Kuinka valita paras VPN tarpeitasi varten

>

VPN-käyttäjien määrä kasvaa päivä päivältä. Koska yhä useammat ihmiset käyttävät Internetiä päivittäisiin tarpeisiinsa ja liikkeessä on niin paljon henkilökohtaista ja arkaluontoista tietoa, ihmiset ovat ottaneet VPN-suojauksen. Vaikka VPN: n käyttö on ilmeisen tärkeää nykymaailmassa, on tärkeää tehdä oikea päätös VPN: n valinnassa. Useiden VPN-käyttäjien lukumäärän kasvu on johtanut vastaavaan nousuun VPN-palveluiden määrässä. Olet pohjimmiltaan hemmoteltu valinnanvaraa nyt. On elintärkeää, että valitset oikean VPN: n tarpeitasi varten, mutta valinnasta on tulossa vaikeaa. Autamme sinua päätöksessä.

Miksi VPN: t ovat niin suosittuja

kuinka valita paras vpn

# 1. Ne tarjoavat online-yksityisyyttä

VPN-verkkoja on ollut olemassa jo noin kaksi vuosikymmentä, mutta ne ovat saaneet maailmanlaajuisen suosion vain päivittäisten käyttäjien keskuudessa viime vuosina. Tämä ei ole vähäisessäkään osassa johtuen NSA: n ja GHCQ: n kaltaisten valtion virastojen pyrkimyksistä vakoilla aktiivisesti kansalaisiaan. Kun Edward Snowden julkisti NSA: n Prism-ohjelman, kaikki saivat kovan todellisuuden tarkistuksen. Tämän jälkeen ihmiset parvesivat VPN-palveluntarjoajia piilottamaan verkkotoimintansa ja palauttaakseen online-yksityisyytensä. eli jos heillä olisi koskaan ollut sitä ensinnäkin.

# 2. Apua online-suoratoistossa

Suoratoistopalvelut ovat aina maantieteellisesti rajoitettuja, mutta hyvä suoratoisto-VPN voi auttaa sinua estämään nämä palvelut missä tahansa. Internet-käyttäjien määrän kasvaessa streaming-palvelut, kuten Netflix, ja laitteet, kuten Kodi, ovat suositumpia kuin koskaan. VPN-verkkojen avulla voit poistaa Netflixin ja kaikkien muiden suoratoistopalvelujen eston ja piilottaa myös aktiviteetin. Tämä on erityisen tärkeää Kodi-käyttäjille, jotka käyttävät ilmaisia ​​suoratoistolinkkejä melko usein.

# 3. Auta ohittamaan sensuuri

Internet on jostakin syystä rajoitettu ympäri maailmaa. Pieni esimerkki on koulu ja työpaikka, joka estää pääsyn viihdesivustoille ja -palveluihin. Suurempi esimerkki ovat maat, kuten Iran, Saudi-Arabia, Arabiemiirikunnat, Kiina jne. Estämällä valtavia Internet-osia, kuten Wikipedia, uutissivustot, sosiaalinen media jne. VPN: ien avulla voit ylittää nämä suodattimet ja selata verkkoa vapaasti. Jopa monet näistä maista ovat kieltäneet VPN-verkkojen käytön.

Analysoi VPN-tarpeesi

Pitäisikö minun käyttää vpn: tä

Ennen kuin aloitat tietyn VPN: n kaventamisen, on viisasta analysoida VPN-tarpeesi. Selvitä, miksi tarvitset VPN: ää, ja se auttaa sinua tekemään paremman päätöksen. Syitä on monia, mutta mikä on sinun? Ja onko edes riittävä syy tilata VPN? Ota selvää alla.

# 1. Matkusteletko paljon?

VPN: t ovat tärkeitä ulkomaalaisille ja usein matkustaville. Niiden avulla voit muodostaa yhteyden julkisiin verkkoihin ja käyttää yritystietoja turvallisesti. Sinä ja tietosi ovat aina turvassa VPN: n kanssa, kun matkustat. Lisäksi ne auttavat sinua poistamaan maantieteelliset rajoitukset ja sensuurin. Se riippuu myös siitä, missä matkustat, koska monet maat kuten Yhdistyneet arabiemiirikunnat ovat myös tehneet VPN: n käytön laittomaksi. Mutta on myyjiä, jotka voivat auttaa sinua myös näissä maissa, joten pidä tämä mielessä.

# 2. Onko maantieteellisesti rajoitettujen palvelujen vapauttaminen ainoa vaatimus?

Jos näin on, voit tehdä sen ilman VPN: tä. Jos kyse on vain koulu- / työpaikkaongelmasta, VPN-verkkoon ei ole mitään tarvetta investoida. Odota vain palata kotiin! Jos sisältöä ei ole saatavilla alueellasi, voit käyttää sen sijaan SmartDNS-palveluita, koska ne auttavat poistamaan lukituksen ja ovat nopeampia. Mutta jos haluat yksityisyyttä ja nimettömyyttä, jota vaaditaan Kodi-käyttäjiltä, ​​sinun kannattaa hankkia VPN.

# 3. Asutko jossain tiukat rajoitukset?

Jos näin on, käytät todennäköisesti VPN: ää juuri nyt. Mutta kysymys on, mikä on sinulle paras. Tarvitset VPN: n, jolla on vahva salaus, ja sellaisilla ominaisuuksilla kuin kill-switch, ja joka voi kiertää tekniikoita, kuten syvän paketin tarkistuksen, mikä voi joskus antaa tosiasian, että käytät VPN: ää. Kiinan kaltaiset maat käyttävät tätä taktiikkaa.

# 4. Sisältääkö työsi tutkimuksen herkissä asioissa olevista arkaluonteisista aiheista?

Jos tämä on totta sinulle, tarvitset ehdottomasti vahvan VPN: n. Vaikka hallituksen suodattaminen on ilmeisesti ongelma, arkaluontoisten aiheiden parissa työskenteleminen voi herättää hallituksilta ja kansalaisjärjestöiltä ei-toivottuja ja vaarallisia kiinnostuksia. Jos jatkat yritystäsi ilman suojaa, vaarana ei ole vain yksityisyytesi.

# 5. Onko maassasi tiukat tietojen säilyttämistä koskevat lait?

Monissa maissa on tiukat tietojen säilyttämistä koskevat lait. Internet-palveluntarjoajaasi vaaditaan ylläpitämään yksityiskohtaisia ​​käyttö- ja toimintalokkeja lailla, joka voi sitten pyytää heitä myös luovuttamaan sen. Kukaan ei halua koko verkkohistoriaansa muiden käsiin, ja maiden, jotka tekevät tämän, lukumäärä kasvaa. He jopa jakavat tämän tiedon keskenään, jos he ovat osa yhteistyötä, kuten Five Eyes ja TPP. Joten tutustu maasi tietojen säilyttämistä koskeviin lakeihin.

Nämä eivät ole ainoita syitä, miksi tarvitset VPN: tä. Verkkouhkien vuoksi VPN ei ole enää valinta, se on välttämättömyys. Tässä on 10 syytä, miksi sinun on käytettävä VPN: ää koko ajan.

Kuinka valita paras VPN-palvelu

Kun olet analysoinut VPN-tarpeesi, olet paremmassa asemassa määrittämään, tarvitsetko VPN-verkkoa, vaikka suositellaan sitä käyttämään. Et voi kuitenkaan vain alkaa käyttää ensimmäistä VPN: tä, jonka nimen näet. On joitain asioita, jotka sinun on tarkistettava ennen kuin tilaat VPN: n.

kuinka valita paras vpn

# 1. Salaus ja protokollat

VPN-salaukset salaavat yhteytesi, mutta salauksen vahvuus määrää, ovatko tietosi ja toimintasi todella turvassa. Tällä hetkellä turvallisin protokolla on OpenVPN, ja suurin osa parhaista VPN-verkoista tukee sitä. Jos VPN tarjoaa vain PPTP-tukea, siirry sitten toiselle toimittajalle. PPTP on nopea, mutta vähiten turvallinen.

# 2. Lokitiedot

VPN-verkot piilottavat verkkotoimintasi ja tietosi kaikilta. Mutta VPN itse näkee kaiken mitä teet. Jos VPN tallentaa kaikki nämä tiedot ja jakaa ne sitten kolmansien osapuolten kanssa, olit käyttänyt tilaajarahaa turhaan. Ilmaiset VPN: t tekevät tämän usein varojen tuottamiseksi, ja VPN: t, jotka sijaitsevat paikoista, joissa on tiukat tietojen säilyttämistä koskevat lait, on usein pakko tehdä niin. Joten tarkista aina VPN: n tietosuojakäytäntö ennen tilaamista. Varmista, että se seuraa a ei-lokit -käytäntö ja perustuu edullisesti yksityisyyttä kunnioittavaan sijaintiin.

# 3. Nopeus

Koska VPN-verkot salaavat kaiken liikenteen, ne hidastavat Internet-selauksen nopeutta jossain määrin. Mutta kuinka suuri nopeuden alennus riippuu myyjästä. Parhaat VPN: t varmistavat, että tämä vähennys on minimaalinen, ja joskus VPN: t voivat myös parantaa lataus- ja lähetysnopeutta.

# 4. Globaali kattavuus

Mitä enemmän palvelimia VPN-nimellä on, sitä enemmän yhteysvaihtoehtoja sinulla on. Tämä estää palvelimen ruuhkia, mikä tarkoittaa, että yhteyden katkeaminen on todennäköisempi. Tämä auttaa myös parantamaan yhteyden nopeutta, varsinkin jos olet yhteydessä palvelimeen lähellä maantieteellistä sijaintiasi.

# 5. Platformien välinen tuki

Menevät ovat päivät, jolloin ihmiset käyttivät Internetiä vain tietokoneiden tai kannettavien tietokoneiden kautta. Nykyään ihmiset käyttävät älypuhelimia, tablet-laitteita, älytelevisioita, Fire Stick -laitetta, Kodia, pelikonsolia jne. Internet-yhteyden muodostamiseen. Jos laitteesi on vuorovaikutuksessa Internetin kanssa, se tarvitsee VPN-suojauksen. Joten on tärkeää, että VPN tukee mahdollisimman monta laitetta ja käyttöjärjestelmää ja sallii samanaikaiset yhteydet.

# 6. Kustannus

Aina kun maksat palvelusta, haluat varmistaa, että saat rahasi arvoisen takaisin. Ilmaiset VPN-verkot eivät veloita rahaa, mutta henkilöllisyytesi, tietosi ja aktiivisuutesi eivät ole koskaan turvassa heidän kanssaan, ja niiden kanssa on kaistanleveyttä ja palvelinrajoituksia. Tästä syystä sinun tulisi välttää ilmaisia ​​VPN-osoitteita.

Mutta se ei tarkoita, että kaikki maksetut VPN: t ovat hyviä. Etsi VPN, joka tarjoaa sinulle kaiken mitä haluat, mutta joka ei tee valtavaa reikää lompakossasi. Monet VPN: t tarjoavat rahat takaisin -takuun 7 päivästä noin 30 päivään. On parasta valita nämä VPN: t ja testata palvelu täysin tämän ajan kuluessa. Jos et ole tyytyväinen, voit pyytää täyden hyvityksen.

# 7. Asiakaspalvelu

Joskus voit lyödä jänniä VPN-asetusta määritettäessä tai sitä käytettäessä. Tämän todennäköisyys on melko suuri, jos olet ensimmäistä kertaa käyttäjä, etkä ole perehtynyt kenttään hyvin. Ystävällinen ja kykevä asiakastuki, joka tarjoaa ympäri vuorokauden tukea, on näissä tapauksissa suuri lisä. Parasta on VPN, joka tarjoaa paitsi sähköpostin ja lippujen tuen myös live chat -tuen. Jos VPN tarjoaa palvelun asettamisen etäyhteyden kautta, niin ei ole mitään sellaista.

Mitä VPN: ää tulisi käyttää?

mikä on paras vpn

Nyt kun tiedät VPN: ien roolin ja kuinka sinun pitäisi valita yksi itsellesi, tässä on taulukko viidestä VPN: stä, jotka ovat mielestäni alan parhaita johtuen niiden räjähdysmäisestä nopeudesta, armeijan luokan salauksesta, palvelimien sijainnista ja vastinetta rahalle. Jos tarvitset lisätietoja näistä VPN-verkoista, tutustu parhaimpiin Kodi VPN- ja FireStick VPN -oppaisiin..

Ostajan Vihje - Jos sinulla ei ole budjettiongelmia, osta aina vuotuinen suunnitelma, joka on melkein puolet hinnasta verrattuna kuukausittaiseen suunnitelmaan. Koska suurin osa VPN-palveluntarjoajista suojaa käyttäjiään rahojen palautuksella, voit aina pyytää palautusta, jos palvelu ei vastaa odotuksiasi.

Jätetty: VPN

Hae tältä verkkosivustolta

Parhaat VPN: t

Kuinka valita paras VPN tarpeitasi vartenexpressvpn-sivupalkkiKuinka valita paras VPN tarpeitasi vartenKuinka valita paras VPN tarpeitasi vartenKuinka valita paras VPN tarpeitasi vartenKuinka valita paras VPN tarpeitasi vartenKuinka valita paras VPN tarpeitasi varten30 päivän rahat takaisin -takuuKatso ExpressVPNLue arvostelu
ipvanish sivupalkkiKuinka valita paras VPN tarpeitasi vartenKuinka valita paras VPN tarpeitasi vartenKuinka valita paras VPN tarpeitasi vartenKuinka valita paras VPN tarpeitasi vartenKuinka valita paras VPN tarpeitasi varten7 päivän rahat takaisin -takuuKatso IPVanishLue-arvostelu
nordvpn-sivupalkkiKuinka valita paras VPN tarpeitasi vartenKuinka valita paras VPN tarpeitasi vartenKuinka valita paras VPN tarpeitasi vartenKuinka valita paras VPN tarpeitasi vartenKuinka valita paras VPN tarpeitasi varten7 päivän rahat takaisin -takuuVieraile NordVPN

Lähetä sisältö

 • 1 Miksi VPN: t ovat niin suosittuja
  • 1.1 # 1. Ne tarjoavat online-yksityisyyttä
  • 1.2 # 2. Apua online-suoratoistossa
  • 1.3 # 3. Auta ohittamaan sensuuri
 • 2 Analysoi VPN-tarpeesi
  • 2,1 # 1. Matkusteletko paljon?
  • 2.2 # 2. Onko maantieteellisesti rajoitettujen palvelujen vapauttaminen ainoa vaatimus?
  • 2.3 # 3. Asutko jossain tiukat rajoitukset?
  • 2.4 # 4. Sisältääkö työsi tutkimuksen herkissä asioissa olevista arkaluonteisista aiheista?
  • 2,5 # 5. Onko maassasi tiukat tietojen säilyttämistä koskevat lait?
 • 3 Kuinka valita paras VPN-palvelu
  • 3.1 # 1. Salaus ja protokollat
  • 3.2 # 2. Lokitiedot
  • 3.3 # 3. Nopeus
  • 3.4 # 4. Globaali kattavuus
  • 3.5 # 5. Platformien välinen tuki
  • 3.6 # 6. Kustannus
  • 3.7 # 7. Asiakaspalvelu
 • 4 Mitä VPN: ää tulisi käyttää?
 • 5. Päätelmät

Suosituimmat oppaat

 1. Paras VPN FireStickille
 2. Kuinka vangita FireStick
 3. Kuinka asentaa Kodi FireStickiin
 4. Parhaat Kodi-lisäosat
 5. Paras Kodi rakentaa
 6. Parhaat FireStick-sovellukset
 7. IPTV
 8. Elokuvateatteri APK
 9. Exodus Redux Addon
 10. Parhaat torrent-sivustot

Uusimmat viestit

 • 8 parasta Showbox-vaihtoehtoa (2020)
 • Kuinka vangita FireStick (helmikuu 2020)
 • Parhaat Kodi-rakennukset (päivitetty helmikuulle 2020)
 • Parhaat Kodi-lisäosat voittaa maailman [2020]
 • Kuinka asentaa oikeat Debrid-elokuvat yksinoikeudella Kodi Addon

Vastuuvapauslauseke - Tekijänoikeussisällön suoratoisto tai lataaminen on laitonta.

FireStickTricks.com ei missään nimessä suvaitse, mainosta tai rohkaise Koden, Fire Stickin tai oppaidemme laitonta käyttöä. Käyttäjät ovat vastuussa toiminnastaan. Lue koko vastuuvapauslauseke.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me