Cum să remediați problemele de buffering TV Terrarium

>

Mulți dintre cititorii noștri au întrebat dacă avem vreo soluție la problemele de tamponare Terrarium TV. Se pare că instanțele de tamponare au devenit mai regulate decât înainte. De fapt, am început să experimentez și aceste probleme în ultima perioadă. Nu neagă că Terrarium TV este una dintre cele mai bune aplicații Amazon Fire Stick pentru a viziona filme la cerere și emisiuni TV. Are aproape fiecare titlu pe care l-ai putea cere. Dar, este adevărat, de asemenea, că uneori veți confrunta cu aceste probleme de tamponare. Dacă în prezent vă confruntați cu tamponarea în aplicația Terrarium TV, continuați să citiți.

Cum să remediați problemele de buffering pe Terrarium TV

tamponare TV TV

Nu există nicio soluție care să aibă grijă de problemele TV Terrarium. Cu toate acestea, după mai multe încercări și erori, am reușit să atenuez bufferingul și să fac experiența mea cu aplicația mai plăcută. În acest articol, vă împărtășesc diferitele moduri care au funcționat pentru mine. Sunt încrezător că vor lucra și pentru tine.

Notă: Dacă sunteți un utilizator nou și nu aveți încă Terrarium TV, verificați acest link - Cum se instalează Terrarium TV pe FireStick

Verificați viteza de conectare la Internet

Streamingul online în aceste zile necesită cel puțin 5 Mbps viteză de internet, dar pentru streaming HD complet de cel puțin 10mpbs și pentru streaming 4K, este recomandat un minim de 20 mb. Vestea bună este că majoritatea furnizorilor de servicii de internet mobil și de bandă largă oferă o viteză de internet mai mare decât aceasta. De fapt, unii furnizori oferă viteză de până la 100mbps chiar și pentru conexiuni rezidențiale. La o viteză atât de mare, s-ar putea să credeți că nu trebuie să întâmpinați niciodată probleme de tamponare Terrarium TV. Dar, din păcate, nu este întotdeauna cazul.

Dacă vă confruntați cu probleme de tamponare Terrarium TV doar rareori, există șanse ca internetul dvs. să întâmpine unele probleme intermitente de la sfârșitul furnizorului. În astfel de cazuri, problema este îngrijită de obicei în backend și este de scurtă durată.

Vă recomand să verificați viteza conexiunii dvs. la internet pentru a stabili dacă aveți lățimea minimă de bandă. Există o mulțime de aplicații și site-uri web care vă permit să testați viteza gratuit. Ookla este cel mai popular serviciu de testare a vitezei pe internet. Puteți descărca aplicația Ookla pe dispozitivul Android sau iOS sau accesați site-ul web http://www.speedtest.net/ pentru a testa viteza.

Dacă rezultatele testelor indică o viteză relativ mică, poate exista o problemă cu conexiunea la internet. Este posibil să fie nevoie să actualizați planul sau routerul. În orice caz, contactați ISP-ul dvs. și găsiți soluția.

Stream de pe serverele Terrarium TV recomandate

Terrarium TV preia legăturile de streaming de la zeci de servere staționate în întreaga lume. Există însă anumite servere pe care această aplicație le recomandă în sine. Consultați imaginea de mai jos pentru lista serverelor recomandate.

tamponare TV TV

Am experimentat personal că aceste servere sunt mai rapide și abia am întâmpinat probleme de buffering TV Terrarium.

Pop-up-ul din imagine va apărea de fiecare dată când faceți clic pe titlu. Puteți verifica opțiunea „Nu se afișează din nou” în partea de jos, astfel încât să nu apară data viitoare. Înainte de a verifica această opțiune, am notat toate serverele recomandate, deoarece știam că nu le voi mai putea aminti pe toate. Așadar, îți sugerez să faci același lucru.

Probleme pe serverul TV Terrarium

Dacă viteza dvs. de internet nu este o problemă și vă confruntați în continuare cu probleme Terrarium TV, atunci se pare că ar putea exista o problemă cu serverul în care este găzduit conținutul.

După cum știți, Terrarium TV nu găzduiește niciun conținut propriu. Această aplicație este un agregator care preia legături multiple către un anumit conținut de pe diverse servere. Când deschideți un link, dispozitivul dvs. începe să încerce să transmită fluxul de conținut de pe serverul la care este îndreptat linkul.

Terrarium TV încearcă să aducă cele mai bune legături de lucru. Dar, uneori, sfârșește arătând și legăturile rele. O legătură necorespunzătoare ar putea fi pentru serverul care se confruntă cu oprire sau încetinire. Drept urmare, întâmpinați probleme de tamponare Terrarium TV.

Când există o problemă cu serverul, nu puteți face multe pentru a remedia bufferul. Totuși, ceea ce puteți face este să deschideți un alt link către un alt server și există șanse mari să aveți grijă de problemă.

Am observat că problemele de la Terrarium TV apar de obicei atunci când încerc să transmit un conținut full HD. Și nu are nicio legătură cu viteza mea de internet sau cu capacitatea dispozitivului meu de a transmite online filme sau emisiuni HD; problema este cu serverul care nu este capabil să gestioneze mai multe solicitări de streaming.

Folosiți Media Player corect cu TV Terrarium

Terrarium TV nu are un player media propriu. Trebuie să fi observat că atunci când rulați Terrarium TV, vă solicită să instalați un player media preferat pentru o performanță mai bună în streaming. De fapt, aplicația spune chiar că fără jucătorul preferat, puteți întâmpina probleme de buffering.

Când am început să folosesc Terrarium TV, aș ignora ferestrele de tip pop care îmi solicită să obțin un alt player media. Am crezut că nu va fi necesar. Dar, atunci am început să observ că Terrarium TV nu funcționează corect și mă ocup cu probleme de tamponare în mod regulat. Atunci am decis să instalez player-ul media al selecției Terrarium TV. Și, deși m-am dovedit greșit, aș recunoaște că există o diferență notabilă în ceea ce privește performanța. O mulțime de link-uri care au tamponat înainte au rulat fără probleme după instalarea noului player.

Deși Terrarium TV este compatibil cu mai multe playere media, inclusiv VLC și MX Player, este posibil să vă ceară să instalați un player diferit. De fapt, cea mai recentă versiune de Terrarium TV nu transmite niciun link dacă nu aveți YesPlayer (vezi imaginea de mai jos).

TV terariu nu funcționează

Așadar, instalați YesPlayer și este posibil să aveți grijă de problemele de tamponare Terrarium TV. Acest player media este disponibil atât pe Play Store, cât și pe Amazon Store.

Utilizați o VPN și evitați zguduirea internetului

Știți că o mulțime de utilizatori de internet din Statele Unite devin victima accelerației internetului și niciodată nu sunt conștienți de asta? Internet throttling este o practică comună în rândul furnizorilor de servicii Internet (ISP).

Dacă transmisia online consumă cea mai mare parte a activității tale online, ISP-ul tău poate reduce viteza internetului la mai puțin decât ceea ce este oferit cu planul tău de internet. Nu spun că această practică este ilegală. Dar, simt că este lipsit de etică. De obicei, ISP-urile au o clauză în Termenii lor & Condițiile care afirmă că cantitatea de utilizare a datelor datorată streamingului online care crește sub o anumită valoare poate duce la reducerea vitezei.

Din păcate, deseori ne lipsește acele amprente fine. Și, chiar dacă am citit clauza, aș dori totuși să mă bucur de internet la potențialul său maxim. Din fericire, există o modalitate de a preveni aglomerarea internetului. Începeți să utilizați un serviciu VPN și vă va masca toate activitățile pe internet. În acest fel, ISP-ul dvs. nu ar ști niciodată dacă vizionați un film online sau descărcați fișiere de date.

Folosesc ExpressVPN de ceva vreme și vă recomand același lucru. Este rapid, de încredere și este compatibil cu TV-ul Terrarium.

 Ștergeți datele aplicației TV Terrarium

Mai puteți încerca să rezolvați problemele de protejare. Puteți șterge datele de la Terrarium TV și le puteți restabili la setările implicite. Ar fi ca și cum ați folosi Terrarium TV pentru prima dată.

Desigur, ștergerea datelor înseamnă pierderea tuturor setărilor personale. Dar, abia există setări Terrarium TV care trebuie păstrate. Doar notează toate modificările pe care le-ai făcut și aplică aceste modificări mai târziu.

În timp ce suntem la el, vă recomand, de asemenea, să ștergeți memoria cache Terrarium în timp ce ștergeți datele. O aplicație cu cache eliminată ar putea începe să facă minuni.

Dacă utilizați Terrarium TV pe Android, deschideți Setări și accesați opțiunea Aplicații (calea poate varia ușor în funcție de dispozitive). Selectați Terrarium TV și atingeți butoanele pentru a șterge datele și memoria cache.

Dacă utilizați Terrarium TV pe FireStick, iată cum puteți șterge datele și memoria cache:

# 1. Selectați Setări (în bara de sus) din ecranul de pornire

# 2. Dați clic pe „Aplicații”

# 3. Derulați în jos și deschideți „Gestionați aplicațiile instalate”

# 4. Derulați până la capăt și faceți clic pe „Terrarium TV”. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, Dimensiunea datelor este de 40,82 MB și Cache-ul de 110 MB

probleme de televiziune terariu

# 5. Acum faceți clic pe „Ștergeți datele” (dedesubt este opțiunea „Ștergeți memoria cache”. Dar, nu este necesar să o utilizați, deoarece ștergerea datelor va șterge memoria cache, așa cum se arată în imaginile de mai jos)

probleme de tamponare la TV terrarium

# 6. Faceți clic din nou pe „Ștergeți datele” pe ecranul următor

TV terrarium continuă să înghețe

# 7. Acum, apăsați butonul înapoi o singură dată pentru a reveni la ecranul anterior. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, datele și memoria cache au fost șterse

rezolvarea problemelor de la Terrarium TV

ÎNVĂȚAREA

Sper că acest articol v-a ajutat să aveți grijă de problemele de tamponare Terrarium TV. Chiar dacă Terrarium TV este o aplicație incredibil de populară pentru conținut la cerere, serverele din care preia fluxurile pot să nu fie întotdeauna grozave. Așadar, dacă vă confruntați cu problemele de tamponare, problema serverului este mai probabilă decât orice problemă locală cu conexiunea la internet sau dispozitivul dvs. Pentru mine, alegerea unui alt flux funcționează de obicei. La urma urmei, aceasta este frumusețea TV-ului Terrarium - aducând mai multe link-uri la un loc. Dacă vă confruntați cu probleme similare și pentru Kodi, nu uitați să consultați posibile corecții pentru tamponarea Kodi.

Legate de:

Cum se instalează Kodi pe FireStick
Cum se instalează Exodus pe Kodi
Cum să obțineți subtitrări pe Kodi
Cum să resetați Kodi

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me