Top 5 cele mai bune VPN-uri gratuite (2020)

>

Tuturor ne place să răsfoim internetul și confidențialitatea, dar nu toți suntem pregătiți să plătim pentru a ne proteja comunicarea pe internet. Deci, ce puteți face dacă sunteți un utilizator de internet frugal, care, de asemenea, îi place să păstreze un profil relativ scăzut online? Ei bine, utilizarea unui VPN gratuit ar fi un început bun. Am pus la încercare cele mai populare VPN-uri gratuite pentru a vă oferi cele mai bune 5 VPN-uri gratuite pentru 2020. Continuați să citiți și aflați cum să vă protejați online fără a fi necesar să cheltuiți bani.

Cum să alegeți cel mai bun VPN gratuit

Înainte de a intra în cea mai bună listă VPN gratuită, este important să definim aspecte clare asupra cărora alegem și comparăm aceste servicii VPN gratuite. Iată cele mai mari trei categorii pe care le-am luat în considerare în timp ce alegem cele mai bune VPN-uri gratuite:

1. Cât de sigur este? - VPN-urile gratuite au fost supuse încălcărilor și scandalurilor de securitate de-a lungul anilor, unele nume precum Hola VPN se află în centrul scandalurilor la nivel mondial care au afectat sute de milioane de utilizatori. Atunci când realizăm această listă cu cele mai bune VPN-uri gratuite, am ales doar VPN-urile gratuite care au trecut anumite standarde de securitate. Toate VPN-urile pe care le veți găsi mai jos sunt sigure de utilizat și vin cu seturi specifice de caracteristici de securitate, în special dacă utilizați o versiune premium.

2. Care este politica lor de logare? - Acesta este o parte importantă a fiecărui model de afaceri VPN și un aspect pe care majoritatea utilizatorilor VPN îl iau de la sine. Din păcate, mulți furnizori VPN gratuite profită de încrederea clientului și își folosesc detaliile private pentru a câștiga bani. Toate VPN-urile gratuite despre care vom vorbi au definit clar T-ul&Cs, ceea ce le face o alegere sigură pentru cei care caută o politică de jurnal zero de la furnizorul lor.

3. Ce caracteristici au? - Nu este de mirare că vei sacrifica anumite caracteristici dacă mergi cu un VPN gratuit în comparație cu unul premium. Aceasta poate fi fie în termeni de viteză de conectare, cantitate de date pe care le puteți utiliza, fie în anumite caracteristici de securitate. Toate VPN-urile gratuite prezentate pe această pagină au caracteristici similare și sunt clasificate în consecință.

Atenție: citiți înainte de a continua

VPN-urile gratuite sunt recomandate numai dacă sunteți un utilizator VPN ocazional și doriți să deblocați un anumit conținut geore-restricționat sau să vă schimbați adresa IP. Dacă cerințele dvs. VPN sunt oricare dintre următoarele, trebuie să căutați un serviciu VPN premium.

  • Confidențialitate de grad militar
  • Viteză super-rapidă
  • Deblocarea Netflix
  • Torrenting / Private Streaming

Am oferit, de asemenea, cele mai populare servicii VPN premium în acest ghid pe care îl puteți utiliza gratuit pentru primele 30 de zile. Recomandarea mea personală este ExpressVPN. Îl folosesc pe toate dispozitivele mele de streaming, inclusiv FireStick, caseta Android și PC. Iată o privire rapidă la funcțiile ExpressVPN:

Poveste recomandată: 10 motive pentru care ar trebui să utilizați întotdeauna un VPN

Cele mai bune VPN-uri gratuite 2020

VPN-urile gratuite sunt un mod foarte convenabil și rentabil de a vă gestiona confidențialitatea și securitatea online. Dar, ar trebui să fim simpli când vorbim despre acest subiect, deoarece nu toate VPN-urile gratuite sunt bune. Unele VPN-uri gratuite profită de utilizatorii lor colectând informațiile și detaliile private. De aceea, cele mai mari criterii pentru această listă de VPN-uri gratuite gratuite este că toate aceste VPN-uri gratuite provin de la furnizori care oferă atât servicii gratuite limitate, cât și servicii plătite fără restricții..

Următoarele VPN-uri despre care vom vorbi sunt cele mai bune atunci când sunt utilizate ocazional, cum ar fi atunci când călătoriți, utilizați un hotspot public, dar nu aveți nevoie de o conexiune stabilă și rapidă. Rețineți că, dacă intenționați să utilizați un VPN în mod regulat, pe conexiunea de domiciliu sau pentru muncă, cel mai bine este să alegeți un serviciu premium și să plătiți pentru VPN. Unele dintre aceste VPN-uri gratuite oferă un serviciu gratuit pentru o perioadă nelimitată de timp, în timp ce altele îl includ ca o ofertă de timp limitat, utilizatorii pot încerca să testeze VPN înainte de a se înscrie pentru o versiune premium. Acestea fiind spuse, iată cele mai bune 5 VPN-uri gratuite pe care le puteți utiliza complet gratuit.

1. Scutul Hotspot

cel mai bun serviciu gratuit vpnHotspot Shield este în prezent cel mai bun VPN gratuit disponibil online. Cu câteva sute de milioane de utilizatori lunari, acest serviciu VPN este, de asemenea, unul dintre cele mai populare VPN-uri de pe piață. Oferă cele mai rapide viteze de internet din toate VPN-urile gratuite și o interfață utilizator ușoară și ușor de navigat. Dar ceea ce face ca Hotspot Shield să fie atât de popular este faptul că, spre deosebire de majoritatea VPN-urilor gratuite, acestea permit de fapt torrenting și partajarea de fișiere P2P fără restricții.

Nu numai acest lucru, aplicația lor permite compatibilitate maximă pe dispozitivele PC, Android și iOS. Desigur, ca orice VPN gratuit, Hotspot Shield vine cu câteva defecte. Furnizorul are o politică de confidențialitate relativ vagă și înșelătoare și nu oferă asistență de chat în direct, ceea ce îl face un serviciu care nu este atât de prietenos din punctul de vedere al clientului..

Serviciul vine, de asemenea, cu un plan plătit, care îmbunătățește unele funcții și oferă un serviciu mai stabil și de încredere. Utilizatorii care decid să actualizeze și să facă splash pentru versiunea premium se pot bucura de peste 2.500 de servere din întreaga lume, în permanență, suport pentru chat în direct și criptare SSL de grad militar.

Vizitați Hotspot Shield

2. Parbriz

cel mai bun vpn gratuitWindscribe funcționează excelent și se mândrește cu o aplicație destul de mică, care nu ocupă mult spațiu și este ușor de utilizat chiar dacă nu ai mai folosit niciodată un serviciu VPN. Ca și Hotspot Shield, menționat anterior, vine și ca versiune gratuită sau plătită. Versiunea plătită oferă acces fără restricții la peste 600 de servere localizate în 50 de țări din întreaga lume. Versiunea plătită oferă, de asemenea, servere speciale „Windflix”, care sunt disponibile numai pentru utilizatorii care plătesc pentru un membru premium.

Dar ce obțineți cu serviciul gratuit Windscribe? Versiunea gratuită funcționează practic pe orice platformă de acolo, plus oferă extensii suplimentare pentru Chrome, Firefox și Opera. Versiunea gratuită vine, de asemenea, cu o capacitate lunară de date de 10 GB, care este mult în comparație cu majoritatea VPN-urilor gratuite de acolo. Permite accesul în peste 10 țări, dar la viteze mai mici comparativ cu versiunea premium. Vitezele de internet în timp ce utilizează Windscribe nu fluctuează foarte mult, deși rareori se depășesc peste medie, ceea ce este încă bun pentru un serviciu VPN gratuit.

Accesați Windscribe

3. Ascunde.me

cele mai bune vpns gratuiteHide.me oferă un pachet gratuit care este epitomul mediu. Fără aspecte spectaculoase în serviciul lor VPN gratuit, dar fără defecțiuni sau dezavantaje, versiunea VPN gratuită Hide.me este la fel de mijlocă a drumului. Are unele pro și contra, dar niciuna nu este atât de clară, care te-ar face să mergi într-un fel sau altul în a decide pentru sau împotriva acestui VPN. Având în vedere că oferă un serviciu midrange, serviciul gratuit Hide.me este o alegere bună pentru utilizatorii VPN casual.

Principalele avantaje ale versiunii gratuite Hide.me sunt flexibilitatea și caracteristicile de compatibilitate ale acestuia. Acest VPN este compatibil cu o mare varietate de platforme și acceptă de asemenea o listă lungă de protocoale VPN, ceea ce îl face foarte util pentru cei cărora le place să își schimbe serviciul și să-l personalizeze din mers..

Pe de altă parte, Hide.me are și câteva dezavantaje de care ar trebui să știți dacă vă gândiți să vă înscrieți la acest furnizor VPN. Cel mai mare dezavantaj al serviciului VPN gratuit Hide.me este capacul de date relativ scăzut, care se ridică la 2 GB pe lună. În plus, viteza de conectare tinde să varieze și există unele scăderi de conexiune din când în când.

Accesați Hide.me

4. PrivateVPN

vpns de top gratuitePrivateVPN oferă un model de afaceri diferit de celelalte VPN despre care am vorbit mai sus. Spre deosebire de mulți furnizori de pe piață, PrivateVPN oferă clienților potențiali să-și testeze serviciul timp de 7 zile, complet gratuit. Acest lucru înseamnă că, deși serviciul lor VPN este limitat în timp, ei permit clienților lor să utilizeze serviciul fără restricții în acea perioadă..

Deoarece PrivateVPN nu oferă un serviciu VPN gratuit limitat, ci un serviciu VPN premium pentru o perioadă limitată de timp, utilizatorii pot experimenta o VPN de clasă mondială fără a cheltui niciun ban. Ce intră în acest serviciu premium limitat de timp? În primul rând, include mai mult de 80 de servere pe tot globul, oferind lățime de bandă nelimitată pentru viteze maxime. Software ușor de utilizat și până la 6 dispozitive simultane simultan. Toate acestea sunt păstrate sub criptare 2048 biți și o politică strictă de jurnal zero. După ce încercați versiunea de testare gratuită a PrivateVPN, veți dori cu siguranță să continuați să o utilizați pe termen lung.

Pe lângă acest plan gratuit de 7 zile, PrivateVPN oferă și o garanție de returnare a sumelor de 30 de zile foarte generoase. Aceasta înseamnă că vă puteți răzgândi dacă doriți, dar aveți totuși șansa de a utiliza serviciul și toate caracteristicile sale, fără riscuri.

Accesați PrivateVPN

5. ProtonVPN

cel mai bun vpns complet gratuitPentru utilizatorii VPN care apreciază flexibilitatea, ProtonVPN este cea mai bună alegere dintre toate VPN-urile gratuite despre care am vorbit până acum. Principalul avantaj al ProtonVPN față de toate celelalte VPN-uri gratuite este faptul că vine cu date nelimitate. Aceasta este o oportunitate fantastică dacă aveți nevoie de ceva mai mult pentru navigarea pe internet, dar nu sunteți dispus să faceți pasul suplimentar și să cumpărați un serviciu VPN plătit premium. Acest lucru înseamnă că puteți utiliza serviciul gratuit atât timp cât doriți.

Desigur, toate acestea vin cu un anumit cost. Viteza de internet a ProtonVPN nu este impresionantă, ca să spun cel mai puțin, iar alegerea slabă a serverelor online face din VPN o opțiune slabă pentru cei care caută să sară între servere pentru a accesa conținut în întreaga lume. Există doar trei țări disponibile la care se pot conecta utilizatorii, așa că pentru orice altceva decât va trebui să primiți pentru versiunea plătită. În general, atunci când totul este luat în considerare, ProtonVPN este o VPN foarte convenabilă, flexibilă și intuitivă, deși viteza lentă o trage în jos și o împiedică să treacă mai mult de locul 5 în lista noastră.

De ce ar trebui să vă feriți de serviciile VPN gratuite

Nu putem recomanda din toată inima un serviciu VPN gratuit, deoarece au, în general, o reputație notorie de a face anumite lucruri pe care nu trebuie să le facă. Având în vedere că VPN-urile gratuite nu au niciun stimulent pentru a vă păstra datele în siguranță și private, multe dintre ele utilizează informațiile dvs. pentru a obține un câștig financiar. Aceasta poate include orice, de la injectarea aplicațiilor cu anunțuri până la vânzarea corectă a informațiilor dvs. către cel mai mare ofertant.

Dacă push push to shove și trebuie să alegeți între mai multe servicii VPN gratuite, măcar înscrieți-vă cu un serviciu VPN „freemium”, unul care oferă atât servicii VPN plătite, cât și gratuite, astfel încât să puteți trece cu ușurință la cel plătit dacă ca proba gratuită. Nu uitați că nimic nu este cu adevărat gratuit și acest lucru se aplică în special așa-numitelor „servicii VPN gratuite”. VPN-urile gratuite enumerate mai sus sunt de încredere și în siguranță pentru utilizare, dar dacă doriți să vă asigurați complet confidențialitatea, este întotdeauna mai bine să mergeți cu un serviciu VPN plătit.

Cele mai bune servicii VPN premium

Desigur, dacă doriți să vă bucurați de o securitate sporită și o experiență mai aprofundată, este întotdeauna mai bine să mergeți cu un VPN premium, deoarece serviciile plătite vin cu anumite funcții pe care nu le puteți găsi cu VPN-uri gratuite. Iată cele mai bune trei servicii premium, care merită cu siguranță:

# 1. ExpressVPN

cel mai bun vpnCând vorbim despre un serviciu VPN plătit și premium, ExpressVPN este la fel de bun pe cât vin. Este adesea descris ca fiind cel mai bun VPN global. Aceasta este probabil cea mai precisă descriere, deoarece nu există cu adevărat nimic pe care acest VPN nu îl poate face. Tot ce are legătură cu ExpressVPN respiră cu calitate. Puteți transmite și descărca orice, ocoli geo-restricțiile și bucura de conținut necenzurat de pe oricare dintre serverele lor, oriunde pe Pământ.

Cu peste 3000 de servere în sistemul lor, ExpressVPN este optimizat pentru conexiuni rapide fără accelerare sau scăderi de viteză. Compania are sediul în Insulele Virgine Britanice și nu este supusă niciunei legi privind păstrarea. Aceasta înseamnă că nu păstrează jurnalele de activitate sau jurnalele de conexiune. ExpressVPN utilizează, de asemenea, un sistem de securitate foarte serios, care include criptare AES de 256 biți, protecție împotriva scurgerilor DNS / IPv6, comutator de ucidere și tunelare divizată. Echipa lor de asistență profesională este disponibilă 24/7 și este mereu dornică să vă ajute cu orice întrebări.

Fiind cel mai de renume VPN de pe piață, oamenii de la ExpressVPN se bucură de libertatea de a stabili propriile prețuri, separat de concurență. Acest lucru a dus la creșterea prețurilor peste medie, ceea ce poate prezenta un brevet de tranzacții pentru unii utilizatori. Dar, chiar și în acest caz, ExpressVPN merită fiecare bănuț, deoarece este cel mai bun serviciu VPN disponibil în prezent.

Pentru a le facilita utilizatorilor, ExpressVPN oferă în prezent o reducere de 49% din planurile sale anuale. Mai mult, toate planurile sale vin cu un Garanție de returnare de 30 de zile, ceea ce face la fel de bun ca un VPN gratuit pentru primele 30 de zile. Dacă nu doriți să o continuați, tot ce trebuie să faceți este să trimiteți un e-mail și să solicitați o rambursare. De obicei, este nevoie de aproximativ 7 zile pentru a procesa restituirile.

Consultați site-ul oficial al ExpressVPN

# 2. NordVPN

nordvpnNordVPN este unul dintre cele mai mari favorite ale utilizatorului, mai ales pentru că oferă un serviciu foarte convenabil, la pachet cu toate caracteristicile necesare pe care le caută un utilizator VPN mediu. Este unul dintre puținele VPN-uri care reușește să ocolească blocurile VPN ale Netflix și, de asemenea, apare ca un serviciu foarte prietenos pentru partajarea și torrenting de fișiere P2P.

NordVPN are una dintre cele mai mari rețele de servere, cu 51.50 de servere la nivel mondial. Serverele lor sunt poziționate pe fiecare continent, așa că indiferent unde vă aflați sau dacă doriți să transmiteți în flux, să jucați jocuri sau să descărcați conținut, puteți oricând conta pe o conexiune la internet foarte rapidă și fiabilă. Ca unul dintre cele mai rapide VPN-uri de pe piață, cu NordVPN vă puteți aștepta la o scădere de viteză de 25% -30% atunci când sunteți conectat la un server din apropiere..

De asemenea, Nord vine la un preț destul de accesibil, începând de la doar câțiva dolari pe lună pentru planul de 3 ani. Indiferent de planul de preț pe care decideți să îl mergeți, veți primi toate caracteristicile, inclusiv un switch-switch, mai multe opțiuni de protocol VPN. Toate acestea sunt rotunjite cu un Garanție de returnare de 30 de zile politică, deci nu există riscul de a pierde banii dacă nu sunteți mulțumit de NordVPN la sfârșitul lunii.

Consultați site-ul oficial al NordVPN

# 3. CyberGhost

cyberghost vpnCyberGhost face reclamă ca o soluție VPN completă și nu își supraestimează serviciul, solicitând acest lucru. CyberGhost este probabil unul dintre cele mai sigure VPN-uri pe care le puteți obține în prezent. Serviciile lor vin cu o serie de caracteristici de securitate, inclusiv un comutator automat de omor, protecție DNS și IP împotriva scurgerii, criptare AES de 256 biți și o politică clară fără jurnal. Pe lângă aceasta, CyberGhost vine cu propriul său blocant de reclame, blocant malware și urmărire online.

Instalarea și utilizarea CyberGhost este cât se poate de ușor. VPN acceptă Windows, Linux, Mac, Android, iOS și routere. Fiecare plan plătit are 7 conexiuni simultane și acces la peste 3500 de servere. CyberGhost oferă, de asemenea, o conexiune foarte impresionantă și oferă una dintre cele mai rapide viteze de conectare din toate VPN-urile. Pe lângă toate acestea, acestea oferă cea mai favorabilă politică de returnare a banilor pe care am întâlnit-o, deoarece utilizatorii au 45 de zile pentru a decide dacă sunt mulțumiți de serviciul VPN CyberGhost.

Vezi site-ul oficial al CyberGhost

Merită să plătești un VPN?

Cu atât de multe VPN-uri pe piață, întrebarea importantă este ce tip de serviciu VPN căutați. Dacă sunteți în căutarea unei VPN de calitate care să ofere o serie de funcții de securitate, multe locații de server, asistență bună și interfață, atunci plătiți pentru un serviciu VPN premium merită cu siguranță. Oricare dintre cele trei VPN-uri premium pe care le-am enumerat mai sus oferă un serviciu care valorează mult mai mult decât prețul său. Dacă doriți să adăugați un pas suplimentar de securitate și să vă înscrieți cu un VPN premium, îl puteți face în doar câteva minute. Și amintiți-vă, cele mai renumite servicii VPN oferă programe de returnare a banilor cuprinse între 7 și 30 de zile, astfel încât să puteți obține o rambursare completă dacă vă răzgândiți. Înscrieți-vă cu un VPN premium și asigurați-vă că sunteți în siguranță și în permanență.

Dacă aveți un buget restrâns și nu vă puteți permite încă o VPN premium, puteți accesa oricare dintre cele mai bune VPN gratuite pe care le-am enumerat mai sus. Dar amintiți-vă întotdeauna că VPN-urile gratuite nu sunt atât de sigure / rapide pe cât vă așteptați să fie.

Legate de:

Cum să vă ascundeți adresa IP
Cele mai bune VPN-uri pentru Amazon FireStick / Fire TV
Cele mai bune VPN-uri pentru Kodi
Cele mai bune VPN-uri pentru deblocarea Netflix

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me