Sådan vælger du den bedste VPN til dine behov

>

Antallet af VPN-brugere stiger om dagen. Da flere og flere mennesker bruger internettet til deres daglige behov, og der er så meget personlig og følsom information i omløb, har folk taget til VPN-beskyttelse. Selvom det naturligvis er vigtigt at bruge en VPN i dagens verden, er det vigtigt at tage den rigtige beslutning, når det gælder valg af VPN. Stigningen i et antal VPN-brugere har resulteret i en tilsvarende stigning i antallet af VPN-tjenester. Du er dybest set forkælet efter valg nu. Det er vigtigt, at du vælger den rigtige VPN til dit behov, men at vælge bliver svært. Vi hjælper dig med den beslutning.

Hvorfor VPN'er er så populære

hvordan man vælger bedste vpn

# 1. De leverer online-privatliv

VPN'er har eksisteret i cirka to årtier, men har kun optaget global popularitet hos brugere i hverdagen i de senere år. Dette skyldes ikke en lille del på anstrengelserne fra regeringsorganer som NSA og GHCQ til aktivt at spionere på deres borgere. Da Edward Snowden offentliggjorde NSAs Prism-program, fik alle en hård realitycheck. Folk strømmet derefter til VPN-udbydere for at skjule deres online aktivitet og genvinde deres online privatliv; det er, hvis de nogensinde havde det i første omgang.

# 2. Hjælp til online streaming

Streamingtjenester er altid geobegrænset, men en god streaming-VPN kan hjælpe dig med at fjerne blokering af disse tjenester, uanset hvor du er. Med en stigning i internetbrugere er streamingtjenester som Netflix og enheder som Kodi mere populære end nogensinde. Med VPN'er kan du fjerne blokering af Netflix og alle andre streamingtjenester og skjule din aktivitet. Dette er især vigtigt for Kodi-brugere, der ofte bruger gratis streaminglinks.

# 3. Hjælp omgå censur

Internettet er begrænset over hele verden af ​​en eller anden grund. Et lille eksempel er skoler og arbejdspladser, der blokerer adgangen til underholdningswebsteder og -tjenester. Et større eksempel er lande som Iran, Saudi-Arabien, UAE, Kina osv., Der blokerer store dele af internettet som Wikipedia, nyhedswebsteder, sociale medier osv. Med VPN'er kan du overvinde disse filtre og frit surfe på internettet. Selv mange af disse lande har forbudt brugen af ​​VPN'er.

Analyser dine VPN-behov

skal jeg bruge en vpn

Før du starter processen med at indsnævre en bestemt VPN, er det klogt at analysere dine VPN-behov. Find ud af, hvorfor du har brug for en VPN, og det vil hjælpe dig med at tage en bedre beslutning. Der er mange grunde, men hvilken er din? Og er det endda grund nok til at abonnere på en VPN? Find ud af det nedenfor.

# 1. Rejser du meget?

VPN'er er vigtige for udstationerede og hyppige rejsende. De giver dig mulighed for at oprette forbindelse til offentlige netværk og få adgang til virksomhedsdata sikkert. Du og dine data er altid sikre med VPN'er, når du rejser. De hjælper dig også med at overvinde geobegrænsning og censur. Det afhænger også, hvor du rejser, da mange lande som UAE også har gjort det ulovligt at bruge en VPN. Men der er leverandører, der også kan hjælpe dig i disse lande, så husk dette.

# 2. Blokering af geobegrænsede tjenester er din eneste krav?

Hvis dette er tilfældet, kan du gøre det uden en VPN. Hvis det kun er et spørgsmål om skole / arbejdsplads, er der absolut ingen grund til at investere i en VPN. Vent bare med at komme hjem! Hvis indholdet ikke er tilgængeligt i din region, kan du i stedet bruge SmartDNS-tjenester, da de hjælper med at fjerne blokeringen og er hurtigere. Men hvis du vil have privatliv og anonymitet, hvilket er nødvendigt for Kodi-brugere, skal du gå til en VPN.

# 3. Bor du et eller andet sted med alvorlige begrænsninger?

Hvis dette er tilfældet, bruger du sandsynligvis en VPN lige nu. Men spørgsmålet er, hvilken der er bedst for dig. Du har brug for en VPN med stærk kryptering, med funktioner som kill-switch, og som kan undgå teknikker som dyb pakkeinspektion, som undertiden kan fjerne det faktum, at du bruger en VPN. Lande som Kina bruger denne taktik.

# 4. Indebærer dit arbejde forskning på følsomme problemer i følsomme steder?

Hvis dette er tilfældet for dig, har du absolut brug for en stærk VPN. Selvom regeringsfiltrering åbenlyst er et problem, kan arbejde med følsomme emner tiltrække uønsket og farlig interesse fra regerings- og ikke-regeringsgrupper. Hvis du handler med din virksomhed uden nogen beskyttelse, er det ikke kun dit privatliv, der er i fare.

# 5. Har dit land strenge love om opbevaring af data?

Der er mange lande med strenge love om opbevaring af data. Din internetudbyder er forpligtet til at vedligeholde detaljerede bruger- og aktivitetslogfiler ved lov, som derefter kan bede dem om at udlevere den også. Ingen vil have, at hele deres online historie er i hænderne på andre, og de lande, der gør dette, stiger i antal. De deler endda denne info med hinanden, hvis de er en del af samarbejder som Five Eyes og TPP. Så find ud af oplysninger om opbevaring af data i dit land.

Dette er ikke de eneste grunde til, at du har brug for en VPN. I betragtning af onlinetruslerne er VPN ikke mere et valg, det er en nødvendighed. Her er de 10 grunde til, at du skal bruge en VPN hele tiden.

Sådan vælges den bedste VPN-service

Når du er færdig med at analysere dine VPN-behov, er du i en bedre position til at afgøre, om du har brug for en VPN, selvom det anbefales, at du bruger en. Du kan dog ikke bare begynde at bruge den første VPN, hvis navn du ser. Der er et par ting, du skal kontrollere, før du abonnerer på en VPN.

hvordan man vælger bedste vpn

# 1. Kryptering og protokoller

VPN'er krypterer din forbindelse, men styrken af ​​denne kryptering bestemmer, om dine data og aktivitet faktisk er sikker eller ikke. Den mest sikre protokol lige nu er OpenVPN, og de fleste af de øverste VPN'er understøtter den. Hvis din VPN kun leverer PPTP-support, skal du gå videre til en anden leverandør. PPTP er hurtig, men mindst sikker.

# 2. Logpolitik

VPN'er skjuler din online aktivitet og data for alle. Men VPN selv kan se alt hvad du gør. Hvis din VPN registrerer alle disse oplysninger og derefter deler dem med tredjepart, ville du have brugt abonnementspengene til intet. Gratis VPN'er gør dette ofte for at generere midler, og VPN'er, der er baseret på placeringer med strenge love om datalagring, er ofte tvunget til at gøre det. Så kontroller altid VPN's privatlivspolitik, før du abonnerer på det. Sørg for, at det følger a no-logs politik og er fortrinsvis baseret på en placering, der respekterer privatlivets fred.

# 3. Hastighed

Da de krypterer al trafik, reducerer VPN-erne din internet browsinghastighed til en vis grad. Men hvor stor hastighedsreduktion afhænger af leverandøren. De bedste VPN'er sikrer, at denne reduktion er minimal, og undertiden kan VPN'er også forbedre din download- og uploadhastighed.

# 4. Global dækning

Jo mere antallet af servere under en VPN-navn, jo flere tilslutningsmuligheder har du. Dette forhindrer overbelastning af serveren, hvilket betyder, at du har mindre sandsynlighed for, at forbindelsen falder. Dette hjælper også med at forbedre din forbindelseshastighed, især hvis du er tilsluttet en server tæt på din geografiske placering.

# 5. Cross-Platform Support

Borte er de dage, hvor folk kun brugte internettet gennem deres computere eller laptops. I dag bruger folk smartphones, tablets, Smart TV'er, Fire Stick, Kodi, spilkonsoller osv. Til at oprette forbindelse til internettet. Hvis din enhed interagerer med internettet, har den brug for VPN-beskyttelse. Så det er vigtigt, at din VPN understøtter så mange enheder og operativsystemer som muligt og tillader samtidige forbindelser.

# 6. Koste

Hver gang du betaler for en service, vil du sikre dig, at du får pengene tilbage. Gratis VPN'er opkræver ikke penge, men din identitet, data og aktivitet er aldrig sikkert med dem, og der er båndbredde og serverbegrænsninger med dem. Derfor skal du undgå gratis VPN'er.

Men det betyder ikke, at alle betalte VPN'er er gode. Kig efter en VPN, der tilbyder dig alt hvad du vil, men ikke skaber et stort hul i din tegnebog. Mange VPN'er tilbyder pengene-tilbage-garanti, der spænder fra 7 dage til ca. 30 dage. Det er bedst at vælge disse VPN'er og teste tjenesten fuldt ud inden for denne periode. Hvis du ikke er tilfreds, kan du bede om en fuld refusion.

# 7. Kunde support

Nogle gange kan du ramme en ulempe, når du opretter VPN eller mens du bruger den. Chancerne for, at dette sker, er ret store, hvis du er en første gang bruger og ikke er velbevandret i marken. At have et venligt og dygtigt kundesupport-team, der tilbyder døgnet rundt assistance, er et stort løft i disse tilfælde. Det er bedst at have en VPN, der ikke kun tilbyder support via e-mail og billetter, men også live chat. Hvis VPN tilbyder opsætning af tjenesten eksternt, er der intet som den.

Hvilken VPN skal du bruge?

hvilket er bedst vpn

Nu hvor du kender VPN'ernes rolle, og hvordan skal du vælge en for dig selv, her er en tabel med 5 VPN'er, som jeg finder de bedste i branchen på grund af deres flammende hurtige hastighed, kryptering i militær kvalitet, antal serverplaceringer og værdien for pengene. Hvis du har brug for mere information om disse VPN'er, så tjek vores guider om den bedste Kodi VPN og FireStick VPN.

Købers Tip - Hvis du ikke har budgetproblemer, skal du altid købe en årlig plan, der er næsten halv pris sammenlignet med månedlige planer. Da de fleste VPN-udbydere beskytter deres brugere med tilbagebetalingsgarantien, kan du altid bede om refusion, hvis tjenesten ikke lever op til dine forventninger.

Arkiveret under: VPN

Søg på dette websted

Top VPN'er

Sådan vælger du den bedste VPN til dine behovExpressvpn-sidefeltSådan vælger du den bedste VPN til dine behovSådan vælger du den bedste VPN til dine behovSådan vælger du den bedste VPN til dine behovSådan vælger du den bedste VPN til dine behovSådan vælger du den bedste VPN til dine behov30-dages pengene-tilbage-garanti Besøg ExpressVPNLæs gennemgang
ipvanish sidebarSådan vælger du den bedste VPN til dine behovSådan vælger du den bedste VPN til dine behovSådan vælger du den bedste VPN til dine behovSådan vælger du den bedste VPN til dine behovSådan vælger du den bedste VPN til dine behov7-dages pengene-tilbage-garanti Besøg IPVanishLæs gennemgang
nordvpn sidepanelSådan vælger du den bedste VPN til dine behovSådan vælger du den bedste VPN til dine behovSådan vælger du den bedste VPN til dine behovSådan vælger du den bedste VPN til dine behovSådan vælger du den bedste VPN til dine behov7-dages pengene-tilbage-garanti Besøg NordVPN

Post indhold

 • 1 Hvorfor VPN'er er så populære
  • 1.1 # 1. De leverer online-privatliv
  • 1,2 # 2. Hjælp til online streaming
  • 1.3 # 3. Hjælp omgå censur
 • 2 Analysér dine VPN-behov
  • 2.1 # 1. Rejser du meget?
  • 2.2 # 2. Blokering af geobegrænsede tjenester er din eneste krav?
  • 2.3 # 3. Bor du et eller andet sted med alvorlige begrænsninger?
  • 2,4 # 4. Indebærer dit arbejde forskning på følsomme problemer i følsomme steder?
  • 2,5 # 5. Har dit land strenge love om opbevaring af data?
 • 3 Sådan vælges den bedste VPN-service
  • 3.1 # 1. Kryptering og protokoller
  • 3.2 # 2. Logpolitik
  • 3.3 # 3. Hastighed
  • 3.4 # 4. Global dækning
  • 3,5 # 5. Cross-Platform Support
  • 3.6 # 6. Koste
  • 3,7 # 7. Kunde support
 • 4 Hvilken VPN skal du bruge?
 • 5 Konklusion

Trending guider

 1. Bedste VPN til FireStick
 2. Sådan Jailbreak en FireStick
 3. Sådan installeres Kodi på FireStick
 4. Bedste Kodi Addons
 5. Bedste Kodi Builds
 6. Bedste FireStick-apps
 7. IPTV
 8. Biograf APK
 9. Exodus Redux Addon
 10. Bedste Torrent-websteder

Seneste indlæg

 • 8 bedste Showbox-alternativer (2020)
 • Sådan Jailbreak en FireStick (februar 2020)
 • Bedste Kodi Builds (Opdateret til februar 2020)
 • Bedste Kodi-tilføjelser til at vinde over hele verden [2020]
 • Sådan installeres Eksklusiv Debrid eksklusivt film Kodi Addon

Ansvarsfraskrivelse - Streaming eller download af copyrightindhold er ulovligt.

FireStickTricks.com må ikke på nogen måde kondonere, markedsføre eller tilskynde til ulovlig brug af Kodi, Fire Stick eller vores guider. Brugere er ansvarlige for deres handlinger. Læs vores fulde ansvarsfraskrivelse.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me