Recenzie ExpressVPN: Este într-adevăr „cel mai rapid VPN” din lume?

>

ExpressVPN este un serviciu VPN cu sediul în Insulele Virgine Britanice. Operațional din 2009, este unul dintre cele mai reputate și unul dintre cele mai bune servicii VPN de pe piață. Clienții consideră că este util pentru aproape orice scop. Capacitățile sale de protecție a vieții private și de anonimizare sunt demne de lăudat, dar lucrul care atrage atenția tuturor în momentul în care intri Site-ul ExpressVPN este revendicarea vitezei. Cuvintele „cel mai rapid VPN de pe Pământ” sunt proeminente și subliniate. În timp ce multe VPN-uri formulează pretenții similare, am investigat cu analiza noastră ExpressVPN dacă este cu adevărat cel mai rapid VPN din jur.

recenzie expresvpn

Examinare ExpressVPN

În această revizuire aprofundată ExpressVPN, vom acoperi toate detaliile ExpressVPN, inclusiv serverele sale, prețurile, viteza, platformele acceptate, prețurile și multe altele. Să începem cu argumentele pro și contra.

Servere ExpressVPN

ExpressVPN are peste 3000 de servere în 94 de țări și peste 160 de locații din întreaga lume. Deși există câteva VPN-uri care oferă aceste numeroase servere, este un fel de club exclusivist. Aceste servere oferă IP-uri statice partajate și sunt localizate în toate locațiile majore din întreaga lume. Există întotdeauna un server ExpressVPN lângă tine. Acest lucru ajută la îmbunătățirea vitezei de conectare deja rapide și asigură că nu există niciodată o congestie a serverului, ceea ce duce la scăderea scăderii conexiunii. De asemenea, oferă servere Stealth pentru țări precum China și Emiratele Arabe Unite, care folosesc practici precum inspecția profundă a pachetelor pentru a identifica și bloca utilizatorii VPN. Utilizarea VPN este interzisă acum în Emiratele Arabe Unite, deci un VPN care ascunde faptul că utilizați o VPN este important.

Nu au existat scurgeri DNS, IPv4 și WebRTC cu ExpressVPN. Te menține protejat în orice moment, iar rezultatele DNS, IPv4 și WebRTC au dat o idee bună despre cât de bine funcționează VPN pentru protejarea confidențialității și identității tale.

ExpressVPN pentru Netflix

Expresvpn revizuire netflix

Netflix coboară cu adevărat din greu pentru utilizatorii VPN, deoarece încearcă să-și păstreze serviciul geo-restricționat și să împiedice accesul străinilor să acceseze Netflix SUA. Această versiune are cel mai bun conținut, de aceea este de înțeles că ați dori să deblocați Netflix SUA. Dar acolo unde majoritatea VPN-urilor eșuează, ExpressVPN reușește. Acesta vă poate ajuta să deblocați Netflix USA prin câteva servere. Aceste servere sunt în mod evident în SUA, dar nu există nicio indicație despre care dintre acestea te pot ajuta. Acest lucru este destul de inteligent, deoarece publicitatea informațiilor va duce la blocarea acestor servere de către Netflix. Pentru a accesa Netflix USA cu ExpressVPN, cereți asistența clienților lor despre ce servere vă pot ajuta. Puteți utiliza, de asemenea, serviciul lor SmartDNS (mai multe despre acest lucru mai târziu). Puteți verifica, de asemenea, pagina Netflix a ExpressVPN.

ExpressVPN pentru Kodi

recenzie expressvpn kodi

Kodi vă permite să vizionați gratuit filmele și emisiunile TV preferate. Deși este un dispozitiv excelent de streaming media, nu poate beneficia de unele dintre linkurile de streaming gratuite pe care vi le oferă. Nu se spune cine ar putea rula aceste legături și operatorul vă poate spiona. Prin urmare, cel mai bine este să folosiți ExpressVPN și pentru Kodi. Configurarea ExpressVPN pe Kodi este simplă și puteți urma ghidul de configurare de pe site-ul lor web.

ExpressVPN pentru Torrents

Site-urile Torrent sunt o parte importantă a utilizării internetului tuturor în aceste zile. Acestea vă oferă toate tipurile de fișiere și date pe care le-ați putea dori, cum ar fi filme, emisiuni TV, jocuri, software, muzică etc. Este destul de ușor să descărcați torentele prin intermediul unui client, dar când descărcați torrenturi fără VPN, oricine îți poate vedea activitatea torrentului. Orice utilizator rău intenționat vă poate spiona sau orice persoană curioasă conectată la aceeași rețea publică vă poate vedea activitatea. Mai mult decât atât, ISP-urile pot, și destul de des, să accelereze lățimea de bandă disponibilă atunci când descărcați torentele.

Pentru a vă ține departe de toate privirile indurerate și de a descărca în mod liber torentele, utilizați ExpressVPN. Acesta vă va ascunde activitatea torrentului de toată lumea, iar serverele sale de mare viteză vă vor asigura că viteza de descărcare nu suferă deloc. Nu toate serverele ExpressVPN acceptă P2P, dar puteți solicita asistența pentru clienți în acest sens.

Prețuri ExpressVPN

reducere de preț expresvpn

Dacă sunteți în căutarea unui serviciu VPN pentru buzunar, atunci ExpressVPN nu este ceașca dvs. de ceai. Nu este doar pentru persoanele care au un buget strict, cu pachetul său de 12,95 USD pe lună. Pachetul anual oferă o reducere considerabilă (6,67 USD / lună) datorită abonamentului mai lung și există reduceri din când în când, dar rămâne încă unul dintre cele mai scumpe servicii VPN.

Dar puteți folosi garanția de restituire a banilor fără 30 de zile pentru întrebări fără întrebări. Dacă descoperiți că ExpressVPN nu este ceea ce vă așteptați și serviciul lipsește în anumite zone, puteți solicita o rambursare completă în termen de o lună. În timp ce majoritatea altor VPN oferă o garanție de returnare de 7 zile, ExpressVPN oferă o garanție de 30 de zile. Cum este asta pentru încredere!

Utilizatorii desktop nu au opțiunea de a efectua o încercare gratuită. Cu toate acestea, o probă gratuită de 7 zile și o probă gratuită de o zi sunt disponibile pentru utilizatorii iOS și respectiv Android. Deși într-o zi nu este suficient timp pentru a testa serviciul, acesta este în conformitate cu reglementările Google Play, deci nu se poate face nimic. În ceea ce privește opțiunile de plată, puteți plăti folosind carduri de credit, PayPal, Bitcoin și o varietate de comercianți terți.

Viteza ExpressVPN

VPN-urile tind să scadă puțin viteza de navigare, din cauza criptării deasupra capului care este adăugat la conexiunea dvs. Dar ceea ce separă cel mai bine de restul este cât de abruptă este reducerea vitezei. VPN-urile mai bune se asigură că reducerea vitezei este minimă, în timp ce cele mai bune VPN-uri se asigură că reducerea este neobservabilă. ExpressVPN este una dintre cele mai bune VPN-uri, așa că nu este surprinzător că nu găsești nicio scădere vizibilă a vitezei de conectare. Testarea prin diferite servere în timpuri diferite oferă o estimare rezonabilă a vitezei unui VPN, iar ExpressVPN a returnat rezultate promițătoare.

Rezultatele testelor de viteză expressvpn

Oferă una dintre cele mai rapide viteze de descărcare dintre toate VPN-urile. Transmiterea videoclipurilor în rezoluție 1080p și redarea jocurilor multiplayer online nu vă oferă nicio problemă atunci când utilizați ExpressVPN. Când descărcați torrenturi sau fișiere obișnuite, veți observa că viteza de conectare este similară cu cea când descărcați fișiere fără VPN. În unele cazuri, s-ar putea să găsiți chiar că viteza este mai bună, pe baza serverului ales. Singura problemă cu care s-ar putea confrunta este o cădere a conexiunii sau două la fiecare două zile.

Protocoale și criptare

Deși există numeroase motive pentru care s-ar putea utiliza un serviciu VPN, confidențialitatea și criptarea se află pe lista tuturor cerințelor. ExpressVPN vă oferă tot atâtea opțiuni dorite din interiorul clientului. Puteți alege dintre PPTP, L2TP, OpenVPN și SSTP. Criptarea este standardul modern AES 256 biți, iar autentificarea este un impresionant SHA-512. Ambele oferă un serviciu care păstrează toate părțile și vă asigură că activitatea dvs. online este singură afacerea dvs. De asemenea, vă ajută să împărtășiți informații sensibile pe web, fără să vă faceți griji pentru ca acesta să fie interceptat printr-un atac între om.

Clienți și compatibilitate

ExpressVPN oferă clienți dedicați pentru Windows, Mac și Linux și oferă o aplicație Android, iOS și Amazon Fire TV Stick. Puteți utiliza, de asemenea, ghidurile de configurare de pe site-ul Web pentru a configura ExpressVPN pe Smart TV, Roku, consola de jocuri, Chromebook și routere. Dacă doriți, puteți comanda, de asemenea, un router preconfigurat pentru a vă acoperi întreaga rețea de acasă cu protecție ExpressVPN.

Cea mai bună parte a acestei proceduri este că routerul dvs. este socotit doar ca un singur dispozitiv și puteți extinde această protecție la cât mai multe dispozitive pe care doriți să le conectați la acel router. Înainte de a configura ExpressVPN pe routerul dvs., trebuie doar să verificați dacă acestea sunt compatibile. Dacă nu este cazul, dar doriți oricum o VPN pe routerul dvs., mergeți pentru routerele pre-configurate ale acestora.

Clienții VPN sunt cei mai intuitivi și mai bogați de funcții pe care îi veți vedea. Deși nu puteți schimba tipul de criptare din interiorul VPN din motive de securitate, puteți modifica protocoalele și serverele VPN în mod liber. Este setat la OpenVPN peste UDP în mod implicit, ceea ce este o alegere bună. Clientul va alege automat cel mai bun server pentru dvs., în funcție de locația și modul de utilizare, dar îl puteți înlocui și puteți alege o alegere proprie. Când configurați pentru prima dată, trebuie să introduceți un cod de activare pentru orice dispozitiv pe care alegeți să îl conectați. Acest lucru vă permite să vă conectați la VPN în momentul lansării clientului mai târziu.

cum se activează expresvpn

Interfața de utilizare este atractivă și puteți utiliza toate funcțiile, cum ar fi „Network Lock”, care funcționează similar cu un comutator auto-kill. Blocarea rețelei vă protejează de scurgeri DNS și IP, precum și vă păstrează în siguranță în caz de căderi de conexiune. Acest lucru este util mai ales când descărcați orice lucru cu un VPN, cel mai important fișiere torrent.

Descărcarea de torrente fără protecție VPN nu este recomandată, deoarece oricine vă poate vedea activitatea torrentului din piscină și puteți face față acțiunilor legale și puteți experimenta reglarea lățimii de bandă de la ISP. Având în vedere că ExpressVPN permite P2P, puteți utiliza descărcări de torrent ExpressVPN și puteți părăsi sistemul pentru că aveți siguranța Network Lock.

Clientul Mac diferă de alții prin faptul că are și funcția Split Tunneling, care vă permite să alegeți traficul aplicațiilor care trece prin serverele VPN. Înainte de a face acest lucru, asigurați-vă întotdeauna că știți ce faceți. În caz contrar, vei ajunge să faci o gaură în propria apărare. Puteți utiliza ExpressVPN pe până la cinci dispozitive simultan. Anterior, puteți utiliza un singur dispozitiv de un fel. Dar ExpressVPN a modificat această caracteristică și v-a permis să alegeți dispozitivele conform cerințelor dumneavoastră.

Îl puteți folosi pe două laptopuri și un telefon, sau orice combinație doriți. Singura problemă pe care o puteți avea este că, înainte de a dori să conectați al șaselea dispozitiv, trebuie să deconectați manual unul dintre cele cinci dispozitive folosind conexiunea. Pur și simplu oprirea dispozitivului nu vă ajută cauza. Un ușor inconvenient, dar ceva de care așteptați să vă îngrijiți ExpressVPN.

Politica jurnalelor ExpressVPN

Un VPN care te ascunde de toată lumea, dar înregistrează tot ceea ce faci este mai periculos și dăunător decât să folosești internetul fără VPN. Acesta este motivul pentru care este importantă utilizarea unei VPN cu o politică fără jurnaluri. ExpressVPN se încadrează în această categorie. Mai mult, având în vedere că se bazează în Insulele Virgine Britanice, nu se confruntă cu presiuni legale din partea NSA sau GCHQ etc. pentru a dezvălui jurnalele de utilizator. O politică fără jurnaluri și nici o lege de păstrare a datelor de care să vă faceți griji este ceea ce ar trebui să căutați în orice VPN.

politica de jurnal expresvpn

Singurele lucruri la care se înregistrează ExpressVPN sunt timest-urile de conectare, serverul la care v-ați conectat și lățimea de bandă folosită în timpul conexiunii. Adresa dvs. IP personală nu este înregistrată, iar aceste informații nu sunt niciodată distribuite cu nimeni. Deși unii găsesc o problemă în acest sens, există o soluție de rezolvare. Dacă vă abonați la ExpressVPN folosind extensia .onion recent creată sau un proxy Tor sau sistemul altcuiva și plătiți prin Bitcoin, ExpressVPN nu va avea cum să vă identifice.

Relații Clienți

suport expresvpn

ExpressVPN oferă un serviciu de asistență 24X7 pentru clienți prin chat live, e-mail și sistem de bilete. Toate cele trei sisteme funcționează ca un farmec. Nu trebuie să aștepți nici măcar un minut pentru a auzi de la un executiv de asistență prin chat-ul live, iar răspunsurile nu sunt doar cordiale, ci informative și de ajutor. La fel se poate aștepta de la sistemele lor de e-mail și bilete. Baza de cunoștințe este suficient de bună pentru a gestiona majoritatea întrebărilor generale. Serviciul de asistență pentru clienți ExpressVPN este probabil cel mai bun pe care l-am văzut până acum.  

Funcții suplimentare în ExpressVPN

Servere Stealth

ExpressVPN are servere dedicate pentru a ajuta oamenii din China. Țara are legi stricte de cenzură și, deși oamenii folosesc VPN-urile pentru a avea o oarecare libertate online de ani buni, guvernul îngreunează lucrurile. Acum urmăresc utilizatorii VPN și aplică sancțiuni legale severe pentru utilizatorii VPN. Guvernul chinez folosește tehnici precum inspecția profundă a pachetelor pentru identificarea traficului VPN și localizarea utilizatorilor VPN. Dar cu ExpressVPN, aveți o cale de ieșire. Acesta are servere dedicate în Hong Kong pentru a bate cenzura pe internet a guvernului chinez. Nu se știe prea multe despre modul în care aceste servere funcționează și te ajută să rămâi sub radar, dar singurul lucru care contează este că acestea lucrează pentru a te ajuta să elimizi cenzura guvernamentală dacă locuiești sau călătorești pe continentul chinez.

DNS inteligent

În timp ce VPN-urile vă ajută să deblocați conținutul geore-restricționat, există o altă modalitate de a face acest lucru, în special pentru serviciile de streaming. Serviciile SmartDNS vă permit să deblocați serviciile de streaming geo-restricționate. În timp ce lucrează în mod similar cu VPN-urile, există câteva diferențe. Pentru început, SmartDNS schimbă setările DNS și se asigură că cererile DNS pentru serviciile geo-restricționate sunt gestionate de serverele lor dedicate. Acest lucru vă permite să depășiți geo-restricții. Întrucât nu este implicată nicio criptare, vă bucurați de viteze mult mai mari decât VPN-urile, deși ar trebui să înțelegeți că acest lucru are costul de a nu avea protecția oferită de VPN-uri..

ExpressVPN oferă un serviciu SmartDNS simplu de utilizat și vă poate ajuta să deblocați serviciile de streaming populare precum Netflix SUA și BBC iPlayer. Configurarea este destul de simplă și puteți accesa site-ul pentru a-l pune în funcțiune.

Extensii de browser

ExpressVPN oferă extensii de browser pentru utilizatorii Google Chrome și Mozilla Firefox. Este un pic diferit de celelalte extensii ale browserului VPN, prin faptul că nu este de folos fără a avea clientul VPN în sistem. Extensia browserului vă oferă mai mult control asupra clientului VPN din sistem. Nu adaugă nimic experienței, ci îmbunătățește doar confortul utilizării serviciului pe sistemul tău.

Concluzie

Dacă sunteți în căutarea unui serviciu VPN care vă oferă tot ceea ce doriți, atunci nu există o alegere mai bună decât ExpressVPN. Are peste 3000 de servere peste 160 de orașe din 94 de țări ale lumii. Aceste servere vă oferă unele dintre cele mai bune viteze de conectare pe care le veți vedea. Deși nu suntem siguri dacă este într-adevăr VPN-ul rapid de pe Pământ așa cum susține site-ul, nu este prea departe. În ceea ce privește confidențialitatea și securitatea, nu trebuie să vă preocupați atunci când utilizați ExpressVPN, deoarece utilizează OpenVPN peste UDP în mod implicit la clienți și utilizează algoritmi puternici de criptare și autentificare. Cu 5 conexiuni simultane, un serviciu inteligent DNS excelent pentru deblocarea conținutului geore-restricționat, suport P2P, caracteristici precum Network Lock și Stealth Servers și, probabil, cel mai bun serviciu de asistență pentru clienți din întreaga industrie, nu este de mirare că ExpressVPN este unul dintre cele mai importante - VPN-uri agitate Singurul dezavantaj este că este un pic scump. Dar, cu garanția de returnare de 30 de zile și o probă gratuită de 7 zile pentru utilizatorii iOS, aveți timp suficient pentru a încerca serviciul complet.

Obțineți ExpressVPN

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me