Top 5 beste gratis VPN’s (2020)

>

We surfen allemaal graag op internet en privacy, maar we zijn niet allemaal klaar om te betalen om onze internetcommunicatie te beschermen. Dus wat kunt u doen als u een zuinige internetgebruiker bent die ook graag een relatief laag profiel online houdt? Welnu, het gebruik van een gratis VPN zou een goed begin zijn. We hebben de populairste gratis VPN's op de proef gesteld om je de 5 beste gratis VPN's voor 2020 te bieden. Lees verder en ontdek hoe je jezelf online kunt beschermen zonder geld uit te geven..

Hoe de beste gratis VPN te kiezen

Voordat we in de lijst van de beste gratis VPN's komen, is het belangrijk dat we duidelijke aspecten definiëren waarop we deze gratis VPN-services kiezen en vergelijken. Hier zijn de drie grootste categorieën waarmee we rekening hebben gehouden bij het kiezen van de beste gratis VPN's:

1. Hoe veilig is het?? - Gratis VPN's zijn in de loop der jaren het onderwerp geweest van inbreuken op de beveiliging en schandalen, met enkele namen zoals Hola VPN in het midden van wereldwijde schandalen die honderden miljoenen gebruikers troffen. Bij het maken van deze lijst met de beste gratis VPN's hebben we alleen de gratis VPN's gekozen die aan bepaalde beveiligingsstandaarden voldoen. Alle VPN's die u hieronder vindt, zijn veilig te gebruiken en worden geleverd met specifieke sets beveiligingsfuncties, vooral als u een premium-versie gebruikt.

2. Wat is hun logbeleid? - Dit is een groot deel van elk VPN-bedrijfsmodel en een aspect dat de meeste VPN-gebruikers als vanzelfsprekend beschouwen. Helaas maken veel gratis VPN-providers gebruik van het vertrouwen van de klant en gebruiken ze hun privégegevens om geld te verdienen. Alle gratis VPN's waar we het over hebben, hebben een duidelijk gedefinieerde T&C's, waardoor ze een veilige keuze zijn voor diegenen die op zoek zijn naar een zero-logbeleid van hun provider.

3. Welke functies hebben ze? - Het is geen verrassing dat je sommige functies opoffert als je een gratis VPN gebruikt in vergelijking met een premium VPN. Dit kan zijn in termen van verbindingssnelheid, hoeveelheid gegevens die u kunt gebruiken, of in specifieke beveiligingsfuncties. Alle gratis VPN's op deze pagina hebben vergelijkbare functies en worden dienovereenkomstig gerangschikt.

Let op: lees voordat u verdergaat

Gratis VPN's worden alleen aanbevolen als u een gewone VPN-gebruiker bent en geo-beperkte inhoud wilt deblokkeren of uw IP-adres wilt wijzigen. Als uw VPN-vereisten een van de volgende zijn, moet u op zoek gaan naar een premium VPN-service.

  • Militaire kwaliteit privacy
  • Supersnelle snelheid
  • Netflix deblokkeren
  • Torrenting / privé-streaming

Ik heb ook de meest populaire premium VPN-services in deze gids aangeboden die u de eerste 30 dagen gratis kunt gebruiken. Mijn persoonlijke aanbeveling is ExpressVPN. Ik gebruik het op al mijn streaming-apparaten inclusief FireStick, Android-box en pc. Hier is een korte blik op de ExpressVPN-functies:

Aanbevolen verhaal: 10 redenen waarom u altijd een VPN zou moeten gebruiken

Beste gratis VPN's 2020

Gratis VPN's zijn een zeer handige en kostenefficiënte manier om online met uw privacy en beveiliging om te gaan. Maar we moeten duidelijk zijn over dit onderwerp, omdat niet alle gratis VPN's goed zijn. Sommige gratis VPN's profiteren van hun gebruikers door hun informatie en privégegevens te verzamelen. Dat is de reden waarom het grootste criterium voor deze lijst van de beste gratis VPN's is dat al deze gratis VPN's afkomstig zijn van providers die zowel beperkte gratis services als onbeperkte betaalde services aanbieden.

De volgende VPN's waar we het over hebben, zijn het beste wanneer ze af en toe worden gebruikt, zoals wanneer u reist, een openbare hotspot gebruikt, maar geen stabiele en snelle verbinding nodig heeft. Houd er rekening mee dat als u van plan bent om regelmatig een VPN, uw thuisverbinding of voor uw werk te gebruiken, u het beste een premium-service kiest en betaalt voor uw VPN. Sommige van deze gratis VPN's bieden een gratis service voor een onbeperkte periode, terwijl anderen het als een tijdelijke aanbieding aanbieden, gebruikers kunnen proberen de VPN te testen voordat ze zich aanmelden voor een premium-versie. Dat gezegd hebbende, hier zijn de 5 beste gratis VPN's die je helemaal gratis kunt gebruiken.

1. Hotspotschild

beste gratis VPN-serviceHotspot Shield is momenteel de beste gratis VPN die online beschikbaar is. Met een paar honderd miljoen maandelijkse gebruikers is deze VPN-service ook een van de populairste VPN's op de markt. Het biedt de snelste internetsnelheden van alle gratis VPN's en een soepele en eenvoudig te navigeren gebruikersinterface. Maar wat Hotspot Shield zo populair maakt, is het feit dat ze, in tegenstelling tot de meeste gratis VPN's, torrenting en P2P-bestandsdeling zonder enige beperking toestaan.

Niet alleen dit, hun app biedt maximale compatibiliteit op pc-, Android- en iOS-apparaten. Natuurlijk, net als elke gratis VPN, heeft Hotspot Shield een paar tekortkomingen. De provider heeft een relatief vaag en misleidend privacybeleid en biedt geen live chatondersteuning, waardoor het vanuit het standpunt van de klant een niet-zo vriendelijke service is.

De service wordt ook geleverd met een betaald abonnement, dat sommige functies verbetert en een stabielere en betrouwbaardere service biedt. Gebruikers die besluiten om te upgraden en te spetteren voor de premium-versie kunnen genieten van meer dan 2500 servers over de hele wereld, 24 uur per dag live chat-ondersteuning en SSL-codering van militaire kwaliteit.

Bezoek Hotspot Shield

2. Windscribe

beste gratis VPNWindscribe presteert uitstekend en beschikt over een vrij kleine app die niet veel ruimte inneemt en gemakkelijk te gebruiken is, zelfs als u nog nooit een VPN-service hebt gebruikt. Net als de eerder genoemde Hotspot Shield, komt het ook als een gratis of betaalde versie. De betaalde versie biedt onbeperkte toegang tot meer dan 600 servers in 50 landen over de hele wereld. De betaalde versie biedt ook speciale ‘Windflix’ -servers, die alleen beschikbaar zijn voor gebruikers die betalen voor een premium lidmaatschap.

Maar wat krijg je met de gratis Windscribe-service? De gratis versie werkt op vrijwel elk platform en biedt extra extensies voor Chrome, Firefox en Opera. De gratis versie wordt ook geleverd met een maandelijkse gegevenslimiet van 10 GB, wat veel is in vergelijking met de meeste gratis VPN's die er zijn. Het geeft toegang tot meer dan 10 landen, maar met lagere snelheden in vergelijking met de premium-versie. Internetsnelheden tijdens het gebruik van Windscribe fluctueren niet veel, hoewel ze zelden boven het gemiddelde bewegen, wat nog steeds goed is voor een gratis VPN-service.

Bezoek Windscribe

3. Hide.me

beste gratis VPN'sHide.me biedt een gratis pakket dat het toonbeeld van gemiddeld is. Zonder spectaculaire aspecten in hun gratis VPN-service, maar zonder fouten of nadelen, is de gratis VPN-versie van Hide.me net zo goed als ze zijn. Het heeft enkele voor- en nadelen, maar geen van beide is zo opvallend dat je beide kanten op zou gaan bij het kiezen voor of tegen deze VPN. Omdat het een midrange-service biedt, is de gratis Hide.me-service een goede keuze voor casual VPN-gebruikers.

De belangrijkste voordelen van de gratis versie van Hide.me zijn de flexibiliteits- en compatibiliteitsfuncties. Deze VPN is compatibel met een breed scala aan platforms en ondersteunt ook een lange lijst van VPN-protocollen, waardoor het erg handig is voor diegenen die graag van service veranderen en het onderweg personaliseren.

Aan de andere kant heeft Hide.me ook een aantal nadelen waar je rekening mee moet houden als je overweegt je aan te melden bij deze VPN-provider. Het grootste nadeel van de gratis VPN-service van Hide.me is de relatief lage gegevenslimiet, die 2 GB per maand bedraagt. Bovendien variëren de verbindingssnelheden en zijn er van tijd tot tijd enkele verbindingsdalingen.

Bezoek Hide.me

4. PrivateVPN

top gratis vpnsPrivateVPN biedt een ander bedrijfsmodel dan de andere VPN's die we hierboven hebben besproken. In tegenstelling tot veel andere aanbieders op de markt, biedt PrivateVPN haar potentiële klanten de mogelijkheid om hun service gedurende 7 dagen volledig gratis te testen. Dit betekent dat, hoewel hun VPN-service in de tijd beperkt is, ze hun klanten de mogelijkheid bieden om de service gedurende die periode zonder beperkingen te gebruiken.

Omdat PrivateVPN geen beperkte gratis VPN-service biedt, maar een premium VPN-service voor een beperkte periode, kunnen gebruikers een VPN van wereldklasse ervaren zonder een cent te besteden. Wat gaat deze premium tijdelijke service in? Allereerst bevat het meer dan 80 servers over de hele wereld en biedt onbeperkte bandbreedte voor maximale snelheden. Gebruiksvriendelijke software en maximaal 6 gelijktijdige apparaten tegelijk. Dit alles wordt bewaard onder 2048-bits codering en een strikt nullogboekbeleid. Zodra u de gratis testversie van PrivateVPN probeert, wilt u deze zeker op de lange termijn blijven gebruiken.

Naast dit gratis 7-daagse abonnement biedt PrivateVPN ook een zeer genereuze 30-dagen geld-terug-garantie. Dit betekent dat je van gedachten kunt veranderen als je er zin in hebt, maar toch de kans krijgt om de service en al zijn functies zonder risico te gebruiken.

Bezoek PrivateVPN

5. ProtonVPN

beste volledig gratis VPN'sVoor VPN-gebruikers die waarde hechten aan flexibiliteit, is ProtonVPN de beste keuze uit alle gratis VPN's waarover we tot nu toe hebben gesproken. Het belangrijkste voordeel van ProtonVPN ten opzichte van alle andere gratis VPN's is dat het wordt geleverd met onbeperkte gegevens. Dat is een fantastische kans als je wat meer nodig hebt om op internet te surfen, maar niet bereid bent om een ​​extra stap te zetten en een premium betaalde VPN-service te kopen. Dit betekent dat u de service mogelijk zolang kunt gebruiken als u wilt.

Natuurlijk komt dit allemaal met een bepaalde prijs. ProtonVPN internetsnelheden zijn op zijn zachtst gezegd niet indrukwekkend, en de slanke keuze aan online servers maakt deze VPN een slechte optie voor diegenen die tussen servers willen springen om toegang te krijgen tot content over de hele wereld. Er zijn slechts drie beschikbare landen waar gebruikers verbinding mee kunnen maken, dus voor iets meer dan dat moet je opspringen voor de betaalde versie. Over het algemeen is ProtonVPN, wanneer alles in overweging wordt genomen, een zeer handige, flexibele en intuïtieve VPN, hoewel de lage snelheden het naar beneden slepen en voorkomen dat het hoger dan de 5e plaats in onze lijst komt.

Waarom u op uw hoede moet zijn voor gratis VPN-services

We kunnen een gratis VPN-service niet van harte aanbevelen, omdat ze over het algemeen de beruchte reputatie hebben bepaalde dingen te doen die ze niet zouden moeten doen. Aangezien gratis VPN's weinig tot geen prikkel hebben om uw gegevens veilig en privé te houden, gebruiken velen van hen uw informatie om financieel gewin te krijgen. Dit kan alles omvatten, van het injecteren van uw apps met advertenties tot het ronduit verkopen van uw informatie aan de hoogste bieder.

Als push komt en je moet kiezen tussen meerdere gratis VPN-services, meld je dan minimaal aan met een 'freemium' VPN-service, een die zowel betaalde als gratis VPN-services biedt, zodat je gemakkelijk kunt overschakelen naar de betaalde als je zoals het gratis monster. Vergeet niet dat niets echt gratis is, en dit geldt vooral voor zogenaamde 'gratis VPN-services'. De hierboven genoemde gratis VPN's zijn betrouwbaar en veilig voor u om te gebruiken, maar als u uw privacy volledig wilt beveiligen, is het altijd beter om te gaan met een betaalde VPN-service.

Beste premium VPN-services

Als je wilt genieten van verbeterde beveiliging en een meer diepgaande ervaring, is het natuurlijk altijd beter om te gaan met een premium VPN, omdat betaalde services worden geleverd met bepaalde functies die je niet kunt vinden met gratis VPN's. Dit zijn de drie beste premium-services die het overwegen waard zijn:

# 1. ExpressVPN

beste vpnWanneer we het hebben over betaalde en premium VPN-service, is ExpressVPN zo goed als ze komen. Het wordt vaak beschreven als de beste all-round VPN. Dit is waarschijnlijk de meest nauwkeurige beschrijving, want er is echt niets dat deze VPN niet kan doen. Alles met betrekking tot ExpressVPN ademt kwaliteit. U kunt alles streamen en downloaden, geografische beperkingen omzeilen en genieten van ongecensureerde inhoud van elk van hun servers, overal op aarde.

Met meer dan 3000 servers in hun systeem is ExpressVPN geoptimaliseerd voor snelle verbindingen zonder beperking of snelheidsverlies. Het bedrijf is gevestigd op de Britse Maagdeneilanden en is niet onderworpen aan enige bewaarwetgeving. Dit betekent dat ze geen activiteitenlogboeken of verbindingslogboeken bijhouden. ExpressVPN maakt ook gebruik van een zeer serieus beveiligingssysteem, inclusief 256-bit AES-codering, DNS / IPv6-lekbescherming, kill-schakelaar en split tunneling. Hun professionele ondersteuningsteam is 24/7 beschikbaar en staat altijd klaar om u te helpen met eventuele vragen.

Als de meest gerenommeerde VPN op de markt, genieten de mensen van ExpressVPN de vrijheid om hun eigen prijzen te bepalen, los van de concurrentie. Dit heeft ertoe geleid dat ze bovengemiddelde prijzen hebben, wat voor sommige gebruikers een dealbreuk kan betekenen. Maar zelfs als dat het geval is, is ExpressVPN elke cent waard, omdat het de beste VPN-service is die momenteel beschikbaar is.

Om het gebruikers gemakkelijk te maken, biedt ExpressVPN momenteel 49% korting op zijn jaarplannen. Bovendien zijn alle plannen voorzien van een 30-dagen geld terug garantie, waardoor het de eerste 30 dagen zo goed is als een gratis VPN. Als u niet wilt doorgaan, hoeft u alleen maar een e-mail te sturen en een terugbetaling aan te vragen. Het duurt meestal ongeveer 7 dagen voordat ze de restituties hebben verwerkt.

Bekijk de officiële website van ExpressVPN

# 2. NordVPN

nordvpnNordVPN is een van de grootste favorieten van gebruikers, vooral omdat het een zeer handige service biedt, boordevol alle noodzakelijke functies waarnaar een gemiddelde VPN-gebruiker op zoek is. Het is een van de weinige VPN's die erin slaagt om de VPN-blokken van Netflix te omzeilen, en komt ook bovenaan als een zeer vriendelijke service voor P2P-bestandsuitwisseling en torrenting.

NordVPN heeft een van de grootste servernetwerken met wereldwijd 5150 servers. Hun servers bevinden zich op elk continent, dus waar u ook bent of als u wilt streamen, games spelen of content wilt downloaden, u kunt altijd rekenen op een zeer snelle en betrouwbare internetverbinding. Als een van de snelste VPN's op de markt, kunt u met NordVPN een snelheidsverlies van 25% -30% verwachten bij verbinding met een nabijgelegen server.

Nord komt ook voor een redelijk betaalbare prijs, beginnend bij slechts een paar dollar per maand voor het 3-jarig plan. Voor welk prijsplan u ook kiest, u krijgt alle functies, waaronder een kill-switch, meerdere VPN-protocolopties. Dit alles wordt afgerond met een 30-dagen geld terug garantie beleid, dus er is geen risico dat u uw geld verliest als u niet tevreden bent met NordVPN aan het einde van de maand.

Bekijk de officiële website van NordVPN

# 3. CyberGhost

cyberghost vpnCyberGhost adverteert als een complete VPN-oplossing en ze overschatten hun service niet door dit te beweren. CyberGhost is waarschijnlijk een van de veiligste VPN's die u momenteel kunt krijgen. Hun diensten worden geleverd met een aantal beveiligingsfuncties, waaronder een automatische kill-switch, DNS- en IP-lekbescherming, 256-bit AES-codering en een duidelijk beleid zonder logbestanden. Daarnaast wordt CyberGhost geleverd met een eigen ad-blocker, malware-blocker en online tracking-blocker.

CyberGhost installeren en gebruiken is net zo eenvoudig als maar kan. De VPN ondersteunt Windows, Linux, Mac, Android, iOS en routers. Elk betaald abonnement wordt geleverd met 7 gelijktijdige verbindingen en toegang tot meer dan 3500 servers. CyberGhost biedt ook een zeer indrukwekkende verbinding en biedt een van de snelste verbindingssnelheden van alle VPN's. Bovendien bieden ze het meest voordelige geld-terugbeleid dat we zijn tegengekomen, omdat gebruikers 45 dagen hebben om te beslissen of ze tevreden zijn met de CyberGhost VPN-service.

Bekijk de officiële website van CyberGhost

Is een VPN het waard om voor te betalen?

Met zoveel VPN's op de markt, is de belangrijke vraag welk type VPN-service u zoekt. Als u op zoek bent naar een kwaliteits-VPN met een aantal beveiligingsfuncties, veel serverlocaties, goede ondersteuning en interface, dan is het betalen voor een premium VPN-service zeker de moeite waard. Elk van de drie premium VPN's die we hierboven hebben vermeld, biedt een service die veel meer waard is dan het prijskaartje. Als u een extra beveiligingsstap wilt toevoegen en u wilt aanmelden met een premium VPN, kunt u dit binnen enkele minuten doen. En vergeet niet dat de meeste gerenommeerde VPN-services geld-terug-programma's aanbieden die variëren van 7 tot 30 dagen, dus u kunt een volledige terugbetaling krijgen als u van gedachten verandert. Meld u aan met een premium VPN en zorg ervoor dat u te allen tijde veilig en privé bent.

Als je een krap budget hebt en je je nog geen premium VPN kunt veroorloven, kun je kiezen voor een van de beste gratis VPN's die ik hierboven heb vermeld. Maar onthoud altijd dat gratis VPN's niet zo veilig / snel zijn als je zou verwachten.

Verwant:

Hoe uw IP-adres te verbergen
Beste VPN's voor Amazon FireStick / Fire TV
Beste VPN's voor Kodi
Beste VPN's voor het deblokkeren van Netflix

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me