Преглед на IPVanish: Превъзходна VPN алтернатива!

>

Потребността от онлайн поверителност и анонимност се увеличава всяка година: хакерите са непрекъснато заплаха, тъй като те могат да пресекат връзката ви и да откраднат паролите ви. Дори номерата на кредитните ви карти са застрашени от дублиране и използване без вашето разрешение.

Можете да разрешите голяма част от тези заплахи за сигурността, като наемете надеждна VPN услуга. Виртуалните частни мрежи или VPN могат да маскират IP адреса на потребителите и да скрият всичките им споделени данни и трафик с цел да се избегне видимостта им онлайн.

Интернет е пълен с VPN клиенти от всякакъв тип: безплатни, платени, качествени и посредствени, там има десетки доставчици. Но само няколко от тях могат да твърдят, че предлагат цялостна, надеждна услуга, а една от най-популярните е IPVanish. Тази статия ще ви даде задълбочена представа за IPVanish. Продължавайте да се настройвате.

ipvanish преглед

Преглед на IPVanish

Тъй като повечето от VPN индустрията се съгласяват с високите си скорости и като цяло добри резултати, IPVanish е един от петте най-добри VPN клиенти, достъпни за потребители по целия свят. Базирайки се на Съединените щати, IPVanish предлага вълнуващи функции, заедно с възможността да сърфирате в интернет частно и анонимно.

IPVanish, като може би най-бързият доставчик на VPN услуги в областта, е идеално подходящ за любители на поточно предаване, дори и тези, които обичат да гледат HD мултимедийно съдържание. Потребителите ще имат почти безпроблемно изживяване, но тъй като има толкова много опции за конфигуриране, той може да не е идеален за начинаещи в света на VPN.

Други функции включват допустимостта на P2P активност, което означава, че е разрешена отлична среда за изтегляне, със сигурни изтегляния. IPVanish позволява на потребителите да конфигурират своите нужди и предпочитания за поверителност и разполага с над 850 сървъра в 60 страни по света.

IPVanish гарантира, че можете да внедрите силно криптиране, което означава, че данните, които споделяте, докато сте свързани, няма да бъдат достъпни за любопитни очи в мрежата. Клиентът на Windows може да е малко объркващ, но като цяло тази опция предоставя изключителна услуга.

Той има десктоп и мобилен клиент, бързи скорости във Великобритания и Европа и високо конфигурируем софтуер като основни положителни точки. Бавността на клиента и услугата за поддръжка е друг недостатък.

IPVanish сървъри

Въпреки че IPVanish не може да предложи 90, 80 или дори 70 държави за връзката, както шепа други VPN мрежи, тя е повече от покрита в тази област, с над 850 сървъра в 60 страни, стратегически разположени по целия свят.

Представете си, че имате възможност за достъп до сайтове, сериали, филми, канали за стрийминг, торент страници и други услуги от 60 държави по света: това е сценарий на мечтите за хората, които обичат да получават възможности за забавление в мрежата.

ipvanish преглед за сървъри

Въпреки че няма сървър в Русия, IPVanish е разпространен в европейските страни, а също и в родния си град, Съединените американски щати: там той има повече от 400 сървъра в 17 различни града.

IPVanish за Netflix

За съжаление, IPVanish е една от жертвите на усилията на Netflix да свали опитите на VPN да измами местоположението на потребителите и да получи достъп до отделни географски региони. Компанията блокира сървърите на IPVanish и по този начин потребителите не могат да се насладят на международното съдържание на тази онлайн мултимедийна платформа.

Въпреки това, тъй като в момента разглежданият избор на VPN е Съединените щати като свой роден град, американският регион Netflix (който досега е най-вълнуващата и пълна библиотека от филми, телевизионни сериали и продукции) е наличен в IPVanish. Ако сте голям в Netflix, може да искате да прочетете нашето ръководство за най-добрия Netflix VPN.

IPVanish за Kodi

Kodi, като мултимедийна платформа с отворен код, е перфектен избор за стрийминг зависимости, тъй като не им се налага да плащат абонаментната такса на Netflix, за да се насладят на най-добрите филми, сериали, документални филми, къси функции, мюзикъли и други продукции.

Kodi функционира с официални и неофициални добавки. Тъй като много от тях са достъпни в международен план, те не могат да бъдат деблокирани от всяко място, освен ако нямате VPN. IPVanish е един от най-добрите VPN за потребителите на Kodi поради своите 60 страни (това означава, че можете да получите добавки от 60 държави!) И невероятните скорости.

За да стартирате Kodi с вашия IPVanish VPN акаунт, просто трябва да изпълните приложението или клиента, в зависимост от вашето устройство, и това е всичко! Ще имате неограничен достъп до всички добавки от всяко място, където искате.

IPVanish за торенти

Ако не шифровате трафика си и не покриете самоличността си, любопитните очи в интернет ще могат да видят какво правите. Това, комбинирано със законите на някои държави по отношение на торент и P2P активност, може да ограничи вашето онлайн изживяване и забавление.

За щастие VPN услугите могат да ви помогнат в това. По-специално IPVanish предлага отлична атмосфера за торент и P2P активност, като ви позволява да общувате, без да се притеснявате, че правителствените институции ви забраняват да правите това.

Няма нищо като торенти със 100% поверителност и за да го направите, IPVanish е перфектният инструмент, осигуряващ безопасна среда и разширени функции, като например SOCKSS5 технологията, която ви позволява да бъдете напълно анонимни.

IPVanish за FireStick

Невероятният Amazon Fire TV Stick е едно от най-популярните поточни устройства на планетата в момента, тъй като е много преносим и потребителите могат да го носят наоколо и да го използват навсякъде и когато сметнат за добре. Въпреки това, когато се комбинира с IPVanish, той работи в най-добрия си начин, защото защитава потребителя от хакери и други заплахи със стабилно криптиране и всички основни протоколи и им дава достъп до сайтове и съдържание от 60 държави по целия свят. В допълнение, IPVanish осигурява някои от най-бързите скорости в бранша, перфектна ситуация за любителите на поточното предаване. Можете да прочетете повече за най-добрия VPN за FireStick.

Цени за IPVanish

Ако погледнете само месечната цена, ще забележите, че IPVanish не е точно един от най-евтините VPN клиенти на пазара, като се регистрирате в $ 10. Ако обаче вземете предвид всички функции, които предлага, сигурно криптиране, поверителност и анонимност, както и големият брой сървъри и държави, достъпни за връзка, тогава ще разберете, че таксата е повече от справедлива.

Освен месечния план, IPVanish, както често правят много VPN клиенти, предлага сделки и отстъпки, ако лицето придобие услугата за по-дълъг от месец. Например тримесечният режим се чекира на $ 8.99, а годишният струва еквивалент 6.49 $ на всеки 30 дни.

IPVanish купон: Едно от най-добрите неща за IPVanish е - той продължава да предлага купони за отстъпки от време на време, което ви дава допълнителна отстъпка от цената му. Понастоящем IPVanish купон SAVE20NOW е на живо, което можете да използвате по време на касата и да спестите допълнителни 20%.

Кликнете ТУК, за да получите IPVanish

ipvanish преглед за ценообразуване

Една от предпочитаните функции на VPN са безплатните тестове и удобните правила за възстановяване. В това отношение IPVanish изостава малко по-назад от най-добрите опции, тъй като няма първата и последната да се регистрира само за седмица. Разбира се, че е полезно да тествате функциите в продължение на седем дни и след това да решите дали си струва да платите пълен план, но повечето от най-добрите алтернативи имат 15 или дори 30-дневни гаранции за връщане на парите.

Отлична черта за клиентите е огромният набор от методи за плащане, които IPVanish приема за своите услуги. Те включват кредитна карта (всички основни), PayPal, Bitcoin, Giropay, CashU, DineroMail и други.

Вземете IPVanish

IPVanish Скорост и производителност

IPVanish преминава почти всички тестове за скорост, проведени от специалисти и експерти в областта. Тази базована в САЩ опция може да получи 30-35 Mbps в сървърите на Великобритания и подобна скорост в останалата част на Европа, където се знае, че е особено силна.

Скоростите са не само високи / бързи, но и постоянни. Повечето сървъри в Съединените щати могат да достигнат до 25-30 Mbps. IPVanish има убедително предимство пред останалите доставчици: като избере опцията „Най-добър сървър“, системата автоматично ще ви свърже, въпреки че може да намерите ръчно този, който е по-бърз от този, който IPVanish възлага, когато изберете тази функция.

IPVanish има защита от течове на DNS и убийствен превключвател, наред с други функции, като по този начин гарантира поверителността на потребителите, докато се наслаждават на някои от най-добрите скорости на пазара на VPN. Ако сте във Великобритания, останалата част на Европа или САЩ, може да не намерите по-бърз клиент.

Скоростите на IPVanish могат да се конкурират дори с най-надеждните VPN алтернативи в тази област и това е нещо, което любителите на стрийминга не приемат за даденост.

Опит с употреба

Функцията „Най-добър сървър“ значително подобрява потребителското изживяване, главно ако клиентът е начинаещ в света на VPN. Ако IPVanish не е имал това, би било обезпокоително човек, използващ Виртуална частна мрежа за първи път, да се движи из десетките опции и конфигурации, които тази алтернатива има.

Приложенията за Android и iOS показват текущия ви IP адрес, сървъра, към който сте свързан, и за колко време го използвате. Той също така показва на клиента колко данни е споделил със системата.

Незначителен недостатък на иначе отличното обслужване на IPVanish е липсата на функция за рекламен блок. Има няколко неща, които са толкова досадни, че трябва да отлагате нещата в интернет поради неподходящи рекламни съобщения, които не желаете да виждате.

Има ръководства за инсталиране и настройка на IPVanish за Amazon Fire TV Stick, Windows, Mac, Linux, Android и iOS, така че потребителите имат насоки, когато са любители. Тези приложения обикновено не отнемат много време за изтегляне и могат да се използват след инсталиране. Докато интерфейсът предлага множество опции за конфигурация, които могат да персонализират VPN изживяването, външният му вид е тъмен и непривлекателен.

Протоколи и криптиране

ipvanish функции за сигурност и поверителност

IPVanish е богат на мерки и функции за сигурност, особено на мобилни устройства като iOS и Android. Потребителят може да "блокира мрежата", което означава, че някои от приложенията на вашия телефон няма да могат да се свързват с интернет, докато VPN не бъде активиран. И тъй като IPVanish има неограничена пропускане на данни, можете просто да го оставите за постоянно.

С полезна иновативна система IPVanish ви защитава срещу опасни, публични интернет връзки, които не изискват парола, когато вашият телефон или лаптоп е активиран Wi-Fi. Множество хакери се възползват от липсата на внимание и наивност на хората, но IPVanish гарантира, че не сте най-новата жертва.

IPVanish използва широко разпространеното шифроване на OpenVPN, с AES-256 битов шифър, HMAC SHA1 удостоверяване на данни, RSA-2048 ръкостискане и HMAC SHA-256 контрол за удостоверяване.

256-битовото криптиране на AES е поръчано от правителството на САЩ, тъй като той смята споменатия метод за най-добрият от всички тях, като го използва за защита на своите онлайн комуникации на всички нива. Въпреки притесненията, че правителството може да използва IPVanish като фасилитатор за четене на съобщения, „скрити“ чрез метода AES-256, това не е така, тъй като всички значими доставчици на VPN услуги прилагат мярката за криптиране.

VPN, които внедряват AES-256 битово криптиране с OpenVPN протокола, както прави IPVanish, обикновено се намират близо до или в горната част на списъка, когато става въпрос за класирането на експертите и предпочитанията на хората..

Клиенти и съвместимост

IPVanish предоставя повече от достатъчна съвместимост, за да задоволи повечето кръгове в интернет. Тази марка има приложения за Windows, Mac OS X, macOS, iOS, Android и дори Amazon Fire TV / Stick. Това е особено удобно, тъй като IPVanish позволява на потребителите да свързват до пет различни устройства едновременно.

ipvanish vpn преглед

Инсталаторът на IPVanish Windows клиент ще постави пряк път за тази марка VPN на вашия работен плот. Просто трябва да кликнете върху него, за да стартирате и стартирате приложението. След като въведете, ще трябва да посочите потребителското име и паролата, които сте създали в процеса на регистрация.

Когато сте вътре, трябва да видите три локации на сървъра в главния екран, разположен в долната част на оформлението, точно над бутона, използван за „Свързване“. Ще трябва да изберете държавата, с която искате да установите връзка. , след това града и накрая сървъра.

Имате списък със сървъри, за да изберете един от 850, които IPVanish трябва да предложи на своите лоялни клиенти, а в частта за настройки ще намерите необходимите конфигурации и опции за персонализиране на вашето преживяване.

Правила за регистрация на IPVanish

Досега всички са запознати с IPVanish и какво означава неговото местоположение на световната карта за поверителност и регистриране на данни и активност. Намирайки се в Съединените щати, тази възможност трябва да се справи с евентуалния натиск от страна на НСА и други правоприлагащи агенции. В допълнение към това, защитниците на авторските права активно осъждат алтернативи като VPN за техните роли в подпомагането на сенчести хора да правят неясни неща.

Ако сте хванати да използвате VPN за споделяне и разпространение на пиратско съдържание, тогава шансовете да отидете в затвора са високи. IPVanish обаче позволява P2P активност и се доверява, че клиентите му няма да се занимават с такива дейности и със сигурност не подкрепя никакви престъпни действия.

В своята политика за поверителност IPVanish заявява, че не поддържа никакви журнали на активността на своите потребители, докато се свързва под VPN криптиране, и в случай на съдебно разпореждане на NSA, те няма да имат нищо, което да им помогне. Поради този сценарий хората са уверени в надеждността на IPVanish.

IPVanish Допълнителни функции

Въпреки че може да изглежда твърде сложно за начинаещи и любители на простотата, IPVanish има вълнуващи функции, които повечето VPN регулатори ще вземат и прилагат. Например, компанията предоставя седемдневна гаранция за връщане на парите и макар да не е номер, който може да се конкурира с 15 или 30 дни на други алтернативи, той наистина е полезен.

Защитата от течове на DNS гарантира, че няма изтичания на WebRTC или IP, които могат да поставят реалната ви идентичност или вашите цифрови активи. Също така, a killswitch предоставя на потребителите възможност да защитят своите ресурси, дори ако VPN връзката спадне.

Пет едновременни връзки позволяват на потребителите да комбинират множество устройства под една и съща VPN връзка, дори ако не конфигурират криптирането в своите рутери. Приложението се самоинсталира, като помага на начинаещи потребители.

Интерфейсът, въпреки че не е много привлекателен, се счита за лесен за използване, въпреки че някои кръгове се оплакват от многобройните менюта, настройки и опции за конфигуриране. Въпреки това има неограничена пропускане на данни.

ipvanish функции

Наред с +850 сървърите и 60-те страни, които IPVanish предоставя възможност за свързване на своите потребители, има пул от повече от 40 000 IP адреси, които да раздадете. Това означава, че клиентите могат да превключват между сървъри в стремежа си за по-добри скорости и производителност.

IPVanish позволява P2P активност, перфектна настройка за торентинг и има уеб прокси SOCKS5. Той реализира най-добрите протоколи за криптиране, налични в VPN индустрията, под формата на OpenVPN, L2TP (протокол за тунелиране на слой) и стария PPTP (протокол Peer to Peer, бащата на VPN.)

Разширения за браузър IPVanish

Въпреки всичките си полезни и вълнуващи функции и предложения, IPVanish няма специални разширения за конкретни уеб браузъри, но има приложение за Chromebook, предназначено за потребители на тази операционна система. Освен това има приложения за почти всички ОС и устройства.

Поддръжка на клиенти

Един от спадовете на IPVanish е обслужването на клиентите. Налице е широкото впечатление, че времето за реакция е твърде голямо за вкуса на повечето експерти и хора, тъй като екипът за помощ и поддръжка може да отнеме повече от ден, за да отговори на изискванията и запитванията на потребителите.

Малко е изненадващо, че IPVanish няма функция за чат на живо или служители за поддръжка на имейл клиенти, които могат да отговорят малко по-бързо, като се има предвид огромната инфраструктура и инвестиции, които компанията внимателно е положила с намерението да предложи пълен, качествен продукт.

Често задаваните въпроси (Често задавани въпроси) са основният начин за подпомагане на клиентите на IPVanish чрез процеса на инсталиране, настройка и подпомагане с точни съвети. Потребителите могат бързо да търсят конкретни елементи и функции, за които искат да знаят повече.

Освен това IPVanish предоставя пълни ръководства за настройка за правилното инсталиране и използване на тази VPN услуга на всички устройства и под всяка операционна система. Ако трябва да знаете нещо, на което често задаваните въпроси, ръководствата и ръководствата не могат да отговорят, ще трябва да се свържете с екипа за поддръжка чрез формата.

След като попълните необходимите файлове и изпратите съобщението си с вашата специфична област на нужда, служителите на IPVanish ще се свържат с вас по имейл. Обикновено те отнемат часове, за да отговорят, дори няколко дни, ако имате лош късмет. Това е най-слабият аспект на иначе високопоставения доставчик на VPN услуги.

Преглед на IPVanish: Финални мисли

В заключение, IPVanish е фантастичен VPN клиент, който удобно се нарежда сред най-добрите пет в бизнеса. Той има изключителен брой сървъри и може да помогне на клиентите си да се свържат с 60 страни по света. Какво означава това число? Е, клиентите могат да имат достъп до стрийминг съдържание, сайтове за торент, любими уебсайтове и добавки на Kodi от 60 държави, което е елитно число, което оглавява почти всички основни доставчици, с няколко забележителни изключения.

IPVanish има някои слабости. Например той няма опция за безплатна пробна версия, правилата за възстановяване на средствата са доста кратки в сравнение с други топ конкуренти, няма рекламен блокер и клиентът на Windows може да бъде малко неудобен, съдейки по няколко експертни мнения. Основният му недостатък обаче е почти неоткликващо обслужване на клиентите, без функция за чат на живо и завинаги да отговаря по имейл на прости запитвания или изисквания, които може да са спешни.

Независимо от това, IPVanish е една от предпочитаните опции за любителите на стримерите и торентите по целия свят. Базиран в Съединените щати, той има над 400 сървъра там, разпространени в 17 места. Като се има предвид, че страната има много поточни сайтове и платформи, добавки, предавания, онлайн канали и други видове съдържание, IPVanish може да бъде изключително полезен в търсенето ви за деблокиране на неща в Америка.

Прилагайки военноподобното 256-битово криптиране AES, IPVanish се увери, че вашето съдържание и споделен трафик са извън границите на шпионите и любопитни погледи в мрежата. Той също така предоставя на своите клиенти възможност да избират между няколко протокола, включително OpenVPN, L2TP и PPTP.

IPVanish, въпреки корените си в Съединените щати и че е обект на няколко правоприлагащи агенции, не поддържа регистрации на активността на потребителите, като се уверява, че те могат да се движат в интернет частно и с анонимност.

Долната линия е, че IPVanish е топ VPN, с отлични предложения и добра стойност, ако вземете предвид колко функции и уникални елементи има. За опитни потребители на VPN IPVanish е мечтателен клиент поради всичките му възможности за настройка и конфигуриране. Дори ако решите да закупите най-скъпия план, който е месечният, със сигурност няма да останете разочаровани, тъй като перспективата да имате достъп до съдържание от 60 държави с висока скорост и постоянна производителност е изключително примамлива.

Вземете IPVanish

Свързани:

  • Защо имате нужда от VPN
  • Законни и безопасни ли са за използване VPN-та?
  • Преглед ExpressVPN
  • Най-добър VPN за FireStick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me