Cum să remediați problemele de buffering Firestick

>În această postare, vom discuta diferitele opțiuni de remediere a tamponării pe FireStick. Pașii de depanare furnizați în acest ghid funcționează pe FireStick 4K, Fire TV Cube, precum și pe dispozitivele vechi de la Fire TV.

cum să remediați tamponarea pe firestickFireStick este unul dintre cele mai populare dispozitive de streaming din întreaga lume. Este incredibil de ușor de configurat și utilizat. Acceptă tone de aplicații nemaipomenite din Magazinul Amazon, precum și mai multe aplicații terțe. În total, FireStick oferă o experiență de streaming uimitoare.

Cu toate acestea, mulți utilizatori întâmpină probleme de tamponare cu FireStick-ul lor. Procentul acestor utilizatori este mic. Cu toate acestea, având în vedere că milioane de utilizatori au FireStick, acest procent mic reprezintă un număr considerabil.

Dacă FireStick-ul tău păstrează tamponul tot timpul, acest articol discută diverse motive și soluții posibile.

Atenție Utilizatori FireStick: Citiți înainte de a continua

Guvernele și ISP-urile din întreaga lume monitorizează activitățile online ale utilizatorilor lor. Dacă găsiți conținut protejat de drepturi de autor pe Fire TV Stick, puteți avea probleme grave. În prezent, IP-ul dvs. este vizibil pentru toată lumea. Vă recomand să obțineți o VPN bună FireStick și să vă ascundeți identitatea, astfel încât experiența dvs. de vizionare a filmelor să nu ia o schimbare proastă.

eu folosesc ExpressVPN care este cel mai rapid și sigur VPN din industrie. Este foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon Fire TV Stick. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu vă place serviciul lor, puteți solicita întotdeauna o rambursare. ExpressVPN are, de asemenea, o ofertă specială unde poți primești 3 luni gratis și economisește 49% pe planul anual.

Iată motivele pentru care trebuie să utilizați un VPN tot timpul.

Citit: Cum se instalează și se folosește un VPN pe Fire Stick

Ceea ce provoacă tamponarea pe FireStick

Există o serie de factori care pot cauza problema tamponării. Iată câteva dintre cele mai comune motive pentru care se întâmplă tamponarea pe FireStick:

 • Conexiune lentă la internet: Se recomandă să aveți cel puțin 10 Mbps pentru 1080p și 20 Mbps pentru streaming 4K. Dacă conexiunea la internet este lentă, veți întâmpina probleme de buffering
 • ISP Throttling: ISP-ul dvs. ar putea încetini viteza de conectare din când în când, dacă detectează prea multe activități de streaming
 • Modem departe de FireStick: Dacă FireStick-ul dvs. este plasat prea departe de modemul Wi-Fi, puterea semnalului dvs. va fi slabă și va cauza probleme de buffering
 • Funcționarea scăzută pe RAM: Nu este neobișnuit ca FireStick să rămână fără RAM. Este posibil să existe multe aplicații inutile care rulează în fundal
 • Funcționare redusă la depozitare: Din nou, este comună în rândul utilizatorilor FireStick. Aparatul are doar 8 GB spațiu, o mare parte dintre ele fiind deja folosite de sistemul de operare
 • Supraîncălzire FireStick: Dacă FireStick-ul dvs. se supraîncălzește, este posibil să provoace probleme de buffering
 • Sistem de operare Firestick învechit: Este posibil să întâmpinați probleme de buffering pe FireStick dacă rulează pe un sistem de operare învechit

Cum să rezolvați problemele de buffering FireStick

Acum că am analizat unii dintre cei mai comuni factori care provoacă tamponarea pe FireStick, să găsim soluțiile. Iată-i că vin.

1. Reporniți FireStick

Dacă nu puteți pune cu adevărat un deget pe motivul exact care a cauzat problema bufferării FireStick, un truc, la fel de simplu precum repornirea, ar putea fi soluția.

De fapt, repornirea este una dintre cele mai de bază metode de depanare și ar trebui să fie una dintre primele încercări. Poate rezolva multe probleme.

Iată pașii:

 • Accesați FireStick Setări

Problema cu tamponul de incendiu

 • Clic Televizorul meu de foc

Cum să rezolvați tamponarea pe firestick

 • Clic Repornire

Cum să rezolvați tamponarea pe firestick

 • Clic Repornire a confirma

Remediați tamponarea antiefracției

2. Aveți grijă de Internet Speed

Probabil că aveți o bandă largă de mare viteză, iar viteza de internet nu este o problemă pentru dvs. Totuși, v-aș recomanda totuși să verificați viteza internetului ca prim pas de depanare.

Dacă se dovedește că obțineți o viteză de internet de dorit pe FireStick, veți fi eliminat această problemă.

Și, dacă este vorba despre conexiunea lentă la internet din spatele problemelor de buffering, puteți oricând să vă adresați ISP-ului dvs. pentru a afla motivul sau puteți obține o conexiune nouă cu totul.

Orice viteză de peste 10 Mbps este suficient de bună pentru streaming în rezoluție de până la 1080p

Dacă transmiteți videoclipuri 4K, este recomandat cel puțin 20 Mbps.

Iată cum puteți verifica viteza internetului pe Firestick

Dacă Firestick-ul dvs. nu primește viteza de internet dorită, iată ce trebuie să faceți în continuare-

Verificați și îmbunătățiți puterea semnalului Wi-Fi

Puterea semnalului joacă un rol cheie într-o experiență de streaming lină. Puterea semnalului este mai puternică atunci când modemul este aproape de FireStick și mai slab atunci când este departe.

Iată cum puteți verifica puterea semnalului pe FireStick și acționa în consecință:

 • Du-te la Setări din ecranul de pornire FireStick

Problema cu tamponul de incendiu

 • Clic Reţea pe fereastra următoare

Cum să rezolvați tamponarea pe firestick

 • Evidențiați adresa / numele Wi-Fi
 • În dreapta, veți găsi statutul de mai jos Puterea semnalului

Problema cu tamponul de incendiu

Dacă se spune Foarte bine, primiți semnale Wi-Fi adecvate. Dacă se spune sărac sau slab, există o problemă.

De obicei, modemul ar trebui să se afle la o distanță de 20-30 de metri de dispozitiv pentru o putere maximă a semnalului. Dacă modemul dvs. este mai îndepărtat decât acesta, poate doriți să luați în considerare achiziționarea unui Wi-Fi Extender. După cum sugerează și numele, un Wi-Fi Extender extinde aria de acoperire a modemului dvs. permițându-i să fie eficient într-o zonă mai mare.

De asemenea, trebuie să vă asigurați că nu există prea multe dispozitive electrice în apropierea modemului dvs. care ar putea provoca interferențe cu semnalul.

Și, dacă este posibil, așezați modemul ceva mai sus (6ft sau mai mare) pentru o mai bună acoperire a semnalului.

Utilizați cablul Ethernet pentru conexiune cu fir

Utilizați adaptorul amazon ehternet pentru a preveni tamponarea pe focO conexiune cu fir este de obicei mult mai rapidă decât conexiunea fără fir. În primul rând, nu trebuie să se bazeze pe proximitatea routerului de pe dispozitiv. Firul Ethernet este conectat direct la FireStick.

În al doilea rând, nu există obstacole între router și dispozitiv. Multe electrice, precum și anumite obstacole mecanice, tind să slăbească semnalul Wi-Fi.

Puteți controla sau chiar repara bufferul pe FireStick cu conexiunea prin cablu. Pentru conectivitatea cu fir pe FireStick, puteți cumpăra adaptorul Ethernet Amazon pentru dispozitive Amazon Fire TV de la Amazon.com.

Firul internet / LAN și cablul de alimentare de la adaptorul de alimentare FireStick vor intra în adaptorul Ethernet. Și apoi, un singur cablu de la adaptorul Ethernet va fi conectat la FireStick.

Rețineți că NU trebuie să cumpărați adaptorul Ethernet dacă deja primiți o viteză substanțială a rețelei prin conexiunea Wi-Fi.

3. Utilizați un VPN pentru a preveni tamponarea

Recomandat pentru o viteză mai bună, precum și confidențialitate

streaming privat

Accelerația pe internet este o practică comună în rândul furnizorilor de servicii Internet. Furnizorul dvs. de internet vă poate încetini conexiunea la internet atunci când sunt detectate activități de streaming peste un anumit nivel. Drept urmare, este posibil să experimentați tamponarea pe FireStick.

Din fericire, acest lucru poate fi ușor evitat folosind un VPN pentru FireStick. Un bun  VPN-ul nu numai că va opri ISP-ul dvs. de la viteza de accelerație, dar va beneficia de mai multe moduri, cum ar fi:

 • Ascundeți activitățile de streaming din supravegherea guvernului și ISP
 • Descărcări anonime de torrent
 • Protejează informațiile personale de la hackeri
 • Deblocați conținutul geo-restricționat (inclusiv Netflix, BBC iPlayer, Prime Video, Hulu, HBO etc.)

În experiența mea, ExpressVPN este cel mai bun VPN pentru FireStick. Utilizează cea mai bună tehnologie de criptare și este și cea mai rapidă VPN.

În prezent, ExpressVPN oferă o reducere de 49% la planul său anual. În plus, primești 3 luni gratis cu acest plan. Și, de asemenea, oferă o garanție necondiționată de restituire a banilor de 30 de zile.

Iată ce puteți face pentru a obține ExpressVPN și pentru a evita tamponarea pe FireStick:

 • Faceți clic aici pentru a vă înscrie la ExpressVPN
 • După ce aveți contul ExpressVPN, porniți FireStick și selectați opțiunea de căutare în colțul din stânga sus al ecranului de pornire

Remediați tamponarea antiefracției

 • Căutați ExpressVPN și faceți clic pe acesta în sugestiile de căutare. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a instala ExpressVPN

Problema cu tamponul de incendiu

 • Deschideți ExpressVPN și conectați-vă cu datele de conectare la cont pe care le-ați creat în timpul înregistrării

Cum să rezolvați tamponarea pe firestick

 • Conectați-vă la un server VPN și începeți să faceți streaming

Cum să remediați tamponarea cu firestick

4. Goliți RAM-ul FireStick

FireStick are o dimensiune RAM - 1 GB pe FireStick 2nd Gen și 1,5 GB pe FireStick 4K. Acest lucru nu este destul de mult, dar suficient pentru un dispozitiv de streaming. Totuși, o memorie atât de mică tinde să fie preluată destul de repede.

Spațiul cu RAM scăzut este unul dintre vinovații de tamponare pe care le întâlniți pe FireStick. Veți fi surprins să știți că unele aplicații continuă să acopere memoria RAM chiar și atunci când le închideți.

Puteți șterge spațiul RAM prin simpla închidere a aplicațiilor de fundal. Dar, cum ai putea găsi ce aplicații rulează de fapt în fundal? Forța de a închide individual toate aplicațiile instalate este obositoare și necesită mult timp.

Din fericire, există o aplicație pe care o puteți utiliza pentru a afla aplicațiile de fundal și pentru a le închide. Se numește Lista de aplicații și procese de fundal. Puteți obține această aplicație gratuită din Magazinul Amazon.

Iată pașii pentru a descărca aplicațiile de fundal & Procesați aplicația Listă de proces și pentru a o folosi să închideți aplicațiile de fundal:

 • Du-te la Căutare opțiune din ecranul de start FireStick

Remediați tamponarea antiefracției

 • Căutați aplicația de fundal pentru aplicații și lista de procese și urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a o instala

Cum să remediați tamponarea cu firestick

 • Deschide aplicația. Acest prompt este afișat pentru prima dată.
 • Debifează opțiunea „Deschideți aplicația la pornire” dacă nu doriți ca aplicația să se deschidă automat de fiecare dată când reporniți FireStick
 • Clic Am înțeles! buton

Amortizare pe stâlpul de foc amazon

 • Veți vedea lista tuturor aplicațiilor care rulează în fundal. Clic Închideți toate aplicațiile în colțul din stânga sus

Cum să rezolvați tamponarea pe firestick

 • Veți vedea următoarea fereastră pentru prima aplicație din listă. Mergeți înainte și dați clic Forță de oprire
 • După ce ați terminat, apăsați butonul înapoi de pe telecomandă.

Remediați tamponarea antiefracției

 • Veți vedea aceleași opțiuni pentru următoarea aplicație din listă. Clic Forță de oprire din nou.
 • Repetați acest lucru până când ați omorât toate aplicațiile de fundal

Notă: Nu forțați închiderea ExpressVPN (sau orice alt VPN) care rulează în fundal. Un VPN rulează în fundal în timp ce oferă securitate. Forța de închidere a VPN-ului poate duce la pierderea conectivității la serverul VPN sigur. Aplicațiile VPN oricum nu ocupă mult spațiu.

5. Ștergeți memoria cache / date din fluxul aplicației

Ștergerea memoriei cache a aplicațiilor de difuzare vă poate ajuta cu bufferizarea pe FireStick. Mulți utilizatori au raportat că aplicații terțe precum Cinema APK, Cyberflix TV, Ola TV, BeeTV, etc., au funcționat mai bine după ce și-au curățat memoria cache.

De asemenea, puteți șterge datele aplicației pentru a reseta complet aplicația la setările implicite din fabrică.

Iată pașii:

 • Accesați FireStick-ul Setări de pe ecranul de start

cum să rezolvi problemele de tamponare a firestick-ului

 • Clic Aplicații

tamponare antifoc

 • Deschis Gestionați aplicațiile instalate

Soluționarea problemei de tamponare a pompelor

 • Acum trebuie să vedeți această listă cu aplicațiile instalate
 • Continuați și faceți clic pe aplicația de streaming cu probleme de buffering

faceți clic pe aplicație cu problema de tamponare a firestick-ului

 • În secțiunea din dreapta a acestei ferestre veți găsi datele despre aplicație și informațiile despre memoria cache

Puteți face una dintre următoarele:

 • Date clare: Va șterge toate datele referitoare la aplicație (inclusiv orice informații de conectare) și va reseta aplicația la valorile implicite din fabrică. De asemenea, va șterge memoria cache
 • Ștergeți memoria cache: Dacă doriți doar să ștergeți memoria cache și să păstrați datele rămase intacte, alegeți această opțiune

ștergeți memoria cache pentru a opri tamponarea pe fire

6. Respectați-vă setările de confidențialitate

Amazon monitorizează și colectează datele dvs. sub pretextul marketingului și al îmbunătățirii. Este probabil să vă compromită confidențialitatea. Dar, nu numai asta.

Pentru a monitoriza și colecta constant datele dvs., sistemul dvs. de operare FireStick trebuie să mențină anumite procese în fundal. Acest lucru ar putea încetini FireStick și, în cele din urmă, cauza probleme de tamponare.

Iată cum puteți dezactiva monitorizarea și colectarea datelor:

 • Deschideți Firestick Setări de pe ecranul de start

Problema cu tamponul de incendiu

 • Clic Preferințe pe ecranul următor

Cum să rezolvați tamponarea pe firestick

 • Clic Setările de confidențialitate

Remediați tamponarea antiefracției

 • Dezactivați următoarele opțiuni: Date de utilizare a dispozitivului și Colectați datele de utilizare a aplicației

Cum să remediați tamponarea cu firestick

 • Acum, apăsați butonul înapoi o singură dată și faceți clic Monitorizarea datelor

Amortizare pe stâlpul de foc amazon

 • Opriți Monitorizarea datelor

Problema cu tamponul de incendiu

7. Verificați și actualizați sistemul de operare FireStick

Este rar, dar nu necunoscut. Sistemul FireStick învechit poate fi motivul pentru care întâmpinați probleme de buffering.

De obicei, FireStick-ul dvs. se va actualiza automat oricând este disponibilă noua versiune de sistem de operare. Cu toate acestea, uneori este posibil să nu.

Iată, așadar, pașii pentru a verifica și instala actualizările sistemului de operare:

 • Accesați FireStick Setări

Problema cu tamponul de incendiu

 • Deschis Televizorul meu de foc

Cum să rezolvați tamponarea pe firestick

 • Clic Despre

Remediați tamponarea antiefracției

 • Clic Verifică pentru actualizări

Amortizare pe stâlpul de foc amazon

 • Așteptați câteva secunde. FireStick vă va spune dacă este nevoie de actualizări sau dacă dispozitivul dvs. este deja actualizat

Cum să remediați tamponarea cu firestick

8. Evitați supraîncălzirea FireStick

Supraîncălzirea poate provoca defecțiuni ale dispozitivului. De asemenea, poate provoca probleme de buffering sau de streaming pe FireStick. Prin urmare, este important să vă feriți de FireStick de supraîncălzire.

Iată ghidul nostru detaliat despre Cum să remediați problema încălzirii FireStick.

În timp ce FireStick-ul dvs. poate funcționa mai multe ore fără nicio problemă, vă recomand să-i acordați din când în când ceva odihnă.

Nu-l lăsați pornit peste noapte. Deconectați-l de la sursa de alimentare.

Dacă credeți că FireStick s-a suprasolicitat, deconectați-l de la sursa de alimentare și lăsați-l să se răcească cel puțin 30 de minute.

9. Folosiți Real-Debrid pentru aplicații terțe

Real Debrid este un gazdă premium care funcționează cu o gamă largă de aplicații FireStick terțe precum și cu suplimente Kodi.

În mod normal, aplicațiile și suplimentele se conectează la serverele publice. Astfel de servere vor permite accesul aproape la oricine. Drept urmare, acestea au un flux mare de trafic. La rândul său, aceasta provoacă încetinirea serverului, timpul de oprire și problemele de buffering pe FireStick.

Real-Debrid, pe de altă parte, este un serviciu plătit. Acesta restricționează accesul serverului la utilizatorii premium. Prin urmare, fluxurile de la Real Debrid sunt mult mai rapide și de încredere.

Puteți integra Real-Debrid cu aproape toate aplicațiile populare precum Cinema HD APK, CyberFlix TV, BeeTV și multe altele.

Citește și: Cum să configurați și să folosiți Real Debrid

Înveliți

Sper că acest articol vă va ajuta dacă întâmpinați probleme de buffering pe FireStick. Am încercat să includem toate scenariile și soluțiile posibile. Cu toate acestea, dacă simțiți că am ratat ceva important, nu ezitați să ne informați prin secțiunea de comentarii de mai jos.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me