Paras BBC iPlayer-VPN, joka seuraa iPlayeria ulkomailla (2020)

>

Jos et ole Ison-Britannian asukas ja rakastat BBC: n sisältöä, rakastat myös tätä artikkelia. Näytän sinulle, mikä on paras BBC iPlayer VPN, ja kuinka voit käyttää sitä BBC: n käyttämiseen mistä päin maailmaa tahansa.

Nykyään elokuville ja esityksille on niin paljon erilaisia ​​suoratoistovaihtoehtoja, että vain yhden valitseminen voi hämmentää. Ja koska useimmissa streaming-palveluissa on liittymämaksu, joten ne voivat myös laittaa hampaan taskuun. Mutta jopa kaikkien maksettujen suoratoistoverkkojen keskellä, on yksi vaihtoehto, joka on ilmainen - tai "jonkin verran ilmainen" olla tarkka.

Puhumme BBC iPlayer -palvelusta, joka ei vaadi liittymämaksuja. Vain Yhdistyneen kuningaskunnan käyttäjät, joilla on TV-lisenssi, voivat kuitenkin käyttää palveluitaan. Jos vierailet iPlayer-verkkosivustolla, kun et ole Isossa-Britanniassa, sinut tervetulleeksi viesti - BBC iPlayer toimii vain Isossa-Britanniassa. Valitettavasti se johtuu oikeuksista TAI tämä sisältö ei ole käytettävissä sijaintisi.

Mutta älä huoli, koska voit helposti käyttää BBC iPlayeria Ison-Britannian ulkopuolella samoin, ja tämä voidaan tehdä käyttämällä VPN: tä. Ei ole väliä, asutko Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Intiassa, Venäjällä, Ranskassa tai Kiinassa. Tämä pieni temppu antaa sinulle pääsyn valtavaan BBC-kirjastoon. Lue alla, niin saat selville, mitkä VPN-verkot voivat antaa sinun katsella BBC iPlayeria mistä päin maailmaa tahansa.

paras vpn bbc iplayerille

Mikä on VPN? Kuinka se estää BBC iPlayerin eston Ison-Britannian ulkopuolella??

VPN on työkalu, joka muuttaa IP-osoitteesi. IP-osoite on jokaiselle Internet-yhteydelle annettu yksilöivä numero, jonka avulla Internet-palveluntarjoaja (ISP) ja muut palvelimet tietävät mistä kohdasta käytät Internetiä. Siksi, kun yrität kirjautua BBC iPlayer -sovellukseen muista maista kuin Isosta-Britanniasta, heidän palvelimet voivat tunnistaa sijaintisi IP-osoitteesta. Ja he estävät heidän palvelunsa, jos asut ulkomailla.

Mutta VPN ohjaa normaalin Internet-yhteytesi eri maiden palvelimien kautta. Tällä tavalla se muuttaa IP-osoitteesi. Joten voisit olla Yhdysvalloissa ja vaihtaa IP-osoitteesi saksalaiseen osoitteeseen. Tämän jälkeen Internet-palveluntarjoajasi ja muut palvelimet luulevat, että yhteytesi tulee saksalaiselta palvelimelta.

Tämä tarkoittaa, että kun käytät VPN: tä ja asetat sen Ison-Britannian IP-osoitteeseen, BBC iPlayer toimii sinulle riippumatta siitä, missä olet. BBC-palvelimet näkevät IP: n ja uskovat sen tulevan paikoista Isossa-Britanniassa, jolloin voit käyttää kaikkia suosikki-ohjelmasi.

Niille, jotka eivät ole tietoisia, BBC iPlayer antaa sinun katsella useita kanavia, kuten -

 • BBC One
 • BBC Kaksi
 • BBC Three
 • BBC Four
 • CBBC
 • CBeebies
 • BBC News Channel
 • BBC Parliament
 • BBC ALBA

Parhaat BBC iPlayer VPN -sovellukset vuonna 2020

VPN-palveluntarjoajia on 100 ja lähes kaikki he väittävät toimivansa BBC: n kanssa. Mutta totuus on täysin erilainen. Vain muutama VPN-palvelu, joka tosiasiallisesti estää suoratoistopalvelut, kuten BBC iPlayer ja Netflix.

Vietettyäni useita tunteja testaamiseen, löysin seuraavat parhaat VPN: t BBC iPlayerille, joka toimii edelleen vuonna 2020:

1. ExpressVPN

Suosituimmat BBC VPN: stä 34 tarkistetusta VPN: stä

paras BBC iplayer vpn

ExpressVPN on yksi parhaimmista VPN-verkoista yleensä, mikä tekee siitä myös parhaan valinnan suoratoisto-ohjelmiin BBC iPlayerissä.

Katsotaanpa sen ominaisuuksia.

palvelimet

Paras osa ExpressVPN: stä on se, että siinä on kuusi erilaista UK-palvelinta, joten voit hankkia UK-IP-osoitteen helposti tämän VPN: n avulla. Lisää palvelimia tarkoittaa myös parempaa nopeutta, jonka avulla voit katsella suosikkiohjelmasi keskeytyksettä ja joutumatta uhraamaan videon laatua. Riippumatta siitä missä asut maailmassa, voit yhdellä napsautuksella muuttaa IP-osoitteesi sijaintiin Isossa-Britanniassa ja käyttää BBC iPlayeria helposti.

Tilauskustannukset

Tällä VPN-palvelulla on erilaisia ​​tilaussuunnitelmia keston perusteella. Heidän kuukausittainen perustilaus maksaa 12,95 dollaria, ja sinulta laskutetaan kuukausittain. Kuuden kuukauden suunnitelma maksaa 9,99 dollaria / kk, joten joudut maksamaan yhteensä 59,95 dollaria kuuden kuukauden välein. Vuotuinen suunnitelma maksaa 8,32 dollaria / kk, ja maksat 99,95 dollaria vuosittain. Jokainen suunnitelma tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

ExpressVPN tarjoaa kuitenkin myös erityisen alennuksen kirjoitettaessa. Voit saada 3 kuukauden palvelun ilmaiseksi ja säästää 49% vuosisuunnitelmassaan.

Mutta entä jos et ole tyytyväinen? Tarkoittaako tämä, että ensimmäisen kuukauden liittymämaksusi menetetään? Lyhyt vastaus - Ei. Jos et ole tyytyväinen Express VPN: ään, voit hakea palautusta ensimmäisen kuukauden aikana, koska ne tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuun..

iplayer vpn 30 päivän riskitön kokeilu

Nopeus ja turvallisuus

Nopeuden suhteen ExpressVPN ylittää kaikki kilpailijansa. Asiantuntijoidemme suorittaman nopeustestauksen mukaan eri palvelimien suorittamat nopeustestat eri paikoissa ExpressVPN: llä johtivat keskimääräiseen nopeuteen 106 Mbps (jaettu nopeus 120 Mbps). Nämä ovat vaikuttavia lukuja, joiden nopeudenpidätyskyky on 88,33%, ja voit suoratoistaa videoita helposti 4k Ultra-HD -laadulla niin nopealla yhteydellä. Keskimääräinen nopeustesti eri alueilla on:

Nopeus Pohjois-Amerikassa: 117 Mbit / s

Nopeus Euroopassa: 107 Mbit / s

Nopeus Aasiassa: 96 Mbit / s

Turvallisuuden kannalta heillä on armeijan luokan salaus, eikä he tallenna mitään tunnistuslokeja. Tämä tarkoittaa, että vaikka he seuraavat kirjaa selaushistoriastasi, he eivät tallenna todellista IP-osoitettasi palvelimilleen, mikä pitää sinut täysin nimettömänä.

Muut ominaisuudet

Yksi ExpressVPN-tilauksen avulla voit kytkeä samanaikaisesti 5 laitetta. He päivittävät säännöllisesti palvelimiaan ja turvatoimenpiteitä välttääkseen BBC: n estämistä. Heidän asiakastukitiiminsä on melko interaktiivista ja he ovat käytettävissä ympäri vuorokauden live-chatin kautta.

yhteensopivuus

ExpressVPN toimii Android-, iOS-, Windows-, Mac-, Linux- ja reitittimissä. Heillä on jopa laajennuksia Chrome- ja Firefox-selaimille. Tämän lisäksi tämä VPN on myös yhteensopiva Firestickin kanssa. Heillä on yksinkertainen ja helppo käyttöliittymä kaikilla alustoilla.

Toimivalta

Yhtiö kuuluu BVI: n (Brittiläiset Neitsytsaaret) lainkäyttövaltaan, johon ei sovelleta mitään tietojen säilyttämistä koskevaa lakia tai laillista valtion valvontaa.

tuomio

Huolimatta siitä, että ExpressVPN on tämän luettelon kalleimpia palveluita, se on ensimmäinen suosituksemme BBC iPlayer VPN: lle. He ovat ansainneet valtavan käyttäjäkuntansa luottamuksen ja ovat markkinoiden luotettavin verkko. Kaikkien näiden uskomattomien ominaisuuksien avulla olet tyytyväinen tähän VPN: ään. Joten epäilemättä ExpressVPN on selvästi paras VPN BBC iPlayerille.

Käy ExpressVPN.com-sivustossa

Kuinka päästä BBC iPlayeriin

Tämä on helpoin tapa saada käsiisi hyvä VPN.

1. Asenna VPN laitteeseesi

2. Avaa VPN-sovellus ja muodosta yhteys Ison-Britannian palvelimeen

yhdistä uk palvelin katsomaan BBC iplayer ulkomailla

3. Käy osoitteessa https://www.bbc.co.uk/iplayer ja kirjaudu sisään kirjautumistietosi.

4. Siinä kaikki. Voit alkaa katsella suosikkiohjelmasi.

Huomautus: Jos sinulla ei ole BBC iPlayer -tiliä, voit luoda uuden tilin yllä olevan linkin avulla. Sinulta ei kysytä luottokorttia tai muita maksuihin liittyviä tietoja.

2. CyberGhost VPN

Arvostelu # 2/34 testatusta VPN: stä

paras vpn bbc iplayerille

CyberGhost on myös hämmästyttävä VPN-palvelu, jonka avulla voit estää BBC iPlayer -sovelluksen käytön Ison-Britannian ulkopuolella. Niiden tärkeimmät ominaisuudet on lueteltu alla.

palvelimet

CyberGhostin verkkoyhteysjärjestelmä on erilainen kuin muut VPN: t. Useimpien VPN-verkkojen tapauksessa sinun on valittava maa, joka muodostaa yhteyden palvelimeen. Mutta CyberGhostissa saat luettelon valitsemistasi suoratoistopalveluista, ja BBC iPlayer on myös mukana luettelossa.

Kun valitset BBC iPlayer -palvelun, he yhdistävät sinut automaattisesti Ison-Britannian parhaaseen ja nopeimpaan palvelimeen, joka mahdollistaa suoratoiston ulkomaille..

Tilauskustannukset

CyberGhostin erilaiset tilaussuunnitelmat ovat:

 • 3-vuoden suunnitelma: 2,75 dollaria / kuukausi; laskutetaan 99 dollaria kolmen vuoden välein
 • 2 vuoden suunnitelma: 3,69 dollaria / kuukausi; laskutetaan 88,56 dollarilla joka toinen vuosi
 • Vuotuinen suunnitelma: 5,99 dollaria / kuukausi; laskutetaan 71,88 dollaria vuodessa
 • Kuukausittainen suunnitelma: 12,99 dollaria laskutetaan joka kuukausi

He tarjoavat myös 45 päivän rahat takaisin -takuun. Lisäksi he tarjoavat ilmaisen yhden päivän kokeilujakson, jossa he eivät myöskään pyydä luottokorttitietojasi.

Nopeus ja turvallisuus

Asiantuntijoidemme tekemän nopeustestauksen mukaan nopeustesteissä eri paikoissa ja eri aikoina on saatu keskimääräinen nopeus 58 Mbps (jaettu nopeus 100 Mbps). Tämä tarkoittaa 58%: n nopeuden säilymistä. Voit suoratoistaa videoita 4K: n ultra-HD-laadussa CyberGhostin tarjoamalla nopeudella. Heillä ei ole nollalokeja koskevaa käytäntöä, kuten NordVPN, mutta heillä ei ole tunnistuslokkijärjestelmää, joka pitää todellisen IP-osoitteesi yksityisenä ja kolmansien osapuolien ulottumattomissa. He käyttävät 256-bittistä AES-salausta kaiken tiedon suojaamiseksi.

Muut ominaisuudet

Yhdellä CyberGhost-tilaustilillä voit kytkeä jopa 7 laitetta kerralla. Live chat-tuki on käytettävissä ympäri vuorokauden ja auttaa sinua kaikissa kyselyissä tai kysymyksissä.

yhteensopivuus

CyberGhost on yhteensopiva Windows-, Mac-, Android-, iOS- ja Linux-laitteiden kanssa ja tarjoaa myös laajennuksia Chrome- ja Firefox-selaimille. Heillä on jopa Firestick-tuki, ja emoyhtiö päivittää ja parantaa jatkuvasti palveluitaan välttääkseen BBC iPlayerin estämistä..

Toimivalta

Yhtiö kuuluu Romanian lakien lainkäyttövaltaan, jota pidetään turvallisena VPN-yrityksille.

tuomio

Erittäin halvalla suunnitelmalla ja monilla hyödyllisillä ominaisuuksilla CyberGhost on toinen erinomainen VPN BBC iPlayerille ja tulee listallamme toiseksi.

Käy CyberghostVPN.com -sivustolla

3. NordVPN

Arvostelu # 3/34 testatusta VPN: stä

Poista bbc iplayer -sovelluksen käyttö nordvpn: llä

Kolmas paras vaihtoehto BBC iPlayer VPN: lle on NordVPN, joka on myös melko hyvämaineinen virtuaalinen yksityinen verkko. Sukellaan ensin sen ominaisuuksiin.

palvelimet

Palvelun merkittävin ominaisuus on, että sillä on 30 palvelinta kaikkialla Isossa-Britanniassa. Heillä on jopa erittäin nopea TV-verkko Yhdistyneelle kuningaskunnalle, joka on aivan täydellinen streaming-palveluihin. Tällaisen suuren palvelimien saatavuus on tärkein syy sijoittaa NordVPN tämän listan toiseen numeroon.

Tilauskustannukset

Eri NordVPN-liittymäsuunnitelmat ovat:

 • 3-vuoden suunnitelma: 3,49 dollaria / kuukausi; laskutetaan 125,64 dollarilla joka kolmas vuosi
 • 2 vuoden suunnitelma: 4,99 dollaria / kuukausi; laskutetaan 119,76 dollarilla joka toinen vuosi
 • Vuotuinen suunnitelma: 6,99 dollaria / kuukausi; laskutetaan 83,88 dollaria vuodessa
 • Kuukausittainen suunnitelma: 11,95 dollaria laskutetaan joka kuukausi

Ne tarjoavat myös 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Nopeus ja turvallisuus

Asiantuntijamme testasivat NordVPN-nopeustestejä, joiden keskimääräinen nopeus on 58 Mbit / s (jaettu nopeus 100 Mbit / s). Tämä tarkoittaa 58%: n nopeuden pysyvyyttä, mutta tämä keskimääräinen luku lasketaan eri paikkojen arvoista. Koska NordVPN: llä on 30 palvelinta Isossa-Britanniassa, saat paremman nopeuden, kun se kytketään brittiläiseen IP-osoitteeseen, joka sopii BBC iPlayerille. Silti suosittelemme, että valitset 1080p HD -laadun eikä 4K UHD -asetusta, kun käytät NordVPN: tä.

Turvallisuuden kannalta heillä on 256-bittinen AES-salaus ja nollapalkikäytäntö, mikä tarkoittaa, että he eivät tallenna Internet-käytön lokitasi tai IP-osoitteitasi.

Muut ominaisuudet

Voit kytkeä jopa 6 laitetta samanaikaisesti yhdellä NordVPN-liittymäsuunnitelmalla. Heillä on myös live-chat, joka on käytettävissä ympäri vuorokauden ja on erittäin reagoiva. Se on yksi harvoista VPN-verkoista, jotka toimivat myös Kiinassa.

yhteensopivuus

NordVPN toimii kaikilla tärkeillä alustoilla, kuten Windows, Mac, Linux, Android ja iOS, ja sillä on myös Chrome- ja Firefox-selainlaajennus.

Toimivalta

Yhtiö kuuluu Panaman lakien lainkäyttövaltaan, jota ei ole liitetty mihinkään tietojen säilyttämis- tai valvontaohjelmiin.

tuomio

Laitamme NordVPN: n nro 3 tähän luetteloon kahdesta pääasiallisesta syystä - niiden halpa hinta ja tarjoamansa suuri joukko brittiläisiä palvelimia, joiden avulla on erittäin helppo käyttää BBC iPlayer -sovellusta. Jos haluat erinomaisen BBC iPlayer VPN -sovelluksen taskuystävälliseen hintaan, NordVPN on paras valinta sinulle. Tämä VPN-palvelu toimii jopa Kiinassa, maassa, jossa useimmat VPN: t eivät ole toiminnallisia.

Käy NordVPN.com-sivustossa

4. YksityinenVPN

Arvostelu # 4/34 testatusta VPN: stä

paras BBC iplayer vpn

PrivateVPN ei ehkä ole yhtä maineikkain kuin muut tämän luettelon VPN-palvelut, mutta ne ovat loistava vaihtoehto BBC iPlayer -sovelluksen lukituksen poistamiseksi muista paikoista kuin Iso-Britanniasta.

palvelimet

Ruotsissa toimivan suhteellisen pienen yrityksen ylläpitämällä PrivateVPN: llä on vain yhteensä 100 palvelinta ja 2 palvelinta Isossa-Britanniassa, jotka sijaitsevat Manchesterissa ja Lontoossa. Siitä huolimatta, että palvelimilla on niin vähän palvelimia, PrivateVPN tarjoaa edelleen upeita ominaisuuksia ja tarjoaa kunnollisen kilpailun muille palveluille.

Tilauskustannukset

PrivateVPN: n erilaiset tilaussuunnitelmat ovat:

 • Vuotuinen suunnitelma: 3,82 dollaria / kuukausi; laskutetaan 49,68 dollarilla yhden kuukauden ilmaisella (yhteensä 13 kuukautta)
 • Neljännesvuosisuunnitelma: 4,88 dollaria / kuukausi; laskutetaan 14,63 dollarilla 3 kuukauden välein
 • Kuukausittainen suunnitelma: 7,67 dollaria laskutetaan joka kuukausi

Kaikilla liittymissuunnitelmilla on 30 päivän rahat takaisin -takuu. PrivateVPN tarjoaa myös ilmaisen 24 tunnin kokeilun ilman kuluja tai maksutietoja.

Nopeus ja turvallisuus

YksityisenVPN: n keskimääräinen latausnopeus on 59 Mbit / s asiantuntijoidemme suorittamassa nopeustestiä kohden (jaettu nopeus 100 Mbit / s). Tämä tarkoittaa 59%: n nopeuden säilymistä. Todellinen nopeus voi vaihdella olosuhteiden mukaan, mutta yleensä sinun pitäisi voida katsella videoita 4K ultra-HD-laadulla, jos Internet-pääyhteytesi on nopea.

PrivateVPN käyttää myös sekä 128-bittistä CBC-salausta että 256-bittistä AES-salausta korkean tietoturvan tarjoamiseksi. Nollaloki-käytännössä he eivät tallenna selaushistoriaasi ja IP-osoitettasi.

Muut ominaisuudet

PrivateVPN mahdollistaa enintään 6 laitteen yhdistämisen yhdellä tilaussuunnitelmalla. Heillä on live chat-asiakastuki sekä etäohjaustuki tiettyjen ongelmien vianmääritykseen.

yhteensopivuus

PrivateVPN tarjoaa palvelujaan myös Windows-, Mac-, Android-, iOS-, Linux- ja reitittimissä.

Toimivalta

Yhtiö kuuluu 14-Eyes Alliancen lainkäyttövaltaan (Ruotsi). Vaikka maa näyttää tukevan käyttäjien yksityisyyttä, olette 14-silmäinen jäsen, et voi olla varma.

tuomio

Ne voivat olla pieni yritys verrattuna muihin suosittuihin VPN-palveluihin, mutta edullisilla hinnoillaan ja monipuolisilla ominaisuuksillaan PrivateVPN on varmasti loistava vaihtoehto käyttää BBC iPlayer -sovellusta. Siksi he ansaitsevat ottaa listallamme nro 4 paikan.

Käy osoitteessa PrivateVPN.com

5. Surfshark

Arvostelu # 5/34 testatusta VPN: stä

top bbc iplayer vpn

Surfshark on myös suosittu VPN-palvelu, joka tekee siitä loistavan vaihtoehdon BBC iPlayer -sovelluksen vapauttamiseen ulkomailta. Tässä on sen ominaisuudet.

palvelimet

Surfshark tarjoaa 3 pääpalvelinta Isossa-Britanniassa, jotka sijaitsevat Glasgowissa, Lontoossa ja Manchesterissa. Heillä on yli 1000 palvelinta yli 60 maassa ympäri maailmaa.

Tilauskustannukset

 • 2 vuoden suunnitelma: 1,99 dollaria / kuukausi laskutetaan 47,76 dollarilla 24 kuukaudeksi (tämän suunnitelman on käytettävä kuponki ”sharkspecial”)
 • Vuotuinen suunnitelma: 5,99 dollaria kuukaudessa, laskutus on 71,88 dollaria vuodessa
 • Kuukausisuunnitelma: 11,95 dollaria / kuukausi laskutetaan kuukausittain

Kaikilla suunnitelmilla on 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Nopeus ja turvallisuus

Heidän keskimääräinen verkonopeus on 60 Mbit / s (jaettu nopeus 100 Mbit / s), mikä tekee siitä sopivan HD-laadun videoiden suoratoistolle verkossa. Huomasimme myös, että se ei hidasta Internet-perusyhteytesi nopeutta. Se tarkoittaa, että mitä nopeampi Internet-yhteys sinulla on, sitä nopeammin VPN-yhteys toimii.

256-bittisellä salauksella tietosi ovat myös suojattuja. Surfsharkin nollalokkikäytäntö ei pidä kirjaa Internet-toiminnoistasi ja IP-osoitteistasi. Lisäsuojaa varten Surfshark tarjoaa Multi-hop-ominaisuuden, joka ohjaa online-liikenteesi kahden erillisen VPN-palvelimen kautta tarjoamalla sinulle ylimääräisen tietosuojan. Mutta tämä vaarantaa Internet-nopeutesi, joten se on valinta tietoturvasta vs. nopeuteen.

Muut ominaisuudet

On yksi alue, jolla Surfshark lyö kaikki muut luettelossa olevat VPN: t - laitteiden lukumäärälle, jota voit yhdistää yhdestä tilauksesta, ei ole mitään rajoitusta! Heillä on aktiivinen livekeskustelu ja he ovat myös melko reagoivia sähköpostin välityksellä. Jopa heidän verkkosivustonsa Ohje-osiossa on yksityiskohtaisia ​​tietoja monista ongelmista, joita saatat kohdata. Yksi ainutlaatuinen Surfsharkin ominaisuus on sen CleanWeb-ominaisuus, joka estää mainoksia, haittaohjelmia ja jopa seurantaohjelmistoja.

yhteensopivuus

Surfshark on yhteensopiva Windows-, Mac-, iOS-, Android- ja Linux-käyttöjärjestelmien kanssa sekä Chromen ja Firefoxin selainlaajennusten kanssa.

Toimivalta

Samoin kuin ExpressVPN, yritys kuuluu BVI: n (Brittiläiset Neitsytsaaret) lainkäyttövaltaan.

tuomio

Budjettiystävällisellä suunnitelmalla, eräillä ainutlaatuisilla ominaisuuksilla ja vahvalla yksityisyydellä ja turvallisuudella Surfshark sijoittuu oikeutetusti kärkipaikkaan parhaiden BBC iPlayer VPN -luetteloidemme luettelossa.

Käy Surfshark.com-sivustossa

Miksi nämä 5 vaihtoehtoa ovat paras valinta BBC iPlayer VPN -sovelluksille?

Saatat ihmetellä, miksi sinun pitäisi käyttää näitä viittä VPN-palvelua, jotka edellyttävät liittymäkustannuksia, kun tarjolla on niin paljon ilmaisia ​​VPN-palveluita. Mutta BBC iPlayer on maineikkain suoratoistopalvelu Yhdistyneessä kuningaskunnassa, joka ei vain suoraa televisio-ohjelmia, vaan myös suoratoistaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa suosittuja urheilulajeja, kuten premier liiga ja FA cup -jalkapallo.

Joten on vain selvää, että sellaisella kuuluisalla suoratoistopalvelulla on korkean suojauksen ominaisuudet. He päivittävät palvelimiaan jatkuvasti VPN-palveluiden havaitsemiseksi ja estämiseksi. Suurin osa keskimääräisistä VPN-verkkoista on jo estetty BBC: llä, mikä tekee niistä hyödytöntä. Jos lataat jonkin ilmaisista VPN-verkoista, saatat olla pettynyt huomatessasi, että se ei anna sinulle pääsyä BBC iPlayer -sovellukseen. Vaikka jotkut VPN-verkot sallivat sinun lähettää ohjelmia iPlayerissa, ei ole mitään takeita siitä, että BBC estää ne.

Ainoa tapa nauttia iPlayer-esityksistä Ison-Britannian ulkopuolelta ilman pelkoa estämisestä on valita parhaiden yritysten tarjoamat VPN: t. Tässä artikkelissa lueteltuja viittä palvelua tarjoavat kaikki erittäin edistyneet yritykset. Ne tarjoavat suuren luotettavuuden ja takaavat jatkuvan pääsyn BBC iPlayeriin. Ja niiden tarjoamien uskomattomien ominaisuuksien ansiosta ne ovat kaikki hintansa arvoisia, jotka joudut maksamaan tilauksesta. Lisäksi voit aina peruuttaa heidän palvelunsa ja saada rahasi takaisin heidän politiikkansa ansiosta.

Kuinka valitsimme parhaan BBC iPlayer VPN: n?

Olemme valinneet ExpressVPN: n parhaaksi BBC iPlayer VPN: ksi nopean ja luotettavan yhteyden perusteella. Se voi myös ohittaa Kiinan suuren palomuurin, ja sen käyttöliittymä on erittäin helppo ymmärtää. Se tarjoaa 24 tuntia vuorokaudessa tapahtuvan live-chat-asiakastuen ja parantaa sovellusten suojausta.

Siksi se toimii poikkeuksellisen hyvin kaikilla rintamilla, kuten nopeus, turvallisuus, sensuurin vapauttaminen, yhteensopivat laitteet ja asiakastuki.

Muut VPN: t, jotka toimivat osittain iPlayerin kanssa

Kun testasin VPN-verkkoja, seuraavat VPN-palvelut toimivat myös BBC iPlayerin kanssa, mutta se ei ollut tyydyttävä. Suurimman osan ajasta BBC havaitsi VPN: n ja pääsyn estäminen. Jos käytät jo jotakin näistä VPN-verkoista, kannattaa ehkä kokeilla niitä ensin, ja jos se ei toimi, voit saada jonkin viidestä yllä tarkistetusta VPN: stä.

 • IPVanish
 • VyprVPN
 • Windscribe
 • Hotspot-kilpi
 • ProtonVPN
 • Yksityinen Internet-yhteys (PIA)
 • TunnelBear

Ilmainen VPN BBC iPlayerille

BBC iPlayer on yksi suosituimmista suoratoistopalveluista ja aivan kuten Netflixkin, se vie huomattavasti VPN-palvelimien havaitsemiseen ja estämiseen.

Unohda ilmaiset VPN: t, monet maksetut VPN-palveluntarjoajat eivät voi päästä havaintojärjestelmäänsä eteenpäin. Vaikka on myös joitain ilmaisia ​​VPN-palveluntarjoajia, heillä ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi rahaa tai resursseja jatkaa uusien ja huomaamatta olevien palvelinten lisäämistä.

Sinun on oltava erittäin onnekas löytää ilmainen VPN palvelimen kanssa, jota BBC iPlayer ei edelleenkään havaitse. En ole löytänyt yhtään. Ja vaikka löydät sellaisen, ei ole mitään takeita siitä, kuinka kauan se pysyy huomaamatta.

Siksi suosittelen henkilökohtaisesti yhtä premium-VPN-verkoista BBC iPlayerille. Löydät monia palvelimia, jotka virtauttavat tätä palvelua.

Lopullinen tuomio

Kaikista luetelluista vaihtoehdoista suosittelemme ExpressVPN: ää luotettavuuden ja turvallisuuden parantamiseksi sekä vaikuttavan suoratoistonopeuden vuoksi. Jopa maineen suhteen ExpressVPN voittaa kaikki muut kilpailijansa ja on jo kerännyt valtavan asiakaskunnan. Jos heidän liittymisensä hinnat ovat kuitenkin sinulle liian paljon, kokeile vapaasti jotain muista neljästä vaihtoehdosta.

Viimeisessä huomautuksessa haluamme todeta, että joudut kirjautumaan BBC iPlayer -palveluun, kun olet muodostanut yhteyden Ison-Britannian IP-osoitteeseen. Tätä varten sinun on myös annettava Ison-Britannian postinumero. Kun olet tehnyt tämän, olet kaikki valmiina suoratoistamaan erilaisia ​​ohjelmia ja elokuvia BBC iPlayer -laitteella jatkuvasti.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me