Cum să vizionezi Hotstar în SUA / Marea Britanie (Deblocare în afara Indiei)

>

În acest ghid, vă voi arăta cum puteți viziona Hotstar în SUA sau în orice altă țară. Vă voi ajuta să difuzați conținutul de divertisment indian, inclusiv Sports (Cricket) pe Hotstar în afara Indiei. Acest articol va acoperi accesul Hotstar pe FireStick, Android, iOS prin aplicație și calculatoare care utilizează site-ul oficial.

Dacă doriți să vizionați filme, emisiuni și conținut sport din India, cred că Hotstar este cea mai bună opțiune pentru dvs. Hotstar este un serviciu de streaming online care vă oferă TV în direct și conținut la cerere din India, precum și filme și emisiuni selectate din alte țări, inclusiv SUA și Marea Britanie. Ce este Netflix în lume, Hotstar este probabil în India. Acest serviciu are mai mult de cincizeci de mii de ore de conținut transmis.

Hotstar este, de asemenea, foarte popular în India pentru transmisia în direct a meciurilor de cricket, cum ar fi IPL a.k.a Liga Premieră a Indiei și Cupa Mondială ICC. Deși Hotstar este mai popular pentru Cricket, acesta transmite și alte sporturi, inclusiv fotbal, tenis, hochei, box și multe altele. Serviciul este deținut de STAR India, una dintre cele mai mari rețele media din țară. STAR India deține Star Sports, care este portofoliul de sport al acestei companii. Cea mai mare parte a telecastrelor de acoperire sportivă de pe Star Sports este disponibilă pentru streaming pe Hotstar.

Hotstar este disponibil oficial în Statele Unite, Regatul Unit și în alte țări. Cu toate acestea, cea mai mare parte a conținutului indian este geore restricționată. Nu vă dezamăgiți încă. În acest pas, vă voi arăta cum puteți obține accesul neîngrădit la conținutul disponibil pe Hotstar India din orice parte a lumii, indiferent în ce țară sau continent trăiți. 

Urmăriți Hotstar în SUA sau oriunde în lume

Hotstar este o aplicație de divertisment indian și majoritatea filmelor, spectacolelor, fluxurilor sportive sunt restricționate în India. Chiar dacă Hotstar este disponibil oficial în unele țări din afara Indiei, precum SUA și Marea Britanie, există o restricție asupra conținutului. De asemenea, serviciile Hotstar costă mult mai mult în afara Indiei.

În timp ce plătiți aproape 15 dolari pentru a vă abona la serviciul anual Hotstar în India pentru a obține acces fără restricții la întregul conținut premium, în SUA trebuie să plătiți 99,99 USD anual; de aproape 7 ori mai mult decât ceea ce ați plăti pentru un abonament anual Indian Hotstar). Mai mult, nici măcar nu aveți acces la întreaga bibliotecă a conținutului.

Din fericire, puteți viziona tot ce urmăresc indienii pe Hotstar la același preț, chiar dacă locuiți în SUA sau în orice altă țară decât India. Tot ce trebuie să faceți este să folosiți un serviciu VPN.

Un VPN vă va localiza practic în India, conectându-vă la unul dintre serverele indiene. Acest lucru vă va permite să accesați versiunea indiană a Hotstar. De asemenea, VPN vă asigură că toate activitățile dvs. online sunt mascate și că conexiunea dvs. la internet este în siguranță.

Folosesc VPN-uri de multă vreme. După ce am încercat și am testat mai multe servicii VPN, am stabilit în sfârșit pentru ExpressVPN, pe care îl folosesc de ceva vreme acum. Pentru o perioadă limitată de timp, ExpressVPN oferă, de asemenea, un val 49% reducere + 3 luni în plus pe planul său anual.

Folosesc și recomand ExpressVPN, deoarece este foarte stabil, rapid și are aproape 2000 de servere în toată lumea. Designul ExpressVPN este optimizat pentru toate platformele populare, inclusiv FireStick, Windows, Mac, Android, iOS, etc..

Vă întrebați cum să urmăriți Hotstar în SUA sau în alte țări? Acest ghid acoperă tot ce trebuie să știți și să începeți cu Hotstar. Continua să citești! 

Conectați-vă la Indian Server pentru a începe să utilizați Hotstar în afara Indiei

Dacă doriți să știți cum să vizionați Hotstar în afara Indiei, primul lucru pe care va trebui să îl faceți este să vă conectați la o locație indiană folosind ExpressVPN. Urmați pașii de mai jos.

Pasul 1: Clic AICI pentru a obține ExpressVPN. Este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile. În cazul în care nu vă plac serviciile ExpressVPN (ceea ce este foarte puțin probabil), puteți solicita o rambursare completă în primele 30 de zile.

Pasul 2: Descărcați și instalați aplicația ExpressVPN din acest link.

Pasul 3: Lansați aplicația ExpressVPN și conectați-vă la unul dintre serverele indiene disponibile. Faceți clic pe butonul „Alegeți locația” de pe ecranul de start ExpressVPN (sau fereastra principală)

cum să vizionezi hotstar în Statele Unite

Pasul 4: Faceți clic pe fila „ALL” atunci când apare fereastra cu lista serverului (această fereastră este intitulată „ExpressVPN - Locații VPN”)

- Extindeți „Africa, Orientul Mijlociu & India'

–Extinde „India”

–Double Faceți clic pe unul dintre serverele din listă pentru a vă conecta la server

Hotstar în Statele Unite

Acum că sunteți conectat la un server indian, puteți începe să vizionați tone de conținut gratuit disponibile pe Hotstar în SUA folosind contul indian.

Înscrie-te la Hotstar indian în SUA sau în orice altă țară

Notă: Pe Hotstar sunt disponibile tone de conținut gratuit pe care le puteți urmări gratuit fără să vă înscrieți și să vă autentificați. Așadar, dacă ați căutat conținut gratuit de la Hostar India, sunteți bine o dată conectați-vă la serverul indian printr-un VPN (ca arătat mai sus). Mergeți doar la Hotstar.com și începeți să vizionați filmele / emisiunile TV preferate.

Dacă doriți să urmăriți conținut premium, cum ar fi turneele Cricket, urmați pașii de mai jos pentru a înregistra contul și a vă abona la servicii..

NOTĂ: Metoda de înscriere prezentată mai jos va funcționa DOAR dacă aveți un card indian de credit / debit. Hotstar India nu acceptă carduri emise în afara Indiei. Dacă aceasta este o problemă, poate doriți să luați ajutor de la cineva care poate efectua plata din India în numele dvs. Am observat câteva concerte de pe Fiverr unde puteți primi ajutor pentru efectuarea plăților în monedă indiană. Rețineți că nu sunt afiliat cu niciunul dintre aceste servicii. 

După ce ați terminat plata, nu trebuie decât să activați VPN-ul dvs. și să începeți să transmiteți streaming Hotstar India.

Pasul 1: Deschide orice browser web și mergi aici

Dați clic pe „Alegeți-vă planul”

hotstar SUA

Pasul 2: Selectați unul dintre planurile disponibile (toate rupele indiene în monedă). Următoarele trei planuri sunt disponibile în prezent:

 • INR 999 (aproximativ 15 dolari): Acesta este planul ANULUI care vă permite accesul la întregul conținut premium, inclusiv sport și divertisment, timp de un an. Acesta este planul cel mai rentabil
 • INR 199 (aproximativ $ 3): Acesta este planul LUNAR care vă permite să vizionați conținut premium de divertisment și sport timp de o lună. Planul se reînnoiește automat în fiecare lună, dacă nu alegeți să anulați abonamentul
 • INR 365 (aproximativ 5,2 USD): Planul VIP Hotstar vă oferă acces la Cricket, F1 și Premier League. Puteți viziona, de asemenea, premierele noilor filme indiene cu acest plan. În plus, puteți transmite fluxuri speciale de la Hostar (exclusiv la Hotstar) și cele mai recente episoade difuzate ale emisiunilor TV (doar indian).

cum se folosește hotstar în Statele Unite

Pasul 3: Introduceți numele, adresa de e-mail și parola pentru a vă înscrie. De asemenea, vă puteți înscrie cu contul dvs. de Facebook

cum să vizionezi hotstar-ul în afara Indiei gratuit

Pasul 4: Acum, efectuați plata și urmați instrucțiunile de pe pagina pentru a finaliza procesul de înscriere.

planuri de prețuri la hotstar

Schimbă regiunea pentru a descărca aplicația Hotstar în afara Indiei

În funcție de țara de reședință, este posibil sau nu să schimbați regiunea pentru a descărca aplicația Hotstar.

Accesați Hotstar prin intermediul site-ului Web

Dacă doriți să accesați Hotstar în SUA sau în orice altă țară, cum ar fi Marea Britanie, pe un computer, prin intermediul site-ului web, NU trebuie să schimbați regiunea în niciunul dintre magazinele de aplicații.

Tot ce trebuie să faceți este să deschideți aplicația ExpressVPN de pe computer și să vă conectați la un server indian. Apoi, deschideți orice browser și accesați www.hotstar.com și conectați-vă. Puteți începe să vizionați imediat conținutul preferat.

Pentru Hotstar din SUA

SUA este una dintre țările disponibile Hotstar. Iată o listă rapidă a platformelor și a disponibilității aplicației:

Android: Hotstar este disponibil oficial pe Google Play Store din SUA. Nu trebuie să schimbați regiunea pentru a descărca Hotstar dacă utilizați Android. Îl puteți descărca pe smartphone-uri și tablete.

Magazin de aplicații Amazon: Hotstar este disponibil și pe Amazon App Store din SUA. NU este nevoie să schimbi regiunea. Îl puteți obține cu ușurință pe dispozitivele Amazon FireStick sau Fire TV.

iOS: Hotstar este din nou disponibil pe Apple App Store din SUA. Schimbarea regiunii NU este necesară. Este disponibil pentru dispozitive iPhone, iPad și iPod Touch.

Pentru Hotstar din Marea Britanie

Hotstar este de asemenea disponibil oficial în Marea Britanie și oferă următoarele două planuri de abonament:

 • 59,99 GBP pe an (cu o economie de 84 GBP)
 • £ 11,99 pe lună

Vă puteți înscrie la serviciile Hotstar UK la https://uk.hotstar.com/subscribe/get-started

Hotstar UK vă permite să vizionați emisiuni TV, filme, cricket și multe altele. La fel ca Hotstar SUA, puteți descărca aplicația Hotstar UK din Google Play Store, Amazon App Store sau iOS App Store. Tu NU FACE trebuie să schimb regiunea pentru a viziona Hotstar în Marea Britanie.

Grozav. Dar, o mulțime de conținut pe Hotstar India este restricționat în Marea Britanie. Prin urmare, în loc de Hotstar Marea Britanie, poate doriți să vizionați Hotstar India.

În plus, Hotstar India este mult mai ieftin în comparație cu omologul său din Marea Britanie. Planul său anual costă INR 999, adică aproximativ 10,5 lire sterline (de aproape 6 ori mai ieftin decât abonamentul anual Hotstar UK). La INR 199 (aproximativ 2,1 lire sterline), planul lunar este, de asemenea, mai ieftin.

Pentru a urmări Hotstar Indian în Marea Britanie, tot ce trebuie să faceți este să urmați instrucțiunile noastre din acest ghid.

Cum se schimbă regiunea în diverse magazine de aplicații

Pentru a viziona Hotstar în țările în care serviciul nu este disponibil oficial, iată o privire rapidă asupra modului în care puteți schimba regiunea în diferite magazine de aplicații.

Magazin Google Play

 • Accesați aici și conectați-vă cu ID-ul Google
 • Faceți clic pe opțiunea „Setări” din bara laterală din stânga
 • Aici, puteți edita și schimba țara în India. De asemenea, schimbați adresa la o adresă indiană în secțiunea „Nume și adresă”. Puteți genera cu ușurință adrese aleatorii aleatoare aici.

Apple App Store

Pentru informații detaliate despre schimbarea țării / regiunii în App Store, vizitați pagina oficială de asistență Apple.

Iată un rezumat rapid

 • Deschideți „Setări” pe dispozitivul dvs. iOS
 • Atingeți numele dvs.
 • Atingeți „iTunes& Magazin de aplicații'
 • Atingeți opțiunea „Vizualizați Apple ID” din fereastra pop-up
 • Autentificați ID-ul dacă vi se solicită
 • Atingeți opțiunea „Țară / regiune”
 • Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a schimba setările.

Magazin Amazon

 • Accesați Amazon urmând acest link
 • Selectați fila „Setări” din dreapta
 • Faceți clic pe butonul „Schimbare” sub „Setări țară”.

Cum se instalează Hotstar și se folosește cu un VPN

Acum că știți cum puteți schimba regiunea în Google Play, Apple App Store și Amazon App Store, puteți descărca și instala cu ușurință Hotstar în SUA, Marea Britanie sau oriunde altundeva din lume.

Acum vă voi arăta cum să instalați și să utilizați aplicația Hotstar pe FireStick sau Fire TV. Această metodă funcționează la fel și pe alte platforme. Singura diferență este că în loc să descărcați aplicația din Amazon App Store, o veți descărca din magazinul de aplicații pentru platformele dvs. respective.

Dacă utilizați Android, descărcați Hotstar USA din Play Store. Dacă dețineți un dispozitiv iOS, descărcați-l din Apple App Store.

Să începem cu metoda FireStick.

Când vă aflați pe ecranul de start FireStick, utilizați telecomanda și selectați opțiunea de căutare (pictograma obiectivului) din colțul din stânga sus al ecranului

hotstar pe firestick

Introduceți numele aplicației (adică Hotstar) folosind telecomanda sau orice alt dispozitiv de introducere pe care l-ați putea utiliza

cum se instalează hotstar pe firestick

Selectați aplicația Hotstar din rezultatele căutării de sub tastatura de pe ecran

obțineți aplicația hotstar pe stick tv tv

Acum, faceți clic pe pictograma aplicației Hotstar de pe ecranul următor

cum să te uiți la hotstar în afara Indiei

Faceți clic pe butonul Descărcare. FireStick va începe descărcarea aplicației. După ce aplicația este descărcată, instalarea va începe automat.

hotstar SUA

Odată ce aplicația este instalată, veți vedea butonul „Deschide” pe ecran.

Notă: Nu executați încă aplicația. Înainte de a porni aplicația, asigurați-vă că rulați ExpressVPN și vă conectați la un server indian. Acest lucru vă va asigura că Hotstar arată interfața indiană a aplicației.

După ce v-ați conectat la serverul indian prin ExpressVPN, accesați „Aplicațiile dvs.” & Secțiunea canalelor și rulați aplicația de acolo.

Hotstar în Statele Unite

Dacă ați activat Express VPN și ați ales un server indian (așa cum tocmai am discutat), așa va arăta ecranul de pornire al Hotstar. Continuați să citiți pentru a afla cum să utilizați Hotstar în SUA cu interfața de aplicație indiană.

cum să vizionezi hotstar în Statele Unite

Live Cricket și celelalte programe etichetate drept „Premium” pot fi urmărite doar atunci când ați achiziționat abonamentul la Hotstar. Dacă vă întrebați cum puteți viziona Hotstar în afara Indiei gratuit, puteți merge înainte și să transmiteți videoclipurile care nu sunt marcate drept Premium. De asemenea, videoclipurile gratuite sunt gratuite și nici nu trebuie să vă înregistrați pentru a le urmări.

Am încercat să deschid un meci de cricket live în desfășurare fără să mă înscriu și acesta este mesajul pe care l-am primit. Am nevoie fie de planul Sports, fie de unul dintre celelalte planuri premium pentru a urmări acest conținut.

Dacă ați creat deja un cont și ați cumpărat un plan premium, faceți clic pe butonul „Conectați-vă” pentru a vă autentifica în contul dvs.

hotstar toată calitatea de membru sportiv

Iată fereastra de conectare. Dacă v-ați înscris folosind contul de Facebook, conectați-vă cu același cont. Dacă v-ați înregistrat cu o adresă de e-mail, mergeți mai departe și introduceți adresa de e-mail și parola și faceți clic pe butonul „Conectare”.

înregistrați-vă pe hotstar din SUA

Cum să urmăriți Hotstar în SUA fără VPN

După cum v-am spus deja, Hotstar este disponibil oficial în Statele Unite în Play Store, App Store și Amazon Store.

Pur și simplu descărcați aplicația Hotstar USA și executați-o. Vi se va cere să „conectați” sau „să vă înscrieți” la us.hotstar.com/activate apoi introduceți codul afișat pe ecran

Ne-am înscris anterior pentru serviciile Hotstar India, pe care le puteți folosi în SUA cu VPN. Cu toate acestea, din moment ce doriți să utilizați Hotstar în SUA fără VPN, va trebui să vă înscrieți pentru un cont nou.

Aveți nevoie de o înregistrare diferită în SUA, deoarece prețurile, politicile și condițiile de serviciu diferă de India. De exemplu, în timp ce în India, Hotstar-ul abia te costă 15 dolari anual, în Statele Unite, acesta este de 9,99 USD pe lună sau 99,99 USD anual.

Pentru mine, folosirea unui VPN are mai mult sens, deoarece nu numai că îmi economisește bani, ci mă permite să urmăresc tot conținutul geo-restricționat.

Cu toate acestea, dacă mai doriți să continuați cu serviciul Hotstar USA, accesați us.hotstar.com/activate și faceți clic pe linkul „Înscriere” de sub butonul „Conectați-vă” din această pagină

cum să vizionezi hotstar în Statele Unite

Vă puteți înscrie fie prin contul de Facebook, fie cu o adresă de e-mail. Introduceți detaliile necesare și faceți clic pe butonul „Înscriere” din partea de jos

Hotstar în Statele Unite

Acum, introduceți informațiile cardului dvs. de credit și urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a vă înscrie. După cum am mai spus, planul lunar este de 9,99 USD. Dar, primiți și o probă gratuită de o săptămână.

hotstar SUA

După încheierea înregistrării, veți fi conectat automat. Puteți să vă conectați ulterior la us.hotstar.com/activate.

După conectare, introduceți codul care este afișat pe ecranul aplicației Hotstar de pe dispozitiv.

Așa puteți urmări Hotstar în Statele Unite fără a utiliza niciun serviciu VPN.

Cum să vizionezi Hotstar în afara Indiei gratuit

Hotstar este un serviciu bazat pe abonamente, dar găzduiește și mult conținut gratuit. Nici nu trebuie să vă înregistrați pentru a viziona conținutul gratuit. Chiar dacă materialul gratuit este disponibil doar în India, îl puteți urmări în afara Indiei folosind un VPN.

 • Rulați ExpressVPN pe dispozitivul dvs. și conectați-vă la serverul indian.
 • Dacă doriți să-l urmăriți pe un computer, accesați www.hotstar.com și deschideți orice conținut gratuit (NU etichetat drept „Premium”).
 • Dacă utilizați aplicația Hotstar, trebuie doar să deschideți aplicația și să începeți să vizionați conținutul gratuit.

Da! Este atât de ușor dacă sunteți conectat la un VPN.

Hotstar Cricket Schedule 2020

Dacă sunteți un mare fan al Cricket, Hotstar India este cel mai bun pariu pentru fluxurile de Cricket live. Mai jos este programul meciurilor Cricket în curs și viitoare pe Hotstar.

 • Trofeul Ranji - 9 decembrie - 13 martie 2020

Pentru mai multe actualizări cu privire la turneele Cricket, puteți consulta această pagină Hotstar.

Înveliți

Așadar, așa ne uităm la Hotstar în SUA, Marea Britanie sau, indiferent de orice țară în care trăiți. Cel mai important element în toate acestea este VPN. Un bun serviciu VPN vă poate transloca virtual conexiunea la internet, permițându-vă să accesați aplicații geore-restricționate, site-uri web, filme, emisiuni TV și ce nu. Susțin ExpressVPN, deoarece îl folosesc personal de ceva vreme. Acest ghid vă va ajuta să utilizați Hotstar în SUA sau în orice altă țară ca și cum l-ați folosi în India. Vestea bună este că, spre deosebire de Netflix, Hotstar nu a blocat niciun server VPN. Puteți utiliza aproape orice server indian și vă puteți bucura de conținutul preferat fără obstacole.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me