Viisi parasta ilmaista VPN-verkkoa (2023)

>

Kaikki meistä haluavat selata Internetiä ja yksityisyyttä, mutta kaikki meistä eivät ole valmiita maksamaan turvataksemme Internet-viestintäämme. Joten mitä voit tehdä, jos olet säästäväinen Internet-käyttäjä, joka myös haluaa pitää suhteellisen matalaa profiilia verkossa? No, ilmaisen VPN: n käyttö olisi hyvä alku. Olemme kokeilleet suosituimpia ilmaisia ​​VPN-verkkoja, jotta voimme tarjota sinulle viisi parasta ilmaista VPN-verkkoa vuodelle 2023. Jatka lukemista ja selvitä, kuinka suojata itsesi verkossa käyttämättä rahaa.

Kuinka valita paras ilmainen VPN

Ennen kuin pääset parhaiden ilmaisten VPN-luetteloon, on tärkeää, että määrittelemme selkeät näkökohdat, joita valimme, ja vertaamme näitä ilmaisia ​​VPN-palveluita. Tässä on kolme suurinta luokkaa, jotka olemme ottaneet huomioon valittaessa parhaat ilmaiset VPN: t:

1. Kuinka turvallinen se on? – Ilmaisiin VPN-verkkoihin on kohdistettu turvallisuusrikkomuksia ja skandaaleja vuosien varrella, ja jotkut nimet, kuten Hola VPN, ovat olleet maailmanlaajuisten skandaalien keskellä, jotka koskivat satoja miljoonia käyttäjiä. Kun teemme tämän luettelon parhaista ilmaisista VPN-verkoista, olemme valinneet vain ilmaiset VPN: t, jotka ovat läpäisseet tietyt suojausstandardit. Kaikki alla olevat VPN: t ovat turvallisia käyttää ja niissä on erityisiä suojausominaisuuksia, varsinkin jos käytät premium-versiota.

2. Mikä on heidän kirjauskäytäntönsä? – Tämä on iso osa jokaisesta VPN: n liiketoimintamallista ja se osa, jota useimmat VPN-käyttäjät pitävät itsestään selvänä. Valitettavasti monet ilmaiset VPN-palveluntarjoajat hyödyntävät asiakkaan luottamusta ja ansaitsevat heidän yksityisiä tietojaan. Kaikki ilmaiset VPN: t, joista aiomme puhua, ovat selvästi määritellyt T: n&Cs, mikä tekee niistä turvallisen valinnan niille, jotka etsivät nollakirjauskäytäntöä tarjoajaltaan.

3. Mitä ominaisuuksia heillä on?? – Ei ole yllättävää, että uhraat joitain ominaisuuksia, jos käyt ilmaisella VPN: llä verrattuna premium-VPN: ään. Tämä voi liittyä joko yhteyden nopeuteen, käytettävän tiedon määrään tai erityisiin suojausominaisuuksiin. Kaikilla tällä sivulla esitellyissä ilmaisissa VPN: issä on samanlaiset ominaisuudet ja ne sijoitetaan vastaavasti.

Huomio: Lue ennen kuin jatkat

Ilmaisia ​​VPN-verkkoja suositellaan vain, jos olet satunnainen VPN-käyttäjä ja haluat poistaa jonkin maantieteellisesti rajoitetun sisällön lukituksen tai muuttaa IP-osoitettasi.. Jos VPN-vaatimuksesi ovat jokin seuraavista, sinun on etsittävä premium-VPN-palvelua.

  • Sotilasluokan yksityisyys
  • Erittäin nopea nopeus
  • Netflixin vapauttaminen
  • Torrentti / Yksityinen suoratoisto

Olen myös tarjonnut tämän oppaan suosituimmat premium-VPN-palvelut, joita voit käyttää ilmaiseksi ensimmäisten 30 päivän aikana. Henkilökohtainen suositukseni on ExpressVPN. Käytän sitä kaikissa suoratoistolaitteissani, mukaan lukien FireStick, Android-laatikko ja PC. Tässä on lyhyt katsaus ExpressVPN-ominaisuuksiin:

Suositeltu tarina: 10 syytä miksi sinun pitäisi aina käyttää VPN: tä

Parhaat ilmaiset VPN: t 2023

Ilmaiset VPN-verkot ovat erittäin kätevä ja kustannustehokas tapa käsitellä yksityisyyttäsi ja tietoturvasi verkossa. Mutta meidän pitäisi olla suoraviivaisia ​​puhuttaessa tästä aiheesta, koska kaikki ilmaiset VPN: t eivät ole hyviä. Jotkut ilmaiset VPN-verkot hyödyntävät käyttäjiään hyödyntämällä heidän tietojaan ja yksityisiä tietoja. Siksi tämän parhaan ilmaisen VPN-luettelon suurimmat kriteerit ovat, että kaikki nämä ilmaiset VPN: t tulevat palveluntarjoajilta, jotka tarjoavat sekä rajoitetut ilmaiset palvelut että rajoittamattomat maksulliset palvelut.

Seuraavat VPN-verkot, joista aiomme puhua, ovat parhaita, kun niitä käytetään satunnaisesti, kuten matkustaessasi, käytät julkista hotspot-verkkoa, mutta niiden ei tarvitse vakaaa ja nopeaa yhteyttä. Muista, että jos aiot käyttää VPN: ää säännöllisesti, kotiyhteydessäsi tai töissäsi, on parasta valita premium-palvelu ja maksaa VPN: stä. Jotkut näistä ilmaisista VPN-palveluista tarjoavat ilmaisen palvelun rajoittamattoman ajan, kun taas toiset sisällyttävät sen rajoitetun ajan tarjoukseen, jonka avulla käyttäjät voivat yrittää testata VPN: n ennen premium-version kirjautumista. Tästä huolimatta tässä on 5 parasta ilmaista VPN-verkkoa, joita voit käyttää täysin ilmaiseksi.

  토렌트를위한 최고의 VPN (2023) | 안전하게 급류 다운로드

1. Hotspot-kilpi

paras ilmainen vpn-palveluHotspot Shield on tällä hetkellä paras ilmainen VPN, joka on saatavana verkossa. Tätä VPN-palvelua on useita satoja miljoonia käyttäjiä kuukausittain, ja se on myös yksi markkinoiden suosituimmista VPN-palveluista. Se tarjoaa nopeimman Internet-nopeuden kaikista ilmaisista VPN-verkoista ja sujuvan ja helpon navigoinnin käyttöliittymässä. Hotspot Shield tekee kuitenkin niin suosituksi, että toisin kuin useimmat ilmaiset VPN: t, ne todella sallivat torrentin ja P2P-tiedostojen jakamisen ilman rajoituksia.

Paitsi tämä, heidän sovelluksensa mahdollistaa maksimaalisen yhteensopivuuden PC-, Android- ja iOS-laitteissa. Hotspot Shield sisältää tietysti, kuten kaikki ilmaiset VPN: t, muutaman puutteen. Palveluntarjoajalla on suhteellisen epämääräinen ja harhaanjohtava tietosuojakäytäntö, eikä se tarjoa live-chat-tukea, mikä tekee siitä asiakkaan kannalta ei-niin ystävällisen palvelun..

Palvelun mukana tulee myös maksullinen suunnitelma, joka parantaa joitain ominaisuuksia ja tarjoaa vakaamman ja luotettavamman palvelun. Käyttäjät, jotka päättävät päivittää ja päivittää premium-version, voivat nauttia yli 2500 palvelimesta ympäri maailmaa, ympäri vuorokauden tapahtuvan live-chat-tuen ja armeijan luokan SSL-salauksen.

Käy Hotspot Shieldissä

2. Tuulet

paras ilmainen vpnWindscribe toimii erinomaisesti ja ylpeilee melko pienellä sovelluksella, joka ei vie paljon tilaa ja on helppo käyttää, vaikka et ole koskaan aiemmin käyttänyt VPN-palvelua. Kuten aiemmin mainitut Hotspot Shield, myös se on ilmainen tai maksettu versio. Maksullinen versio tarjoaa rajoittamattoman pääsyn yli 600 palvelimelle, jotka sijaitsevat 50 maassa ympäri maailmaa. Maksullinen versio tarjoaa myös erityisiä ‘Windflix’ -palvelimia, jotka ovat käytettävissä vain käyttäjille, jotka maksavat premium-jäsenyydestä.

Mutta mitä saat ilmaisesta Windscribe-palvelusta? Ilmainen versio toimii käytännöllisesti katsoen missä tahansa alustassa, ja tarjoaa lisälaajennuksia Chromelle, Firefoxille ja Operalle. Ilmaisessa versiossa on myös 10 Gt: n kuukausittainen tietosuoja, mikä on paljon verrattuna useimpiin siellä oleviin ilmaisiin VPN-verkkoihin. Se antaa pääsyn yli 10 maahan, mutta hitaammalla nopeudella kuin premium-versio. Internetin nopeudet Windscriptiä käytettäessä eivät vaihdella paljon, vaikka ne liikkuvat harvoin keskimääräistä enemmän, mikä on silti hyvä ilmaiselle VPN-palvelulle.

Käy Windscribe-sivustossa

3. Piilota.me

paras ilmainen vpnsHide.me tarjoaa ilmaisen paketin, joka edustaa keskimäärin. Hide.me-ilmainen VPN-versio ei sisällä ilmaisia ​​näkökohtia ilmaisessa VPN-palvelussaan, mutta ilman vikoja tai haittoja. Sillä on joitain etuja ja haittoja, mutta kumpikaan ei ole niin räikeä, että saisi sinut menemään jompaan kumpaan suuntaan päättäessään tämän VPN: n puolesta tai vastaan. Koska ilmainen Hide.me-palvelu tarjoaa keskitason palvelua, se on hyvä valinta satunnaisille VPN-käyttäjille.

Ilmaisen Hide.me-version tärkeimmät edut ovat sen joustavuus ja yhteensopivuusominaisuudet. Tämä VPN on yhteensopiva monien erilaisten alustojen kanssa ja tukee myös pitkää luetteloa VPN-protokollia, joten se on erittäin hyödyllinen niille, jotka haluavat vaihtaa palveluaan ja mukauttaa sitä tien päällä..

Toisaalta Hide.me: llä on myös pari haittaa, jotka sinun tulisi tietää, jos aiot kirjautua sisään tämän VPN-palveluntarjoajan kanssa. Ilmaisen Hide.me-VPN-palvelun suurin haitta on suhteellisen alhainen tietolähde, joka on 2 Gt kuukaudessa. Tämän lisäksi yhteysnopeuksilla on taipumus vaihdella, ja välillä on joitain yhteyspudotuksia.

Käy Hide.me

4. YksityinenVPN

Suosituimmat ilmaiset vpnsPrivateVPN tarjoaa erilaisen liiketoimintamallin kuin muut VPN: t, joista olemme aiemmin puhuneet. Toisin kuin monet markkinoiden tarjoajat, PrivateVPN tarjoaa potentiaalisille asiakkailleenen testata palveluaan 7 päivän ajan täysin ilmaiseksi. Tämä tarkoittaa, että vaikka heidän VPN-palvelunsa on ajallisesti rajoitettu, ne sallivat asiakkaidensa käyttää palvelua ilman rajoituksia kyseisenä ajanjaksona.

Koska PrivateVPN ei tarjoa rajoitettua ilmaista VPN-palvelua, mutta premium-VPN-palvelua rajoitetun ajan, käyttäjät voivat kokea maailmanluokan VPN: n kuluttamatta senttiäkään. Mitä tähän premium-aikarajoitettuun palveluun sisältyy? Ensinnäkin se sisältää yli 80 palvelinta ympäri maailmaa, ja tarjoaa rajattoman kaistanleveyden maksiminopeuksille. Helppo käyttää ohjelmistoa ja jopa 6 samanaikaista laitetta kerralla. Kaikki tämä pidetään 2048-bittisen salauksen ja tiukan nollapolkkikäytäntöjen alla. Kun olet kokeillut PrivateVPN: n ilmaista testiversiota, haluat varmasti jatkaa sen käyttöä pitkällä aikavälillä.

  Hoe u de beste VPN voor uw behoeften kiest

Tämän ilmaisen 7 päivän suunnitelman lisäksi PrivateVPN tarjoaa myös erittäin avokätisen 30 päivän rahojen palautustakuun. Tämä tarkoittaa, että voit muuttaa mieltäsi, jos tunnet siitä, mutta voit silti saada mahdollisuuden käyttää palvelua ja kaikkia sen ominaisuuksia riskittömästi..

Käy PrivateVPN: ssä

5. ProtonVPN

paras täysin ilmainen vpnsProtonVPN on joustavuutta arvostaville VPN-käyttäjille paras valinta kaikista ilmaisista VPN-palveluista, joista olemme puhuneet tähän mennessä. ProtonVPN: n tärkein etu verrattuna muihin ilmaisiin VPN: iin on, että sen mukana tulee rajoittamaton data. Se on loistava tilaisuus, jos tarvitset vähän enemmän Internetin selaamiseen, mutta et halua siirtyä ylimääräiseen vaiheeseen ja ostaa premium-maksettua VPN-palvelua. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää palvelua ilmaiseksi niin kauan kuin haluat.

Tietysti kaikki tämä tulee tietyin kustannuksin. ProtonVPN-Internet-nopeudet eivät ainakaan ole vaikuttavia. Hieno verkkopalvelimien valinta tekee tästä VPN: stä huonon vaihtoehdon niille, jotka haluavat siirtyä palvelimien välillä pääsemään sisältöön ympäri maailmaa. Käytettävissä on vain kolme maata, joihin käyttäjät voivat muodostaa yhteyden, joten maksettavaa versiota varten on pakko keksiä muuta. Kaiken kaikkiaan, kun kaikki otetaan huomioon, ProtonVPN on erittäin kätevä, joustava ja intuitiivinen VPN, vaikka hitaat nopeudet vetävät sitä alas ja estävät sitä menemästä listallamme 5. sijalle..

Miksi sinun pitäisi olla varovainen ilmaisista VPN-palveluista

Emme voi koko sydämestämme suositella ilmaista VPN-palvelua, koska heillä on yleensä pahamaineinen maine tehdä tiettyjä asioita, joita heidän ei tule tehdä. Koska ilmaisilla VPN-verkkoilla ei ole juurikaan kannustusta pitää tietojasi turvallisina ja yksityisinä, monet heistä käyttävät tietojasi taloudellisen hyödyn saamiseksi. Tähän voi kuulua mitä tahansa sovellusten lisäämisestä mainoksiin tietojen suoran myymiseen korkeimman tarjouksen tarjoajalle.

Jos työntö tulee ja sinun on valittava useiden ilmaisten VPN-palvelujen välillä, kirjaudu ainakin ‘freemium’ VPN-palveluun, joka tarjoaa sekä maksettuja että ilmaisia ​​VPN-palveluita, jotta voit helposti vaihtaa maksulliseen, jos kuten ilmainen näyte. Muista, että mikään ei ole oikein ilmaista, ja tämä pätee erityisesti ns. Ilmaisiin VPN-palveluihin. Edellä luetellut ilmaiset VPN: t ovat luotettavia ja turvallisia käyttää, mutta jos haluat varmistaa yksityisyytesi täysin, on aina parempi käyttää maksettua VPN-palvelua..

Parhaat premium-VPN-palvelut

Tietysti, jos haluat nauttia parannetusta tietoturvasta ja perusteellisemmasta kokemuksesta, on aina parempi käyttää premium-VPN: ää, koska maksullisissa palveluissa on tiettyjä ominaisuuksia, joita et löydä ilmaisissa VPN: issä. Tässä on kolme parasta premium-palvelua, jotka kannattaa ehdottomasti harkita:

# 1. ExpressVPN

paras vpnKun puhutaan maksetusta ja premium-VPN-palvelusta, ExpressVPN on yhtä hyvä kuin he tulevat. Sitä kuvataan usein parhaaksi monipuoliseksi VPN: ksi. Tämä on luultavasti tarkin kuvaus, koska VPN: llä ei todellakaan ole mitään tekemistä. Kaikki ExpressVPN: ään liittyvä hengittää laadulla. Voit suoratoistaa ja ladata mitä tahansa, ohittaa maantieteelliset rajoitukset ja nauttia sensuroimattomasta sisällöstä mistä tahansa heidän palvelimistaan ​​missä tahansa maapallolla.

Järjestelmässä on yli 3000 palvelinta, ExpressVPN on optimoitu nopeaan yhteyden muodostamiseen ilman kuristinta tai nopeuden pudotusta. Yrityksen kotipaikka on Ison-Britannian Neitsytsaaret ja siihen ei sovelleta mitään pidätyslakeja. Tämä tarkoittaa, että he eivät pidä mitään toiminta- tai yhteyslokeja. ExpressVPN käyttää myös erittäin vakavaa turvajärjestelmää, joka sisältää 256-bittisen AES-salauksen, DNS / IPv6-vuotosuojauksen, tappikytkimen ja jaetun tunneloinnin. Heidän ammattitaitoinen tukitiiminsä on käytettävissä ympäri vuorokauden, ja he ovat aina innokkaita auttamaan kaikissa mahdollisissa kysymyksissä.

  Nejlepší VPN pro Torrenting (2023) | Stáhnout Torrenty bezpečně

Koska markkinoiden arvostetuin VPN, ExpressVPN: n kansalaisilla on vapaus asettaa omat hinnat erillään kilpailusta. Tämä on johtanut siihen, että heillä on keskimääräistä korkeammat hinnat, mikä saattaa tarjota eräitä käyttäjiä joillekin käyttäjille. Mutta vaikka näin olisi, ExpressVPN on jokaisen pennin arvoinen, koska se on parhaiten käytettävissä oleva VPN-palvelu tällä hetkellä..

Helpottaakseen käyttäjiä ExpressVPN tarjoaa tällä hetkellä 49%: n alennuksen vuotuisista suunnitelmistaan. Lisäksi sen kaikissa suunnitelmissa on a 30 päivän rahat takaisin takuu, mikä tekee siitä yhtä hyvän kuin ilmaisen VPN: n ensimmäisten 30 päivän aikana. Jos et halua jatkaa sitä, sinun tarvitsee vain lähettää sähköpostia ja pyytää palautusta. Hyvitysten käsittely kestää yleensä noin 7 päivää.

Katso ExpressVPN: n virallinen verkkosivusto

# 2. NordVPN

nordvpnNordVPN on yksi suurimmista käyttäjän suosikkeista, lähinnä siksi, että se tarjoaa erittäin kätevän palvelun, joka sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet, joita keskimääräinen VPN-käyttäjä etsii. Se on yksi harvoista VPN-verkoista, joka onnistuu kiertämään Netflixin VPN-lohkoja, ja on myös erittäin ystävällinen palvelu P2P-tiedostojen jakamiseen ja torrenttiin.

NordVPN: llä on yksi suurimmista palvelinverkoista, ja se tarjoaa 5150 palvelinta ympäri maailmaa. Heidän palvelimet on sijoitettu jokaiselle mantereelle, joten riippumatta siitä missä olet tai jos haluat suoratoistaa, pelata pelejä tai ladata sisältöä, voit aina luottaa erittäin nopeaan ja luotettavaan Internet-yhteyteen. Yhtenä markkinoiden nopeimmista VPN-verkoista, NordVPN: n avulla voit odottaa 25–30%: n nopeuden pudottavan, kun se on yhteydessä läheiseen palvelimeen..

Nord on myös melko kohtuulliseen hintaan, joka alkaa vain muutamasta taalasta kuukaudessa kolmen vuoden suunnitelmalle. Riippumatta hinnasuunnitelmasta, jonka päätät mennä, saat kaikki ominaisuudet, mukaan lukien tappa-kytkin, useita VPN-protokollavaihtoehtoja. Kaikki tämä pyöristetään merkinnällä 30 päivän rahat takaisin takuu käytäntöä, joten ei ole riskiä menettää rahasi, jos et ole tyytyväinen NordVPN: ään kuukauden lopussa.

Katso NordVPN: n virallinen verkkosivusto

# 3. CyberGhost

cyberhost vpnCyberGhost mainostaa kokonaisena VPN-ratkaisuna, ja he eivät yliarvioi palveluaan väittämällä niin. CyberGhost on luultavasti yksi turvallisimmista VPN: eistä, joita voit tällä hetkellä hankkia. Heidän palveluissaan on useita suojausominaisuuksia, kuten automaattinen tappikytkin, DNS- ja IP-vuodonsuojaus, 256-bittinen AES-salaus ja selkeä kirjautumattomuuskäytäntö. Tämän lisäksi CyberGhost sisältää oman mainosten estäjän, haittaohjelmien estäjän ja online-seurannan eston.

CyberGhostin asentaminen ja käyttö on niin helppoa kuin mahdollista. VPN tukee Windows-, Linux-, Mac-, Android-, iOS- ja reitittimiä. Jokainen maksettu suunnitelma sisältää 7 samanaikaista yhteyttä ja pääsyn yli 3500 palvelimelle. CyberGhost tarjoaa myös erittäin vaikuttavan yhteyden ja tarjoaa nopeimman yhteydenopeuden kaikista VPN-verkoista. Tämän lisäksi he tarjoavat edullisimman rahat takaisin -käytännön, jota olemme tavanneet, koska käyttäjillä on 45 päivää aikaa päättää onko he tyytyväisiä CyberGhost VPN -palveluun..

Katso CyberGhostin virallinen verkkosivusto

Onko VPN-arvoinen maksaminen?

Koska markkinoilla on niin paljon VPN-verkkoja, tärkeä kysymys on, millaista VPN-palvelua etsit. Jos etsit laadukasta VPN: ää, joka tarjoaa useita suojausominaisuuksia, monia palvelinpaikkoja, hyvää tukea ja käyttöliittymää, maksaa premium-VPN-palvelusta ehdottomasti sen arvoista. Jokainen yllä luetelluista kolmesta premium-VPN: stä tarjoaa palvelun, joka on paljon enemmän kuin sen hintamerkki. Jos haluat lisätä ylimääräisen suojausvaiheen ja kirjautua premium-VPN: llä, voit tehdä sen muutamassa minuutissa. Ja muista, että useimmat hyvämaineiset VPN-palvelut tarjoavat rahaa takaisin-ohjelmia, jotka kestävät 7 – 30 päivää, joten voit saada täyden hyvityksen, jos muutat mieltäsi. Liity premium-VPN-verkkoon ja varmista, että olet aina turvallinen ja yksityinen.

Jos budjetti on tiukka ja sinulla ei ole vielä varaa premium-VPN-palveluun, voit käyttää mitä tahansa parhaista yllä luetelluista ilmaisista VPN-verkoista. Mutta muista aina, että ilmaiset VPN: t eivät ole niin turvallisia / nopeita kuin luulet niiden olevan.

Related:

Kuinka piilottaa IP-osoitteesi
Parhaat VPN: t Amazon FireStick / Fire TV: lle
Parhaat VPN: t Kodille
Parhaat VPN: t Netflixin poistamiseen

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me