Topp 5 bästa VPN: er för streaming film / TV-program

>

Det finns dussintals VPN på marknaden idag. Men bara en handfull av dem är tillräckligt bra för online-videoströmning. I det här inlägget avrundar vi de bästa VPN: erna för streaming.

bästa vpn för streamingDu behöver en VPN när du strömmar för att kringgå geo-restriktioner, undvika ISP-strypning och för att behålla din integritet.

Du måste ha en VPN om du letar efter obegränsad tillgång till videoinnehåll tillgängligt på tjänster som Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Disney +, etc. Om din Internetleverantör sänker din internethastighet under strömning kan du undvika det med en VPN. Och, viktigast av allt, med ytterligare lager av säkerhet, ser en VPN till att du inte lämnar något digitalt fotavtryck på webben och din integritet förblir intakt.

Tanken är att hitta VPN som kan göra allt detta utan någon prestandaförlust. Med högupplöst streaming i 4K blir mer populärt är det viktigt för din VPN att behålla en betydande procent av den ursprungliga ISP-hastigheten.

Vi har testat massor av VPN-tjänster och har valt de som vi tyckte vara mest lämpliga för streaming. Jag har valt totalt 5 VPN och kommer att prata om varje VPN i detalj. Men om du har bråttom och behöver veta mitt bästa val, är det ExpressVPN. Du kan ta en snabb titt på viktiga funktioner i ExpressVPN nedan:

Hur vi valde det bästa VPN för streaming

Att reglera för de bästa VPN: erna för streaming kräver en närmare titt på hur enskilda VPN: er presterar. Detta kan vara vad gäller hastigheter, juridisk jurisdiktion, säkerhet som används och möjligheten att avblockera olika streamingwebbplatser. Vi tar också hänsyn till dess värde för pengarna bland andra externa aspekter som direkt påverkar hur VPN fungerar.

Hastigheter som erbjuds

Detta är en viktig primär aspekt som vi använder. Som standard kommer en VPN att bromsa dina bashastighetsinternet med en marginal på grund av dess krypteringskostnader. För varje VPN-granskning använder vi ett hastighetstestverktyg för att mäta nedladdningshastigheter, uppladdningshastigheter, latens och till och med jitter. De bästa VPN: erna för streaming bör erbjuda övertygande snabba hastigheter som kan låta dig strömma HD-innehåll och utan uppspelningsfel.

Juridisk jurisdiktion

Den rättsliga grunden för verksamheten påverkar dramatiskt hur väl en VPN iakttar sina användares integritet. De bästa VPN: erna för streaming fungerar från regioner som inte är associerade med massövervakning. Landets uppgifter om sekretess för uppgifter fungerar också till förmån för VPN: er som finns i dessa länder. Dessa VPN måste också ha en policy som inte är loggad.

Säkerhetsstandarder

Krypteringsnivån definierar också hur stark en VPN är, när det gäller säkerhet. Ju mer avancerad kryptering, desto bättre - och det är även om VPN erbjuder hög prestanda. Tunga krypteringar ger reducerade anslutningshastigheter. De bästa VPN: erna för streaming bör emellertid ge utmärkta säkerhetsfunktioner medan de inte påverkar deras prestanda.

Kompatibilitet

En pålitlig VPN-tjänst erbjuder ett brett utbud av dedikerade appar som du kan installera på alla populära enheter. VPN bör också låta dig säkra ett betydande antal enheter samtidigt.

Bästa VPN för streaming

  1. ExpressVPN
  2. IPVanish
  3. NordVPN
  4. CyberGhost VPN
  5. VyprVPN

Låt oss nu ta reda på lite mer om varje VPN så att du kan bestämma vilken leverantör som passar dina exakta krav.

1. ExpressVPN

expressvpn för streamingExpressVPN är den mest populära VPN för strömningstjänster. VPN är populärt känt för sina ultrasnabba hastigheter och de bästa klassen för kryptering. ExpressVPN är också registrerat på Brittiska Jungfruöarna, en region som inte har några obligatoriska krav för lagring av uppgifter. Detta innebär att det också är utom räckhåll för invasiva myndigheter som USA: s och EU: s sekretesslagar. Därför gör ön det möjligt för ExpressVPN att hålla en strikt nollpolicy också - något som fungerar för online streamare.

ExpressVPN lämnar upp till sitt namn som en "Express" -tjänst och ett av de mest pålitliga VPN-värdena runt om i världen. Detta är tack vare sitt imponerande globala nätverk med över 3000 servrar i 160+ städer i 94+ länder - och dessa nummer håller på att fortsätta. Detta innebär att du alltid kan hitta en ExpressVPN-server i närheten som erbjuder högsta hastigheter för HD-strömning.

Integritet & säkerhet

ExpressVPN använder den ofördelbara AES 256-bitars krypteringen som är kombinerad med både RSA-4096-handskakningen samt SHA-512 HMAC-hashverifieringsnyckeln för datasäkerhet. Denna krypteringsnivå anses vara militär och därför den bästa tillgängliga säkerheten. Dessutom erbjuder ExpressVPN också extrafunktioner som en automatisk Kill Switch, DNS med nollkännedom, Split Tunneling, ett IP-döljverktyg och många fler.

Kompatibilitet

British Virgin Islands-tjänsten erbjuder ett brett utbud av kompatibla plattformar och enheter. Detta inkluderar plattformar som Windows, macOS, Android, iOS, Linux och Blackberry. De erbjuder också tillägg för alla större webbläsare som Chrome, Safari och Firefox. ExpressVPN är också den enda VPN som tillhandahåller en dedikerad klient för routrar. Slutligen, om du är en premiumanvändare, kommer du att njuta av upp till tre samtidiga anslutningar.

Prissättning

Tack och lov uppdaterade ExpressVPN nyligen priserna för sina prenumerationsplaner - vilket gör dem till rimliga priser. Samtidigt som priserna förblir något höga kan du fortfarande dra stor nytta av deras utmärkta leverans av tjänster. ExpressVPN är också ett funktionspaket VPN, som förklarar logiken bakom dess prissättning. För närvarande kan deras bästa paket spara dig upp till 49% om du går för 12 månaders plan. Dessutom, ExpressVPN kommer att täcka dig med en 30-dagars återbetalningsgaranti utan frågor - oavsett plan du väljer.

Besök ExpressVPN.com

2. IPVanish

ipvanish vpn för streamingIPVanish är ett utmärkt val för streamare, tack vare dess oklanderliga balans mellan höga hastigheter och prestanda. Detta kan hänföras till det faktum att VPN helt äger och driver sina servrar - en sällsynt, imponerande händelse som bara ses i två andra VPN: er i branschen. VPN klarar sig också bra med sin servertäckning på över 1700 servrar i över 70 länder globalt.

Integritet & säkerhet

Tråkigt nog verkar IPVanish från USA, där det är registrerat, något som inte står bra mot integriteten och friheten online. IPVanish påstår dock att följa en strikt nollloggspolicy och lagrar inte användarnas information. Vi tror att VPN på något sätt har hittat ett sätt att övervinna de invasiva sekretesslagarna från USA. Därför betyder det att din streamingaktivitet inte kommer att spåras tillbaka till dig.

VPN klarar sig också mycket bra när det gäller säkerhet. Till exempel erbjuder de den bästa-i-klassen AES-256-bitars kryptering i kombination med RSA-2048-bitars krypteringsnyckel. IPVanish utfärdar dessutom olika anslutningsprotokoll beroende på vilken klientapp du använder. De tillhandahåller också flera säkerhetsfunktioner såsom en automatisk kill switch, split tunneling, dubbel VPN, DNS&IPv6 läcksskydd, WiFi-skydd, perfekt framåt-sekretess och mer.

Kompatibilitet

IPVanish är tillgängligt på flera plattformar och enheter. Detta innebär att du kan installera det på Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Chrome OS, Fire TV, Windows Phone och routrar. Dessutom är VPN mycket generös när det gäller antalet tillåtna samtidiga anslutningar eftersom du kan säkra upp till 10 enheter under ett enda paket.

Prissättning

IPVanish erbjuder tre betalda planer. VPN har också gjort stora förändringar av sina tidigare dyra planer - nu erbjuder mycket överkomliga priser. Exempelvis sparar deras bästa värde, som är 1-årsplanen, 3,25 USD per månad, faktureras 39 dollar var 12: e månad - vilket sparar dig upp till 73% av dina pengar. Dessutom, för varje plan du köper, kvalificerar du dig för en obesvärad 7-dagars pengarna-tillbaka-garanti, vilket är tillräckligt för att testa deras service.

Besök IPVanish.com

3. NordVPN

bästa vpn för streamingNordVPN är en topp och mycket populära VPN som fungerar perfekt med de flesta streamingtjänster. NordVPN har särskilt den mest omfattande servertäckningen, med över 5100 servrar i 64+ länder runt om i världen. Denna globala täckning innebär att du alltid kan ansluta till den bästa tillgängliga servern nära dig för att njuta av höga hastigheter medan du strömmar.

Integritet & säkerhet

NordVPN är för närvarande registrerat i Panama - ett avlägset land som starkt förespråkar för cybersäkerhet och internetfrihet. Detta innebär att VPN kan följa en strikt policy för icke-loggar. När det gäller säkerhet använder NordVPN en kombination av DHE-RSA AES-256 SHA-kryptering i sitt OpenVPN-protokoll. Detta innebär att de erbjuder RSA-2048, liksom HMAC SHA2-384-autentiseringsnyckeln, för att förbättra säkerheten. Dessutom använder NordVPN också en 3072-bitars Diffie Hellman Exchange-nyckel (DHE) som är perfekt för perfekt sekretess framåt.

Förutom dessa övertygande säkerhetsstandarder i världsklass tillhandahåller VPN också avancerade sekretessfunktioner som en kill switch, CyberSec, dubbel VPN, säker DNS, IPv6 läckeskydd, Anti-DDoS samt Onion via VPN. Slutligen ger NordVPN också olika anslutningsprotokoll som OpenVPN, IKEv2 / IPSec, PPTP och SSTP i sina klientappar.

Kompatibilitet

Den Panama-baserade VPN är väldigt imponerande när det gäller kompatibilitet mellan enheter och plattformar. Till exempel stöder NordVPN alla större plattformar, inklusive Windows, macOS, Linux, Chrome OS, Android, iOS, Blackberry och DD-WRT också. De erbjuder också tillägg för olika webbläsare, inklusive Chrome, Safari och Firefox. Dessutom kan du också installera NordVPN på enheter som Kodi-lådor, smarta TV-apparater och olika spelkonsoler. Ändå, om du äger de flesta av dessa enheter, kan du fortfarande säkra dem på en gång, med tanke på att NordVPN tillåter upp till 6 samtidiga anslutningar.

Prissättning

NordVPN är en av de bästa VPN: n som erbjuder de billigaste prenumerationsplanerna. För närvarande ger de upp till fyra paket som erbjuder samma funktioner men har olika faktureringscykler. Du kan dra stor nytta av deras mest populära plan som säljer till $ 3,49 per månad som faktureras till $ 125,64 var tredje år. 3-årsplanen sparar dig också upp till 70% av dina pengar. Kom ihåg att alla NordVPN-planer är täckta med en problemfri 30-dagars återbetalningsgaranti.

Besök NordVPN.com

4. CyberGhost

bästa streaming vpnCyberGhost är en annan utmärkt VPN för strömning av onlineinnehåll. Detta är tack vare dess anmärkningsvärda balans mellan hastighet, effektivitet och förstklassig integritet och säkerhet. Bland annat är CyberGhost registrerat och har laglig jurisdiktion i Rumänien - en region som har högt hänsyn till integritet och cybersäkerhet. CyberGhost driver också ett omfattande servernätverk med över 5900 servrar på 89+ platser runt om i världen. Detta innebär att du praktiskt taget kan ansluta till alla regioner i världen och njuta av streaming.

Sekretess och säkerhet

CyberGhost garanterar maximal säkerhet genom sina avancerade tekniker, inklusive AES-256-kryptering som är kopplad till en RSA-2048-bitnyckel. Dessutom har CyberGhost nyligen uppgraderat från tidigare HMAC MD5-hashverifiering till en avancerad HMAC SHA-2. De gjorde detta i ett försök att uppfylla de nya rekommendationerna som föreslogs av OSTIF OpenVPN-revisionen.

För närvarande tillhandahåller CyberGhost också upp till tre protokoll, inklusive OpenVPN, L2TP och PPTP. Observera att VPN inte stöder daterade protokoll som SSH och SSTP. Dessutom erbjuder CyberGhost dig spännande funktioner, till exempel en automatisk kill-switch, WiFi-skydd, split tunneling, dubbel VPN, samt DNS & IP-läckskydd.

Kompatibilitet

CyberGhost erbjuder ett brett utbud av dedikerade appar för flera enheter och plattformar. Du kan få CyberGhost för Windows, Android, macOS, iOS, Chrome OS, Linux, routrar, Raspberry PI, Firestick samt alla större spelkonsoler. Du kan också säkra upp till sju enheter samtidigt.

Prissättning

CyberGhost uppdaterar kontinuerligt sina prenumerationsplaner såväl som sina prissättningar. Till exempel samlar VPN för närvarande tre paket, och deras bästa plan är ett Halloween-erbjudande som går för $ 33 för det första året, sedan $ 66 var 12: e månad. Tänk på att CyberGhost täcker dig med en generös riskfri 45-dagars återbetalningsgaranti.

Besök CyberGhostVPN.com

5. VyprVPN

bästa vpns för streamingVyprVPN är också ett utmärkt val för att strömma innehåll som är snabbt, säkert och globalt pålitligt. Grundades 2009 av moderbolaget - Golden Frog GmbH - VyprVPN är ett schweiziskt baserat VPN som har gjort enorma steg för att positionera sig som en globalt pålitlig tjänst, som förespråkar cybersäkerhet och online-integritet. VyprVPN driver också ett imponerande nätverk med över 700 servrar med häpnadsväckande 200 000 IP-adresser på 70+ platser globalt. Dessutom kan du dra nytta av den dynamiska serverväxlingsfunktionen - något som kan hjälpa till att hålla din online-identitet anonymt.

Detta är emellertid till viss del ett önskemål om uttalande, eftersom deras moderbolag, Golden Frog, delvis är amerikanska, vilket gör dem föremål för åtgärder som datadelning med USA och EU: s myndigheter.

Sekretess och säkerhet

VyprVPN har laglig jurisdiktion i Schweiz eftersom dess moderföretag - Golden Frog - är inbyggt i landet. Det ger dem en gynnsam plats, med tanke på att Schweiz är välkänt för sina integritetslagar. Landet har massiv respekt för sekretess online och är bland de mycket få länder som antog användarskydd och sekretesshandlingar online. Och för Schweiz omfattas dess integritetshandlingar av den schweiziska federala lagen om dataskydd (DPA) såväl som DPO (Data Protection Ordinance).

VyprVPN har ett anmärkningsvärt rykte när det gäller cybersäkerhet. Tjänsterna använder den trendiga AES-256 CBC, som anses vara den säkraste och okrossbara krypteringstekniken. Krypteringen kombineras sedan med den berömda HMAC SHA1-hashverifieringen, tillsammans med en RSA-2048-handskakning. Det finns också det perfekta framåtriktade sekretess som erbjuds av ett Diffie-Hellman-2048-nyckelutbyte. HMAC SHA1 förblir uppgraderbar till HMAC SHA2 för att förbättra sina säkerhetsstandarder; annars förblir denna säkerhetskombination ändå obesegrad.

VPN erbjuder också olika säkerhetsprotokoll, inklusive PPTP, L2TP / IPSec, OpenVPN samt Chameleon-protokoll, som endast är tillgängligt om du köper Premium-planen. VyprVPN har också säkerställt ett extra lager av säkerhet genom att erbjuda en NAT-brandväggsfunktion som blockerar oönskad inkommande trafik till ditt nätverk.

Kompatibilitet

Över allt har VyprVPN gjort det bra för sig själv när det gäller enheter och plattformar som stöds. Golden Frog har lyckats skapa flera klienter för alla större plattformar, inklusive Windows, macOS, Android, iOS, Linux, BlackBerry, Routers, QNAP, Anonabox och Smart TV: er.

Prissättning

VyprVPN erbjuder två kategorier av paket, inklusive VyprVPN och VyprVPN Premium. De två uppsättningarna av planer ger olika funktioner och prissättningspriser. Den bästa planen är den årliga VyprVPN Premium som går för $ 6,67 per månad och faktureras till $ 80 var 12: e månad. Tänk på att VyprVPN Premium-planen ger dig överlägsna funktioner som fem samtidiga anslutningar, Chameleon-protokoll och VyprVPN-moln - medan dess motsvarighet inte.

Besök VyprVPN.com

Sista ord

Det råder ingen tvekan om att ett VPN är ett avgörande verktyg för säkert strömmande digitalt innehåll. Att välja en VPN som kan erbjuda rätt balans mellan hastighet, prestanda och stram säkerhet och integritet är dock svårt. Vi har testat många VPN-nätverk, och har slutat oss på de fem som kan erbjuda de bästa strömningsfunktionerna. Vi har också listat farorna med strömmande media utan VPN och tillhandahåller de aspekter att titta på när du väljer ett VPN. Annars har du friheten att välja mellan de listade VPN: erna och njuta av strömmande HD-innehåll utan att fastna mellan upphovsrättsintrång, ISP-strypning och geobegränsningar.

Relaterad:

Bästa VPN för Firestick
Bästa VPN för Kodi
Varför ska du använda ett VPN
Är VPN lagligt och säkert att använda?
Hur man väljer rätt VPN

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me