Най-добрият VPN на iPlayer на BBC за гледане на iPlayer в чужбина (2023)

>

Ако не сте жител на Обединеното кралство и обичате съдържание на BBC, вие също ще обичате тази статия. Ще ви покажа кой е най-добрият VPN на iPlayer на BBC и как можете да го използвате за достъп до BBC от всяка точка на света.

Днес има толкова много различни опции за стрийминг на филми и показва, че може да стане объркващо да се избере само един. И тъй като повечето стрийминг услуги имат абонаментна такса, така че те също могат да поставят вдлъбнатина в джоба ви. Но дори и сред всички платени поточни мрежи, има една опция, която е безплатна – или „донякъде безплатна“, за да бъдем точни.

Говорим за услугата BBC iPlayer, която не изисква абонаментни такси. Само потребителите във Великобритания и с телевизионен лиценз могат да имат достъп до тяхната услуга. Ако посетите уебсайта на iPlayer, докато не сте във Великобритания, ще бъдете посрещнати със съобщение – BBC iPlayer работи само във Великобритания. За съжаление, това се дължи на проблеми с правата ИЛИ това съдържание не е достъпно във вашето местоположение.

Но не се притеснявайте, тъй като лесно можете достъп до BBC iPlayer извън Обединеното кралство и това може да стане с помощта на VPN. Няма значение дали живеете в САЩ, Канада, Австралия, Индия, Русия, Франция или Китай. Този малък трик ще ви осигури достъп до огромната библиотека на BBC. Прочетете по-долу, за да разберете кои VPN мрежи могат да ви позволят да гледате BBC iPlayer от всяка точка на света.

най-добрият vpn за bbc iplayer

Contents

Какво е VPN? Как се отблокира BBC iPlayer извън Обединеното кралство?

VPN е инструмент, който променя вашия IP адрес. IP адресът е уникален номер, даден на всяка интернет връзка, който позволява на доставчика на интернет услуги (ISP) и другите сървъри да разберат от кое местоположение имате достъп до интернет. Ето защо, когато се опитате да се регистрирате за BBC iPlayer от страни, различни от Великобритания, техните сървъри могат да открият вашето местоположение от IP адреса. И ще блокират услугата си, ако живеете в чужбина.

Но VPN отклонява нормалната ви интернет връзка чрез сървъри в различни страни. По този начин той променя вашия IP адрес. Така че можете да сте в САЩ и да промените IP адреса си на немски адрес. Тогава вашият интернет доставчик и други сървъри ще мислят, че връзката ви идва от немски сървър.

Това означава, че когато използвате VPN и го зададете на IP адрес във Великобритания, BBC iPlayer ще работи за вас, независимо къде се намирате. Сървърите на BBC ще видят вашия IP адрес и вярват, че идва от място във Великобритания, което ви позволява да получите достъп до всичките си любими предавания.

За тези, които не са наясно, BBC iPlayer ще ви позволи да гледате няколко канала, включително –

 • BBC One
 • BBC Two
 • BBC Three
 • BBC Four
 • CBBC
 • CBeebies
 • BBC News Channel
 • Парламентът на Би Би Си
 • BBC ALBA

Най-добрите VPN мрежи на BBC iPlayer през 2023 г.

Има 100 хиляди VPN доставчици и почти всички от тях твърдят, че работят с BBC. Но истината е съвсем друга. Има само няколко VPN услуги, които всъщност деблокират поточни услуги като BBC iPlayer и Netflix.

След като отделих няколко часа за тестване, открих следните най-добри VPN за BBC iPlayer, които все още работят през 2023 г .:

1. ExpressVPN

Оценка №1 на BBC VPN от 34 прегледани VPN

най-добър bbc iplayer vpn

ExpressVPN е един от най-добрите VPN мрежи като цяло, което го прави и най-добрият избор за стрийминг предавания на BBC iPlayer на BBC.

Нека да разгледаме характеристиките му.

Сървъри

Най-добрата част за ExpressVPN е, че той има шест различни UK сървъра, така че лесно можете да получите IP адрес във Великобритания, използвайки този VPN. Повече сървъри означават и по-добра скорост, което ще ви позволи да гледате любимите си предавания без прекъсване и без да се налага да жертвате качеството на видеото. Независимо къде се намирате в света, с едно щракване можете да промените IP адреса си на местоположение във Великобритания и да получите достъп до BBC iPlayer с лекота.

Цена на абонамент

Тази VPN услуга има различни абонаментни планове въз основа на тяхната продължителност. Основният им абонаментен план за месец струва $ 12,95 и ще се таксува всеки месец. 6-месечният план струва $ 9,99 / месец, така че ще трябва да плащате общо $ 59,95 на всеки 6 месеца. Годишният план струва 8,32 долара на месец, а вие ще плащате 99,95 долара всяка година. Всеки план предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите.

  هل شبكات VPN آمنة وآمنة للاستخدام؟ (هذا يعتمد)

Въпреки това, ExpressVPN също предлага специална отстъпка по време на писането. Можете да получите 3-месечна услуга безплатно и да спестите 49% от годишния си план.

Но какво ще стане, ако не сте доволни? Това означава ли, че вашата такса за абонамент за първи месец се губи? Кратък отговор – Не. Ако не сте доволни от Express VPN, можете да поискате възстановяване на сумата през първия месец, тъй като те предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите, без зададени въпроси.

iplayer vpn 30-дневна безрискова пробна версия

Скорост и сигурност

Що се отнася до скоростта, ExpressVPN изпреварва всички свои конкуренти. Според теста за скорост, проведен от нашите експерти, тестовете за скорост на различни сървъри на различни места с ExpressVPN доведоха до средна скорост от 106 Mbps (разпределена скорост от 120 Mbps). Това са впечатляващи цифри със запазване на скоростта от 88,33% и можете лесно да предавате видеоклипове с 4k Ultra-HD качество с такава бърза връзка. Тестът за средна скорост за различните региони е:

Скорост в Северна Америка: 117 Mbps

Скорост в Европа: 107 Mbps

Скорост в Азия: 96 Mbps

По отношение на сигурността те имат военно криптиране и не записват никакви идентификационни регистрационни файлове. Това означава, че докато следят историята на сърфирането ви, те не съхраняват вашия истински IP адрес в сървърите си, което ви прави напълно анонимни.

Други функции

Единен абонаментен план с ExpressVPN ви позволява едновременно да свържете 5 устройства. Те редовно актуализират своите сървъри и мерки за сигурност, за да не бъдат блокирани от BBC. Техният екип за поддръжка на клиенти е доста интерактивен и са на разположение 24/7 чрез чат на живо.

Съвместимост

ExpressVPN работи на Android, iOS, Windows, Mac, Linux и рутери. Те дори имат разширения за браузъри Chrome и Firefox. Освен това, този VPN е съвместим и с Firestick. Те имат прост и лесен за използване интерфейс във всички платформи.

компетентност

Компанията попада под юрисдикцията на BVI (Британски Вирджински острови), която не е обект на закони за запазване на данни или правен държавен надзор.

присъда

Въпреки че са най-скъпите услуги в този списък, ExpressVPN е първата ни препоръка за BBC iPlayer VPN. Те спечелиха доверието на огромната си потребителска база и са най-надеждната мрежа на пазара. С всички тези невероятни функции ще бъдете доволни от тази VPN. Така че без никакво съмнение ExpressVPN очевидно е най-добрият VPN за BBC iPlayer.

Посетете ExpressVPN.com

Как да получите достъп до iPlayer на BBC

Това е най-лесната част, след като получите ръце на добър VPN.

1. Инсталирайте VPN на устройството си

2. Отворете VPN приложение и се свържете със сървъра на Обединеното кралство

свържете uk сървър, за да гледате BBC iplayer в чужбина

3. Посетете https://www.bbc.co.uk/iplayer и влезте с данните си за вход.

4. Това е всичко. Можете да започнете да гледате любимите си предавания.

Забележка: Ако нямате акаунт на BBC iPlayer, можете да създадете нов акаунт, като следвате връзката по-горе. Няма да ви бъде поискана кредитна карта или други данни, свързани с плащанията.

2. CyberGhost VPN

Оценка №2 от 34 тествани VPN

най-добрият vpn за bbc iplayer

CyberGhost е също невероятна VPN услуга, която можете да използвате за отблокиране на BBC iPlayer извън Обединеното кралство. Основните им характеристики са изброени по-долу.

Сървъри

Системата за мрежова връзка на CyberGhost е различна от другите VPN. За повечето VPN мрежи трябва да изберете държава, която да се свържете с техния сървър. Но в CyberGhost получавате списък на стрийминг услуги, които можете да изберете, а BBC iPlayer също е включен в този списък.

Когато изберете услугата BBC iPlayer, те автоматично ви свързват с най-добрия и бърз сървър във Великобритания, което ви позволява да предавате потоци в чужбина.

Цена на абонамент

Различните абонаментни планове за CyberGhost са:

 • 3-годишен план: $ 2,75 / месец; таксува се на 99 долара на всеки 3 години
 • 2-годишен план: 3,69 долара / месец; таксуван на $ 88,56 на всеки 2 години
 • Годишен план: $ 5,99 / месец; таксувани на $ 71,88 годишно
 • Месечен план: 12,99 долара се таксуват всеки месец

Те също предлагат 45-дневна гаранция за връщане на парите. Нещо повече – те предлагат безплатна еднодневна пробна версия, в която също не изискват информация за вашата кредитна карта.

Скорост и сигурност

Съгласно теста за скорост, направен от нашите експерти, тестовете за скорост на различни места и времена са дали средна скорост от 58 Mbps (разпределена скорост 100 Mbps). Това означава запазване на скоростта от 58% и Можете да предавате видеоклипове в 4K ултра-HD качество със скоростта, предлагана от CyberGhost. Те нямат политика за нулева регистрация като NordVPN, но те имат система от регистрационни файлове без идентификация, която поддържа вашият истински IP адрес личен и недостъпен за трети страни. Те използват 256-битово AES криптиране, за да запазят всички данни безопасни и сигурни.

Други функции

С един абонаментен акаунт за CyberGhost можете да свържете до 7 устройства наведнъж. Поддръжка за чат на живо е на разположение 24 часа в денонощието, за да ви помогне при всякакви въпроси или проблеми.

Съвместимост

CyberGhost е съвместим с устройства с Windows, Mac, Android, iOS и Linux, а също така предоставя разширения за браузъри Chrome и Firefox. Те дори имат поддръжка на Firestick, а компанията майка непрекъснато надгражда и подобрява услугите си, за да не бъде блокирана от BBC iPlayer на BBC.

  Cum se instalează și se utilizează ExpressVPN pe Firestick

компетентност

Компанията попада под юрисдикцията на законите на Румъния, което се счита за безопасно за VPN компании.

присъда

Със супер евтин план и множество полезни функции, CyberGhost е друг превъзходен VPN за BBC iPlayer и е на второ място в нашия списък.

Посетете CyberghostVPN.com

3. NordVPN

Оценка №3 от 34 тествани VPN

деблокиране на bbc iplayer с nordvpn

Третият най-добър вариант за BBC iPlayer VPN е NordVPN, който също е доста известна виртуална частна мрежа. Нека се потопим първо в неговите функции.

Сървъри

Най-забележителната характеристика на тази услуга е, че тя разполага с 30 сървъра в цяла Великобритания. Те дори имат ултра бърза телевизионна мрежа за Обединеното кралство, която е просто идеална за стрийминг услуги. Наличието на толкова голямо количество сървъри е основната причина да поставим NordVPN на второто число в този списък.

Цена на абонамент

Различните абонаментни планове за NordVPN са:

 • 3-годишен план: $ 3,49 / месец; таксуван на 125,64 долара на всеки 3 години
 • 2-годишен план: $ 4,99 / месец; таксуван на 119,76 долара на всеки 2 години
 • Годишен план: 6,99 долара / месец; таксувани на 83,88 долара годишно
 • Месечен план: $ 11.95 се таксуват всеки месец

Те също предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Скорост и сигурност

Нашите експерти тестваха за тестове за скорост на NordVPN, което дава средна скорост от 58 Mbps (разпределена скорост 100 Mbps). Това означава задържане на скорост от 58%, но тази средна цифра се изчислява от стойностите на различни места. Тъй като NordVPN има 30 сървъра в Обединеното кралство, ще постигнете по-добра скорост, когато сте свързани с IP адрес във Великобритания, който е подходящ за BBC iPlayer на BBC. Все пак ви съветваме да избирате HD 1080p качество, а не 4K UHD, когато използвате NordVPN.

От гледна точка на сигурността те имат 256-битово AES криптиране и нулева регистрация, което означава, че те не съхраняват регистрационните файлове за вашето използване в интернет или вашия IP адрес.

Други функции

Можете да свържете до 6 устройства едновременно с един абонаментен план на NordVPN. Те също имат чат на живо, който е достъпен 24/7 и са много отзивчиви. Той е един от малкото VPN, които също са функционални в Китай.

Съвместимост

NordVPN работи на всички основни платформи като Windows, Mac, Linux, Android и iOS, а също така има разширение за браузър Chrome и Firefox.

компетентност

Компанията попада под юрисдикцията на законите на Панама, която не е свързана с никакви програми за запазване или наблюдение на данни.

присъда

Ние поставяме NordVPN на номер 3 в този списък поради две основни причини – Евтината им цена и голям брой сървъри във Великобритания, които предоставят, което прави много лесен достъпът до BBC iPlayer на BBC. Ако искате отличен BBC iPlayer VPN за удобна за джоба цена, NordVPN ще бъде най-добрият избор за вас. Тази VPN услуга работи дори в Китай, страна, в която повечето VPN не функционират.

Посетете NordVPN.com

4. ЧастенVPN

Оценка №4 от 34 тествани VPN

най-добър bbc iplayer vpn

PrivateVPN може да не е толкова известен, колкото другите VPN услуги в този списък, но те са чудесна алтернатива за деблокиране на BBC iPlayer от места, различни от Великобритания.

Сървъри

Управлявана от сравнително малка компания със седалище в Швеция, PrivateVPN разполага само със 100 сървъра общо с 2 сървъра във Великобритания със седалище в Манчестър и Лондон. Въпреки че разполага с толкова малко сървъри, PrivateVPN все още предлага страхотни функции и осигурява прилична конкуренция на други услуги.

Цена на абонамент

Различните абонаментни планове за PrivateVPN са:

 • Годишен план: $ 3.82 / месец; таксуван на $ 49.68 с 1 месец безплатно (общо 13 месеца)
 • Тримесечен план: $ 4,88 / месец; таксуват се по 14,63 долара на всеки 3 месеца
 • Месечен план: 7,67 $ се таксуват всеки месец

Всички абонаментни планове имат 30-дневна гаранция за връщане на парите. PrivateVPN предлага и безплатна 24-часов пробен период без такси или данни за плащане.

Скорост и сигурност

PrivateVPN има средна скорост на изтегляне от 59 Mbps според теста за скорост, проведен от нашите експерти (отредена скорост 100 Mbps). Това означава запазване на скоростта от 59%. Действителната скорост може да се различава в зависимост от различните условия, но като цяло трябва да можете да гледате видеоклипове с 4K ултра-HD качество, ако основната ви интернет връзка е бърза.

PrivateVPN също използва 128-битово криптиране на CBC и 256-битово AES криптиране, за да предложи високо ниво на сигурност на данните. С правилата си за нулева регистрация те не записват историята на сърфирането ви и IP адреса.

Други функции

PrivateVPN позволява свързване на максимум 6 устройства с един абонаментен план. Те имат поддръжка на клиенти в чат на живо, както и поддръжка за дистанционно управление за отстраняване на определени проблеми.

Съвместимост

PrivateVPN предлага своите услуги и за Windows, Mac, Android, iOS, Linux и рутери.

компетентност

Компанията попада под юрисдикцията на законите на юрисдикцията на 14-Eyes Alliance (Швеция). Въпреки че изглежда, че страната поддържа поверителността на потребителите, като е член на 14-Eyes, не можете да бъдете сигурни.

присъда

Може да са малка компания в сравнение с други популярни VPN услуги, но със своите евтини цени и разнообразие от функции, PrivateVPN със сигурност е чудесен вариант за достъп до BBC iPlayer на BBC. Ето защо те заслужено заемат място №4 в нашия списък.

Посетете PrivateVPN.com

5. Surfshark

Оценка №5 от 34 тествани VPN

  IPVanish Review: o alternativă VPN de top!

топ bbc iplayer vpn

Surfshark също е популярна VPN услуга, което я прави чудесна опция за деблокиране на BBC iPlayer в чужбина. Ето неговите характеристики.

Сървъри

Surfshark предлага 3 основни сървъра във Великобритания, разположени в Глазгоу, Лондон и Манчестър. Те имат над 1000 сървъра, разпространени в 60+ страни по целия свят.

Цена на абонамент

 • Двугодишен план: 1,99 долара на месец, таксувани на 47,76 долара за 24 месеца (за този план трябва да се използва купон “акули”)
 • Годишен план: $ 5,99 / месец, таксувани на $ 71,88 годишно
 • Месечен план: $ 11.95 / месец, таксувани всеки месец

Всички планове имат 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Скорост и сигурност

Средната им скорост на мрежата е 60 Mbps (разпределена скорост 100 Mbps), което я прави подходяща за онлайн стрийминг на видео в HD качество. Също така забелязахме, че това не забавя скоростта на основната ви интернет връзка. Това означава, че колкото по-бърза интернет връзка имате, толкова по-бърза VPN връзка ще работи.

С 256-битово криптиране вашите данни също са защитени и политиката на нужните регистрационни файлове на Surfshark не съхранява данните за вашата интернет активност и IP адрес. За допълнителна защита Surfshark предлага мулти-хоп функция, която ще пренасочи вашия онлайн трафик през два отделни VPN сървъра, като ви осигурява допълнителен слой на поверителност. Но това ще компрометира скоростта ви в интернет, така че това е избор на сигурност срещу скорост.

Други функции

Има една област, в която Surfshark бие всички останали VPN в този списък – няма ограничение за броя устройства, които можете да свържете от един абонамент! Те имат активен чат на живо и са доста отзивчиви и по електронната поща. Дори разделът Помощ на уебсайта им има подробна информация за много проблеми, с които може да се сблъскате. Един уникален аспект на Surfshark е неговата функция CleanWeb, която блокира реклами, злонамерен софтуер и дори софтуер за проследяване.

Съвместимост

Surfshark е съвместим с Windows, Mac, iOS, Android и Linux платформи, заедно с разширенията на браузъра за Chrome и Firefox.

компетентност

Подобно на ExpressVPN, компанията попада под юрисдикцията на BVI (Британски Вирджински острови).

присъда

С благоприятен за бюджета план, някои уникални функции и силна поверителност и сигурност, Surfshark с основание заема място № 5 в нашия списък с най-добрите VPN мрежи на BBC iPlayer.

Посетете Surfshark.com

Защо тези 5 опции са най-добрият избор за VPN на BBC iPlayer?

Може да се чудите защо трябва да използвате тези 5 VPN услуги, които изискват цена за абонамент, когато има толкова много безплатни VPN мрежи. Но BBC iPlayer е толкова реномирана стрийминг услуга във Великобритания, че не само излъчва телевизионни предавания, но и стрийминг спортове, които са популярни във Великобритания, като например Висшата лига и футболната купа за ФА.

Така че е очевидно само, че такава известна стрийминг услуга ще има функции с висока сигурност. Те непрекъснато надграждат сървърите си за откриване и блокиране на VPN услуги. Повечето от средните VPN вече са блокирани от BBC, което ги прави безполезни. Ако изтеглите някое от безплатните VPN мрежи, може да бъдете разочаровани, когато откриете, че той не ви дава достъп до BBC iPlayer. Дори ако някои VPN ви позволяват да предавате предавания на iPlayer, няма гаранция кога те ще бъдат блокирани от BBC.

Единственият начин да се насладите на iPlayer предавания извън Обединеното кралство, без да се страхувате да бъдете блокирани, е да изберете VPN, които се предоставят от най-добрите компании. 5-те услуги, които изброихме в тази статия, се експлоатират от високо напреднали компании. Те предлагат висока надеждност и гарантират непрекъснат достъп до BBC iPlayer. И с всички невероятни функции, които предоставят, всички те струват цената, която трябва да платите за абонамента. В допълнение, винаги можете да анулирате услугите им и да си върнете парите благодарение на техните правила.

Как избрахме най-добрия BBC iPlayer VPN?

Избрахме ExpressVPN за най-добрия BBC iPlayer VPN въз основа на неговата бърза скорост и надеждна връзка. Той може да заобиколи и Голямата защитна стена на Китай, а потребителският й интерфейс е много лесен за разбиране. Той осигурява денонощна поддръжка на клиенти в чат на живо и осигурява разширена сигурност за приложенията.

Следователно, той се представя изключително добре на всички фронтове като скорост, сигурност, деблокираща цензура, съвместими устройства и поддръжка на клиенти.

Други VPN, които частично са работили с iPlayer

Докато тествах VPN, следните VPN услуги също работеха с BBC iPlayer, но това не беше задоволително. През повечето време BBC открива VPN и блокиране на достъпа. Ако вече използвате някой от тези VPN, може да искате първо да ги изпробвате и ако не работи, може да получите някой от първите 5 VPN, които разгледах по-горе.

 • IPVanish
 • VyprVPN
 • Windscribe
 • Щит за гореща точка
 • ProtonVPN
 • Частен достъп до Интернет (PIA)
 • TunnelBear

Безплатен VPN за BBC iPlayer

BBC iPlayer е една от най-популярните стрийминг услуги и също като Netflix, тя харчи значително за откриване и блокиране на VPN сървъри.

Забравете безплатните VPN мрежи, много платени VPN доставчици не могат да изпреварят своята система за откриване. Въпреки че има някои безплатни VPN доставчици, те просто нямат достатъчно пари или ресурси, за да продължат да добавят нови и неоткрити сървъри.

Ще трябва да имате голям късмет, за да намерите безплатен VPN със сървър, все още неоткрит от BBC iPlayer. Не съм намерил такова. И дори да го намерите, няма гаранция за това колко дълго ще остане неоткрит.

Ето защо аз лично препоръчвам един от първокласните VPN за BBC iPlayer. Ще намерите много сървъри, които стриймират тази услуга.

Окончателна присъда

Сред всички опции, които изброихме, препоръчахме ExpressVPN за най-висока надеждност и сигурност, както и впечатляващата скорост на потока по всяко време. Дори по отношение на репутацията ExpressVPN победи всички останали си конкуренти и вече натрупа масивна потребителска база. Ако обаче техните абонаментни цени са малко прекалено много за вас, тогава не се колебайте да изпробвате някоя от другите четири опции.

В заключение искаме да заявим, че ще трябва да се регистрирате за услугата BBC iPlayer, след като сте свързани с IP адрес във Великобритания. За това ще трябва да въведете и пощенски код във Великобритания. След като приключите с това, всички сте готови да предавате различни предавания и филми на iPlayer на BBC по всяко време.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me