Najboljši VPN za hudournike (2023) | Varno prenesite hudournike

>

V tej objavi boste našli najboljši VPN za hudourništvo. Po obsežnem testiranju in oceni sem sestavil seznam skupno 5 top VPN-jev, ki brezhibno deluje s hudourniki / P2P. 

najboljši vpn za hudourništvoNe glede na to, ali želite v nekaterih regijah zaobiti omejitve hudourništva ali preprosto želite, da so vaše aktivnosti hudourništva anonimne, uporaba VPN-ja med aktivnostmi P2P zelo priporočamo.

Te dni je na trgu dobesedno na stotine VPN storitev. Cel kup jih trdi, da so najboljši za hudourništvo. Vendar pa obstaja le nekaj VPN-jev, ki so hudournikom prijazni.

Večina VPN-jev je prepočasna za hudourništvo. Za hiter prenos potrebujete hitrost. Mnogi od njih so imeli nekaj resnih varnostnih težav. Svoje hudourniške seje želite ohraniti zasebne in varne. Več VPN-jev ni šlo dobro s torentnimi odjemalci, kot sta BitTorrent in uTorrent.

Pred sestavljanjem seznama najboljših VPN-jev za hudournike smo preizkusili skoraj vsak VPN, ki ga obstaja. VPN-ji na našem seznamu so vodilni v panogi. Hitrost, varnost, zasebnost, dobite celoten paket.

Čeprav je VPN, ki jasno izstopa celo na tem seznamu, ExpressVPN. Nedvomno je hitrejši od drugih VPN-jev in omogoča široko pokritost hudournikov na vseh svojih strežnikih. Je tudi eno najvarnejših VPN-jev, ki jih boste našli. Tu je kratki pregled funkcij ExpressVPN:

Kaj je hudourništvo?

Z enostavnimi besedami, hudourništvo je izmenjava datotek po internetu med ljudmi. Zato jo pogosto imenujemo tudi izmenjava med dvema osebama (P2P).

Ko prenesete datoteko – recimo film – v omrežje P2P, je ne prenesete s katerega koli namenskega strežnika. Naložite datoteko, shranjeno v računalnike ljudi, kot ste vi in ​​jaz, ki so povezani v omrežje P2P.

Medtem ko hudourniki ne prenesejo celotne datoteke z enega mesta. Pravzaprav prenašate ločene koščke iste datoteke od različnih uporabnikov.

Uporabniki, od katerih lahko prenesete datoteke (ali bolje rečeno uporabniki, ki naložijo datoteko), se imenujejo “Seeders”. Uporabniki, ki prenesejo datoteko, se imenujejo “pijavci”.

Odvisno od števila seederjev lahko na stotine vrstnikov prenašate ločene segmente iste datoteke. Večje kot je število sejalcev, hitrejši bo prenos.

Če želite prenesti ali naložiti datoteko (ali drugače povedano, da se povežete z omrežjem P2P) potrebujete odjemalca hudournika. BitTorrent in uTorrent sta dve najbolj priljubljeni stranki za hudournike.

Čeprav lahko izbirate samo za prenos datotek in nikoli ne postanete sejalec, koncept “plačilo naprej” prevladuje med hudourniki..

Zakaj potrebujete Torrent VPN?

VPN zelo priporočamo za hudournike. Tu je nekaj razlogov, zakaj:

  • Da bodo vaši torrentski seji varni: Hudourništvo je ponavadi zgroženo, ne glede na to, v kateri državi živite. Nočete, da vaš ponudnik internetnih storitev ali vlade spremlja vaše dejavnosti mučenja. Z VPN lahko svoje torrent seje ohranjate varne in zasebne.
  • Preprečevanje droženja ISP-ja: Vaš ponudnik internetnih storitev bo verjetno upočasnil vašo internetno povezavo, če odkrije velike aktivnosti hudourništva. Če uporabljate VPN, bodo vaše torrent aktivnosti neopažene.
  • Vsestranska zaščita: VPN ne bo zagotavljal samo zaščite za hudourniške odjemalce, temveč bo tudi zaščitil vaše odtise IP ob obisku spletnih mest za hudournike.

Z VPN imate popolno zaščito pred hudourniki. Med torrent aktivnostmi je vaš IP naslov izpostavljen in viden vsem, ki bi ga lahko iskali. Oglejte si spodnjo sliko:

najboljši vpn za bittorrent in hudournike

Ko pa ste povezani z omrežjem VPN, uporabljate skupni IP naslov. Ta IP naslov uporablja na stotine drugih hudournikov, kot ste vi. To pomeni, da ni mogoče, da bi kdo spremljal hudourniške dejavnosti nazaj do vas.

vpn in hudourniki

Kako smo izbrali najboljši VPN za hudournike?

Kot sem že povedal, smo skrbno preizkusili in ocenili na desetine VPN-jev, preden smo dokončno pripravili seznam 5 najboljših VPN-jev za hudourništvo.

Tukaj je nekaj parametrov, pomembnih za hudournike, ki smo jih upoštevali.

Hitrost

Med pretakanjem je običajno vsaka povezava, ki ponuja hitrost večjo od 10 Mbps, dovolj dobra. Vendar je hudourništvo povsem drugačen primer. Večja kot je hitrost, tem bolje. Zato smo morali pri preskušanju VPN-jev za hudournike imeti v mislih faktor “padca hitrosti”.

Vsak VPN doživi padec hitrosti, saj mora preusmeriti vaš internetni promet prek varnih strežnikov. Vendar je VPN, ki najbolj ohrani prvotno hitrost in doživi najmanj padca, tisti za hudourništvo.

  10 Anledning till att du behöver ett VPN

ExpressVPN je najhitrejši med vsemi. Čeprav so se tudi drugi VPN-ji na tem seznamu dobro odrezali.

Varnost & Zasebnost

Pomembna je hitrost. Vendar pa je razlog, da želite najprej VPN za hudournik, da iščete varno in zanesljivo izkušnjo torrentstva. Nočete svojih odtisov po spletu, ko sodelujete v P2P izmenjavah.

Vsi VPN-ji na tem seznamu nudijo najvišjo raven varnosti z neprepustnimi šifrirnimi protokoli. Poleg tega dobite tudi dodatne varnostne funkcije, kot je Kill-Switch, ki blokira vašo internetno povezavo, če povezava VPN nenadoma pade.

Tudi vsi VPN-ji na tem seznamu imajo strogo politiko ničelnih dnevnikov. To zagotavlja ohranjanje vaše zasebnosti med vašimi sestanki torrentov.

Združljivost s kupci torrentov

Pomembno je, da odjemalec VPN poleg poganjalčevega odjemalca deluje brez napak. Bil sem presenečen, ko sem videl, da nekateri VPN-ji delujejo navidezno in celo strmoglavijo hudourniške odjemalce.

VPN-ji na našem seznamu najboljših VPN-jev za hudourništvo so vsi združljivi s priljubljenimi odjemalci torrentov, kot sta BitTorrent in uTorrent. Skozi celotno obdobje hudourništva tečejo skoraj brez napak.

Preprečevanje proženja ISP

Dajalci internetnih storitev lahko odkrijejo vaše pretočne in hudourniške dejavnosti. Ko porabite določeno količino podatkov, mnogi ponudniki internetnih storitev med hudourniki upočasnijo vaš internet.

Hitrost je izrednega pomena za dejavnosti P2P. VPN-ji na našem seznamu poskrbijo, da so vsi zaznavni podpisi hudournikov zamaskirani in da ni internetnega zatiranja.

Torrentom prijazni strežniki

Torrentinsko optimizirani strežniki so eno največjih kriterijev pri izbiri najboljšega VPN-ja za hudourništvo. Le malo je VPN-jev, ki podpirajo hudournike v celotni sestavi strežnikov (ExpressVPN je takšen primer). Večina VPN-jev ima namenske strežnike za hudournike.

Brez težav je bilo najti strežnike prijazne strežnike z VPN-ji na našem seznamu. Nekaj ​​jih ima celo posebno kategorijo, s katero lahko izberejo strežnike P2P.

Večina VPN-jev, ki smo jih izpustili s tega seznama, ne nudijo zaželene zmogljivosti strežnika med hudourniki.

Najboljši VPN za hudourništvo

Tu je naš seznam najboljših VPN za torrenting leta 2023. ExpressVPN postavljam na vrh seznama iz očitnih razlogov – ima več strežnikov, ki ponujajo hitri torrenting kot drugi VPN. Vendar pa sem pregledal tudi druge VPN-je, za katere sem ugotovil, da so dobro opravljeni. Tu je seznam najboljših VPN-jev za Torrenting v letu 2023:

  1. ExpressVPN: Najhitrejši VPN s tonami prijazen strežnikom. Omogoča varne in zasebne povezave P2P.
  2. IPVanish: Pridno hiter VPN za hudournike. Več strežnikov, optimiziranih za hudournike. Varnost najvišje stopnje.
  3. CyberGhost VPN: Namenski strežniki za povezave P2P. Varno in zanesljivo.
  4. NordVPN: Torrent prijazen VPN z veliko strežniško optimiziranimi strežniki. Dvoslojna zaščita za dodatno zaščito.
  5. Surfshark VPN: Nabor namenskih strežnikov, optimiziranih za hudournike, za hitro in hitro nalaganje in nalaganje. Neprepustna varnost.

Zdaj bom zajel pomembne lastnosti vseh 5 VPN-jev. Prepričan sem, da vam bo pomagal najti popoln VPN, ki ustreza vašim zahtevam in proračunu.

1. ExpressVPN

najboljši vpn za hudourništvo

ExpressVPN je najboljši VPN za hudournik in tudi najboljši skupni VPN. Pomaga vam odblokirati hudournik, prenesti na visoke hitrosti in zaščititi vaš torrent promet.

Hitrost hudourništva

Torrenting zahteva visokohitrostno internetno povezavo in to je eden od razlogov, da je ExpressVPN najboljši VPN za torrenting. Široko velja za najhitrejši VPN na svetu, ExpressVPN ponuja konstantne hitrosti na večini svojih strežnikov.

Vsak VPN izgubi hitrost, saj mora preusmeriti vaš internetni promet prek varnih kanalov. Kljub temu, da je večina VPN izgubila več kot 50% prvotne hitrosti ponudnika internetnih storitev, je veliko strežnikov ExpressVPN ohranilo več kot 90%. Noben drug VPN se ne približa ExpressVPN na sprednji hitrosti. Je najhitrejši VPN za hudournike.

ExpressVPN prav tako poskrbi, da vaše izmenjave hudournikov niso omejene z omejitvijo pasovne širine. Lahko prenesete ali naložite poljubno količino podatkov, dokler širokopasovni načrt omogoča vaš ponudnik internetnih storitev.

Pokritje strežnika P2P

Za razliko od mnogih drugih VPN-jev, ki smo jih preizkusili, ExpressVPN zagotavlja obsežno pokritost torrentov / P2P na vseh svojih strežnikih po vsem svetu. Trenutno ima ExpressVPN več kot 3000 strežnikov na več kot 160 lokacijah. S programom ExpressVPN lahko varno hranite hudournike tudi v državah, kjer je hudourništvo prepovedano.

Varnost, zasebnost, & Pristojnost

K sreči visoke hitrosti NE prispevajo za ceno varnosti. ExpressVPN uporablja industrijske standarde v tehnologiji šifriranja, ki zagotavlja neprepustno varnost in kritje pri vaših torrentskih dejavnostih. Ima tudi stikalo kill, ki takoj blokira vašo internetno povezavo, če povezava do strežnika VPN pade ali ko preklopite strežnike VPN.

OpenVPN protokol, avtentikacija strežnika, avtentikacija HMAC, šifriranje nadzornih kanalov, šifriranje podatkovnih kanalov in popolna tajnost naprej so nekatere od dodanih tehnologij, ki povečujejo varnost vaših povezav hudournikov..

ExpressVPN ima sedež na Britanskih Deviških otokih. To je zunaj pristojnosti vseh večjih nadzornih organizacij. Ima tudi strogo politiko brez dnevnika. Z enostavnimi besedami, ExpressVPN ponuja popolno zasebnost.

Dodatne lastnosti

ExpressVPN prihaja tudi s splitskim tuneliranjem. Ta funkcija omogoča izbiro aplikacij, ki jih želite povezati z VPN in katere uporabljajo običajno ISP povezavo. To pomeni, da lahko svoje torrentske dejavnosti zaščitite s povezovanjem samo odjemalca torrentov, kot je BitTorrent / uTorrent, na VPN, medtem ko še naprej brskate po spletu, igrate spletne igre itd. Brez VPN.

  Cómo elegir la mejor VPN para tus necesidades

Medtem ko je ExpressVPN najboljši VPN za hudournike, lahko z njim naredite več. Lahko odblokirate geografsko omejeno vsebino, zaščitite Kodi pretakanje, zaščitite svoj FireStick in druge naprave.

Programska podpora

Vsak račun ExpressVPN omogoča povezavo do 5 naprav hkrati. Ima združljive aplikacije za mobilne telefone Android & tablični računalniki, iPhone in druge naprave iOS, TV naprave, kot so FireStick in Android TV Boxes, Windows, Linux, & Računalniki Mac, razširitve brskalnika, usmerjevalniki in še več.

Pomoč strankam

ExpressVPN ima visoko odziven sistem za podporo klepetu. Če potrebujete pomoč, so vam na voljo 24/7 za odgovor na vaša vprašanja. Z ExpressVPN se lahko obrnete tudi po e-pošti. Predstavniki storitev za stranke so dobro in uporabnikom prijazni.

Ponudbe in možnosti nakupa

Na letnem načrtu ExpressVPN lahko dobite 3 mesece brezplačnega in prihranite neverjetnih 49%. ExpressVPN ponuja tudi 30-dnevno garancijo vračila denarja brez vprašanja. Če vam storitev ni všeč (ne vidim razloga, zakaj), lahko v 30 dneh vedno zahtevate celotno povračilo.

Plačate lahko s kreditno / debetno kartico, PayPal in celo Bitcoin.

Obiščite ExpressVPN.com

2. IPVanish

najboljši vpn za hudournike

IPVanish je še en trden VPN za hudournike. Čeprav ne tako hiter kot ExpressVPN, IPVanish na številnih svojih strežnikih zagotavlja zadovoljive hitrosti.

Hitrost hudourništva

Več naših testov je pokazalo, da lahko IPVanish ohrani 75-80% prvotne ISP hitrosti. Če imate dostojno povezavo s svojim ponudnikom internetnih storitev, boste imeli gladko izkušnjo mučenja.

Pokritje strežnika P2P

Po vsem svetu je več kot 1300 strežnikov. Skoraj vsi strežniki IPVanish so prijazni P2P. In ni omejitev, koliko podatkov ste naložili ali prenesli. IPVanish ne bo omejil pasovne širine.

Varnost, zasebnost, & Pristojnost

IPVanish upošteva tudi industrijske standarde pri zagotavljanju najvišje stopnje varnosti za vašo povezavo, medtem ko hranite. 256-bitna AES enkripcija vojaškega razreda zagotavlja, da so vaše torrentske dejavnosti popolnoma varne.

Matična družba IPVanish ima sedež v Združenih državah Amerike, kjer so pristojni številni večji nadzorni organi. To je nekoliko zaskrbljujoče. Vendar podjetje ohranja strogo politiko ničelnih dnevnikov. Zato bi rad verjel, da so moji podatki z njimi varni. Vendar bi vsak dan zaupal ExpressVPN prek IPVanish-a.

Podpora za aplikacije

IPVanish je na voljo v številnih napravah, vključno z Amazon Fire TV & FireStick, iOS, mobilni telefoni Android, Mac OS, Windows, Linux, pa tudi razširitve brskalnika.

Aplikacije so združljive z vsemi priljubljenimi odjemalci torrentov, vključno z BitTorrentom.

Z eno naročnino IPVanish lahko hkrati povežete do 10 naprav. To VPN lahko delite tudi z družino in prijatelji.

Dodatne lastnosti

IPVanish je poleg VPN, ki omogoča hudourništvo, priročen tudi za deblokiranje cenzurirane vsebine, aplikacij in spletnih mest.

Poleg tega vam omogoča neomejeno preklapljanje strežnikov. Torej, lahko poskusite toliko želenih strežnikov, dokler ne najdete tistega, ki ustreza vašim potrebam.

Pomoč strankam

Če imate kakršna koli vprašanja, je na voljo 24-urna podpora za stranke prek klepetanja v živo in e-pošte.

Ponudbe & Nakup možnosti

Zdaj lahko prihranite 46% na letnem načrtu IPVanish, ki zdaj stane 77,99 USD letno v primerjavi s 143,88 USD. Prav tako se lahko odločite za trimesečni načrt za 26,99 USD in prihranite 25%. Če ga želite obdržati iz meseca v mesec, je zdaj na voljo mesečni načrt po znižani ceni 10 USD (in ne 11,99 USD)

IPVanish ponuja 7-dnevno brezpogojno garancijo vračila denarja. To je najkrajši, če ga primerjate z ExpressVPN ali večino drugih VPN-jev na trgu. Kljub temu lahko v sedmih dneh dobite precej predstave o zmogljivostih VPN.

Obiščite IPVanish.com

3. CyberGhost

najboljši hudournik vpn

CyberGhost si je v svetu VPN v zadnjih nekaj letih priboril ime. Ta VPN je postal najprimernejša izbira za stremerje in tudi številne hudournike.

Hitrost hranjenja in pokritost strežnika P2P

Zanimivost pri CyberGhostu je, da mnogi njegovi strežniki ne podpirajo hudourništva. Vendar je postavil nekaj strežnikov, optimiziranih za hudournike, ki ponujajo visoke hitrosti povezave P2P in so kot nalašč za vaše potrebe po torrentingu.

Čeprav vsi njegovi strežniki ne ponujajo zaželenih hitrosti, so tisti, namenjeni hudournikom, dovolj hitri. Izberete lahko enega od strežnikov, optimiziranih za hudournike, iz vmesnika aplikacije.

Varnost, zasebnost, & pristojnost

CyberGhost prav tako poskrbi, da so vsi vaši prenosi in prenosi zaščiteni z neprepustnimi vojaškimi varnostnimi protokoli. Lahko hrepenite, kolikor želite, in niti vaš ponudnik internetnih storitev niti kdo drug ne bo dobil kančka. Ima tudi samodejno stikalo za prekinitev, ki takoj blokira vašo internetno povezavo, če VPN povezava pade.

CyberGhost ima sedež v Romuniji in je zunaj pristojnosti nadzornih organizacij. Podjetje ima strogo politiko ničelnih dnevnikov, ki zagotavlja, da se bo vaša zasebnost vedno vzdrževala.

Podpora za aplikacije

CyberGhost ima namizne aplikacije za Windows, macOS in Linux. Mobilne aplikacije za iOS in Android, razširitve brskalnika za Chrome in Firefox, TV aplikacije za Amazon FireStick in naprave Android TV ter podpora usmerjevalnikom za izbrane usmerjevalnike.

Omogoča tudi do 7 sočasnih povezav. Pomeni, da lahko zaščitite ne le hudourniške, temveč tudi spletne aktivnosti na drugih podprtih napravah. Lahko ga delite tudi z družino ali prijatelji.

Dodatne lastnosti

Obstaja tudi Split Tunneling, če želite, da ostane samo vaš odjemalec P2P povezan s strežniki VPN, druge spletne aktivnosti pa gredo prek vašega ponudnika internetnih storitev.

  Top 5 nejlepších VPN zdarma (2023)

Ponudbe & možnosti nakupa

Pri triletnem načrtu lahko prihranite 79% in dobite še dodatna 2 meseca za 99 USD (zaračunava se vsaka 3 leta). CyberGhost ima tudi dvoletni načrt, ki stane 88,56 dolarja, enoletni načrt 71,88 dolarja in mesečni načrt v višini 12,99 USD.

CyberGhost ponuja 45-dnevno garancijo vračila denarja. Najdaljše znano med VPN-ji.

Plačilo z Bitcoin se podpira poleg kreditnih / debetnih kartic in PayPal.

Obiščite spletno mesto CyberGhostVPN.com

4. NordVPN

najboljši vpn za hudourniška mesta

Če iščete najboljši VPN za hudourništvo, je NordVPN še en VPN, ki bi ga radi upoštevali. Je eden izmed najhitrejših VPN-jev, ki sem ga preizkusil, hitrost pa je eden ključnih dejavnikov, ki jih je treba upoštevati pri hudourniških napakah.

Hitrost in pokritost strežnika P2P

NordVPN lahko zadrži 70-75% prvotne hitrosti, ki jo ponuja vaš ISP. To je precej zadovoljivo, saj se večina VPN-jev niti približno ne približa 50%.

Čeprav nekateri NordVPN strežniki niso prijazni hudournikom, ima na voljo številne strežnike, optimizirane za hudourništvo. V meniju na vmesniku NordVPN morate samo izbrati kategorijo P2P.

Varnost, zasebnost, & pristojnost

NordVPN uporablja najmočnejše protokole in algoritme VPN, ki ščitijo vašo spletno identiteto, medtem ko gnetete. IP in DNS zaščita pred uhajanjem poskrbite, da bo vaš P2P promet ostal skrit pred vsemi, ki jih morda iščete.

Sedež podjetja NordVPN je v Panami. To je zunaj pristojnosti nadzornih organizacij. Poleg tega ohranja strogo politiko brez dnevnika.

Podpora za aplikacije

NordVPN ima aplikacijo VPN za mobilne telefone Android, Windows, macOS, iOS, Android TV, FireStick, Linux in celo razširitve brskalnika. Vendar nastavitev usmerjevalnika ne ponuja več.

En NordVPN račun omogoča povezovanje do 6 naprav hkrati. Ne hranite le svojih hudourniških dejavnosti; lahko tudi zaščitite druge naprave.

Dodatne lastnosti

Poleg torrenting lahko uporabljate NordVPN za vse vrste spletnih dejavnosti, vključno z brskanjem po spletu, pretakanjem ali celo za deblokiranje vsebine, omejene z geo.

Ponudbe & možnosti nakupa

Pri triletnem načrtu, ki se zdaj zaračunava 125,64 USD, lahko prihranite 70% vsaka 3 leta. Dvoletni načrt vas stane 119,76 dolarja in prihrani vam 58%. Odločite se lahko tudi za enoletni načrt, ki se vam vsako leto zaračuna 83,88 USD in vam prihrani 41%. Če ga želite obdržati iz meseca v mesec, lahko izberete mesečni načrt za 11,95 USD brez prihrankov.

Ob nakupu načrta NordVPN prejmete tudi 30-dnevno garancijo za vračilo denarja.

Obiščite NordVPN.com

5. Surfshark

najboljši vpn za hudourništvo

Surfshark ponuja več hitrih strežnikov za hudournike. Zato je del tega seznama najboljših VPN za hudournike.

Hitrost & Pokrivanje strežnika P2P

Ima več kot 1000 strežnikov v več kot 60 državah. Vendar pa niso vsi morda prijazni hudournikom. Morda boste morali skozi postopek hitnih poskusov. Na žalost Surfshark nima možnosti posebej izbirati strežnikov, prijaznih P2P.

Varnost, zasebnost, & pristojnost

Ta ponudnik VPN sledi industrijskim standardom varnosti in ščiti vaše torrentne dejavnosti z 256-bitnim šifriranjem AES; najboljše kar lahko dobite. Ima stikalo Kill, da blokira dostop do interneta v primeru, da VPN povezava pade.

Surfshark ima sedež na Britanskih Deviških otokih. Pomeni, da je zunaj pristojnosti večjih nadzornih organov.

Podpora za aplikacije

Surfshark ponuja aplikacije za računalnike macOS, Windows in Linux. Ima mobilne aplikacije za naprave Android in iOS. Razširitve brskalnikov za Chrome in Firefox. Smart TV aplikacije za FireStick, Apple TV in Android TV.

Na voljo je tudi na igralnih konzolah, vključno z Xboxom in PlayStationom.

Surfshark ponuja neomejeno hkratno povezavo. Pomeni, da lahko z enim računom zaščitite toliko naprav, kot želite.

Dodatne lastnosti

Surfshark dobro sodeluje s strankami P2P, kot sta BitTorrent in uTorrent. Prav tako vam pomaga, da se izognete internetnemu drobljenju, če vaš ISP upočasni povezavo med hudourniki.

Pomoč strankam

Na storitve za stranke Surfshark se lahko obrnete preko Live Chat-a. Lahko jim pošljete tudi e-pošto z njihove strani za stike.

Ponudbe & možnosti nakupa

Dvoletni načrt ima največji prihranek 83%. Na voljo je za 47,76 USD (zaračunava se vsaki 2 leti). Poleg tega lahko letni načrt kupite za 71,88 USD in prihranite 50%. Mesečni načrt vas stane 11,95 USD brez prihrankov.

Ob vsaki naročnini obstaja 30-dnevna garancija za vračilo denarja.

Obiščite Surfshark.com

Najboljši brezplačni VPN za hudourništvo

Da, na trgu je na voljo veliko brezplačnih ponudnikov VPN. Spominjajo me na priljubljen izrek: “če je brezplačen, je verjetno to, da ste vi izdelek.”

Preizkusili smo tudi več brezplačnih VPN-jev in ni nobenega imena, ki bi ga lahko vzeli z zaupanjem, ki bi naredilo več škode kot koristi.

Vzdrževanje omrežja VPN zahteva veliko denarja. Brezplačnih ponudnikov VPN tukaj ni v dobrodelne namene. Tako ali drugače morajo zaslužiti denar.

Znano je, da so številni brezplačni ponudniki VPN-jev prodali podatke uporabnikov najvišjim ponudnikom. Z njimi je vedno ogrožena vaša zasebnost.

Nekatere dvomljive VPN storitve so se celo vdrle v zlonamerno programsko opremo v uporabnikove naprave.

Toplo priporočam, da če iščete torrent VPN, pojdite po enega od plačanih. Kljub temu, da boste plačevali nekaj denarja, boste ostali varni.

Preberite: Kako brezplačni VPN-ji zaslužijo denar

VPN vs Proxy za Torrenting

Ali za torrenting uporabiti VPN ali proxy? Med hudourniki je zelo pogosto vprašanje.

Odgovor je sicer preprost – VPN je najboljši.

Proxy lahko kadar koli skrije IP naslov samo za eno aplikacijo. VPN zagotavlja vsestransko zaščito.

Na primer, lahko v BitTorrent ali uTorrent odjemalcu nastavite proxy strežnik, da prikrije vaš IP naslov. Vendar pa bo vaš IP naslov še vedno izpostavljen, ko obiščete hudourniška mesta.

Poleg tega plačana storitev VPN uporablja zaščitni protokol šifriranja za zaščito vaših torrentskih dejavnosti. Skoraj nemogoče jih je razpokati. Po drugi strani je proxy mogoče ogrožati precej enostavno.

Če resno razmišljate o varovanju zasebnosti, je VPN edini odgovor.

Zavijanje

To je naš seznam VPN-jev, za katere menimo, da so najboljši za hudourništvo. Če bi me vprašali, naj izberem enega s seznama, bo ExpressVPN moja nesporna izbira. ExpressVPN ne samo da ima bolj hudournikom prijazne strežnike, ampak ponuja tudi najhitrejše povezave P2P.

Tudi drugi VPN-ji na tem seznamu so se dobro odrezali, še posebej v primerjavi z vsemi drugimi VPN-ji, ki se niso uvrstili na naš seznam. Kakšne misli imate? Sporočite nam prek spodnjega oddelka za komentarje.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me