Топ 5 на най-добрите VPN за поточни филми / телевизионни предавания

>

Днес на пазара има десетки VPN мрежи. Въпреки това, само шепа от тях е достатъчно добра за онлайн видео стрийминг. В тази публикация закръгляме най-добрите VPN за поточно предаване.

най-добрият vpn за стриймингИмате нужда от VPN, докато стриймирате, за да заобиколите гео ограниченията, избягвайте дросела на ISP и да запазите поверителността си.

Трябва да имате VPN, ако търсите неограничен достъп до видео съдържание, достъпно в услуги като Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Disney + и др. Ако вашият интернет доставчик намалява скоростта на интернет по време на стрийминг, можете да избегнете това с VPN. И най-важното, с допълнителни слоеве на сигурност, VPN гарантира, че не оставяте цифров отпечатък в мрежата и поверителността ви остава непокътната.

Идеята е да се намери VPN, който може да направи всичко това без загуба на производителност. Тъй като стриймингът с висока разделителна способност в 4K става все по-популярен, важно е вашата VPN да запази значителен процент от първоначалната скорост на ISP.

Тествали сме тонове VPN услуги и сме избрали тези, за които установихме, че са най-подходящи за стрийминг. Избрах общо 5 VPN и ще говоря подробно за всеки VPN. Ако обаче бързате и трябва да знаете най-добрия ми избор, това е ExpressVPN. Можете да разгледате бързо важните функции на ExpressVPN по-долу:

Как избрахме най-добрия VPN за стрийминг

Задаването на най-добрите VPN мрежи за стрийминг изисква по-подробно разглеждане на ефективността на отделните VPN. Това може да бъде по отношение на скоростта, законната юрисдикция, използваната сигурност и възможността за деблокиране на различни сайтове за стрийминг. Ние също така разглеждаме нейната стойност на парите сред други външни аспекти, които пряко влияят върху работата на VPN.

Предложени скорости

Това е важен основен аспект, който използваме. По подразбиране VPN ще забави вашите базови скорости в интернет с марж поради своите криптиращи режийни разходи. За всеки VPN преглед използваме инструмент за тестване на скоростта, за да измерваме скоростта на изтегляне, скоростта на качване, закъснението и дори трептенето. Най-добрите VPN за поточно предаване трябва да предлагат убедителни бързи скорости, които могат да ви позволят да предавате HD съдържание и без грешки при възпроизвеждане.

Правна юрисдикция

Правната основа на работа драматично влияе на това колко добре VPN спазва поверителността на своите потребители. Най-добрите VPN мрежи за стрийминг работят от региони, които не са свързани с масово наблюдение. Законите за поверителност на данните в страната също действат в полза на VPN мрежите, разположени в тези страни. Тези VPN мрежи трябва също да имат политика без регистрация.

Стандарти за сигурност

Нивото на криптиране също определя колко силен е VPN по отношение на сигурността. Колкото по-напреднало е криптирането, толкова по-добре - и това е дори ако VPN предлага висока производителност. Тежки криптиране дават намалена скорост на връзката. Въпреки това, най-добрите VPN мрежи за стрийминг трябва да осигуряват отлични защитни функции, като същевременно не влияят на тяхната ефективност.

Съвместимост

Надеждната VPN услуга предоставя широка гама от специализирани приложения, които можете да инсталирате на всички популярни устройства. VPN също трябва да ви позволява да обезопасявате значителен брой устройства едновременно.

Най-добрите VPN за поточно предаване

  1. ExpressVPN
  2. IPVanish
  3. NordVPN
  4. CyberGhost VPN
  5. VyprVPN

Сега нека разберем малко повече за всеки VPN, за да можете да решите кой доставчик отговаря на вашите точни изисквания.

1. ExpressVPN

expressvpn за стриймингExpressVPN е номер едно най-предпочитаният VPN за стрийминг услуги. VPN е популярно известен със своите свръхбързи скорости и най-добрите в класа стандарти за криптиране. ExpressVPN е регистриран и на Британските Вирджински острови, регион, който няма задължителни изисквания за законите за запазване на данни. Това означава, че той също е извън обсега на инвазивни власти, като законите за поверителност на САЩ и ЕС. Следователно островът позволява на ExpressVPN да спазва и строга нулева политика - нещо, което работи в полза на онлайн стриймърите.

ExpressVPN оставя името си като услуга „Express“ и една от най-надеждните VPN мрежи в целия свят. Това е благодарение на впечатляващата си глобална мрежа от над 3000 сървъра в 160+ града в 94+ държави - и тези числа непрекъснато се увеличават. Това означава, че винаги можете да намерите ExpressVPN сървър наблизо, който предлага максимални скорости за HD стрийминг.

поверителност & Сигурност

ExpressVPN използва нечупливото 256-битово криптиране AES, което се комбинира както с ръкостискане RSA-4096, така и с SHA-512 HMAC хеш аутентификационен ключ за защита на данните. Това ниво на криптиране се счита за военен клас и следователно най-добрата налична сигурност. Освен това ExpressVPN предлага и допълнителни функции като автоматичен превключвател за убийство, DNS с нулево познание, разделяне на тунели, инструмент за скриване на IP и много други.

Съвместимост

Услугата на Британските Вирджински острови предлага широк спектър от съвместими платформи и устройства. Това включва платформи като Windows, macOS, Android, iOS, Linux и Blackberry. Те също предлагат разширения за всички основни браузъри като Chrome, Safari и Firefox. ExpressVPN е и единственият VPN, който предоставя специален клиент за рутери. И накрая, ако сте първокласен потребител, ще се насладите на до 3 едновременни връзки.

Ценообразуване

За щастие, ExpressVPN наскоро актуализира ценовите цени на своите абонаментни планове - правейки ги разумно достъпни. Въпреки че цените остават донякъде високи, все още можете да се възползвате много от тяхната отлична услуга. ExpressVPN също е пълнофункционален VPN, което обяснява логиката, която стои зад ценовите му цени. В момента най-добрият им пакет може да ви спести до 49%, ако отидете за 12-месечен план. Нещо повече, независимо от избрания от вас план, ExpressVPN ще ви покрие с 30-дневна гаранция за връщане на парите без задаване на въпроси..

Посетете ExpressVPN.com

2. IPVanish

ipvanish vpn за стриймингIPVanish е отличен избор за стриймъри, благодарение на безупречния си баланс на високи скорости и производителност. Това може да се обясни с факта, че VPN изцяло притежава и управлява своите сървъри - рядко, впечатляващо събитие, наблюдавано само в две други VPN в индустрията. VPN също така се справя добре със сървърното си покритие от над 1700 сървъра в 70+ страни в световен мащаб.

поверителност & Сигурност

За съжаление IPVanish оперира от САЩ, където е регистриран, нещо, което не е в съзвучие с поверителността и свободата онлайн. IPVanish обаче твърди, че спазва стриктна политика за нулева регистрация и не съхранява информация на потребителите. Смятаме, че VPN по някакъв начин е намерил начин да преодолее инвазивните закони за поверителност от САЩ. Следователно това означава, че вашата поточна активност няма да бъде проследена до вас.

VPN се справя много добре и по отношение на сигурността. Например, те предлагат най-доброто в клас AES-256 битово криптиране, съчетано с RSA-2048 битов ключ за криптиране. Освен това IPVanish също така издава различни протоколи за връзка в зависимост от клиентското приложение, което използвате. Те също така предоставят множество функции за защита, като автоматично превключване на убийство, разделно тунелиране, двоен VPN, DNS&IPv6 защита срещу течове, защита на WiFi, перфектна секретност за напред и други.

Съвместимост

IPVanish се предлага на множество платформи и устройства. Това означава, че можете да го инсталирате на Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Chrome OS, Fire TV, Windows Phone и рутери. Освен това VPN е много щедър, що се отнася до броя на разрешените едновременни връзки, тъй като можете да осигурите до 10 устройства в един пакет.

Ценообразуване

IPVanish предлага три платени плана. VPN също направи големи промени в предишните си скъпи планове - сега предлага много достъпни цени. Например, най-добрата им стойност, която е 1-годишният план на дребно на $ 3.25 на месец, таксувани по $ 39 на всеки 12 месеца - ви спестява до 73% от парите си. Освен това, за всеки закупен от вас план, имате право на безпроблемна 7-дневна гаранция за връщане на парите, която е напълно достатъчна, за да изпробвате тяхната услуга.

Посетете IPVanish.com

3. NordVPN

най-добрият vpn за стриймингNordVPN е топ и много популярни VPN мрежи, които работят перфектно с повечето стрийминг услуги. По-специално, NordVPN има най-широкото покритие на сървъра, с над 5100 сървъра в 64+ страни по света. Това глобално покритие означава, че винаги можете да се свържете с най-добрия наличен сървър в близост до вас, за да се наслаждавате на високи скорости по време на поточно предаване.

поверителност & Сигурност

В момента NordVPN е регистриран в Панама - отдалечена страна, която силно се застъпва за киберсигурност и интернет свобода. Това означава, че VPN може да спазва стриктна политика без регистрация. По отношение на сигурността NordVPN използва комбинация от DHE-RSA AES-256 SHA криптиране в своя OpenVPN протокол. Това означава, че те предлагат RSA-2048, както и ключа за удостоверяване HMAC SHA2-384, за да подобрят сигурността. Освен това NordVPN използва и 3072-битов ключ Diffie Hellman Exchange (DHE), който е чудесен за перфектна секретност напред.

Освен това, освен тези убедително стандарти за сигурност от световна класа, VPN предоставя и разширени функции за поверителност като превключвател за убийство, CyberSec, двойна VPN, сигурна DNS, защита от течове на IPv6, Anti-DDoS, както и Onion над VPN. И накрая, NordVPN също предоставя различни протоколи за връзка като OpenVPN, IKEv2 / IPSec, PPTP и SSTP в своите клиентски приложения.

Съвместимост

Базираната в Панама VPN е много впечатляваща, що се отнася до съвместимостта на устройството и платформата. Например, NordVPN поддържа всички основни платформи, включително Windows, macOS, Linux, Chrome OS, Android, iOS, Blackberry и DD-WRT. Те също предлагат разширения за различни браузъри, включително Chrome, Safari и Firefox. Освен това можете също да инсталирате NordVPN на устройства като кутии Kodi, Smart TV и различни игрови конзоли. Независимо от това, ако притежавате повечето от тези устройства, можете да ги защитите наведнъж, като се има предвид, че NordVPN позволява до 6 едновременни връзки.

Ценообразуване

NordVPN е един от най-добрите VPN, който осигурява най-евтините абонаментни планове. В момента те дават до четири пакета, които предлагат едни и същи функции, но имат различни цикли на таксуване. Можете да извлечете голяма полза от най-популярния им план, който се продава по $ 3,49 на месец, който се таксува на $ 125,64 на всеки три години. Тригодишният план ще Ви спести и до 70% от парите. Освен това, имайте предвид, че всички планове на NordVPN са покрити с безпроблемна 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете NordVPN.com

4. CyberGhost

най-добър поточен vpnCyberGhost е друг отличен VPN за поточно онлайн съдържание. Това е благодарение на забележителния баланс на бързина, ефективност и най-високо ниво на поверителност и сигурност. По-специално, CyberGhost е регистриран и има юридическа юрисдикция в Румъния - регион, който има високо отношение към неприкосновеността на личния живот и киберсигурността. CyberGhost също управлява обширна сървърна мрежа от над 5900 сървъра в 89+ места по целия свят. Това означава, че на практика можете да се свържете с всеки регион в света и да се насладите на поточно предаване.

Поверителност и сигурност

CyberGhost осигурява максимална сигурност чрез своите усъвършенствани техники, включително AES-256 криптиране, което е съчетано с RSA-2048 битов ключ. Освен това, CyberGhost наскоро беше надстроен от предишната HHAC MD5 проверка на автентичността на хеш до напреднал HMAC SHA-2. Те направиха това в опит да отговорят на новите препоръки, предложени от одита на OSTIF OpenVPN.

Понастоящем CyberGhost предоставя също до три протокола, включително OpenVPN, L2TP и PPTP. Трябва да се отбележи, че VPN не поддържа датирани протоколи като SSH и SSTP. Освен това CyberGhost ви предлага и вълнуващи функции, като автоматично превключвател за убийства, WiFi защита, разделяне на тунели, двоен VPN, както и DNS & IP защита срещу течове.

Съвместимост

CyberGhost предлага широка гама от специализирани приложения за множество устройства и платформи. Можете да получите CyberGhost за Windows, Android, macOS, iOS, Chrome OS, Linux, рутери, Raspberry PI, Firestick, както и всички основни игрови конзоли. Можете също така да осигурите до 7 устройства едновременно.

Ценообразуване

CyberGhost непрекъснато актуализира абонаментните си планове, както и ценовите си цени. Например, VPN в момента натрупва три пакета, а най-добрият им план е оферта за Хелоуин, която струва $ 33 за първата година, а след това 66 $ на всеки 12 месеца. Имайте предвид, че CyberGhost ви покрива с щедра безрискова 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете CyberGhostVPN.com

5. VyprVPN

най-добрите vpns за стриймингVyprVPN също е чудесен избор за стрийминг на бързо, сигурно и глобално надеждно съдържание. Основана през 2009 г. от компанията-майка - Golden Frog GmbH - VyprVPN е швейцарска VPN, която направи огромни стъпки, за да се позиционира като глобално доверена услуга, която се застъпва за киберсигурност и поверителност онлайн. VyprVPN също управлява впечатляваща мрежа от над 700 сървъра с изумителните 200 000 IP адреса на 70+ места в световен мащаб. Освен това можете да се възползвате и от функцията за динамично превключване на сървъра - нещо, което може да ви помогне да запазите вашата анонимност онлайн.

Това обаче до известна степен е пожелателно изявление, тъй като компанията им майка Златна жаба е отчасти американска, което ги подлага на действия като споделяне на данни с властите на САЩ и ЕС.

Поверителност и сигурност

VyprVPN има юридическа юрисдикция в Швейцария, тъй като компанията-майка - Golden Frog - е регистрирана в страната. Това им дава благоприятно място, като се има предвид, че Швейцария е добре известна със законите си за поверителност. Страната има огромно уважение към поверителността в интернет и е сред малкото държави, които приеха онлайн защита на потребителите и актове за поверителност. А за Швейцария нейните актове за поверителност попадат в съответствие с Федералния закон за защита на данните на Швейцария (DPA), както и от Наредбата за защита на данните (DPO).

VyprVPN има забележителна репутация по отношение на своята киберсигурност. Услугите използват модерния AES-256 CBC, който се счита за най-сигурната и нечуплива техника на криптиране. След това криптирането се съчетава с известната HHAC SHA1 проверка на автентичността, заедно с RSA-2048 ръкостискане. Има и перфектната тайна за напред, която се предлага от размяна на ключове Diffie-Hellman-2048. HMAC SHA1 остава модернизиран до HMAC SHA2, за да подобри стандартите си за сигурност; в противен случай, тази комбинация от сигурност остава непобедена, въпреки това.

VPN също предлага различни протоколи за защита, включително PPTP, L2TP / IPSec, OpenVPN, както и протокол Chameleon, който е достъпен само ако закупите Premium план. VyprVPN също гарантира допълнителен слой сигурност, като предлага функция за защитна стена NAT, която блокира нежелания входящ трафик към вашата мрежа.

Съвместимост

Освен това, VyprVPN се справи добре за себе си, когато става дума за поддържани устройства и платформи. Golden Frog успя да създаде няколко клиента за всички основни платформи, включително Windows, macOS, Android, iOS, Linux, BlackBerry, Routers, QNAP, Anonabox и Smart TV.

Ценообразуване

VyprVPN предлага две категории пакети, включително VyprVPN и VyprVPN Premium. Двата набора от планове предоставят различни функции и цени. Най-добрият план е годишната VyprVPN Premium, която излиза за 6,67 долара на месец и се таксува по 80 долара на всеки 12 месеца. Имайте предвид, че планът VyprVPN Premium ви предоставя превъзходни функции като пет едновременни връзки, протокол Chameleon и облак VyprVPN, докато неговият партньор не.

Посетете VyprVPN.com

Заключителни думи

Няма съмнение, че VPN е решаващ инструмент за сигурно поточно цифрово съдържание. Изборът на VPN, който може да предложи правилния баланс на скорост, производителност и строга сигурност и поверителност, е труден. Опитахме много VPN и се спряхме на петте, които могат да предложат най-добрите поточни възможности. Изброихме също опасностите от поточно предаване на медии без VPN и предоставя аспектите, които трябва да се разгледат при избора на VPN. В противен случай вие имате свободата да избирате от изброените VPN мрежи и да се наслаждавате на поточно HD съдържание, без да се захващате между нарушаване на авторски права, заглушаване на интернет доставчика и гео ограничения.

Свързани:

Най-добър VPN за Firestick
Най-добър VPN за Kodi
Защо трябва да използвате VPN
VPN законно и безопасно ли е за използване?
Как да изберем правилния VPN

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me