Topp 5 beste gratis VPN-er (2020)

>

Alle av oss liker å surfe på internett og personvern, men ikke alle av oss er klare til å betale for å sikre vår internettkommunikasjon. Så, hva kan du gjøre hvis du er en sparsommelig internettbruker som også liker å holde en relativt lav profil på nettet? Vel, å bruke en gratis VPN ville være en god begynnelse. Vi har satt de mest populære gratis VPN-ene på prøve for å bringe deg de 5 beste gratis VPN-ene for 2020. Fortsett å lese og finn ut hvordan du kan beskytte deg online uten å måtte bruke penger.

Hvordan velge den beste gratis VPN

Før vi kommer inn på den beste gratis VPN-listen, er det viktig at vi definerer klare aspekter vi velger og sammenligner disse gratis VPN-tjenestene. Her er de tre største kategoriene vi har tatt i betraktning mens vi valgte de beste gratis VPN-ene:

1. Hvor trygt er det? - Gratis VPN-er har vært utsatt for sikkerhetsbrudd og skandaler i løpet av årene, med noen navn som Hola VPN som var i sentrum for verdensomspennende skandaler som berørte hundrevis av millioner brukere. Når du lager denne listen over de beste gratis VPN-ene, har vi valgt bare de gratis VPN-ene som har passert visse sikkerhetsstandarder. Alle VPN-ene du finner nedenfor er trygge å bruke og har spesifikke sett med sikkerhetsfunksjoner, spesielt hvis du bruker en premiumversjon.

2. Hva er loggpolitikken deres? - Dette er en stor del av hver VPNs forretningsmodell og et aspekt de fleste VPN-brukere tar for gitt. Dessverre drar mange gratis VPN-leverandører fordel av kundens tillit og bruker deres private detaljer for å tjene penger. Alle de gratis VPN-ene vi skal snakke om har klart definert T&Cs, noe som gjør dem til et trygt valg for de som leter etter en nulllogg-policy fra leverandøren.

3. Hvilke funksjoner har de? - Det overrasker ikke at du ofrer noen funksjoner hvis du går med en gratis VPN sammenlignet med en førsteklasses. Dette kan enten være når det gjelder tilkoblingshastighet, datamengde du kan bruke eller spesifikke sikkerhetsfunksjoner. Alle gratis VPN-er som er omtalt på denne siden, har lignende funksjoner og rangeres deretter.

Oppmerksomhet: Les før du fortsetter

Gratis VPN-er anbefales bare hvis du er en tilfeldig VPN-bruker og ønsker å oppheve blokkering av noe geobegrenset innhold eller endre IP-adresse. Hvis VPN-kravene dine er noe av følgende, må du se etter en premium VPN-tjeneste.

  • Personvern på militær karakter
  • Superrask hastighet
  • Fjern blokkering av Netflix
  • Torrent / privat streaming

Jeg har også levert de mest populære premium VPN-tjenestene i denne guiden som du kan bruke gratis de første 30 dagene. Min personlige anbefaling er ExpressVPN. Jeg bruker den på alle streamingapparatene mine, inkludert FireStick, Android-boksen og PC. Her er en rask titt på ExpressVPN-funksjonene:

Anbefalt historie: 10 grunner til at du alltid bør bruke et VPN

Beste gratis VPN-er i 2020

Gratis VPN-er er en veldig praktisk og kostnadseffektiv måte å håndtere personvernet og sikkerheten din på nettet. Men vi bør være greie når vi snakker om dette emnet, da ikke alle gratis VPN-er er gode. Noen gratis VPN-er benytter seg av brukerne sine ved å høste inn informasjonen og private detaljer. Det er grunnen til at de største kriteriene for denne beste gratis VPN-listen er at alle disse gratis VPN-ene kommer fra leverandører som tilbyr både begrensede gratis tjenester og ubegrensede betalte tjenester.

Følgende VPN-er vi skal snakke om, er best når de brukes av og til, for eksempel når du reiser, bruker et offentlig hotspot, men trenger ikke en stabil og rask tilkobling. Husk at hvis du planlegger å bruke et VPN regelmessig, på hjemmetilkoblingen eller på jobb, er det best at du velger en premiumtjeneste og betaler for VPN-en. Noen av disse gratis VPN-ene tilbyr en gratis tjeneste i en ubegrenset periode, mens andre inkluderer den som et begrenset tidsbruk brukere kan prøve å teste VPN før de registrerer seg for en premiumversjon. Når det er sagt, her er de 5 beste gratis VPN-ene du kan bruke helt gratis.

1. Hotspot Shield

beste gratis vpn-tjenesteHotspot Shield er for øyeblikket den beste gratis VPN tilgjengelig online. Med flere hundre millioner månedlige brukere er denne VPN-tjenesten også en av de mest populære VPN-ene på markedet. Det tilbyr de raskeste internetthastighetene fra alle gratis VPN-er og et glatt og lett å navigere brukergrensesnittet. Men det som gjør Hotspot Shield så populært er det faktum at i motsetning til de fleste gratis VPN-er, tillater de faktisk torrenting og P2P-fildeling uten noen begrensninger.

Ikke bare dette, appen deres gir maksimal kompatibilitet på PC-, Android- og iOS-enheter. Som alle gratis VPN, kommer selvfølgelig Hotspot Shield med noen få feil. Tilbyderen har en relativt vag og misvisende personvernpolicy og tilbyr ikke live chat support, noe som gjør det til en ikke så vennlig tjeneste fra en kundes synspunkt.

Tjenesten kommer også med en betalt plan, som forbedrer noen funksjoner og tilbyr en mer stabil og pålitelig tjeneste. Brukere som bestemmer seg for å oppgradere og sprute for premiumversjonen, kan glede seg over over 2500 servere over hele verden, døgnet rundt live chat-støtte og SSL-kryptering i militær klasse..

Besøk Hotspot Shield

2. Vindavskrift

beste gratis vpnWindscribe presterer utmerket og kan skryte av en ganske liten app som ikke tar mye plass og er enkel å bruke selv om du aldri har brukt en VPN-tjeneste før. Som det tidligere nevnte Hotspot Shield, kommer det også som en gratis eller betalt versjon. Den betalte versjonen tilbyr ubegrenset tilgang til over 600 servere lokalisert i 50 land rundt om i verden. Den betalte versjonen tilbyr også spesielle ‘Windflix’ servere, som bare er tilgjengelige for brukere som betaler for et premiummedlemskap.

Men hva får du med den gratis Windscribe-tjenesten? Gratisversjonen fungerer i utgangspunktet på hvilken som helst plattform der ute, og tilbyr tilleggsutvidelser for Chrome, Firefox og Opera. Gratisversjonen kommer også med en månedlig datakap på 10 GB, noe som er mye sammenlignet med de fleste gratis VPN-er der ute. Den gir tilgang til over 10 land, men i lavere hastigheter sammenlignet med premiumversjonen. Internetthastigheter mens du bruker Windscribe svinger ikke mye, selv om de sjelden beveger seg over gjennomsnittet, noe som fremdeles er bra for en gratis VPN-tjeneste.

Besøk Windscribe

3. Skjul

beste gratis vpnsHide.me tilbyr en gratis pakke som er symbolet på gjennomsnittet. Uten spektakulære aspekter i deres gratis VPN-tjeneste, men uten feil eller ulemper, er Hide.me gratis VPN-versjon så midtveis som de blir. Det har noen fordeler og ulemper, men ingen av dem er så skarpe som vil få deg til å gå begge veier i å bestemme deg for eller mot denne VPN. Siden den tilbyr en mellomtone-tjeneste, er gratis Hide.me-tjenesten et godt valg for tilfeldige VPN-brukere.

De viktigste fordelene med den gratis versjonen av Hide.me er dens fleksibilitet og kompatibilitetsfunksjoner. Denne VPN-en er kompatibel med et bredt utvalg av plattformer og støtter også en lang liste med VPN-protokoller, noe som gjør det veldig nyttig for de som liker å skifte tjeneste og tilpasse den mens du er på farten.

På den andre siden har Hide.me også et par ulemper du bør være klar over hvis du tenker å registrere deg hos denne VPN-leverandøren. Den største ulempen med Hide.me-gratis VPN-tjenesten er den relativt lave datakappen, som ligger på 2 GB per måned. I tillegg til dette har tilkoblingshastighetene en tendens til å variere, og det er noen tilkoblingsfall fra tid til annen.

Besøk Hide.me

4. PrivatVPN

topp gratis vpnsPrivateVPN tilbyr en annen forretningsmodell enn de andre VPN-ene vi har snakket om ovenfor. I motsetning til mange tilbydere på markedet, tilbyr PrivateVPN sine potensielle kunder å teste ut tjenesten deres i 7 dager, helt gratis. Dette betyr at selv om VPN-tjenesten deres er tidsbegrenset, tillater de kundene sine å bruke tjenesten uten begrensninger i løpet av den perioden.

Siden PrivateVPN ikke tilbyr en begrenset gratis VPN-tjeneste, men en premium VPN-tjeneste i en begrenset periode, kan brukere oppleve et VPN i verdensklasse uten å bruke en krone. Hva går inn i denne premium tidsbegrensede tjenesten? For det første inkluderer den mer enn 80 servere over hele verden, og tilbyr ubegrenset båndbredde for maksimale hastigheter. Enkel å bruke programvare og opptil 6 samtidige enheter samtidig. Alt dette holdes under 2048-biters kryptering og en streng policy for nulllogger. Når du har prøvd den gratis testversjonen av PrivateVPN, vil du absolutt fortsette å bruke den på sikt.

I tillegg til denne gratis 7-dagers planen, tilbyr PrivateVPN også en veldig sjenerøs 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Dette betyr at du kan ombestemme deg hvis du vil, men likevel få sjansen til å bruke tjenesten og alle funksjonene, risikofri.

Besøk PrivateVPN

5. ProtonVPN

best helt gratis vpnsFor VPN-brukere som verdsetter fleksibilitet, er ProtonVPN det beste valget av alle gratis VPN-er vi har snakket om så langt. ProtonVPNs viktigste fordel i forhold til alle de andre gratis VPN-ene er at det kommer med ubegrensede data. Det er en fantastisk mulighet hvis du trenger litt mer for å surfe på Internett, men ikke er villig til å gå et ekstra steg og kjøpe en premium betalt VPN-tjeneste. Dette betyr at du potensielt kan bruke tjenesten gratis så lenge du ønsker.

Alt dette kommer selvfølgelig til en viss pris. ProtonVPN internetthastigheter er mildt sagt ikke imponerende, og det slanke valget av online-servere gjør denne VPN til et dårlig alternativ for de som ønsker å hoppe mellom servere for å få tilgang til innhold over hele verden. Det er bare tre tilgjengelige land brukere kan koble seg til, så for noe mer enn at du må komme til den betalte versjonen. Når alt blir tatt i betraktning, er ProtonVPN en veldig praktisk, fleksibel og intuitiv VPN, selv om de lave hastighetene drar den ned og forhindrer at den går høyere enn 5. plass på listen vår..

Hvorfor du bør være på vakt mot gratis VPN-tjenester

Vi kan ikke anbefale en gratis VPN-tjeneste helhjertet, ettersom de generelt har et beryktet rykte for å gjøre visse ting de ikke skal gjøre. Siden gratis VPN-er har lite eller ingen incentiv til å holde dataene dine trygge og private, bruker mange av dem informasjonen din for å få økonomisk gevinst. Dette kan omfatte alt fra å injisere appene dine med annonser til å selge informasjonen din til høystbydende.

Hvis push kommer til å skyve, og du må velge mellom flere gratis VPN-tjenester, kan du i det minste registrere deg med en 'freemium' VPN-tjeneste, en som tilbyr både betalte og gratis VPN-tjenester, slik at du enkelt kan bytte til den betalte hvis du som gratis prøven. Husk at ingenting virkelig er gratis, og dette gjelder spesielt såkalte ‘gratis VPN-tjenester’. Ovennevnte gratis VPN-er er pålitelige og trygge for deg å bruke, men hvis du vil sikre personvernet ditt fullstendig, er det alltid bedre å gå med en betalt VPN-tjeneste.

Beste Premium VPN-tjenester

Hvis du vil glede deg over forbedret sikkerhet og mer dyptgående opplevelse, er det selvfølgelig alltid bedre å gå med en premium VPN, ettersom betalte tjenester har visse funksjoner du ikke finner med gratis VPN-er. Her er de tre beste premiumtjenestene som absolutt er verdt å vurdere:

#1. ExpressVPN

beste vpnNår du snakker om betalt og premium VPN-tjeneste, er ExpressVPN like bra som de kommer. Det blir ofte beskrevet som den beste VPN-en rundt hele verden. Dette er sannsynligvis den mest nøyaktige beskrivelsen, ettersom det virkelig ikke er noe denne VPN ikke kan gjøre. Alt relatert til ExpressVPN puster med kvalitet. Du kan streame og laste ned hva som helst, omgå geo-begrensninger og nyte usensurert innhold fra hvilken som helst av deres servere, hvor som helst på jorden.

Med over 3000 servere i systemet er ExpressVPN optimalisert for raske tilkoblinger uten gasspådrag eller hastighetsfall. Selskapet er basert på De britiske jomfruøyene og er ikke underlagt noen oppbevaringslover. Dette betyr at de ikke fører noen aktivitetslogger eller tilkoblingslogger. ExpressVPN benytter også et meget seriøst sikkerhetssystem, som inkluderer 256-bit AES-kryptering, DNS / IPv6 lekkasjebeskyttelse, drepebryter og delt tunneling. Deres profesjonelle supportteam er tilgjengelig 24/7 og er alltid ivrige etter å hjelpe deg med eventuelle spørsmål du måtte ha.

Som den mest anerkjente VPN på markedet nyter folkene på ExpressVPN friheten til å sette sine egne priser, separat fra konkurransen. Dette har ført til at de har priser over gjennomsnittet, noe som kan gi en avtale for noen brukere. Men selv om det er tilfelle, er ExpressVPN verdt hver krone, ettersom det er den beste VPN-tjenesten som er tilgjengelig.

For å gjøre det enkelt for brukerne tilbyr ExpressVPN for tiden 49% avslag på sine årlige planer. Dessuten kommer alle planene med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, noe som gjør det like bra som en gratis VPN de første 30 dagene. Hvis du ikke vil fortsette med det, er alt du trenger å gjøre å sende en e-post og be om refusjon. Det tar vanligvis rundt 7 dager for dem å behandle refusjonene.

Sjekk ut ExpressVPNs offisielle nettsted

# 2. NordVPN

nordvpnNordVPN er en av de største brukerfavorittene, hovedsakelig fordi den tilbyr en veldig praktisk tjeneste, fullpakket med alle de nødvendige funksjonene en gjennomsnittlig VPN-bruker er ute etter. Det er en av de få VPN-ene som klarer å komme seg rundt Netflix VPN-blokker, og kommer også på toppen som en veldig vennlig tjeneste for P2P-fildeling og torrenting.

NordVPN har et av de største servernettverk, og tilbyr 5150 servere over hele verden. Serverne deres er plassert på hvert kontinent, så uansett hvor du er eller om du vil streame, spille spill eller laste ned innhold, kan du alltid stole på en veldig rask og pålitelig internettforbindelse. Som en av de raskeste VPN-ene på markedet kan du med NordVPN forvente et dropdown på 25% -30% når du er koblet til en server i nærheten.

Nord kommer også til en ganske rimelig pris, og starter på bare noen få dollar per måned for 3-årsplanen. Uansett hvilken prisplan du bestemmer deg for, vil du få alle funksjonene, inkludert en kill-switch, flere VPN-protokollalternativer. Alt dette er avrundet med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti policy, så det er ingen risiko for å tape pengene dine hvis du ikke er fornøyd med NordVPN i slutten av måneden.

Sjekk ut NordVPNs offisielle nettsted

# 3. CyberGhost

cyberghost vpnCyberGhost annonserer som en komplett VPN-løsning, og de overvurderer ikke tjenesten deres ved å hevde det. CyberGhost er sannsynligvis en av de sikreste VPN-ene du kan få. Tjenestene deres har en rekke sikkerhetsfunksjoner, inkludert en automatisk drepebryter, DNS- og IP-lekkasjebeskyttelse, 256-bit AES-kryptering og en klar retningslinjer for ikke-logger. I tillegg til dette kommer CyberGhost med en egen annonse-blokkering, malware blokkering og online sporingsblokkering.

Det er like enkelt å installere og bruke CyberGhost. VPN støtter Windows, Linux, Mac, Android, iOS og rutere. Hver betalte plan har 7 samtidige tilkoblinger og tilgang til over 3500 servere. CyberGhost gir også en veldig imponerende forbindelse og tilbyr en av de raskeste tilkoblingshastighetene ut av alle VPN-er. På toppen av alt dette tilbyr de den mest gunstige pengene-tilbake-policyen vi har kommet over, ettersom brukerne har 45 dager på seg til å bestemme seg for om de er fornøyde med CyberGhost VPN-tjenesten.

Sjekk ut CyberGhosts offisielle nettsted

Er en VPN verdt å betale for?

Med så mange VPN-er på markedet, er det viktige spørsmålet hvilken type VPN-tjeneste du leter etter. Hvis du er ute etter en VPN av høy kvalitet som tilbyr en rekke sikkerhetsfunksjoner, mange serverplasseringer, god støtte og grensesnitt, er det absolutt verdt det å betale for en premium VPN-tjeneste. Noen av de tre premium VPN-ene vi har listet over tilbyr en tjeneste som er verdt mye mer enn prislappen. Hvis du vil legge til et ekstra trinn med sikkerhet og registrere deg med en premium VPN, kan du gjøre det på bare noen få minutter. Og husk at de fleste anerkjente VPN-tjenester tilbyr pengene-tilbake-programmer fra 7 til 30 dager, slik at du kan få full refusjon hvis du ombestemmer deg. Registrer deg med en premium VPN og sørg for at du til enhver tid er trygg og privat.

Hvis du har et stramt budsjett og ikke har råd til en premium VPN ennå, kan du gå for noen av de beste gratis VPN-ene som jeg har listet over. Men husk alltid at gratis VPN-er ikke er like sikre / raske som du forventer at de skulle være.

I slekt:

Hvordan skjule din IP-adresse
Beste VPN-er for Amazon FireStick / Fire TV
Beste VPN-er for Kodi
Beste VPN-er for å fjerne blokkering av Netflix

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me