPN je treba uporabljati samo za zaščito vaše zasebnosti. 

Najboljši VPN za FireStick

Tam je več kot sto ponudnikov VPN. Za dokončno oblikovanje seznama najboljših VPN-jev za FireStick smo marljivo dobesedno uporabili in jih preizkusili na desetine. Kasneje v tem priročniku boste našli razdelek, v katerem smo opisali metodo, ki smo jo uporabili za njihovo preizkušanje.

Po tednih testiranj smo ugotovili, da so naslednji najboljši VPN-ji za FireStick:

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. NordVPN
 4. Surfshark
 5. CyberGhost

Prišli so tudi drugi VPN-ji, ki pa niso bili tako dobri kot tisti, ki sem jih navedel tukaj. Nisem hotel narediti tega seznama prevelik, saj bi le stvari naredil bolj zmedene.

In od vseh VPN-jev, o katerih bomo govorili v tem priročniku, ExpressVPN jasno izstopa na vseh frontah, vključno s hitrostjo, varnostjo, spletno anonimnostjo, zasebnostjo in neomejevanjem geo-blokirane vsebine.

Začenši z ExpressVPN, boste na tem seznamu našli več o vsakem VPN skupaj z navodili za namestitev.

1. ExpressVPN: Na splošno najboljši VPN za FireStick

najboljši vpn za firestick

S sedežem na Britanskih Deviških otokih je ExpressVPN vsestranski VPN za FireStick in očitno številka ena na dirki. V različnih pregledih se dosledno predstavlja kot najhitrejši VPN, naši testi pa sočasno. Z več kot 3000 strežniki v več kot 90 državah in na več kot 160 lokacijah vam ExpressVPN ponuja veliko možnosti povezave.

256-bitno šifriranje AES, deljeno tuneliranje, stikalo za uničenje, zaščita pred puščanjem DNS / IPv6, stroga politika brez dnevnika in številne druge varnostne funkcije omogočajo ExpressVPN neverjetno močno in varno storitev VPN za FireStick. Ker ima sedež v BVI, ki ne sodi v pristojnost 14 držav članic, je zanesljivo domnevati, da nima zunanjih pritiskov za razkrivanje podatkov uporabnikov..

ExpressVPN omogoča povezavo do 5 naprav hkrati z enim računom. Prav tako podpira konfiguracijo ravni usmerjevalnika, kar vam omogoča, da na svoj Wi-Fi povežete in zaščitite toliko naprav, kot želite. Ta VPN za FireStick poskrbi za brezskrbno, neomejeno zabavno doživetje. ExpressVPN je preprosto najboljši VPN za FireStick denar, ki ga lahko kupite.

Bralčeva ponudba: Na ExpressVPN lahko dobite 3-mesečno brezplačno z enoletnim načrtom, ki predstavlja 49-odstotni popust v primerjavi z mesečnim načrtom. Prihaja z a 30-dnevni garancija za vračilo denarja. Če z izvedbo niste zadovoljni, lahko zahtevate povračilo v celoti.

Pridobite ExpressVPN

Kako namestiti in uporabljati ExpressVPN na FireStick / Fire TV

Namestitev in nastavitev ExpressVPN na FireStick ali Fire TV je zelo enostavna in traja komaj eno minuto. Upoštevajte navodila po korakih spodaj:

# 1: Kliknite tukaj, če želite pridobiti naročnino na ExpressVPN

# 2: Vklopite FireStick in izberite Iskanje možnost (ikona leče) v zgornjem levem kotu začetnega zaslona.

# 3: Poiščite ExpressVPN in ga kliknite, ko se prikaže v rezultatih iskanja

najboljši vpn za firestick

# 4: Na naslednjem zaslonu kliknite ikono ExpressVPN

najboljši firestick vpn

# 5: Kliknite Prenesi ali Pridite gumb

najboljše vpn za požarno tv palico

# 6: Odprite aplikacijo in kliknite Vpis po vnosu vašega e-poštnega naslova in gesla, ki ste ga ustvarili med registracijo ExpressVPN.najboljši vpn za firestick

# 7: Ob pozivu »Pomoč za izboljšanje ExpressVPN« kliknite V redu, če želite deliti poročila ali kliknite Ne hvala

najboljši brezplačni vpn za firestick

# 8: Kliknite v redu ko se prikaže poziv za nastavitev VPN-janajboljši vpn za firestick

# 9: Kliknite v redu znova, ko se prikaže poziv Zahteva za povezavo

firestick vpn

# 10: Vse ste pripravljeni. ExpressVPN samodejno izbere pametno lokacijo za vas. Kliknite gumb za povezavo, da se takoj povežete z VPN.

Če se želite povezati z drugim strežnikom, kliknite gumb Smart Location

prosti firestick vpn

# 11: Kliknite Vse lokacije na vrhu zavihka in izberite regijo. Če se želite na primer povezati z enim od strežnikov v Združenih državah Amerike ali kateri koli drugi državi v Severni in Južni Ameriki, kliknite Ameriki

najboljši vpn za firestick

# 12: Kliknite državo, da se ExpressVPN povežete z najbolj izbranim strežnikom za to državo. Če želite raziskati več strežnikov za katero koli državo, kliknite „>" na skrajni desni strani

najboljši firestick vpn

# 13. To je vse. Vaša povezava bo zdaj ostala varna z najhitrejšim in najboljšim VPN za FireStick.

Video vodič za namestitev ExpessVPN na FireStick

Kliknite TUKAJ in pridobite ExpressVPN za FireStick

2. IPVanish

najboljši vpn za firestick

Če želite alternativo ExpressVPN, pojdite na IPVanish, ki je na naših testih na drugem mestu. Označen kot najhitrejši VPN na planetu, le malo diskreditira lastno trditev. Resnično ponuja nekaj najhitrejših strežnikov VPN, vendar ExpressVPN prevzame krono, ko gre za najhitrejši VPN v tej panogi.

IPVanish VPN ima skoraj 1200 strežnikov v več kot 60 državah, kar je približno tretjina tistega, kar ponuja ExpressVPN. Z več kot 256-bitnim šifriranjem AES OpenVPN, IKEv2, IPVanish nudi zanesljivo povezavo. Vendar je njegovo nadrejeno podjetje StackPath v pristojnosti ZDA, kar se mi zdi vsaj malo nelagodno.

IPVanish omogoča povezovanje do 10 naprav hkrati z enim računom. Podobno kot ExpressVPN, tudi ta omogoča konfiguracijo ravni usmerjevalnika, s čimer so varne vse povezave Wi-Fi.

Bralčeva ponudba: Lahko dobite dodatnih 20% popusta s kodo kupona IPVanish SAVE20NOW ki se lahko uporablja med odjavom. Prihaja z a 7-dnevni garancija za vračilo denarja. Če z izvedbo niste zadovoljni, lahko zahtevate povračilo v celoti.

Pridobite IPVanish

Kako namestiti IPVanish na FireStick / Fire TV

Če uporabljate IPVanish, je tukaj, kako lahko namestite in uporabljate ta VPN:

# 1: Najprej pridobite naročnino IPVanish

# 2: Po naročilu na storitev vklopite FireStick in na začetnem zaslonu izberite Iskanje možnost (v zgornjem levem kotu)

# 3: Poiščite IPVanish in ga kliknite v rezultatih iskanja

najboljša požarna palica vpn

# 4: Kliknite ikono IPVanish na naslednjem zaslonu in na naslednjem zaslonu kliknite Prenesi ali Pridite

najboljši vpn za amazon firestick

# 5: Odprite aplikacijo in vnesite poverilnice za prijavo IPVanish, ki ste jih ustvarili med registracijo. Kliknite Vpiši se

amazon firestick vpn

# 6: Kliknite Povežite se na levi za povezavo s privzetim strežnikom, ki ga je izbral IPVanish. Strežnik lahko izberete tudi ročno, tako da kliknete državo, mesto ali strežnik na levi strani

najboljši vpn za firestick

3. NordVPN

nordvpnNordVPN je vsestranski VPN, ki omogoča hitro in zanesljivo povezavo. VPN sledi industrijskim standardom v tehnologiji šifriranja in poskrbi, da bo vaš spletni promet tunel skozi najvarnejše strežnike. Ponuja tudi dvoplastno varnost, ki preusmeri vašo povezavo prek dveh strežnikov, kar omogoča izboljšano varnost.

NordVPN ima enostaven program za uporabo FireStick in Fire TV naprav. Na varne strežnike se lahko povežete s samo enim klikom. Če nameravate uporabljati NordVPN v več napravah, ga lahko uporabite na do 6 napravah.

Ne glede na to, ali želite odblokirati Netflix ali preprosto želite ostati anonimni med pretakanjem, bi bil NordVPN lahko dostojna možnost za vas.

NordVPN ni tako hiter kot ExpressVPN, toda glede na vse stvari je to mesto na seznamu najboljših VPN-jev za FireStick.

Kako namestiti NordVPN na FireStick / Fire TV

Sledite spodnjim korakom:

# 1: Kliknite tukaj, če želite pridobiti naročnino NordVPN, če tega še niste storili

# 2: Na začetnem zaslonu FireStick pojdite na vrh in izberite Iskanje možnost v zgornjem levem kotu

# 3: Poiščite NordVPN in ga kliknite v rezultatih iskanja

najboljši vpn za firestick

# 4: V naslednjem oknu kliknite NordVPN

iskanje nordvpn na firestick

# 6: Kliknite Pridite ali Prenesi na naslednjem zaslonu

naložite nordvpn aplikacijo za firestick

# 7: Odprite NordVPN, ko je nameščen in se prijavite s svojimi poverilnicami

kako namestiti nordvpn na amazon firestick

# 8: Kliknite Poveži se zdaj začeti

vpn za firestick

4. Surfshark

vpn za firestickSurfshark je drugo ime v svetu VPN, ki mu lahko zaupate za varno in varno spletno izkušnjo. Z šifriranjem AES 256 vojaškega razreda ste vedno lahko prepričani, da so vaše pretočne dejavnosti na FireSticku zaščitene.

Kill Switch, stroga politika brez zapisov, zaščita pred puščanjem, zasebni DNS, način maskirne zaščite in funkcije MultiHop naredijo Surfshark enega najboljših VPN-jev za FireStick.

Surfshark je tudi spodobno hiter. Veliko njegovih strežnikov omogoča nemoteno in brezmesno pretakanje. Če pa iščete izkušnjo brezmejnega pretakanja brez geoloških omejitev, bi bil Surfshark lahko zelo primeren tudi v tem oddelku..

Poleg FireSticka lahko Surfshark uporabljate tudi v številnih drugih napravah, vključno z računalniki, mobilnimi telefoni in še več. Verjetno najboljša stvar Surfsharka je, da ga lahko hkrati uporabljate na neomejenih napravah.

Kako namestiti Surfshark na FireStick

Sledite spodnjim korakom za namestitev in povezavo s Surfsharkom na FireSticku:

# 1: Kliknite tukaj, če želite pridobiti naročnino Surfshark

# 2: Izberite Iskanje možnost na začetnem zaslonu FireSticka (zgornji levi kot)

Vtipkaj Surfshark in ko ga vidite v predlogih za iskanje, ga kliknite

surfshark firestick vpn

# 3: V naslednjem oknu kliknite ikono Surfshark

najboljši vpns za firestick

# 4: Kliknite Prenesite / dobite v naslednjem oknu

kako prenesti in namestiti surfshark firestick vpn

# 5: Ko je nameščen, odprite Surfshark in se prijavite s svojimi poverilnicami

najboljši vpn za požarno palico Amazon

# 6: Kliknite Poveži, da začnete uporabljati VPN

najboljši amazon ogenj tv stick vpn

5. CyberGhost

cyberghost vpn kodiCyberGhost ponuja globalno varnostno zaščito z več kot 5900 strežniki po vsem svetu. Ohranja strogo politiko brez zapisov. Pomeni, da ne puščate nobenih prepoznavnih odtisov, medtem ko tečete po FireSticku ali brskate po internetu.

Ta VPN ponuja ugodne hitrosti povezave na mnogih svojih strežnikih. CyberGhost z najboljšim sistemom šifriranja v celoti zagotavlja tudi vaše spletne aktivnosti.

Če želite odblokirati geografsko omejeno vsebino, bo CyberGhost to celo omogočil.

CyberGhost vam omogoča, da hkrati povežete do 7 naprav. In ima uporabniku prijazen vmesnik za FireStick, ki vam omogoča, da začnete takoj. Zaradi teh (in več) razlogov smo izbrali CyberGhost kot enega najboljših VPN-jev za FireStick.

Kako namestiti CyberGhost na FireStick

Sledite spodnjim korakom:

1: Kliknite tukaj, če želite pridobiti naročnino na CyberGhost, če tega še niste storili

2: Vklopite FireStick in izberite Iskanje možnost v zgornjem levem kotu začetnega zaslona (v menijski vrstici)

Vtipkaj CyberGhost in ga kliknite v rezultatih iskanja

aplikacija za cyberghost vpn

3: Na naslednjem zaslonu znova kliknite CyberGhost

kako namestiti cyberghost firestick vpn

4: Zdaj kliknite Prenesite / dobite za prenos in namestitev VPN-ja

najboljši vpns za firestick

5: Odprite CyberGhost na FireSticku. Naslednji zaslon bi moral videti s kodo

Pojdi do cgvpn.info/link v računalniku ali mobilnem brskalniku. Prijavite se s podatki za svoj račun CyberGhost in vnesite kodo

nastavite cyberhost na firestick

6: Kliknite Povežite se začeti

priključite vpn na požarno palico

Kako smo izbrali najboljši VPN za FireStick in zakaj izberem ExpressVPN nad drugimi VPN?

Ko sem prvič začel pisati ta priročnik, sem imel idejo, da bi tukaj zaokrožil več VPN-jev. Hitro sem ugotovil, da bo dodajanje 10 VPN-jev na ta seznam povzročilo le več zmede in ugibali boste, koga kupiti. Da bi vam olajšal stvari, sem se odločil, da bom raje govoril o top 5 VPN-jih v tej vadnici.

Vzelo mi je nekaj časa, da sem izbral najboljše iz serije. Večkrat sem preizkusil VPN, preden sem prišel do zaključka. Tu je nekaj najpomembnejših dejavnikov, ki sem jih upošteval, preden sem prišel do razsodbe.

# 1: Hitrost povezave

Hitrost povezave je eden najpomembnejših dejavnikov pri nakupovanju za FireStick VPN. Tu je priporočena hitrost Netflixa za televizijo, ki velja za pretakanje video posnetkov skozi skoraj kateri koli vir:

 • 3 Mb / s za video posnetke SD ali 480p
 • 4-5 Mb / s za HD video posnetke (480p in 1080p)
 • 25 MB / s za UHD, 4K video posnetke

Ne pozabite, da bo z VPN vedno prišlo do izgube hitrosti. ExpressVPN je moj najboljši izbranec kot najboljši FireStick VPN, saj ponuja minimalne izgube hitrosti. Tu so naši preskusni rezultati, izvedeni na isti napravi z isto izvirno širokopasovno hitrostjo in na istem mestu strežnika:

Prvotna širokopasovna hitrost brez VPN (dodeljeno: 50 Mbps doseženo: 48,6 Mbps)

test hitrosti firestick vpnIzvirna hitrost povezave brez VPN

ExpressVPN: 46,3 Mbps prenos (zadrževanje hitrosti 95,27%)

Preskus hitrosti Expressvpn na ognjeni palici AmazonPovezana z ExpressVPN pri prvotni hitrosti povezave 50 Mbps

IPVanish: 36,3 Mbps prenos (zadrževanje hitrosti 75%)

vpn za požarno tvPovezana z IPVanish s prvotno hitrostjo povezave 50 Mbps

NordVPN: Prenos 31,9 Mbps (zadrževanje hitrosti 65,64%)

nordvpn na freskiPovezana z NordVPN pri prvotni hitrosti povezave 50 Mbps

Surfshark: 28,8 Mbps prenos (zadrževanje hitrosti 59,26%)

surfshark vpn na amazon firestickPovezana s Surfsharkom z izvirno hitrostjo povezave 50 Mbps

CyberGhost: Prenos 27,8 Mb / s (zadrževanje hitrosti 57,20%)

cyberghost vpn na Amazon firestick in fire tvPovezana s CyberGhostom s prvotno hitrostjo povezave 50 Mbps

Kot vidite, je ExpressVPN ponudil najhitrejšo povezavo in obdržal več kot 95% prvotne hitrosti. IPVanish je bil najbližji pri 75-odstotni zadrževalni hitrosti - razlika v hitrosti 20%. Čeprav IPVanish ni tako hiter kot ExpressVPN, je v primerjavi z drugimi VPN v panogi še vedno na dobri strani..

NordVPN, Surfshark in CyberGhost so pokazali znaten padec hitrosti. Vendar so še vedno boljši kot cel kup drugih VPN-jev, ki smo jih preizkusili.

Upoštevajte, da so bili ti testi izvedeni na najhitreje dostopnih strežnikih VPN, ki so jih ponudili ponudniki. Hitrosti se lahko razlikujejo glede na izbrani strežnik in njegovo lokacijo. Čim dlje je strežnik od vaše fizične lokacije, tem manjša bo verjetno hitrost. Hitrost je odvisna tudi od drugih spremenljivk, kot so tehnični podatki naprave, ISP, usmerjevalnik itd.

# 2: Moč šifriranja

OpenVPN AES 255-bitni je protokol za šifriranje z največ učinki. Za FireStick VPN ga želite kupiti. To je protokol, ki ga uporabljajo vsi najboljši ponudniki VPN in velja za najboljšega v panogi.

# 3: Varnostne funkcije

Zaščita pred puščanjem DNS, razdelitev tunelov, stikalo za uničenje so nekatere najpomembnejše varnostne funkcije, ki jih morate upoštevati, ko raziskujete najboljši VPN FireStick. Na primer, ExpressVPN je opremljen z vsemi temi in številnimi drugimi varnostnimi funkcijami. To je eden od razlogov, da je naša najboljša izbira za najboljši FireStick VPN.

# 4: Pravilnik brez dnevnika

Če vaših spletnih dejavnosti ni mogoče izslediti, tudi nihče ne bi smel izdati sodnega poziva, vpisati se v evidenco ponudnikov VPN in pridobiti svojih dnevnikov. Šele takrat se šteje, da je VPN popolnoma varen. ExpressVPN vzdržuje strogo politiko ničelnih dnevnikov. Nimajo ničesar dokumentiranega in zato nikomur ničesar ne bi razkrili.

IPVanish ima tudi pravilnik o ničelnem dnevniku. Ker pa sodi v pristojnost ZDA, sem malo skeptičen, če resnično ohranjajo vašo zasebnost nedotaknjeno.

NordVPN, Surfshark in CyberGhost prav tako vzdržujejo pravilnik o nizkih dnevnikih.

# 5: Podpora strankam

Dober FireStick VPN je tisti, ki ne potrebuje, da se obrnete na podporo za stranke. Če pa se pojavi potreba, mora biti podpora takoj na voljo.

ExpressVPN ponuja podporo 24 × 7 prek klepeta v živo in e-pošte. Po drugi strani IPVanish ponuja 24 × 7 podporo prek e-pošte.

Čeprav obstajajo poročila uporabnikov IPVanish, da je njihova uporabniška podpora nekoliko težko preiti in morda ni tako odzivna, kot bi si želeli..

NordVPN ponuja tudi podporo za klepet, čeprav je trenutno v fazi beta testiranja.

Surfshark ima na voljo aktivno in odzivno podporo za klepet 24/7.

CyberGhost trenutno ne ponuja podpore za klepet. Na njih se lahko obrnete po e-pošti. Običajno se odzovejo v 24 do 48 urah.

# 6: Uporabniku prijazna aplikacija

Ko iščete najboljši VPN za FireStick, to samodejno postane eden najpomembnejših vidikov. Amazon FireStick je naprava z daljinskim nadzorom, zato mora biti aplikacija VPN oddaljena.

ExpressVPN ponuja stoodstotno združljivost z daljinskim upravljalnikom FireStick. Tudi celotna postavitev ExpressVPN je zelo uporabniku prijazna. Je lepo in odlikuje belo temo.

Na drugi strani se zdi, da je IPVanish na glavnem zaslonu napolnjen veliko, zato je videti nekoliko nereden. Kljub temu deluje na napravah FireStick / Fire TV brez napak.

NordVPN, Surfshark in CyberGhost imajo tudi oddaljeno združljive aplikacije za FireStick.

# 7: Pristojnost

Sedež podjetja ExpressVPN je Britanska Deviška otoka (BVI), majhna skupina otokov z neodvisnim pravosodnim sistemom. BVI ne spada v nobeno obveščevalno zavezništvo, vključno s sistemom 5-Eyes, 9-Eyes ali 14-Eyes, nima zakonov o hrambi podatkov in ni prisiljen k izdelavi svojih evidenc o strankah v nobeni državi. ExpressVPN ima vse razloge in vsa pooblastila za popolno zasebnost.

S IPVanishom pač ni tako. Kot sem že povedal, je njegova matična družba StackPath s sedežem v ZDA in je zato v pristojnosti ZDA. Ameriška podjetja morajo upoštevati zakone o obveznem hrambi podatkov v državi. To je očitno v nasprotju s pravilnikom VPN-a o ničelnem dnevniku. To je več razlog, zakaj sem IPVanish ohranil kot alternativni VPN.

NordVPN, Surfshark in CyberGhost imajo sedež tudi zunaj pristojnosti vseh večjih nadzornih organizacij.

# 8: garancija za vračilo denarja

Garancija za vračilo denarja je pogosta med ponudniki VPN in eden najpomembnejših dejavnikov, ki jih uporabniki upoštevajo, ko iščejo VPN. Kot preskusno obdobje vam omogoča, da preizkusite VPN in ugotovite, ali je dobro za vas.

ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo v celoti. Če se premislite in se odločite, da ne boste nadaljevali z ExpressVPN (kar ne vidim razloga, zakaj), lahko prekličete naročnino in zahtevate povračilo v celoti..

IPVanish ponuja le 7-dnevno garancijo vračila denarja. Osebno menim, da je teden nekoliko manj časa za preizkus storitve, vendar bi vam vseeno moral dati dovolj predstave o hitrosti, zmogljivosti, doslednosti in povezljivosti.

NordVPN ponuja tudi 30-dnevno brezpogojno garancijo za vračilo denarja. Dobite dovolj časa, da se odločite, ali želite nadaljevati ali preklicati.

Surfshark ima tudi 30-dnevno politiko polnih vračil v primeru, da se odločite, da ne nadaljujete

CyberGhost vam omogoča 45-dnevno obdobje vračila; daljši kot kateri koli drug VPN na tem seznamu

Brezplačni VPN za FireStick

Še naprej dobim poizvedbe, katera je najboljša brezplačna VPN za FireStick. No, dragi moji prijatelji, rekel bi, da pri obravnavi VPN-jev ni kombinacije "brezplačno" in "najboljše". Če iščete najboljši VPN, ga ne morete dobiti brezplačno. Strinjam se, da si nekateri uporabniki morda ne bodo privoščili plačanih VPN-jev, vendar tudi jaz ne bom šel za brezplačno VPN. Uporaba brezplačnega VPN je tako dobra kot VPN.

Brezplačni VPN za FireStick lahko prinese več škode kot koristi. Tu lahko preberete, zakaj se je treba izogibati brezplačnim VPN-jem.

Spreminjanje Amazonske regije za FireStick

VPN lahko nastavite na Fire TV Stick z zgoraj opisanimi metodami. To je dovolj, da poskrbimo za svojo zasebnost. Nekaj ​​uporabnikov pa raje sprejme dodatne ukrepe. V tem primeru lahko spremenite tudi območje svojega Fire Stick brez pravega naslova.

Spreminjanje območja FireStick je precej preprosto. Odprite Amazon v brskalniku računalnika in sledite tem korakom:

# 1. Kliknite zavihek »Vaša naročila« in nato odprite »Upravljanje vsebine in naprav« (spodaj slika)

upravljajte z vsebino in napravami v amazonu

# 2. Kliknite kartico »Nastavitve«.

# 3. Pojdite na Nastavitve države in kliknite Spremeni

spremenite državo na Amazonu

# 3. Vnesite naslov, ki ga želite dodati. S hitrim spletnim iskanjem najdete kateri koli naključni naslov

# 4. Izberite Posodobi

spremeni naslov amazonske požarne palice

Sklep o najboljšem VPN-ju za FireStick

FireStick je čudovita pretočna naprava. Spremenilo se je način gledanja televizije. Tudi če nimate pametnega televizorja, preprosto priklopite to napravo v vrata HDMI in televizor pretvorite v enega. Zdaj potrebujete samo VPN za izboljšanje svoje zabavne izkušnje. Z FireStick VPN lahko hitro premagate težave, kot so omejevanje zemljevida in zaviranje ponudnika internetnih storitev, ki ponavadi zabavajo zabavo.

Uporaba VPN na FireSticku je izjemno koristna, z zaščito VPN v obliki ExpressVPN pa so rešene vse vaše težave. Ne glede na to, kje ste, vam bo ta VPN omogočil najboljšo možno izkušnjo, brez vseh težav. Ponujajo tudi 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, tako da, če menite, da ExpressVPN ni dovolj dober (kar je zelo malo verjetno!), Lahko zahtevate celotno povračilo. Tako lahko s ExpressVPN za FireStick preprosto sedite, se sprostite in uživate.

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me