Viisi parasta VPN-virtaa elokuvien / TV-ohjelmien suoratoistoon

>

Nykyään markkinoilla on kymmeniä VPN: iä. Vain kourallinen niistä on kuitenkin riittävän hyvä videoiden suoratoistoon verkossa. Tässä viestissä kerrotaan parhaimmat streaming-VPN: t.

paras vpn suoratoistoa vartenTarvitset VPN: ää suoratoiston aikana ohittaaksesi maantieteelliset rajoitukset, välttääksesi Internet-palveluntarjoajien kuristusta ja ylläpitääksesi yksityisyyttäsi.

Sinulla on oltava VPN, jos etsit rajoittamatonta pääsyä videosisältöön, joka on saatavana palveluissa, kuten Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Disney + jne. Jos Internet-palveluntarjoajasi hidastaa Internet-nopeuttasi suoratoiston aikana, voit välttää sitä VPN: llä. Ja mikä tärkeintä, lisäsuojauskerroksilla VPN varmistaa, että et jätä digitaalista jalanjälkeä verkossa ja yksityisyytesi pysyy ennallaan.

Ajatuksena on löytää VPN, joka voi tehdä kaiken tämän ilman suorituskyvyn heikkenemistä. Kun korkearesoluutioinen suoratoisto 4K: ssa on suositumpaa, on tärkeää, että VPN-verkko säilyttää huomattavan osan alkuperäisestä Internet-palveluntarjoajan nopeudesta.

Olemme testanneet tonnia VPN-palveluita ja valinneet ne, jotka havaitsimme parhaiten suoratoistoa varten. Olen valinnut yhteensä 5 VPN: ää ja puhun jokaisesta VPN: stä yksityiskohtaisesti. Jos kuitenkin kiire ja sinun on tiedettävä paras valinta, se on ExpressVPN. Voit tarkastella nopeasti alla olevia ExpressVPN: n tärkeitä ominaisuuksia:

Kuinka valitsimme parhaan streaming-VPN: n

Parhaimpien suoratoistoa varten tarkoitettujen VPN-verkkojen määrittäminen vaatii tarkempaa tarkastelua siitä, kuinka yksittäiset VPN: t toimivat. Tämä voi olla nopeuden, laillisen lainkäyttövallan, käytetyn tietoturvan ja erilaisten suoratoistosivustojen estokyvyn suhteen. Arvioimme myös sen vastinetta rahalle muiden ulkoisten näkökohtien joukossa, jotka vaikuttavat suoraan VPN: n toimintaan.

Tarjotut nopeudet

Tämä on tärkeä ensisijainen näkökohta, jota käytämme. Oletusarvoisesti VPN hidastaa Internetin perusnopeuksia marginaalilla salauksen yleiskustannusten vuoksi. Jokaisessa VPN-katsauksessa käytämme nopeustestaustyökalua latausnopeuden, lähetysnopeuden, latenssin ja jopa värinän mittaamiseen. Parhaiden suoratoistoa varten tarkoitettujen VPN-verkkojen tulisi tarjota vakuuttavia nopeuksia, joiden avulla voit suoratoistaa HD-sisältöä ilman toistovirheitä..

Oikeudellinen toimivalta

Toiminnan laillinen perusta vaikuttaa dramaattisesti siihen, kuinka hyvin VPN noudattaa käyttäjiensä yksityisyyttä. Parhaat suoratoistoa varten tarkoitetut VPN: t toimivat alueilta, joihin ei liity joukkovalvontaa. Maan tietosuojalakit toimivat myös näissä maissa sijaitsevien VPN-verkkojen hyväksi. Näillä VPN-osoitteilla on myös oltava kirjautumattomuuskäytäntö.

Turvallisuusstandardit

Salaustaso määrittelee myös VPN: n vahvuuden turvallisuuden kannalta. Mitä edistyneempi salaus, sitä parempi - ja se on, jopa jos VPN tarjoaa korkean suorituskyvyn. Raskaat salaukset antavat alennetut yhteysnopeudet. Parhaiden suoratoistoa varten tarkoitettujen VPN-verkkojen tulisi kuitenkin tarjota erinomaiset suojausominaisuudet, vaikuttamatta kuitenkaan niiden suorituskykyyn.

yhteensopivuus

Luotettava VPN-palvelu tarjoaa laajan valikoiman omistettuja sovelluksia, jotka voit asentaa kaikkiin suosittuihin laitteisiin. VPN: n tulisi myös antaa sinun suojata huomattava määrä laitteita samanaikaisesti.

Parhaat suoratoistoon tarkoitetut VPN: t

  1. ExpressVPN
  2. IPVanish
  3. NordVPN
  4. CyberGhost VPN
  5. VyprVPN

Otetaan nyt lisätietoja jokaisesta VPN: stä, jotta voit päättää, mikä palveluntarjoaja sopii tarkkaan vaatimukseesi.

1. ExpressVPN

expressvpn suoratoistoa vartenExpressVPN on suosituin VPN streaming-palveluille. VPN tunnetaan yleisesti nopeista nopeuksistaan ​​ja luokkansa parhaimmista salausstandardeista. ExpressVPN on rekisteröity myös Britannian Neitsytsaaret, alue, jolla ei ole pakollisia vaatimuksia tietojen säilyttämistä koskevista laeista. Tämä tarkoittaa, että se on myös tunkeutumattomien viranomaisten, kuten Yhdysvaltojen ja EU: n yksityisyyslakien, ulottumattomissa. Siksi saari antaa ExpressVPN: lle mahdollisuuden pitää myös tiukkaa nollakäytäntöä - jotain, joka toimii verkkovirta-ajajien hyväksi.

ExpressVPN jättää heidän nimensä "Express" -palveluksi ja yhdeksi luotettavimmista VPN-palveluista ympäri maailmaa. Tämä johtuu vaikuttavasta maailmanlaajuisesta verkostaan, joka sisältää yli 3000 palvelinta yli 160 kaupungissa yli 94 maassa - ja nämä numerot kasvavat jatkuvasti. Tämä tarkoittaa, että voit aina löytää ExpressVPN-palvelimen, joka tarjoaa suurimman nopeuden HD-streamingille.

yksityisyys & turvallisuus

ExpressVPN käyttää murtumatonta AES 256-bittistä salausta, joka on yhdistetty sekä RSA-4096-kättelyyn että SHA-512 HMAC -hajautuksen todennusavaimeen tietoturvallisuuden varmistamiseksi. Tämän salaustason katsotaan olevan armeijan luokan ja siksi parhaan mahdollisen tietoturvan. Lisäksi ExpressVPN tarjoaa myös lisäominaisuuksia, kuten automaattisen tappajakytkimen, nollatiedon DNS: n, jaetun tunneloinnin, IP-piilotyökalun ja paljon muuta.

yhteensopivuus

Brittiläiset Neitsytsaaret-palvelu tarjoaa laajan valikoiman yhteensopivia alustoja ja laitteita. Tämä sisältää käyttöjärjestelmät, kuten Windows, macOS, Android, iOS, Linux ja Blackberry. Ne tarjoavat myös laajennuksia kaikille tärkeille selaimille, kuten Chromelle, Safarille ja Firefoxille. ExpressVPN on myös ainoa VPN, joka tarjoaa omistetun asiakkaan reitittimille. Viimeinkin, jos olet premium-käyttäjä, voit nauttia jopa 3 samanaikaisesta yhteydestä.

hinnoittelu

Onneksi ExpressVPN päivitti äskettäin liittymissuunnitelmiensa hinnoitteluprosentteja - tehden niistä kohtuuhintaisia. Vaikka hinnat pysyvät jonkin verran korkeina, voit silti hyötyä niiden erinomaisesta palvelutoimituksesta. ExpressVPN on myös ominaisuuspakattu VPN, joka selittää suunnitelmahinnoittelun logiikan. Tällä hetkellä heidän paras paketti voi säästää jopa 49%, jos siirryt 12 kuukauden suunnitelmaan. Lisäksi riippumatta valitsemastasi suunnitelmasta ExpressVPN takaa sinulle kysymyksiin vastaamattoman 30 päivän rahat takaisin -takuun..

Käy ExpressVPN.com-sivustossa

2. IPVanish

ipvanish vpn suoratoistoa vartenIPVanish on erinomainen valinta streamereille moitteettoman tasapainon ansiosta suurilla nopeuksilla ja suorituskyvyllä. Tämä johtuu siitä tosiasiasta, että VPN omistaa ja käyttää kokonaan palvelimiaan - harvinainen, vaikuttava tapaus, jota havaitaan vain kahdessa muussa alan VPN: ssä. VPN pärjää hyvin myös yli 1700 palvelimen kattavuudella yli 70 maassa maailmanlaajuisesti.

yksityisyys & turvallisuus

Valitettavasti IPVanish toimii Yhdysvalloissa, missä se on rekisteröity, jotain, joka ei ole ristiriidassa online-yksityisyyden ja -vapauden kanssa. IPVanish väittää kuitenkin noudattavansa tiukkaa nollalokkikäytäntöä eikä tallenna käyttäjien tietoja. Uskomme, että VPN on jotenkin löytänyt tavan USA: n tunkeutuvien tietosuojalakien voittamiseksi. Siksi tämä tarkoittaa, että streaming-toimintaasi ei jäljitetä sinuun.

VPN menestyy myös erittäin hyvin turvallisuuden suhteen. Ne tarjoavat esimerkiksi luokkansa parhaan AES-256-bittisalauksen yhdistettynä RSA-2048-bittiseen salausavaimeen. IPVanish antaa lisäksi erilaisia ​​yhteysprotokollia käyttämästäsi asiakassovelluksesta riippuen. Ne tarjoavat myös useita suojausominaisuuksia, kuten automaattinen tapukytkin, jaettu tunnelointi, kaksinkertainen VPN, DNS&IPv6-vuotosuojaus, WiFi-suojaus, täydellinen eteenpäin suuntautuva salaisuus ja paljon muuta.

yhteensopivuus

IPVanish on saatavana useilla alustoilla ja laitteilla. Tämä tarkoittaa, että voit asentaa sen Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Chrome OS, Fire TV, Windows Phone ja Reitittimet. Lisäksi VPN on erittäin antelias, kun kyse on samanaikaisten yhteyksien lukumäärästä, koska voit suojata jopa 10 laitetta yhdellä paketilla.

hinnoittelu

IPVanish tarjoaa kolme maksettua suunnitelmaa. VPN on myös tehnyt valtavia muutoksia aikaisempiin kalliisiin suunnitelmiinsa - tarjoamalla nyt erittäin edullisia hintoja. Esimerkiksi niiden paras arvo, joka on yhden vuoden suunnitelma, on vähittäismäärä 3,25 dollaria kuukaudessa, laskutetaan 39 dollarilla 12 kuukauden välein - säästät jopa 73% rahastasi. Lisäksi jokaisesta ostamastasi suunnitelmasta saat 7 päivän rahatonta takaisin-takuuta, joka on täysin riittävä heidän palvelun kokeiluun..

Käy IPVanish.com -sivustolla

3. NordVPN

paras vpn suoratoistoa vartenNordVPN on suosituin ja erittäin suosittu VPN, joka toimii täydellisesti useimpien suoratoistopalveluiden kanssa. Erityisesti NordVPN: llä on laajin palvelin kattavuus yli 5100 palvelimella 64+ maassa ympäri maailmaa. Tämä maailmanlaajuinen kattavuus tarkoittaa, että voit aina muodostaa yhteyden parhaaseen käytettävissä olevaan palvelimeen lähelläsi nauttiaksesi nopeista nopeuksista suoratoiston aikana.

yksityisyys & turvallisuus

NordVPN on tällä hetkellä rekisteröity Panamassa - syrjäisessä maassa, joka puolustaa voimakkaasti verkkoturvallisuutta ja Internet-vapautta. Tämä tarkoittaa, että VPN voi noudattaa tiukkaa kirjautumattomuuskäytäntöä. Turvallisuuden kannalta NordVPN käyttää DHE-RSA AES-256 SHA -salauksen yhdistelmää OpenVPN-protokollassaan. Tämä tarkoittaa, että ne tarjoavat RSA-2048: n sekä HMAC SHA2-384 -laillisuusavatuksen turvallisuuden parantamiseksi. Lisäksi NordVPN käyttää myös 3072-bittistä Diffie Hellman Exchange (DHE) -avainta, joka on loistava täydelliseen eteenpäin salaisuuteen.

Näiden vakuuttavasti maailmanluokan tietoturvastandardien lisäksi VPN tarjoaa myös edistyneitä tietosuojaominaisuuksia, kuten tappauskytkimen, CyberSec, kaksinkertaisen VPN: n, suojatun DNS: n, IPv6-vuotosuojauksen, Anti-DDoS: n sekä sipulia VPN: n kautta. Viimeinkin, NordVPN antaa asiakassovelluksissaan myös erilaisia ​​yhteysprotokollia, kuten OpenVPN, IKEv2 / IPSec, PPTP ja SSTP..

yhteensopivuus

Panama-pohjainen VPN on erittäin vaikuttava laitteen ja alustan yhteensopivuuden suhteen. Esimerkiksi, NordVPN tukee kaikkia tärkeimpiä alustoja, kuten Windows, macOS, Linux, Chrome OS, Android, iOS, Blackberry ja DD-WRT. Ne tarjoavat myös laajennuksia useille selaimille, kuten Chromelle, Safarille ja Firefoxille. Lisäksi voit asentaa NordVPN: n myös laitteisiin, kuten Kodi-ruutuihin, älytelevisioihin ja erilaisiin pelikonsoleihin. Siitä huolimatta, että jos omistat suurimman osan näistä laitteista, voit silti suojata ne kerralla, ottaen huomioon, että NordVPN sallii jopa 6 samanaikaista yhteyttä.

hinnoittelu

NordVPN on yksi parhaimmista VPN-verkoista, joka tarjoaa halvimmat liittymissuunnitelmat. Tällä hetkellä he antavat jopa neljä pakettia, jotka tarjoavat samat ominaisuudet, mutta joilla on erilaiset laskutusjaksot. Voit hyötyä suuresti heidän suosituimmasta suunnitelmastaan, joka myy 3,49 dollaria kuukaudessa ja jonka laskutus on 125,64 dollaria joka kolmas vuosi. 3-vuoden suunnitelma säästää myös jopa 70% rahastasi. Lisäksi muista, että kaikille NordVPN-suunnitelmille annetaan vaivaton 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Käy NordVPN.com-sivustossa

4. CyberGhost

paras streaming vpnCyberGhost on toinen erinomainen VPN verkkosisällön suoratoistoon. Tämä johtuu huomattavasta nopeuden, tehokkuuden ja huippuluokan yksityisyyden ja turvallisuuden tasapainosta. Erityisesti CyberGhost on rekisteröity ja sillä on laillinen lainkäyttövalta Romaniassa - alueella, jolla kunnioitetaan yksityisyyttä ja verkkoturvallisuutta. CyberGhost ylläpitää myös laajaa palvelinverkkoa, joka sisältää yli 5900 palvelinta 89+ sijainnissa ympäri maailmaa. Tämä tarkoittaa, että voit muodostaa yhteyden mihin tahansa maailman alueeseen ja nauttia suoratoistosta.

Yksityisyys ja turvallisuus

CyberGhost takaa maksimaalisen turvallisuuden edistyneillä tekniikoillaan, mukaan lukien AES-256-salaus, joka on kytketty RSA-2048-bittiavaimella. Lisäksi CyberGhost on äskettäin päivittänyt edellisestä HMAC MD5-hash-todennuksesta edistyneeseen HMAC SHA-2: een. He tekivät tämän pyrkiessään vastaamaan OSTIF OpenVPN -tarkastuksen ehdottamiin uusiin suosituksiin.

Tällä hetkellä CyberGhost tarjoaa jopa kolme protokollaa, mukaan lukien OpenVPN, L2TP ja PPTP. On huomionarvoista, että VPN ei tue päivättyjä protokollia, kuten SSH ja SSTP. Lisäksi CyberGhost tarjoaa sinulle jännittäviä ominaisuuksia, kuten automaattisen tappikytkimen, WiFi-suojauksen, jaetun tunneloinnin, kaksinkertaisen VPN: n sekä DNS: n. & IP-vuodonsuojaus.

yhteensopivuus

CyberGhost tarjoaa laajan valikoiman omistettuja sovelluksia useille laitteille ja alustoille. Voit hankkia CyberGhost for Windows, Android, macOS, iOS, Chrome OS, Linux, Reitittimet, Raspberry PI, Firestick sekä kaikki tärkeimmät pelikonsolit. Voit myös suojata jopa 7 laitetta samanaikaisesti.

hinnoittelu

CyberGhost päivittää jatkuvasti liittymissuunnitelmiaan ja hinnoitteluaan. Esimerkiksi VPN laskee tällä hetkellä kolme pakettia, ja niiden paras suunnitelma on Halloween-tarjous, jonka hinta on 33 dollaria ensimmäisenä vuonna, sitten 66 dollaria 12 kuukauden välein. Muista, että CyberGhost takaa sinulle runsas, riskittömän 45 päivän rahat takaisin -takuun.

Käy CyberGhostVPN.com -sivustolla

5. VyprVPN

parhaat vpns suoratoistoa vartenVyprVPN on myös loistava valinta nopean, turvallisen ja globaalisti luotettavan sisällön suoratoistoon. Emoyhtiönsä - Golden Frog GmbH - vuonna 2009 perustaman VyprVPN on sveitsiläinen VPN, joka on tehnyt valtavia askeleita asemassa maailmanlaajuisesti luotettavana palveluna, joka puolustaa tietoturvaa ja verkkoturvallisuutta. VyprVPN ylläpitää myös vaikuttavaa yli 700 palvelimen verkkoa, jolla on huikeat 200 000 IP-osoitetta yli 70 paikkakunnalla maailmanlaajuisesti. Lisäksi voit hyötyä myös dynaamisesta palvelimenvaihtoominaisuudesta - jotain, joka voi auttaa pitämään online-identiteettini nimettömästi.

Tämä on kuitenkin jossain määrin toiveikas lausunto, koska heidän emoyhtiönsä Golden Frog on osittain amerikkalainen, mikä asettaa heidät sellaisten toimien alaiseksi, kuten tietojen jakaminen Yhdysvaltojen ja EU: n viranomaisten kanssa.

Yksityisyys ja turvallisuus

VyprVPN: llä on lainkäyttövalta Sveitsissä, koska sen emoyhtiö Golden Frog on perustettu maahan. Se antaa heille suotuisan paikan, kun otetaan huomioon, että Sveitsi on tunnettu yksityisyydensuojalakeistaan. Maassa kunnioitetaan laajasti online-yksityisyyttä ja se kuuluu harvoihin maihin, jotka ovat antaneet käyttöön online-käyttäjien suojaamista ja yksityisyyttä koskevia lakeja. Ja Sveitsin osalta sen yksityisyyttä koskevat lait kuuluvat Sveitsin liittovaltion tietosuojalain (DPA) ja tietosuojamääräyksen (DPO) piiriin..

VyprVPN: llä on huomattava maine kyberturvallisuudestaan. Palvelut käyttävät trendikkäitä AES-256 CBC-tekniikoita, joita pidetään turvallisimpana ja särkymättömänä salausmenetelmänä. Salaus yhdistetään sitten kuuluisalla HMAC SHA1 -hajautunnistuksella yhdessä RSA-2048-kädenpuristuksen kanssa. Siellä on myös täydellinen eteenpäin suuntautuva salaisuus, jota tarjoaa Diffie-Hellman-2048 avaimenvaihto. HMAC SHA1 voidaan edelleen päivittää HMAC SHA2: ksi tietoturvastandardiensa parantamiseksi; muuten nämä turvayhdistelmät pysyvät kuitenkin voittamatta.

VPN tarjoaa myös erilaisia ​​suojausprotokollia, kuten PPTP, L2TP / IPSec, OpenVPN sekä Chameleon-protokolla, joka on käytettävissä vain, kun ostat Premium-suunnitelman. VyprVPN on myös taannut ylimääräisen suojauskerroksen tarjoamalla NAT-palomuuriominaisuuden, joka estää ei-toivotun saapuvan liikenteen verkkoon.

yhteensopivuus

KyprVPN on tehnyt hyvin itselleen tuettujen laitteiden ja alustojen suhteen. Golden Frog on onnistunut luomaan useita asiakkaita kaikille tärkeille alustoille, mukaan lukien Windows, macOS, Android, iOS, Linux, BlackBerry, Reitittimet, QNAP, Anonabox ja Smart TV..

hinnoittelu

VyprVPN tarjoaa kaksi pakettiluokkaa, mukaan lukien VyprVPN ja VyprVPN Premium. Kaksi suunnitelmasarjaa tarjoavat erilaisia ​​ominaisuuksia ja hinnoitteluosuuksia. Paras suunnitelma on vuotuinen VyprVPN Premium, joka maksaa 6,67 dollaria kuukaudessa ja laskutetaan 80 dollarilla 12 kuukauden välein. Muista, että VyprVPN Premium -suunnitelma tarjoaa sinulle parempia ominaisuuksia, kuten viisi samanaikaista yhteyttä, Chameleon-protokolla ja VyprVPN-pilvi - vaikka sen vastine ei.

Käy osoitteessa VyprVPN.com

Loppusanat

Ei ole epäilystäkään siitä, että VPN on tärkeä työkalu digitaalisen sisällön turvalliselle virtaamiselle. VPN: n valitseminen, joka tarjoaa oikean nopeuden, suorituskyvyn ja tiukan tietoturvan ja yksityisyyden, on kuitenkin hankalaa. Olemme kokeillut monia VPN-verkkoja ja asettuneet viiteen, jotka tarjoavat parhaat streaming-ominaisuudet. Olemme myös luetelleet suoratoistoviestinnän vaarat ilman VPN: tä ja tarjoamme näkökohtia, joita on tarkasteltava valittaessa VPN: ää. Muutoin sinulla on vapaus valita luetelluista VPN-verkoista ja nauttia HD-sisällön suoratoistosta tarttumatta tekijänoikeusrikkomusten, ISP: n kurkistamisen ja maantieteellisten rajoitusten välillä.

Related:

Paras VPN Firestickille
Paras VPN Kodille
Miksi sinun pitäisi käyttää VPN-verkkoa?
Onko VPN laillinen ja turvallista käyttää?
Kuinka valita oikea VPN

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me