Sådan installeres og bruges ExpressVPN på Firestick

>

I denne tutorial vil du lære at installere ExpressVPN på FireStick. Disse instruktioner fungerer lige godt på alle Amazon Fire TV-enheder, inklusive FireStick 4K og Fire TV Cube.


ExpressVPN er en af ​​de mest populære streaming VPN-tjenester. VPN er kendt for sin fremragende funktionalitet og fantastiske hastigheder, der giver brugerne mulighed for at streame indhold i HD uden at buffere.

ExpressVPN har en skræddersyet app til Amazon Firestick, en populær enhed, der bruges af snørere over hele verden. Du kan maksimere din Firestick-streamingoplevelse ved at installere appen på Firestick og gøre geobegrænsninger, onlineovervågning og ISP-throttling til fortiden.

Hvorfor vælge ExpressVPN til FireStick?

ExpressVPN er den mest betroede VPN til privatlivets fred, sikkerhed og streamingformål. Personligt har jeg brugt denne VPN-tjeneste i de sidste par år på grund af deres fremragende service.

Her er nogle af de funktioner, der gør det til en af ​​de bedste VPN'er til FireStick.

Fremragende hastigheder

Ligesom navnet antyder, er ExpressVPN en af ​​de hurtigste VPN'er omkring. Det har et hastighedsoptimeret netværk, der består af 3.000+ VPN-servere fordelt på 160 placeringer i 94 lande. Dette sikrer, at du kan streame i HD og 4K glat, hvilket ikke er tilfældet med den gennemsnitlige VPN.

Fjernelse af alle streamingtjenester

En af de mest udbredte anvendelser af en VPN på Firestick og Fire TV fjerner blokering af begrænset indhold. Den mest berygtede og mest populære af disse tjenester er Netflix, der tilbyder forskellige indhold til forskellige lande og blokerer brugen af ​​VPN'er.

ExpressVPN er en af ​​de få VPN, der konsekvent kan give adgang til Netflix. Når du har fået en konto og installerer VPN, kan du fjerne blokering af Netflix USA, UK, Canada, Holland, Tyskland, Japan, Indien og forskellige andre biblioteker.

Du kan også få adgang til andre geobegrænsede tjenester som f.eks. BBC iPlayer, HBO Now, Hulu.

Solid privatliv & Sikkerhed

ExpressVPN tilbyder en imponerende zero-logs-politik ledsaget af en AES 256-bit-kryptering, en kombination, der sikrer, at alle dine internetaktiviteter er private, sikre og anonyme.

Dette er vigtigt, især hvis du streamer ved hjælp af Kodi eller tredjeparts Android-streaming-apps som Cinema HD, Titanium TV, CatMouse osv. Tredjeparts Kodi-tilføjelser og sådanne apps leverer indhold, der kan være piratkopieret, og hvis du utilsigtet streamer sådan indhold , kan du stå over for nogle juridiske problemer. Så det er vigtigt at streame sikkert, da regeringer og internetudbydere overvåger deres brugers online aktiviteter.

Brugervenlighed

ExpressVPN leverer avancerede funktioner som en Network Lock Kill Switch og VPN Split Tunneling, men de formår også at holde VPN-grænsefladen ryddig og nem at bruge, som vi ser i brugen af ​​sektionen.

Sådan installeres ExpressVPN på Firestick

ExpressVPN har en dedikeret app, der er kompatibel med Amazon Fire Stick, Fire TV og Fire TV Cube. Denne app er let tilgængelig i Amazon-butikken, og så kan du installere den inden for et par sekunder. Før vi starter med installationen, skal du dog købe ExpressVPN-abonnement. Du kan få 49% rabat på dens årsplan.

Men hvis du ikke kan installere appen ved hjælp af denne metode af en eller anden grund, er det også muligt at sidelægge den. Jeg vil vise jer begge metoder.

Metode 1: Installation af appen fra Amazon Store

1. Gå til Firestick-startskærmen, gå til søgemuligheden og skriv "ExpressVPN

hvordan man installerer ExpressVPN på Fire stick

2. Appen vises som det første forslag. Klik på det

Sådan installeres ExpressVPN på Firestick

3. Du får nu "Få" mulighed. Slå den

ExpressVPN til Amazon Fire tv-stick

4. ExpressVPN vil nu downloade og give dig muligheden for at åbne.

Installer vpn på Fire stick

Jeg har også vist, hvordan man bruger ExpressVPN på Firestick i et senere afsnit i denne vejledning. Fortsæt med at læse.

Metode 2: Sidelading af ExpressVPN APK på FireStick

Hvis du ikke kan få ExpressVPN i Amazon-butikken, kan du downloade dens APK-fil og installere den.

For at gøre det skal du først sikre dig, at Firestick kan installere “apps fra ukendte kilder.

Sådan aktiveres indstillingen:

1. Gå til enhedens startskærm Indstillinger vælg derefter Min brand-tv / enhed

Firestick vpn expressvpn

2. Vælg Udvikler muligheder

udtrykke vpn brandstift opsat

3. Tænd Apps fra ukendte kilder

tillad ukendte kilder på ildsted

Derefter kan vi gå videre og downloade Express VPN-appen. Vi vil bruge Downloader-appen til dette. Hvis du ikke allerede har det, kan du følge nedenstående trin:

1. Gå til hovedmenuen Søg mulighed og type Downloader

downloader-app til ildsted

2. Appen skal være det første forslag. Vælg det.

Brug downloader til at installere express vpn

3. Klik på at installere appen på din Firestick

firestick apk downloader

Åbn appen, når installationen er afsluttet.

Nu skal vi downloade APK-filen for at installere ExpressVPN.

1. Indtast URL'en i URL-feltet til downloaderen https://www.firesticktricks.com/express og klik

download expressvpn apk på firestick

2. ExpressVPN APK downloades nu

Sideload ExpressVPN apk på amazon FireStick

3. Klik, når download er afsluttet Installere

ExpressVPN-installation til Firestick og brand-tv

4. Når det er installeret, skal du klikke på Udført. Downloader spørger, om du vil slette APK. Vælg Slet for at spare lidt plads. Når du bliver bedt om at bekræfte, skal du vælge Slet en gang til

Sideload ExpressVPN-app

Appen skulle være føjet til din appliste.

Sådan bruges ExpressVPN på Firestick

Nu, hvor du har installeret ExpressVPN APK på din Fire TV-enhed, her er, hvordan du kan fortsætte.

Sådan får du adgang til appen

Du kan få adgang til din nyligt downloadede ExpressVPN-app ved at navigere til Alle mine apps. Klik på knappen for at flytte den til toppen Menu-knap, Vælg Flyt, træk til den ønskede position, og klik derefter på Okay.

Derfra kan du åbne VPN-appen.

Første opsætning

1. Da du allerede har fundet appen på din Firestick. Klik på det for at åbne.

2. På det næste skærmbillede skal du vælge Log ind for at indtaste dine legitimationsoplysninger. Hvis du ikke har en konto endnu, kan du hente loginoplysninger herfra.

3. Når du er logget ind, beder appen om tilladelse til at konfigurere konfigurationen på Firestick. Klik bare på OK og derefter på OK igen, når Firestick beder om en forbindelsesanmodning.

hvordan man konfigurerer og bruger ExpressVPN på Firestick

3. Startskærmen til VPN-appen skal nu vises

konfigurer ExpressVPN til Firestick

4. Klik på den røde cirkelknap for at forbinde VPN på dit Firestick / Fire TV.

Valg af ExpressVPN-server på Fire TV / Stick

ExpressVPN er ret nem at bruge, og du kan hurtigt oprette forbindelse ved at klikke på tænd / sluk-knappen. For at vælge en server skal du klikke på den server, der vises på skærmen. Du kan vælge en af ​​serverne i det anbefalede afsnit eller gå til Alle placeringer. Servere der er godt præsenteret med hensyn til regioner, lande og endda byer.

expressvpn-servere

Tilpasning af din forbindelse

ExpressVPN giver dig mulighed for at bestemme, hvordan VPN fungerer, og vælge de funktioner, du vil bruge. For at åbne indstillinger skal du klikke på de tre vandrette knapper øverst til venstre på skærmen og derefter vælge Indstillinger.

expressvpn-indstillinger til firestick eller brand-tv

Her er de funktioner, du kan drage fordel af:

Autoforbind: Denne mulighed lader ExpressVPN automatisk oprette forbindelse til din sidste server, hver gang du tænder Firestick.

Netværksbeskyttelse: Her kan du vælge, om du vil aktivere kill switch og også, om du vil holde din enhed synlig af andre enheder på dit lokale netværk.

Split tunneling: Denne funktion giver dig mulighed for at vælge de apps, du vil undtage fra VPN-forbindelsen eller de specifikke apps, du vil tunnelere gennem VPN. Det kan være nyttigt, hvis du ikke ønsker at påvirke funktionaliteten af ​​andre apps.

VPN-protokol:  Du kan vælge den protokol, du vil bruge til kryptering mellem UDP og TCP. Det anbefales dog at lade denne indstilling være “Automatisk”.

Apps & websteder: Du kan indstille de apps, du vil have ExpressVPN til at foreslå, når du opretter forbindelse til en server.

Dette kan være meget nyttigt, da du ikke behøver at vende tilbage til din menu og kigge efter den app, du ofte bruger, når du har tilsluttet din VPN.

hvordan man installerer og bruger expressvpn på firestick

Afslutter

ExpressVPN er uden tvivl en af ​​de bedste VPN-muligheder for Firestick og min personlige favorit. Det er et all-round produkt, som du kan bruge til privatlivets fred og sikkerhed samt til at fjerne blokering af begrænset indhold.

Du kan bruge ovenstående vejledning til at installere ExpressVPN på dit Firestick eller Fire TV. Firestick-appen er designet til at være fjernvenlig, og så har du ingen problemer med at bruge den.

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me