Cum se instalează cele mai noi filme HD pe FireStick

>

În acest tutorial, veți învăța să instalați Newest Movies HD APK pe FireStick. Newest Movies HD este o aplicație de divertisment pentru filme la cerere și emisiuni TV.

Până în acest moment, există șanse corecte să știți deja că Terrarium TV nu mai este disponibil oficial. Puteți utiliza versiunea patchată de Terrarium TV, dar nu va fi actualizat niciodată cu noul conținut. Aceasta a fost o dispariție bruscă și tristă a unei aplicații incredibile. Dar, totul nu se pierde. Am fost în căutarea de a găsi alternative TV bune Terrarium și am descoperit o mulțime de opțiuni viabile.

Cele mai noi filme HD oferă o gamă largă de filme și emisiuni TV. Este o aplicație ușoară care rămâne ușor pe FireStick. Prin urmare, m-am gândit să-i ofer o șansă ca alternativă TV Terrarium. Aplicația nu este complet compatibilă cu telecomanda FireStick. Cu toate acestea, dacă îl utilizați cu mouse-ul Toggle, veți avea o experiență decentă. Să vedem acum cum se instalează cele mai noi filme HD pe FireStick.

Cele mai noi filme HD: instrucțiuni de instalare pentru FireStick

Înainte de a putea instala orice aplicație pe FireStick din afara magazinului Amazon, trebuie să permiteți Aplicații din surse necunoscute. Deci, pentru a instala cea mai nouă aplicație Filme HD, iată ce trebuie să faceți:

1. Porniți dispozitivul FireStick și când se încarcă, selectați Setări opțiune din bara de meniu din partea de sus (pe ecranul de start FireStick)

Cum se instalează cele mai noi filme HD pe FireStick

2. Acum, navigați la opțiune Dispozitiv și deschide-l

Instalați cele mai noi filme HD pe FireStick

3. Apoi, faceți clic pe Opțiuni pentru dezvoltatori 

Cele mai noi filme HD pe FireStick

4. Dacă Aplicații din surse necunoscute este în prezent oprit, va trebui să-l porniți. Faceți clic pe opțiunea pentru a o activa

faceți clic pe aplicații din surse necunoscute de pe firestick

5. Selectați acum Aprinde atunci când apare următoarea fereastră cu avertismentul că aplicațiile terțe din surse necunoscute ar putea dăuna dispozitivului. Acest lucru este valabil pentru aplicațiile care nu au fost testate, dar nu pentru cele mai noi filme HD. Este o aplicație sigură.

cum să obțineți cele mai noi filme HD pe FireStick

Ați configurat cu succes dispozitivul FireStick pentru a permite aplicațiile terților din surse necunoscute. Haideți să continuăm acum procesul de instalare.

Atenție Utilizatori FireStick: Citiți înainte de a continua

Guvernele și ISP-urile din întreaga lume monitorizează activitățile online ale utilizatorilor lor. Dacă găsiți conținut protejat de drepturi de autor pe Fire TV Stick, puteți avea probleme grave. În prezent, IP-ul dvs. este vizibil pentru toată lumea. Vă recomand să obțineți o VPN bună FireStick și să vă ascundeți identitatea, astfel încât experiența dvs. de vizionare a filmelor să nu ia o schimbare proastă.

eu folosesc ExpressVPN care este cel mai rapid și sigur VPN din industrie. Este foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon Fire TV Stick. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu vă place serviciul lor, puteți solicita întotdeauna o rambursare. ExpressVPN are, de asemenea, o ofertă specială unde poți primești 3 luni gratis și economisește 49% pe planul anual.

Iată motivele pentru care trebuie să utilizați un VPN tot timpul.

Încărcarea laterală a oricărei aplicații pe FireStick este în primul rând un proces în două părți - în prima parte descărcați APK-ul aplicației, în a doua parte instalați acel APK. Următorii pași vor acoperi ambele părți pentru APK New Films HD.

Începem:

6. Continuați și instalați dispozitivul Aplicație de descărcare din Amazon Store. Aveți nevoie de această aplicație, deoarece vă va ajuta să descărcați și să încărcați cel mai nou filmuleț HD APK pe dispozitivul dvs. FireStick. Nu puteți descărca un APK direct dintr-un browser web de pe un Fire TV sau FireStick.

Durează doar câteva minute pentru a instala această aplicație. Trebuie doar să selectați opțiunea de căutare pe ecranul de pornire FireStick și să căutați aplicația Downloader

7. Rulați aplicația Downloader atunci când ați instalat-o. Așa arată ecranul de pornire al acestei aplicații.

După cum vedeți, partea din stânga are o bară laterală cu o grămadă de opțiuni. Opțiunea de top Acasă este deja selectat. Pur și simplu trebuie să navigați în partea dreaptă și să faceți clic pe câmpul text pentru URL

descărcați cele mai noi filme hd pe firestick

8. Acum vedeți o fereastră nouă cu litere și numere. Utilizați această tastatură pentru a introduce următoarea adresă URL: https://www.firesticktricks.com/nmhd

După ce ați terminat, atingeți MERGE butonul sau pur și simplu apăsați butonul Redare / Pauză de pe telecomanda FireStick

cele mai noi filme hd apk download

9. Descărcătorul va începe să stabilească conexiunea cu serverul către care se adresează adresa URL. În câteva momente, cel mai nou Filme HD APK va începe să se descarce pe FireStick

cele mai noi filme hd apk download pe firestick

Descărcarea nu ar trebui să dureze mai mult de un minut, deoarece Newest Movies HD este o aplicație mică.

10. Apoi, faceți clic pe Instalare pentru a începe instalarea aplicației pe FireStick

cum să instalați cele mai noi filme hd pe firestick

Când aplicația cea mai nouă filme HD este instalată, veți fi notificat cu următoarea fereastră spunând: Aplicația instalată

În partea de jos, există două opțiuni. Așa cum era de așteptat, Deschis butonul va lansa cea mai nouă aplicație Filme HD. Deși, voi face clic Terminat. Aceasta îmi va permite să merg în aplicația Downloader și să șterg fișierul APK Newies Movies HD.

De ce șterg acest fișier? Pentru că aplicația este instalată acum. Fișierul APK nu are niciun folos. Este o practică bună să vă curățați de stocarea FireStick ori de câte ori veți avea ocazia. Astfel va rămâne neclintit.

obțineți cele mai noi filme hd pe fire stick

Când vedeți următoarele în ecranul FireStick, faceți clic pe Șterge

firestick cele mai noi filme hd

Din nou, faceți clic pe Șterge

cele mai noi filme hd fire tv

Acolo te duci! Cea mai nouă aplicație APK Filme HD a fost instalată cu succes pe dispozitivul dvs. FireStick. În continuare, aflăm cum să accesăm și să utilizăm această aplicație.

Cele mai noi filme HD pe FireStick: Cum să accesați

Probabil că știi deja calea ta în jurul dispozitivului și cum să accesezi orice aplicație pe care ai instalat-o recent. Dar, mulți dintre cititorii mei au probleme în localizarea aplicațiilor după instalare. Așadar, permiteți-mi să ofer o scurtă descriere a modului de accesare a celor mai noi filme HD (sau a oricărei aplicații) pe FireStick.

Toate aplicațiile dvs. instalate și cloud pot fi accesate din secțiunea numită Aplicațiile dvs. & Jocuri. Pentru a ajunge acolo, urmați pașii de mai jos:

 • Apăsați îndelung butonul Acasă de pe telecomanda dispozitivului (aproximativ 3-4 secunde)
 • Când este afișată fereastra pop-up, faceți clic pe prima opțiune Aplicații
 • Iată, lista cu toate aplicațiile dvs. FireStick pe care le-ați instalat
 • Accesați partea de jos a listei și rulați aplicația Cele mai noi filme HD

Ați observat că aplicația Newest Movies HD pe care tocmai ați instalat-o se află în partea de jos a aplicațiilor dvs. & Lista de jocuri? Acesta este motivul pentru care nu puteți găsi aplicația pe ecranul de start FireStick.

Aplicațiile din primele 2-3 rânduri apar pe ecranul de pornire. Așadar, dacă doriți să accesați cea mai nouă aplicație Filme HD din ecranul de pornire, iată ce trebuie să faceți:

 • Selectați cea mai nouă aplicație Filme HD din aplicațiile dvs. & Jocuri
 • Apăsați lung tasta Selectați butonul de pe telecomandă sau pur și simplu apăsați tasta de meniu de pe telecomandă și faceți clic pe Mișcare opțiune care apare în meniul pop-up din partea dreaptă jos a ecranului
 • Mutați aplicația în rândul superior (sau în oricare dintre primele trei rânduri)
 • Apăsați din nou butonul Selectare pentru a lansa aplicația
 • Acum, întoarce-te la ecranul de start al FireStick și rulează de acolo aplicația Newest Movies HD

Cum se folosește cea mai nouă aplicație pentru filme HD

Cea mai nouă aplicație Filme HD are o interfață familiară cu aspect obișnuit. Este genul de interfață comună între astfel de aplicații. Deci, dacă ați folosit Terrarium TV sau like-uri, nu ar trebui să aveți dificultăți deloc în utilizarea acestei aplicații.

Rulați aplicația și asta vedeți. Dacă este disponibilă o nouă versiune a aplicației, o promptare pentru instalarea acelei noi versiuni va apărea proeminent în jumătatea superioară a ecranului de pornire al aplicației. Vă recomand să instalați actualizarea rapid, deoarece nu numai că vă va permite să scăpați de promptul enervant, dar vă va oferi și cea mai actualizată versiune a aplicației.

cum să folosești cele mai noi filme HD pe FireStick

Ecranul de pornire al aplicației afișează cele mai recente titluri adăugate și, de asemenea, titlurile prezentate în diferite categorii. Ecranul implicit se deschide la emisiunile TV.

Există un meniu în partea stângă sus, pe care îl puteți utiliza pentru a comuta între Filme & Seriale TV. Meniul are și alte opțiuni, inclusiv Actualizare nouă, desene animate, Lista de urmărire, lansare recentă, Istoric și multe altele.

De asemenea, puteți accesa Setările aplicației din meniu

cum să folosești cele mai noi filme aplicație hd pe fire tv stick

În partea dreaptă sus a aplicației se află opțiunea de căutare (pictograma lentilelor). Faceți clic pe această pictogramă pentru a căuta filme sau emisiuni cu cuvinte cheie. De exemplu, puteți introduce numele unui film sau actor pentru a căuta conținutul video aferent

Newest Movies HD este o aplicație Amazon FireStick compatibilă de la distanță. Dar am observat că uneori nu răspunde bine la comenzile de la distanță. Pentru a vă scuti de orice frustrare și pentru a ușura lucrurile, vă recomand să folosiți mouse-ul Toggle cu această aplicație. Mouse Toggle vă va face viața mult mai ușoară cu cele mai noi filme HD.

Lichidare

Newest Movies HD nu este cea mai bună aplicație la cerere pentru FireStick, deoarece nu este cu adevărat bună cu telecomanda. Cu toate acestea, are o colecție solidă de filme și emisiuni și funcționează bine dacă aveți un mouse Toggle. Prin urmare, am pus-o ca una dintre alternativele la Terrarium TV. Dacă nu vă place această aplicație, puteți încerca alte câteva. Iată lista noastră recomandată:

 • HQ FreeFlix
 • Kodi
 • Morph TV
 • OneBox HD
 • Showbox alternative

Faceți clic aici pentru a obține trucuri secrete de tăiere a cablurilor direct în căsuța de e-mail.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me