Top 5 beste VPN’s voor het streamen van films / tv-shows

>

Er zijn tegenwoordig tientallen VPN's op de markt. Slechts een handvol van hen is echter goed genoeg voor online videostreaming. In dit bericht verzamelen we de beste VPN's voor streaming.

beste VPN voor streamingU hebt tijdens het streamen een VPN nodig om geografische beperkingen te omzeilen, ISP-beperking te voorkomen en uw privacy te behouden.

U moet een VPN hebben als u op zoek bent naar onbeperkte toegang tot video-inhoud die beschikbaar is op diensten zoals Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Disney +, enz. Als uw ISP uw internetsnelheid tijdens het streamen verlaagt, kunt u dat voorkomen met een VPN. En vooral, met extra beveiligingslagen, zorgt een VPN ervoor dat u geen digitale voetafdruk op het web achterlaat en uw privacy intact blijft.

Het idee is om de VPN te vinden die dit allemaal kan doen zonder prestatieverlies. Omdat streaming in hoge resolutie in 4K populairder wordt, is het belangrijk dat uw VPN een aanzienlijk percentage van de oorspronkelijke ISP-snelheid behoudt.

We hebben tonnen VPN-services getest en degene gekozen die het meest geschikt zijn voor streaming. Ik heb in totaal 5 VPN's geselecteerd en zal elke VPN in detail bespreken. Als u echter haast heeft en mijn topkeuze moet weten, is het ExpressVPN. Hieronder kunt u snel een blik werpen op belangrijke functies van ExpressVPN:

Hoe we de beste VPN voor streaming hebben geselecteerd

Voor het regelen van de beste VPN's voor streaming moet nader worden bekeken hoe individuele VPN's presteren. Dit kan zijn wat betreft snelheden, wettelijke jurisdictie, gebruikte beveiliging en de mogelijkheid om verschillende streaming-sites te deblokkeren. We houden ook rekening met de prijs-kwaliteitverhouding van andere externe aspecten die rechtstreeks van invloed zijn op hoe de VPN werkt.

Aangeboden snelheden

Dit is een belangrijk primair aspect dat we gebruiken. Standaard vertraagt ​​een VPN uw baseline internetsnelheden met een marge vanwege de coderingskosten. Voor elke VPN-beoordeling gebruiken we een snelheidstesttool om downloadsnelheden, uploadsnelheden, latentie en zelfs jitter te meten. De beste VPN's voor streaming moeten overtuigende hoge snelheden bieden waarmee u HD-inhoud kunt streamen, en zonder afspeelfouten.

Juridische jurisdictie

De wettelijke basis van de operatie heeft een dramatische invloed op hoe goed een VPN de privacy van zijn gebruikers respecteert. De beste VPN's voor streaming werken vanuit regio's die niet worden geassocieerd met massabewaking. De gegevensprivacywetgeving van het land werkt ook ten gunste van de VPN's in deze landen. Deze VPN's moeten ook een beleid zonder logboeken hebben.

Beveiligingsnormen

Het coderingsniveau bepaalt ook hoe sterk een VPN is in termen van beveiliging. Hoe geavanceerder de codering, hoe beter - en dat is zelfs als de VPN hoge prestaties biedt. Zware coderingen geven lagere verbindingssnelheden. De beste VPN's voor streaming moeten echter uitstekende beveiligingsfuncties bieden zonder hun prestaties te beïnvloeden.

Compatibiliteit

Een betrouwbare VPN-service biedt een breed scala aan speciale apps die u op alle populaire apparaten kunt installeren. Met de VPN moet u ook een aanzienlijk aantal apparaten tegelijkertijd kunnen beveiligen.

Beste VPN's voor streaming

  1. ExpressVPN
  2. IPVanish
  3. NordVPN
  4. CyberGhost VPN
  5. VyprVPN

Laten we nu wat meer te weten komen over elke VPN, zodat u kunt beslissen welke provider precies aan uw eisen voldoet.

1. ExpressVPN

expressvpn voor streamingExpressVPN is de nummer één meest geprefereerde VPN voor streamingdiensten. De VPN staat in de volksmond bekend om zijn ultrasnelle snelheden en de beste versleutelingsstandaarden. ExpressVPN is ook geregistreerd op de Britse Maagdeneilanden, een regio die geen verplichte vereisten heeft voor gegevensbewaringswetgeving. Dit betekent dat het ook buiten het bereik van invasieve autoriteiten zoals de privacywetgeving van de VS en de EU ligt. Daarom maakt het eiland het voor ExpressVPN mogelijk om een ​​strikt nulbeleid te houden - iets dat in het voordeel van online streamers werkt.

ExpressVPN doet zijn naam eer aan als een "Express" -service en een van de meest betrouwbare VPN's ter wereld. Dit is te danken aan het indrukwekkende wereldwijde netwerk van meer dan 3000 servers in 160+ steden in meer dan 94 landen - en deze aantallen lopen voortdurend op. Dit betekent dat u altijd een ExpressVPN-server in de buurt kunt vinden die maximale snelheden biedt voor HD-streaming.

Privacy & Veiligheid

ExpressVPN gebruikt de onbreekbare AES 256-bit codering die wordt gecombineerd met zowel de RSA-4096-handshake als de SHA-512 HMAC hash-authenticatiesleutel voor gegevensbeveiliging. Dit coderingsniveau wordt beschouwd als van militaire kwaliteit en daarom de beste beveiliging die beschikbaar is. Bovendien biedt ExpressVPN ook extra functies zoals een automatische kill-schakelaar, DNS zonder kennis van kennis, split-tunneling, een tool voor het verbergen van IP en nog veel meer.

Compatibiliteit

De dienst Britse Maagdeneilanden biedt een breed scala aan compatibele platforms en apparaten. Dit omvat platforms zoals Windows, macOS, Android, iOS, Linux en Blackberry. Ze bieden ook extensies voor alle belangrijke browsers zoals Chrome, Safari en Firefox. ExpressVPN is ook de enige VPN die een speciale client voor routers biedt. En als u een premium-gebruiker bent, profiteert u van maximaal 3 gelijktijdige verbindingen.

pricing

Gelukkig heeft ExpressVPN onlangs de tarieven van zijn abonnementen bijgewerkt, waardoor ze redelijk betaalbaar zijn. Hoewel de prijzen enigszins hoog blijven, kunt u nog steeds enorm profiteren van hun uitstekende dienstverlening. ExpressVPN is ook een VPN boordevol functies, die de logica achter zijn abonnementsprijzen verklaart. Momenteel kan hun beste pakket u tot 49% besparen als u voor een abonnement van 12 maanden gaat. Wat meer is, ongeacht het plan dat u kiest, biedt ExpressVPN u een niet-vragen-30-dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Ga naar ExpressVPN.com

2. IPVanish

ipvanish vpn voor streamingIPVanish is een uitstekende keuze voor streamers, dankzij de onberispelijke balans tussen hoge snelheden en prestaties. Dit kan worden toegeschreven aan het feit dat de VPN zijn servers volledig bezit en beheert - een zeldzaam, indrukwekkend verschijnsel dat alleen wordt gezien in twee andere VPN's in de industrie. De VPN doet het ook goed met zijn serverdekking van meer dan 1700 servers in 70+ landen wereldwijd.

Privacy & Veiligheid

Helaas werkt IPVanish vanuit de VS, waar het is geregistreerd, iets dat niet goed past bij online privacy en vrijheid. IPVanish beweert echter een strikt nullogboekbeleid te respecteren en slaat geen gebruikersinformatie op. We denken dat de VPN op de een of andere manier een manier heeft gevonden om de invasieve privacywetten van de VS te overwinnen. Daarom betekent dit dat uw streamingactiviteit niet tot u herleidbaar is.

De VPN doet het ook erg goed op het gebied van beveiliging. Ze bieden bijvoorbeeld de beste AES-256-bitscodering in combinatie met de RSA-2048-bitscoderingssleutel. Bovendien geeft IPVanish ook verschillende verbindingsprotocollen uit, afhankelijk van de client-app die u gebruikt. Ze bieden ook meerdere beveiligingsfuncties, zoals een automatische kill-switch, split tunneling, dubbele VPN, DNS&IPv6-lekbescherming, WiFi-beveiliging, Perfect Forward Secrecy en meer.

Compatibiliteit

IPVanish is beschikbaar op meerdere platforms en apparaten. Dit betekent dat u het kunt installeren op Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Chrome OS, Fire TV, Windows Phone en Routers. Bovendien is de VPN zeer genereus als het gaat om het aantal toegestane gelijktijdige verbindingen, omdat u tot 10 apparaten kunt beveiligen onder één pakket.

pricing

IPVanish biedt drie betaalde abonnementen. De VPN heeft ook enorme wijzigingen aangebracht in zijn vorige dure plannen - die nu zeer betaalbare tarieven bieden. Bijvoorbeeld, hun beste waarde, dat is het 1-jarig plan verkoopt tegen $ 3,25 per maand, gefactureerd bij $ 39 om de 12 maanden - bespaart u tot 73% van uw geld. Trouwens, voor elk abonnement dat u koopt, komt u in aanmerking voor een probleemloze geld-terug-garantie van 7 dagen, wat voldoende is om hun service uit te proberen.

Bezoek IPVanish.com

3. NordVPN

beste VPN voor streamingNordVPN is een top en zeer populaire VPN's die perfect werkt met de meeste streamingdiensten. NordVPN heeft met name de meest uitgebreide serverdekking, met meer dan 5100 servers in 64+ landen over de hele wereld. Deze wereldwijde dekking betekent dat u altijd verbinding kunt maken met de best beschikbare server bij u in de buurt om te genieten van hoge snelheden tijdens het streamen.

Privacy & Veiligheid

NordVPN is momenteel geregistreerd in Panama - een afgelegen land dat sterk pleit voor cybersecurity en internetvrijheid. Dit betekent dat de VPN een strikt beleid zonder logboeken kan hanteren. In termen van beveiliging gebruikt NordVPN een combinatie van DHE-RSA AES-256 SHA-codering op zijn OpenVPN-protocol. Dit betekent dat ze de RSA-2048 en de HMAC SHA2-384-authenticatiesleutel aanbieden om de beveiliging te verbeteren. Bovendien gebruikt NordVPN ook een 3072-bits Diffie Hellman Exchange-sleutel (DHE) die geweldig is voor perfect voorwaartse geheimhouding.

Bovendien biedt de VPN naast deze overtuigende beveiligingsstandaarden van wereldklasse ook geavanceerde privacyfuncties zoals een kill-schakelaar, CyberSec, dubbele VPN, beveiligde DNS, IPv6-lekbescherming, Anti-DDoS en Onion via VPN. Ten slotte geeft NordVPN ook verschillende verbindingsprotocollen zoals OpenVPN, IKEv2 / IPSec, PPTP en SSTP in zijn client-apps.

Compatibiliteit

De op Panama gebaseerde VPN is zeer indrukwekkend als het gaat om apparaat- en platformcompatibiliteit. NordVPN ondersteunt bijvoorbeeld alle belangrijke platforms, waaronder Windows, macOS, Linux, Chrome OS, Android, iOS, Blackberry en DD-WRT. Ze bieden ook extensies voor verschillende browsers, waaronder Chrome, Safari en Firefox. Bovendien kunt u NordVPN ook installeren op apparaten zoals Kodi-boxen, smart-tv's en verschillende spelconsoles. Als u echter de meeste van deze apparaten bezit, kunt u ze toch in één keer beveiligen, aangezien NordVPN maximaal 6 gelijktijdige verbindingen toestaat.

pricing

NordVPN is een van de beste VPN's die de goedkoopste abonnementen biedt. Momenteel geven ze maximaal vier pakketten met dezelfde functies, maar met verschillende factureringscycli. U kunt zeer profiteren van hun meest populaire abonnement dat $ 3,49 per maand verkoopt en dat elke drie jaar wordt gefactureerd tegen $ 125,64. Het driejarenplan bespaart u ook tot 70% van uw geld. Houd er bovendien rekening mee dat alle NordVPN-abonnementen worden gedekt met een probleemloze 30-dagen geld-terug-garantie.

Bezoek NordVPN.com

4. CyberGhost

beste streaming vpnCyberGhost is een uitstekende VPN voor het streamen van online content. Dit is te danken aan de opmerkelijke balans tussen snelheid, efficiëntie en eersteklas privacy en beveiliging. Met name is CyberGhost geregistreerd en heeft het juridische jurisdictie in Roemenië - een regio die veel aandacht besteedt aan privacy en cybersecurity. CyberGhost heeft ook een uitgebreid servernetwerk van meer dan 5900 servers op 89+ locaties over de hele wereld. Dit betekent dat u vrijwel overal in de wereld verbinding kunt maken en kunt genieten van streaming.

Privacy en beveiliging

CyberGhost zorgt voor maximale beveiliging door middel van geavanceerde technieken, waaronder de AES-256-codering die is gekoppeld aan een RSA-2048-bitsleutel. Bovendien heeft CyberGhost onlangs een upgrade uitgevoerd van de vorige HMAC MD5-hash-authenticatie naar een geavanceerde HMAC SHA-2. Ze deden dit in een poging om te voldoen aan de nieuwe aanbevelingen voorgesteld door de OSTIF OpenVPN-audit.

Momenteel biedt CyberGhost ook maximaal drie protocollen, waaronder OpenVPN, L2TP en PPTP. Opmerkelijk is dat de VPN geen ondersteuning biedt voor gedateerde protocollen zoals SSH en SSTP. Daarnaast biedt CyberGhost u ook opwindende functies, zoals een automatische kill-schakelaar, wifi-beveiliging, split tunneling, dubbele VPN en DNS & IP-lekbescherming.

Compatibiliteit

CyberGhost biedt een breed scala aan speciale apps voor meerdere apparaten en platforms. Je kunt CyberGhost krijgen voor Windows, Android, macOS, iOS, Chrome OS, Linux, Routers, Raspberry PI, Firestick, evenals alle belangrijke spelconsoles. U kunt ook maximaal 7 apparaten tegelijkertijd beveiligen.

pricing

CyberGhost is voortdurend bezig met het updaten van zijn abonnementsplannen, evenals zijn tarieven. Bijvoorbeeld, de VPN levert momenteel drie pakketten op, en hun beste plan is een Halloween-aanbieding die voor het eerste jaar $ 33 kost en vervolgens elke 12 maanden $ 66. Houd er rekening mee dat CyberGhost u een royale, risicovrije 45 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek CyberGhostVPN.com

5. VyprVPN

beste VPN's voor streamingVyprVPN is ook een geweldige keuze voor het streamen van inhoud die snel, veilig en wereldwijd vertrouwd is. VyprVPN, opgericht in 2009 door het moederbedrijf - Golden Frog GmbH - is een in Zwitserland gevestigde VPN die enorme stappen heeft gezet om zichzelf te positioneren als een wereldwijd vertrouwde service, die pleit voor cybersecurity en online privacy. VyprVPN beheert ook een indrukwekkend netwerk van meer dan 700 servers met maar liefst 200.000 IP-adressen op 70+ locaties wereldwijd. Bovendien kunt u ook profiteren van de dynamische server-switching-functie - iets waarmee u uw online identiteit anoniem kunt houden.

Dit is echter tot op zekere hoogte een wishful statement, omdat hun moedermaatschappij, Golden Frog, deels Amerikaans is, waardoor ze onderworpen zijn aan acties zoals het delen van gegevens met de Amerikaanse en EU-autoriteiten.

Privacy en beveiliging

VyprVPN is juridisch bevoegd in Zwitserland, omdat het moederbedrijf - Golden Frog - in het land is gevestigd. Dat geeft hen een gunstige plek, gezien Zwitserland bekend staat om zijn privacywetten. Het land heeft een enorm respect voor online privacy en is een van de weinige landen die online gebruikersbescherming en privacyhandelingen hebben ingevoerd. En voor Zwitserland vallen zijn privacywetten onder de Zwitserse federale wet op gegevensbescherming (DPA) en de verordening gegevensbescherming (DPO).

VyprVPN heeft een opmerkelijke reputatie op het gebied van cybersecurity. De services gebruiken de trendy AES-256 CBC, die wordt beschouwd als de meest veilige en onbreekbare coderingstechniek. De codering wordt vervolgens gekoppeld aan de beroemde HMAC SHA1-hash-authenticatie, samen met een RSA-2048-handshake. Er is ook het perfecte voorwaartse geheim, dat wordt aangeboden door een sleuteluitwisseling van Diffie-Hellman-2048. HMAC SHA1 blijft upgradebaar naar HMAC SHA2 om zijn beveiligingsstandaarden te verbeteren; anders blijft deze beveiligingscombinatie onverslagen.

De VPN biedt ook verschillende beveiligingsprotocollen, waaronder PPTP, L2TP / IPSec, OpenVPN en het Chameleon-protocol, dat alleen beschikbaar is als u het Premium-abonnement aanschaft. VyprVPN heeft ook gezorgd voor een extra beveiligingslaag door een NAT-firewallfunctie aan te bieden die ongewenst inkomend verkeer naar uw netwerk blokkeert.

Compatibiliteit

Overmatig heeft VyprVPN zichzelf goed gedaan als het gaat om ondersteunde apparaten en platforms. Golden Frog is erin geslaagd om verschillende clients te maken voor alle belangrijke platforms, waaronder Windows, macOS, Android, iOS, Linux, BlackBerry, Routers, QNAP, Anonabox en Smart TV's.

pricing

VyprVPN biedt twee categorieën pakketten, waaronder VyprVPN en VyprVPN Premium. De twee sets plannen bieden verschillende functies en tarieven. Het beste plan is de jaarlijkse VyprVPN Premium, die gaat voor $ 6,67 per maand, en wordt elke 12 maanden gefactureerd op $ 80. Houd er rekening mee dat het VyprVPN Premium-plan u superieure functies biedt, zoals vijf gelijktijdige verbindingen, Chameleon-protocol en VyprVPN-cloud - terwijl zijn tegenhanger niet.

Bezoek VyprVPN.com

Laatste woorden

Het lijdt geen twijfel dat een VPN een cruciaal hulpmiddel is voor het veilig streamen van digitale inhoud. Het is echter lastig om een ​​VPN te kiezen die de juiste balans tussen snelheid, prestaties en strakke beveiliging en privacy biedt. We hebben veel VPN's geprobeerd en zijn tot de vijf gekomen die de beste streamingmogelijkheden kunnen bieden. We hebben ook de gevaren opgesomd van streaming media zonder een VPN en bieden de aspecten om naar te kijken bij het selecteren van een VPN. Anders heb je de vrijheid om te kiezen uit de vermelde VPN's en geniet je van het streamen van HD-inhoud zonder verstrikt te raken in inbreuk op auteursrechten, ISP-beperking en geografische beperkingen.

Verwant:

Beste VPN voor Firestick
Beste VPN voor Kodi
Waarom zou u een VPN gebruiken?
Is VPN legaal en veilig in gebruik?
Hoe de juiste VPN te kiezen

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me