Cum să remediați problemele de la distanță FireStick

>

Dacă telecomanda Firestick nu funcționează sau se împerechează, sunteți pe pagina bună.

Într-o noapte, mă uitam la unul dintre filmele mele preferate de pe dispozitivul meu FireStick. Eram aproape la jumătatea filmului când am decis să iau o pauză rapidă și să aleg o băutură din frigider. Am întins telecomanda Fire Stick la televizor pentru a întrerupe filmul, dar nu s-ar întâmpla nimic. Am apăsat butoanele în mod repetat, dar dispozitivul nu va răspunde și filmul va continua să se redea. Am scos dopul de la sursa de alimentare cu speranța că repornirea ar putea face doar trucul.

FireStick s-a repornit normal, dar telecomanda nu a funcționat. Mi-au luat câteva minute să-mi dau seama că nu era ceva în neregulă cu telecomanda Fire Stick. Dacă te-ai confruntat cu probleme similare și telecomanda Amazon Fire Stick nu funcționează, ai dori să o rezolvi. Iată, așadar, o privire asupra diferitelor cauze și soluțiile lor pe care le-am descoperit. Continua să citești! 

Telecomanda FireStick nu funcționează

Am prezentat motive comune care cauzează probleme cu telecomanda FireStick / Fire TV / Fire TV Cube. Parcurgeți-le pe rând și sunt sigur că telecomanda dvs. va funcționa din nou.

telecomanda nu funcționează

1. Verificați bateriile de la distanță pentru „Fire Stick”

Telecomanda Amazon Fire Stick este un accesoriu cu putere pentru animale. După ce am folosit FireStick o perioadă și am intrat în problemele de scurgere a bateriei de mai multe ori, pot spune cu siguranță că, dacă telecomanda nu funcționează, există șanse mari ca bateriile să rămână fără încărcare..

Bateria se descarcă fără niciun avertisment. Dacă telecomanda Fire Stick a încetat să funcționeze brusc (enervant în miez de noapte când nu aveți nici măcar baterii de rezervă), voi pune pariul pe baterie.

Sincer, încă nu sunt sigur de ce telecomanda consumă atât de multă baterie. Uneori, bateria funcționează uscată în doar câteva săptămâni. Telecomanda Fire Stick folosește Alexa, recunoașterea vocală și tehnologie de comandă vocală. Unii ar putea dori să pună vina pe Alexa. Dar nu este deloc că telecomanda ascultă întotdeauna. Trebuie să țineți apăsat butonul Alexa de pe telecomandă pentru ca acesta să înceapă să asculte.

În pofida motivelor, singura soluție probabilă este utilizarea bateriilor alcaline de bună calitate și păstrarea pieselor de protecție la îndemână. Bateriile alcaline sunt de departe cele mai bune și îți păstrează distanța Fire Stick funcționând cel mai mult. Deși, nu cumpărați niciun fel de alcalin. Cumpărați marca de la un producător de renume.

În urmă cu o săptămână, poate am recomandat chiar și bateria alcalină reîncărcabilă doar dacă nu aș fi întâmpinat o problemă cu a mea. Una dintre bateriile de la distanță s-a scurs și un reziduu alb a fost depus pe conector. Nici bateria nou-nouț nu a funcționat până când nu am răzuit materialul alb.

Așadar, iartă-mă dacă nu sunt atât de sigur cu privire la bateriile reîncărcabile. Acest lucru mă aduce, de asemenea, la ideea că ar fi o idee bună să scoateți bateriile și să verificați dacă există depuneri reziduale din scurgerile de baterie ale conectorilor. Curățarea lor ar putea face ca telecomanda dvs. Fire Stick funcționează din nou.

Și, mai există încă un lucru pe care aproape că am uitat să-l spun. Probabil ai ști deja că bateriile au sfârșitul „+” (plus) și „-” (minus). Conectorii din compartimentul bateriei au de asemenea laturile + și -. Partea + a bateriei trebuie să fie aliniată cu + a conectorului (iar minusurile se vor alinia automat). Am pus bateriile pe o cale greșită și m-am trezit că mă lupt cu telecomanda o perioadă.

Dacă telecomanda Amazon Fire Stick încă nu funcționează chiar și după ce curățați conectorii bateriei și utilizați baterii noi, continuați să citiți pentru mai multe soluții!

2. Ați asociat deja telecomanda FireStick?

De obicei, telecomanda FireStick este dotată în prealabil cu dispozitivul. În cazul în care nu este asociat, va trebui să o faceți automat. Sau, dacă telecomanda dvs. FireStick nouă / înlocuitoare nu funcționează, există șansa ca aceasta să nu fie asociată corect.

Împerecherea este simplă. Urmați pașii de mai jos.

  1. Conectați FireStick în portul HDMI al televizorului.
  2. Porniți atât FireStick cât și televizorul.
  3. Când FireStick începe, țineți apăsat butonul „Acasă” de pe telecomandă timp de cel puțin 10 secunde.
  4. Aceasta va asocia perechea Amazon FireStick și trebuie să înceapă să funcționeze.

Dacă nu se împerechează, apăsați și țineți din nou butonul de pornire timp de 10-20 de secunde. În multe cazuri, utilizatorii au fost nevoiți să repete procesul de mai multe ori pentru o împerechere reușită.

stick de foc amazon de la distanță

FireStick poate fi conectat la până la 7 dispozitive Bluetooth, inclusiv telecomenzile. Dacă ați conectat deja 7 dispozitive, va trebui să deconectați cel puțin unul dintre ele. Iată cum puteți face asta:

  • Selectați Setări din ecranul de pornire FireStick. Opțiunea de setări este în bara de meniu de sus
  • Deschide Controlere & Dispozitive Bluetooth pe ecranul următor
  • Veți vedea lista tuturor dispozitivelor conectate. Alegeți dispozitivul pe care doriți să îl dezactivați și urmați instrucțiunile de pe ecran.

Rețineți, de asemenea, că telecomanda nu se împerechează cu dispozitivul FireStick în prima încercare, încercați din nou. De obicei, se conectează prima dată, dar în cazuri rare, poate dura 2-3 încercări. Dacă problema persistă, trebuie să încercați următoarea soluție # 3 pentru resetarea și repararea telecomenzii. A funcționat pentru mulți utilizatori.

3: Butoanele FireStick nu funcționează

Butoanele nu funcționează de obicei atunci când telecomanda nu este asociată corect cu dispozitivul FireStick. Țineți apăsat butonul Acasă butonul de pe telecomandă timp de cel puțin 10 secunde pentru a o asocia din nou.

Dacă tot nu funcționează, urmați pașii pentru a reseta telecomanda și a-o re-asocia cu FireStick:

Notă: Următorii pași NU resetați FireStick-ul la setările din fabrică. Pur și simplu resetează și dezactivează telecomanda și o împerechează din nou cu FireStick

1- Deconectați FireStick-ul de la sursa de alimentare (fie deconectați adaptorul de la priza sau de la dispozitivul FireStick)

2- Apăsați acum următoarele butoane (toate împreună) timp de cel puțin 20 de secunde:
- Buton inapoi
- Buton meniu
- Partea stângă a inelului de navigație

Butoanele de la distanță de pe foc nu funcționează

3- Scoateți bateriile de la telecomanda FireStick

4- Porniți FireStick-ul și așteptați până când vedeți ecranul de pornire pe televizor

5- Introduceți bateriile din nou în telecomanda FireStick

6- Așteptați 1-2 minute

7- Telecomanda dvs. FireStick trebuie să se împerecheze deja. Dacă nu s-a împerecheat, țineți apăsat butonul Acasă buton pentru minim 10 secunde

4. Compatibilitatea cu distanța dvs. de foc este compatibilă?

Această întrebare nu se adresează celor care se confruntă cu probleme de la telecomandă. Vorbesc despre telecomenzele cumpărate separat. Există o gamă decentă de telefoane interne și terțe părți care funcționează cu FireStick & Dispozitive TV pentru foc.

FireStick acceptă, de asemenea, Amazon și controlerele de joc terțe care pot fi utilizate ca telecomenzi pentru a interacționa cu dispozitivul. Orice produs oficial Amazon care afirmă clar compatibilitatea sa cu FireStick va funcționa cu dispozitivul dumneavoastră. Dar, dacă vă gândiți să cumpărați o telecomandă sau un controler de joc terț, asigurați-vă că vă asigurați că este proiectat pentru a funcționa cu dispozitivul Fire TV sau FireStick.

Există, de asemenea, câteva replici ieftine ale telecomenzii cu același design și aspect. Aceste produse trec cu ușurință ca originale, dar în cele din urmă nu funcționează. Înainte de a cumpăra telecomanda Amazon Fire Stick, verificați autenticitatea vânzătorului.

5. Distanța dvs. FireStick este deteriorată? 

Dacă aveți produsul original, ați introdus și bateriile noi și ați încercat toate celelalte soluții, probabil că este momentul să luați în considerare posibilitatea ca telecomanda să fie deteriorată.

Dacă acesta este cazul, singura opțiune este să cumpărați o telecomandă de înlocuire. Vestea bună este că telecomenzile de înlocuire nu costă mult. Le puteți cumpăra pentru aproximativ 10 dolari. Du-te și caută-l pe Amazon. Veți găsi o mulțime de opțiuni. De asemenea, puteți găsi o telecomandă personalizată cu butoane suplimentare, dedicate pentru Netflix și alte aplicații. Unele telecomenzi au și controlul volumului.

Nu uitați că telecomenzile personalizate nu sunt neapărat de la Amazon. Cumpărați produsul cu un rating ridicat (cel puțin 4) și recenzii pozitive.

6. Aplicația de la distanță Amazon Fire TV - Backup-ul tău 

Telecomanda Amazon Fire TV nu funcționează încă? Sau, ai rămas fără baterii la miezul nopții și nu există baterii de rezervă.

Aceasta nu trebuie să facă inutil dispozitivul FireStick. Puteți controla dispozitivul folosind aplicația de la distanță Amazon Fire TV.

telecomandă amazon nu funcționează la distanță

Această aplicație transformă smartphone-ul dvs. într-o telecomandă și vă permite să interacționați cu FireStick la fel cum ați face cu telecomanda fizică.

Aplicația Amazon Fire TV de la distanță este disponibilă atât pentru platformele Android cât și pentru iOS. Continuați și descărcați aplicația și configurați-o cu dispozitivul FireStick sau Fire TV. Trebuie doar să vă asigurați că smartphone-ul și dispozitivul FireStick sunt conectate la aceeași rețea Wi-Fi.

7. Alte soluții generice

Există și alte motive care ar putea cauza probleme la distanță. Acestea sunt de obicei puțin probabile, dar ar fi amintit de mine să nu le menționez.

  • Distanța de la distanță a dispozitivului Amazon Fire Stick de la dispozitiv este un factor de luat în considerare. Telecomanda funcționează bine atunci când se află la 10 ft de dispozitiv. Dacă aveți o cameră sau o sală mare, apropiați telecomanda de televizor, în raza de acțiune.
  • Telecomanda FireStick se conectează la dispozitiv prin Bluetooth și nu cu raze infraroșii. Acest lucru înseamnă că telecomanda și FireStick nu trebuie să fie în linia de vedere reciprocă. Însă păstrarea dispozitivului în interiorul unui dulap sau într-o incintă ar putea împiedica semnalele. Va fi o idee bună să o scoateți în aer liber pentru a vedea dacă asta a cauzat problema
  • Încercați să nu păstrați o mulțime de dispozitive electrice lângă FireStick, deoarece poate provoca interferențe în semnal.

Atenție Utilizatori FireStick: Citiți înainte de a continua

Guvernele și ISP-urile din întreaga lume monitorizează activitățile online ale utilizatorilor lor. Dacă găsiți conținut protejat de drepturi de autor pe Fire TV Stick, puteți avea probleme grave. În prezent, IP-ul dvs. este vizibil pentru toată lumea. Vă recomand să obțineți o VPN bună FireStick și să vă ascundeți identitatea, astfel încât experiența dvs. de vizionare a filmelor să nu ia o schimbare proastă.

eu folosesc ExpressVPN care este cel mai rapid și sigur VPN din industrie. Este foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon Fire TV Stick. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu vă place serviciul lor, puteți solicita întotdeauna o rambursare. ExpressVPN are, de asemenea, o ofertă specială unde poți primești 3 luni gratis și economisește 49% pe planul anual.

Iată motivele pentru care trebuie să utilizați un VPN tot timpul.

Concluzie

Toate problemele de la distanță Fire Stick pe care le-am întâmpinat până acum au fost întotdeauna legate de baterii. Telecomanda scurge bateria mai repede decât îmi place. Prin urmare, păstrez întotdeauna piese de schimb. De asemenea, am instalat aplicația Amazon Fire TV la distanță pe telefon ca copie de rezervă. În acest articol, am încercat să acoper toate cauzele posibile care v-ar putea pune în problemele de la distanță și în toate soluțiile posibile. Dacă aveți experiențe noi sau diferite, aș dori foarte mult să ne împărtășiți cu noi în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură!

Legate de:

Cum să imprimați Jailbreak FireStick
Cum să actualizați Kodi pe FireStick
Cel mai bun VPN pentru FireStick
Cele mai bune aplicații Amazon Fire Stick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me