Преглед ExpressVPN: Наистина ли е „най-бързият VPN“ в света?

>

ExpressVPN е VPN услуга, базирана на Британските Вирджински острови. Работи от 2009 г., тя е една от най-реномираните и една от най-добрите VPN услуги на пазара. Клиентите го намират за полезен за почти всякакви цели. Неговите възможности за защита на поверителността и анонимност са похвални, но нещото, което привлича вниманието на всички в момента, когато влезете Уебсайтът на ExpressVPN е претенцията за скорост. Думите „най-бързият VPN на Земята“ са видни и подчертани. Докато много VPN отправят подобни твърдения, с нашия преглед ExpressVPN проучихме дали наистина е най-бързата VPN наоколо.

expressvpn преглед

Преглед ExpressVPN

В този задълбочен преглед на ExpressVPN ще обхванем всеки детайл на ExpressVPN, включително неговите сървъри, цени, скорост, поддържани платформи, ценообразуване и други. Да започнем с плюсовете и минусите.

ExpressVPN сървъри

ExpressVPN има повече от 3000 сървъра в 94 държави и 160+ места по целия свят. Въпреки че има няколко VPN, които предлагат тези много сървъри, това е вид изключителен клуб. Тези сървъри предлагат споделени статични IP адреси и се намират във всички основни места по света. Винаги има ExpressVPN сървър близо до вас. Това помага да се подобрят и без това бързите скорости на връзката и се гарантира, че никога няма задръствания на сървъра, което води до по-малко спадове на връзката. Той също така осигурява Stealth сървъри за страни като Китай и ОАЕ, които използват практики като дълбока проверка на пакети за идентифициране и блокиране на VPN потребители. Използването на VPN е забранено в ОАЕ сега, така че наличието на VPN, което крие факта, че използвате VPN, е важно.

Нямаше течове на DNS, IPv4 и WebRTC с ExpressVPN. Той ви държи защитени по всяко време, а резултатите от DNS, IPv4 и WebRTC дават добра представа за това колко добре работи VPN за защита на вашата поверителност и идентичност.

ExpressVPN за Netflix

expressvpn netflix преглед

Netflix слиза много трудно за VPN потребителите, тъй като се опитва да задържи гео-ограничената си услуга и да попречи на външни лица да имат достъп до Netflix USA. Тази версия има най-доброто съдържание, така че е разбираемо, че бихте искали да деблокирате Netflix USA. Но там, където повечето VPN се провалят, ExpressVPN успява. Той е в състояние да ви помогне да деблокирате Netflix USA през няколко сървъра. Всички тези сървъри очевидно са в САЩ, но няма индикация кой от тях може да ви помогне. Това е доста умно, тъй като публикуването на тази информация ще доведе до блокиране на тези сървъри от Netflix. За достъп до Netflix USA с ExpressVPN, просто попитайте тяхната поддръжка за клиенти кои сървъри могат да ви помогнат. Можете също да използвате тяхната SmartDNS услуга за тази цел (повече за това по-късно). Можете също да проверите страницата на Netflix на ExpressVPN.

ExpressVPN за Kodi

expressvpn kodi преглед

Kodi ви позволява да гледате любимите си филми и телевизионни предавания безплатно. Въпреки че е страхотно устройство за поточно предаване на медии, то не може да потвърди някои от безплатните връзки за стрийминг, които ви предоставя. Не се казва кой може да изпълнява тези връзки и операторът може да ви шпионира. Затова е най-добре да използвате ExpressVPN и за Kodi. Настройката на ExpressVPN на Kodi е проста и можете да следвате ръководството за настройка на уебсайта им.

ExpressVPN за торенти

Торент уебсайтовете са важна част от използването на интернет в наши дни. Те ви предоставят всички видове файлове и данни, които може да искате, като филми, телевизионни предавания, игри, софтуер, музика и др. Много лесно е да изтегляте торенти чрез клиент, но когато изтегляте торенти без VPN, всеки може да види вашата торент активност. Всеки злонамерен потребител в басейна може да ви шпионира или всеки любопитен човек, свързан към същата обществена мрежа, може да види вашата дейност. Нещо повече, доставчиците на интернет услуги могат и много често могат да намалят честотната лента, налична за вас, когато изтегляте торенти.

За да се държите далеч от всички любопитни очи и да изтегляте торентите свободно, използвайте ExpressVPN. Тя ще скрие вашата торент активност от всички, а нейните високоскоростни сървъри гарантират, че скоростта на изтегляне няма да пострада изобщо. Не всички ExpressVPN сървъри поддържат P2P, но винаги можете да поискате поддръжката на клиента за помощ по въпроса.

Цени за ExpressVPN

expressvpn отстъпка за цена

Ако търсите удобна за джоб VPN услуга, тогава ExpressVPN не е чашата ви с чай. Това не е само за хора, работещи със строг бюджет с пакета си от 12,95 долара на месец. Годишният пакет предлага значителни отстъпки (6,67 долара на месец) поради по-дългия абонамент и от време на време има отстъпки, но все още остава една от най-скъпите VPN услуги.

Но можете да използвате 30-дневната гаранция за връщане на парите без задаване на въпроси, за да постигнете добър ефект. Ако установите, че ExpressVPN не е това, което сте очаквали и услугата липсва в някои области, можете да поискате пълно възстановяване в рамките на месец. Докато повечето други VPN предлагат 7-дневна гаранция за връщане на парите, ExpressVPN предлага 30-дневна гаранция. Как е това за увереност!

Потребителите на работния плот нямат възможност за безплатна пробна версия. Въпреки това, за потребителите на iOS и Android се предлага 7-дневна безплатна пробна версия и еднодневна безплатна пробна версия. Въпреки че един ден не е достатъчен за тестване на услугата, той е в съответствие с регламентите на Google Play, така че не може да се направи много. Що се отнася до опциите за плащане, можете да плащате с кредитни карти, PayPal, биткойн и различни търговци на трети страни.

ExpressVPN скорост

VPN мрежите намаляват скоростта ви на сърфиране малко заради режима на криптиране, който се добавя към връзката ви. Но това, което отделя най-доброто от останалите, е колко стръмно е намаляването на скоростта. По-добрите VPN-та се уверяват, че намаляването на скоростта е минимално, докато най-добрите VPN-та гарантират, че намалението е незабележимо. ExpressVPN е един от най-добрите VPN, така че не е изненада, че не откривате забележим спад в скоростта на връзката. Тестването през различни сървъри през различно време дава разумна оценка на скоростта на VPN и ExpressVPN върна обещаващи резултати.

резултати от тестовете за скорост на тестване

Той осигурява една от най-бързите скорости за изтегляне сред всички VPN. Потокът на видеоклипове в разделителна способност 1080p и играта в онлайн игри за много играчи не ви създават никакви проблеми при използване на ExpressVPN. Когато изтегляте торенти или обикновени файлове, ще забележите, че скоростта на връзката е подобна на това, когато изтегляте файлове без VPN. В някои случаи може дори да откриете, че скоростите са по-добри въз основа на избрания от вас сървър. Единственият проблем, с който може да се сблъскате, е прекъсване на връзката или два през всеки друг ден.

Протоколи и криптиране

Въпреки че има много причини, поради които може да се използва VPN услуга, поверителността и криптирането са в списъка на всички. ExpressVPN ви дава толкова възможности, колкото искате от клиента. Можете да избирате от PPTP, L2TP, OpenVPN и SSTP. Криптирането е модерният стандартен 256-битов AES, а автентификацията е впечатляващ SHA-512. И двете предоставят услуга, която предотвратява всякакви небрежни партита и гарантира, че вашата онлайн активност е само вашият бизнес. Освен това ви помага да споделяте чувствителна информация в мрежата, без да се притеснявате, че ще бъдете прихванати чрез атака на човек в средата.

Клиенти и съвместимост

ExpressVPN предлага специализирани клиенти за Windows, Mac и Linux и предлага Android, iOS и Amazon Fire TV Stick приложение. Можете също да използвате ръководствата за настройка на уебсайта, за да настроите ExpressVPN на вашия Smart TV, Roku, игрална конзола, Chromebook и рутери. Ако искате, можете също да поръчате предварително конфигуриран рутер, който да покрие цялата ви домашна мрежа със защита ExpressVPN.

Най-добрата част от това е, че маршрутизаторът ви се отчита само като едно устройство и можете да разширите тази защита до толкова устройства, които искате да свържете към този рутер, колкото искате. Преди да настроите ExpressVPN на вашия рутер, просто проверете дали двамата са съвместими. Ако това не е така, но въпреки това искате VPN на вашия рутер, отидете за техните предварително конфигурирани рутери.

VPN клиентите са най-интуитивните и богати на функции, които ще видите. Въпреки че не можете да промените типа на криптиране от VPN от съображения за сигурност, можете свободно да променяте VPN протоколи и сървъри. По подразбиране е зададено на OpenVPN над UDP, което е добър избор. Клиентът автоматично ще избере най-добрия сървър за вас въз основа на вашето местоположение и употреба, но вие можете да го отмените и да направите свой избор. Когато настройвате за първи път, трябва да въведете код за активиране за всяко устройство, което решите да свържете. Това ви позволява да се свържете с VPN в момента, в който стартирате клиента по-късно.

как да активирате expressvpn

Потребителският интерфейс е атрактивен и можете да използвате всички функции като „Заключване на мрежа“, която работи подобно на превключвателя за автоматично убиване. Мрежовото заключване ви предпазва от DNS и IP течове, както и ви предпазва в случай на спад на връзката. Това е особено полезно, когато изтегляте каквото и да е с VPN, най-важното торент файлове.

Изтеглянето на торенти без защита от VPN не се препоръчва, защото всеки може да види вашата торент активност от пула и можете да се сблъскате с юридически действия и да изпитате ограничаване на честотната лента от вашия интернет доставчик. Тъй като ExpressVPN позволява P2P, можете да използвате изтегляне на торент на ExpressVPN и да можете да напуснете системата си, защото имате сигурност на Lock Lock.

Клиентът на Mac се различава от другите по това, че има и функцията за разделяне на тунели, която ви позволява да изберете кои трафик на приложения преминава през VPN сървърите. Преди да направите това, винаги се уверете, че знаете какво правите. В противен случай ще направите дупка в собствената си защита. Можете да използвате ExpressVPN на до пет устройства едновременно. Преди това можете да използвате само едно устройство от рода си. Но ExpressVPN промени тази функция и ви позволи да изберете устройствата според вашето изискване.

Можете да го използвате на два лаптопа и един телефон или всяка комбинация, която желаете. Единственият проблем, който може да имате е, че преди да искате да свържете шестото устройство, трябва ръчно да изключите едно от петте устройства, като използвате връзката. Просто изключването на устройството не помага за вашата кауза. Леко неудобство, но нещо, за което очаквате ExpressVPN да се погрижи.

Политика за журнали ExpressVPN

VPN, който ви крие от всички, но записва всичко, което правите, е по-опасно и вредно от използването на интернет без VPN. Ето защо използването на VPN с политика без регистрация е важно. ExpressVPN попада в тази категория. Освен това, тъй като е базиран на Британските Вирджински острови, той не е изправен пред законен натиск от NSA или GCHQ и др. За разкриване на потребителски регистрационни файлове. Политиката без регистрация и законите за запазване на данни, за които да се притеснявате, е това, което трябва да търсите във всеки VPN.

политика на журнал expressvpn

Единствените неща, които ExpressVPN записва са времевите марки на връзката, сървърът, към който сте се свързали, и честотната лента, използвана по време на връзката. Вашият личен IP адрес не се записва и тази информация никога не се споделя с никого. Въпреки че някои хора намират проблем с това, има решение. Ако се абонирате за ExpressVPN, като използвате новосъздаденото им разширение .onion или Tor за прокси или нечия друга система и плащате чрез Bitcoin, ExpressVPN няма да може да ви идентифицира.

Поддръжка на клиенти

поддръжка на expressvpn

ExpressVPN предлага 24X7 услуга за поддръжка на клиенти чрез чат на живо, имейл и билетна система. И трите системи работят като чар. Не е нужно да чакате дори минута, за да чуете изпълнителния екип за поддръжка чрез чата на живо, а отговорите са не просто сърдечни, но информативни и полезни. Същото може да се очаква от техните имейл и билетни системи. Базата знания е достатъчно добра, за да се справи с повечето общи въпроси. Услугата за поддръжка на клиенти на ExpressVPN е може би най-доброто, което видяхме досега.  

Допълнителни функции в ExpressVPN

Стелт сървъри

ExpressVPN е посветил скрит сървъри, които да помагат на хората в Китай. Страната има строги закони за цензура и макар хората да използват VPN, за да имат свобода в интернет от години, правителството прави нещата по-трудни. Сега те издирват VPN потребители и налагат тежки законови санкции върху VPN потребители. Китайското правителство използва техники като дълбока проверка на пакети, за да идентифицира VPN трафик и да намери VPN потребителите. Но с ExpressVPN имате изход. Той има специални сървъри в Хонконг, за да победи интернет цензурата на китайското правителство. Не е много известно как функционират тези сървъри и ви помагат да останете под радара, но единственото, което е важно, е, че те работят, за да ви помогнат да заобиколите правителствената цензура, ако живеете в или пътувате до континенталната част на Китай.

Умен DNS

Докато VPN ви помагат да деблокирате гео ограничено съдържание, има друг начин, по-специално за стрийминг услугите. SmartDNS услугите ви позволяват да деблокирате гео ограничени поточни услуги. Докато те работят по подобен начин като VPN, има няколко разлики. За начало SmartDNS променя вашите DNS настройки и гарантира, че DNS заявките за гео ограничени услуги се обработват от техните специализирани сървъри. Това ви позволява да преодолеете гео ограничението. Тъй като няма криптиране, вие се наслаждавате на много по-високи скорости от VPN, въпреки че трябва да разберете, че това идва с цената на това да не разполагате със защитата, която предлагат VPN..

ExpressVPN предлага услуга SmartDNS, която е проста за използване и може да ви помогне да отблокирате популярни стрийминг услуги като Netflix USA и BBC iPlayer. Настройването му е доста просто и можете да посетите уебсайта, за да го стартирате и стартирате.

Разширения на браузъра

ExpressVPN предлага разширения за браузър за потребители на Google Chrome и Mozilla Firefox. Той е малко по-различен от другите разширения на браузъра VPN по това, че не е от полза, без да има и VPN клиент в системата. Разширението на браузъра ви дава повече контрол върху VPN клиента на вашата система. Това не добавя нищо към изживяването, а само подобрява комфорта при използване на услугата в системата ви.

заключение

Ако търсите VPN услуга, която ви дава всичко, което искате, тогава няма по-добър избор от ExpressVPN. Той има повече от 3000+ сървъра в 160 града в 94 страни по света. Тези сървъри ви предоставят някои от най-добрите скорости на връзка, които ще видите. Въпреки че не сме сигурни дали наистина е бързият VPN на Земята, както твърди уебсайтът, това не е твърде далеч от знака. Що се отнася до поверителността и сигурността, не е нужно да се притеснявате за тях, когато използвате ExpressVPN, тъй като той използва OpenVPN над UDP по подразбиране в клиентите и използва силни алгоритми за криптиране и удостоверяване. С 5 едновременни връзки, страхотна услуга Smart DNS за деблокиране на гео ограничено съдържание, P2P поддръжка, функции като мрежови заключвания и Stealth сървъри и може би най-добрата услуга за поддръжка на клиенти в цялата индустрия, не е изненада, че ExpressVPN е един от най-добрите -ранкирани VPN. Единственият недостатък е, че е малко скъп. Но с 30-дневната гаранция за връщане на парите и 7-дневна безплатна пробна версия за потребителите на iOS имате достатъчно време да изпробвате услугата напълно.

Вземете ExpressVPN

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me