Cum să configurați Amazon Fire TV Stick pentru prima dată

>

Vizionarea TV se schimbă rapid de-a lungul Globului cu ajutorul serviciilor de streaming video precum Hulu, Netflix, Hotstar, Amazon Prime, etc. DTH ar putea deveni foarte curând un lucru al trecutului și va fi în bine. Serviciile de streaming video nu numai că oferă conținut mult mai bun și mai bun, dar oferă și telespectatorilor o alegere adevărată. Ei pot alege orice doresc din peste milioane de emisiuni TV, filme, documentare, etc. Ultima intrare în segmentul de streaming video este Amazon Fire TV Stick.

FireStick este o ofertă exclusivă Amazon și oferă o multitudine de servicii precum Amazon Prime Video, Hotstar, Netflix, Gaana și multe altele. Dar acesta nu este singurul punct culminant al Fire Stick. Ai ghicit bine. Telecomanda Fire Stick vine cu suport Alexa. Deci, poți doar să te așezi pe canapeaua ta acum și să controlezi totul prin voce. Uimitor, nu-i așa??

cum să setați stick-ul pentru amazon fire tv

Dacă doriți să achiziționați Amazon Fire TV Stick sau l-ați cumpărat deja și vă faceți griji cum să îl configurați, atunci așezați-vă și relaxați-vă. Suntem aici pentru a vă ajuta să configurați Amazon Fire TV Stick pentru prima dată pe televizor. Doar urmați acești pași îndeaproape și totul va fi o pasarelă.

Dar înainte de a începe acest tutorial, să vă spunem câteva dintre pre-cerințele mai întâi. Acestea sunt lucrurile pe care le vei cere configurați și executați Amazon Fire TV Stick. Vă rugăm să rețineți că aceste lucruri nu vor fi incluse în caseta dvs. Fire Stick !!! Acestea sunt:

  • Un televizor compatibil: Aceasta este în mod evident cea mai importantă cerință. Veți avea nevoie de cel puțin HDTV cu un port HDMI pentru a utiliza Fire Stick.
  • Conexiune internet: Fire Stick nu are conectivitate la internet. Va trebui să vă conectați Fire Stick la o conexiune WiFi activă și puternică, astfel încât să poată transmite în mod corespunzător videoclipuri de înaltă definiție.
  • Cont Amazon: Nu în ultimul rând, trebuie să vă înregistrați Amazon Fire Stick în contul Amazon. Dacă comandați Fire Stick din contul dvs. Amazon, acesta va fi deja înregistrat cu acel cont. Puteți chiar să o schimbați oricând doriți.

Instrucțiuni de configurare Amazon Fire Stick

Acum că sunteți toți pregătiți, să începem. Iată cum puteți să vă configurați pentru prima dată Amazon Fire TV Stick. Am împărțit procesul de configurare în 4 părți relevante pentru a facilita lucrurile.

Partea 1: Noțiuni introductive

PASUL 1: Ia'ti Dispozitiv Stick TV pentru foc. Veți găsi acolo un port micro-USB și un HDMI. Acum conectați cablul de alimentare USB la portul micro-USB al Fire Stick și conectați celălalt capăt al cablului de alimentare la adaptorul de alimentare..

conectați firestick la cablul de alimentare și adaptorul de alimentare

PASUL 2: Acum conectați adaptorul de alimentare la o priză. (Notă: Se recomandă utilizarea adaptorului de alimentare și nu a porturilor USB alimentate oferite de câteva televizoare).

PASUL 3: Acum conectați Fire Stick la orice port HDMI de pe televizor. Vă rugăm să vă amintiți numărul portului HDMI, deoarece vi se va cere să porniți canalul de intrare HDMI corespunzător pe televizor.

introduceți firestick în portul HDD al televiziunii

PASUL 4: Porniți televizorul și deschideți canalul de intrare HDMI corespunzător. Veți vedea un ecran de încărcare cu logo-ul Fire TV Stick. S-ar putea să dureze ceva timp să se încarce pentru prima dată, deci nu vă faceți griji.

Pasul 5: Acum este timpul să configurați telecomanda cu Fire Stick. În primul rând, introduceți cele două baterii AAA incluse în cutie.

introduceți baterii la distanță

Acum telecomanda ar trebui să se asocieze automat cu Fire Stick. Cu toate acestea, dacă nu se împerechează automat, trebuie doar să țineți apăsat butonul Acasă de pe telecomandă timp de 10 secunde. Aceasta vă va trimite Fire Stick în modul Discovery și împerecherea va fi făcută.

După ce telecomanda este asociată cu FireStick, apăsați tasta Redare / Pauză buton pentru a începe procesul de configurare

cum să configurați stick-ul pentru amazon 4k

Pasul 6: FireStick vă va cere acum să alegeți limba preferată. Evidențiați limba dorită folosind tastele de navigare de pe telecomandă și apăsați butonul Selectați / OK butonul de pe telecomandă pentru a seta limba.

Notă: Select / OK este butonul circular al telecomenzii închise în butoanele de navigare

instrucțiuni de configurare a stickului de incendiu amazon

Partea 2: Conectați Amazon Fire Stick la Wifi

Pasul 7: FireStick-ul dvs. va scana acum rețelele Wi-Fi disponibile în raza de acțiune. Când vedeți lista rețelelor, alegeți Wi-Fi și introduceți SSID-ul și parola (dacă este necesar) pentru a vă conecta

cum să conectați stick-ul de foc amazon la wifi

Partea 3: Înregistrați Fire TV / Stick cu un cont Amazon

Pasul 8: Acum este timpul să vă înregistrați dispozitivul în contul Amazon. Stick-ul dvs. Amazon Fire TV va fi înregistrat în prealabil dacă ați comandat-o de pe Amazon. Cu toate acestea, dacă acesta nu este cazul sau dacă doriți să vă înregistrați printr-un alt cont Amazon, puteți doar să urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a vă înregistra sau a înregistra Dvs. Fire TV. (Puteți afla mai multe despre asta aici.)

Dacă FireStick-ul dvs. nu este înregistrat în prealabil, ar trebui să vedeți următoarea fereastră. Dacă aveți un cont Amazon, mergeți mai departe și selectați prima opțiune. Dacă nu, creează mai întâi un cont Amazon făcând clic Sunt nou la Amazon. 

instrucțiuni de configurare a stickului de incendiu amazon

Pasul 9: FireStick-ul dvs. se va înregistra acum. Așteptați câteva secunde.

cum să setați amazon firestick

Partea 4: lichidarea procesului de configurare

Pasul 10: Când înregistrarea va fi finalizată, FireStick vă va întreba dacă doriți să vă salvați parola Wi-Fi în contul Amazon.

Dacă utilizați mai multe dispozitive Amazon înregistrate în același cont Amazon ca FireStick, ar fi bine să alegeți da pentru a permite acele dispozitive să se conecteze rapid la rețeaua dvs. Wi-Fi. Dacă nu aveți alte dispozitive Amazon și nici nu intenționați să cumpărați unul pe viitor, este posibil să selectați la fel de bine Nu 

parolă wifi amazon fire stick

Pasul 11: Dacă doriți să activați Controlul parental pe FireStick, faceți clic pe Activați controale parentale pe ecranul următor. Dacă faceți acest lucru, vi se va solicita să configurați un cod PIN în fereastra ulterioară. Va trebui să introduceți codul PIN pentru cele mai multe activități pe FireStick.

Dacă nu aveți nevoie de Control parental, faceți pur și simplu clic Fără control parental a inainta, a merge mai departe.

control parental pe amazon fire tv stick 4k

Pasul 12:  Acum puteți face clic pe Începeți și puteți alege aplicațiile / serviciile de streaming pe care doriți să le instalați înainte de a începe cu FireStick. Dacă doriți să le instalați mai târziu, faceți clic pe Nu multumesc

modul de configurare a dispozitivelor de protecție și a dispozitivelor tv tv amazon

Dacă aveți un dispozitiv FireStick 2nd Gen fără butoane de control TV (butoane de volum și de alimentare) pe telecomandă, acesta este tot ce trebuie să faceți pentru a configura dispozitivul.

Dacă aveți un FireStick mai nou cu butoane de control TV, continuați cu partea 5 de mai jos

Partea 5: Asocieze telecomanda FireStick cu TV

Următorii pași sunt numai pentru telecomenzi cu comenzi TV. Dacă nu aveți telecomanda cu butoanele de volum, puteți săriți această parte și treceți la secțiunea următoare.

Pasul 13: Când vedeți această fereastră, faceți clic pe Următor →

configurați controlul tv pe firestick

Pasul 14: Apăsați butoanele Volum Up și Volum Jos de pe telecomandă

Asigurați-vă că punctele de la distanță de la televizor. Butoanele de control TV utilizează profilul IR pentru televizor. Prin urmare, televizorul și telecomanda trebuie să fie în linia de vedere pentru a funcționa funcțiile de control TV.

amazon fire tv și set de foc 4k

Pasul 15: Faceți clic da dacă ai auzit sunetul. Dacă nu, faceți clic pe NO pentru a repeta procesul

cum să configurați firestick 4k

Pasul 16: Când telecomanda Fire TV s-a sincronizat cu succes, veți vedea următorul mesaj pe ecran

Cum să configurați Amazon Fire TV Stick pentru prima dată

Ați configurat cu succes FireStick

Cum să începi să folosești Fire Stick

Acum, când FireStick-ul dvs. este totul configurat, doriți să începeți imediat. Iată câteva lucruri interesante pe care ai dori să le știi, care cu siguranță vor oferi o experiență FireStick mult mai bună.

Jailbreak FireStick-ul tău

FireStick este un dispozitiv minunat de streaming de media. Vă permite să vizionați episoadele preferate, filmele și chiar TV live prin aplicații precum Netflix, Hulu, Amazon Prime și multe altele. Există însă o limitare serioasă. Aceste servicii vă costă bani, genul care vă poate ușura bugetul. În plus, nu puteți obține tot ce doriți să urmăriți de la un serviciu. Trebuie să aveți mai multe abonamente și asta costă și mai mult.

Dar, puteți ușor jailbreak FireStick și niciodată nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plata unui ban pentru a viziona filme, emisiuni, TV în direct și aproape orice doriți. Prinderea închisorii este un proces simplu, rapid, sigur și legal. Acesta instalează de fapt Kodi pe Fire TV Stick și apoi transmite fluxul de conținut folosind build-uri Kodi și Kodi. Pe scurt, vă oferă acces la un bazin fără fund de conținut gratuit.

Cum să imprimați Jailbreak FireStick

Instalați aplicații FireStick

Niciun dispozitiv media nu este bun fără aplicațiile sale și FireStick acceptă zeci dintre ele. Există o mulțime de aplicații, atât gratuite cât și plătite, pe care le puteți instala pe FireStick și vă puteți bucura de ore de sfârșit de streaming. Amazon Store este un depozit uriaș de aplicații cool precum Netflix, Hulu și Amazon Prime este încorporat în dispozitivul tău. Dar, dacă nu este suficient, puteți obține o mulțime de aplicații terțe uimitoare care vă permit să vizionați filme și emisiuni gratuit.

FireStick rulează pe un Android modificat, dar în centrul său, este la fel ca orice alt dispozitiv Android. Acesta este motivul pentru care o mulțime de aplicații Android terțe funcționează impecabil pe FireStick. Multe dintre ele sunt prietenoase la distanță, iar cele care nu pot fi folosite întotdeauna cu Mouse Toggle de pe FireStick. Aruncați o privire la cele mai bune aplicații FireStick și începeți.

Rămâi protejat cu un VPN

Cred că nu aș putea spune niciodată suficient despre cât de important este să aveți precauție și să luați măsuri adecvate pentru a vă asigura siguranța online. Internetul te expune ochilor induioși ai ISP-ului tău, unor terți precum hackerii și chiar ai propriului tău guvern. Toate activitățile dvs. online pot fi identificate cu ușurință. Și, atunci când transmiteți filme și emisiuni gratuite prin aplicațiile terță parte, există șansa să aveți probleme.

Nu condamn încălcări ale drepturilor de autor. Dar, susțin în mod rigid conceptul de drepturi la confidențialitatea noastră și nu trebuie niciodată compromis. Prin urmare, vă recomand să utilizați un VPN cu FireStick.

Un VPN redirecționează activitățile dvs. online printr-un server criptat și se asigură că prezența dvs. pe internet rămâne privată și anonimă. Recomand ExpressVPN, deoarece este cel mai rapid și mai de încredere serviciu VPN pentru Fire TV Stick. Puteți consulta acest ghid pas cu pas pentru instalare & utilizați un VPN pe Fire Stick.

Faceți clic AICI pentru a obține gratuit 3 luni și a economisi 49% pe ExpressVPN

Concluzie

Asta e. Ați configurat cu succes Amazon Fire TV Stick pentru prima dată și acum se poate bucura de vastul ocean de conținut multimedia cu ajutorul diferitelor aplicații sau a procesului jailbreak așa cum am sugerat mai sus. Sper că asta te-a ajutat. Totuși, dacă întâmpinați probleme de configurare a Amazon Fire Stick, nu ezitați să mă anunțați în secțiunea de comentarii de mai jos. Înainte de a pleca, nu uitați să verificați cele mai bune setări pentru Firestick, care cred că fiecare utilizator ar trebui să aplice chiar acum.

Ghiduri conexe:

  • Cum să remediați problemele de la distanță FireStick
  • Cum să previi supraîncălzirea Firestick-ului
  • Cum să reporniți / reporniți FireStick
  • Cum se instalează Mobdro pe FireStick
  • Cum se instalează Cinema APK pe FireStick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me