Pregled IPVanish: Vrhunska alternativa VPN!

>

Potreba po spletni zasebnosti in anonimnosti se vsako leto povečuje: hekerji so vedno prisotna grožnja, saj lahko prestrežejo vašo povezavo in vam ukradejo gesla. Tudi pri številkah kreditnih kartic obstaja nevarnost, da jih boste brez dovoljenja podvojili in uporabljali.

Mnogo teh varnostnih groženj lahko rešite z najemom zanesljive storitve VPN. Navidezna zasebna omrežja ali VPN lahko prikrijejo uporabnikov IP-naslov in skrijejo vse njihove skupne podatke in promet z namenom, da preprečijo vidnost v spletu.

Internet je poln VPN odjemalcev vseh vrst: brezplačen, plačan, kvaliteten in osrednji, tam je več deset ponudnikov. Toda le redki od njih lahko trdijo, da ponujajo popolno, zanesljivo storitev, ena izmed najbolj cenjenih pa je IPVanish. Ta članek vam bo omogočil poglobljen vpogled v IPVanish. Ostani na vezi.

ipvanish pregled

IPVanish pregled

Ker se večina VPN industrije strinja z visokimi hitrostmi in splošno dobrimi zmogljivostmi, je IPVanish eden prvih petih VPN odjemalcev, ki so na voljo uporabnikom po vsem svetu. IPVanish, ki temelji na Združenih državah Amerike, ponuja vznemirljive funkcije, skupaj z možnostjo zasebnega in anonimnega brskanja po spletu..

IPVanish, ki je verjetno najhitrejši ponudnik storitev VPN na tem področju, je idealno primeren za ljubitelje pretakanja, tudi tiste, ki radi gledajo HD multimedijske vsebine. Uporabniki bodo imeli skoraj brez težav, a ker ima toliko možnosti konfiguracije, morda ni popoln za začetnike v svetu VPN.

Druge funkcije vključujejo dovoljenje za aktivnost P2P, kar pomeni odlično okolje za hudourništvo, z varnimi prenosi. IPVanish omogoča uporabnikom, da konfigurirajo svoje potrebe in želje glede zasebnosti in ima več kot 850 strežnikov v 60 državah po vsem svetu.

IPVanish poskrbi, da lahko implementirate močno šifriranje, kar pomeni, da podatki, ki jih delite med povezavo, ne bodo na voljo radovednim očem po spletu. Odjemalca sistema Windows je morda nekoliko zmedeno, a na splošno ta možnost zagotavlja izjemno storitev.

Ima glavne namizne in mobilne odjemalce, odporne hitrosti v Veliki Britaniji in Evropi ter visoko nastavljivo programsko opremo kot svoje glavne pozitivne točke. Počasnost stranke in podporne storitve je še ena pomanjkljivost.

IPVanish strežniki

Medtem ko IPVanish ne more ponuditi 90, 80 ali celo 70 držav za povezavo kot peščica drugih VPN-jev, je na tem območju več kot pokrit, z več kot 850 strežniki v 60 državah, ki so strateško locirani po vsem svetu.

Predstavljajte si, da imate možnost dostopa do spletnih mest, serij, filmov, pretočnih kanalov, hudourniških strani in drugih storitev iz 60 držav po vsem svetu: sanjski scenarij za ljudi, ki radi dobijo možnosti za zabavo na spletu.

ipvanish pregled za strežnike

Čeprav v Rusiji nima strežnika, IPVanish prevladuje v evropskih državah, pa tudi v njegovem rodnem mestu, Združene države Amerike: tam ima več kot 400 strežnikov v 17 različnih mestih.

IPVanish za Netflix

Na žalost je IPVanish ena žrtev Netflixovih prizadevanj, da bi srušili poskuse VPN, da bi ponarejali lokacijo uporabnikov in dostopali do različnih geografskih regij. Podjetje je blokiralo strežnike IPVanish in tako uporabniki ne morejo uživati ​​mednarodne vsebine te spletne multimedijske platforme.

Ker pa ima trenutno na voljo izbira VPN ZDA kot svoje rodno mesto, je ameriška regija Netflix (ki ima daleč najbolj vznemirljivo in popolno knjižnico filmov, TV serij in produkcij) na voljo v programu IPVanish. Če ste veliki na Netflixu, boste morda želeli prebrati naš vodnik o najboljši Netflix VPN.

IPVanish za Kodi

Kodi kot odprtokodna multimedijska platforma je odlična izbira za pretakanje odvisnikov, saj jim ni treba plačati naročnine na Netflix, da bi uživali v najboljših filmih, serijah, dokumentarnih filmih, kratkih igranih predstavah, muzikalih in drugih produkcijah.

Kodi deluje z uradnimi in neuradnimi dodatki. Ker jih je veliko na voljo na mednarodni ravni, jih ni mogoče odblokirati z nobene lokacije, razen če imate VPN. IPVanish je zaradi svojih 60 držav eden najboljših VPN-jev za uporabnike Kodija (to pomeni, da lahko dodate dodatke iz 60 držav!) In neverjetne hitrosti.

Če želite Kodi zagnati s svojim računom IPVanish VPN, morate zagnati aplikacijo ali odjemalca, odvisno od vaše naprave, in to je to! Imeli boste neomejen dostop do vseh dodatkov od kjer koli želite.

IPVanish za hudournike

Če ne šifrirate prometa in ne zakrijete svoje identitete, bodo internetne radovedne oči lahko videle, kaj počnete. To lahko v kombinaciji z zakoni nekaterih držav o hudourništvu in dejavnosti P2P omeji vašo spletno izkušnjo in zabavo.

Na srečo vam lahko storitve VPN pri tem pomagajo. Zlasti IPVanish zagotavlja odlično vzdušje za hudourniške napade in aktivnosti P2P, kar omogoča, da medsebojno komunicirate, ne da bi vam bilo treba skrbeti, da bi vladne institucije prepovedale to.

Ni nič drugega kot hudourništvo s 100-odstotno zasebnostjo in IPVanish je to popolno orodje, ki zagotavlja varno okolje in napredne funkcije, kot je tehnologija SOCKSS5, ki omogoča popolnoma anonimnost..

IPVanish za FireStick

Neverjetna Amazon Fire TV Stick je trenutno ena najbolj priljubljenih pretočnih naprav na planetu, saj je zelo prenosljiva in lahko uporabniki nosijo naokoli in jo uporabljajo kadarkoli in kadar koli se jim zdijo primerni. Vendar v kombinaciji z IPVanish deluje najbolje, saj uporabnika ščiti pred hekerji in drugimi grožnjami z robustnim šifriranjem in vsemi glavnimi protokoli ter jim omogoča dostop do spletnih mest in vsebin iz 60 držav po vsem svetu. Poleg tega IPVanish ponuja nekatere najhitrejše hitrosti v panogi, kar je popolna situacija za ljubitelje pretakanja. Več o najboljšem VPN-ju za FireStick si lahko preberete.

Cene IPVanish

Če pogledate samo mesečno ceno, boste opazili, da IPVanish ni ravno ena najcenejših VPN odjemalcev na trgu, saj se prijavlja na 10 USD. Če pa upoštevate vse funkcije, ki jih ponuja, varno šifriranje, zasebnost in anonimnost ter veliko število strežnikov in držav, ki so na voljo za povezavo, potem boste ugotovili, da je pristojbina več kot poštena.

Poleg mesečnega načrta IPVanish, kot to pogosto počnejo številni VPN-odjemalci, ponuja ponudbe in popuste, če oseba storitev pridobi za več kot mesec dni. Na primer, četrtletni način prijave znaša 8,99 USD, letni pa stane 6,49 USD na vsakih 30 dni.

IPVanish kupon: Ena najboljših stvari pri IPVanish-u je, da občasno ponuja kupone s popustom, kar vam daje dodaten popust na njegovo ceno. Trenutno kupon IPVanish SAVE20NOW je v živo, ki ga lahko uporabite ob nakupu in prihranite dodatnih 20%.

Kliknite TUKAJ in pridobite IPVanish

ipvanish pregled cen

Ena izmed prednostnih funkcij VPN so brezplačne preizkuse in priročne politike vračila. V tem pogledu IPVanish nekoliko zaostaja za najboljšimi možnostmi, saj prvega in zadnjega ne čaka le teden dni. Seveda, koristno je testirati funkcije sedem dni in se po tem odločiti, ali se splača plačati celoten načrt, vendar ima večina najboljših alternativ 15 ali celo 30-dnevno jamstvo vračila denarja.

Odlična lastnost za kupce je široka paleta plačilnih načinov, ki jih IPVanish sprejema za svoje storitve. Med njimi so kreditne kartice (vse glavne), PayPal, Bitcoin, Giropay, CashU, DineroMail in še več.

Pridobite IPVanish

IPVanish Hitrost in zmogljivost

IPVanish opravi skoraj vse hitrostne preizkuse, ki jih opravijo strokovnjaki in strokovnjaki na tem območju. Ta možnost, ki temelji na ZDA, lahko v britanskih strežnikih dobi 30–35 Mbps in podobno hitrost v preostali Evropi, kjer je znano, da je še posebej močna.

Hitrosti niso samo visoke / hitre, ampak tudi konsistentne. Večina strežnikov v ZDA lahko doseže do 25-30 Mbps. IPVanish ima prepričljivo prednost pred drugimi ponudniki: z izbiro možnosti "Najboljši strežnik" vas sistem samodejno poveže, čeprav boste morda ob izbiri te funkcije našli ročno hitrejšo od tiste, ki jo IPVanish dodeljuje..

IPVanish ima med drugim tudi zaščito pred uhajanjem DNS-a in ubijalno stikalo, kar zagotavlja zasebnost uporabnikov, medtem ko uživajo v nekaterih najboljših hitrostih na trgu VPN. Če ste v Veliki Britaniji, preostali Evropi ali ZDA, morda ne boste našli hitrejše stranke.

Hitrosti IPVanish-a lahko tekmujejo celo z najbolj zanesljivimi alternativami VPN na tem področju in to ljubitelji pretakanja ne jemljejo kot samoumevno.

Izkušnja uporabe

Funkcija "Najboljši strežnik" znatno izboljša uporabniško izkušnjo, predvsem če je kupec začetnik v svetu VPN. Če IPVanish tega ne bi imel, bi bilo človeku, ki prvič uporablja virtualno zasebno omrežje, moteče krmariti po desetinah možnosti in konfiguracij, ki jih ponuja ta alternativa.

Aplikaciji Android in iOS prikazujeta vaš trenutni naslov IP, strežnik, na katerega ste povezani, in koliko časa ga uporabljate. Stranki tudi pokaže, koliko podatkov je delil s sistemom.

Manjša pomanjkljivost IPVanish-ove sicer odlične storitve je pomanjkanje funkcije bloka oglasov. Nekoliko je moteče, da bi morali odložiti spletno izkušnjo zaradi neprimernih oglaševalskih sporočil, ki jih ne želite videti.

Obstajajo vaje za namestitev in nastavitev IPVanish za Amazon Fire TV Stick, Windows, Mac, Linux, Android in iOS, tako da imajo uporabniki navodila, ko so ljubiteljski. Te aplikacije običajno ne trajajo dolgo, da jih prenesete in jih lahko uporabite po namestitvi. Medtem ko vmesnik ponuja številne možnosti konfiguracije, ki lahko prilagodijo izkušnjo VPN, je njen videz temen in neprivlačen.

Protokoli in šifriranje

ipvanish funkcije varnosti in zasebnosti

IPVanish je bogat z varnostnimi ukrepi in funkcijami, zlasti na mobilnih napravah, kot sta iOS in Android. Uporabnik lahko "blokira omrežje", kar pomeni, da se nekatere aplikacije vašega telefona ne bodo mogle povezati z internetom, dokler VPN ni omogočen. In ker ima IPVanish neomejen pretok podatkov, ga lahko preprosto pustite stalno.

S uporabnim, inovativnim sistemom vas IPVanish ščiti pred nevarnimi javnimi internetnimi povezavami, ki ne potrebujejo gesla, ko je v telefonu ali prenosniku aktiviran Wi-Fi. Številni hekerji izkoriščajo pomanjkanje pozornosti in naivnosti ljudi, IPVanish pa zagotavlja, da niste zadnja žrtev.

IPVanish uporablja široko razširjeno šifriranje OpenVPN, z AES-256 bitnim šifrirjem, HMAC SHA1 preverjanjem pristnosti, stiskanjem RSA-2048 in HMAC SHA-256 avtentikacijo nadzora.

256-bitno šifriranje AES je naročila ameriška vlada, saj je omenjeno metodo ocenila kot najboljši med njimi in jo uporabila za zaščito svojih spletnih komunikacij na vseh ravneh. Kljub zaskrbljenosti, da lahko vlada uporabi IPVanish kot spodbujevalnik za branje sporočil, ki so "skrita" po metodi AES-256, to ne drži, saj vsi pomembni ponudniki storitev VPN izvajajo ukrep za šifriranje.

VPN-ji, ki izvajajo AES-256 bitno šifriranje s protokolom OpenVPN, kot to počne IPVanish, se običajno nahajajo v bližini ali na vrhu seznama, ko gre za uvrstitev strokovnjakov in ljudi..

Stranke in združljivost

IPVanish ponuja več kot dovolj kompatibilnosti, da zadovolji večino krogov po internetu. Ta blagovna znamka ima aplikacije za Windows, Mac OS X, macOS, iOS, Android in celo Amazon Fire TV / Stick. To je še posebej priročno, saj IPVanish uporabnikom omogoča povezovanje do petih različnih naprav hkrati.

ipvanish vpn pregled

Namestitveni program WindowsV Windows odjemalca bo na namizje postavil bližnjico do te blagovne znamke VPN. Če želite aplikacijo zagnati, jo morate samo klikniti. Po vnosu boste morali navesti uporabniško ime in geslo, ki ste ju ustvarili v postopku prijave.

Ko se nahajate, bi morali na glavnem zaslonu, ki se nahaja v spodnjem delu postavitve, tik nad gumbom, ki se uporablja za povezavo, videti tri lokacije strežnika. Izbrati boste morali državo, s katero želite vzpostaviti povezavo. , nato mesto in na koncu strežnik.

Seznam strežnikov lahko izberete enega izmed 850, ki jih IPVanish ponuja svojim zvestim strankam, v delu Nastavitve pa boste našli potrebne konfiguracije in možnosti za prilagoditev vaše izkušnje.

Pravilnik o dnevnikih IPVanish

Doslej so že vsi seznanjeni z IPVanish in kaj njegova lokacija na svetovnem zemljevidu pomeni za zasebnost in beleženje podatkov in dejavnosti. Ker je v Združenih državah, se mora ta možnost spoprijeti z možnimi pritiski NSA in drugih organov kazenskega pregona. Poleg tega zagovorniki avtorskih pravic aktivno obsojajo druge možnosti, kot je VPN, zaradi njihovih vlog pri tem, da pomagajo senčnim ljudem pri prikrivanju stvari.

Če vas ujamejo, da uporabljate zasebno omrežje za skupno rabo in distribucijo piratske vsebine, potem so možnosti, da greste v zapor, velike. Vendar IPVanish omogoča dejavnost P2P in verjame, da se njene stranke ne bodo ukvarjale s takšnimi dejavnostmi in zagotovo ne podpira nobenega kaznivega dejanja.

IPVanish v svoji politiki zasebnosti navaja, da med povezovanjem pod šifriranjem VPN ne vodi nobenih dnevnikov dejavnosti svojih uporabnikov in v primeru sodne odredbe NSA ne bi imel ničesar, kar bi jim pomagalo. Zaradi tega scenarija so ljudje prepričani v zanesljivost IPVanish-a.

IPVanish Dodatne funkcije

Čeprav se lahko zdi začetnikom in ljubiteljem preprostosti preveč zapleten, ima IPVanish vznemirljive funkcije, ki jih bo večina in redno izvajalcev VPN prevzela. Podjetje na primer zagotavlja sedemdnevno garancijo za vračilo denarja, in čeprav ni 15 ali 30 dni drugih alternativ, lahko resnično tekmuje z drugimi alternativami, je resnično koristno.

Zaščita pred puščanjem DNS zagotavlja, da ni uhajanj WebRTC ali IP, ki bi lahko resnično ogrozile vašo spletno identiteto ali digitalna sredstva. Killswitch uporabnikom ponuja tudi možnost zaščite svojih virov, tudi če povezava VPN prekine.

Pet hkratnih povezav omogoča uporabnikom, da združijo številne naprave pod isto VPN povezavo, tudi če v svojih usmerjevalnikih ne konfigurirajo šifriranja. Aplikacija se samodejno namesti in tako pomaga začetnim uporabnikom.

Čeprav vmesnik ni zelo privlačen, velja za enostaven za uporabo, čeprav so se nekateri krogi pritožili zaradi številnih menijev, nastavitev in možnosti konfiguracije. Vendar je pretok podatkov neomejen.

ipvanish lastnosti

Skupaj s strežniki +850 in 60 državami, v katerih IPVanish ponuja možnost povezovanja svojih uporabnikov, je na voljo več kot 40.000 naslovov IP. To pomeni, da lahko stranke v svojih prizadevanjih za boljše hitrosti in zmogljivosti preklapljajo med strežniki.

IPVanish omogoča aktivnost P2P, popolno nastavitev za hudourništvo in ima spletni proxy SOCKS5. Izvaja najboljše protokole za šifriranje, ki so na voljo v panogi VPN, v obliki OpenVPN, L2TP (protokol za določanje tunelov) in starega PPTP (protokol Peer to Peer, oče VPN.)

Razširitve brskalnika IPVanish

Kljub vsem uporabnim in razburljivim funkcijam in ponudbam IPVanish nima namenskih razširitev za določene spletne brskalnike, ima pa Chromebook-ov program za uporabnike tega operacijskega sistema. Poleg tega ima aplikacije za skoraj vse OS in naprave.

Pomoč strankam

Eden od padcev IPVanish je njegova storitev za stranke. Razširjen je vtis, da je čas odzivanja previsok za večino strokovnjakov in ljudi, saj lahko ekipa za pomoč in podporo potrebuje več kot en dan, da odgovori na zahteve in poizvedbe uporabnikov..

Nekoliko presenetljivo je, da IPVanish nima funkcije za klepet v živo ali osebja za podporo strankam po e-pošti, ki bi lahko odgovorilo nekoliko hitreje, glede na obsežno infrastrukturo in naložbe, ki jih je podjetje skrbno vložilo z namenom ponuditi popoln, kakovosten izdelek.

Pogosta vprašanja (pogosto zastavljena vprašanja) so glavni način pomoči strankam IPVanish skozi postopek namestitve, nastavitve in pomoči z natančnimi nasveti. Uporabniki lahko hitro iščejo določene elemente in funkcije, o katerih želijo vedeti več.

Poleg tega IPVanish ponuja popolna navodila za nastavitev za pravilno namestitev in uporabo te storitve VPN na vseh napravah in v katerem koli operacijskem sistemu. Če morate vedeti karkoli, na kar FAQ, vadnice in vodniki ne morejo odgovoriti, boste morali stopiti v stik s skupino za podporo prek obrazca.

Ko napolnite zahtevane datoteke in pošljete sporočilo glede na vaše točno določeno področje, vam bo osebje IPVanish prišlo nazaj po e-pošti. Vendar pa ponavadi trajajo ure, da se odzovejo, celo nekaj dni, če imate slabo srečo. Gre za najšibkejši vidik sicer vrhunskega ponudnika storitev VPN.

Pregled IPVanish: Končne misli

Za zaključek je IPVanish fantastičen VPN odjemalec, ki se udobno uvršča med najboljših pet v poslu. Ima izjemno število strežnikov in svojim strankam lahko pomaga, da se povežejo s 60 državami po vsem svetu. Kaj pomeni ta številka? No, stranke lahko imajo dostop do pretočne vsebine, strani hudournikov, najljubših spletnih strani in dodatkov Kodi iz 60 držav, kar je elitna številka, ki presega skoraj vse primarne ponudnike, z nekaj izjemnimi izjemami.

IPVanish ima nekaj pomanjkljivosti. Na primer, nima možnosti brezplačne preizkusne različice, pravilnik o vračilu stroškov je v primerjavi z drugimi vrhunskimi konkurenti precej kratek, nima blokatorja oglasov, odjemalec Windows pa je lahko nekoliko neroden, sodeč po več mnenjih strokovnjakov. Vendar je njegova glavna pomanjkljivost skoraj neodzivna storitev za stranke, brez funkcije klepetanja v živo in za vedno, da po e-pošti odgovori na preproste poizvedbe ali zahteve, ki so lahko nujne.

Kljub temu je IPVanish ena izmed najprimernejših možnosti za streamerje in ljubitelje hudournikov po vsem svetu. S sedežem v Združenih državah Amerike ima več kot 400 strežnikov, razporejenih na 17 lokacijah. Glede na to, da ima država množico pretočnih spletnih mest in platform, dodatkov, oddaj, spletnih kanalov in drugih vrst vsebine, vam lahko IPVanish izjemno pomaga pri iskanju blokade stvari v Ameriki.

Z uporabo 256-bitne enkripcije AES, ki je podobna vojaškemu postopku, je IPVanish poskrbel, da bo vaša vsebina in skupni promet izven meja vohunov in radovednih oči v spletu. Svojim strankam omogoča tudi izbiro med več protokoli, vključno z OpenVPN, L2TP in PPTP.

IPVanish kljub svojim koreninam v Združenih državah in zanj velja več organov kazenskega pregona, ne vodi evidenc o dejavnostih uporabnikov, s čimer poskrbi, da lahko po zasebnem in anonimnem načinu brskajo po spletu.

Zaključno je, da je IPVanish vrhunski VPN, z odlično ponudbo in dobro vrednostjo, če upoštevate, koliko funkcij in edinstvenih elementov ima. Za izkušene uporabnike VPN je IPVanish zasanjan odjemalec zaradi vseh svojih možnosti nastavitve in konfiguracije. Tudi če se odločite za nakup najdražjega načrta, ki je mesečni, zagotovo ne boste razočarani, saj je možnost dostopa do vsebin iz 60 držav z visokimi hitrostmi in konstantno uspešnostjo zelo vabljiva.

Pridobite IPVanish

Sorodno:

  • Zakaj potrebujete VPN
  • So VPN-ji zakoniti in varni za uporabo?
  • Pregled ExpressVPN
  • Najboljši VPN za FireStick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me