Topp 5 beste VPN-er for streaming av filmer / TV-show

>

Det er mange titalls VPN-er i markedet i disse dager. Imidlertid er bare en håndfull av dem gode nok for online videostreaming. I dette innlegget avrunder vi de beste VPN-ene for streaming.


beste vpn for streamingDu trenger en VPN mens du streamer for å omgå geo-begrensninger, unngå ISP-throttling og for å opprettholde ditt privatliv.

Du må ha en VPN hvis du er ute etter ubegrenset tilgang til videoinnhold tilgjengelig på tjenester som Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Disney +, etc. Hvis Internett-leverandøren kutter ned hastigheten på Internett under streaming, kan du unngå det med en VPN. Og viktigst av alt, med flere lag med sikkerhet, sørger en VPN for at du ikke legger igjen noe digitalt fotavtrykk på nettet og at personvernet ditt forblir intakt.

Tanken er å finne VPN som kan gjøre alt dette uten tap av ytelse. Når strømoppløsningen i 4K blir mer populær med høy oppløsning, er det viktig for VPN å beholde en betydelig prosentandel av den opprinnelige ISP-hastigheten.

Vi har testet mange VPN-tjenester og har plukket ut de vi fant best egnet for streaming. Jeg har valgt totalt 5 VPN-er og vil snakke om hvert VPN i detalj. Imidlertid, hvis du har det travelt og trenger å vite mitt topp valg, er det ExpressVPN. Du kan se raskt på viktige funksjoner i ExpressVPN nedenfor:

Hvordan vi valgte den beste VPN-en for streaming

Å avgjøre for de beste VPN-ene for streaming krever en nærmere titt på hvordan individuelle VPN-er klarer seg. Dette kan være når det gjelder hastigheter, juridisk jurisdiksjon, sikkerhet som er brukt og muligheten til å fjerne blokkering av forskjellige streaming-nettsteder. Vi vurderer også verdien for pengene blant andre eksterne aspekter som direkte påvirker hvordan VPN fungerer.

Hastigheter som tilbys

Dette er et viktig primært aspekt som vi bruker. Som standard vil en VPN redusere hastighetene på grunnleggende internett med en margin på grunn av krypteringsomkostningene. For hver VPN-gjennomgang bruker vi et hastighetstestverktøy for å måle nedlastningshastigheter, opplastingshastigheter, latenstid og til og med jitter. De beste VPN-ene for streaming bør tilby overbevisende raske hastigheter som kan tillate deg å streame HD-innhold, og uten avspillingsfeil.

Juridisk jurisdiksjon

Den juridiske driftsbasen påvirker dramatisk hvor godt en VPN observerer brukernes personvern. De beste VPN-ene for streaming opererer fra regioner som ikke er assosiert med masseovervåkning. Lovene om personvern for data fungerer også til fordel for VPN-ene i disse landene. Disse VPN-ene må også ha retningslinjer uten logger.

Sikkerhetsstandarder

Krypteringsnivået definerer også hvor sterk en VPN er, når det gjelder sikkerhet. Jo mer avansert kryptering, jo bedre - og det er selv om VPN tilbyr høy ytelse. Tunge krypteringer gir reduserte tilkoblingshastigheter. Imidlertid bør de beste VPN-ene for streaming gi utmerkede sikkerhetsfunksjoner mens de ikke påvirker ytelsen.

kompatibilitet

En pålitelig VPN-tjeneste gir et bredt spekter av dedikerte apper som du kan installere på alle populære enheter. VPN-en bør også tillate deg å sikre et betydelig antall enheter samtidig.

Beste VPN-er for streaming

  1. ExpressVPN
  2. IPVanish
  3. NordVPN
  4. CyberGhost VPN
  5. VyprVPN

La oss finne ut litt mer om hver VPN slik at du kan bestemme hvilken leverandør som passer dine nøyaktige krav.

1. ExpressVPN

expressvpn for streamingExpressVPN er den mest foretrukne VPN-en for strømmetjenester. VPN er populært kjent for sine ultrahurtige hastigheter og de beste i klassen krypteringsstandarder. ExpressVPN er også registrert på De britiske jomfruøyene, et område som ikke har noen obligatoriske krav til lov om dataoppbevaring. Dette betyr at det også er utenfor rekkevidden til inngripende myndigheter som USAs og EUs personvernlovgivning. Derfor gjør øya det mulig for ExpressVPN å holde en streng nullpolitikk også - noe som fungerer til fordel for online streamere.

ExpressVPN overlater til navnet sitt å være en “ekspress” -tjeneste, og en av de mest pålitelige VPN-ene i hele verden. Dette er takket være det imponerende globale nettverket på over 3000 servere i 160+ byer i over 94 land - og disse tallene fortsetter å øke. Dette betyr at du alltid kan finne en ExpressVPN-server i nærheten som tilbyr maksimale hastigheter for HD-streaming.

Personvern & Sikkerhet

ExpressVPN bruker den uknuselige AES 256-bit-krypteringen som er kombinert med både RSA-4096-håndtrykk samt SHA-512 HMAC-hash-autentiseringsnøkkel for datasikkerhet. Dette krypteringsnivået anses å være militært og derfor den beste tilgjengelige sikkerheten. I tillegg tilbyr ExpressVPN også ekstrafunksjoner som en automatisk Kill Switch, null kunnskap DNS, Split Tunneling, en IP skjul verktøy og mange flere.

kompatibilitet

De britiske jomfruøyer-tjenesten tilbyr et bredt utvalg av kompatible plattformer og enheter. Dette inkluderer plattformer som Windows, macOS, Android, iOS, Linux og Blackberry. De tilbyr også utvidelser for alle større nettlesere som Chrome, Safari og Firefox. ExpressVPN er også den eneste VPN-en som tilbyr en dedikert klient for rutere. Til slutt, hvis du er en premium bruker, vil du glede deg over opptil tre samtidige tilkoblinger.

Priser

Heldigvis har ExpressVPN nylig oppdatert prisene for abonnementsplanene - noe som gjør dem rimelig. Selv om prisene forblir noe høye, kan du fortsatt ha stor nytte av deres utmerkede tjenestelevering. ExpressVPN er også en funksjonspakket VPN, som forklarer logikken bak planleggingen. For øyeblikket kan deres beste pakke spare deg for opptil 49% hvis du planlegger 12 måneder. Uansett hvilken plan du velger, vil ExpressVPN dekke deg med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti uten spørsmål.

Besøk ExpressVPN.com

2. IPVanish

ipvanish vpn for streamingIPVanish er et utmerket valg for streamere, takket være den plettfri balansen mellom høye hastigheter og ytelse. Dette kan tilskrives det faktum at VPN helt eier og driver serverne sine - en sjelden, imponerende forekomst bare sett i to andre VPN-er i bransjen. VPN klarer seg også bra med sin serverdekning på over 1700 servere i mer enn 70 land globalt.

Personvern & Sikkerhet

Dessverre opererer IPVanish fra USA, der den er registrert, noe som ikke skiller seg godt med personvern og frihet på nettet. Imidlertid hevder IPVanish å overholde en streng policy for nulllogger og lagrer ikke brukerens informasjon. Vi tror at VPN på en eller annen måte har funnet en måte å overvinne de invasive personvernlovene fra USA. Derfor betyr dette at strømningsaktiviteten din ikke blir sporet tilbake til deg.

VPN klarer seg også veldig bra med tanke på sikkerhet. For eksempel tilbyr de den beste i klassen AES-256-bit-kryptering kombinert med RSA-2048-bit-krypteringsnøkkelen. I tillegg gir IPVanish også forskjellige tilkoblingsprotokoller, avhengig av klientappen du bruker. De har også flere sikkerhetsfunksjoner som automatisk drepebryter, delt tunneling, dobbel VPN, DNS&IPv6 lekkasjebeskyttelse, WiFi-beskyttelse, perfekt fremover-hemmelighet og mer.

kompatibilitet

IPVanish er tilgjengelig på flere plattformer og enheter. Dette betyr at du kan installere det på Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Chrome OS, Fire TV, Windows Phone og routere. Videre er VPN veldig sjenerøs når det gjelder antall tillatte samtidige tilkoblinger, siden du kan sikre deg opptil 10 enheter under en enkelt pakke.

Priser

IPVanish tilbyr tre betalte planer. VPN har også gjort store endringer i sine tidligere dyre planer - og tilbyr nå meget rimelige priser. For eksempel sparer den beste verdien, som er 1-årsplan, til $ 3,25 per måned, fakturert til 39 dollar hver 12. måned - og sparer deg for opptil 73% av pengene dine. Dessuten er du kvalifisert for en 7-dagers pengene-tilbake-garanti for hver plan du kjøper, noe som er ganske tilstrekkelig til å prøve ut tjenesten deres.

Besøk IPVanish.com

3. NordVPN

beste vpn for streamingNordVPN er en topp og veldig populær VPN som fungerer perfekt med de fleste strømmetjenester. NordVPN har den mest omfattende serverdekningen, med over 5100 servere i mer enn 64 land over hele verden. Denne globale dekningen betyr at du alltid kan koble deg til den best tilgjengelige serveren i nærheten for å glede deg over høye hastigheter mens du streamer.

Personvern & Sikkerhet

NordVPN er for tiden registrert i Panama - et avsidesliggende land som sterkt tar til orde for nett sikkerhet og internettfrihet. Dette betyr at VPN kan overholde en streng policy for ikke-logger. Når det gjelder sikkerhet bruker NordVPN en kombinasjon av DHE-RSA AES-256 SHA-kryptering på OpenVPN-protokollen. Dette betyr at de tilbyr RSA-2048, samt HMAC SHA2-384 autentiseringsnøkkel, for å forbedre sikkerheten. Dessuten bruker NordVPN også en 3072-bit Diffie Hellman Exchange (DHE) nøkkel som er flott for perfekt taushetsplikt.

Bortsett fra disse overbevisende sikkerhetsstandardene i verdensklasse, tilbyr VPN også avanserte personvernfunksjoner som en kill switch, CyberSec, dobbel VPN, sikker DNS, IPv6 lekkasjebeskyttelse, Anti-DDoS, samt Onion over VPN. Endelig gir NordVPN også forskjellige tilkoblingsprotokoller som OpenVPN, IKEv2 / IPSec, PPTP og SSTP i sine klientapper.

kompatibilitet

Den Panama-baserte VPN-en er veldig imponerende når det kommer til enhet- og plattformkompatibilitet. For eksempel støtter NordVPN alle større plattformer, inkludert Windows, macOS, Linux, Chrome OS, Android, iOS, Blackberry og DD-WRT også. De tilbyr også utvidelser for forskjellige nettlesere, inkludert Chrome, Safari og Firefox. I tillegg kan du også installere NordVPN på enheter som Kodi-bokser, Smart TV-er og forskjellige spillkonsoller. Ikke desto mindre, hvis du eier de fleste av disse enhetene, kan du fremdeles sikre dem samtidig, med tanke på at NordVPN gir mulighet for opptil 6 samtidige forbindelser.

Priser

NordVPN er en av de beste VPN-ene som gir de billigste abonnementsplanene. Foreløpig gir de opptil fire pakker som tilbyr de samme funksjonene, men har forskjellige faktureringssykluser. Du kan ha stor nytte av deres mest populære plan som selger til $ 3,49 per måned som faktureres $ 125,64 hvert tredje år. 3-årsplanen vil også spare deg for opptil 70% av pengene dine. Husk dessuten at alle NordVPN-planer er dekket med en problemfri 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk NordVPN.com

4. CyberGhost

beste streaming vpnCyberGhost er en annen utmerket VPN for streaming av innhold på nettet. Dette er takket være den bemerkelsesverdige balansen mellom hastighet, effektivitet og førsteklasses personvern og sikkerhet. Spesielt er CyberGhost registrert og har juridisk jurisdiksjon i Romania - en region som har høy respekt for personvern og cybersikkerhet. CyberGhost driver også et omfattende servernettverk med over 5900 servere på 89+ steder over hele verden. Dette betyr at du praktisk talt kan koble deg til alle regioner i verden og glede deg over streaming.

Personvern og sikkerhet

CyberGhost sikrer maksimal sikkerhet gjennom sine avanserte teknikker, inkludert AES-256-kryptering som er koblet med en RSA-2048 bit-nøkkel. Videre har CyberGhost nylig oppgradert fra forrige HMAC MD5-hash-godkjenning til en avansert HMAC SHA-2. De gjorde dette i et forsøk på å møte de nye anbefalingene som ble foreslått av OSTIF OpenVPN-tilsynet.

Foreløpig gir CyberGhost også opptil tre protokoller, inkludert OpenVPN, L2TP og PPTP. Bemerkelsesverdig støtter ikke VPN daterte protokoller som SSH og SSTP. I tillegg tilbyr CyberGhost deg spennende funksjoner, for eksempel en automatisk drepebryter, WiFi-beskyttelse, delt tunneling, dobbel VPN, samt DNS & IP lekkasjebeskyttelse.

kompatibilitet

CyberGhost tilbyr et bredt spekter av dedikerte apper for flere enheter og plattformer. Du kan få CyberGhost for Windows, Android, macOS, iOS, Chrome OS, Linux, Routers, Raspberry PI, Firestick, samt alle større spillkonsoller. Du kan også sikre deg opptil 7 enheter samtidig.

Priser

CyberGhost oppdaterer kontinuerlig sine abonnementsplaner, så vel som prisene. For eksempel samler VPN for tiden tre pakker, og deres beste plan er et Halloween-tilbud som går for $ 33 for det første året, deretter $ 66 hver 12. måned. Husk at CyberGhost dekker deg med en sjenerøs risikofri 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Besøk CyberGhostVPN.com

5. VyprVPN

beste vpns for streamingVyprVPN er også et flott valg for streaming av innhold som er raskt, sikkert og pålitelig over hele verden. VyprVPN ble grunnlagt i 2009 av morselskapet - Golden Frog GmbH - en sveitsisk-basert VPN som har gjort store skritt for å posisjonere seg som en globalt pålitelig tjeneste, som tar til orde for cybersikkerhet og online personvern. VyprVPN driver også et imponerende nettverk på over 700 servere med svimlende 200.000 IP-adresser på mer enn 70 steder over hele verden. Dessuten kan du også dra nytte av den dynamiske server-switching-funksjonen - noe som kan bidra til å holde din online identitet anonymt.

Dette er imidlertid til en viss grad en ønsket uttalelse, siden morselskapet Golden Frog til dels er amerikansk, noe som gjør dem gjenstand for handlinger som deling av data med amerikanske og EU-myndigheter.

Personvern og sikkerhet

VyprVPN har juridisk jurisdiksjon i Sveits siden morselskapet - Golden Frog - er innlemmet i landet. Det gir dem et gunstig sted, med tanke på at Sveits er kjent for sine personvernlover. Landet har massiv respekt for personvern på nettet og er blant de få landene som vedtok online brukerbeskyttelse og personvern. Og for Sveits faller personvernreglene under den sveitsiske føderale databeskyttelsesloven (DPA) så vel som databeskyttelsesforordningen (DPO).

VyprVPN har et bemerkelsesverdig rykte når det gjelder cybersikkerhet. Tjenestene bruker den trendy AES-256 CBC, som blir sett på som den mest sikre og uknuselige krypteringsteknikken. Krypteringen blir deretter koblet med den berømte HMAC SHA1-hash-godkjenningen, sammen med et RSA-2048-håndtrykk. Det er også det perfekte hemmeligholdet fremover, som tilbys av en Diffie-Hellman-2048 nøkkelbørs. HMAC SHA1 forblir oppgraderbar til HMAC SHA2 for å forbedre sikkerhetsstandardene; Ellers forblir denne sikkerhetskombinasjonen likevel ubeseiret.

VPN tilbyr også forskjellige sikkerhetsprotokoller, inkludert PPTP, L2TP / IPSec, OpenVPN samt Chameleon-protokoll, som bare er tilgjengelig hvis du kjøper Premium-planen. VyprVPN har også sikret et ekstra lag med sikkerhet ved å tilby en NAT-brannmurfunksjon som blokkerer uønsket innkommende trafikk til nettverket ditt.

kompatibilitet

Alt i alt har VyprVPN gjort det bra for seg selv når det gjelder støttede enheter og plattformer. Golden Frog har klart å lage flere klienter for alle større plattformer, inkludert Windows, macOS, Android, iOS, Linux, BlackBerry, Routers, QNAP, Anonabox og Smart TV-er.

Priser

VyprVPN tilbyr to kategorier av pakker, inkludert VyprVPN og VyprVPN Premium. De to planene gir forskjellige funksjoner og priser. Den beste planen er den årlige VyprVPN Premium, som går for $ 6,67 per måned, og blir fakturert til $ 80 hver 12. måned. Husk at VyprVPN Premium-planen gir deg overlegne funksjoner som fem samtidige tilkoblinger, Chameleon-protokoll og VyprVPN-sky - mens motparten ikke.

Besøk VyprVPN.com

Avsluttende ord

Det er ingen tvil om at en VPN er et viktig verktøy for sikker streaming av digitalt innhold. Det er vanskelig å velge en VPN som kan tilby den rette balansen mellom hastighet, ytelse og stram sikkerhet og personvern. Vi har prøvd mange VPN-er, og slo oss ned på de fem som kan tilby de beste streamingfunksjonene. Vi har også listet farene ved streamingmedier uten VPN og gir aspektene å se på når du velger en VPN. Ellers har du friheten til å velge fra de oppførte VPN-ene, og glede deg over strømming av HD-innhold uten å bli fanget mellom brudd på copyright, ISP-throttling og geo-restriksjoner.

I slekt:

Beste VPN for Firestick
Beste VPN for Kodi
Hvorfor skal du bruke et VPN
Er VPN lovlig og trygt å bruke?
Hvordan velge riktig VPN

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me