Top 5 bedste VPN’er til streaming af film / tv-show

>

Der er snesevis af VPN'er på markedet i disse dage. Dog er kun en håndfuld af dem gode nok til online videostreaming. I dette indlæg afrunder vi de bedste VPN'er til streaming.

bedste vpn til streamingDu har brug for en VPN, mens du streamer for at omgå geo-begrænsninger, undgå ISP-throttling og for at bevare dit privatliv.

Du skal have en VPN, hvis du leder efter ubegrænset adgang til videoindhold tilgængeligt på tjenester som Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Disney + osv. Hvis din internetudbyder skærer ned din internethastighed under streaming, kan du undgå det med en VPN. Og vigtigst af alt, med yderligere lag af sikkerhed, sørger en VPN for, at du ikke efterlader noget digitalt fodaftryk på nettet, og at dit privatliv forbliver intakt.

Ideen er at finde VPN, der kan gøre alt dette uden tab af ydeevne. Med streaming i høj opløsning i 4K bliver mere populær, er det vigtigt for din VPN at bevare en betydelig procentdel af den oprindelige ISP-hastighed.

Vi har testet mange VPN-tjenester og har valgt dem, som vi fandt mest egnede til streaming. Jeg har valgt i alt 5 VPN'er og vil tale detaljeret om hver VPN. Men hvis du har travlt og har brug for at kende mit top valg, er det ExpressVPN. Du kan hurtigt se på vigtige funktioner i ExpressVPN nedenfor:

Hvordan vi valgte den bedste VPN til streaming

Afregning med de bedste VPN'er til streaming kræver et nærmere kig på, hvordan individuelle VPN'er fungerer. Dette kan være med hensyn til hastigheder, juridisk jurisdiktion, brugt sikkerhed og muligheden for at fjerne blokering af forskellige streamingwebsteder. Vi overvejer også værdien for pengene blandt andre eksterne aspekter, der direkte påvirker, hvordan VPN fungerer.

Tilbudte hastigheder

Dette er et vigtigt primært aspekt, som vi bruger. Som standard vil en VPN sænke dine baseline-internethastigheder med en margin på grund af dens krypteringsomkostninger. For hver VPN-gennemgang bruger vi et hastighedstestværktøj til at måle downloadhastigheder, uploadhastigheder, latenstid og endda jitter. De bedste VPN'er til streaming bør tilbyde overbevisende hurtige hastigheder, der kan give dig mulighed for at streame HD-indhold, og uden afspilningsfejl.

Juridisk kompetence

Den juridiske driftsbase har dramatisk indflydelse på, hvor godt en VPN overholder brugernes privatliv. De bedste VPN'er til streaming fungerer fra regioner, der ikke er forbundet med masseovervågning. Landets databeskyttelseslovgivning fungerer også til fordel for VPN'er, der er placeret i disse lande. Disse VPN'er skal også have en no-logs-politik.

Sikkerhedsstandarder

Krypteringsniveauet definerer også, hvor stærk en VPN er, hvad angår sikkerhed. Jo mere avanceret kryptering, jo bedre - og det er selvom VPN tilbyder høj ydeevne. Tunge krypteringer giver reducerede tilslutningshastigheder. De bedste VPN'er til streaming bør dog give fremragende sikkerhedsfunktioner, mens de ikke påvirker deres ydeevne.

Kompatibilitet

En pålidelig VPN-service leverer en lang række dedikerede apps, som du kan installere på alle populære enheder. VPN skal også give dig mulighed for at sikre et betydeligt antal enheder samtidigt.

Bedste VPN'er til streaming

  1. ExpressVPN
  2. IPVanish
  3. NordVPN
  4. CyberGhost VPN
  5. VyprVPN

Lad os nu finde ud af lidt mere om hver VPN, så du kan beslutte, hvilken udbyder der passer til dine nøjagtige krav.

1. ExpressVPN

expressvpn til streamingExpressVPN er den mest foretrukne VPN til streamingtjenester. VPN er populært kendt for sine ultrahurtige hastigheder og de bedste i klassen krypteringsstandarder. ExpressVPN er også registreret på De Britiske Jomfruøer, et område, der ikke har nogen obligatoriske krav til opbevaring af data. Dette betyder, at det også er uden for rækkevidden af ​​invasive myndigheder som USA og EU's privatlivslovgivning. Derfor gør øen det muligt for ExpressVPN også at have en streng nul-politik - noget der fungerer til fordel for online streamere.

ExpressVPN overlader deres navn at være en “Express” -tjeneste og en af ​​de mest pålidelige VPN'er i hele verden. Dette er takket være det imponerende globale netværk på over 3000 servere i 160+ byer i 94+ lande - og disse tal løber konstant op. Dette betyder, at du altid kan finde en ExpressVPN-server i nærheden, der tilbyder maksimale hastigheder til HD-streaming.

Privatliv & Sikkerhed

ExpressVPN bruger den uknuselige AES 256-bit-kryptering, der er kombineret med både RSA-4096-håndtryk samt SHA-512 HMAC-hash-godkendelsesnøgle til datasikkerhed. Dette krypteringsniveau betragtes som militært og derfor den bedste tilgængelige sikkerhed. Desuden tilbyder ExpressVPN også ekstra funktioner såsom en automatisk Kill switch, DNS-viden DNS, Split Tunneling, et IP skjul værktøj og mange flere.

Kompatibilitet

Tjenesten De Britiske Jomfruøer tilbyder en lang række kompatible platforme og enheder. Dette inkluderer platforme som Windows, macOS, Android, iOS, Linux og Blackberry. De tilbyder også udvidelser til alle større browsere som Chrome, Safari og Firefox. ExpressVPN er også den eneste VPN, der leverer en dedikeret klient til routere. Endelig, hvis du er en premium-bruger, vil du nyde op til 3 samtidige forbindelser.

Prisfastsættelse

Heldigvis opdaterede ExpressVPN for nylig priserne på sine abonnementsplaner - hvilket gør dem rimeligt overkommelige. Mens priserne forbliver noget høje, kan du stadig drage fordel af deres fremragende servicelevering. ExpressVPN er også en funktionspakke VPN, der forklarer logikken bag dens planpriser. I øjeblikket kan deres bedste pakke spare dig op til 49%, hvis du går til 12 måneders plan. Hvad mere er, uanset hvilken plan du vælger, vil ExpressVPN dække dig med en 30-dages pengene-tilbage-garanti uden spørgsmål.

Besøg ExpressVPN.com

2. IPVanish

ipvanish vpn til streamingIPVanish er et fremragende valg for streamere takket være sin upåklagelige balance mellem høje hastigheder og ydelse. Dette kan tilskrives det faktum, at VPN fuldt ud ejer og kører sine servere - en sjælden, imponerende forekomst, der kun ses i to andre VPN'er i branchen. VPN klarer sig også godt med sin serverdækning på over 1700 servere i mere end 70 lande globalt.

Privatliv & Sikkerhed

Desværre opererer IPVanish fra USA, hvor det er registreret, noget, der ikke sidder godt med online privatliv og frihed. IPVanish hævder dog at overholde en streng politik for nul-logs og gemmer ikke brugernes oplysninger. Vi tror, ​​at VPN på en eller anden måde har fundet en måde at overvinde de invasive privatlivslovene fra USA. Derfor betyder det, at din streamingaktivitet ikke spores tilbage til dig.

VPN klarer sig også meget godt med hensyn til sikkerhed. For eksempel tilbyder de den bedste-i-klasse AES-256-bit-kryptering kombineret med RSA-2048-bit-krypteringsnøglen. Desuden udsteder IPVanish også forskellige forbindelsesprotokoller afhængigt af den klientapp, du bruger. De leverer også flere sikkerhedsfunktioner, såsom en automatisk driftsafbryder, delt tunneling, dobbelt VPN, DNS&IPv6 lækagebeskyttelse, WiFi-beskyttelse, perfekt fremad-hemmelighed og mere.

Kompatibilitet

IPVanish er tilgængelig på flere platforme og enheder. Dette betyder, at du kan installere det på Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Chrome OS, Fire TV, Windows Phone og routere. Derudover er VPN meget generøs, når det gælder antallet af tilladte samtidige forbindelser, da du kan sikre dig op til 10 enheder under en enkelt pakke.

Prisfastsættelse

IPVanish tilbyder tre betalte planer. VPN har også foretaget massive ændringer af sine tidligere dyre planer - nu tilbyder meget overkommelige priser. For eksempel sparer deres bedste værdi, som er 1-års-planen til 3,25 dollar pr. Måned, faktureret til 39 dollars hver 12. måned - og sparer dig op til 73% af dine penge. For enhver plan, du køber, kvalificerer du dig endvidere til en intetsigende 7-dages pengene-tilbage-garanti, som er ganske tilstrækkelig til at prøve deres service.

Besøg IPVanish.com

3. NordVPN

bedste vpn til streamingNordVPN er en top og meget populær VPN, der fungerer perfekt med de fleste streamingtjenester. NordVPN har især den mest omfattende serverdækning med over 5100 servere i 64+ lande over hele verden. Denne globale dækning betyder, at du altid kan oprette forbindelse til den bedste tilgængelige server i nærheden for at nyde høje hastigheder under streaming.

Privatliv & Sikkerhed

NordVPN er i øjeblikket registreret i Panama - et fjernt land, der stærkt går ind for cybersikkerhed og internetfrihed. Dette betyder, at VPN kan overholde en streng no-logs-politik. Med hensyn til sikkerhed bruger NordVPN en kombination af DHE-RSA AES-256 SHA-kryptering på sin OpenVPN-protokol. Dette betyder, at de tilbyder RSA-2048 såvel som HMAC SHA2-384-godkendelsesnøglen for at forbedre sikkerheden. Desuden bruger NordVPN også en 3072-bit Diffie Hellman Exchange (DHE) nøgle, der er fantastisk til perfekt hemmeligholdelse fremad.

Bortset fra disse overbevisende sikkerhedsstandarder i verdensklasse leverer VPN også avancerede privatlivsfunktioner såsom en kill switch, CyberSec, dobbelt VPN, sikker DNS, IPv6 lækebeskyttelse, Anti-DDoS samt løg over VPN. Endelig giver NordVPN også forskellige forbindelsesprotokoller som OpenVPN, IKEv2 / IPSec, PPTP og SSTP i sine klientapps.

Kompatibilitet

Den Panama-baserede VPN er meget imponerende når det kommer til kompatibilitet mellem enheder og platforme. For eksempel understøtter NordVPN alle større platforme, herunder Windows, macOS, Linux, Chrome OS, Android, iOS, Blackberry og DD-WRT også. De tilbyder også udvidelser til forskellige browsere, herunder Chrome, Safari og Firefox. Derudover kan du også installere NordVPN på enheder som Kodi-bokse, Smart TV'er og forskellige spilkonsoller. Ikke desto mindre, hvis du ejer de fleste af disse enheder, kan du stadig sikre dem på én gang, i betragtning af at NordVPN giver mulighed for op til 6 samtidige forbindelser.

Prisfastsættelse

NordVPN er en af ​​de bedste VPN'er, der leverer de billigste abonnementsplaner. I øjeblikket giver de op til fire pakker, der tilbyder de samme funktioner, men har forskellige faktureringscyklusser. Du kan meget drage fordel af deres mest populære plan, der sælges til $ 3,49 pr. Måned, der faktureres $ 125,64 hvert tredje år. 3-årsplanen sparer dig også op til 70% af dine penge. Husk desuden, at alle NordVPN-planer er dækket med en problemfri 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg NordVPN.com

4. CyberGhost

bedste streaming vpnCyberGhost er en anden fremragende VPN til streaming af onlineindhold. Dette er takket være dets bemærkelsesværdige balance mellem hastighed, effektivitet og førsteklasses privatliv og sikkerhed. Især er CyberGhost registreret og har juridisk jurisdiktion i Rumænien - en region, der har stor hensyntagen til privatlivets fred og cybersikkerhed. CyberGhost kører også et omfattende servernetværk på over 5900 servere på 89+ placeringer over hele verden. Dette betyder, at du praktisk talt kan oprette forbindelse til enhver region i verden og nyde streaming.

Privatliv og sikkerhed

CyberGhost sikrer maksimal sikkerhed gennem sine avancerede teknikker, herunder AES-256-kryptering, der er forbundet med en RSA-2048 bit-nøgle. Desuden er CyberGhost for nylig opgraderet fra den tidligere HMAC MD5-hash-godkendelse til en avanceret HMAC SHA-2. De gjorde dette i et forsøg på at imødekomme de nye anbefalinger, der blev foreslået af OSTIF OpenVPN-revisionen.

I øjeblikket leverer CyberGhost også op til tre protokoller, herunder OpenVPN, L2TP og PPTP. Bemærkelsesværdigt understøtter VPN ikke daterede protokoller som SSH og SSTP. Derudover tilbyder CyberGhost dig også spændende funktioner, såsom en automatisk kill-switch, WiFi-beskyttelse, delt tunneling, dobbelt VPN samt DNS & IP-lækager.

Kompatibilitet

CyberGhost tilbyder en bred vifte af dedikerede apps til flere enheder og platforme. Du kan få CyberGhost til Windows, Android, macOS, iOS, Chrome OS, Linux, routere, Raspberry PI, Firestick samt alle større spilkonsoller. Du kan også sikre op til 7 enheder samtidigt.

Prisfastsættelse

CyberGhost opdaterer løbende sine abonnementsplaner såvel som prisfastsættelsen. F.eks. Samler VPN i øjeblikket tre pakker, og deres bedste plan er et Halloween-tilbud, der går for $ 33 for det første år, derefter $ 66 hver 12. måned. Husk, at CyberGhost dækker dig med en generøs risikofri 45-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg CyberGhostVPN.com

5. VyprVPN

bedste vpns til streamingVyprVPN er også et godt valg til streaming af indhold, der er hurtigt, sikkert og globalt betroet. Grundlagt i 2009 af sit moderselskab - Golden Frog GmbH - VyprVPN er en schweizisk-baseret VPN, der har taget store skridt for at positionere sig som en globalt betroet service, der går ind for cybersikkerhed og online-privatliv. VyprVPN kører også et imponerende netværk på over 700 servere med en svimlende 200.000 IP-adresser på mere end 70 steder globalt. Derudover kan du også drage fordel af den dynamiske server-switching-funktion - noget, der kan hjælpe med at holde din online identitet anonymt.

Dette er dog til en vis grad en ønsket erklæring, da deres moderselskab, Golden Frog, til dels er amerikansk, hvilket gør dem underlagt handlinger som datadeling med de amerikanske og EU-myndigheder.

Privatliv og sikkerhed

VyprVPN har lovlig jurisdiktion i Schweiz, da dens moderselskab - Golden Frog - er indbygget i landet. Det giver dem et gunstigt sted, i betragtning af at Schweiz er kendt for sine privatlivslovgivninger. Landet har massiv respekt for online-privatliv og er blandt de meget få lande, der har vedtaget onlinebrugerbeskyttelse og privatlivets fred. Og for Schweiz falder dets personlige handlinger ind under den schweiziske føderale databeskyttelseslov (DPA) samt databeskyttelsesforordningen (DPO).

VyprVPN har et bemærkelsesværdigt ry for sin cybersikkerhed. Tjenesterne bruger den trendy AES-256 CBC, der betragtes som den mest sikre og uknuselige krypteringsteknik. Krypteringen kobles derefter sammen med den berømte HMAC SHA1-hash-godkendelse sammen med et RSA-2048-håndtryk. Der er også den perfekte fremadrettet hemmeligholdelse, der tilbydes af en Diffie-Hellman-2048 nøglebørs. HMAC SHA1 forbliver opgraderbar til HMAC SHA2 for at forbedre dens sikkerhedsstandarder; Ellers forbliver denne sikkerhedskombination alligevel ubesejret.

VPN tilbyder også forskellige sikkerhedsprotokoller, herunder PPTP, L2TP / IPSec, OpenVPN samt Chameleon-protokol, som kun er tilgængelig, hvis du køber Premium-planen. VyprVPN har også sikret et ekstra lag af sikkerhed ved at tilbyde en NAT-firewall-funktion, der blokerer uønsket indgående trafik til dit netværk.

Kompatibilitet

Alt for alt har VyprVPN gjort det godt for sig selv, når det kommer til understøttede enheder og platforme. Golden Frog har formået at skabe flere klienter til alle større platforme, herunder Windows, macOS, Android, iOS, Linux, BlackBerry, Routers, QNAP, Anonabox og Smart TVs.

Prisfastsættelse

VyprVPN tilbyder to kategorier af pakker, herunder VyprVPN og VyprVPN Premium. De to sæt planer giver forskellige funktioner og priser. Den bedste plan er den årlige VyprVPN Premium, der går for $ 6,67 pr. Måned, og faktureres til $ 80 hver 12. måned. Husk, at VyprVPN Premium-planen giver dig overlegne funktioner som fem samtidige forbindelser, Chameleon-protokol og VyprVPN-sky - mens dens modstykke ikke.

Besøg VyprVPN.com

Afsluttende ord

Der er ingen tvivl om, at en VPN er et vigtigt værktøj til sikkert streaming af digitalt indhold. Det er vanskeligt at vælge en VPN, der kan tilbyde den rette balance mellem hastighed, ydeevne og stram sikkerhed og privatliv. Vi har prøvet mange VPN'er og afregnet med de fem, der kan tilbyde de bedste streamingfunktioner. Vi har også angivet farerne ved streamingmedier uden VPN og giver de aspekter, man skal se på, når man vælger en VPN. Ellers har du friheden til at vælge fra de listede VPN'er og nyde streaming af HD-indhold uden at blive fanget mellem krænkelse af ophavsret, ISP-throttling og geo-restriktioner.

Relaterede:

Bedste VPN til Firestick
Bedste VPN til Kodi
Hvorfor skal du bruge en VPN
Er VPN lovlig og sikker at bruge?
Sådan vælges den rigtige VPN

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me