Kuinka asentaa ja käyttää ExpressVPN Firestickissä

>

Tässä opetusohjelmassa opit kuinka asentaa ExpressVPN FireStickiin. Nämä ohjeet toimivat yhtä hyvin kaikissa Amazon Fire TV -sarjoissa, mukaan lukien FireStick 4K ja Fire TV Cube.

ExpressVPN on yksi suosituimmista suoratoisto-VPN-palveluista. VPN tunnetaan erinomaisesta toiminnallisuudestaan ​​ja loistavista nopeuksistaan, joiden avulla käyttäjät voivat suoratoistaa sisältöä HD: llä ilman puskurointia.

ExpressVPN: llä on räätälöity sovellus Amazon Firestick -levylle, joka on suosittu laite, jota virtaleikkurit käyttävät ympäri maailmaa. Voit maksimoida Firestick-suoratoistokokemuksesi asentamalla sovelluksen Firestickiin ja tekemällä maantieteellisiä rajoituksia, online-valvontaa ja ISP: tä kurottamalla menneisyyteen.

Miksi valita ExpressVPN FireStickille?

ExpressVPN on luotettavin VPN yksityisyyden, turvallisuuden ja suoratoiston kannalta. Henkilökohtaisesti olen käyttänyt tätä VPN-palvelua parin viime vuoden ajan heidän erinomaisen palvelunsa vuoksi.

Tässä on joitain ominaisuuksia, jotka tekevät siitä yhden FireStick-VPN: n.

Erinomainen nopeus

Aivan kuten nimestä voi päätellä, ExpressVPN on yksi nopeimmista VPN: eistä. Sillä on nopeuteen optimoitu verkko, joka koostuu 3 000+ VPN-palvelimesta 160 maassa 94 maassa. Tämä varmistaa, että voit suoratoistaa teräväpiirtona ja 4K-levyinä sujuvasti, mikä ei ole normaalin VPN: n kohdalla.

Poista kaikkien streaming-palveluiden esto

Yksi yleisimmistä VPN-käyttötavoista Firestickissä ja Fire TV: ssä on rajoitetun sisällön poistaminen käytöstä. Kuuluisin ja suosituin näistä palveluista on Netflix, joka tarjoaa erilaista sisältöä eri maille ja estää VPN-verkkojen käyttöä.

ExpressVPN on yksi harvoista VPN: stä, joka voi jatkuvasti tarjota pääsyn Netflixiin. Kun olet saanut tilin ja asentanut VPN: n, voit poistaa Netflix USA: n, Ison-Britannian, Kanadan, Alankomaat, Saksan, Japanin, Intian ja useiden muiden kirjastojen eston..

Voit käyttää myös muita maantieteellisesti rajoitettuja palveluita, kuten BBC iPlayer, HBO Now, Hulu.

Vakaa yksityisyys & turvallisuus

ExpressVPN tarjoaa vaikuttavan nollapolkikäytäntönsä, johon liittyy AES 256-bittinen salaus, yhdistelmä, joka varmistaa, että kaikki Internet-toiminnot ovat yksityisiä, turvallisia ja nimettömiä.

Tämä on tärkeää, varsinkin jos suoratoistat Kodilla tai kolmannen osapuolen Android-suoratoistosovelluksilla, kuten Cinema HD, Titanium TV, CatMouse, jne. Kolmannen osapuolen Kodi-lisäosat ja sellaiset sovellukset tarjoavat laittoman sisällön, ja jos suoratoistat tällaista sisältöä , sinulla voi olla joitain juridisia ongelmia. Joten on välttämätöntä suoratoistaa turvallisesti, koska hallitukset ja Internet-palveluntarjoajat seuraavat käyttäjien verkkotoimintaa.

Helppokäyttöisyys

ExpressVPN tarjoaa edistyneitä ominaisuuksia, kuten Network Lock Kill Switch ja VPN Split Tunneling, mutta ne myös pystyvät pitämään VPN-käyttöliittymän siistinä ja helppokäyttöisenä, kuten käytön osiossa näemme..

Kuinka asentaa ExpressVPN Firestickiin

ExpressVPN: llä on oma sovellus, joka on yhteensopiva Amazon Fire Stick-, Fire TV- ja Fire TV Cube -sovellusten kanssa. Tämä sovellus on helposti saatavana Amazon-kaupasta, joten voit asentaa sen muutamassa sekunnissa. Ennen kuin aloitamme asennuksen, sinun on kuitenkin ostettava ExpressVPN-tilaus. Voit saada 49% alennuksen sen vuosisuunnitelmasta.

Jos et kuitenkaan voi asentaa sovellusta tällä menetelmällä mistä tahansa syystä, se on myös mahdollista ladata sivulle. Näytän molemmat menetelmät.

Tapa 1: Sovelluksen asentaminen Amazon Storesta

1. Siirry Firestick-aloitusnäytössä hakuvaihtoehtoon ja kirjoita “ExpressVPN

kuinka asentaa ExpressVPN Fire Stickiin

2. Sovellus näkyy ensimmäisenä ehdotuksena. Klikkaa sitä

Kuinka asentaa ExpressVPN Firestickiin

3. Sinulle annetaan nyt "Saada" vaihtoehto. Lyö sitä

ExpressVPN Amazon Fire -televisioon

4. ExpressVPN lataa nyt ja antaa sinulle mahdollisuuden avata.

Asenna vpn Fire-tikkuun

Olen myös osoittanut, kuinka ExpressVPN: ää käytetään Firestickissä tämän oppaan myöhemmässä osassa. Jatka lukemista.

Tapa 2: ExpressVPN APK: n sivulataus FireStickissä

Jos et saa ExpressVPN: tä Amazon-kaupasta, voit ladata sen APK-tiedoston ja asentaa sen.

Tätä varten sinun on ensin varmistettava, että Firestick voi asentaa “sovelluksia tuntemattomista lähteistä.

Vaihtoehto otetaan käyttöön seuraavasti:

1. Mene kohtaan laitteen aloitusnäytössä asetukset valitse sitten Oma palo-TV / laite

Firestick vpn expressvpn

2. Valitse Kehittäjävaihtoehdot

express vpn-tikku asetettu

3. Käynnistä Sovellukset tuntemattomista lähteistä

anna tuntemattomien lähteiden lähteen

Sen jälkeen voimme siirtyä eteenpäin ja ladata Express VPN -sovelluksen. Aiomme käyttää Downloader-sovellusta tähän. Jos sinulla ei vielä ole sitä, voit suorittaa seuraavat vaiheet:

1. Siirry päävalikossa kohtaan Hae vaihtoehto ja tyyppi Downloader

latausohjelma tulipaloa varten

2. Sovelluksen tulisi olla ensimmäinen ehdotus. Valitse se.

Asenna pikavp-tiedosto downloaderilla

3. Napsauta Saada asentaaksesi sovelluksen Firestickiin

firestick apk downloader

Kun asennus on valmis, avaa sovellus.

Nyt meidän on ladattava APK-tiedosto asentaaksesi ExpressVPN.

1. Kirjoita lataajan URL-kenttään https://www.firesticktricks.com/express ja napsauta Mennä

Lataa expressvpn apk firestickistä

2. ExpressVPN APK nyt ladataan

Sivun lataus ExpressVPN apk Amazonin FireStickissä

3. Kun lataus on valmis, napsauta Asentaa

ExpressVPN-asennus Firestick- ja fire-tv-laitteille

4. Kun se on asennettu, napsauta Valmis. Downloader kysyy, haluatko poistaa APK: n. valita Poistaa säästää tilaa. Kun sinua pyydetään vahvistamaan, valitse Poistaa vielä kerran

Sivun lataus ExpressVPN-sovellus

Sovelluksen olisi pitänyt lisätä sovellusluetteloosi.

Kuinka käyttää ExpressVPN-tiedostoa Firestickissä

Nyt kun olet asentanut ExpressVPN APK -palvelimen onnistuneesti Fire TV -laitteeseesi, toimi seuraavasti.

Kuinka päästä sovellukseen

Voit käyttää äskettäin ladattua ExpressVPN-sovellusta siirtymällä kohtaan Kaikki Omat sovellukset. Siirrä se alkuun napsauttamalla Valikkopainike, valita Siirrä, vedä haluamaasi kohtaan ja napsauta sitten kunnossa.

Sieltä voit avata VPN-sovelluksen.

Alkuasennus

1. Koska olet jo löytänyt sovelluksen Firestickissä. Napsauta sitä avataksesi.

2. Valitse seuraavassa näytössä Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi käyttäjätiedot. Jos sinulla ei vielä ole tiliä, voit saada kirjautumistiedot täältä.

3. Kun olet kirjautunut sisään, sovellus pyytää lupaa määrittää määritykset Firestickissä. Napsauta vain OK ja sitten OK uudelleen, kun Firestick pyytää yhteyspyyntöä.

kuinka asettaa ja käyttää ExpressVPN Firestickissä

3. VPN-sovelluksen aloitusnäytön pitäisi nyt näkyä

määritä ExpressVPN Firestickille

4. Napsauta punaista ympyräpainiketta kytkeäksesi VPN Firestick / Fire TV: hen.

ExpressVPN-palvelimen valitseminen Fire TV / Stick -sovelluksessa

ExpressVPN on melko helppo käyttää, ja voit muodostaa yhteyden nopeasti napsauttamalla virtapainiketta. Valitse palvelin napsauttamalla näytöllä näkyvää palvelinta. Voit valita yhden suositellun osan palvelimista tai siirtyä sivulle Kaikki sijainnit. Siellä olevat palvelimet ovat hyvin esitelty alueiden, maiden ja jopa kaupunkien suhteen.

expressvpn-palvelimet

Yhteyden mukauttaminen

ExpressVPN antaa sinun määrittää, miten VPN toimii ja valita käytettävät ominaisuudet. Avaa asetukset napsauttamalla kolmea vaakapainiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitsemalla sitten asetukset.

expressvpn-asetukset firestickille tai fire tv: lle

Tässä on ominaisuuksia, joita voit hyödyntää:

AutoConnect: Tämän vaihtoehdon avulla ExpressVPN voi muodostaa automaattisesti yhteyden viimeiseen palvelimeesi aina, kun kytket Firestickin käyttöön.

Verkkosuojaus: Täällä voit valita, aktivoidaanko tappikytkin ja haluatko pitää laitteen näkyvissä muiden lähiverkon laitteiden kanssa.

Jaettu tunnelointi: Tämän ominaisuuden avulla voit valita sovellukset, jotka haluat vapauttaa VPN-yhteydestä, tai tietyt sovellukset, jotka haluat tunneloida VPN: n kautta. Se voi olla hyödyllinen, jos et halua vaikuttaa muiden sovellusten toimivuuteen.

VPN-protokolla:  Voit valita protokollan, jota haluat käyttää salaukseen UDP: n ja TCP: n välillä. On kuitenkin suositeltavaa jättää tämä vaihtoehto kohtaan Automaattinen.

sovellukset & sivustot: Voit asettaa sovelluksia, joita haluat ExpressVPN: n ehdottavan, kun muodostat yhteyden palvelimeen.

Tästä voi olla hyötyä, koska sinun ei tarvitse palata takaisin valikkoosi ja etsiä sovellusta, jota käytät usein VPN: n kytkemisen jälkeen.

kuinka asentaa ja käyttää expressvpn-tiedostoa firestickiin

Käärimistä

ExpressVPN on epäilemättä yksi parhaimmista VPN-vaihtoehdoista Firestickille ja henkilökohtaiselle suosikilleni. Se on monipuolinen tuote, jota voit käyttää yksityisyyteen ja turvallisuuteen sekä rajoitetun sisällön poistamiseen.

Asenna ExpressVPN Firestick- tai Fire-televisioon yllä olevan oppaan avulla. Firestick-sovellus on suunniteltu kaukoystävälliseksi, joten sinun ei tule käyttämään sitä.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me