Како одабрати најбољи ВПН за своје потребе

>

Број ВПН корисника расте из дана у дан. Будући да све више и више људи користи интернет за своје свакодневне потребе и постоји толико личних и осетљивих информација у оптицају, људи су се упутили на ВПН заштиту. Иако је очигледно да користите ВПН у данашњем свету, важно је донети исправну одлуку када је у питању избор ВПН-а. Раст броја ВПН корисника резултирао је одговарајућим порастом броја ВПН услуга. У основи сте размажени због избора. Од виталног је значаја да одаберете прави ВПН за своју потребу, али избор постаје тежак. Ми ћемо вам помоћи у тој одлуци.

Зашто су ВПН-ови толико популарни

како одабрати најбољи впн

# 1. Они пружају приватност на мрежи

ВПН-ови постоје већ око две деценије, али последњих година тек су покупили глобалну популарност код свакодневних корисника. То није у малој мери због напора владиних агенција попут НСА и ГХЦК да активно шпијунирају своје грађане. Када је Едвард Сновден обзнанио НСА-ин програм Призма, сви су добили оштру стварност. Људи су се тада обраћали добављачима ВПН-а да сакрију своју мрежну активност и поврате своју приватност на мрежи; то је ако су га икада имали на првом месту.

# 2. Помоћ са Интернет стримингом

Услуге стриминга су увек географски ограничене, али добар ВПН за стриминг може вам помоћи да деблокирате ове услуге где год да се налазите. Са порастом корисника интернета, стреаминг сервиси попут Нетфлика и уређаја попут Коди популарнији су него икад. Помоћу ВПН-ова можете деблокирати Нетфлик и све остале сервисе за стриминг и сакрити своју активност. Ово је посебно важно за Коди кориснике, који користе бесплатне линкове за стриминг прилично често.

# 3. Помоћ заобићи цензуру

Интернет је из целог света ограничен из неког или другог разлога. Мали пример су школе и радна места која блокирају приступ веб локацијама и услугама за забаву. Велики пример су земље попут Ирана, Саудијске Арабије, УАЕ, Кине, итд. Које блокирају огромне делове интернета као што су Википедија, вести, вести, друштвени медији итд. Са ВПН-овима можете савладати те филтере и слободно прегледати веб. Чак су многе од ових земаља забраниле употребу ВПН-ова.

Анализирајте своје ВПН потребе

Требам ли користити впн

Пре него што започнете процес сужавања на одређеном ВПН-у, паметно је анализирати своје ВПН потребе. Откријте зашто вам треба ВПН и то ће вам помоћи да донесете бољу одлуку. Разлога је много, али који је ваш? И да ли је то довољно разлога да се претплатите на ВПН? Сазнајте доле.

# 1. Да ли путујеш много?

ВПН су важни за исељенике и честе путнике. Омогућују вам повезивање са јавним мрежама и безбедан приступ корпоративним подацима. Ви и ваши подаци су увек сигурни са ВПН-овима када путујете. Такође, помажу вам да превазиђете гео-ограничења и цензуру. Такође зависи где путујете, јер су многе земље попут УАЕ учиниле илегалним коришћење ВПН-а. Али постоје продавци који вам могу помоћи и у тим земљама, тако да имајте то на уму.

# 2. Да ли је деблокирање гео-ограничених услуга ваш једини захтев?

Ако је то случај, то можете учинити без ВПН-а. Ако је то само питање школе / радног места, онда апсолутно нема потребе да улажете у ВПН. Само сачекајте да се вратите кући! Ако садржај није доступан у вашој регији, умјесто тога можете користити СмартДНС услуге, јер помажу у деблокирању и бржи су. Али ако желите приватност и анонимност, која је потребна за Коди кориснике, онда бисте требали потражити ВПН.

# 3. Да ли живите негде са озбиљним ограничењима?

Ако је то случај, вероватно тренутно користите ВПН. Али питање је који је најбољи за вас. Потребан вам је ВПН са јаком енкрипцијом, са функцијама као што су килл-свитцх и које могу да избегну технике попут дубинске инспекције пакета, а понекад могу да дају чињеницу да користите ВПН. Земље попут Кине користе ову тактику.

# 4 Да ли ваш рад укључује истраживање о осјетљивим питањима на осјетљивим локацијама?

Ако је то тачно за вас, апсолутно вам је потребан снажан ВПН. Иако је филтрирање владе очигледно проблем, рад на осјетљивим темама може привући нежељене и опасне интересе владиних и невладиних група. Ако се бавите својим послом без икакве заштите, није само ваша приватност у опасности.

# 5. Да ли ваша држава има строге законе о задржавању података?

Постоје многе земље са строгим законима о чувању података. Од вашег даватеља интернетских услуга мора се законски водити детаљна евиденција употребе и активности која може од њих тражити да је предају. Нитко не жели цијелу своју интернетску хисторију у рукама других, а земље које то раде се повећавају у броју. Они чак деле ове информације једни са другима, ако су део колаборације попут Фиве Еиес и ТПП. Дакле, сазнајте о законима о задржавању података у вашој земљи.

Ово нису једини разлози за који вам је потребан ВПН. С обзиром на онлајн претње, ВПН више није избор, већ је нужност. Ево 10 разлога због којих морате стално користити ВПН.

Како одабрати најбољу ВПН услугу

Након што завршите анализу својих ВПН потреба, ви ћете бити у бољој позицији да одредите да ли вам треба ВПН, иако се препоручује да га користите. Међутим, не можете само да почнете да користите први ВПН чије име видите. Постоји неколико ствари које морате да проверите пре него што се претплатите на ВПН.

како одабрати најбољи впн

# 1. Шифрирање и протоколи

ВПН шифрирају вашу везу, али јачина те енкрипције одређује да ли су ваши подаци и активности заиста сигурни или не. Најсигурнији протокол до сада је ОпенВПН, а већина топ ВПН-ова га подржава. Ако ваша ВПН пружа само ППТП подршку, пређите на другог добављача. ППТП је брз, али најмање сигуран.

# 2. Логс Полици

ВПН-ови сакривају ваше мрежне активности и податке од свих. Али и сам ВПН може видети све што радите. Ако ваш ВПН евидентира све те податке и затим их подели са трећим лицима, тај новац од претплате бисте потрошили без ичега. Бесплатни ВПН-ови то често чине како би створили средства, а ВПН-ови засновани на локацијама са строгим законима о задржавању података често су на то приморани. Зато увек проверите политику приватности ВПН-а пре него што се на њега претплатите. Уверите се да следи политика без записивања и по могућности се заснива на локацији која поштује приватност.

# 3. Брзина

Пошто криптирају сав саобраћај, ВПН-ови до неке мере смањују брзину вашег претраживања интернета. Али колико је велико смањење брзине, зависи од продавца. Најбољи ВПН-ови осигуравају да је то смањење минимално, а понекад ВПН-ови такође могу побољшати брзину за преузимање и учитавање.

# 4 Глобално покриће

Што је више сервера под именом ВПН-а, то ћете имати више опција повезивања. То спречава загушење сервера, што значи да је мање вероватноћа да ћете се суочити са падовима везе. Ово такође помаже да се побољша брзина ваше везе, посебно ако сте повезани на сервер у близини ваше географске локације.

# 5. Подршка за више платформи

Прошли су дани када су људи користили интернет само путем рачунара или лаптопа. Данас људи користе паметне телефоне, таблете, паметне телевизоре, Фире Стицк, Коди, играће конзоле итд. За повезивање са Интернетом. Ако ваш уређај комуницира са Интернетом, потребна му је ВПН заштита. Зато је важно да ваш ВПН подржава што је могуће више уређаја и оперативних система и омогућава истовремено повезивање.

# 6. Трошак

Кад год платите за услугу, желите да добијете поврат новца. Бесплатни ВПН-ови вам не наплаћују новац, али ваш идентитет, подаци и активности никада нису сигурни за њих, а са њима постоје ограничење пропусности и сервера. Ево зашто би требало да избегавате бесплатне ВПН-ове.

Али то не значи да су сви плаћени ВПН-ови добри. Потражите ВПН који вам нуди све што желите, али не прави велику рупу у новчанику. Многи ВПН нуде гаранцију поврата новца која се креће у распону од 7 до око 30 дана. Најбоље је да одаберете ове ВПН-ове и тестирате услугу у потпуности у овом периоду. Ако нисте задовољни, можете затражити цео поврат новца.

# 7. Подршка муштеријама

Понекад можете да ударите у снаг када постављате ВПН или док га користите. Шансе да се то догоди су прилично велике ако сте корисник првог пута и ако нисте добро упућени у то поље. Имати љубазан и способан тим за корисничку подршку који нуди свакодневну помоћ велико је појачање у овим случајевима. Најбоље је имати ВПН који нуди не само подршку путем е-поште и улазница, већ и подршку у цхату. Ако ВПН нуди подешавање услуге на даљину, онда нема тога.

Који ВПН треба да користите?

који је најбољи впн

Сада када знате улогу ВПН-а и како да одаберете један за себе, ево табеле од 5 ВПН-а које сматрам најбољим у индустрији због њихових брзих брзина, војног шифрирања, броја локација сервера и вредност за новац. Ако су вам потребне додатне информације о овим ВПН-има, погледајте наше водиче о најбољим Коди ВПН и ФиреСтицк ВПН-има..

Савет купца - Ако немате проблема са буџетом, увек купујте годишњи план који је скоро упола нижи у поређењу са месечним плановима. Будући да већина ВПН провајдера штити своје кориснике гаранцијом поврата новца, увек можете затражити поврат новца ако услуга није по вашим очекивањима.

Пила под: ВПН

Претражите ову веб страницу

Топ ВПНс

Како одабрати најбољи ВПН за своје потребеекпрессвпн бочна тракаКако одабрати најбољи ВПН за своје потребеКако одабрати најбољи ВПН за своје потребеКако одабрати најбољи ВПН за своје потребеКако одабрати најбољи ВПН за своје потребеКако одабрати најбољи ВПН за своје потребе30-дневна гаранција поврата новцаВисит ЕкпрессВПНРеад ревиев
ипванисх сидебарКако одабрати најбољи ВПН за своје потребеКако одабрати најбољи ВПН за своје потребеКако одабрати најбољи ВПН за своје потребеКако одабрати најбољи ВПН за своје потребеКако одабрати најбољи ВПН за своје потребе7-дневна гаранција поврата новцаВисите ИПВанисхРеад преглед
нордвпн бочна тракаКако одабрати најбољи ВПН за своје потребеКако одабрати најбољи ВПН за своје потребеКако одабрати најбољи ВПН за своје потребеКако одабрати најбољи ВПН за своје потребеКако одабрати најбољи ВПН за своје потребе7-дневна гаранција поврата новцаВисит НордВПН

Садржај поста

 • 1 Зашто су ВПН-ови толико популарни
  • 1.1 # 1. Они пружају приватност на мрежи
  • 1.2 # 2. Помоћ са Интернет стримингом
  • 1.3 # 3. Помоћ заобићи цензуру
 • 2 Анализирајте своје ВПН потребе
  • 2.1 # 1. Да ли путујеш много?
  • 2.2 # 2. Да ли је деблокирање гео-ограничених услуга ваш једини захтев?
  • 2.3 # 3. Да ли живите негде са озбиљним ограничењима?
  • 2.4 # 4. Да ли ваш рад укључује истраживање о осјетљивим питањима на осјетљивим локацијама?
  • 2.5 # 5. Да ли ваша држава има строге законе о задржавању података?
 • 3 Како одабрати најбољу ВПН услугу
  • 3.1 # 1. Шифрирање и протоколи
  • 3.2 # 2. Логс Полици
  • 3.3 # 3. Брзина
  • 3.4 # 4. Глобално покриће
  • 3.5 # 5. Подршка за више платформи
  • 3.6 # 6. Трошак
  • 3.7 # 7. Подршка муштеријама
 • 4 Који ВПН треба да користите?
 • 5. Закључак

Трендинг Гуидес

 1. Најбољи ВПН за ФиреСтицк
 2. Како ући у затвор
 3. Како инсталирати Коди на ФиреСтицк
 4. Бест Коди Аддонс
 5. Бест Коди Буилдс
 6. Најбоље ФиреСтицк апликације
 7. ИПТВ
 8. Биоскоп АПК
 9. Екодус Редук Аддон
 10. Бест Торрент Ситес

Недавни постови

 • 8 најбољих изложбених алтернатива (2020)
 • Како затворити ФиреСтицк (фебруар 2020)
 • Најбоље градње кодија (Ажурирано за фебруар 2020.)
 • Најбољи Коди додаци за победу у свету [2020]
 • Како инсталирати Реал Дебрид ексклузивно филмове Коди Аддон

Изјава о одрицању одговорности - Стреаминг или преузимање ауторског садржаја није противзаконито.

ФиреСтицкТрицкс.цом ни на који начин не одобравају, не промовишу или не подстичу било какву нелегалну употребу Коди, Фире Стицк-а или наших водича. Корисници су одговорни за своје поступке. Прочитајте нашу потпуну одговорност.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me