Kuinka asentaa / käyttää FireStick-parhainta VPN-verkkoa

>

Tässä oppaassa opit, mikä on paras VPN FireStickille, miksi sinun pitäisi käyttää sitä, kuinka löytää oikea VPN ja kuinka asentaa VPN FireStickiin. Tässä oppaassa käsitellyt VPN: t toimivat kaikkien Fire TV -laitteiden kanssa, mukaan lukien FireStick 4K ja Fire TV Cube. 

Amazon FireStick on kiistatta yksi parhaista streaming-laitteista, joita löydät tänään. Tämä edullinen laitteisto muuntaa kaikki tavalliset televisiot, joissa on HDMI-portti, älykkääiksi televisioiksi. FireStick on yksinkertainen laite, jota ei ole vain helppo asentaa, vaan myös uskomattoman helppokäyttöinen. Se toimii muokatulla Android-laiteohjelmalla ja antaa sinulle nopean pääsyn suosittuihin suoratoistopalveluihin, kuten Netflix, Hulu, Kodi, ja jopa useisiin satelliittikanaviin. Olen testannut monia suoratoistolaitteita, mukaan lukien Android Boxes, en ole löytänyt mitään aivan kuten FireStick.

Se on kaikki upeaa. En kuitenkaan saa unohtaa kertoa teille, että olen kokenut joitakin suuria takaiskuja myös FireStickin kanssa. Ei, FireStickissä ei sinänsä ole mitään vikaa. Puhun useista rajoituksista, joita streaming-palvelut, Internet-palveluntarjoajat ja luultavasti myös hallituksenne asettavat. Sinua voidaan kohdella:

  • Online-valvonta ja Internet-palveluntarjoajan, hallituksen ja jopa kolmansien osapuolten, kuten hakkereiden ja salausvaluuttakaivosten, suorittama valvonta. Tämä asettaa yksityisyytellesi vakavan vaaran!
  • Internetin kuristus (joka kohdistuu videon suoratoistoihin) ISP: n kautta, mikä johtaa hitaisiin suoratoisto- ja puskurointiasioihin. Tämä pilaa viihdekokemuksesi kokonaan!
  • Sisällön maantieteellinen rajoitus. Tämä rajoittaa pääsyn sisältöön vain tiettyyn sijaintiin!
  • Laillinen vaivaa streaming samalla suosittujen kolmansien osapuolien Kodi-lisäosien ja sovellusten, kuten Mobdro, Cinema APK, Live Net TV, ja muiden kautta. Et halua, että joku katselee olkapääsi koko ajan!

Onneksi voit helposti voittaa kaiken käyttämällä VPN: ää FireStick / Fire TV: lle. VPN peittää IP-osoitteesi ja myöhemmin online-henkilöllisyytesi, mikä antaa sinulle sataprosenttisen yksityisyyden. Keskustelemme miksi tarvitset VPN: ää FireStickissä ja kuinka se auttaa myöhemmin suuremmassa mittakaavassa. Opit myös kuinka asentaa ja määrittää nopeasti paras VPN Firestickille. Kerron myös kuinka valitsin sinulle oikean VPN: n. Jatka lukemista!

Tässä on nopea kuvaus parhaasta valitsemistani FireStick VPN -sovelluksesta. Puhun yksityiskohtaisesti jokaisesta VPN: stä oppaan myöhemmässä osassa. 

Miksi tarvitset VPN: n FireStickille ja kuinka se auttaa

Tarvitset VPN: n FireStickille varmistaaksesi, että voit käyttää laitetta haluamallasi tavalla pysymättä jatkuvasti huolissaan ja hälytyksestä. Seuraavassa on tärkeimmät syyt, miksi VPN: ää on käytettävä:

# 1: Online-valvonta

Pidän siitä vai ei vai pidänkö kieltoa, Internet-palveluntarjoajan, hallituksen ja jopa kolmansien osapuolien suorittama online-valvonta on asia. Olemme nähneet ja lukeneet siitä paljon. Kuinka haluaisit, jos piippaa ikkunasi läpi koko ajan? Minusta tulee erittäin epämiellyttävä. Sinua seurataan virtuaalisen ikkunan kautta.

Kuinka FireStick VPN auttaa? VPN peittää IP-osoitteesi ja tunneloi online-toiminnot nimettömän palvelimen kautta. Tämän vuoksi kukaan ei voi tietää, mitä teet. Ajatuksena on valita VPN, joka käyttää tiukimpia salaustekniikoita.

# 2: ISP kuristaa

Koska online-aktiviteettejasi seurataan, suoratoistaessasi Internet-palveluntarjoajasi tietää, kun suoratoistat sovelluksia, kuten Kodi, Cinema APK, Mobdro, CyberFlix, Titanium TV tai monia muita. Internetin kuristus on yleinen ilmiö Internet-yhteyden nopeuden hidastamiseksi, kun suoratoistot videoita verkossa. Jos olet rento käyttäjä, et välttämättä kokeile sitä. Kuitenkin, jos olet säännöllinen streamer, joudut todennäköisesti puskurointiasioihin kuristimen takia. Internet-palveluntarjoajat käyttävät tätä tekniikkaa kuorman tasapainottamisen välineenä ja ovat sen laillista. Olet juuri unohtanut hienon tuloksen heidän käyttöehdoissaan ennen kirjautumistaan.

VPN auttaa sinua selvittämään Internet-palveluntarjoajien kuristamisen! Kun käytät FireStick VPN -sovellusta, online-toiminnot ovat salattuja. Internet-palveluntarjoajasi ei voi kertoa suoratoistaako vai lataako todennäköisesti vain raskasta asiakirjaa. Ja koska he eivät tiedä suoratoistamista, he eivät kurista Internet-nopeuttasi ja antavat sinun nauttia suoratoistosta suuremmalla, puskuriton nopeudella. Se on niin yksinkertaista.

# 3: Maantieteellinen rajoitus

Voit käyttää suosittuja suoratoistopalveluita, kuten Netflix, Amazon Prime, Hulu jne. FireStickissä. Mutta sitä, mitä voit katsella, rajoittaa suuresti maantieteellinen sijainti. Esimerkiksi Netflix on nyt saatavana yli 180 maassa. Maantieteellisten rajoitusten vuoksi paljon videoita ei kuitenkaan ole saatavana kaikkialle. Tällaiset rajoitukset ovat voimassa sisällön jakeluoikeuksien vuoksi. Tämä tarkoittaa myös sitä, että sinulta puuttuu hieno viihde. Ja se ei rajoitu vain Netflixiin. Kaikki tärkeimmät viihdepalvelut maantieteellisesti rajoittavat sisältöä.

Voit poistaa maantieteellisen lukituksen käytön FireStick-VPN: llä! Hyvällä VPN: llä on palvelimia, jotka sijaitsevat useissa maissa. Sinun tarvitsee vain valita yksi sen maan palvelimista, jonka videosisältöä haluat katsella, ja aloittaa suoratoisto. Voit myös estää alueellisen sisällön estämisen VPN: llä.

# 4: Lailliset vaivat

FireStick antaa sinun asettaa nopeasti Kodi ja muut kolmansien osapuolien suoratoistopalvelut, kuten Cinema APK ja Mobdro. Nämä palvelut antavat sinulle ilmaisen pääsyn sisältöön, joka muuten voitaisiin maksaa. Saatat lopulta myös suoratoistaa jotakin tekijänoikeuksien alaista sisältöä, vaikkakin tahattomasti. Tämä johtaa todennäköisesti oikeudellisiin ongelmiin. Olen kuullut monista tällaisista tapauksista, että suoratoistajia on lyöty laillisilla ilmoituksilla ja mojoilla sakkoilla.

Voit liu'uttaa huolesi syrjään FireStick VPN: llä!  Kun lähetät suoratoistoa VPN: n avulla, streaming-toiminnot ovat peitettyjä. Seurauksena on, että kukaan ei voi selvittää suoratoistoasi, mikä varmistaa yksityisyytesi ja nimettömyys.

Huomautus: Emme suvaitse tekijänoikeuksien alaisen sisällön suoratoistoa ilmaiseksi. Se on lain kiellettyä, eikä käyttäjän saa harjoittaa sitä. Suosittelen käyttäjille streaming vain ilmaista sisältöä, joka on saatavilla julkisesti. VPN-verkkoa tulisi käyttää vain yksityisyyden suojaamiseen. 

Paras VPN FireStickille

Siellä on yli sata VPN-palveluntarjoajaa. Viimeistelläksesi tämän luettelon parhaista VPN-tiedostoista FireStickille, olemme huolellisesti kirjaimellisesti käyttäneet ja testanneet kymmeniä niistä. Myöhemmin tästä oppaasta löydät osan, jossa olemme kuvanneet menetelmän, jota olemme käyttäneet kaikkien testaamiseen.

Viikkojen testauksen jälkeen päätimme, että seuraavat ovat FireStickin parhaat VPN: t:

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. NordVPN
 4. Surfshark
 5. CyberGhost

On myös muita VPN-verkkoja, jotka tulivat lähelle, mutta ne eivät olleet yhtä hyviä kuin ne, jotka olen luetellut täällä. En halunnut tehdä tästä luettelosta liian suurta, koska se olisi vain tehnyt asioista hämmentävämpiä.

Ja kaikista VPN: ista, joista puhumme tässä oppaassa, ExpressVPN erottuu selvästi kaikilla rintamilla, mukaan lukien nopeus, turvallisuus, online-nimettömyys, yksityisyys ja rajoittamaton maantieteellisesti estetty sisältö..

ExpressVPN: stä löydät lisätietoja jokaisesta tämän luettelon VPN: stä sekä asennusohjeet.

1. ExpressVPN: Koko paras VPN FireStickille

paras tulpukan vpn

Ison-Britannian Neitsytsaaret sijaitseva ExpressVPN on FireStickin kaikenkattava VPN ja selvästi kilpailun ykkönen. Se on jatkuvasti esiintynyt nopeimpana VPN: nä useissa arvosteluissa ja testimme ovat samat. Yli 3000 palvelinta yli 90 maassa ja yli 160 sijaintipaikassa ExpressVPN tarjoaa sinulle runsaasti yhteysvaihtoehtoja.

256-bittinen AES-salaus, jaettu tunnelointi, tappikytkin, DNS / IPv6-vuotosuojaus, tiukka kirjautumattomuuskäytäntö ja monet muut suojausominaisuudet tekevät ExpressVPN: stä uskomattoman vahvan ja turvallisen VPN-palvelun FireStickille. Koska se sijaitsee BVI: ssä, joka kuuluu 14 silmän maaryhmän lainkäyttövaltaan, on turvallista olettaa, ettei sillä ole ulkoisia paineita paljastaa käyttäjien tietoja.

ExpressVPN: n avulla voit yhdistää jopa 5 laitetta samanaikaisesti yhdelle tilille. Se tukee myös reitittimen tason määrityksiä, jolloin voit yhdistää ja suojata niin monta laitetta kuin haluat Wi-Fi-verkkoon. Tämä FireStick-VPN varmistaa, että sinulla on huoleton, rajoittamaton viihdekokemus. ExpressVPN on yksinkertaisesti paras VPN FireStick-rahalle, jota voi ostaa.

Lukijan tarjous: Voit saada 3 kuukauden ilmaiseksi ExpressVPN: ssä yhden vuoden suunnitelmalla, joka tarjoaa 49% alennuksen kuukausittaiseen suunnitelmaan verrattuna. Sen mukana tulee 30 päivän rahat takaisin takuu. Jos et ole tyytyväinen esitykseen, voit pyytää täyden hyvityksen.

Hanki ExpressVPN

Kuinka asentaa ja käyttää ExpressVPN FireStick / Fire TV: ssä

ExpressVPN: n asentaminen ja määrittäminen FireStick tai Fire TV: hen on erittäin helppoa ja vie tuskin minuutin. Seuraa alla olevia vaiheittaisia ​​ohjeita:

# 1: Napsauta tätä saadaksesi ExpressVPN-tilauksen

# 2: Käynnistä FireStick-laite ja valitse Hae vaihtoehto (linssikuvake) aloitusnäytön vasemmassa yläkulmassa.

# 3: Etsi ExpressVPN ja napsauta sitä, kun se näkyy hakutuloksissa

paras tulpukan vpn

# 4: Napsauta ExpressVPN-kuvaketta seuraavassa näytössä

paras tulipalo vpn

# 5: Napsauta ladata tai Saada nappi

paras vpn palo-tv-tikulle

# 6: Avaa sovellus ja napsauta Kirjaudu sisään kirjoittaessasi sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, jotka loit ExpressVPN-rekisteröinnin aikana.paras tulpukan vpn

# 7: Kun sinua pyydetään 'Ohje parantamaan ExpressVPN: tä', napsauta OK, jos haluat jakaa raportteja tai napsauttaa muuten Ei kiitos

paras ilmainen vpn tulisijalle

# 8: Napsauta kunnossa kun näet Aseta VPN-kehoteparas tulpukan vpn

# 9: Napsauta kunnossa uudelleen, kun yhteyspyyntö -kehote tulee näkyviin

tulipalo vpn

# 10: Olet kaikki valmis. ExpressVPN valitsee sinulle älykkään sijainnin automaattisesti. Napsauta kytkentäpainiketta muodostaaksesi yhteyden VPN: ään heti.

Voit muodostaa yhteyden toiseen palvelimeen napsauttamalla sen sijaan Älykäs sijainti -painiketta

ilmainen tulipalo vpn

# 11: Napsauta Kaikki sijainnit -välilehteä ja valitse alue. Jos haluat esimerkiksi muodostaa yhteyden johonkin Yhdysvaltojen tai muun Pohjois-Amerikan ja Etelä-Amerikan maiden palvelimista, napsauta Amerikka

paras tulpukan vpn

# 12: Napsauta maata, niin muodostat yhteyden ExpressVPN: n parhaiten valitsemaan palvelimeen kyseiselle maalle. Napsauta -painiketta, jos haluat tutustua useampaan palvelimeen missä tahansa maassa ’>’ oikeassa reunassa

paras tulipalo vpn

# 13. Siinä kaikki. Yhteytesi pysyy nyt turvassa nopeimmalla ja parhaalla FireStick-VPN: llä.

Video-opas ExpessVPN: n asentamiseen FireStickiin

Napsauta TÄSTÄ saadaksesi ExpressVPN FireStickille

2. IPVanish

paras tulpukan vpn

Jos haluat vaihtoehdon ExpressVPN: lle, sinun pitäisi mennä IPVanishille, joka tuli testissämme toiseksi. Planeedilla nopeimmaksi VPN: ksi planeetalla, se ei juurikaan häiriöitä omaa vaatimustaan. Se todellakin tarjoaa nopeimpia VPN-palvelimia, mutta ExpressVPN ottaa kruunun, kun kyse on alan nopeimmasta VPN-palvelimesta..

IPVanish VPN: llä on lähes 1200 palvelinta yli 60 maassa, mikä on noin kolmannes ExpressVPN: n tarjoamista. Yli 256-bittisellä AES-salauksella, OpenVPN, IKEv2, IPVanish tarjoaa vankan yhteyden suojauksen. Emoyhtiö StackPath kuuluu kuitenkin Yhdysvaltojen lainkäyttövaltaan, ja se tekee minusta hiukan levoton..

IPVanish antaa sinun yhdistää jopa 10 laitetta samanaikaisesti yhdelle tilille. Samoin kuin ExpressVPN, se mahdollistaa myös reitittimen tason kokoonpanon, mikä tekee kaikista Wi-Fi-yhteyksistä turvallisia.

Lukijan tarjous: Voit saada lisäksi 20%: n alennuksen IPVanish-kuponkikoodilla SAVE20NOW jota voidaan käyttää kassan aikana. Sen mukana tulee 7 päivän rahat takaisin takuu. Jos et ole tyytyväinen esitykseen, voit pyytää täyden hyvityksen.

Hanki IPVanish

Kuinka asentaa IPVanish FireStick / Fire TV: hen

Jos aiot käyttää IPVanishia, voit asentaa ja käyttää tätä VPN: tä seuraavasti:

# 1: Ensinnäkin hanki IPVanish-tilaus

# 2: Kun olet tilannut palvelun, käynnistä FireStick ja valitse aloitusnäytöstä Hae vaihtoehto (vasemmassa yläkulmassa)

# 3: Etsi IPVanish ja napsauta sitä hakutuloksissa

paras tulitikku vpn

# 4: Napsauta IPVanish-kuvaketta seuraavassa näytössä ja napsauta seuraavassa näytössä ladata tai Saada

paras vpn amazon firestickille

# 5: Avaa sovellus ja kirjoita rekisteröinnin aikana luomasi IPVanish-kirjautumistiedot. Klikkaus Kirjaudu sisään

amazon firestick vpn

# 6: Napsauta Kytkeä vasemmalla, yhdistääksesi IPVanishin valitsemaan oletuspalvelimeen. Voit myös valita palvelimen manuaalisesti napsauttamalla vasemmalla olevaa Maa, Kaupunki tai Palvelin

paras tulpukan vpn

3. NordVPN

nordvpnNordVPN on monipuolinen VPN, joka tarjoaa nopean ja luotettavan yhteyden. VPN noudattaa salaustekniikan alan standardeja ja varmistaa, että online-liikenteesi tunnetaan turvallisimpien palvelimien kautta. Se tarjoaa myös kaksikerroksisen suojauksen, joka reitittää yhteyden uudelleen kahden palvelimen kautta, mikä parantaa suojausta.

NordVPN: llä on helppokäyttöinen sovellus FireStick- ja Fire TV -laitteille. Voit muodostaa yhteyden suojattuihin palvelimiin yhdellä napsautuksella. Jos aiot käyttää NordVPN: ää useissa laitteissa, voit käyttää sitä enintään 6 laitteessa.

Haluatpa poistaa Netflix-eston tai haluat vain pysyä nimettömänä suoratoiston aikana, NordVPN voi olla sinulle sopiva vaihtoehto.

NordVPN ei ole niin nopea kuin ExpressVPN, mutta kaikki huomioon ottaen se ansaitsee paikan tässä FireStick-parhaiden VPN-luettelossa.

Kuinka asentaa NordVPN FireStick / Fire TV: hen

Noudata alla olevia vaiheita:

# 1: Napsauta tätä saadaksesi NordVPN-tilauksen, jos et ole jo tehnyt sitä

# 2: Siirry FireStick-aloitusnäytön yläreunaan ja valitse Hae vaihtoehto vasemmassa yläkulmassa

# 3: Etsi NordVPN ja napsauta sitä hakutuloksissa

paras tulpukan vpn

# 4: Napsauta seuraavassa ikkunassa NordVPN

etsi nordvpn tulipisteestä

# 6: Napsauta Saada tai ladata seuraavalla näytöllä

Lataa nordvpn-sovellus tulitikulle

# 7: Avaa NordVPN, kun se on asennettu, ja kirjaudu sisään käyttöoikeustiedoillasi

kuinka asentaa nordvpn amazon firestickiin

# 8: Napsauta Yhdistä nyt aloittaaksesi

vpn tulisijalle

4. Surfshark

vpn tulisijalleSurfshark on toinen nimi VPN-maailmassa, johon voit luottaa turvallisen ja turvallisen verkkokokemuksen saamiseksi. Sotilaallisen AES 256 -salauksen avulla voit aina olla varma, että suoratoistotoiminnot ovat suojattu FireStickissä.

Kill Switch, tiukka kirjautumattomuuskäytäntö, vuodonsuojaus, yksityinen DNS, naamiointitila ja MultiHop-ominaisuudet tekevät Surfsharkista yhden parhaista FireStick-VPN-verkoista..

Surfshark on myös kohtuullisen nopea. Monet sen palvelimet mahdollistavat sujuvan ja puskurittoman suoratoiston. Ja jos etsit rajatonta suoratoistokokemusta ilman georajoituksia, Surfshark voi olla myös varsin kätevä tällä osastolla.

FireStickin lisäksi voit käyttää Surfsharkia monissa muissa laitteissa, kuten tietokoneissa, matkapuhelimissa ja muissa. Todennäköisesti parasta Surfsharkissa on se, että voit käyttää sitä rajoittamattomissa laitteissa samanaikaisesti.

Kuinka asentaa Surfshark FireStickiin

Asenna ja muodosta yhteys Surfsharkiin FireStickissä seuraavasti:

# 1: Napsauta tätä saadaksesi Surfshark-tilauksen

# 2: Valitse Hae vaihtoehto FireStick-aloitusnäytössä (vasen yläkulma)

Kirjoita Surfshark ja kun näet sen hakuehdotuksissa, napsauta sitä

surfshark firestick vpn

# 3: Napsauta Surfshark-kuvaketta seuraavassa ikkunassa

parhaat tulipalon vpns-tiedostot

# 4: Napsauta Lataa / Get seuraavassa ikkunassa

kuinka ladata ja asentaa surfshark firestick vpn

# 5: Avaa Surfshark kun se on asennettu ja kirjaudu sisään sisäänkirjautumistiedoillasi

paras vpn amazon-tulitikulle

# 6: Napsauta Yhdistä aloittaaksesi VPN: n käytön

paras amazon fire tv stick vpn

5. CyberGhost

cyberghost vpn kodiCyberGhost tarjoaa maailmanlaajuisen suojauksen yli 5900 palvelimella ympäri maailmaa. Se ylläpitää tiukkaa kieltäytymiskäytäntöä. Merkitys, et jätä tunnistettavia jalanjälkiä, kun suoratoistot FireStickissä tai selaat Internetiä.

Tämä VPN tarjoaa miellyttävän yhteydenopeuden monien palvelimiensa välillä. Luokan parhaalla salausjärjestelmällä CyberGhost turvaa myös online-toiminnot kokonaan.

Jos haluat poistaa maantieteellisesti rajoitetun sisällön eston, CyberGhost tekee sen jopa mahdolliseksi.

CyberGhost antaa sinun kytkeä jopa 7 laitetta samanaikaisesti. Ja siinä on FireStick-käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, jonka avulla voit aloittaa heti. Näistä (ja useammista) syistä olemme valinneet CyberGhostin yhdeksi FireStickin parhaista VPN-verkoista.

Kuinka asentaa CyberGhost FireStickiin

Noudata alla olevia vaiheita:

1: Napsauta tätä saadaksesi CyberGhost-tilauksen, jos et ole jo tehnyt sitä

2: Käynnistä FireStick ja valitse Hae vaihtoehto aloitusnäytön vasemmassa yläkulmassa (valikkopalkissa)

Kirjoita CyberGhost ja napsauta sitä hakutuloksissa

cyberhost vpn-sovellus

3: Napsauta uudelleen CyberGhost seuraavalla näytöllä

Kuinka asentaa cyberghost firestick vpn

4: Napsauta nyt Lataa / Get ladata ja asentaa VPN

parhaat tulipalon vpns-tiedostot

5: Avaa CyberGhost FireStickissä. Sinun pitäisi nähdä seuraava näyttö koodilla

Mene cgvpn.info/link tietokoneessa tai mobiiliselaimessa. Kirjaudu sisään CyberGhost-tilitietosi kanssa ja kirjoita koodi

perustaa cyberhost firestickiin

6: Napsauta Kytkeä aloittaaksesi

kytke vpn tulitikkuun

Kuinka valitsimme parhaan VPN: n FireStickille ja miksi valitsin ExpressVPN: n muihin VPN: iin nähden?

Kun aloin kirjoittaa tämän oppaan, minulla oli ajatus pyöristää useita VPN-osoitteita täällä. Ymmärsin nopeasti, että 10 VPN: n asettaminen tähän luetteloon aiheuttaa vain enemmän sekaannusta ja oletko arvata kumpi ostaa. Jotta asiat olisivat sinulle helpompaa, päätin puhua mieluummin tämän opetusohjelman viidestä suurimmasta VPN: stä.

Kesti jonkin aikaa valita paras erästä. Testasin useita VPN: itä useita kertoja ennen kuin pääsin johtopäätökseen. Tässä on joitain tärkeimmistä tekijöistä, joita harkitsin ennen tuomion tekemistä.

# 1: Yhteyden nopeus

Yhteyden nopeus on yksi tärkeimmistä tekijöistä, kun ostat FireStick VPN -sovellusta. Tässä on Netflixin suosittelema nopeus televisiolle, jota sovelletaan videoiden suoratoistoon melkein minkä tahansa lähteen kautta:

 • 3 Mb / s SD- tai 480p-videoille
 • 4-5 Mb / s HD-videoille (sekä 480p että 1080p)
 • 25 Mt / s UHD-, 4K-videoille

Muista, että VPN: n avulla nopeus häviää aina. ExpressVPN on paras valinta parhaaksi FireStick VPN -sovellukseksi, koska se tarjoaa minimaalisen nopeuden menetyksen. Tässä ovat testituloksemme, jotka suoritettiin samassa laitteessa samalla alkuperäisellä laajakaistan nopeudella ja samalla palvelimen sijainnilla:

Alkuperäinen laajakaistanopeus ilman VPN: tä (varattu: 50 Mbit / s saavutettu: 48,6 Mbit / s)

tulipalo vpn nopeustestiAlkuperäinen yhteysnopeus ilman VPN: tä

ExpressVPN: 46,3 Mbps Lataa (nopeudenpidätysaste 95,27%)

Expressvpn-nopeustesti Amazonin tulitikullaKytketty ExpressVPN: ään alkuperäisellä yhteysnopeudella 50 Mbit / s

IPVanish: 36,3 Mbps Lataa (nopeuden säilyvyys 75%)

Vpn palo-tv: lleKytketty IPVanishiin alkuperäisellä yhteysnopeudella 50 Mbit / s

NordVPN: 31.9 Mbps Lataa (nopeudenpidätyskyky 65,64%)

nordvpn tulisijassaKytketty NordVPN: ään alkuperäisellä yhteysnopeudella 50 Mbit / s

Surfshark: 28,8 Mbps Lataa (nopeuden säilyvyys 59,26%)

surfshark vpn on amazon firestickYhdistetty Surfsharkiin alkuperäisellä yhteysnopeudella 50 Mbit / s

CyberGhost: 27,8 Mbps Lataa (nopeuden säilyvyys 57,20%)

cyberghost vpn amazon-tulenkestävällä ja palo-tv: lläKytketty CyberGhostiin alkuperäisellä yhteysnopeudella 50 Mbit / s

Kuten näette, ExpressVPN tarjosi nopeimman yhteyden ja säilytti yli 95% alkuperäisestä nopeudesta. IPVanish saavutti lähinnä 75%: n nopeudenpidolla - nopeusero 20%. Vaikka IPVanish ei ole niin nopea kuin ExpressVPN, se on silti hyvällä puolella muihin alan VPN-verrattuna.

NordVPN, Surfshark ja CyberGhost osoittivat nopeuden huomattavaa laskua. Ne ovat kuitenkin edelleen parempia kuin joukko muita testattuja VPN-verkkoja.

Huomaa, että nämä testit suoritettiin nopeimmin saatavissa olevilla VPN-palvelimilla, joita tarjoajat tarjoavat. Nopeudet voivat vaihdella valitun palvelimen ja sen sijainnin mukaan. Mitä kauempana palvelin on fyysisestä sijainnistasi, sitä pienempi nopeus todennäköisesti on. Nopeus on myös riippuvainen muista muuttujista, kuten laitekohtaiset tiedot, Internet-palveluntarjoaja, reititin jne.

# 2: Salauksen vahvuus

OpenVPN AES 255-bittinen on tehokkain salausprotokolla. Se on pakollinen FireStick VPN: lle, jonka haluat ostaa. Tämä on kaikkien parhaiden VPN-palveluntarjoajien käyttämä protokolla, ja sitä pidetään alan parhaana.

# 3: Turvaominaisuudet

DNS-vuodonsuojaus, jaettu tunnelointi, tappikytkin ovat joitain tärkeimmistä turvaominaisuuksista, jotka sinun on otettava huomioon tutkiessaan parasta FireStick VPN: ää. Esimerkiksi ExpressVPN on varustettu kaikilla näillä ja monilla muilla turvaominaisuuksilla. Se on yksi syy siihen, miksi se on paras valintamme parhaaseen FireStick VPN: ään.

# 4: Ei kirjautumiskäytäntöä

Jos verkkotoimintasi ei ole jäljitettävissä, kenenkään ei myöskään pitäisi pystyä lähettämään haastetta, puuttumaan VPN-palveluntarjoajien tietueisiin ja hakemaan lokit. Vasta sitten VPN: ää pidetään täysin suojattuna. ExpressVPN ylläpitää tiukkaa nollapolkikäytäntöä. Heillä ei ole mitään dokumentoitua, joten heillä ei ole mitään paljastamista kenellekään.

Myös IPVanishilla on nollaloki-käytäntö. Koska se kuuluu Yhdysvaltojen lainkäyttövaltaan, olen kuitenkin hieman skeptinen, jos he pitävät tietosuojasi todella ehjänä.

NordVPN, Surfshark ja CyberGhost ylläpitävät myös merkkijono-lokit -käytäntöä.

# 5: asiakastuki

Hyvä FireStick VPN on se, joka ei vaadi sinun ottavan yhteyttä asiakastukeen. Tuen on kuitenkin oltava helposti saatavilla, jos tarvetta ilmenee.

ExpressVPN tarjoaa 24 × 7 -tukea live chatin ja sähköpostin kautta. Toisaalta IPVanish tarjoaa 24 × 7 -tukea sähköpostitse.

IPVanish-käyttäjiltä löytyy joitain raportteja siitä, että heidän asiakastuensa on vähän vaikea saada selville ja että ne eivät ehkä ole niin reagoivia kuin haluat..

NordVPN tarjoaa chat-tukea myös, vaikka se on parhaillaan beta-testausvaiheessa.

Surfsharkilla on aktiivinen ja reagoiva chat-tuki saatavana ympäri vuorokauden.

CyberGhost ei tällä hetkellä tarjoa chat-tukea. Voit ottaa heihin yhteyttä sähköpostitse. Ne vastaavat yleensä 24 - 48 tunnin sisällä.

# 6: Käyttäjäystävällinen sovellus

Kun etsit parasta VPN: ää FireStickille, siitä tulee automaattisesti yksi tärkeimmistä huomioitavista näkökohdista. Amazon FireStick on kauko-ohjattava laite, joten VPN-sovelluksen on oltava kauko-ystävällinen.

ExpressVPN tarjoaa sataprosenttisen yhteensopivuuden FireStick-kaukosäätimen kanssa. ExpressVPN: n yleinen asettelu on myös uskomattoman käyttäjäystävällinen. Se on siisti ja siinä on valkoinen teema.

Toisaalta IPVanish näyttää täyttyneen paljon pääruudulta ja siten se näyttää hiukan sotkeutuneelta. Siitä huolimatta se toimii ilman virheitä FireStick / Fire TV -laitteissa.

NordVPN: llä, Surfsharkilla ja CyberGhostilla on myös etäyhteensopivia sovelluksia FireStickille.

# 7: Toimivalta

ExpressVPN: n pääkonttori sijaitsee Brittiläisissä Neitsytsaaret (BVI), pienessä saariryhmässä, jolla on itsenäinen oikeuslaitos. BVI ei kuulu minkään tiedusteluliiton piiriin, mukaan lukien 5-silmä-, 9-silmä- tai 14-silmäinen, sillä ei ole mitään tietojen säilyttämistä koskevia lakeja, eikä sitä ole pakko tuottaa asiakasrekisteritään mihinkään maahan. ExpressVPN: llä on kaikki syyt ja valtuudet antaa sinulle täydellinen yksityisyys.

Näin ei kuitenkaan ole IPVanish-tapauksessa. Kuten olen aiemmin sanonut, sen emoyhtiö StackPath on Yhdysvalloissa toimiva ja kuuluu siten Yhdysvaltojen lainkäyttövaltaan. Ja Yhdysvaltain yritysten on noudatettava pakollisia tietojen säilyttämistä koskevia lakeja. Tämä on selvästi ristiriidassa VPN: n nollapolkikäytäntöjen kanssa. Se on enemmän syy, miksi pidän IPVanishia vaihtoehtoisena VPN: nä.

NordVPN, Surfshark ja CyberGhost sijaitsevat myös kaikkien tärkeimpien valvontajärjestöjen lainkäyttövallan ulkopuolella..

# 8: Rahat takaisin -takuu

Rahat takaisin -takuu on yleinen VPN-palveluntarjoajien keskuudessa, ja yksi tärkeimmistä tekijöistä, joita käyttäjät pitävät VPN: ää etsiessään. Se on kuin koeaika, jonka avulla voit testata VPN: ää ja selvittää, onko se hyvä sinulle.

ExpressVPN tarjoaa 30 päivän täyden rahat takaisin -takuun. Jos muutat mieltäsi ja päätät olla jatkamatta ExpressVPN: n käyttöä (johon en näe syytä), voit peruuttaa tilauksen ja pyytää täyden hyvityksen.

IPVanish tarjoaa vain 7 päivän rahan palautustakuun. Tunnen henkilökohtaisesti, että viikko on jonkin verran vähemmän aikaa palvelun kokeiluun, mutta sen pitäisi silti antaa sinulle riittävä käsitys nopeudesta, suorituskyvystä, johdonmukaisuudesta ja liitettävyydestä.

NordVPN tarjoaa myös 30 päivän ehdoton rahat takaisin -takuu. Saat riittävästi aikaa päättää jatkaa vai peruuttaa.

Surfsharkillä on myös 30 päivän täyden hyvityksen politiikka, jos päätät olla jatkamatta

CyberGhost antaa sinulle 45 päivän täyden hyvitysajan; pidempi kuin mikään muu tämän luettelon VPN

Ilmainen VPN FireStickille

Saan jatkuvasti kyselyitä, kuten mikä on paras ilmainen VPN FireStickille. No, rakkaat ystäväni, sanoisin, että VPN-palveluita harkittaessa ei ole yhdistelmää ilmaiseksi ja parhaaksi. Jos etsit parasta VPN: ää, et voi saada sitä ilmaiseksi. Olen samaa mieltä siitä, että joillakin käyttäjillä ei ole varaa maksettuihin VPN: iin, mutta en myöskään aio käyttää ilmaista VPN: tä. Ilmaisen VPN: n käyttö on yhtä hyvä kuin ei ollenkaan.

Ilmainen VPN FireStickille voi tuoda enemmän haittaa kuin hyötyä. Voit lukea tästä, miksi ilmaisia ​​VPN-verkkoja tulisi välttää.

Amazonin alueen muuttaminen FireStickille

Voit määrittää VPN Fire TV Stick -muistikortilla yllä kuvatuilla menetelmillä. Se riittää huolehtimaan yksityisyydestäsi. Muutama käyttäjä haluaa kuitenkin toteuttaa lisätoimenpiteitä. Tässä tapauksessa voit myös muuttaa Fire Stick -alueesi alueen ilman todellista osoitettasi.

FireStick-alueen muuttaminen on melko yksinkertaista. Avaa Amazon tietokoneesi selaimessa ja seuraa näitä vaiheita:

# 1. Napsauta "Tilauksesi" -välilehteä ja avaa sitten "Hallitse sisältöäsi ja laitteitasi" (kuvan alla)

hallita sisältöä ja laitteita Amazonissa

# 2. Napsauta Asetukset-välilehteä.

# 3. Siirry Maa-asetuksiin ja napsauta Muuta

vaihda maata Amazonissa

# 3. Kirjoita osoite, jonka haluat lisätä. Voit löytää minkä tahansa satunnaisen osoitteen nopealla verkkohaulla

# 4. Valitse Päivitä

muuta osoitetta amazon fire stick

Johtopäätös parhaasta FireStick-VPN: stä

FireStick on upea suoratoistolaite. Se on muuttanut tapaa, jolla katsomme televisiota. Vaikka sinulla ei ole älytelevisiota, kytke tämä laite vain HDMI-porttiin ja muunna televisio yhdeksi. Nyt kaikki mitä tarvitset on VPN parantaaksesi viihdekokemustasi. FireStick VPN -sovelluksella voit nopeasti selviytyä esimerkiksi georajoituksista ja Internet-palveluntarjoajien kuristamisesta, joka taipumus laimentaa hauskaa.

VPN: n käyttö FireStickissä on erittäin hyödyllistä, ja VPN-suojauksella ExpressVPN-muodossa kaikki ongelmasi ratkaistaan. Riippumatta siitä, missä olet, tämä VPN antaa sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen ilman kaikkia ongelmia. Ne tarjoavat myös 30 päivän rahat takaisin -takuun, joten jos luulet ExpressVPN: n olevan riittävän hyvä (mikä on erittäin epätodennäköistä!), Voit pyytää täyden hyvityksen. Joten FireStick ExpressVPN: n avulla voit vain rentoutua ja rentoutua.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me