Amazon FireStick Snoerhulpmiddelen

>

Als u een bestaande FireStick-gebruiker bent of van plan bent er een te kopen, is dit de enige bron die u ooit nodig zult hebben. In deze gids zal ik je door elke truc leiden die je nodig hebt om films, live tv, shows, sport of andere dingen te streamen.


vuurstok

Amazon FireStick is een klein, maar ongelooflijk handig media-apparaat, dat elke gewone tv onmiddellijk omzet in een smart-tv. Het wordt aangesloten op de HDMI-poort van uw tv en laat u uw favoriete inhoud streamen via Wi-Fi. FireStick is een draagbaar apparaat dat u in uw zak kunt steken en overal mee naartoe kunt nemen. Zolang u toegang hebt tot een tv met HDMI-ingang en wifi, kunt u FireStick overal gebruiken waar u maar wilt.

FireStick is een kosteneffectieve manier om de hele wereld van streamingmogelijkheden voor u open te stellen. De nieuwste FireStick 4K kost $ 49,99. Het nieuwe apparaat heeft 4K-streamingmogelijkheden, een belangrijke upgrade van zijn voorganger die alleen Full HD (1080) streaming biedt.

FireStick draait op een aangepaste versie van het Android-besturingssysteem en gebruikt de Amazon Store als de officiële app store. Er zijn tientallen apps en games om te downloaden en te gebruiken.

Naast de populaire, op abonnementen gebaseerde entertainmentdiensten zoals Netflix, Hulu, Prime Videos, geeft FireStick u ook toegang tot onbeperkte gratis streaming via apps van derden en Kodi-mediaspeler. Met FireStick kunt u gemakkelijk apps van derden sideloaden die niet in de Amazon Store te vinden zijn.

Maak een bladwijzer van deze pagina om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op FireStick, Kodi en andere streaming-apps.

FireStick: Aan de slag

Sluit uw FireStick aan op de stroombron en verbind deze via de HDMI-poort met uw tv. Laat het opstarten. Als dit de eerste keer is, zal het apparaat u door een eenvoudig instellingsproces leiden. U hebt een Amazon-account en wifi nodig voor de installatie. U kunt het hele installatieproces leren via de onderstaande link.

Hoe FireStick voor het eerst in te stellen

Kijk gratis films, tv-shows, sport

Nu je FireStick klaar is, is het volgende dat je zou willen beginnen met het bekijken van gratis films, tv-shows, sport en andere inhoud naar keuze. Dus in het volgende deel van het artikel deel ik interessante handleidingen om je FireStick aan te vullen. Blijf lezen!

Jailbreak Fire Stick

De meeste gebruikers jailbreaken hun FireStick voor het streamen van gratis inhoud op hun apparaat. De term "jailbreak" is hier niets anders dan spelen met je hardware, maar alleen een app installeren met de naam "Kodi" die niet beschikbaar is in de Amazon App Store. Dus wees gerust, het jailbreaken van je FireStick is volkomen veilig en maakt de garantie niet ongeldig. U kunt de onderstaande link gebruiken voor een gemakkelijk te begrijpen stapsgewijze handleiding.

Hoe Jailbreak FireStick

Blijf uit de problemen

Voordat je je Jailbroken FireStick gaat gebruiken, wil ik je waarschuwen dat je een goede Fire Stick VPN moet gebruiken, zodat je streamingactiviteiten privé blijven. Uw overheid, uw internetprovider en zelfs bepaalde externe entiteiten houden mogelijk al uw online activiteiten bij (inclusief die met betrekking tot het gebruik van FireStick).

Wanneer u FireStick jailbreakt of entertainmentapps van derden gebruikt voor gratis streaming, kunt u in juridische problemen komen. Hoewel ik nooit toestemming geef voor het streamen van auteursrechtelijk beschermde inhoud, ben ik ervan overtuigd dat uw privacy nooit in gevaar mag worden gebracht. Daarom raad ik aan een VPN te gebruiken.

Ik gebruik ExpressVPN op mijn streaming-apparaten en ik stel voor dat u hetzelfde doet. U kunt het snel installeren met behulp van de onderstaande link.

Hoe een VPN op FireStick te installeren en gebruiken

Kodi: een one-stop-shop voor al uw streamingbehoeften

Ik geloof dat je je FireStick met Kodi hebt gejailbreakt door de bovenstaande link te volgen. Maar je moet weten dat Kodi een mediaspeler is, zonder eigen inhoud. Met Kodi-add-ons en builds stelt u zich echter open voor eindeloze streamingmogelijkheden op FireStick.

Om aan de slag te gaan met Kodi op uw FireStick, hebt u enkele add-ons nodig. Hier zijn enkele nuttige bronnen:

Voor beginners - Hoe Kodi te gebruiken

Mijn complete verzameling add-ons - Beste Kodi-add-ons

Een must-know gids - Hoe een add-on op Kodi te installeren

Populaire add-ons

Venom Kodi Addon

Exodus Redux Kodi Addon

7 van 9 Addon

Odin Kodi Addon

DeathStar Kodi Addon

SportsDevil Kodi Addon

U hebt alleen add-ons nodig om uw favoriete inhoud te streamen. Kodi-builds zijn niet essentieel, maar worden wel aanbevolen. Een build verbetert uw ervaring met een visuele upgrade van de interface en door meer interactieve elementen aan de interface toe te voegen. Builds worden meestal ook geleverd met vooraf geïnstalleerde add-ons. De best beoordeelde builds blijven op de hoogte van de nieuwste en populaire add-ons.

Mijn complete verzameling builds - Beste Kodi-builds

Populaire builds

Titanium Kodi Build

No Limits Magic Builds

Xanax Build

Stroomlijn bouwen

Soms kunt u problemen ondervinden met Kodi. In dat geval zijn hieronder enkele bronnen die van pas kunnen komen.

Hoe Kodi op FireStick te resetten

Hoe het bufferen op Kodi te stoppen

Hoe de fout 'Fout bij installeren van afhankelijkheid' op Kodi te verhelpen

Om je Kodi-ervaring naar een volledig nieuw niveau te tillen, raad ik aan om je aan te melden voor Real Debrid. Deze service voegt tientallen hoogwaardige, premium streaming-links toe wanneer u de video wilt afspelen. Deze links bieden Full HD-streaming en hebben de hoogste afspeelsnelheid. Real Debrid is de beste multi-hostor voor Kodi en zorgt ervoor dat je de minste hoeveelheid buffering tegenkomt tijdens het bekijken van je favoriete video.

Hoe Real Debrid te gebruiken met Kodi

Beste streaming-apps voor FireStick

Er zijn tal van apps voor streaming van hoge kwaliteit in de Amazon Store. Met FireStick kunt u zich ook abonneren op verschillende kanalen of kiezen voor pay-per-view-streaming. Dat is geweldig. Maar dat kost u geld, soms veel.

Het echte potentieel van Firestick ligt in de mogelijkheid om apps van derden te ondersteunen waarmee je onbeperkt gratis films, shows, live tv, sport en nog veel meer kunt verkennen. Het gebruik van apps van derden voor gratis streaming is meestal bekend geworden als 'Jailbreaking'.

Er zijn veel apps die er zijn. Ze zijn echter niet allemaal geschikt voor FireStick. Er zijn slechts een aantal Android-apps die zich aanpassen aan het tv-scherm. Voor een goede ervaring moet de app extern zijn.

Dit zijn onze bronnen en aanbevelingen:

Cinema APK (HD-films) - Deze app is snel hogerop gekomen en is misschien wel de beste gratis streaming-app in de stad.

Titanium TV - Deze app staat bekend als de kloon van Terrarium TV en laat je al je favoriete films en shows gratis bekijken.

Mobdro - Dit is de perfecte app voor de snijders die live tv willen kijken op FireStick

CyberFlix TV - Nog een kloon van Terrarium TV, deze app voor films en shows heeft in zeer korte tijd een geweldige indruk gemaakt

UnlockMyTV - Deze on-demand-app biedt je een grote bibliotheek met films en shows voor urenlang binge-watching

Hier is onze lijst met alle populaire en beste FireStick-apps die u kunt proberen.

Andere populaire bronnen voor FireStick

Hoe Downloader op FireStick te installeren

Hoe Mouse Toggle op FireStick te installeren

Hoe MX Player te installeren

Hoe FileLinked op FireStick te installeren

Problemen met FireStick op afstand oplossen

Fire TV / Stick-varianten

Momenteel zijn vier varianten van Fire TV als volgt te koop:

Fire TV Stick 4K: Dit 3de generatie-apparaat, het meest recent uitgebracht in de Fire TV Stick-line-up, ondersteunt 4K (UHD) -weergave en de geheel nieuwe Alexa Voice Remote.

Fire TV Stick (of gewoon FireStick): Dit streamingapparaat van de tweede generatie blijft de populairste in de Fire TV-serie.

Fire TV-generatie 3: Met iets meer processorvermogen, twee keer zoveel RAM en 4K-ondersteuning is dit Fire TV-apparaat een aanzienlijke verbetering ten opzichte van Fire TV Stick

Fire TV-kubus: Uitgerust met Echo Dot en Far-Field spraakherkenning, is Fire TV Cube de meest geavanceerde van allemaal. Het zorgt niet alleen voor een ongelooflijke entertainmentervaring, het bewijst ook zijn gebruikswaarde door je thuis al je slimme apparaten met je stem te laten bedienen.

Fire TV-stickFire TV Stick 4KFire TV (3e generatie)Fire TV-kubus
Prijs $ 39.99 $ 49,99 $ 69,99 $ 119,99
4K Ultra HD Nee Ja Ja Ja
HDR-10 Nee Nee Ja Ja
Ingebouwde speaker Nee Nee Nee Ja
Verre veld spraakbesturing Nee Nee Nee Ja
Alexa Voice Remote Ja Ja Ja Ja
Processor (Quad-core) 1,3 GHz 1,7 GHz 1,5 GHz 1,5 GHz
opslagruimte 8 GB 8 GB 8 GB 16 GB
RAM 1GB 1,5 GB 2 GB 2 GB
Ondersteunde audio Dolby Audio Dolby Atmos Dolby Atmos Dolby Atmos
Ethernet-adapter Afzonderlijk gekocht Afzonderlijk gekocht Afzonderlijk gekocht ingesloten

Conclusie

Dus hier is alles wat u nodig hebt om aan de slag te gaan met uw FireStick. Ik zou graag van u horen. Laat me weten hoe uw ervaring met FireStick is geweest via het opmerkingengedeelte hieronder.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me