Najboljši BBC iPlayer VPN za gledanje iPlayerja v tujini (2020)

>

Če niste prebivalec Združenega kraljestva in imate radi BBC vsebine, vam bo ta članek prav tako všeč. Pokazal vam bom, kateri je najboljši BBC iPlayer VPN, in kako ga lahko uporabite za dostop do BBC-ja od koder koli na svetu.

Danes je na voljo toliko različnih možnosti za pretakanje filmov in kaže, da lahko izberete samo enega. In ker ima večina storitev pretakanja naročnino, lahko tudi v žep položijo vdolbino. Toda tudi med vsemi plačanimi pretočnimi omrežji obstaja ena možnost, ki je brezplačna - ali "nekoliko brezplačna".

Govorimo o storitvi BBC iPlayer, ki ne zahteva naročnine. Vendar pa lahko do njihove storitve dostopajo le uporabniki v Veliki Britaniji in s TV licenco. Če obiščete spletno mesto iPlayer, medtem ko niste v Veliki Britaniji, vas sprejme sporočilo - BBC iPlayer deluje le v Veliki Britaniji. Žal je zaradi težav s pravicami ALI ta vsebina ni na voljo na vaši lokaciji.

A brez skrbi, saj lahko preprosto dostop do BBC iPlayerja zunaj Združenega kraljestva in to lahko storite tudi z uporabo VPN-ja. Ni važno, ali živite v ZDA, Kanadi, Avstraliji, Indiji, Rusiji, Franciji ali na Kitajskem. Ta majhen trik vam bo omogočil dostop do ogromne knjižnice BBC. Spodaj si preberite, s katerimi VPN-ji lahko gledate BBC iPlayer od koder koli po svetu.

najboljši vpn za bbc iplayer

Kaj je VPN? Kako deblokira BBC iPlayer izven Velike Britanije?

VPN je orodje, ki spremeni vaš IP naslov. IP naslov je edinstvena številka vsake internetne povezave, ki ponudniku internetnih storitev (ISP) in drugim strežnikom omogoča vedeti, iz katere lokacije dostopate do interneta. Zato, ko se poskušate prijaviti na BBC iPlayer iz drugih držav, razen iz Velike Britanije, lahko njihovi strežniki zaznajo vašo lokacijo iz naslova IP. In jim bodo blokirali službo, če živite v tujini.

Toda VPN preusmeri vašo običajno internetno povezavo prek strežnikov v različnih državah. S tem spremeni vaš IP naslov. Torej ste lahko v ZDA in spremenite svoj IP na nemški naslov. Nato bo vaš ponudnik internetnih storitev in drugi strežniki pomislil, da vaša povezava prihaja iz nemškega strežnika.

To pomeni, da bo BBC iPlayer, ko uporabljate VPN in ga nastavite na naslov IP v Veliki Britaniji, deloval za vas, ne glede na to, kje se nahajate. Strežniki BBC bodo videli vaš IP in verjeli, da prihaja z mesta v Veliki Britaniji, kar vam omogoča dostop do vseh vaših najljubših oddaj.

Za tiste, ki se ne zavedajo, vam bo BBC iPlayer omogočil ogled več kanalov, vključno z -

 • BBC One
 • BBC Two
 • BBC Three
 • BBC Four
 • CBBC
 • CBeebies
 • BBC News Channel
 • BBC parlament
 • BBC ALBA

Najboljši BBC iPlayer VPN-ji v letu 2020

Obstaja 100 tisoč ponudnikov VPN in skoraj vsi trdijo, da sodelujejo z BBC-jem. Toda resnica je povsem drugačna. Obstaja le nekaj storitev VPN, ki dejansko odblokirajo pretočne storitve, kot sta BBC iPlayer in Netflix.

Potem ko sem nekaj ur porabil za testiranje, sem našel naslednje najboljše VPN-je za BBC iPlayer, ki še vedno deluje v letu 2020:

1. ExpressVPN

Ocenjeno # 1 BBC VPN od 34 pregledanih VPN

najboljši bbc iplayer vpn

ExpressVPN je eden najboljših VPN-jev na splošno, zato je tudi najboljša izbira za pretočne oddaje na BBC iPlayerju.

Poglejmo njegove značilnosti.

Strežniki

Najboljši del ExpressVPN je, da ima šest različnih strežnikov v Veliki Britaniji, zato lahko preprosto uporabite IP naslov UK s pomočjo tega VPN-ja. Več strežnikov pomeni tudi boljšo hitrost, kar vam bo omogočilo gledanje svojih najljubših oddaj brez prekinitev in brez žrtvovanja kakovosti videa. Ne glede na to, kje se nahajate na svetu, lahko z enim klikom spremenite svoj IP naslov na lokacijo v Veliki Britaniji in dostopate do BBC iPlayerja z lahkoto.

Cena naročnine

Ta storitev VPN ima različne naročniške načrte glede na njihovo trajanje. Njihov osnovni naročninski načrt za en mesec stane 12,95 dolarja, zaračunani pa vam bodo vsak mesec. 6-mesečni načrt stane 9,99 USD na mesec, zato boste morali plačati skupno 59,95 USD na vsakih 6 mesecev. Letni načrt stane 8,32 USD na mesec, vsako leto pa boste plačevali 99,95 USD. Vsak načrt ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Vendar ExpressVPN ponuja tudi poseben popust v času tega pisanja. Dobite lahko 3-mesečno brezplačno storitev in prihranite 49% na letnem načrtu.

Kaj pa, če niste zadovoljni? Ali to pomeni, da se vam je naročnina za prvi mesec zapravila? Kratek odgovor - Ne. Če niste zadovoljni s Express VPN, lahko v prvem mesecu zahtevate vračilo, saj nudijo 30-dnevno garancijo za vračilo denarja, brez vprašanj.

iplayer vpn 30-dnevno brezplačno preskušanje

Hitrost in varnost

Kar zadeva hitrost, ExpressVPN prehiti vse svoje konkurente. Glede na hitrostni test, ki so ga opravili naši strokovnjaki, so teki hitrosti za različne strežnike na različnih lokacijah z ExpressVPN privedli do povprečne hitrosti 106 Mbps (dodeljena hitrost 120 Mbps). To so impresivne številke z zadrževanjem hitrosti 88,33% in z tako hitro povezavo lahko preprosto pretakate videoposnetke v 4k Ultra-HD kakovosti. Preskus povprečne hitrosti za različne regije je:

Hitrost v Severni Ameriki: 117 Mbps

Hitrost v Evropi: 107 Mbps

Hitrost v Aziji: 96 Mbps

Z vidika varnosti imajo šifriranje vojaškega razreda in ne beležijo nobenih identifikacijskih dnevnikov. To pomeni, da medtem ko spremljajo vašo zgodovino brskanja, v svoj strežnik ne hranijo vašega resničnega naslova IP, kar vas ohranja popolnoma anonimno.

Druge lastnosti

Enoten naročninski načrt s programom ExpressVPN omogoča istočasno povezovanje 5 naprav. Redno posodabljajo svoje strežnike in varnostne ukrepe, da jih BBC ne blokira. Njihova ekipa za podporo strankam je precej interaktivna in so na voljo 24/7 prek klepetanja v živo.

Kompatibilnost

ExpressVPN deluje v sistemih Android, iOS, Windows, Mac, Linux in usmerjevalniki. Imajo celo razširitve za brskalnike Chrome in Firefox. Poleg tega je ta VPN združljiv tudi s Firestick-om. Imajo preprost in enostaven vmesnik na vseh platformah.

Pristojnost

Podjetje je pod pristojnostjo BVI (Britanski Deviški otoki), za katero ne veljajo zakoni o hrambi podatkov ali pravni nadzor države.

Razsodba

Kljub najdražjim storitvam na tem seznamu je ExpressVPN naše prvo priporočilo za BBC iPlayer VPN. Zaslužili so si zaupanje svoje ogromne uporabniške baze in so najbolj zanesljivo omrežje na trgu. Z vsemi temi neverjetnimi lastnostmi boste s tem VPN zadovoljni. Brez dvoma je ExpressVPN očitno najboljši VPN za BBC iPlayer.

Obiščite ExpressVPN.com

Kako dostopati do BBC iPlayerja

To je najlažji del, ko dobite roke za dober VPN.

1. Namestite VPN na svojo napravo

2. Odprite aplikacijo VPN in se povežite s strežnikom Združenega kraljestva

povezati uk strežnik za bbc iplayer v tujini

3. Obiščite https://www.bbc.co.uk/iplayer in se prijavite s svojimi podatki za prijavo.

4. To je vse. Lahko začnete gledati svoje najljubše oddaje.

Opomba: Če nimate računa za iPlayer BBC, lahko ustvarite nov račun po zgornji povezavi. Kreditna kartica ali druge podrobnosti, povezane s plačilom, ne bodo zahtevane.

2. CyberGhost VPN

Ocenjeno # 2 od 34 testiranih VPN-jev

najboljši vpn za bbc iplayer

CyberGhost je tudi neverjetna storitev VPN, ki jo lahko uporabite za deblokiranje BBC iPlayerja izven Velike Britanije. Njihove ključne lastnosti so navedene spodaj.

Strežniki

Sistem omrežne povezave CyberGhost je drugačen od drugih VPN-jev. Za večino VPN-jev morate izbrati državo, da se povežete z njihovim strežnikom. Toda v CyberGhostu dobite seznam pretočnih storitev, ki jih lahko izberete, na tem seznamu je tudi BBC iPlayer..

Ko izberete storitev BBC iPlayer, vas samodejno povežejo z najboljšim in najhitrejšim strežnikom v Veliki Britaniji in vam omogočajo pretakanje v tujino.

Cena naročnine

Naročniški načrti za CyberGhost so:

 • 3-letni načrt: 2,75 USD / mesec; zaračunanih 99 USD na vsaka 3 leta
 • 2-letni načrt: 3,69 USD / mesec; zaračunanih 88,56 USD na vsaki 2 leti
 • Letni načrt: 5,99 USD / mesec; zaračunanih 71,88 USD letno
 • Mesečni načrt: 12,99 USD vsak mesec

Ponujajo tudi 45-dnevno garancijo vračila denarja. Še več, ta je, da ponujajo brezplačno enodnevno preizkušanje, kjer tudi ne zahtevajo podatkov o vaši kreditni kartici.

Hitrost in varnost

Glede na test hitrosti, ki so ga opravili naši strokovnjaki, so hitrostni testi na različnih lokacijah in časih dali povprečno hitrost 58 Mbps (dodeljena hitrost 100 Mbps). To pomeni zadrževanje hitrosti 58%, videoposnetke pa lahko prenašate v 4K ultra-HD kakovosti s hitrostjo, ki jo ponuja CyberGhost. Nimajo pravilnika o ničelnih dnevnikih, kot je NordVPN, vendar imajo sistem dnevnikov brez identifikacije, ki ohranja vaš resnični naslov IP zaseben in nedosegljiv tretjim osebam. Uporabljajo 256-bitno šifriranje AES, da ohranijo vse podatke varne in varne.

Druge funkcije

Z enim naročniškim računom CyberGhost lahko hkrati povežete do 7 naprav. Podpora za klepet v živo je na voljo 24/7, da vam pomaga pri kakršnih koli poizvedbah ali težavah.

Kompatibilnost

CyberGhost je združljiv z napravami Windows, Mac, Android, iOS in Linux, ponuja pa tudi razširitve za brskalnike Chrome in Firefox. Imajo celo podporo Firestick, matično podjetje pa nenehno nadgrajuje in izboljšuje svoje storitve, da jih BBC iPlayer ne blokira.

Pristojnost

Podjetje je v pristojnosti romunskih zakonov, ki veljajo za varna za VPN podjetja.

Razsodba

Z zelo poceni načrtom in množico uporabnih funkcij je CyberGhost še en odličen VPN za BBC iPlayer in na drugem mestu na drugem seznamu.

Obiščite spletno mesto CyberghostVPN.com

3. NordVPN

Ocenjeno # 3 od 34 testiranih VPN-jev

odkleni bbc iplayer z nordvpn

Tretja najboljša možnost za BBC iPlayer VPN je NordVPN, ki je tudi precej cenjeno virtualno zasebno omrežje. Naj se najprej potopimo v njegove značilnosti.

Strežniki

Najbolj izjemna značilnost te storitve je, da ima 30 strežnikov po vsej Veliki Britaniji. V Veliki Britaniji imajo celo zelo hitro TV mrežo, ki je kot nalašč za pretakanje storitev. Razpoložljivost tako velike količine strežnikov je glavni razlog, da NordVPN uvrščamo na drugo številko tega seznama.

Cena naročnine

Različni naročniški načrti za NordVPN so:

 • 3-letni načrt: 3,49 USD / mesec; zaračunanih 125,64 USD vsaka 3 leta
 • 2-letni načrt: 4,99 USD / mesec; zaračunanih 119,76 USD na vsaki 2 leti
 • Letni načrt: 6,99 USD / mesec; zaračunanih 83,88 USD letno
 • Mesečni načrt: 11,95 USD vsak mesec

Ponujajo tudi 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Hitrost in varnost

Naši strokovnjaki so preizkusili NordVPN hitrostne teste, ki imajo povprečno hitrost 58 Mbps (dodeljena hitrost 100 Mbps). To pomeni zadrževanje hitrosti 58%, vendar je ta povprečna številka izračunana iz vrednosti na različnih lokacijah. Ker ima NordVPN v Združenem kraljestvu 30 strežnikov, boste dosegli večjo hitrost, ko boste povezani na UK naslov, ki je primeren za BBC iPlayer. Kljub temu vam svetujemo, da se pri uporabi NordVPN odločite za kakovost HD 1080p in ne za 4K UHD.

Z vidika varnosti imajo 256-bitno šifriranje AES in pravilnik o ničelnih dnevnikih, kar pomeni, da ne shranjujejo dnevnikov za vašo internetno uporabo ali vaš IP naslov.

Druge lastnosti

Hkrati lahko z enim naročninskim načrtom NordVPN povežete do 6 naprav. Imajo tudi klepet v živo, ki je na voljo 24/7 in je zelo odziven. Je eden redkih VPN-jev, ki delujejo tudi na Kitajskem.

Kompatibilnost

NordVPN deluje na vseh glavnih platformah, kot so Windows, Mac, Linux, Android in iOS, poleg tega pa ima razširitev brskalnika Chrome in Firefox.

Pristojnost

Podjetje je pod jurisdikcijo panamske zakonodaje, ki ni vezano na noben program hrambe podatkov ali nadzora.

Razsodba

Na ta seznam smo NordVPN uvrstili na 3. mesto zaradi dveh glavnih razlogov - Njihove poceni cene in velikega števila strežnikov v Veliki Britaniji, ki jih zagotavljajo, kar omogoča zelo enostaven dostop do BBC iPlayerja. Če želite odličen BBC iPlayer VPN za žep prijazno ceno, bo NordVPN najboljša izbira za vas. Ta storitev VPN deluje celo na Kitajskem, v državi, kjer večina VPN-jev ne deluje.

Obiščite NordVPN.com

4. ZasebniVPN

Ocenjeno # 4 od 34 testiranih VPN-jev

najboljši bbc iplayer vpn

PrivateVPN morda ni tako cenjen kot druge storitve VPN na tem seznamu, vendar so odlična alternativa za deblokiranje iPlayerja BBC iz drugih krajev razen v Veliki Britaniji.

Strežniki

PrivateVPN, ki ga vodi relativno majhno podjetje s sedežem na Švedskem, ima samo 100 strežnikov skupaj z dvema strežnikoma v Veliki Britaniji s sedežem v Manchestru in Londonu. Kljub tako malo strežnikov, PrivateVPN še vedno ponuja odlične funkcije in nudi dostojno konkurenco drugim storitvam.

Cena naročnine

Različni naročniški načrti za PrivateVPN so:

 • Letni načrt: 3,82 USD / mesec; zaračunanih 49,68 $ z enim mesecem brezplačno (skupaj 13 mesecev)
 • Četrtinski načrt: 4,88 USD / mesec; zaračunanih 14,63 dolarja vsake 3 mesece
 • Mesečni načrt: 7,67 USD vsak mesec

Vsi naročniški načrti imajo 30-dnevno garancijo vračila denarja. PrivateVPN ponuja tudi brezplačno 24-urno preizkusno obdobje brez kakršnih koli stroškov in plačilnih podatkov.

Hitrost in varnost

PrivateVPN ima povprečno hitrost prenosa 59 Mbps glede na hitrostni test, ki so ga opravili naši strokovnjaki (dodeljena hitrost 100 Mbps). To pomeni zadrževanje hitrosti 59%. Dejanska hitrost se lahko razlikuje glede na različne pogoje, na splošno pa bi morali imeti možnost gledanja videoposnetkov v 4K ultra-HD kakovosti, če je vaša glavna internetna povezava hitra.

PrivateVPN uporablja tudi 128-bitno šifriranje CBC in 256-bitno šifriranje AES, da nudi visoko raven varnosti podatkov. S svojo politiko ničelnih dnevnikov ne beležijo zgodovine brskanja in IP naslova.

Druge funkcije

PrivateVPN omogoča povezavo največ 6 naprav z enim naročninskim načrtom. Imajo podporo za klepet v živo in podporo na daljavo za odpravljanje težav.

Kompatibilnost

PrivateVPN ponuja svoje storitve tudi za Windows, Mac, Android, iOS, Linux in usmerjevalnike.

Pristojnost

Podjetje je v pristojnosti zakonov pristojnosti 14-Eyes Alliance (Švedska). Čeprav se zdi, da država podpira zasebnost uporabnikov, ki so člani družbe 14-Eyes, ne morete biti prepričani.

Razsodba

Morda so majhno podjetje v primerjavi z drugimi priljubljenimi storitvami VPN, toda PrivateVPN je s svojimi poceni cenami in različnimi funkcijami zagotovo odlična možnost za dostop do BBC iPlayerja. Zato so zasluženo zasedli mesto 4 na našem seznamu.

Obiščite PrivateVPN.com

5. Surfshark

Ocenjeno # 5 od 34 testiranih VPN-jev

top bbc iplayer vpn

Surfshark je tudi priljubljena storitev VPN, zaradi katere je odlična možnost za deblokiranje BBC iPlayerja v tujini. Tu so njegove značilnosti.

Strežniki

Surfshark ponuja 3 glavne strežnike v Veliki Britaniji, ki se nahajajo v Glasgowu, Londonu in Manchestru. Imajo več kot 1000 strežnikov, razporejenih v več kot 60 državah po vsem svetu.

Cena naročnine

 • Dveletni načrt: 1,99 USD / mesec, ki se zaračuna 47,76 USD za 24 mesecev (za ta načrt morate uporabiti kupon "morski pes")
 • Letni načrt: 5,99 USD / mesec zaračunanih 71,88 USD letno
 • Mesečni načrt: vsak mesec se zaračunava 11,95 USD / mesec

Vsi načrti imajo 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Hitrost in varnost

Njihova povprečna hitrost omrežja je 60 Mbps (dodeljena hitrost 100 Mbps), zaradi česar je primeren za spletno pretakanje videov v HD kakovosti. Opazili smo tudi, da ne upočasni hitrosti vaše osnovne internetne povezave. To pomeni, da hitrejša kot je internetna povezava, hitrejša bo povezava VPN.

S 256-bitnim šifriranjem so vaši podatki tudi zaščiteni in pravilnik podjetja Surfshark o ničelnih dnevnikih ne beleži vaše internetne dejavnosti in IP naslova. Za dodatno zaščito ponuja Surfshark funkcijo Multi-hop, ki bo vaš spletni promet preusmerila prek dveh ločenih strežnikov VPN, kar vam bo nudilo dodatno plast zasebnosti. Toda to bo ogrozilo vašo hitrost interneta, tako da je izbira varnosti v primerjavi s hitrostjo.

Druge funkcije

Na enem seznamu Surfshark premaga vse ostale VPN-je - ni omejitev števila naprav, ki jih lahko povežete iz ene naročnine! Imajo aktiven klepet v živo in so precej odzivni tudi po e-pošti. Tudi razdelek za pomoč na njihovem spletnem mestu vsebuje podrobne informacije o številnih težavah, s katerimi se lahko srečate. En edinstven vidik Surfsharka je njegova funkcija CleanWeb, ki blokira oglase, zlonamerno programsko opremo in celo programsko opremo za sledenje.

Kompatibilnost

Surfshark je združljiv s platformami Windows, Mac, iOS, Android in Linux, skupaj z razširitvami brskalnikov za Chrome in Firefox.

Pristojnost

Podobno kot ExpressVPN tudi podjetje spada pod pristojnost BVI (Britanski Deviški otoki).

Razsodba

S proračunom prijaznim načrtom, nekaterimi edinstvenimi lastnostmi ter močno zasebnostjo in varnostjo, Surfshark upravičeno zaseda mesto 5 na našem seznamu najboljših VPN-jev BBC iPlayer.

Obiščite Surfshark.com

Zakaj je teh 5 možnosti najboljša izbira za VPN-jev BBC iPlayer?

Morda se boste vprašali, zakaj bi morali uporabljati teh 5 VPN storitev, ki zahtevajo naročnino, ko je na voljo toliko brezplačnih VPN-jev. Toda BBC iPlayer je tako cenjena storitev pretočnega pretoka v Veliki Britaniji, da ne samo predvaja televizijske oddaje, ampak tudi prenaša šport, ki je v Veliki Britaniji priljubljen, kot sta premier liga in nogomet FA pokal.

Torej je le očitno, da bo tako znana storitev pretakanja imela visoke varnostne funkcije. Svoje strežnike nenehno nadgrajujejo za zaznavanje in blokiranje storitev VPN. BBC je večino povprečnih VPN-jev že blokiral, zaradi česar so neuporabni. Če naložite katerega od brezplačnih VPN-jev, boste morda razočarani ugotovili, da ne omogoča dostopa do BBC iPlayerja. Tudi če vam nekateri VPN omogočajo pretakanje oddaj na iPlayerju, ni nobenega zagotovila, kdaj jih bo BBC blokiral.

Edini način za uživanje v oddajah iPlayer zunaj Združenega kraljestva brez strahu pred blokiranjem je izbira VPN-jev, ki jih nudijo najboljša podjetja. Vseh 5 storitev, ki smo jih našteli v tem članku, upravljajo zelo napredna podjetja. Ponujajo visoko zanesljivost in zagotavljajo stalen dostop do BBC iPlayerja. In z vsemi neverjetnimi funkcijami, ki jih ponujajo, so vse vredne cene, ki jo morate plačati za naročnino. Poleg tega lahko vedno prekličete njihove storitve in vrnete svoj denar zahvaljujoč njihovim pravilnikom.

Kako smo izbrali najboljši BBC iPlayer VPN?

Izbrali smo ExpressVPN kot najboljši BBC iPlayer VPN, ki temelji na njegovi hitri hitrosti in zanesljivi povezavi. Lahko tudi obide Veliki požarni zid Kitajske, njegov uporabniški vmesnik pa je zelo enostavno razumeti. Ponuja 24/7 podporo strankam v živo in podpira napredno varnost aplikacij.

Zato deluje izjemno dobro na vseh frontah, kot so hitrost, varnost, deblokiranje cenzure, združljive naprave in podpora strankam.

Drugi VPN-ji, ki so delno delali z iPlayerjem

Medtem ko sem preizkušal VPN, so naslednje storitve VPN delale tudi z BBC iPlayerjem, vendar ni bil zadovoljiv. Večino časa BBC je zaznal VPN in blokiranje dostopa. Če že uporabljate katerega koli od teh VPN-jev, jih boste morda želeli najprej preizkusiti, in če ne bo uspelo, boste morda dobili katerega od prvih 5 VPN-jev, ki sem jih pregledal zgoraj.

 • IPVanish
 • VyprVPN
 • Windscribe
 • Ščit omrežne točke
 • ProtonVPN
 • Zasebni dostop do interneta (PIA)
 • TunnelBear

Brezplačen VPN za BBC iPlayer

BBC iPlayer je ena izmed najbolj priljubljenih pretočnih storitev in tako kot Netflix precej porabi za odkrivanje in blokiranje strežnikov VPN.

Pozabite na brezplačne VPN, mnogi plačani ponudniki VPN ne morejo prehiteti svojega sistema zaznavanja. Čeprav je nekaj brezplačnih ponudnikov VPN, preprosto nimajo dovolj denarja ali sredstev, da bi še naprej dodajali nove in neodkrite strežnike.

Morali boste imeti veliko srečo, da boste našli brezplačno VPN s strežnikom, ki ga BBC iPlayer še vedno ni zaznal. Nobenega nisem našel In četudi ga najdete, ni nobenega zagotovila, kako dolgo bo ostal neodkrit.

Zato osebno priporočam enega od vrhunskih VPN-jev za BBC iPlayer. Našli boste veliko strežnikov, ki pretakajo to storitev.

Pravnomočna razsodba

Med vsemi naštetimi možnostmi smo priporočili ExpressVPN za najvišjo zanesljivost in varnost, pa tudi impresivno hitrost pretakanja ves čas. Tudi glede ugleda ExpressVPN premaga vse ostale konkurente in je že zbral ogromno bazo potrošnikov. Če pa so njihove cene naročnine za vas nekoliko preveč, lahko poskusite katero od drugih štirih možnosti.

Na koncu želimo poudariti, da se boste morali po prijavi na storitev IP iPlayer BBC, ko se priključite na IP naslov v Združenem kraljestvu, prijaviti na storitev BBC iPlayer. Za to boste morali vnesti tudi poštno številko Združenega kraljestva. Ko končate s tem, ste pripravljeni, da ves čas prikažete različne oddaje in filme na BBC iPlayerju.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me