Najboljših 5 najboljših VPN-jev za predvajanje filmov / TV oddaj

>

Te dni je na trgu več deset VPN-jev. Vendar je le peščica dovolj dobra za pretakanje spletnih videoposnetkov. V tej objavi zaokrožimo najboljše VPN-je za pretakanje.

najboljši vpn za pretakanjeMed pretakanjem potrebujete VPN, da obidete geo-omejitve, se izognete dušanju ponudnika internetnih storitev in ohranite zasebnost.

Imeti morate VPN, če iščete neomejen dostop do video vsebine, ki je na voljo v storitvah, kot so Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Disney + itd. Če vam ponudnik internetnih storitev med pretakanjem zmanjšuje hitrost interneta, se lahko temu izognete z VPN. In kar je najpomembneje, z dodatnimi plastmi varnosti VPN poskrbi, da v spletu ne pustite digitalnega odtisa, vaša zasebnost pa ostane nedotaknjena.

Ideja je najti VPN, ki lahko vse to opravi brez izgube zmogljivosti. Ker je pretakanje v visoki ločljivosti v 4K vse bolj priljubljeno, je pomembno, da vaš VPN ohrani znaten odstotek prvotne hitrosti ponudnika internetnih storitev..

Preizkusili smo na tone storitev VPN in izbrali tiste, za katere smo ugotovili, da so najbolj primerni za pretakanje. Izbral sem skupno 5 VPN-jev in podrobno bomo govorili o vsakem VPN-ju. Če pa se vam mudi in morate vedeti mojo najboljšo izbiro, je ExpressVPN. Spodaj si lahko hitro ogledate pomembne značilnosti ExpressVPN-a:

Kako smo izbrali najboljši VPN za pretakanje

Določitev najboljših VPN-jev za pretakanje zahteva natančnejši pregled uspešnosti posameznih VPN-jev. To je lahko glede na hitrost, pravno pristojnost, uporabljeno varnost in možnost odblokiranja različnih spletnih mest za pretakanje. Tudi njegovo vrednost za denar obravnavamo med drugimi zunanjimi vidiki, ki neposredno vplivajo na delovanje VPN.

Hitrost ponujena

To je pomemben primarni vidik, ki ga uporabljamo. VPN bo privzeto zaradi osnovne šifrirane reševalne stroške počasi upočasnil vaše osnovne internetne hitrosti. Za vsak pregled VPN uporabljamo orodje za hitro preizkušanje za merjenje hitrosti prenosa, hitrosti prenosa, zamude in celo tresenja. Najboljši VPN-ji za pretakanje naj ponujajo prepričljive velike hitrosti, ki vam omogočajo pretakanje vsebine HD in brez napak pri predvajanju.

Pravna pristojnost

Pravna podlaga delovanja močno vpliva na to, kako dobro VPN spoštuje zasebnost svojih uporabnikov. Najboljši VPN-ji za pretakanje delujejo iz regij, ki niso povezana z množičnim nadzorom. Zakonodaja o zasebnosti podatkov v državi deluje tudi v korist VPN-jev, ki se nahajajo v teh državah. Ta VPN morajo imeti tudi pravilnik o nedelovanju.

Varnostni standardi

Raven šifriranja določa tudi, kako močan je VPN, kar zadeva varnost. Bolj napredna je šifriranje, bolje - in to je tudi, če VPN ponuja visoko zmogljivost. Močne šifriranja omogočajo zmanjšano hitrost povezave. Vendar bi morali najboljši VPN-ji za pretakanje zagotavljati odlične varnostne lastnosti, vendar ne vplivati ​​na njihovo zmogljivost.

Kompatibilnost

Zanesljiva storitev VPN ponuja široko paleto namenskih aplikacij, ki jih lahko namestite na vse priljubljene naprave. VPN bi vam moral prav tako omogočati, da hkrati varno zavarujete veliko število naprav.

Najboljši VPN-ji za pretakanje

  1. ExpressVPN
  2. IPVanish
  3. NordVPN
  4. CyberGhost VPN
  5. VyprVPN

Zdaj bomo izvedeli nekaj več o vsaki VPN, da se boste lahko odločili, kateri ponudnik ustreza vašim natančnim zahtevam.

1. ExpressVPN

expressvpn za pretakanjeExpressVPN je številka ena najbolj zaželenih VPN za pretočne storitve. VPN je priljubljen po izjemno hitrih hitrostih in najboljših standardih šifriranja v svojem razredu. ExpressVPN je registriran tudi na Britanskih Deviških otokih, regiji, ki nima zakonskih zahtev za zakone o hrambi podatkov. To pomeni, da je tudi izven dosega invazivnih organov, kot sta zakon o zasebnosti ZDA in EU. Zato otok ExpressVPN omogoča, da se drži tudi stroge ničelne politike - nekaj, kar deluje v prid spletnih strežnikov.

ExpressVPN svoje ime ostaja kot storitev »Express« in ena izmed najbolj zanesljivih VPN-jev po vsem svetu. To je povezano s svojo impresivno globalno mrežo več kot 3000 strežnikov v 160+ mestih v 94+ državah - in te številke se nenehno povečujejo. To pomeni, da lahko v bližini vedno najdete strežnik ExpressVPN, ki ponuja največje hitrosti za pretakanje HD.

Zasebnost & Varnost

ExpressVPN uporablja nepremagljivo AES 256-bitno šifriranje, ki je združeno tako s stiskanjem RSA-4096 kot tudi SHA-512 HHAC ključem za preverjanje pristnosti za varnost podatkov. Ta raven šifriranja velja za vojaško oceno, zato je najboljša varnost na voljo. Poleg tega ExpressVPN ponuja tudi dodatne funkcije, kot so samodejno stikalo Kill, ničelni DNS, split tunneling, orodje za skrivanje IP in še veliko več.

Kompatibilnost

Storitev Britanskih Deviških otokov ponuja široko paleto združljivih platform in naprav. To vključuje platforme, kot so Windows, macOS, Android, iOS, Linux in Blackberry. Ponujajo tudi razširitve za vse večje brskalnike, kot so Chrome, Safari in Firefox. ExpressVPN je tudi edini VPN, ki ponuja namensko stranko za usmerjevalnike. In končno, če ste premium uporabnik, boste uživali do 3 hkratne povezave.

Cenitev

Na srečo je ExpressVPN pred kratkim posodobil cenovne cene svojih naročninskih načrtov, tako da so bili cenovno ugodni. Medtem ko cene ostajajo nekoliko visoke, vam lahko kljub temu zelo koristi njihova odlična storitev. ExpressVPN je tudi večnamensko zasebno omrežje VPN, ki pojasnjuje logiko njegovih načrtov. Trenutno lahko njihov najboljši paket prihrani do 49%, če greste na 12 mesečni načrt. Še več, ne glede na načrt, ki ga izberete, vam bo ExpressVPN pokril 30-dnevno garancijo za vračilo denarja brez vprašanja..

Obiščite ExpressVPN.com

2. IPVanish

ipvanish vpn za pretakanjeIPVanish je zaradi brezhibnega ravnovesja visokih hitrosti in zmogljivosti odlična izbira za struje. To lahko pripišemo dejstvu, da je VPN v celoti lastnik in upravljanje svojih strežnikov - redek, impresiven pojav, ki ga opazimo le pri dveh drugih VPN-jih v panogi. VPN dobro deluje tudi s svojo pokritostjo strežnikov več kot 1700 strežnikov v več kot 70 državah po vsem svetu.

Zasebnost & Varnost

Na žalost IPVanish deluje iz ZDA, kjer je registriran, kar ni v skladu s spletno zasebnostjo in svobodo. Vendar IPVanish trdi, da upošteva strog pravilnik o ničelnih dnevnikih in ne hrani podatkov uporabnikov. Menimo, da je VPN nekako našel način za premagovanje invazivnih zakonov o zasebnosti iz ZDA. Zato to pomeni, da se vaša aktivnost pretočnega pretoka ne bo videla nazaj.

VPN zelo dobro deluje tudi na področju varnosti. Na primer, nudijo najboljšo v razredu AES-256 bitovno šifriranje skupaj z bitovskim ključem RSA-2048. Poleg tega IPVanish izda tudi različne protokole za povezavo, odvisno od odjemalske aplikacije, ki jo uporabljate. Ponujajo tudi več varnostnih funkcij, kot so samodejno stikalo za ubijanje, deljeno tuneliranje, dvojni VPN, DNS&Zaščita pred puščanjem IPv6, zaščita WiFi, popolna skrivnost za naprej in še več.

Kompatibilnost

IPVanish je na voljo na več platformah in napravah. To pomeni, da ga lahko namestite v Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Chrome OS, Fire TV, Windows Phone in usmerjevalnike. Poleg tega je VPN zelo velikodušen glede števila dovoljenih sočasnih povezav, saj lahko v enem paketu zavarujete do 10 naprav.

Cenitev

IPVanish ponuja tri plačane načrte. VPN je prav tako spremenil svoje prejšnje drage načrte - zdaj ponuja zelo ugodne cene. Na primer, njihova najboljša vrednost, ki je enoletni načrt, ki znaša 3,25 USD na mesec, zaračunanih 39 USD na vsakih 12 mesecev, pa prihrani do 73% vašega denarja. Poleg tega se za vsak načrt, ki ga kupite, pogovarjate o 7-dnevni garanciji za vračilo denarja, ki je povsem dovolj, da preizkusite njihovo storitev.

Obiščite IPVanish.com

3. NordVPN

najboljši vpn za pretakanjeNordVPN je vrhunski in zelo priljubljen VPN, ki odlično sodeluje z večino pretočnih storitev. Predvsem NordVPN ima najbolj obsežno pokritost strežnikov z več kot 5100 strežniki v 64+ državah po vsem svetu. Ta globalna pokritost pomeni, da se lahko vedno povežete z najboljšim dostopnim strežnikom v vaši bližini in uživate v visokih hitrostih med pretakanjem.

Zasebnost & Varnost

NordVPN je trenutno registriran v Panami - oddaljeni državi, ki se močno zavzema za kibernetsko varnost in svobodo interneta. To pomeni, da lahko VPN upošteva strogo politiko brez zapisov. Kar zadeva varnost, NordVPN v kombinaciji s protokolom OpenVPN uporablja kombinacijo šifriranja DHE-RSA AES-256 SHA. To pomeni, da ponujajo RSA-2048 in ključ za preverjanje pristnosti HMAC SHA2-384 za večjo varnost. Poleg tega NordVPN uporablja tudi 3072-bitni Diffie Hellman Exchange (DHE) ključ, ki je odličen za popolno tajnost naprej..

Poleg tega VPN poleg teh prepričljivo varnostnih standardov svetovnega razreda ponuja tudi napredne funkcije zasebnosti, kot so stikalo za uničenje, CyberSec, dvojni VPN, zaščiten DNS, zaščita pred uhajanjem IPv6, Anti-DDoS in tudi Onion prek VPN. Nazadnje NordVPN v svojih odjemalskih aplikacijah poda tudi različne protokole za povezavo, kot so OpenVPN, IKEv2 / IPSec, PPTP in SSTP.

Kompatibilnost

Panamski VPN je zelo združljiv z napravo in platformo. Na primer, NordVPN podpira vse glavne platforme, vključno z Windows, macOS, Linux, Chrome OS, Android, iOS, Blackberry in DD-WRT. Ponujajo tudi razširitve za različne brskalnike, vključno s Chrome, Safari in Firefox. Poleg tega lahko NordVPN namestite tudi na naprave, kot so Kodi škatle, pametni televizorji in različne igralne konzole. Kljub temu, če imate v lasti večino teh naprav, jih lahko še vedno zavarujete naenkrat, saj NordVPN omogoča do 6 sočasnih povezav.

Cenitev

NordVPN je eno izmed najboljših VPN-jev, ki zagotavlja najcenejše naročniške načrte. Trenutno oddajo do štiri pakete, ki ponujajo enake lastnosti, vendar imajo različne cikle obračunavanja. Izkoristite lahko njihov najbolj priljubljen načrt, ki se prodaja po 3,49 USD na mesec, ki se vsaka tri leta zaračuna po 125,64 USD. Triletni načrt vam bo prihranil tudi do 70% vašega denarja. Poleg tega ne pozabite, da so vsi načrti NordVPN zajeti brez težav 30-dnevnega jamstva za vračilo denarja.

Obiščite NordVPN.com

4. CyberGhost

najboljši pretakanje vpnCyberGhost je še en odličen VPN za pretakanje spletnih vsebin. To gre zahvaliti izjemnemu razmerju med hitrostjo, učinkovitostjo ter vrhunsko zasebnostjo in varnostjo. Zlasti je CyberGhost registriran in ima pravno pristojnost v Romuniji - regiji, ki zelo spoštuje zasebnost in kibernetsko varnost. CyberGhost upravlja tudi z obsežno strežniško mrežo več kot 5900 strežnikov na 89+ lokacijah po vsem svetu. To pomeni, da se lahko praktično povežete s katero koli regijo na svetu in uživate v pretakanju.

Zasebnost in varnost

CyberGhost zagotavlja največjo varnost s svojimi naprednimi tehnikami, vključno s šifriranjem AES-256, ki je skupaj z bitnim ključem RSA-2048. Poleg tega je CyberGhost pred kratkim nadgradil s preverjanja pristnosti hash-ov HMAC MD5 na napredni HMAC SHA-2. To so storili z namenom, da izpolnijo nova priporočila, ki jih je predlagala revizija OSTIF OpenVPN.

Trenutno CyberGhost ponuja tudi do tri protokole, vključno z OpenVPN, L2TP in PPTP. Omeniti velja, da VPN ne podpira protokolov z datumi, kot sta SSH in SSTP. Poleg tega vam CyberGhost ponuja tudi vznemirljive funkcije, kot so samodejno stikalo za ubijanje, zaščita WiFi, deljenje predorov, dvojni VPN, pa tudi DNS & IP zaščita pred uhajanjem.

Kompatibilnost

CyberGhost ponuja široko paleto namenskih aplikacij za več naprav in platform. Lahko dobite CyberGhost za Windows, Android, macOS, iOS, Chrome OS, Linux, usmerjevalnike, Raspberry PI, Firestick, pa tudi vse glavne igralne konzole. Hkrati lahko zaščitite tudi do 7 naprav.

Cenitev

CyberGhost nenehno posodablja naročniške načrte in tudi cenovne cene. Na primer, VPN trenutno dobiva tri pakete, njihov najboljši načrt pa je ponudba za noč čarovnic, ki prvo leto znaša 33 dolarjev, nato 66 evrov na vsakih 12 mesecev. Upoštevajte, da vas CyberGhost krije z velikodušno 45-dnevno garancijo vračila denarja brez tveganja.

Obiščite spletno mesto CyberGhostVPN.com

5. VyprVPN

najboljši vpns za pretakanjeVyprVPN je tudi odlična izbira za hitro, varno in globalno zaupanje vsebin. VyprVPN je ustanovljeno leta 2009 s svojim matičnim podjetjem - Golden Frog GmbH - švicarskim VPN, ki je naredil ogromne korake, da bi se uveljavil kot globalno zaupanja vredna storitev, ki se zavzema za kibernetsko varnost in zasebnost na spletu. VyprVPN vodi tudi impresivno mrežo več kot 700 strežnikov z osupljivih 200.000 IP naslovov na več kot 70 lokacijah po vsem svetu. Poleg tega lahko izkoristite tudi funkcijo dinamičnega preklopa strežnika - nekaj, kar lahko pomaga anonimno ohraniti spletno identiteto.

Vendar je to do neke mere zaželena izjava, saj je njihovo matično podjetje Golden Frog delno ameriško, zaradi česar so podvrženi ukrepom, kot so izmenjava podatkov z organi ZDA in EU.

Zasebnost in varnost

Podjetje VyprVPN je v Švici zakonsko pristojno, saj je njegova matična družba - Golden Frog - registrirana v državi. To jim daje ugodno mesto, saj je Švica dobro znana po zakonih o zasebnosti. Država zelo spoštuje spletno zasebnost in je med redkimi državami, ki so sprejele spletno zaščito uporabnikov in zakone o zasebnosti. Za Švico pa njeni zakoni o zasebnosti spadajo po švicarskem zveznem zakonu o varstvu podatkov (DPA) kot tudi o odredbi o varstvu podatkov (DPO).

VyprVPN ima izjemen ugled glede svoje kibernetske varnosti. Storitve uporabljajo trendovski AES-256 CBC, ki velja za najbolj varno in nepremagljivo tehniko šifriranja. Šifriranje se nato poveže z znano avtentikacijo HHAC SHA1, skupaj s stiskanjem RSA-2048. Obstaja tudi popolna tajnost za naprej, ki jo ponuja izmenjava ključev Diffie-Hellman-2048. HMAC SHA1 ostaja nadgradljiv na HMAC SHA2 za izboljšanje njegovih varnostnih standardov; sicer pa ta varnostna kombinacija kljub temu ostaja neporažena.

VPN ponuja tudi različne varnostne protokole, vključno z PPTP, L2TP / IPSec, OpenVPN in protokolom Chameleon, ki je na voljo samo, če kupite Premium načrt. VyprVPN je zagotovil tudi dodatno raven varnosti, saj je ponudil NAT požarni zid, ki blokira neželen vhodni promet v vaše omrežje.

Kompatibilnost

Preprosto, VyprVPN je naredil dobro zase, ko gre za podprte naprave in platforme. Golden Frog je uspel ustvariti več odjemalcev za vse glavne platforme, vključno z Windows, macOS, Android, iOS, Linux, BlackBerry, Routers, QNAP, Anonabox in Smart TV.

Cenitev

VyprVPN ponuja dve kategoriji paketov, vključno z VyprVPN in VyprVPN Premium. Dva sklopa načrtov zagotavljata različne značilnosti in cenovne stopnje. Najboljši načrt je letni VyprVPN Premium, ki gre za 6,67 USD na mesec, zaračunava pa se po 80 USD na vsakih 12 mesecev. Upoštevajte, da vam program VyprVPN Premium ponuja vrhunske funkcije, kot so pet hkratnih povezav, protokol Chameleon in oblak VyprVPN, medtem ko njegov partner ne.

Obiščite VyprVPN.com

Končne besede

Brez dvoma je VPN ključno orodje za varno pretakanje digitalne vsebine. Vendar je izbira VPN-ja, ki lahko ponudi pravo razmerje med hitrostjo, zmogljivostjo ter tesno varnostjo in zasebnostjo, zahtevna. Preizkusili smo veliko VPN-jev in se odločili za pet, ki lahko nudijo najboljše zmogljivosti pretakanja. Navedli smo tudi nevarnosti pretakanja medijev brez VPN in navedli vidike pri izbiri VPN-ja. V nasprotnem primeru lahko izbirate med navedenimi VPN in uživate v pretakanju HD vsebin, ne da bi se ujeli med kršenjem avtorskih pravic, zaviranjem ponudnika internetnih storitev in geo-omejitvami.

Sorodno:

Najboljši VPN za Firestick
Najboljši VPN za Kodi
Zakaj bi uporabljali VPN
Je VPN zakonit in varen za uporabo?
Kako izbrati pravi VPN

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me